Обговорення користувача:Perohanych/Архів 6

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статус файлу Файл:Tse-na-pyat.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Tse-na-pyat.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 16:49, 7 березня 2013 (UTC)

Є ОСВ --Perohanych (обговорення) 22:07, 8 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:World Book Encyclopedia logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:World Book Encyclopedia logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 14:30, 6 березня 2013 (UTC)

Є ОСВ --Perohanych (обговорення) 10:28, 9 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Снігова королева постер.JPG

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Снігова королева постер.JPG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 14:24, 6 березня 2013 (UTC)

Є ОСВ --Perohanych (обговорення) 11:00, 9 березня 2013 (UTC)

Війни редагувань

Вітаю, ваші дії [1] та ін. у статті Серветка є порушенням ВП:ВР, прохання уникати воєн редагувань у подальшому. --yakudza 23:07, 10 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:50 html m33532709.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:50 html m33532709.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 14:14, 6 березня 2013 (UTC)

Є ОСВ --Perohanych (обговорення) 09:32, 11 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Зображення:Dyplischev.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:Dyplischev.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 14:12, 6 березня 2013 (UTC)

Зменшив. --Perohanych (обговорення) 09:38, 11 березня 2013 (UTC)

Щодо Файл:Дебринюк.png

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Дебринюк.png. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 14:08, 6 березня 2013 (UTC)

Додав посилання на дозвіл --Perohanych (обговорення) 09:42, 11 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Бойківське сузір'я - обкладинка.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Бойківське сузір'я - обкладинка.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 14:07, 6 березня 2013 (UTC)

Зменшив --Perohanych (обговорення) 09:46, 11 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Магрицька.jpeg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Магрицька.jpeg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 14:06, 6 березня 2013 (UTC)

Змінено ліцензію --Perohanych (обговорення) 21:13, 12 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:International Committee of Sports for the Deaf (CISS) Logo.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:International Committee of Sports for the Deaf (CISS) Logo.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 14:04, 6 березня 2013 (UTC)

Є ОСВ --Perohanych (обговорення) 21:17, 12 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Samijlenko.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Samijlenko.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 13:52, 6 березня 2013 (UTC)

ФП. Є ОСВ --Perohanych (обговорення) 21:26, 12 березня 2013 (UTC)

Запрошення

--Krupski Oleg (обговорення) 21:22, 13 березня 2013 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Волинський Кость Петрович

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Волинський Кость Петрович, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.nspu.org.ua/dovidnyk/%D0%92. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Волинський Кость Петрович. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Статтю Бойківське сузір'я номіновано на вилучення

Стаття Бойківське сузір'я, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 16 березня 2013. Kharkivian (обг.) 16:14, 16 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Зображення:Tse-na-pyat.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:Tse-na-pyat.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Kharkivian (обг.) 16:23, 16 березня 2013 (UTC) Якщо це творчість художника, то вона захищається авторським правом - це раз, а по-друге, фото не Ваше. Я би міг погодитись на ОДВ, якби це було Ваше фото. Підіть і сфотографуйте :) На жаль, це фото порушує розолюції ФВМ 2007 року. --Kharkivian (обг.) 16:23, 16 березня 2013 (UTC)

Статтю Наконечний Микола Петрович номіновано на вилучення

Стаття Наконечний Микола Петрович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 17 березня 2013. Kharkivian (обг.) 18:53, 17 березня 2013 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Базилевич Олександр Олексійович

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Базилевич Олександр Олексійович, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.telekritika.ua/news/2013-02-07/78890. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Базилевич Олександр Олексійович. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 19:00, 17 березня 2013 (UTC).

