Обговорення користувачки:Antanana/Архів 2014

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон:cite web у Вікісловнику

Прошу вас зробити необхідне для роботи Шаблон:cite web у Вікісловнику (Шаблон:cite web) для відображення електронних джерел. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:07, 2 січня 2014 (UTC)

Є дублікат на commons, але…

Вітаю! Файл Файл:145 lic gerb.png має аналог на commons File:145th Lyceum logo.png і посилання у статті я вже замінив і вже збирався поставити відповідний шаблон на локальний файл. Але на сховище файл завантажила інша людина, не автор. Як джерело вказано локальний файл — чи не виникнуть проблеми після вилучення локального файлу? --ReAlв.о. 17:27, 7 січня 2014 (UTC)

Не виникнуть, при вилученні вказується ж ім'я файлу на Вікісховищі. Та ще й звичайне перезавантаження нічим не відрізняється від перенесення іншими методами (напр. CommonsHelper'ом), хіба ще так додається «Original upload log» --RLuts (talk) 18:04, 7 січня 2014 (UTC)
Я мав на увазі проблеми у файла на вікісховищі, адже, у даному випадку, завантажив його не автор, а авторський запис про ліцензію був лише у локального файла. Тобто я не знаю, чи при вилученні файлу по {{NowCommons}} (а не при пересуванні по {{Move to Commons}}) відбуваються якісь дії з файлом на сховищі. --ReAlв.о. 18:15, 7 січня 2014 (UTC)
Я теж про це, можливо погано пояснив. Немає різниці, як перенесений файл - ботом, CommonsHelper'ом чи вручну. Ніяких дій при цьому на Сховищі не відбувається (хіба що в двох перших випадках додається Original upload log приклад). Байдуже, хто переніс, головне, щоб автор та ліцензія були однакові в локальному файлі та на Сховищі. Інше можна легко довести найзавзятішим копірайтерам --RLuts (talk) 18:36, 7 січня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні патрулювання 2

Привіт! Ти у тому році приймала участь у тижні. Може і в цьому році заглянеш? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 15:52, 10 січня 2014 (UTC)

Конкурс «Пишемо про НАТО» — обговорення

15 січня Правління Вікімедіа Україна прийняло рішення «сприяти нейтральності, неупередженості та якості конкурсних статей конкурсу Пишемо про НАТО». Наразі підготував конкурсні сторінки. Як члена правління запрошую до обговорення. Це дієвий спосіб виконати прийняте вами рішення. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 13:07, 18 січня 2014 (UTC)

Матеріали з сайту, оформлення прав (на сайті)

Вітаю! Чи не могли б Ви глянути Обговорення:Галицька_кухня — чи я нічого не наплутав, чи не треба щось додати/виправити. А я потім десь на підсторінці собі зроблю копію тексту, щоб на набирати кожен раз, subst і все :-) --ReAlв.о. 16:01, 28 січня 2014 (UTC)

Завантаження

Доброго дня! Чи можна завантажити цей файл [1], щоб проілюструвати статтю?--Dghooo (обговорення) 09:49, 16 лютого 2014 (UTC)

привіт. так, такі зображення можна локально вантажить. правда, якщо воно є досить давнім — могло б і вільним бути… --アンタナナ 11:11, 12 березня 2014 (UTC)

Вилучення

Повилучайте в категорії: «Статті до швидкого вилучення» статті з хокейної тематики і + ось це Повість про осліплення Василька. Jphwra (обговорення) 20:43, 10 березня 2014 (UTC)

ТакТак Зроблено --アンタナナ 10:51, 12 березня 2014 (UTC)
дякую Jphwra (обговорення) 11:40, 12 березня 2014 (UTC)

Дозвіл на фото

Доброго дня! Потрібно завантажити це фото Андрія Садового. Яка ліцензія підійде? Можливо потрібно дозвіл про який Ви писали тут? --TheLotCarmen (обговорення) 19:26, 23 лютого 2014 (UTC)

привіт. дозвіл обов'язково потрібен. чи може це дати сама міська рада - трохи сумніваюся, почитавши їхні правила на сайті. можна спробувати самому голові написать на фб. раптом його зацікавить. фото вилучила. садовому написала (сподіваюся, що він сам читає свою сторінку. або її читає відповідальний прес-секретар) --アンタナナ 11:01, 12 березня 2014 (UTC)
Дуже дякую! Якщо він протягом тижня не відповіси думаю можна тоді буде написати на якийсь е-мейл у міську раду. Там обов'язково повинні відповісти. --TheLotCarmen (обговорення) 14:31, 12 березня 2014 (UTC)

Сумніви-вагання

Добридень! Дозволю собі трішки Вас потурбувати. Я оце, поки маю трохи часу, залучився до Шевченківського тижня/місячника. Почав був список, та побоююсь, чи не дістану за нього в писок. Конкретніше — за порушення копірайту. Я взяв бібліографічні дані з книжки «Тарас Шевченко. „Заповіт“ мовами народів світу». — К.: Наукова думка, 1989. Упорядник, автор вступної статті і приміток Б. В. Хоменко. Цей видатний учений вже небіжчик, нема в кого питати дозволу позичати ці дані. Чи таке вже страшне моє порушення? Порадьте, будь ласка, що робити. Наперед дякую. З пошаною — Олег-літредобг. 00:14, 2 лютого 2014 (UTC)

добридень! відписала Вам імейлом --アンタナナ 15:25, 12 березня 2014 (UTC)

Горілка

Доброго дня. Вибачте, що пишу сюди, але є певний конфлікт, що вже кілька років не має вирішення. Звертаюсь до адміністраторів по арбітраж. Такий самий лист написаний ще кільком адміністраторам.

Отже, суть проблеми: Здається, з самого початку української вікі точиться діспут з питання статей Водка та Горілка. Три роки тому це були дві статті-смітника, де не було ані структури, ані зрозумілої логіки. Я потроху збирав точні формулювання та об`єднав ці статті, додавши чимало пояснень у обговореннях та навівши необхідні джерела.

  • В багатьох світових культурах та мовах (в тому числі в російській та у суржику) горілкою називають українську перцівку, а водкою - звичайну білу горілку.
  • Але жоден тлумачний словник української мови не знає слова "водка", бо це є повним російськомовним аналогом слова "горілка". Горілка vs Водка.
  • Тлумачний словник укр. мови вважає, що будь-який міцний пшеничний спирт з водою - це й є горілка.
  • Якщо робити сторінку Водка, то робити і сторінки "шнапс", "вудка", "вотка" - бо це те саме, але іншими мовами.
  • Я, переробивши статтю "горілка", зробив статтю "водка" перенаправленням.
  • За останні роки кілька користувачів, наводячи неавторитетні, часто - російськомовні джерела та не беручи участь в обговоренні знов переробляють статті, дописуючи про горілку, як виключно про перцівку. Я сам не справляюсь із постійною війною правок та покладаюсь на втручання адмінів, як останньої інстанції.

Велике прохання втрутитись та дописати авторитетну думку, і, якщо моя думка та АД є вірними, прошу захистити сторінку "водка", як перенаправлення на статтю "горілка". Щиро ваш, Flinn (обговорення) 10:34, 12 березня 2014 (UTC)

Вибачте за турботу, суперечку вже вирішено. Дякую, Flinn (обговорення) 19:36, 12 березня 2014 (UTC)
привіт. так, я читала --アンタナナ 20:16, 12 березня 2014 (UTC)

вітаю! Оскільки Ви минулого року були в оргкомітеті фотоконкурсу "Вікі любить Землю", запрошую взяти участь у засіданні оргкомітету конкурсу в четвер, 20 березня. Прохання реєструватися! З повагою, --Jbuket (обговорення) 06:25, 17 березня 2014 (UTC)

привіт. дякую за запрошення --アンタナナ 07:23, 17 березня 2014 (UTC)

Greetings

I've been seeing a lot of disturbing news about violence and protests in Kiev. I hope you and your family and friends are safe and well.

INeverCry 00:57, 29 січня 2014 (UTC)

thank you very much --アンタナナ 15:27, 12 березня 2014 (UTC)
It's great to see you're back! It was hard not to worry, especially after seeing sad things like this. Stay safe. INeverCry 22:12, 16 березня 2014 (UTC)
you are too kind, thanks. yeah, that's sad... but, actually, it was safer to be a girl then. they tended to believe that the boys knew what they were doing and where they were headed, but the girls needed to be protected, thus (though it feels a bit... not right) the girls were not usually permitted to go to the front lines. i was sick worried about my friends, and still am. but i do believe that now we are more prepared for the battles to come. for one thing - we do not plan that much. there is no meaning in doing it. thus the present is cherished more. for example, your concern is invaluable. thanks again --アンタナナ 22:56, 16 березня 2014 (UTC)
Hopefully any further battles can be done with words and votes rather than guns. It looks like the focus is now mostly on Crimea, though it's often hard to get decent news coverage of Ukraine here; our media has been stuck on this lost Malaysian plane for the past week non-stop!

It's quite strange to see Vitaly Klitschko on the news, by the way. I'm so used to watching him and Vladimir in the boxing ring (I'm a long-time fan of both). INeverCry 18:49, 17 березня 2014 (UTC)

Прохання відреагувати на цей запит.--Анатолій (обг.) 11:51, 21 березня 2014 (UTC)

наче вирішили --アンタナナ 08:08, 25 березня 2014 (UTC)

Мова

Доброго дня! Дуже вдячний за Ваші останні редагування! Хотілось би таку саму Вашу активність у переданні з польської на українську не тільки прізвищ, але й імен… --Aljeannoir (обговорення) 07:29, 25 березня 2014 (UTC)

привіт. даруйте, якщо мої дії спричинили якісь незручності. я не є останньою інстанцією. схиляюся до думки, що таки мають бути перенаправлення. тут написано Білінська-Богданович А.… але трохи нижче сторінкою — БілінЬсЬка-Богданович, Анна (1857-1893). саме видання у руках не тримала, тож чи це «чортики» (і де саме) сказать не можу. білінЬскі (с. 153) бачу тут, але це може бути й сучасний спосіб передачі (до слова, в англовікі пишуть таки kiev, а не kyiv. бо «так заведено було»). Білінська-Богданович Г. с. 13, с. 81. у боська пише Анна Билинська-Богданович (с. 127) --アンタナナ 08:44, 25 березня 2014 (UTC)
Привіт на привіт! Дякую за ґрунтовну відповідь, яка ще раз підтверджує істину: де два українці — там три відповіді. Я — не лінгвіст, але хочу однозначності. Я вже звертався до адміністрації ВП і отримав відповідь, що це питання слід обговорити у Кнайпі, по результатам якого написати статтю з чіткими правилами для ВП, а там хай лінгвісти продовжують сперечатися чи Беруля, чи Бируля. Отож Вам, зацікавленими у ВП за чистоту мови і карти в руки. З надією очікую…--Aljeannoir (обговорення) 09:12, 25 березня 2014 (UTC)
м-мм, у вікіпедії адміністрації нема. тут керує спільнота. суперечки якої мають вирішуватися через аргументи (через їхню вагомість та авторитетність джерел). скажімо, якщо у суперечці я наведу написання прізвища, яке мені трапилося в інтернетному рефераті, а Ви — зацитуєте зі сторінки поважного видання — Ваша взяла . є користувачі із технічними правами «адмініструвати», але саме технічними правами. себто вилучить сторінку, перейменувать без перенаправлення, відновить вилучену сторінку тощо. мій «реферат» не стане більш вагомим, аніж Ваша «книга» тільки тому, що я — адміністратор. якщо є суперечки у найменуванні й нема однозначності (а так буває досить часто), то треба таки визначити найбільш поширену (чи прийнятну назву) і її закріпить як «основну». інші, якщо ці інші теж зустрічаються, будуть перенаправляти на неї. тоді який би варіянт не ввела людина у пошук — отримає бажану статтю. зараз, оскільки ні у кого з нас нема суперавторитетних аргументів «на руках» — залишається відповідність діючому українському правопису: §104. (…) 9.2. М'якість польських приголосних n', s', c' (dz') у прізвищах перед суфіксами -ський, -цький і м'якими приголосними не позначається м'яким знаком, хоч в українській вимові в цих позиціях н, с, ц (дз) пом'якшуються. В усіх інших випадках м'якість попередніх приголосних передається літерами і, ю, я та ь (у кінці слова): Виспянський, Яблонський, Свядек, Цвік; Дзісь, Дзюравець, Сятковський --アンタナナ 09:32, 25 березня 2014 (UTC)
Дякую, дякую, дякую… Я знайомий з цим параграфом… Але, на жаль, правопис регламентує тільки прізвища… А от що робити з іменами? Чому відповідають польські Aleksander та Katarzyna?--Aljeannoir (обговорення) 10:27, 25 березня 2014 (UTC)

Нагорода

Нагорода
За 10000 адміндій.--Анатолій (обг.) 17:38, 30 березня 2014 (UTC)
спасибі. ням-ням) --アンタナナ 17:41, 30 березня 2014 (UTC)

ВЛЗ

Привіт! Я так розумію мені треба видумати назву категорії та написати її там де галерея. Це всіх пам'ятках чи тільки там де вже є фотографії? --visem (обговорення) 07:28, 2 квітня 2014 (UTC)

привіт. ага. по всіх пам'ятках - якщо хтось завантажить фотографію із цим ідентифікатором, то бот поставить її автоматично. якщо нема фотографії - то бот проігнорує --アンタナナ 08:20, 2 квітня 2014 (UTC)

Прохання

Можете оформити і перевірити цей файл, як у англ вікі?. ✍ Green Zero Обг 14:04, 6 квітня 2014 (UTC)

