Обговорення користувача:Olegvdv68/Архів 5

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

HHaeckel

Вітаю! Мабуть знайомі з внеском цього пана. Я його попередив. Будь ласка перегляньте той внесок ще раз (я не фахівець), бо там багато чого потрібного, але добряче змащеного лайном автоперекладача(?). Пристойні статті доповнились, але перетворились на... Якщо ні, я відкочу весь його внесок. --Dim Grits (обговорення) 11:40, 11 березня 2012 (UTC)

Тиждень Австрії

--Шиманський Василь (обговорення) 14:02, 15 березня 2012 (UTC)

Федор фон Бок

привіт! ще з Вами поділюсь))) натрапила на корисну річ, раджу й Вам нею скористатися. особливо для статті «під питанням». треба увімкнути у налаштуваннях, у вкладці додатки, у розділі перегляд функцію виділяє червоним тлом посилання на неоднозначності (правда, мені здається, що рожевим…). це дозволить помітити посилання на неоднозначності, яких у статті є багатенько… --Antanana (обговорення) 13:47, 6 квітня 2012 (UTC)

Шаблони

Добрий вечір! Ви не проти, що я до ваших останніх статей додав шаблони "Створено в рамках місяця Другої світової" і вніс їх до списку?--Spudei (обговорення) 17:07, 6 квітня 2012 (UTC)

Залюбки! З повагою, --Olegvdv68 17:09, 6 квітня 2012 (UTC)

Шаблон:Золота медаль «За військову доблесть» (Італія)

Чому ви перевірили свою версію як правильна як там були наступні помилки:

  • поставлений шаблон {{doc/begin}} замість {{doc}}
  • не було посилання на статтю про медаль при натисканні на зображення.
  • не було взагалі напису при підведенні курсора

І ви вважаєте це перевіреною версією? Це халатне ставлення .Pig1995z Обг 13:40, 7 червня 2012 (UTC).

Другий Прибалтійський фронт

Вітаю! Пане Олеже, у відомостях про світлину до цієї статті на Вікісховищі написано, що то солдати Білоруського фронту. Може краще її туди додати, а в Другий Прибалтійський фронт додати іншу якусь?--Олег (обговорення) 06:48, 29 червня 2012 (UTC)

Дякую! Виправлю помилку. З повагою, --Olegvdv68 06:50, 29 червня 2012 (UTC)

Звання

У статті Військові звання не є коректно поставленні зображення. І один файл Файл:Uniforms UPA.jpg треба завантажити з http://en.wikipedia.org/wiki/File:Uniforms_UPA.jpg. І для користі подивіться en:Military ranks of Ukraine--Pig1995z Обг@ 14:12, 2 липня 2012 (UTC)

Скажемо так, там треба завантажити половину нормальних зображень, бо в Сухопутних Військах змішані погони старого і нового зразка (наскільки я розумію, новий ще не запроваджений), а у ВМС повний безлад, там половина погонів не морські, адже капітан II рангу РХБ — це явно щось нове. Я не зміг швидко знайти нормального джерела зображень погонів, тож якщо ви маєте їх, будь ласка, завантажте, або хоча б дайте посилання, звідки можна завантажити. Дякую! — NickK (обг.) 14:23, 2 липня 2012 (UTC)
Наскільки я розумію, ви не маєте часу на це, але чи ви знаєте хоча б джерело з якісними версіями всіх українських погонів? Мені, на жаль, не вдалося такого знайти. Якщо ви підкажете, я можу й сам без зайвих питань завантажити та впорядкувати — NickK (обг.) 06:03, 3 липня 2012 (UTC)
В мене Лайф 40 мб інтернету тому я не можу завантажувати все підряд. І сестра ще до того 20 мб бере на ВК(--Pig1995z Обг@ 08:58, 3 липня 2012 (UTC)

Категоризація шаблонів

Вітаю, Olegvdv68! Будь ласка, категоризуйте Ваші шаблони однією із підкатегорій категорії Категорія:Шаблони. Дякую. --Baseобговореннявнесок 10:01, 4 серпня 2012 (UTC)

Доброго дня! Може я щось не так зрозумів, але усі шаблони вже мають відповідні категорії, більш деталізовані, пов'язані з їх тематикою. З повагою, --Olegvdv68 11:43, 4 серпня 2012 (UTC).

