Aperture Hand Lab

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Aperture Hand Lab
Розробник Cloudhead Games[1]
Видавець Valve
Дистриб'ютор Steam
Жанр(и) Пригода
Платформа Windows
Дата випуску 25 червня 2019
Режим гри Одноосібна гра
Мова англійська[2]
Технічні деталі
Рушій Unity
Носій цифрова дистрибуція
Portal

Aperture Hand Lab — гра у віртуальній реальності (VR), розроблена канадською[3] студією Cloudhead Games і видана Valve, випущена для Windows 25 червня 2019 року[4]. Це технологічна демонстрація, яка демонструє функції технології відстеження кисті, суглобів і пальців, що використовуються VR-гарнітурою Valve Index. Гра також підтримує гарнітуру HTC Vive. Дія гри розгортається у всесвіті Portal.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Ігровий процес складається з декількох тестів, які проводяться модулями особистості, показаними в The Lab. Всі ці тести передбачають використання жестів рук і пальців для проходження. Гравець отримує різні реакції та результати як до того, які жести він використовує, наприклад середній палець чи коза[5].

Розробка[ред. | ред. код]

Наприкінці 2014 року компанія Valve звернулася до Cloudhead Games із пропозицією приєднатися до їхнього саміту з презентації SteamVR, і саме на цьому саміті співробітники Cloudhead Games вирішили, що їхнє бачення майбутнього віртуальної реальності має кімнатні масштаби. Після саміту Cloudhead надала технічні демоверсії всіх основних інновацій SteamVR, а Aperture Hand Lab зосередилася на відстеженні рухів пальців у Valve Index[1].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Aperture Hand Labs - Cloudhead Games. Cloudhead Games. Процитовано 30 січня 2020.
  2. Steam — 2003.
  3. Vancouver Island Headquarters. Cloudhead Games. Процитовано 11 лютого 2020.
  4. Aperture Hand Lab on Steam. Steam. Процитовано 30 січня 2020.
  5. Hayden, Scott (28 червня 2019). Valve's 'Aperture Hand Lab' Index Demo Updated to Support Oculus Touch. RoadToVR. Процитовано 30 січня 2020.

Посилання[ред. | ред. код]