привіт. оформити — так, перевірить — не берусь. не вважаю, що невільним файлам взагалі має бути місце у вільній енциклопедії (якась тут алогічність для мене присутня). формально правилам він відповідає (хоч, певно, тепер інтернет-холодильники — не зовсім фантастика і можна пошукать щось вільне на заміну…). тому — вибачте. зробила, що могла --アンタナナ 14:19, 6 квітня 2014 (UTC)
Дякую. ✍ Green Zero Обг 14:21, 6 квітня 2014 (UTC)

Щодо Файл:Заяць85.jpg

Добрий день, шановна пані! Відповідаю на ваше питання: мобільний телефон художника кіно Зайця Михайла Степановича. При потребі, можу надати і поштову адресу. Я його знаю особисто, був у нього недавно дома. Він один із п'яти чоловік на курсі, які навчалися в Ужгородському художньому училищі - серед них і мій дядько. Статтю про Зайця написав я. З повагою, ЯГВ (обговорення) 05:36, 7 квітня 2014 (UTC)

привіт. дякую за телефон та інформацію. я ще протягом дня напишу Вам, мабуть, імейлом --アンタナナ 07:10, 7 квітня 2014 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Вікі любить Землю/Полтавська область

Добридень. Зроблю Полт область. Дивіться, виправляйте одразу якщо що не так. Буду корегувати наступні свої дії.--KuRaG (обговорення) 12:10, 4 квітня 2014 (UTC)

Назви транлітерую, тобто гора, балка будуть hora, balka. Якщо потрібно уточнення типу ботанічний заказник, то додаю в англ перекладі (Botanical Reserve). Якщо користуватись і надалі даним правилом, то "Великий і Малий ліс" буде "Velykyi i Malyi Lis", але "i" мене якось бентежить. Що порадите?--KuRaG (обговорення) 05:57, 7 квітня 2014 (UTC)
привіт! я б використала амперсанд (&). тут наші спроби уніфікувать назви: Обговорення Вікіпедії:Вікі любить Землю/Списки. дякую --アンタナナ 07:13, 7 квітня 2014 (UTC)

Файл:ISS PassSkyChart.png

Скажіть, будь-ласка, що ще бракує цьому зображенню? Шаблон:Обґрунтування добропорядного використання? --TheLotCarmen (обговорення) 14:41, 7 квітня 2014 (UTC)

привіт. звісно. це ж невільний файл. має бути обґрунтування його використання для енциклопедії --アンタナナ 14:45, 7 квітня 2014 (UTC)

Вістінгаузен Анфіса Володимирівна

Вітаю! Відновіть, будь-ласка, довандальну версію Вістінгаузен Анфіса Володимирівна, бо я три редагування не можу за раз скасувати. --Romanbibwiss (обговорення) 17:43, 6 квітня 2014 (UTC)

привіт. зробила, але Ви теж можете. зайдіть на вкладку Перегляд історії. виберіть ту версію, яка не є вандальною, і відкрийте її. й тоді збережіть (хоча воно й попереджатиме Вас червоними літерами, що Ви редагуєте застарілу версію) --アンタナナ 17:58, 6 квітня 2014 (UTC)
У патрульного є ще один спосіб, у чомусь кращий, але вимагає більшої роботи — слід отак вибрану стару версію перевірити і позначити перевіреною/відпатрульованою, а вже потім стати на останню версію і «відхилити нерецензовані зміни» — неважливо, скільки там різних авторів було. --ReAlв.о. 18:32, 6 квітня 2014 (UTC)
Але тут стаття не перевірялася раніше. Тож можна відпатрулювати неправильні дані.--Анатолій (обг.) 18:35, 6 квітня 2014 (UTC)
Ну то я ж і кажу, що шлях «вимагає більшої роботи» — треба перевірити і позначити. Якщо така можливість є, то краще зробити так. В історії видніше що до чого та й стаття відпатрульованою стає. Якщо ні — то сам перезберігаю стару версію. --ReAlв.о. 09:27, 7 квітня 2014 (UTC)
Дякую, я зрозумів, що є варіанти.--Romanbibwiss (обговорення) 21:04, 7 квітня 2014 (UTC)

Статуси файлів

Привіт. При завантажені забува вказати статуси файлів, частина з яких - автори померли більше 70 років тому:

  • Файл:Театральна афіша "Комедия Сваха".jpg
  • Файл:Будинок "Вечірні візерунки" до революції - Товариство споживачів.jpg
  • Файл:Будівництво нової греблі на річці Тясмин у Смілі.jpg
  • Файл:Софіївська лікарня фото початку ХХ століття.jpg
  • Файл:Операційна Софіївської лікарні кінця ХІХ століття.jpg
  • Файл:Палата акушерсько-гінекологічного відділення кінця ХІХ століття.jpg

Джерело - Смілянський краєзнавчий музей

Також видалили мій файл, а саме:

  • Файл:Пам'ятник вбитому голові колгоспу.jpg

(причина не зміни статуса - забув вказати при завантаженні, а вже після не знаходжу де можна відредагувать)

Цей файл є суспільним надбанням та публікувався у декільнох новиних стрічках:

  • Файл:Меморіальна дошка встановлена у 11 школі на честь Героя Небесної Сотні Юрія Пасхаліна.jpeg — Це написав, але не підписав користувач Liuksikov mihaylo (обговореннявнесок).
привіт. відредагувати інформацію можна так само, як відредагувати статтю — натискаєте вкладку «Редагувати код». також я відновила файл Файл:Пам'ятник вбитому голові колгоспу.jpg, прохання поставить там ліцензію і заповнить всю інформацію (усі поля, окрім назви, яка заповнюється автоматично). а чому така низька роздільність? за допомогою чого Ви його робили? --アンタナナ 15:15, 11 квітня 2014 (UTC)

Карти Криму

Шановна Добродійка Antanana! Ви зараз масово замінюєте в створених мною файлах (стабах) ІНФОРМАТИВНІ КАРТИ на НЕІНФОРМАТИВНІ. Нащо таке?--Білецький В.С. (обговорення) 04:31, 14 квітня 2014 (UTC)

Карти Криму

Шановна Добродійка Antanana! Ви зараз масово замінюєте в створених мною файлах (стабах) ІНФОРМАТИВНІ КАРТИ на НЕІНФОРМАТИВНІ. Нащо таке?--Білецький В.С. (обговорення) 03:18, 15 квітня 2014 (UTC)

привіт. даруйте, думала, що відповіла. принаймні збиралася зробити це ввечері. не масово, я замінили одну невільну карту, мова про яку була від 20 березня 2013 року. якщо можливо мати вільний замінник для невільного файлу — невільний файл вилучається. можна навіть самому не шукати заміну. я попросила Ahonc-а завантажить з опенстріт[2], щоб не лишати статтю без зображення. наступним кроком, якщо у когось із волонтерів буде на це час — можна: 1) домалювати потрібні об'єкти на карті; 2) використать карту через шаблон (схоже як населені пункти позначаються, коли вказуються координати розташування. теоретично, посилання на «більш інформативну», але неприйнятну у вільній енциклопедії карту, можна залишити у статті. тоді читач зможе поглянути карту. хоча я думала там дати посилання на вікімапію чи оперстріт --アンタナナ 08:31, 15 квітня 2014 (UTC)

Файл:Sinergiya logo ukr.png

Доброго дня! я зрозуміла щодо видалення файлу. В мене таке питання, можливо Ви мені якось допоможете. Справа в тому, що створювалась сторінка 7 квітня "Синергія Патентно-юридична агенція". Власне, для неї і був завантажений файл Sinergiya logo ukr.png. Впродовж дня я її створювала, проте навіть не закінчивши її редагування, вона була видалена Вашим колегою Geohem в той же день. Мною було надіслано двічі звернення до Geohem з проханням пояснити причини видалення та, можливо, надати якісь вказівки, як сторінку необхідно було б відредагувати, щоб вона могла існувати. На жаль, відповіді я не отримала. Підкажіть, будь-ласка, що можна зробити в такій ситуації? Буду дуже вдячна за допомогу— Це написав, але не підписав користувач Alisa Boiko (обговореннявнесок).

привіт. у Вікіпедії можуть бути розміщені ті матеріяли, які відповідають критеріям значимості, зокрема Критерії значимості/Організації. не всі організації/підприємства мають значимість. коротко кажучи, якщо цю інформацію Ви розраховуєте знайти у паперовій енциклопедії, Ви її можете розмістити у Вікіпедії спокійно (не порушуючи авторських прав та наводячи посилання на незалежні авторитетні джерела). загалом, починаючи статтю, першим речення ставте код {{Edited|Alisa Boiko}}. цим Ви даватимете знати, що працюєте над мателіялом --アンタナナ 08:21, 15 квітня 2014 (UTC)
дякую за інформацію! Будемо мати на увазі. Вдалого дня! --Alisa Boiko (обговорення) 09:15, 15 квітня 2014 (UTC)

Тим часовий захист нічого не дасть, я буду стояти до кінця, чи мене заблокуєте, чи перейменуєте статтю. Безглузді дії Анатолія на сторінках створених мною я терпіти не буду.--Zvr (обговорення) 08:21, 16 квітня 2014 (UTC)

привіт і тут. так розумію, що стояти до кінця планують усі сторони. є ж й інші способи позбавити можливості воювать — фільтри, наприклад. блокування не завжди є найбільш дієвим. як і вимушений тимчасовий захист. саме тому я попросила Вас викласти в одному місці Ваші аргументи за перейменування. сама подам заявку на ВП:ПС, якщо Вас лякає та сторінка. і тільки не говоріть, що це нічого не дасть. безглузда війна редагувань — так, не дасть. інша справа, якщо аргументів у Вас нема. тоді, звісно, заявка не буде задоволена. але ж вони у Вас є? якщо Ви навіть готові «стояти до кінця» --アンタナナ 08:27, 16 квітня 2014 (UTC)
Але ж аргументи повинні бути нові, а не ті, що викладалися минулого разу. Наразі ж аргументи ті самі.--Анатолій (обг.) 10:32, 16 квітня 2014 (UTC)
Тоді перейменуй Пенджикент й Панджшерську ущелину--Zvr (обговорення) 11:15, 16 квітня 2014 (UTC)
На що перейменувати? Наведіть АД, де пропоновані назви використовуються.--Анатолій (обг.) 11:30, 16 квітня 2014 (UTC)
Будь ласка: Пенджикент (http://leksika.com.ua/14040509/ure/pendzhikent), саме Пендж. Українська Радянська Енциклопедія це АД?--Zvr (обговорення) 11:39, 16 квітня 2014 (UTC)
До речі подивиться Пяндж тут: http://leksika.com.ua/10331110/ure/amudarya Маю сподівання достатньо?--Zvr (обговорення) 11:59, 16 квітня 2014 (UTC)
Так ви пропонуєте перейменувати Пенджикент і самі ж наводите поточну назву. Глянув карту: де П'яндж, а де Пенджикент. Вони зовсім у різних місцях. А те, що однаковий корінь може мати різну передачу — не дивина: он подивіться на українські чи російські НП: Білгород і Бєлгород (в обох випадках білий го́род, чи то пак біле місто), Первомайськ і Першотравенськ (від Першого травня), Сєверодонецьк і Сіверськ тощо. Відповідно і у вашому випадку може бути різне написання, тим більше, що Панджшерська ущелина в іншій країні.--Анатолій (обг.) 12:07, 16 квітня 2014 (UTC)
Пяндж і Пенджикент у Таджикистані, Згідно з Українська Радянська Енциклопедія http://leksika.com.ua/10331110/ure/amudarya Пяндж без апострофа. Що до Пенджикенту, я наводжу його лише як приклад —НУ НЕМАЄ ТАМ АПОСТРОФА --Zvr (обговорення) 12:16, 16 квітня 2014 (UTC)
Первомайськ і Першотравенськ теж в одній країні (Україні) і теж мають однакове походження, але пишуться по-різному. Тут теж перейменувати на однаковий корінь?--Анатолій (обг.) 12:44, 16 квітня 2014 (UTC)
Порівняйте: тадж. Панҷакент та тадж. Панҷ і додайте до цього АД Українська Радянська Енциклопедія http://leksika.com.ua/10331110/ure/amudarya То як має бути? ДЕ АПОСТРОФ?--Zvr (обговорення) 12:53, 16 квітня 2014 (UTC)
Ви ж самі писали, що пендж — це п'ятий. А п'ять пишеться з апострофом. От вам і апостроф вилазить.--Анатолій (обг.) 15:40, 16 квітня 2014 (UTC)

Файл:Димитр Христов.jpg

А якщо людина — за кордоном — то що з тим робити? --Perohanych (обговорення) 18:26, 17 квітня 2014 (UTC)

привіт. просити когось за кордоном зробить фото. шукать на флікрі потрібне фото (і просить поставить потрібну ліцензію), наприклад. наша Вікіпедія — україномовна, але не прив'язана до українських кордонів, тому те, що для українців може бути проблематично сфотографувати його не є поважною причиною (болгари/македонці ж можуть?) --アンタナナ 18:48, 17 квітня 2014 (UTC)
Правовласник фото напиcав мені листа, що він передає це фото мені для використання на умовах cc by-sa. То чи можу я зазначити як джерело — власну колекцію, а ліцензію поставити CC BY-SA? --Perohanych (обговорення) 18:53, 17 квітня 2014 (UTC)
краще одразу просити надіслати стандартний дозвіл на ОТРС. якщо він Вам його передав під вільною ліцензією із компонентою BY — Ви не отримуєте права ж, Ви маєте згадувать його як автора/правовласника en:Creative Commons license#Attribution. щодо джерела — на коммонз є, принаймні, два шаблони commons:Template:Private correspondence, commons:Template:Author permission. видається, що так правильніше --アンタナナ 19:27, 17 квітня 2014 (UTC)
Але є право створення похідних робіт (із зобов’язанням поширювати їх на тих же умовах — але ж вже від свого імені) . Варіанти похідних робіт — обрізати рамку 1 піксел по периметру або додати білу рамку 1 піксел по периметру або підправити колір або … Ну хоча б тотожний оператор — теж оператор --ReAlв.о. 19:39, 17 квітня 2014 (UTC)