Запрошення до участі в місячнику авіації та космонавтики

--Stanislavovich (обговорення) 14:21, 2 вересня 2012 (UTC)

Нормандія-Неман

Доброго дня. Звертаюсь до Вас як до ветерана української вікіпедії, що спеціалізується на військових формуваннях. Питання стосується статті Нормандія-Неман і носить такий характер:

Є до назви і об'єкту статті таке зауваження з боку одного користувача: «Слово "Нормандія" написано по-українському. Якою мовою написано слово "Неман"? Українською було б "Німан"». Я, коли створював статтю дотримувався думки (спираючись на україномовні мемуарні і публіцистичні джерела) що власна назва полку — стале словосполучення. Тепер маю сумнів: адже полк французький, і 1942-1945 це хоча і важливий етап, але тільки три роки в його сімдесятирічній історії. Тепер питання: як по-вікіпедійному було б правильно іменувати статтю/використовувати основне визначення: давати назву французькою (тобто RC 2/30 Normandie-Niémen), те ж саме в українській транскрипції (не знаю як це має звучати, але по аналогії щось на зразок 1-а танкова дивізія Лейбштандарте-СС «Адольф Гітлер»: можливо 2-й винищувальний авіаполк «Нормонді-Німон») чи залишити як є.

З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 18:21, 31 жовтня 2012 (UTC)

Доброго вечора! Навіть не знаю, що краще порадити?! Напевно, краще українізувати назву: Нормандія-Німан. Хоча я можу помилятися, вибачте - не лінгвіст й не фахівець в цій сфері. З повагою, --Olegvdv68 18:45, 31 жовтня 2012 (UTC)
Дякую за пораду. Врахую :) --Pavlo1 (обговорення) 19:01, 31 жовтня 2012 (UTC)

Категоризація шаблонів

Вітаю! Не забувайте при створенні шаблонів також створювати відповідні підкатегорії категорії Шаблони для них, так щоб шаблон був хоча б в одній 'синій' категорії. З повагою, --Baseобговореннявнесок 11:52, 14 листопада 2012 (UTC)

Полтавсько-кременчуцька операція

Доброго дня. А чому усі операції обидва слова з великої літери, а цю перейменували таким макаром? Сказати що я у захваті від Кременчука — ні , але в «армії головне — єдінообразіє» --Pavlo1 (обговорення) 11:56, 23 листопада 2012 (UTC)

Я мав на увазі в тому сенсі, що Чернігівсько-Прип'ятська операція, Чернігівсько-Полтавська операція, Сумсько-Прилуцька операція, Гомельсько-Речицька операція, Львівсько-Сандомирська операція, Яссько-Кишинівська операція та ін. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 18:34, 23 листопада 2012 (UTC)
YesТак Зроблено --Pavlo1 (обговорення) 19:19, 23 листопада 2012 (UTC)

Вояки

Якщо набрати у пошуковому віконці Категорія:Вояки, то побачимо кілька категорій, що не об'єднані в одну загальну. Як на вашу думку, чи коректно назвати категорію Вояки за підрозділом. Маю сумніви (армія країни не підрозділ), тому запитую може знайдете кращу назву--Kamelot (обговорення) 07:10, 25 листопада 2012 (UTC)

Використання Шаблон:Бронетехніка

Для чого у шаблоні давати назву одиниці бронетехніки з використанням <big></big>? Тут і тут не використовується великий шрифт. Російська вікі також так не робить (один і два) і англійська також. Те саме стосовно статей про бойові частини. Уніфікація з іншими статтями важливіша за можливі візуальні переваги, оскільки у подальшому може статись зміна параметру шаблону, а через наявність параметру результат може бути непередбачуваним (тобто при повторному використанні великого шрифту шрифт збільшиться ще більше). --Divega (обговорення) 11:34, 10 грудня 2012 (UTC)