Волинський Кость Петрович


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 00:58, 22 березня 2013 (UTC)

Парламент Гамбії

доповніть статтю, плз--Many baks (обговорення) 21:30, 24 березня 2013 (UTC)

Права на файли для укр. вікіпедії

Доброго дня! Як можна дістати права на використання наступних файлів:

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Tf2_engineerlaugh.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sourceengine_character_l4d2.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Source_engine_logo.svg

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:750px-Hl2_lostcoast_menu.jpg

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:ManhacksHL2.jpg

Справа в тому, що я вже переклав весь текст( з російської статті) аби розширити статтю Source, а файли ніяк не прикріпляються - прав немає. Може ви якось зможете допомогти? - Merecive (обговорення)

Мова йде про так звані «невільні файли». Існує довідка Вікіпедія:Завантаження зображень, але там я не знайшов нічого про невільні файли.
Не певен, що моя порада вірна, але я б на Вашому місці зробив так.
  1. Зберіг потрібні зображення на своєму комп'ютері
  2. Завантажив в українську вікіпедію через Спеціальна:Завантаження. В описі файлів надав би так зване «обгрунтування сумлінного використання», див Шаблон:ОСВ
--Perohanych (обговорення) 11:47, 27 березня 2013 (UTC)
Дякую за пораду, скористався. Правда, напевно, є кращий вихід, оск. я побачив, що у одних і тих самих файлів є дозвіл на використання у декількох вікіпедіях, а тут доводиться все нове робити. Але дякую, скоро повністю оновлю цю статтю: Source - Merecive (обговорення) 12:58, 28 березня 2013 (UTC)

Вікі любить землю

Доброго дня, ви брали участь у проекті Вікі любить пам'ятки, запрошую вас до нового проекту Вікі любить землю --Ілля (обговорення) 21:17, 1 квітня 2013 (UTC)

Це жарт на 1 квітня? Я ж член оргкомітету! :-) --Perohanych (обговорення) 06:18, 2 квітня 2013 (UTC)

Вельми вдячний

Пане Юрію!
Хочу подякувати — і дякую! — за "Хотіли запровадити харківський правопис" - як створювалася українська Вікіпедія. Прочитав лише сьогодні, то сьогодні й дякую.
Працюймо!
Нехай щастить!
--Ejensyd (обговорення) 20:00, 6 квітня 2013 (UTC)

Прошу. Хоча не знаю за що дякуєте, однак приємно. Може хіба що за час, витрачений на розмову з журналістом і на редагування підготовленого ним тексту. Дякувати треба журналістові Северинові Наливайку, та нашим однодумцям, які творять цей унікальний продукт. --Perohanych (обговорення) 20:15, 6 квітня 2013 (UTC)

Спойлери на кожному кроці

Доброго дня! Мене дуже цікавить і бентежить одна проблема. Спойлери. Блукаючи Вікіпедією просто, аби шукаючи конкретну статтю про ігри, фільми, книгу у описі сюжету можна побачити деякі спойлери, або взагалі повний опис сюжету, аж до кінцівки. Так от хотів би дізнатися : що думає Вікіпедія з цього приводу? З цим борються чи це "норма"? - Merecive (обговорення) 0:26, 7 квітня 2013 (UTC)

Є Шаблон:Спойлер-початок і Шаблон:Спойлер-кінець, де вони потрібні — розставляйте. Чи можна заборонити людині публікувати переказ своїми словами сюжет побаченого фільму,прочитаної книги, чи пройденої гри? --Perohanych (обговорення) 21:39, 6 квітня 2013 (UTC)

Left 4 Dead 2 (гра)

Доброго дня! Тут така проблема: вирішив перейменувати цю статтю на "Left 4 Dead 2". Все заповнив, але пише потім - "внутрішня помилка". В чому проблема? Може ви зможете перейменувати? - Merecive (обговорення)
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 00:56, 9 квітня 2013 (UTC)

Обмеження за віком

Хотів би попросити вас трохи відредагувати цю статтю- Обмеження за віком. Я переклав російську статтю, початковий шматок англійської і все поєднав. Вийшло не дуже гарно. Відредагуйте і доповніть трохи, будь- ласка. - Merecive (обговорення) 15:53, 9 квітня 2013 (UTC)

Не певен, що мені ця тема цікава, тому прошу вибачити. Спробуйте через сторінку Кнайпа (допомога) --Perohanych (обговорення) 16:36, 9 квітня 2013 (UTC)

Skype

Пане Пероганич, маю до вас розмову фінансового характеру, хотів би поспілкуватись по скайпу. Будьте добрі, надішліть ваш скайповий нік мені на preference {a} bigmir.net, і напишіть, коли до вас краще постукатись задля розмови.--Shao (обговорення) 20:38, 9 квітня 2013 (UTC)