Прошу вас, будь ласка, припинити самовільний перенос зображень, які я вантажу до цього проекту, в Коммонз! По-перше, я вас про це не просив. По-друге, я не встигаю з ними працювати. Я зібрався розробити «Балтійський гербовник», розписати дані по авторах, повязати це з файлами ітд. Закінчивши все, можна було думати про Коммонз. А тут прийшли ви і все попсували! З локального проекту файли вилучили і мені треба тепер у Комонзі розбиратися, перескакуючи між проектами і гаючи купу часу. Ви просто крадете мій час і створюєте мені незручності! Буду вам дуже вдячний, якщо ви проявлятеме свою енергійність у іншій, не повязаній з моєю діяльністю і моїми файлами сфері. Я розберуся зі своєю роботою сам. Дякую. --Намѣсникъ (обговорення) 03:38, 18 квітня 2014 (UTC)

привіт. що означає «перескакуючи» між проектами? пароль же навіть не треба змінювать. можливо Ви про те, що потрапляєте на сторінку опису файлу і Вам ще доводиться клікати на сторінку його опису на коммонз? у Налаштуваннях (у верхньому кутку справа) перейдіть на вкладку Додатки і у розділі Перегляд поставте галочку в останньому пункті Прямий перехід на сторінки файлів Вікісховища. і збережіть. тоді як тільки Ви відкриватимете файл локальний — будете бачити його локальну сторінку опису. якщо ж це буде файл на коммонз — Ви будете бачити його сторінку опису одразу --アンタナナ 07:53, 18 квітня 2014 (UTC)
Я не зрозуміло висловився? Я знаю як вантажити файли на Коммонз і працювати там. Я вже це робив. Але у справі «Балтійського гербовника» я вантажу з нього файли навмисно до цього проекту. Бо маю план працювати із ними тут, в цьому проекті, а не в Комонз. Це близько 800 файлів. Після того як я створю всі необхідні статті, дотичні до книги, й посилання з них на файли, визначу категорії, тоді (і лише тоді) я завантажу їх до Коммонз. А ви втручаєтеся у цю роботу і надаєте мені «ведмежі послуги». Повторюю, не треба за мене думати, як мені буде зручніше працювати із зображеннями. Добре? Я сам розберуся. З повагою, --Намѣсникъ (обговорення) 08:19, 18 квітня 2014 (UTC)
м-мм, а моя робота полягає у тому, щоб перевірять зображення: вільні (на коммонз), невільні (оформлення), вилучить. якщо буде ще 800 файлів, які мені треба тримати у голові, щоб оминать, а потім колись повернутися — не дуже зручний алгоритм. чи могли б Ви додавати код {{Move to Commons}} до описів тих файлів, які вільні? без категорії бот їх не перенесе, і навіть із категорією перенесе тільки ті, що поставлять «trusted» користувачі. але вони[файли], принаймні, будуть відокремлені від загального потоку файлів. можна Вас про таке попросить? --アンタナナ 11:47, 18 квітня 2014 (UTC)
Файл:Kurland Fanrich 1672-75.png а з цим файлом Ви уже попрацювали? а з цим Файл:Kurland Musketier 1672-75.png? як щодо Файл:Ducatus Curlandia et Semigallia 1770.jpg, Файл:Zona adama waclawa.jpg, Файл:Sophie Amalie von Nassau-Siegen.jpg, Файл:Luise Elisabeth Kettler.jpg? --アンタナナ 12:13, 18 квітня 2014 (UTC)
Пишу втретє. Ніхто вас не просить переносити вільні зображення завантажені в цей проект до Коммонз. Навпаки вас просять не переносити їх! Більше того, ніхто вас не зобовязує «тримати у голові» ці зображення. Дайте, будь ласка, спокій. --Намѣсникъ (обговорення) 12:38, 18 квітня 2014 (UTC)
2Намѣсникъ: джерелом краще вказувати сторінку з зображенням на сайті, а не на саме зображення, тобто [3]
2antanana: наскільки я зрозумів з гуглоперекладу, то сайт для некомерційного використання[4], так шо вони невільні.--Анатолій (обг.) 14:36, 18 квітня 2014 (UTC)

Привіт! Я трохи плутаюся ще з цими фото. Як невільне-ФП, то проблем нема. А якщо фото створено у 1920-му, то автор легко міг дожити і до 1970-го. Як тоді? --ReAlв.о. 12:19, 19 квітня 2014 (UTC)

привіт. якщо не певні, і можна лишить в уквікі — краще лишать. у більшості випадків --アンタナナ 22:37, 20 квітня 2014 (UTC)

Стосовно...

Вітаю, перепрошую за затримку.

  1. стосовно аренди: наразі НІ (внутрішні справи господарів пиміщення);
  2. йой, лізу у Дніпропетровщину...--SitizenX (обговорення) 20:45, 6 квітня 2014 (UTC)
ясно. дякую за пропозиції) успіхів Вам ;) --アンタナナ 20:54, 6 квітня 2014 (UTC)
Не певен:
  • Dn-15 (прибережно-річковий)
  • Dn-28
  • Dn-29
  • Dn-30
  • Dn-33 дублює Dn-4
  • Dn-78
  • Dn-79-80
  • 89-149

Ваші рекомендації для подальшої роботи. Дякую.--SitizenX (обговорення) 00:01, 7 квітня 2014 (UTC)

Я англійською лише "Гітлер капут"...--SitizenX (обговорення) 00:15, 7 квітня 2014 (UTC)
  • Dn-28 - тут, думаю, можна було і просто Dnipropetrovsk Botanic Garden (бо й стаття просто називається Дніпропетровський ботанічний сад)
    Dn-29 - теж можна подумать про Kryvyi Rih Botanic Garden. але хай поки так буде
    Dn-30 - краще Taras Shevchenko Park, Dnipropetrovsk (таких парків багато певно, а отже місто - тільки уточнення)
    Dn-33 дублює Dn-4 - схоже таки різні. площа різна, значення (місцевий та національний). тут треба буде ще у списках уточнить
    Dn-78 - я б назвала Vasylivskyi Bird Reserve. певно, тра порадитися
    Dn-79-80 - Samara Floodplain / Bazavluk Floodplain (думаю, що можна й без уточнення Nature Reserve)
    89-149 - вид рослини і слово plantations (Насадження сосни чорної → Pinus nigra plantations (лат. назва рослини + переклад слова насадження/ділянка))
    дякую. там, насправді, не все так просто і однозначно. але треба ж на щось зважуватися ;) --アンタナナ 07:48, 7 квітня 2014 (UTC)
    я пишу типу Floodplain of Bazavluk River Nature Reserve — з уточненням, бо охороняється ж напевне не вся заплава, а лиш частина. -- Ата (обг.) 07:16, 8 квітня 2014 (UTC)
Христос Воскресе! Перевірте та підкорегуйте 33 Дніпр-ська обл. Дякую, --SitizenX (обговорення) 22:08, 20 квітня 2014 (UTC)
воістину! дякую, там у десяткові тра переводить. агонк прикинув так: ред.№ 14171699 --アンタナナ 22:35, 20 квітня 2014 (UTC)
Добре. Не обіцяю цієї ночі, але, якщо терпить, пройду цю область. Дякую, що постійно дякуєте. --SitizenX (обговорення) 22:44, 20 квітня 2014 (UTC)
агонк там додав новий параметр, координати: ред.№ 14171720. тепер має бути простіше. дякую! --アンタナナ 22:45, 20 квітня 2014 (UTC)
Перепрошую, але доцільно об’єднати (приватна думка) 4 та 33 (ці території розташовані між двома "техногенно вбитими" зонами, між собою не розмежовані, й є чи не єдиними на Криворіжжі залишками первинного степу (в дитинстві я там бігав)). Можливо .1/ .а та .2/ .b. Дякую,--SitizenX (обговорення) 22:56, 20 квітня 2014 (UTC)
Див. Обговорення Вікіпедії:Вікі любить Землю/Дніпропетровська область.--Анатолій (обг.) 22:59, 20 квітня 2014 (UTC)
І що? Там є відповідь?--SitizenX (обговорення) 23:40, 20 квітня 2014 (UTC)
на жаль, ні. тільки те, що її таки треба шукати. ми отримали офіційні списки від міністерства, схоже, тільки через офіційні канали й доведеться шукати відповіді. теж думаю, що то якась помилка… --アンタナナ 23:44, 20 квітня 2014 (UTC)

Вилучення файлу з неіснуючою емблемою КСУ

Доброго дня, Антанано! Є такий файл, який нібито містить емблему Конституційного Суду України. Насправді, КСУ немає емблеми або герба - файл потрібно вилучити. Ось офіційна відповідь: [5]. А як вилучити саме цей файл, мені невідомо.--Dghooo (обговорення) 17:32, 24 квітня 2014 (UTC)

привіт. круто, завжди підозрювала, що з цими емблемами державних органів щось не те (ще є податкова, наприклад). цей файл на коммонз, тут ahonc міг би проконсультувать ;) --アンタナナ 07:15, 25 квітня 2014 (UTC)

Андрій Садовий

Доброго дня! Пишу на рахунок офіційної фотографії Андрія Садового. Ви казали що давно вже писали йому на фейсбук про дозвіл на використання цього фото, але він очевидно досі не відповів. Можете на цей раз написати у Львівську міську раду? Або ж підкажіть, будь ласка, що саме потрібно їм написати, я сам займуся цим ділом. Дякую! --TheLotCarmen (обговорення) 12:36, 13 квітня 2014 (UTC)

привіт. ні, мені нічого не відповіли на фб. написала на міську раду --アンタナナ 13:02, 13 квітня 2014 (UTC)
Доброго дня! Була вже відповідь із міської ради? --TheLotCarmen (обговорення) 11:25, 17 квітня 2014 (UTC)
на жаль, ні. я ще сьогодні написала листа на kozak-iracity-adm.lviv.ua. пропоную ще трохи почекати. якщо плануватимете цим займатися — Вам потрібно від них отримати стандартний дозвіл ВП:Дозволи з імейлу, вказаного на сайті. матеріяли сайту ліцензовано під CC BY-NC-ND 3.0 --アンタナナ 12:32, 17 квітня 2014 (UTC)
Дякую, а хіба цієї ліцензії не достатньо для завантаження? --TheLotCarmen (обговорення) 13:53, 17 квітня 2014 (UTC)
ні, вона передбачає некомерційне використання, а вікіпедія передбачає можливість використовувать матеріяли і комерційно теж (вільно, тобто) --アンタナナ 14:00, 17 квітня 2014 (UTC)
А також вікіпедія передбачає створення похідних робіт, що явно забороняється CC BY-NC-ND --ReAlв.о. 19:08, 17 квітня 2014 (UTC)
так, дякую. найпростіше формулювання того, що має робити потрібна нам ліцензія:
якщо хоч щось заборонено (або не згадано чітко, як це буває із комерційним використанням) — не підходить --アンタナナ 19:33, 17 квітня 2014 (UTC)
Ну що там? --TheLotCarmen (обговорення) 09:35, 24 квітня 2014 (UTC)
відповіді нема :( --アンタナナ 07:17, 25 квітня 2014 (UTC)

Хиноцький заказник

Привіт! Геогр. енцикл. України фіксує Хиноцький заказник, і це, очевидно, логічно, бо поруч село — Хиночі (а не Хіночі). --MSha 09:30, 27 квітня 2014 (UTC)

привіт. дякую --アンタナナ 23:01, 1 травня 2014 (UTC)

Санаторій "Аркадія"

Вітаю Вас! Знайшов можливу помилку у списку по Одесі. Парк санаторію "Аркадія" позначений як Парк "Аркадія". Але на справді цей санаторій взагалі не знаходиться в районі Аркадія, і парком "Аркадія" називається інший парк, в районі Аркадії. Однак я не впевнений, що помилка не внесена до офіційних документів. Ці назви взяти із офіційних документів? Там до речі не ця одна помилка в назвах (на приклад, Парк ім. Котовського вже давно перейменований у Гідропарк Лузанівка). З повагою. --Yuriy Kvach (обговорення) 19:24, 1 травня 2014 (UTC)

привіт. дякую. у цьогорічних списках парк «аркадія» — рішення облвиконкому від 18.05.72 р. № 234, від 02.10.84 р. № 493. так і є. адреса: м. Одеса, Французький бульвар, 40. розпорядник — санаторій «аркадія». і парк ім. котовського залишився… --アンタナナ 23:00, 1 травня 2014 (UTC)
Ну ясно, від облвиконкому нічого розумного і не слід було чекати :) Колишній ЦПК і В "Аркадія" знаходиться в Аркадійській балці, на морському узбережжі, наразі його майже знищили, але здається відновлюють. Санаторій "Аркадія" знаходиться на Французькому бульварі, біля нового корпусу Ботанічного саду, до парку Аркадія відношення не має. Про парк ім. Котовського вже давно мови немає... Добре, спробуємо якось це пояснити у статтях вікіпедії. --Yuriy Kvach (обговорення) 06:42, 2 травня 2014 (UTC)

Файл:Nyzankovychi-ratusha.JPG

Це фотографія мого батька, залишилась мені у спадок, тримаю її в сімейному альбомі. Я просто зісканував і завантажив. --MSha (обговорення) 12:42, 3 травня 2014 (UTC)

І що далі, русифіковані-совковані ви наші?