Можливо Ви маєте рацію. Однак, наш шаблон якісь кособокий. Назва техніки зливається з надписом до світлини внизу. Подивиться на англійський варіант - на мою думку, виглядає набагато краще. З повагою, --Olegvdv68 13:54, 10 грудня 2012 (UTC).
Як на мене то він занадто світлий, особливо назва техніки. Стосовно можливої зміни шаблону:
Так виглядає текст <big>текст</big>
текст
А так, якщо двічі великий <big><big>текст</big></big> (тобто якщо у шаблоні змінять параметр):
текст
Навряд чи добре виглядатиме. Може варто змінити колір, але не вносити параметр великих літер.--Divega (обговорення) 14:20, 10 грудня 2012 (UTC)
А чому ні?! Спробуйте! Наснаги!--Olegvdv68 14:25, 10 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Військова наука
  2. Службовець

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 14:53, 15 грудня 2012 (UTC)

Пропозиції щодо зміни процедури номінації добрих статей

Доброго дня! Можливо, вас зацікавить пропозиція--Kusluj (обговорення) 11:15, 2 січня 2013 (UTC)

Місяці статей, яких не вистачає УкрВікі

--Kibeee (обговорення) 10:35, 7 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Швеції

--Glorin (обговорення) 14:00, 8 січня 2013 (UTC)

Старшина

Можливо мати дві статті: Старшина (військове звання) і Старшина роти?--Kamelot (обговорення) 09:35, 9 січня 2013 (UTC)

Ервін Роммель

Доброго дня! Що ви думаєте про номінацію на добру?

Є такі плани. Найближчим часом, як закінчу повністю. --Olegvdv68 19:21, 9 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:27, 25 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Великої Британії

--SteveR (обговорення) 11:01, 10 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Ac kulik.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Ac kulik.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:13, 14 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Achalov VDV.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Achalov VDV.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:13, 14 березня 2013 (UTC)

Кавалери ордену

Вітаю, пане Олеже. Не те, щоб я добре знав правопис, але колись спеціально розбирався із закінченнями у родовому відмінку. Стосовно орденів, то з ними ситуація навіть спеціально описана тут, а саме: «Деякі іменники чоловічого роду мають паралельні закінчення (підкресленням виділено наголос):
...
ордена (нагорода) - ордену (релігійне угрупування)
»

Це я все до того, що категорії Кавалери ордену Залізної Корони (Австрія) та Кавалери ордену дому Саксен-Ернестіне бажано поміняти на Кавалери ордена Залізної Корони (Австрія) та Кавалери ордена дому Саксен-Ернестіне відповідно. Ну і на майбутнє, звичайно. --Олег (обговорення) 15:05, 19 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Bprapor.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bprapor.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:35, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Budenny.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Budenny.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:37, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Desant TB-3.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Desant TB-3.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:22, 25 березня 2013 (UTC)

Прохання-побажання

Добридень, тезку! Маю до Вас велике прохання: не транскрибуйте, будь ласка, німецьких імен і прізвищ на єврейський лад. «Айнс, цвай, драй» — так буде по-німецькому. «Ейнс, цвей, дрей» — так буде мовою їдиш. Іще одне. «Ганс», «Гамбурґ», «Гамлет» — воно таки правильніше, ніж «Ханс», «Хамбург», «Хамлет», правда ж? Не вимагаю від Вас писати оцю розстріляну літеру «ґ», це тільки у Висоцького бувають «недостреленные». Отже, я був би щиро вдячний, якби Ви передавали «ei» як «ай» (так званий Український Правопис, 4 видання, стор. 103) а «h» — як «г» (там же, стор. 98). Сподіваюся на розуміння. Наперед дякую. Прекрасно, що Ви, росіянин, плідно працюєте для укрвікі. З пошаною — Олег-літредобг. 06:54, 5 квітня 2013 (UTC)

Щиро дякую за пораду! На жаль у мене німецька «ніяка» , тому хочу звернутися до Вас з проханням. Якщо це не завдасть Вам багато клопоту — пройтися по моїх німецьких статтях (в основному це воєначальники) — виправити подібні грубі помилки. Заздалегідь вдячний! З повагою, --OlegVDV68 07:31, 5 квітня 2013 (UTC)