Якщо ви не користуєтесь скайпом - може, дасте є-мейл для зв'язку?--Shao (обговорення) 14:41, 10 квітня 2013 (UTC)
Контакти вказані [2] і тут.--Анатолій (обг.) 14:56, 10 квітня 2013 (UTC)
А найбільше контактів тут: Користувач:Perohanych :-) --Perohanych (обговорення) 16:31, 10 квітня 2013 (UTC)
Відписав.--Shao (обговорення) 16:57, 10 квітня 2013 (UTC)

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Trends in International Mathematics and Science Study. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене — Acedtalk 17:10, 25 квітня 2013 (UTC)

Як на мене, то й так був цілком прийнятний стаб — визначення, дві ілюстрації, посилання, інтервікі, позначення що стаб. Але додав ще один розділ з виноскою, а також категорії. --Perohanych (обговорення) 01:05, 26 квітня 2013 (UTC)
Так уже набагато краще, дякую. --Acedtalk 16:46, 26 квітня 2013 (UTC)

Про таблицю заповідників

Доброго дня! Що буде в майбутньому з Вікіпедія:Проект:Вікі любить Землю/Донецька область? Чи буде данна стаття перейменована на щось накшалт Списку заповідників Донецької області, чи так і залишиться службовою сторінкою? Я питаю бо хочу дізнатися чи варто доопрацьовувати цю таблицю - робити назви у першій колонці посиланнями на відповідні статті, проставляти координати тощо. Fototraveller (обговорення) 14:54, 30 квітня 2013 (UTC)

Вітаю! Доопрацьовувати безперечно варто, адже конкурс планується як щорічний. Див. Вікіпедія:Проект:Вікі любить Землю/Списки.
Потрібні також списки по кожній області в основному просторі. Див. наприклад Природно-заповідний фонд Тернопільської області.
Питання в тому, як уникнути подвійної роботи в службовому і основному просторі. Як я розумію, списки в службовому просторі мають чітку задану структуру і також містять службову інформацію — унікальні коди об'єктів. Списки в службовому просторі аналізуються програмами ботами і також використовуються як один із інструментів для підбиття підсумків.
Пропоную поки зосередитися на поліпшенні списків у службовому просторі (робити назви у першій колонці посиланнями на відповідні статті, проставляти координати тощо). Пізніше ці списки можна буде легко, і навіть автоматично транспонувати у списки в основному просторі. Якщо хто думає інакше — запрошую до обговорення! --Perohanych (обговорення) 15:53, 30 квітня 2013 (UTC)
Перейменована не буде, на те вона службова, щоб такою лишатись. Але Perohanych правий: варто покращувати ці списки, щоб можна було на їх основі зробити потім списки в основному просторі. -- Ата (обг.) 16:26, 30 квітня 2013 (UTC)
До вищесказаного Perohanych та Ата, із чим погоджуюсь — там багато безумовно цінної інформації (за вийнятком конкурсного айді яке слугує лише для конкурсної ідентифікації об'єктів, це фактично вся інформація списків), яку цілком можливо обробляти, оновлювати, експортувати ботами; додам, що проект не одноразовий, як і Вікі любить пам'ятки, тому технічні списки будуть використовуватись і в подальшому у наступні роки, тому є сенс оновлювати їх навіть після завершення конкурсу. --Ваѕеобг.вн. 19:24, 30 квітня 2013 (UTC)
До речі, там у списках багато пам'яток, які оголошені такими в 2012—2013 роках, не включені, ось знайшов кілька посилань [3], [4], [5], [6]. У вас там в оргкомітеті багато людей. Хай би хтось походив по сайтах обласних рад, на більшості з них є тексти рішень останніх років. Я думаю, за кілька годин із цим завданням можна справитись. P.S. Отут я писав зауваження ще 3 місяці тому. Але чомусь його ніхто не хоче враховувати.--Анатолій (обг.) 21:51, 30 квітня 2013 (UTC)
Особисто я сподівалась, що ВП:БР ще не відмінили, от і все. -- Ата (обг.) 22:12, 30 квітня 2013 (UTC)

Зигмунт Щотковський

Witaj

Wracam ponownie do tego biogramu, który kiedyś zacząłeś. Poprosiłem naszą znajomą wikipedystkę Rosjankę, która mieszka w Polsce (rzadko pisze w Wikipedii, ale mamy dobry kontakt), żeby zrobiła wersję rosyjską. Zgodziła się i oto efekt: ru:Щётковский, Зигмунд Франциск.