Будете триматися того непотребопису, як вош кожуха (польська приказка, перепрошую, груба: уср…мсє - нє дамсє). Чому статті мають мати навіть для мене, часткового консерватора, такі відстійні назви? Тягнете совіцкий сморід в майбутнє? А куда прийдете - хоча б деколи думаєте?--Бучач-Львів (обговорення) 10:13, 31 березня 2014 (UTC) Особливо «гарно» було відкочене редагування Агонком терміну мапа на карта, хоча в тій же статті він чомусь не вздрів (галицьке; бачив) слово прус - ОЙ, ЛИХО, 1-не С - і воно далі в тексті. --Бучач-Львів (обговорення) 10:13, 31 березня 2014 (UTC) Бачу, є від агонка нагорода… Здогадки не висловлювати? Га? А оце ням-ням - просто суперенциклопедично… Нічого не наплутано?
привіт. мені теж не дуже подобається чинний правопис. на своїй сторінці обговорення та у спілкуванні я вживаю слова на кшталт «діялект». є користувачі, які пишуть «инший». але у статтях прийнято використовувать саме чинний правопис — значить саме його і треба використовувать. у кожного своя точка зору. і таких точок зору є дуже багато. діяти за чинним правописом — то своєрідний консенсус, адже нічого авторитетнішого у нас поки нема… сторінка обговорення і не повинна бути суперенциклопедичною. навіть просто енциклопедичною --アンタナナ 10:25, 31 березня 2014 (UTC)
Тепер самі перейменовуйте Ян Кола на Ян Кола (гетьман), пліз. Причина тут.--Бучач-Львів (обговорення) 13:14, 8 квітня 2014 (UTC)
привіт. наскільки я зрозуміла, є ще один ян кола, який був стольником/суддею? створіть про нього статтю із уточненням (щоб не плутали із гетьманом). тоді перейменуємо цю на статтю-неоднозначність і уточнимо гетьмана. поки нема статті — нема із ким плутать --アンタナナ 13:41, 8 квітня 2014 (UTC)

Іван Глинський на Глинський Іван Львович

Бучацький повіт (Королівство Галичини та Володимирії)

Завдяки «діяльності» користувачки не можу відновити вірну назву. То може вона сама це зробить, чи як?--Бучач-Львів (обговорення) 14:40, 8 травня 2014 (UTC)

Ліцензія

Вибачте, що знову турбую, але яка там стандартна ліцензія на Ютубі? Якщо вона не дозволяє залишити ці файли легально, то, будь ласка, видаліть їх. ✍ Green Zero Обг 10:29, 7 травня 2014 (UTC)

привіт. перепрошую, стандартна — не є вільна. для вікіпедії не підходить. там у категорії є вільні файли із інших міст: commons:Category:Rise up, Ukraine!. треба показові вибрать, щоб статтю проілюструвать. невільні тоді забрать. зараз трохи зайнята, замінила фото у шаблоні на фото із прапором (принаймні там більше прапор місце займає, а не політичні сили) --アンタナナ 10:42, 7 травня 2014 (UTC)
Як NickK і казав, тут є те що треба. Натисніть "квітень 2013". Було б непогано взяти звідти кілька світлин. Тільки я не знаю як їх вірно оформити. ✍ Green Zero Обг 09:32, 9 травня 2014 (UTC)

Ліцензія мапи

Привіт. Хочу написати про заказники басейну Вовчої, і знайшов таку мапу, якщо по цій мапі намалювати нову .svg, можна буде її опублікувати у вільному доступі? Наперед дякую, --Atoly(обг) 11:01, 8 травня 2014 (UTC)

привіт. даруйте, що затрималася із відповіддю — так, якщо Ви перемалюєте, то має бути ок для публікації у вільному доступі (на вікісховищі, сподіваюсь? ) --アンタナナ 22:27, 9 травня 2014 (UTC)

Чи добра стаття

Доброго дня! Ви так посприяли щодо Анна Білінська-Богданович, а тепер хотілось би Вашої позитивної думки…--Aljeannoir (обговорення) 10:26, 10 травня 2014 (UTC)

Свобода панорами

Вітаю! Прочитав оце новину про те, що росіяни достукалися. «легальні основи для існування вільних ліцензій» це теж дуже гарно — є шанси, що КРУ перестануть за лінукс вимагати голографічну наліпку на комп’ютер і бух-документи про придбання. Але у сенсі Вікіпедії особливо цікавить свобода панорами. В Україні якийсь рух у потрібному напрямку є? --ReAlв.о. 12:08, 10 травня 2014 (UTC)

Можна записатись сюди.--Анатолій (обг.) 12:10, 10 травня 2014 (UTC)

Вікі любить землю - Київська область

Вітаю. Як встигну, хочу допомогти з оформленням списку Київської області, бачу, що ви то помітили) Таке питання: що робити з тими фото, які завантажені «не по темі», тобто вказаний неправильний ID? Як, наприклад, по Чорнобильському спеціальному заказнику. Його межі є тут. Перевірила завантажені фото Файл:Наслідки людської халатності.JPG, Файл:Став-охолоджувач.JPG, Файл:Так і не відкритий атракціон.JPG — виявилося, що вони з Чорнобильської зони, але на жаль не в межах заказника. Трапляється аналогічне й по іншим об'єктам. Що в такому разі робити? Дякую. --UA-Lora (обговорення) 10:25, 19 травня 2014 (UTC)

привіт! по-перше, дуже дякую за допомогу щодо категоризації:

категорії мають короткі анотації. і ще треба ставить категорії змістовні, щось із цього commons:Category:Chernobyl у цім випадку, щось із цього commons:Category:Unidentified locations in Ukraine у інших випадках --アンタナナ 10:43, 19 травня 2014 (UTC)

ОК. Дуже дякую! Принциповим питанням для мене було: чи можна брати на себе сміливість прибирати шаблон із ID, якщо він однозначно помилково поставлений. Бо то ж все статистика, конкурс, людина старалася — якось рука не підіймається)) --UA-Lora (обговорення) 10:56, 19 травня 2014 (UTC)
є дві статистики — кількісна (скільки фото було подано на конкурс, цю статистику чіпати не треба, вона ставиться шаблоном {{Wiki Loves Earth 2014|ua}}) та якісна (шаблони ID, які дають можливість «побачити» пам'ятку, це ставиться шаблоном {{UkrainianNaturalHeritageSite|}}), і якщо це не відповідає дійсності, то шаблон треба прибирати, щоб не вводить в оману) --アンタナナ 11:05, 19 травня 2014 (UTC)
Зраствуйтє!--Бучач-Львів (обговорення) 14:07, 28 травня 2014 (UTC)
і Ви здорові були ;) а щиро українського відповідника нема часом? --アンタナナ 14:23, 28 травня 2014 (UTC)
Заберете блокування на переймування - буде. Або робіть, або не заваджайте.

Виписка з журналу завантажень

Вітаю! Я завантажив зменшене зображення Файл:MariaBurmaka Soundtracks 2008.jpg. Зменшував вручну, а не ботом, бо трохи підфільтрував для вищої якості малої картинки. Вилучив старе велике. Ну так от бот додає виписку з журналу завантажень, так що без перегляду історії видно хід подій, чи варто/необхідно робити таку виписку і як її робити, якщо варто? --ReAlв.о. 12:25, 24 травня 2014 (UTC)

привіт. не знаю чи ще актуально, але, імхо, не варто. побачити завантажувача й так можна буде. у випадку із ботом журнал потрібен, бо бот може помилитися (як мінімум), треба мати можливість відслідкувать --アンタナナ 14:25, 28 травня 2014 (UTC)

Оформлення файлів карт

Доброго дня! Я правильно розумію, що Файл:Kyivstar vkraina 1562.jpg та подібні з Vkraina повинні у джерелі мати той лінк, що в описові, у даті — рік карти, а ліцензію PD-old, а не CC-*? Поки ніхто їх не обвішав шаблонами сумнівності ліцензування. --ReAlв.о. 08:54, 30 травня 2014 (UTC)

привіт. сканування може передбачати творчу роботу… хоч сам об'єкт і у PD-old. думала чи не можна таке: {{PD-scan}} --アンタナナ 10:36, 30 травня 2014 (UTC)

Уважаемая Antanana! Не подскажите как быть в такой ситуации: Объект (53-240-5014, Дуб черешчатий Полтавський р-н, с. Розсошенці, біля а/д Полтава-Кременчук) в реале никак не обозначен (ни оградой, ни табличкой). А всего старых дубов вдоль трассы в Россошенцах около десятка ( 2 стоят в засохшем виде). Что делать в таком случае - грузить все 10? С уважением Batsv (обговорення) 12:51, 23 травня 2014 (UTC)batsv.

добрый день. не нашла ничего поточнее в списках. если можете — сфотографируйте все 10, только как-то отметьте их «для себя». мы тем временем отправим запрос на уточнение… (телефон уже молчит) --アンタナナ 13:41, 23 травня 2014 (UTC)
Спасибо! Сфотографировал-то я их сразу... Batsv (обговорення) 14:00, 23 травня 2014 (UTC)batsv
получили письмо:
Назва пам'ятки Площа / га/ кількість Місце знаходження пам'ятки Цінність об'єкта Кому передається
Дуб черешчатий 1 / 0,05 Полтавський район, с. Розсошенці, біля шляху Полтава-Кременчук Дуб віком - 250 р, висотою - 22 м, діаметр - 0,9 м Радгоспу ім. Шевченка
к сожалению, больше ничего... --アンタナナ 08:14, 30 травня 2014 (UTC)
Огромное спасибо! Хоть 100% уверенности и нет (да и данные о размерах 1992 года), но, отталкиваясь от размеров, выбрал наиболее подходящее изображение и загрузил
. Кстати этот же вопрос задавал в прошлом году Lindroid. Так что ещё раз большущее спасибо! С уважением Batsv (обговорення) 22:18, 30 травня 2014 (UTC)batsv.
Кисіль
привіт. страва — основне значення тут. тому не треба його уточнювать. у статті кисіль (значення) можна навести додаткові значення --アンタナナ 14:09, 31 травня 2014 (UTC)
Припускаю, кострубато буде виглядати , краще . Ждьом'c.--Бучач-Львів (обговорення) 08:36, 2 червня 2014 (UTC) Стосовно «щирості» - а що ви хочете: як ви «щиро», то й я тагі (себто такі, так).

Ще кілька фото

Вітаю, Antanana! Дякую за допомогу з фото. Я маю ще декілька, як здається, цікавих фото "тафофільної" тематики :), які зробив сам - наприклад фото могили Олександра Олеся, якого тут ще нема, та фото могили Квіткі-Основ'яненка, безумовно кращої якості ніж те, що у статті зараз. Як і де треба вказати що вони мої, аби це питання не вставало знов? Ім'ярек (обговорення) 13:12, 3 червня 2014 (UTC)

привіт. так, Ваші фото видаються цікавими. я Вам тут відповіла: Обговорення користувача:Sergento#Файл-фото. якщо ще щось не є зрозумілим — запитуйте, будь ласка --アンタナナ 23:38, 3 червня 2014 (UTC)

Білінська

Привіт! Вже четверо проголосували "за", тому вона таки стане доброю. Я через помилки і "утримався". Для мене попросту важливіша інформативна начинка. Але такі речення, як У восьмирічному віці, помітивши злодія, прибігла схвильована до матері та закликала його прогнати. У 12 років переробила грубку, яка диміла. – вони дуже дивно звучать, ніби вирвані окремо з якогось тексту. Тому і утримався. А підбиві підсумки, бо трохи помилився) P.S. Теж голосуй, якщо щось не подобається, а то щось якісні проекти починають помирати--TnoXX (обговорення) 06:36, 4 червня 2014 (UTC)

привіт. погано, що стаття із помилками стане доброю «таки». погоджуєшся? голосування проти — погано, адже стаття хороша. але вона точно не тягне зараз, адже люди відкриватимуть статтю й будуть думати, що помилки — це норма… ідеяльно було б, якби автор її зняв доробить трохи, або попросив когось вичитати нормально. з часом халепа зараз, на жаль(( --アンタナナ 09:09, 4 червня 2014 (UTC)
Погоджуюся, але сам в мові не є настільки сильним, аби вичитувати. І сесія теж не дає багато часу для Вікі. Але побачимо, когось попрошу вичити ту статтю--TnoXX (обговорення) 09:42, 4 червня 2014 (UTC)

Фото монет

Вітаю! Я помітив, що у статтях про монети євро (наприклад Австрійські монети євро чи Грецькі монети євро) бракує зображень самих монет, тому я хочу їх завантажити. За правилами їх можна завантажити тільки на умовах добропорядного використання тільки в мовний розділ. Але я знайшов на офіційному сайті Європейського Союзу підтвердження того, що монети можна фотографувати (The reproduction of all or part of the design of the common face of euro coins is allowed in very specific cases, such as reproduction in the form of photographs or films.). Я можу завантажити зображення в Вікісховище з вказанням цього факту? Дякую завчасно. -- [[Користувач:Tohaomg]] (обговорення) 21:21, 4 червня 2014 (UTC)

привіт. тут не зовсім ясно: commons:Commons:Currency#Euro, тому зображення можуть бути вилучені зі сховища (мова про спільну «европейську» сторону). сторона ж австрійська (можна вантажить, там {{PD-AustrianGov}}) чи грецька (не можна на коммонз) — регулюється законами кожної окремої країни --アンタナナ 12:13, 5 червня 2014 (UTC)

Подавати запит на дії, чи як?