Згущівка поштою

Вітаємо!
У нас для Вас хороші новини. Може Ви і забули, та й подумали: а за що ж згущівка? Але вікіспільнота завжди пам'ятає добро :)
За результатами грудня 2011 Ви стали лауреатом нагороди «Згущівка поштою» за найбільший баланс доданої інформації до Вікіпедії серед користувачів з досвідом.
Нових Вам звершень на теренах вікіпроектів!
-- Ата (обг.) 07:50, 14 травня 2013 (UTC)
Зверніть увагу! Ми також написали Вам листа вікіпоштою. Будь ласка, прочитайте його і надішліть відповідь.
То як щодо адреси? Міняємо дійсну поштову адресу на справжню згущівку посилкою — Ата (обг.) 11:25, 22 травня 2013 (UTC)

Нагорода

За внесок у відвідуваність

Завдяки Вашому внескові українська Вікіпедія у червні 2013 отримала +187 425 переглядів!

Це 32 місце серед усіх вікіпедистів!

Вітаю і бажаю сил, часу і натхнення! --Perohanych (обговорення) 16:22, 16 липня 2013 (UTC)

Резонанс вікіпедійних подій з вашою участю у ЗМІ

У Кнайпі запропоновано обговорити проект коментаря спільноти Вікіпедії на публікацію Радіо Свобода, у якій згадують, зокрема, і вас. Ваша думка буде дуже корисною у цьому обговоренні. З повагою, Юрій Булка (обговорення) 15:02, 31 липня 2013 (UTC)

Ричард Мур

Напишіть статтю, плз. Якщо що я можу накидати пару рядків--Many baks (обговорення) 10:09, 4 серпня 2013 (UTC)

Бій біля Калабрії

Доброго дня. У статті Бій біля Калабрії зображення італійського лінкора протирічить даним про сили сторін, де зазначені лише есмінці. Подивився англомовну статтю - там сили сторін у цій битві значно суттєвіші, до того ж італійцями командує Кампіоні... Можете, будь ласка, перевірити? З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 12:06, 22 серпня 2013 (UTC)

Вітаю. Я знаю. Стаття ще в стадії доробки. --OlegVDV68 12:19, 22 серпня 2013 (UTC)

Вікіконференція-2013

Запрошуємо взяти участь у Вікіконференції, яка проходитиме у 2-3 листопада у Вінниці. Прохання долучатися на сторінці конференції. Якщо виникнуть додаткові запитання, будь-ласка звертайтесь до мене. З повагою, --visem (обговорення) 22:28, 18 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:23. Unterseebootsflottille.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:23. Unterseebootsflottille.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 13:33, 1 грудня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Baumotto1.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Baumotto1.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Ваѕеобг.вн. 14:22, 6 грудня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Logo-inf-65 variant.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Logo-inf-65 variant.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 13:58, 8 грудня 2013 (UTC)

Статус Файл:Map North-Caucasian operation.1943.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Map North-Caucasian operation.1943.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 08:13, 13 січня 2014 (UTC)

Роммель

Вітаю! Перед тим, як виставляти статтю на голосування наступного разу, обов'язково повідомте мені. Матимете підтримку кількох осіб. Я, наприклад, і не знав, що номінували. А якщо треба щось там відредагувати - що умію, то зроблю. Тримайтеся! --Brandner (обговорення) 13:32, 13 січня 2014 (UTC)

Дякую за підтримку та порозуміння. З повагою, --OlegVDV68 18:47, 14 січня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:Odesa vuzvolennja.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Odesa vuzvolennja.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 15:54, 8 лютого 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:Karl Allmendinger.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Karl Allmendinger.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

Зверніть також увагу на файли:

--FileReviewerBot (обговорення) 18:24, 11 лютого 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:Krancke-Theodor2.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Krancke-Theodor2.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 20:44, 17 лютого 2014 (UTC)

Операція «Барбаросса»

Дякую вам за роботу, проте є до вас питання: Робив інтервікі і в усіх одна стаття Операція «Барбаросса» а в нас дві, то це мене чомусь бентежить --Ilyaroz (обговорення) 17:53, 23 лютого 2014 (UTC)

Вітаю! У нас 2 статті, однак одна стаття про ПЛАН, а друга - про власно хід операції. Неузгодженість в інтервікі. З повагою, --OlegVDV68 06:04, 24 лютого 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:ZieglerWerner.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:ZieglerWerner.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 17:43, 25 лютого 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:Egon Mayer.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Egon Mayer.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 07:23, 26 лютого 2014 (UTC)