Jeśli jej wersja może Ci cokolwiek pomóc w rozszerzeniu wersji ukraińskiej, to oczywiście wykorzystaj.

Pozdrawiam serdecznie

Julo (обговорення) 14:54, 1 травня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Даріуш Ємельняк

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Даріуш Ємельняк був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:00, 2 травня 2013 (UTC)

Статтю Ексор номіновано на вилучення

Стаття Ексор, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 7 травня 2013. RLuts (talk) 07:59, 7 травня 2013 (UTC)

Звіти ревізійної комісії ГО «Вікімедіа Україна»

Доброго дня! Підкажіть будь ласка де можна ознайомитися зі звітамИ ревізійної комісії вашої організації. Бо читаю детальніше — у звіті Ревізійної комісії а де він? --Bulka UA (обговорення) 10:07, 7 травня 2013 (UTC)

На Загальних зборах, котрі, згідно зі статутом (п. 5.10.4) «… заслуховують річні звіти Правління і Ревізійної комісії та приймають відповідні рішення». --Perohanych (обговорення) 10:19, 7 травня 2013 (UTC)
2Bulka UA: можу вам скинути ввечері (після 22-ї) чорновий варіант звіту за минулий рік (там деякі цифри неостаточні). Остаточний варіант запитуйте в Іллі. А на сайті звіт на разі не публікувався.--Анатолій (обг.) 10:36, 7 травня 2013 (UTC)
Чорновика для формування загального уявлення мені гадаю повинно вистачити. А куди скинете? --Bulka UA (обговорення) 10:43, 7 травня 2013 (UTC)
Ну дайте якийсь свій контакт: e-mail, skype абощо.--Анатолій (обг.) 10:54, 7 травня 2013 (UTC)
Надсилайте сюди maidanewspapergmail.com --Bulka UA (обговорення) 11:01, 7 травня 2013 (UTC)
мені рішенням правління доручено опублікувати звіт рев-комісії в цифровій формі (навіть якби його не було я зобов'язаний це зробити, як голова ревкомісії 2012 року). цього не зробив, оскільки була необхідність уточнення деяких подробиць і додаткової перевірки, потім досить довго хворів, а потім був сильно зайнятий роботами по ВЛЗ. Цього місяця маю опублікувати --Ілля (обговорення) 19:28, 7 травня 2013 (UTC)
ОК, тоді я поки надсилати не буду.--Анатолій (обг.) 20:12, 7 травня 2013 (UTC)

Фото

Зверніть, будь ласка, увагу на фото File:Информационная надпись.JPG, завантажене з приводу конкурсу Вікі любить Землю. У ньому можна побачити, як на мене, наругу над державним символом. Як Ви вважаєте, чи не варто його видалити? Я запропонував це зробити аторові фото, він загалом не проти. Думаю, що з часом стенд буде замінено і нам, мабуть, не варто увічнювати чиїсь вандальні вчинки. Fototraveller (обговорення) 22:03, 8 травня 2013 (UTC)

Можливо можна було б відредагувати зображення і завантажити як новий файл, але не як нову версію вже існуючого файлу. Однак, при цьому фото буде вже не таким документальним. Fototraveller (обговорення) 22:11, 8 травня 2013 (UTC)