Звиняйте, почекаю до завтрашнього ранку чи обіду. --Бучач-Львів (обговорення) 15:17, 2 червня 2014 (UTC)
даруйте, я ж написала Вам вище, що кисіль (напій) основне значення [6]. можу погодитися із Вами, що виглядатиме у статті може й не найкраще, але саме основне значення має бути винесено без уточнень, щоб читач одразу потрапив на потрібну йому/їй статтю у більшості випадків. не тільки виглядом єдиним --アンタナナ 08:59, 3 червня 2014 (UTC)
Знаєте, їсти (чи пити) - то річ необхідна. Але чи не важливіше знати про людей, прізвище яких Кисіль - серед них багато неординарних. Наразі своїх думок не змінив. Прохання не затягувати з остаточною відповіддю. Зразу кажу НЕ ВВАЖАЙТЕ ТИСКОМ - бо зараз ЗНАТИ ВАЖЛИВІШЕ НІЖ ЇСТИ, ПИТИ: факти переконали мене, надіюсь, і вас.--Бучач-Львів (обговорення) 09:12, 3 червня 2014 (UTC)
тут не мова про порівняння рівнів потреб. факт — існує пропонова Вікіпедія:Неоднозначність: «Основне значення — це те значення, яке найбільш міцно асоціюється з назвою. Як правило, це те значення, на яке вказує більшість посилань». а також Вікіпедія:Іменування статей/Уточнення: «Ця формула виглядає приблизно так: уточнюйте значення, там де очевидна його неоднозначність, і уникайте зайвих уточнень там, де термін унікальний або міцно асоційований з назвою». і хоча ці пропонови не є офіційними правилами, вони відображають практику й здоровий глузд. якщо існують серйозні підстави для уточнення назви — розпочніть обговорення на сторінці обговорення статті чи навіть через Вікіпедія:Перейменування статей (адже мова про «сумніви у доцільності або правильності перейменування»). не можна без достатніх причин перейменувать статтю, яка розкриває саме основне значення, імхо. це ж не помилка у назві… --アンタナナ 09:29, 3 червня 2014 (UTC)
Згоден на 100 %, що більшість власне цікавить страва. Але, якщо зробити таку невелику хитрість, перейменувавши статтю Кисіль на Кисіль (страва), можливо, читачі заглянуть і на персоналії на це прізвище - і так (хоча б 1 особа, але, реально, вважаю, більше) будуть знати, що Кисіль - не тільки страва, а й неординарні люди. Треба ж і просвітницьку роль Укрвікі не забувати…--Бучач-Львів (обговорення) 07:54, 4 червня 2014 (UTC)
привіт. а так? люди потраплять на статтю кисіль і бачать статтю кисіль (прізвище) --アンタナナ 09:19, 4 червня 2014 (UTC)
по-перше, бачать все разом - і кисіль-страву, і Кисіль-прізвище. По-друге - «чорна біда» - взнати, що Кисіль - це й прізвище. Для адміністратора ваша поведінка - несерйозна.--Бучач-Львів (обговорення) 13:24, 4 червня 2014 (UTC) І привіти свої заберіть - ви вмієте шкодити - а не вмієте усвідомлювати шкоду, заподіяну вами. ЗАВАДЖАЄТЕ. ГЕНДЕРНА поправка НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ.
Ви ж самі вище погодилися, що «більшість власне цікавить страва». чому створювати перешкоду отримати інформацію? я Вам наводила пропонови, які радять так не робити. у словниках наводять першим значення найбільш вживане (й очікуване). це не означає, що інші значення «принижені» браком до себе уваги, це просто здоровий глузд. Ви запропонували «невелику хитрість» зробити — навела Вам приклад «невеликої». перейменування статті ж не вважаю доцільним, про що говорила вище. якщо Вас не влаштовує моє трактування (повторюся) — Ви можете розпочати обговорення на сторінці обговорення статті чи навіть через Вікіпедія:Перейменування статей. порадьтеся із іншими користувачами. не думаю, що варто намагатися образити співрозмовника тільки тому, що його/її точка зору інша. і не розумію до чого тут ґендерні поправки — Вам наведено конкретні пропонови і посилання на словник, аргументи не потребують цих «поправок» --アンタナナ 13:46, 4 червня 2014 (UTC)
п. с. завжди вітаюся із людиною, якщо спілкуюся із нею перший раз за день. можу навіть привітатися кілька разів, якщо спілкування буде у різних «кімнатах» (сторінках обговорень тощо), бо так трапляється. якщо Ви не вважаєте, що спілкування в інтернеті потребує елементарної ввічливості — це Ваше право. я ж Вас не змушую? прошу й мене не переінакшувати на свій лад --アンタナナ 13:46, 4 червня 2014 (UTC)
п. п. с. імхо, найкращий спосіб читача дійсно зацікавитися прізвищем Кисіль — створити добру чи вибрану статтю. тоді вона буде висіти на головній сторінці, буде зразком для новачків, які шукають інформацію --アンタナナ 13:46, 4 червня 2014 (UTC)
Овва. вашу «ввічливість» добре видно по «приязному» ставленні, особливо ПОЗБАВЛЕННЯ ПРАВА ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ. ЗАВДЯКИ ВАМ, наприклад, досі створена мною стаття Бучацький повіт (Королівство Галичини та Володимирії) має БРЕХЛИВУ назву Бучацький повіт (Австро-Угорщина) через «діяльність» одного «користувача», і ВАШУ ТАКОЖ. НЕ КРУТИЛИ Б. Чи то така логіка, яку не тільки я не сприймаю, бо її нема. ЗРОБИТЕ ДОБРЕ - буде інакше. А то якось нефахово з чийогось боку. Ще може вам кланятись за ваше «добро»…? імхо,--Бучач-Львів (обговорення) 12:31, 6 червня 2014 (UTC)

Ліцензія на вбивство зображення)

Привіт. Звертаюсь як до користувача, що має ліцензію на "вбивство" зображень . Ось маємо таке зображення, ймовірно захищене авторським правом. Якщо я обмалюю по ньому контури ось так, чи можна його публікувати під вільною ліцензією? Адже я, так би мовити, зробив погану кальку з оригіналу. Наперед вдячний, --Atoly(обг) 11:00, 2 червня 2014 (UTC)

привіт. перепрошую, що затрималася із відповіддю. власне, якщо Ви створюєте роботу на основі невільного зображення, то ця похідна робота не буде вільна (себто ген невільності є домінантною ознакою і передається наступному поколінню). якщо Ви вкажете невільне зображення як джерело — то й Ваша робота буде невільною. просто із самого схематичного зображення складно зрозуміти, що воно таки із цієї роботи, а не з голови чи з будь-чого іншого (принаймні, якби там не підписать, що то таки кідрук, я б не знала, що мова точно про нього). а у Вас є жж? може спробувать написати самому кідруку, може допоміг би. у нього був сайт, де зображення були вільні. але сайт не працює зараз… шкода, що не встиглося все перенести на коммонз свого часу… --アンタナナ 09:14, 3 червня 2014 (UTC)
Дякую за роз'яснення. Написати я йому можу, але у вк. Я у нього іноді синопсиси прошу, щоб написати статтю про книгу, що ще не вийшла. Думаю він би погодився надати зображення. Тільки як правильно сформулювати для нього питання, і як все організувати, щоби потім не було проблем з ліцензією? --Atoly(обг) 10:19, 3 червня 2014 (UTC)
крок перший — потрібен автор/правовласник фото. макс може бути й правовласником, але це питання можна дізнатися з джерела потрібного нам фото. де воно опубліковане? якщо у багатьох місцях — у якому із найбільшою роздільністю? чи є там десь вказано, хто автор/правовласник? (якщо своїми силами не знайдемо, то запитати у макса чи він є правовласником, або чи має контакти правовласника). крок другий — дати автору/правовласнику стандартний текст дозволу, щоб він/вона/вони переслали його на імейл отрс. текст тут: ВП:Дозволи. ідеяльно, скопіювати цей текст у файл, проставити лінк на потрібне нам фото та заповнити регалії автора/правовласника. важливо, щоб вони цей файлик відправили із потрібного імейлу (перегляньте ВП:Дозволи, якщо щось не зовсім зрозуміло — запитуйте) --アンタナナ 10:28, 3 червня 2014 (UTC)
Дякую за пояснення. Знайшов наче першоджерело зображення, написав авторові блоґу, чекаю на відповідь. Доречі, якщо він відправить дозвіл, хто завантажить це зображення? Питаю, щоби знати самому)) Ще раз дякую за вашу допомогу . --Atoly(обг) 11:04, 3 червня 2014 (UTC)
будь ласка) агент отрс поставить шаблон, що є дозвіл. але для цього файл уже має бути на коммонз завантажений (і лінк буде простіше у дозволі наводити). краще, якщо завантажите фото Ви, поставите на нього, що очікується дозвіл і будемо чекати, щоб агент поставив шаблон із номером дозволу. звісно, вантажити краще після отримання принципової згоди автора --アンタナナ 12:14, 3 червня 2014 (UTC)
Автором виявився інший, то хай мо’ це зображення видалити? Вибачайте за клопіт --Atoly(обг) 13:08, 6 червня 2014 (UTC)

Жидичинський монастир

І як назвати ваші дії в статті Жидичинський монастир? Це вже маленьке нахабство, панєнко (чи пані) - стосовно мене. Я простий користувач - а ви АДМІН. ……………………--Бучач-Львів (обговорення) 13:20, 11 червня 2014 (UTC) КУДИ ЙДЕМ? Ви врешті дасте змогу працювати - А НЕ БУТИ ПРОХАЧЕМ. ЦЕ ВІКІПЕДІЯ, чи так собі, жовтий журнальчик?
А що не так з діями Antanan'и в статті Жидичинський монастир? Зображення ідентичне: піксель в піксель. --SteveR (обговорення) 14:07, 11 червня 2014 (UTC)

Вандал

Вітаю. Дякую за ваші правки. Чи можливо визначити за адресою місто чи місцезнаходження цієї гіперактивної персони?--SitizenX (обговорення) 00:08, 13 червня 2014 (UTC)

Тяньцзінь, Китай. Це може бути відкритий проксі. Проте його чомусь не забанили ще.--Анатолій (обг.) 00:32, 13 червня 2014 (UTC)
Дякую. Це не в моїй компетенції.--SitizenX (обговорення) 00:35, 13 червня 2014 (UTC)

Бучач-Львів

Здрасьтє. Коли зніменете моє блокування на переймування? Не вельми радий «спілкуванню» з вами - вібачєйте - зато ПРАВДА - а не брехня в очі.--Бучач-Львів (обговорення) 15:03, 25 червня 2014 (UTC)

привіт. фільтр на перейменування був консенсусним рішенням. і я одна його зняти не можу. також я останнім часом не надто активна у Вікіпедії, тож чи Ви виправилися не можу знати точно. написала у кнайпу ред.№ 14473712 --アンタナナ 17:45, 25 червня 2014 (UTC)

Нано, доброго дня.
З 4 серпня по 14 вересня 2014 року триватиме Конкурс «Пишемо про НАТО».
Дуже б хотів аби Ви зголосилися на «судейство» в конкурсі: Ваша завжди зважена, доброзичлива позиція була б дуже доречною при оцінці статей з такої контроверсійної тематики. До того ж Ви добре знаєте англійську — легко визначите копіво чи просто «пургу» в перекладі. Та ще й досвідчений організатор і куратор багатьох вікізаходів! Не зважаючи на завантаженість в ВМУА, щиро сподіваюсь на Вашу участь у проекті. Якщо буде Ваша ласка — залиште автограф на цій сторіночці.
З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 16:06, 25 червня 2014 (UTC)

дякую за неочікувану пропозицію. відмітилася: ред.№ 14473824. з попереднього досвіду можу сказати, що це дуже марудна праця. і Вам не можна буде розслаблятися, бо тра буде контролювати неконтрольоване — вікіпедистів --アンタナナ 18:03, 25 червня 2014 (UTC)
Дякую дуже за згоду. Я знаю що то важка праця. І я зі свого боку рукави опускати не збираюсь — працюю і працюватиму на повну :) На жаль в журі бути не можу — вийде конфлікт інтересів. Щодо спільного e-mail журі ідею цілковито підтримую. --Pavlo1 (обговорення) 18:32, 25 червня 2014 (UTC)

На одне вільне фото в світі стало більше

Привіт! Десь колись читав, що Ви шукали вільне фото Ірини Мерлені. Мав сьогодні таку можливість, зробив, а те шестикілобайтове всюди замінив. --Volodymyr D-k (обговорення) 19:12, 28 червня 2014 (UTC).

привіт. надзвичайно вдячна! --アンタナナ 00:37, 29 червня 2014 (UTC)

Асеd

тобто ми ніколи не вирішим, що з ним робити? --Lamsec (обговорення) 16:18, 29 червня 2014 (UTC)

привіт. дописала диф зі зняттям номінації ред.№ 14488325. архіви редагувати не є бажано --アンタナナ 16:38, 29 червня 2014 (UTC)

Мачо...вікіпедисти?

Вітаю! Побачив тему обговорення останньої Вікізустрічі. Що таке мачо-вікіпедисти?)--TnoXX (обговорення) 12:39, 27 червня 2014 (UTC)

привіт. то тільки для утаємничених, що на вікічетверги ходять ;) прийдеш — розкажу ;) --アンタナナ 00:36, 29 червня 2014 (UTC)
Мені трохи в Київ важко їздити)--TnoXX (обговорення) 09:52, 29 червня 2014 (UTC)
наскільки «трохи»? будеш на вікіконференції? --アンタナナ 16:47, 29 червня 2014 (UTC)
На 99% мене не буде в Україні в той час. А «трохи» – я зі Львова. Однак, дякую за запрошення.--TnoXX (обговорення) 07:40, 30 червня 2014 (UTC)

Глюки у ... Вікіпедіях

Привіт! Щойно побачив глюки у статтях. Польська Вікіпедія, В'єтнамська Вікіпедія і так далі. Глюк вилазить на початку статті - {{#if:|. Хтось, видно, поламав якогось шаблона... Видно, десь у карточці. Може оце - {{{Дата досягнення 100 тисяч статей}}}. Може ще що. Зараз спробую сам розібратися. --Nickispeaki (обговорення) 21:28, 1 липня 2014 (UTC)

Написав Курагу, то він щось накуролесив. ;-) Просто відмінив його правку. Хай розбирається. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 21:37, 1 липня 2014 (UTC)

а чому Ти не користуєшся шаблоном diff? значно коротше виглядає: ред.№ 14496908 --アンタナナ 21:52, 1 липня 2014 (UTC)
А ті значення діфа брати? - почитав доки. Ну, спробую. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 22:50, 1 липня 2014 (UTC)

Файл:Pronunciation - Hisaishi Joe.ogg

Дякую за файл. Якщо б в мене був знайомий японець, сам би одразу так і зробив. --Corvax (обговорення) 19:54, 2 липня 2014 (UTC)

будь ласка. я просила не знайомого, а користувача із Японії. просто звернулася --アンタナナ 22:29, 2 липня 2014 (UTC)

Help

Доброго дня! Уклінно просив би пару слів щодо результатів по замку Лопухіних у Хрустині.--Aljeannoir (обговорення) 07:40, 3 липня 2014 (UTC)

привіт. на жаль, не отримала відповіді --アンタナナ 13:10, 3 липня 2014 (UTC)

Глюк у шаблоні

Привіт!

У цьому шаблоні - Шаблон:Космічна місія якийсь глюк і тому не відображається поле |маса корабля =, побачив у Восток-1, теж саме у інших востоках-2, 3, тобто явно щось із шаблоном.. а що? --Nickispeaki (обговорення) 21:53, 3 липня 2014 (UTC)

Анатолій "Агонк"

Це ви кльово придумали! --Lamsec (обговорення) 00:20, 5 липня 2014 (UTC)

Доброго дня

Вельмишановна. Вибачєйте за грубощі, але, прошу превелебно, робіть поправку на чоловічу рису.

Річ в тому, що останніх місяців так 8-м мені вельми на мозоґ тиснуть ватники. Їх нема ніби, а вони убивають. Новий Рік-2014 я зустрічав сам - не хтів нікого бачити, щоб ніхто не увидів, як я від безвихідної люті вив. У мене на хаті тойді тілько показували як палили шини на Майдані та священики молилися, в лютому я мало здурів, бо не йняв віри, що це ВЗАГАЛІ МОЖЛИВЕ. Мій знайомий священик (котрий Богданя мав хрестив, але його автівка ся зламала, а то ж новородятко) вже 3-й місяць капеляном в силах АТО, він з Ужгородського полку. Він мене обіцяє нагодувати нецікавими подробицями за столом, що ми як хрущі з вишень під стіл попадаємо. Але я б їх геть не хтів. А тут у вікі виджу таакі дурниці, котрі вживаються певними адмінами як властиві тілу українськости. От і не витримав, почав війни; власне, вони мені властиві, я ще й у совіцькій армії за це ся бив. А тут - при образині потворного зображення України - поготів.

Щодо моїх несмашних слів - закрийте очі і забудьнуте. То є ми, чоловіки. Властиве, я нинька не маю нервів, можу ся викричав на бадилинку, аби ніхто не чув - так ватництво мені тисне, як фантомна боляка.

Щодо файлів - я просто не відаю, як їх вантажив. Ліпше оповісти - не мав часу. А охота поліпшити статтю про українця є. Власне то і все. Якщо бажали сьте - можте стерти і зміст приховати. Я, власне, буду на ніч вантажив світлини.

А ось іще. Ци не були б Ви такі ласкаві, а й погляділи до списку вікіпедій - там не видко Тувинської вікі. А вона ж є. Дяка. --Л. Панасюк (обговорення) 12:51, 5 липня 2014 (UTC)

привіт. там показуються найбільші розділи. тут Вікіпедія:Список Вікіпедій можна дописати про те, що у нас є tyv: --アンタナナ 01:13, 9 липня 2014 (UTC)

Категорія:Musical groups from Ukraine

Доброго дня! Як думаєте, ці файли дійсно завантажив хтось із гурту? Я в правилах не мастак, але якщо всі вони звідси, то, зважаючи на © внизу сторінки, їх всіх махом тре повидаляти. Ще й стаття вся як та новорічна ялинка копіївом обліплена … — Шиманський હાય! 07:15, 8 липня 2014 (UTC)

привіт. написала завантажувачу. ще напишу самому гуртові. дякую --アンタナナ 01:14, 9 липня 2014 (UTC)

Андрій Садовий

Доброго дня! Я знову на рахунок офіційної фотографії Садового)) Я знайшов його автора. Це львівський фотограф Юрко Дячишин. Ось його сайт, а тут ця фотографія на його сайті. Там же пише що його фотографії можна використовувати тільки з його згоди. Можете написати до нього і попросити дозволу на цю фотографію? --TheLotCarmen (обговорення) 11:44, 25 червня 2014 (UTC)

привіт. написала. дякую --アンタナナ 11:57, 25 червня 2014 (UTC)
Що й Дячишин не відповідає? --TheLotCarmen (обговорення) 20:14, 2 липня 2014 (UTC)
він відписав імейл, але не прислав дозвіл. можливо пропустив мій імейл — завтра передзвоню йому --アンタナナ 22:31, 2 липня 2014 (UTC)
Зрозуміло, дякую за Ваші зусилля. --TheLotCarmen (обговорення) 08:50, 3 липня 2014 (UTC)
дзвонила. сказав, що був в безінетних далях. добереться до імейлів — відправить дозвіл. дам знати. дякую --アンタナナ 13:03, 3 липня 2014 (UTC)
@TheLotCarmen: привіт. є File:AndriiSadovyi.JPG. дякую --アンタナナ 00:54, 9 липня 2014 (UTC)
Дуже Вам дякую! а чому така мала розмірність? Більше не можна? --TheLotCarmen (обговорення) 10:14, 9 липня 2014 (UTC)
для статей у Вікіпедії 300 пкс цілком досить. для чого більше? комерційні фотографи не завжди хочуть вантажити під вільною ліцензією, бо не знають, що мають право обмежувати роздільність. якщо роздільність не є комерційна — питань менше --アンタナナ 00:08, 10 липня 2014 (UTC)
Зрозуміло, Дякую! --TheLotCarmen (обговорення) 09:33, 10 липня 2014 (UTC)

Твоя позиція

Ми із Квіткою Цвіт ТАКІ питання обговорювали. Ну типу АП, тесе. І я вирішив ще й твоєї думки запитати. Можеш прям отут писати, або й почитати все Обговорення. ;-) Цікава твоя думка щодо копіювання (мене цікавить в першу чергу). Ну і для новачка буде ще одна думка ще одного досвідченого вікіпедиста. ;-) Дякую! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 09:10, 21 липня 2014 (UTC)

Добрий день. Ви писали цю статтю? Чи не могли б ви уточнити, які саме у нього нагороди Анни і Володимира (якого саме ступеню?) Мені це треба для покращення цієї статті.--NOSFERATU (обговорення) 13:35, 27 липня 2014 (UTC)

привіт. спробую глянути у тих книжках, що є у мене дома сьогодні. але якщо нема у статті, то скоріш всього, цієї інформації не було й у джерелі. написала імейл Р. Ковалю, сподіваюся, що він зможе чимось допомогти --アンタナナ 08:30, 29 липня 2014 (UTC)

Квитки

Привіт. Куди відправляти зворотні квитки? --Atoly(обг) 07:06, 29 липня 2014 (UTC)

привіт. усе написала імейлом --アンタナナ 08:30, 29 липня 2014 (UTC)

Може придасться... --Юрій Булка (обговорення) 14:50, 29 липня 2014 (UTC)

Просьба

Пані! Вилучіть, будь ласка, файл Файл:Данона.jpg, який являється дублікатом Файл:Даная під золотим дощем.jpg. Я помилково назвав зображення і прийшлось ввести повторно під правильним ім'ям. Наперед дякую! ЯГВ (обговорення) 14:19, 31 липня 2014 (UTC)

привіт. ТакТак Вилучила --アンタナナ 14:34, 31 липня 2014 (UTC)

Ще раз - дякую! ЯГВ (обговорення) 14:40, 31 липня 2014 (UTC)

будь ласка) а пан Борис не погодився б дозвіл на роботи свої надати? --アンタナナ 14:44, 31 липня 2014 (UTC)

Завершився перший конкурсний тиждень. Будь ласка, не забудьте розпочати роботу як член конкурсного журі. Термін оцінювання — 17 серпня (включно). 18 серпня заплановано оголосити переможців тижня. Таблиця оцінювання тут. Якісної роботи. --Pavlo1 (обговорення) 14:46, 11 серпня 2014 (UTC)

дякую за нагадування. власне, зробила свою частинку і трішки більше (як компенсацію за запізнення) --アンタナナ 13:47, 18 серпня 2014 (UTC)

про НАТО

Добрий день! У мене до вас питання щодо статті Операція «Unified Protector». З чого ви взяли, що вона завершилася у березні, якщо всі джерела вказують, що офіційно завершилася в жовтні [7], так як у мене і написано. --Роман Анатолійович (обговорення) 13:35, 18 серпня 2014 (UTC)

доброго дня! написала 31 березня, а мала на увазі 31 жовтня. виправила одрук ред.№ 14686504, але питання не у тому березень чи жовтень 2011 року це був, а у тому, що вона уже завершилася, тож ми можемо знати про її наслідки станом на 18 серпня 2014 року --アンタナナ 13:44, 18 серпня 2014 (UTC)
зрозумів. Почав усе виправляти. Дякую за зауваження. --Роман Анатолійович (обговорення) 13:50, 18 серпня 2014 (UTC)
будь ласка! щиро бажаю Вам успіхів --アンタナナ 14:00, 18 серпня 2014 (UTC)

Доброго дня. Вас включено до складу журі конкурсу. Прохання за можливості залишити у табличці свої координати аби конкурсанти при потребі могли з вами зв'язатись. І ще, Нано, ви обіцяли створити спільний і-мейл журі на блозі вікімедії чи десь ще. Наперед дякую. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 08:18, 30 липня 2014 (UTC)

привіт ще раз. чи отримали Ви імейл із розсилкою журі? --アンタナナ 14:04, 18 серпня 2014 (UTC)

Завжди забуваю спитати...

...як пройшла ВЗ минулого уїк-енду? --Vogand (обговорення) 16:11, 1 серпня 2014 (UTC)

привіт. Ви про конференцію? складно сказати, певна, що для кожного по-своєму (як і має бути). дещо можете почитати тут Вікіпедія:Вікізустрічі/149 (якщо ще не читали, звісно) --アンタナナ 14:06, 18 серпня 2014 (UTC)

Можете втрутитись? --Vogand (обговорення) 13:06, 9 серпня 2014 (UTC)

Вибачте, уже не треба. --Vogand (обговорення) 19:16, 10 серпня 2014 (UTC)

даруйте, була у справжній відпустці --アンタナナ 14:06, 18 серпня 2014 (UTC)

Конкурс про НАТО

Добрий день. Дякую Вам, що вже хоч хтось за два тижні конкурсу написав критику до моїх статей. На цій сторінці Ви написали зауваження. Я їх врахував і постарався виправити свої помилки. Чи можете Ви подивитися на мої статті (Збройні сили Данії, Дірк Стіккер) і сказати, що ще потрібно доробити (якщо це не порушує правила конкурсу)? І ще одне: чи могли б Ви оцінити мої статті, окрім закоротких, за другий тиждень? Буду вдячний. --Тарас Самборський (обговорення) 14:48, 18 серпня 2014 (UTC)

привіт! тиждень пишуть статті, тиждень журі їх перевіряють. усі ми волонтери, отже на перевірку час доводиться шукати. саме тому виходить, що частково перші результати було отримано після двох тижнів конкурсу. дуже спробую оцінити статті швидше цього разу. зауваження саме для того журі й пишуть, щоб Ви їх виправляли успіхів --アンタナナ 09:35, 22 серпня 2014 (UTC)
Дякую --Тарас Самборський (обговорення) 10:06, 22 серпня 2014 (UTC)

Вітаю! Потрібна допомога у боротьбі з Вікі-бюрократією(

Колего, вітаю! Моя з Вами робота по покращенню Вікіпедії вже не раз перетиналася:) Дуже Вам вдячний за співпрацю! Хотів попросити про особисту послугу - мене хочуть безпідставно викинути зі списку автопатрулювання за одноразове (ненавмисне) порушення правила Вікі. Прошу Вас проголосувати ПРОТИ - будь ласка, ознайомтеся з аргументами ЗА і ПРОТИ на сторінці обговорення Вікіпедія:Заявки на зняття статусу патрульного.

Буду дуже вдячний за Вашу допомогу!