Питання неоднозначне. Не певен, чи є правові норми, які регулюють дії стосовно предметів, над якими вчинено наругу, а також законність поширення зображень таких предметів.
На мою думку, про таке українці мають знати. Адже війна за незалежність триває. Радянські газети в часи німецько-радянської війни публікували фотографії повішених гітлерівцями партизанів. Як і в фашистських газетах друкувалися фото про звірства НКВС. Дане фото з цього ж ряду.
Конкретно дане фото демонструє також відношення влади Добропільського району Донецької області, де розташований Никанорівський ліс, до факту наруги.
Також багато залежить від мети поширення таких зображень. Наприклад, вважаю прийнятним використання даного зображення для ілюстрування статті Наруга над державними символами (Кримінальний кодекс України).
Стосовно конкретного зображення, то на мою думку, особа яка виявила факт наруги над державним символом України має звернутися до МВС із заявою про відкриття кримінальної справи і проведення розслідування. --Perohanych (обговорення) 05:58, 9 травня 2013 (UTC)
Нічого не треба видаляти! Справді це унікальне фото, як на мене, і хороша ілюстрація для зазначеної статті. --Α.Μακυχα 07:30, 9 травня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті European e-Competence Framework

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті European e-Competence Framework був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 00:47, 11 травня 2013 (UTC)

Доброго Дня!

Я переробив статтю Samsung Russia Service Company, добавив джерел. Green Zero (обговорення) 14:33, 13 травня 2013 (UTC)

Доброго Дня! Христос Воскрес!

Юрій Йосипович! А де обіцяне оголошення про банк даних з Історії вільний для виставлення у Вікіпедії (на який є дозвіл авторів-укладачів)? Щось не побачив. Виставте інформацію - долучимось. --Білецький В.С. (обговорення) 05:49, 11 травня 2013 (UTC)

Для початку треба Списки статей зробити, див. Вікіпедія:Проект:Енциклопедія історії України.--Perohanych (обговорення) 15:10, 13 травня 2013 (UTC)

Українська народна партія «Рух»

Доброго вечора. Чи ви впевнені, що потрібна окрема стаття Українська народна партія «Рух»? Юридично це буде перейменування партії Народний Рух України з залученням нових членів, тобто юридично нової партії створено не буде. Я розумію, що новій партії важко переписати всю історію Руху від 1989 року, але я й так само важко просто обірвати історію НРУ. Можливо, буде логічним залишити під назвою Народний Рух України лише організацію, а партію перенести на Українська народна партія «Рух»? — NickK (обг.) 22:54, 19 травня 2013 (UTC)

Думав над цим, однак те що юридичною основою злиття стане НРУ дізнався вже після того, як створив статтю Українська народна партія «Рух».
Тому прошу перейменувати Народний Рух України в Українська народна партія «Рух» з об'єднанням історії редагувань (або без такого об'єднання) і перенаправленням з Народний Рух України на Українська народна партія «Рух». Адже зі створенням Української народної партії «Рух», юридичне поняття і енциклопедичний термін Народний Рух України перейшли з категорії сучасних в історичні. --Perohanych (обговорення) 04:41, 20 травня 2013 (UTC)
Це просте рішення, однак у мене є сумнів, що НРУ як громадську організацію можна приєднати до статті Українська народна партія «Рух». Все-таки організація 1989 року не мала майже нічого спільного з тим, чим є зараз ця новостворена партія. Якщо до історію УНП ще якось можна приєднати, то історію Руху нова партія навряд чи зможе з собою забрати, бо мені важко представити собі, щоб ті ж Чорновіл, Іван Драч, Михайло Горинь був категоризовані як члени УНП «Рух» — NickK (обг.) 20:22, 20 травня 2013 (UTC)
Судячи з оцього йде повернення до первісного бренду «Рух». Наскільки тривалим виявиться довісок УНП покаже час. --Perohanych (обговорення) 03:45, 21 травня 2013 (UTC)

Статтю Пам'ятник Леніну (Лемеші) номіновано на вилучення

Стаття Пам'ятник Леніну (Лемеші), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 травня 2013. Kharkivian (обг.) 12:17, 23 травня 2013 (UTC)

Статтю Носівці більше тисячі років - розповіді про рідний край номіновано на вилучення

Стаття Носівці більше тисячі років - розповіді про рідний край, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 червня 2013. — Шиманський હાય! 07:26, 2 червня 2013 (UTC)

s:Файл:Zinchenko.djvu

Вітаю! На цю книгу надано дозвіл від автора? Який номер в OTRS? --DixonD (обговорення) 11:55, 4 червня 2013 (UTC)