Бажаю чудового настрою! --Vittalio (обговорення) 06:44, 20 серпня 2014 (UTC)

привіт. це — не бюрократія, бо там не кількість голосів враховується, а якісь (та відповідність) аргументів. найновіша Ваша стаття Перу да Ковільян:
« (…) португальці, забезпечені необхідною інформацією та грошима, відправилися в дорогу і під виглядом торговців прибутку в Каїр (…) »
цей самий уривок із статті-першоджерела ru:Ковильян, Перу да:
« (…) португальцы, снабженные необходимой информацией и деньгами, отправились в путь и под видом торговцев прибыли в Каир (…) »
автоперекладач не зможе виявити тут помилку. але вона є, правда? Ви повинні були поставити шаблон, що Ви перекладали статтю із російськомовної вікіпедії на сторінці обговорення, адже це не Ваша власна робота. і Ви повинні були вичитати текст перед публікацією (дуже бажано) чи хоча б після публікації. адже прапорець патрульного означає, що спільнота довіряє Вашим редагуванням… --アンタナナ 10:17, 22 серпня 2014 (UTC)

ВЛП і квитки

Привіт. Два питання: 1 мої квитки з конференції надійшли? 2 Покровський район надав список пам'яток? Дякую --Atoly(обг) 12:47, 20 серпня 2014 (UTC)

привіт. так, дякую. квитки отримали. покровський район списків не надав, юристи проконсультували мене як писати наступний запит. сьогодні спробую --アンタナナ 10:46, 22 серпня 2014 (UTC)

Привіт! Так, це моє власне фото... --Valivots (обговорення) 20:48, 22 серпня 2014 (UTC)

Конкурс

Доброго вечора! Хотів перепитати у вас може я щось не розумію..Ось десь писали (та й у правилах так написано), що над статею можна працювати до кінця конкурсу і аж в кінці конкурсу член журі виносить остаточну оцінку статті, а я тут побачив, що кожного разу (при чому тоді, коли я роблю правку у статті) член журі змінює оцінку, яка стосується тільки першого тижня. То виходить, після кожної моєї правки оцінка буде змінюватися? Чи оцінки взагалі члени журів можуть змінити навіть тоді, коли тиждень минув? До того ж зауваження щодо того, що я не «переробив статтю», або «стаття бз змін» якось не доцільно, бо я маю право переробити її хоч у кінці конкурсу, але першу оцінку мені поставили у першому тижні, то чому ж її член журі, не дочекавшись кінця конкурсу, вже змінює оцінку?? Не розумію.. Поясніть мені.--Роман Анатолійович (обговорення) 19:09, 22 серпня 2014 (UTC)

Ні, оцінювання має відбуватися двічі у конкурсі: за результатами тижня (попередні оцінки) і за результатом конкурсу (остаточно). Мабуть Olegvdv68 хоче зробити краще, даючи свої відгуки одразу, але цього робити не варто, бо це ускладнює визначення переможців за результатами першого тижня. --Amakuha 20:03, 22 серпня 2014 (UTC)
То як бути тоді мені? Я ж не думав, що якщо я вчасно не реагую на зауваження, то оцінка знижується..Цього наче в правилах не написано..Поставили - значить такою і повинна бути...Бо знаю, що оцінку можуть збільшити, але ніяк не зменшити... чи вона такою і залишається? І ще одне..а коли ж вже оголосять переможця першого тижня? Там написано, що переможця повинні ще були оголосити 18 серпня. --Роман Анатолійович (обговорення) 20:07, 22 серпня 2014 (UTC)
Пробачте, що знову турбую, я просто не знаю куди писати. І знову члени журі продовжують змінювати свої оцінки як хочуть, хоча тиждень перший давно давно завершився, і більше того, завтра вже завершується другий, а оцінок за другий й досі немає... Якось це не організовано і не по правилам. Два члени журі змінюють оцінки за те, що є зміни в статті, або навпаки за те, що їх нема, то виходить тоді, що всі члени журі повинні те саме робити. В будь-якому разі повинна бути консолідованість в діях. Я перечитав правила, але такого не знайшов. Мені, наприклад, сумно від того, що ведеться просто «нечесна гра». Виходить, що можна і 13 вересня помінятиоцінки так, як хочеться аби витягнути когось... а іншого потопити. Мені так здається. --Роман Анатолійович (обговорення) 07:52, 23 серпня 2014 (UTC)

Привіт! Допоможи, будь ласка, до пуття шаблон довести! А то ... якось він дуже криво вигляда - Хон'імбо Сюсаку. Ще таке питання на майбутнє - як КРАЩЕ перекладати такі, досить складні (як на мене!) шаблони? Може відразу англійську версію брати? Хто у нас спец по шаблонам? - якщо знаєш. Дякую! :-) --Nickispeaki (обговорення) 11:44, 16 серпня 2014 (UTC)

привіт! бейз у нас шаблонних справ майстер. попроси його --アンタナナ 14:01, 18 серпня 2014 (UTC)
Так, у цьому конкретному випадку версія енвікі трохи краща, але так не завжди буває. У нас для таких шаблонів існує мета-шаблон {{Картка}} на основі якого такі шаблони варто створювати. Найлегше виправити вигляд шаблону переписавши його таким чином. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 13:10, 23 серпня 2014 (UTC)
А і ще: шаблон навіть не категоризований, що грубо порушує ВП:ПАТ — будеш так робити — прощайся з прапорцем патрульного) тому робити так не варто) --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 13:12, 23 серпня 2014 (UTC)

Привіт! Підтвердіть (або заперечте), будь ласка, свою згоду. --Юрій Булка (обговорення) 12:12, 24 серпня 2014 (UTC)

Ліцензування

Добрий день! Допоможіть, будь ласка, з файлом у статті про Мадридський саміт НАТО. Як правильно ліцензувати? Як його залишити. Немає жодної фотокартки. Я перерив усю вікіпедію. Прийшлось завантажити цей. Може я неправильно щось зробив. --Роман Анатолійович (обговорення) 09:16, 25 серпня 2014 (UTC)

Прохання

Відновіть будь ласка мій файл Файл:Катя Хом'як.jpg --Білецький В.С. (обговорення) 13:50, 3 вересня 2014 (UTC)

привіт. відновила. файл було завантажено ще у 2007 році, але не Вами. опис потрібно виправити, щоб він відповідав істинному стану речей та правилам, інакше знову доведеться вилучати --アンタナナ 13:57, 3 вересня 2014 (UTC)
Доброго дня! Опис поправив. Сподіваюся, що в рамах правил і тепер цей файл не вилучатимуть.--Білецький В.С. (обговорення) 09:57, 4 вересня 2014 (UTC)

Тиждень мистецтва та Тиждень архітектури

Вітаю! Запрошую Вас до участі у тематичних тижнях з архітектури та мистецтва. Долучайтеся!

З повагою --AnatolyPm (обговорення) 20:15, 10 вересня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику «Буджак»


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 17:59, 15 вересня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Мистецтва

Який сенс...

...у ваших дякувальних рейдах? --Володимир Ганджук 14:54, 13 вересня 2014 (UTC)

pardon me? о_О --アンタナナ 22:27, 14 вересня 2014 (UTC)

Мені в чаті Віра сказала, що ви час від часу робите дякувальні рейди. --Володимир Ганджук 12:18, 15 вересня 2014 (UTC)

на жаль, жодного уявлення про те, що мала ата під цим на увазі. тож не зможу допомогти із поясненням сенсу у них… перепрошую --アンタナナ 19:58, 15 вересня 2014 (UTC)
Мені колись здалося, що я бачила певні подяки підряд, то і назвала то рейдами. Типу, відкриває Нана СС і дякує всім попорядочку Хоча, якщо заглянути в журнал, то там подяк підряд майже нема. Виходить, я троха помилилась. -- Ата (обг.) 10:07, 16 вересня 2014 (UTC)
ні, то не рейди і є своя послідовність, яка має сенс --アンタナナ 11:41, 16 вересня 2014 (UTC)
п. с. Спеціальна:Фільтр_редагувань не підходить? --アンタナナ 11:44, 16 вересня 2014 (UTC)
А навіщо дякувати за повідомлення, яке втратило актуальність, тільки тому, що ви були в «справжній відпустці»? --Володимир Ганджук 15:51, 16 вересня 2014 (UTC)
@Vogand: а Ви як гадаєте? --アンタナナ 16:00, 16 вересня 2014 (UTC)
@Ата: отако, поідеї. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 19:24, 16 вересня 2014 (UTC)
Ну якщо я задаю дурні питання, то чому ви мене не блокуєте? --Володимир Ганджук 16:18, 17 вересня 2014 (UTC)
запитання, а не питання (якщо Ви передбачаєте відповіді). а запитання ставляться, а не задаються а) а де я характеризувала Ваші запитання саме цим прикметником? я Вам дала підказку, якою Ви, схоже, не скористалися; б) навіть якби й так, то Вікіпедія:Правила блокувань не наводять такої причини для блокування --アンタナナ 16:23, 17 вересня 2014 (UTC)
Ви мене запитали «а Ви як гадаєте?» --Володимир Ганджук 18:27, 17 вересня 2014 (UTC)

Звернення до адміністрації

Доброго чаус дня, звертаюся до вас як до адміністратора, бо це якась скрута із діями деяких користувачів Вікіпедії, які почали займатися відкритим вандалізмом та "винищенням" цілої стоси тематичних статей, усі аргументи в основі базуються, що для них це неприйнятно. Прошу, ось приклад: Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/18 вересня 2014.А ми - ініціативна група з Порталу:ЛГБТ, намагаємося впорядкувати цю тему, яка в нашій Вікіпедії не розкрита зовсім. Це важко, і особливо від того, що деякі користувачі вставляють нам палки у колеса, просто видаляючи (іноді непомітноі вандаліські) категорії. Категорії мають інтервікі, і загально визнані у всіх мовних розділах. Особливо прошу зверунти увагу на користувача А1. Остання його діяльність стосується підкатегорії "ЛГБТ музиканти". З історії видно, що він видалив усі статті із категорії і поставив на швидке вилучення, як "пусту" категорію. Він думав, що ми не помітимо, але ні - помітили. Цей ганебнйи вчинок, а також ціла кампанія з винищення ЛГБТ-категорій і статей через гомофобію, - неприйнятні. Тому, що ми вже проводили дискусію за категорією ЛГБТ-спортсмени, і усе вирішили. Та категорія також мала інтервікі і аналогії у двох десятках вікі. Тому, прошу зверунти увагу, на ось таку діяльність користувачів. Ми - сформували команду, дял розвитку нашої Української Вікіпедії, але, на жаль, тут є дискримінація, і з кожним кроком її носії стають ще нахабнішими у своїх зазіханнях винищити праці нашої роботи. З повагою, --Kvitka Cvit (обговорення) 15:54, 20 вересня 2014 (UTC)

Є таке питання. Що робити в такій ситуації: див. 53-101-0111 і 53-101-0129. Це один і той же обеліск. Ось цей Файл:Новобудова Полтава 1.JPG. Іншого нема і не було. А ось тут поряд з 53-101-0094 є ось цей Пам'ятний знак полеглим воїнам-землякам Файл:Лісок Стела.JPG. А в переліку його нема. --Pavlo1 (обговорення) 16:43, 17 вересня 2014 (UTC)

привіт. тра шукать оригінал списків, щоб знати де помилка. хоча б тут глянуть: [8]. і якщо помилка у «паперових» списках — подавати запит до міської ради. а якщо у нас — то просто виправить ред.№ 14831791 --アンタナナ 16:55, 17 вересня 2014 (UTC)
Дякую. За логікою так воно і є. --Pavlo1 (обговорення) 17:20, 17 вересня 2014 (UTC)

Ще один момент. Об'єкт 53-101-0033 → див. 53-101-0117 (Стела на честь військових частин і з’єднань, які звільнили місто від німецько-фашистських загарбників у вересні 1943 р./Ріг вулиц 23 Вересня та Героїв Сталінграду, перенесена з Петровського парку у 2005). Я сьогодні перевіряв — у Петровському парку крім 53-101-0032 і, звісно, пам'ятника Шевченку нічого немає. Це одна стела. Як розрулити? --Pavlo1 (обговорення) 20:02, 25 вересня 2014 (UTC)

привіт. треба вилучити 53-101-0033 і залишити тільки 53-101-0117 --アンタナナ 21:11, 25 вересня 2014 (UTC)
Там у новому списку написано: Петровський парк (по факту знаходиться в Сади ІІ).--Анатолій (обг.) 21:16, 25 вересня 2014 (UTC)

Щось тут не те. Гляньте хоча б сюди: Пам'ятники Переяслава-Хмельницького. --Pavlo1 (обговорення) 16:51, 29 вересня 2014 (UTC)

привіт. NickK каже (цитую), що : «(…) Київська ОДА робила списки лівою ногою... якщо списки погані, що з них узяти?»… --アンタナナ 18:57, 29 вересня 2014 (UTC)
Уточню: у 2012 році Київська ОДА почала робити списки лише після нашого запиту. Якою вийшла якість цих списків, думаю, можна здогадатися — NickK (обг.) 19:05, 29 вересня 2014 (UTC)
Зрозуміло. Будемо вантажити поза конкурсом. Зрештою не це головне --Pavlo1 (обговорення) 19:07, 29 вересня 2014 (UTC)

7-й тиждень

Доброго вечора. До вас прохання: оцініть 7-й останній конкурсний тиждень. Всі члени журі вже оцінили призначені статті, залишились ви, а оцінювання завершилося ще 28 числа. Дякую. --Роман Анатолійович (обговорення) 18:45, 29 вересня 2014 (UTC)

привіт. дякую за нагадування, але табличка ще станом на 19 вересня. @Amakuha: обіцяв її оновити — і я ще не бачила оновлення. буде оновлено — буду оцінювати --アンタナナ 18:52, 29 вересня 2014 (UTC)
Добре, звернуся зараз до @Amakuha:. --Роман Анатолійович (обговорення) 18:59, 29 вересня 2014 (UTC)
я йому уже писала на фб. казав, що оновить --アンタナナ 19:00, 29 вересня 2014 (UTC)
І я теж написав тільки-но. Дякую. Будемо тоді чекати, бо залишились тільки ви і NickK, який пообіцяв завтра оцінити))). --Роман Анатолійович (обговорення) 19:04, 29 вересня 2014 (UTC)
Оновив, оновив. Зроблю ще оновлення попередніх тижнів. --Amakuha 19:10, 29 вересня 2014 (UTC)