Не певен, я її вантажив на початку своєї діяяльності, як вікіпедиста. проте, за збігом обставин, планую з 17 червня зустрітися з автором. Тоді й візьму в нього письмовий дозвіл на цю, та можливо інші книги. --Perohanych (обговорення) 12:00, 4 червня 2013 (UTC)
Буду вдячний. Також, якщо будете просити дозволи на якісь книги, для яких тяжко знайти або немає сканувань в Інтернеті, то попросіть, будь ласка, відразу і електронні версії у автора, якщо такі є. --DixonD (обговорення) 13:08, 4 червня 2013 (UTC)

Туристично-оздоровчий комплекс «Судак»

Мені не вдалося потрапити до музею на території ТОК Судак, він закритий. Судячи з фото, експозиція перенесена у Судацький історичний музей--Kamelot (обговорення) 01:15, 5 червня 2013 (UTC)

Минулі п'ятницю і суботу в ТОК Судак була конференція ІнАУ в якій я брав участь. Про музей довідався лише в п'ятницю увечері, а в суботу і неділю він позначений як зачинений. Тому навіть не знаю чи працює в інші дні. Про те, що територія комплексу справді пам'ятка природи довідався лише по приїзді в Київ. --Perohanych (обговорення) 05:07, 5 червня 2013 (UTC)

Дніпро (видавництво)

Вітаю! Чи реально попросити дозволи на ряд книг цього видавництва? Мене цікавить в першу чергу, "Дитячий фольклор / Вступ, ст. Г.В. Довженок. - К.: Дніпро, 1986. - 304 с.", але є й інші хороші збірки творів класиків. --DixonD (обговорення) 19:44, 19 червня 2013 (UTC)

Для початку треба з'ясувати, в кого конкретно просити. Який саме дозвіл? З якою метою? --Perohanych (обговорення) 19:48, 19 червня 2013 (UTC)
Для розміщення у Вікіджерелах. На книжці стоять лише копірайти видавництва, тому думаю в нього і треба просити. --DixonD (обговорення) 05:28, 21 червня 2013 (UTC)
Про які книги йдеться насамперед? --Perohanych (обговорення) 05:31, 21 червня 2013 (UTC)
Насамперед, про "Дитячий фольклор. - К.: Дніпро, 1986. - 304 с.". Вважаєте, що краще відразу просити ряд книг? --DixonD (обговорення) 07:21, 21 червня 2013 (UTC)
При нагоді поцікавлюся, що і в якому виді лишилося від Дніпра. Просити краще щось конкретне і небагато. Може ви самі зайдіть і з'ясуйте, чи щось лишилося від того видавництва взагалі — їх адреса: Володимирська 42. Це якраз де вихід із метро «Золоті ворота» -Perohanych (обговорення) 14:02, 27 червня 2013 (UTC)
Мені це трохи складно, мягко кажучи, - я закордоном живу. --DixonD (обговорення) 18:07, 27 червня 2013 (UTC)
Сподіваюся що зайду раніше, ніж Ви на батьківщину навідаєтеся :-) --Perohanych (обговорення) 18:09, 27 червня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Юрків Марія Дмитрівна

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Юрків Марія Дмитрівна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:35, 28 червня 2013 (UTC)

Статтю Строгий Петро Іванович номіновано на вилучення

Стаття Строгий Петро Іванович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 червня 2013. Kharkivian (обг.) 13:14, 30 червня 2013 (UTC)

Статтю Юрків Марія Дмитрівна номіновано на вилучення

Стаття Юрків Марія Дмитрівна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 червня 2013. Kharkivian (обг.) 13:36, 30 червня 2013 (UTC)

Історія української Вікіпедії


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 05:14, 2 липня 2013 (UTC)

Вибори до Національної асамблеї Бутану 2013

Добрий день! Скоро вибори в Бутані. Зробіть стаб, плз--Many baks (обговорення) 20:34, 10 липня 2013 (UTC)

А ще в Гваделупі і Годнурасі :-) Чому Ви звернулися саме до мене? Хто заважає Вам зробити такий стаб? --Perohanych (обговорення) 20:42, 10 липня 2013 (UTC)