Не забувайте, будь-ласка, оформлювати початок і результати вікітижня тут і тут. Наперед дякую. --Pavlo1 (обговорення) 18:31, 30 вересня 2014 (UTC)

ВП:ЗА

Прохання відреагувати на запит.--Анатолій (обг.) 20:09, 7 жовтня 2014 (UTC)

привіт. закрила те, де не брала активної участі --アンタナナ 21:46, 8 жовтня 2014 (UTC)

Доброго дня! Побачив, що вже почалося переоцінювання статей 1 (фінал) конкурсного тижня (другого і третього також). Там є пару, що призначені вам, в яких відбулися зміни і які потребують переоцінювання. Чи не могли б ви глянути, як бде час? Дякую. --Роман Анатолійович (обговорення) 05:48, 9 жовтня 2014 (UTC)

Фінал конкурсу "Пишемо про НАТО"

Почала перевіряти статті. Не дуже мене влаштовує те, що статті не зведені до однієї таблиці. Немає схеми оцінювання, тому перевіряю так: біля старих зауважень пишу нові, попередню оцінку видаляю і ставлю нову. Знову статті розкидані на неактивних членів журі. Це закінчиться тим, що треба буде комусь їх перевіряти, знову буде нерозбериха. Але треба щось робити. Шановні колеги, не забувайте, що за попередньою домовленістю ми повинні 20 жовтня вже мати остаточні результати, тому статті треба перевірити до 16 -17 жовтня. Пан Павно говорив, що підсумкова зустріч має відбутись у 20-х числах жовтня. Тому роботи є.--Учитель Обг 18:52, 12 жовтня 2014 (UTC)

Видалення пам'яток із Вікісховища

Вітання! Редактори Вікісховища ставлять шаблони на видалення об'єктів зі списків пам'яток, що завантажуються в рамках конкурсу, бо, мовляв, заборонена панорама зйомки в Україні і нема дозволів від авторів об'єктів на їх розміщення (чи від дати смерті не минуло 70 років). На мої світлини поки не ставлять шаблону порушення, але такі шаблони я щораз частіше бачу на сторінках світлин інших завантажувачів. Про ці нюанси нема ні слова в умовах участі в конкурсі, навпаки написано, що «на конкурс можна надсилати будь-які фотографії...». Автори могли б завантажувати світлини на українську Вікіпедію, але ж посилання на галереї зі списків йдуть прямо на Вікісховище. Деякі відповіді я отримав від Анатолія.--Микола Василечко (обговорення) 13:13, 14 жовтня 2014 (UTC)

Людське прохання

Шановний член журі конкурсу «Пишемо про НАТО»! Взяв на себе обов’язки звернутися до вас із проханням знайти все-таки хвилинку і оцінити зміни у призначених вам статтях. Ви єдиний член журі, який ще не взявся за переоцінювання статей. Хоч на загальний результат ці правки, мабуть, не вплинуть, але якраз оце затягування оцінювання призводить до того, що зривається церемонія нагородження, яка за словами організатора мала би відбутися на цих днях. Тепер у зв’язку з затримкою в оголошенні загальних підсумків сама подальша доля конкурсу стає невідомою… Буде неприємно від думки, що багацько людей писали статті (близько 300 статей) просто так, бо через незмогу членів журі зірветься і сам конкурс. Наперед дякую за реагування. --Роман Анатолійович (обговорення) 07:20, 21 жовтня 2014 (UTC)

Подяка члену журі конкурсу

Згущівка з кавою
Щира подяка за невтомну працю з оцінки статей конкурсу «Пишемо про НАТО» Pavlo1 (обговорення) 10:59, 22 жовтня 2014 (UTC)

Подяка від учасника конкурсу

Київський торт
Хочу подякувати Вам за ваш труд в оцінюванні конкурсних статей, за наполегливість та неупередженість в оцінюванні. Дякую. --Роман Анатолійович (обговорення) 13:33, 22 жовтня 2014 (UTC)

Бюрократ

Привіт. Я подав Вашу кандидатуру на отримання прапорця бюрократа. Погоджуйтесь. Green Zero обг 14:27, 22 жовтня 2014 (UTC)

Запрошення


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:49, 26 жовтня 2014 (UTC)

Ви підписались за Місячник упорядкування української Вікіпедії і покинули. Так діла не робляться. Є можливість відзначитись 5 грудня 2014 — 6 січня 2015 року (хоч наприкінці року) --Pavlo1 (обговорення) 07:26, 5 грудня 2014 (UTC)

Файл:020.jpg

Вітаю! Ви позначили даний файл як такий, що без дозволу автора. Однак, як на мене, метаданні файлу говорять про те, що автори і завантажувач - одна й та сама особа (тобто фото не редагувалось та не викачане з інтернету). Хотілось б почути вашу позицію --Максим Підліснюк (обговорення) 10:00, 7 грудня 2014 (UTC)

привіт. автором зображення вказаний А. Нагорний, завантажувач Parfa08. у метаданих не вказано, що це одна й та сама особа, тож я очікую підтвердження (або спростування) від користувача. зважаючи на ВП:ПДН, достатньо такого твердження, щоб на цей диф можна було послатися і це питання не виникало надалі (звісно ж опис файлу буде відредаговано належним чином, адже при переміщенні на коммонз деяка інформація втрачається (усе буде завантажено ботом, а не самим користувачем)) --アンタナナ 10:05, 7 грудня 2014 (UTC)
Дякую за відповідь. Питання по темі: що там з активністю наших ОТРСників? Файл вже під загрозою вилучення, хоча дозвіл був надісланий в день завантаження правовласником. --Максим Підліснюк (обговорення) 10:22, 7 грудня 2014 (UTC)
чи Вам відомо з якого імейлу мав бути надісланий дозвіл? імейл можна надіслати мені вікіпоштою, якщо він не є публічним (без імейлу буде складніше знайти дозвіл) --アンタナナ 10:25, 7 грудня 2014 (UTC)
зараз поцікавлюсь у людини, яка надсилала дозвіл. Дата відправки - 20.11.2014 --Максим Підліснюк (обговорення) 10:28, 7 грудня 2014 (UTC)
імейл не той. файл на сайті, а у контактах сайту вказано vosvoboda.org.ua. тож саме із цього імейлу має бути дозвіл --アンタナナ 12:32, 7 грудня 2014 (UTC)
Надіслали з пошли регіонального підрозділу партії. Стаття розміщена на сайті, вказане авторство районної організації, правовласник - районна організація. Саме з її e-mail надсилався дозвіл. --Максим Підліснюк (обговорення) 14:07, 7 грудня 2014 (UTC)
в описі файлу вказаний лінк на сайт, де вказано імейл vosvoboda.org.ua. дозвіл має бути із цього імейлу --アンタナナ 15:43, 7 грудня 2014 (UTC)
якщо дивитись лінк, то не на свободу загалом, а на khmelnytskyy.svoboda.org.ua. Зв'язався з організацією за вказаним на сайті e-mailом з метою отримання дозволу і від них. --Максим Підліснюк (обговорення) 15:46, 7 грудня 2014 (UTC)
м-мм, vo@svoboda.org.ua, іншого імейлу на сайті не бачу --アンタナナ 15:53, 7 грудня 2014 (UTC)
на нього і відправив. і ще. здається, Свобода ставила Creative Commons на свої фото на Google+? --Максим Підліснюк (обговорення) 15:54, 7 грудня 2014 (UTC)

W

Конкретні приклади 1, 2 --Mr.Rivermen (обговорення) 19:37, 7 грудня 2014 (UTC)

--アンタナナ 16:17, 8 грудня 2014 (UTC)

План-схеми ПЗФ

Вітання! Прошу поради щодо планів-схем ПЗФ--Микола Василечко (обговорення) 17:21, 9 грудня 2014 (UTC)

10 секунд

Привіт. Можете відповісти на 2 питання: з якої області Ви родом і в якій області Ви постійно проживаєте останнім часом (якщо Київ чи Севастополь, то зазначте окремо)? Це потрібно для статистики. Відповісти краще тут - Вікіпедія:Кнайпа_(різне)#Для вікіісторії. Дякую. — Green Zero обг 16:51, 11 грудня 2014 (UTC)

Лісистість

Вітаю! Файл одержано з офіційного документа https://upload.wikimedia.org/wikipedia/uk/f/fc/%D0%9B%D1%96%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8.jpg --- Orestsero|обг

м-мм, з якого саме документу? Ви навели лінк на файл, джерело якого шукаю --アンタナナ 14:48, 13 грудня 2014 (UTC)

Файл:Sergiy Larin.jpg

Вітаю! Сьогодні Ви видалили Файл:Sergiy Larin.jpg (Файли без дозволу OTRS від 15 жовтня 2014). Проте, хочу зазначити, що дозвіл на використання даного файлу був надісланий до OTRS ще 03 вересня цього року об 11:07 на адресу permissions-uk@wikimedia.org. Підкажіть будь ласка, як можна повернути цей файл? Дякую - Evan (обговорення) 18:48, 14 грудня 2014 (UTC)

привіт. а з якого імейлу було надіслано дозвіл? розпитаю агентів, які займаються прийманням дозволів --アンタナナ 19:09, 14 грудня 2014 (UTC)
Файл було надіслано з імейлу presaudp.org.ua, це прес-служба. В мене є копія цього листа, якщо потрібно. -- Evan (обговорення) 19:13, 14 грудня 2014 (UTC)
кажуть, що з такого імейлу листа не отримували. можете на мій форварднути листа від них? я Вам щойно надіслала листа вікіпоштою --アンタナナ 20:21, 14 грудня 2014 (UTC)
надіслав Вам копію листа, перевірте будь ласка. Але ж дивно чому вони не отримали. -- Evan (обговорення) 20:36, 14 грудня 2014 (UTC)
Доброго вечора! Ви отримали на пошту підтвердження? — Це написав, але не підписав користувач Evan 29 (обговореннявнесок).
є лист, дякую --アンタナナ 08:31, 16 грудня 2014 (UTC)
привіт. а є якийсь спосіб зв'язатися із паном Михайлом? поштова адреса (наприклад), родичі, діти, близькі? --アンタナナ 17:11, 6 квітня 2014 (UTC)
і ще раз привіт. але ж це фото зроблене Вами, правда? камера та сама, що Ви зазвичай робите: Файл:Меморіальна дошка, присвячена Майронісу.jpg. як я розумію, то Ви просто автором вказали пана Михайла (але ж це Ви його фотографували?) --アンタナナ 06:05, 16 грудня 2014 (UTC)
Так, пані, ви дуже спостережлива. Я був на ювілеї пана Михайла Степановича (в Одеській області) і там його (і не тільки) фотографував. Стаття про нього - моя. ЯГВ (обговорення) 10:43, 16 грудня 2014 (UTC)
дякую, треба виправити буде --アンタナナ 10:45, 16 грудня 2014 (UTC)

...

Доброго дня. Ви впевнені, що оцього недостатньо, щоб заблокувати вандала раз і на завждм? На тоімсть - 1 день блокування?? Мене за "війну правок" блокували на 3-5 діб(!) А якщо я б зробив щось подібне до внеску вельмешановного... то мене неодмінно заблокували раз і на завди. І після цього я "піднімаю шумиху" з приводу "неіснуючої дискримінації" в УкрВікі?.. --Rayan Riener (обговорення) 16:25, 25 грудня 2014 (UTC)

доброго. була б дуже вдячна, якби спершу Ви згадували про існування такого правила, а потім робили висновки або ставили запитання. у мене зранку був дуже обмежений час на Вікіпедію (як і зараз) — власне, навіть не встигла все «зачистити». моїм першим кроком було зупинити можливість вандалити далі і почистити хоча б трохи. заблокувавши на 1 день, не стала переблоковувати — це міг зробити будь-хто із адмінів (ба, навіть я) пізніше, ввечері, наприклад, коли буде час. також не раджу всі розмови й усі події у вікіпедії міряти під себе --アンタナナ 16:35, 25 грудня 2014 (UTC)
Якби ми знали, що це статичний IP, то блокування було б на більший строк. — Green Zero обг 16:36, 25 грудня 2014 (UTC)
2Green Zero До чого тут IP, якщо це зареєстрований користувач?
2Antanana Я двічі просив на ВП: ЗА, щоб користувача переблокували, але мої прохання були проігноровані, тому прошу ще раз Вас, коли матимете час, зробити це. До речі, склалося враження, що це одна й та ж людина створює облікові записи, чекає 4 дні, після чого «працює» вандалом-перейменувальником...-- Piramid ion  20:07, 25 грудня 2014 (UTC)
Яка жахлива неуважність з мого боку! Я дивлюсь - блокування 1 день - автоматично подумав що IP... Уже переблокував. — Green Zero обг 20:26, 25 грудня 2014 (UTC)
Дякую Дякую-- Piramid ion  20:31, 25 грудня 2014 (UTC)
І, Ви, Пірамідіоне, абсолютно праві: це робить одна і та сама людина. Я вже вивчив його поведінку. Я часто детектую підозрілі ніки, які через певний час активізуються для вандалізму. Я навіть уже знаю три його наступних ніки. Якщо хочете - скину Вам "підозрюваних" на електронну пошту. Через три-чотири доби він вилізить уночі і знову нагадить. — Green Zero обг 20:41, 25 грудня 2014 (UTC)
Чесно кажучи, я й сам іноді помічаю підозрілі ніки. Але підозрілість — це не підстава для блокування… Єдине, що можна було б зробити — це заблокувати IP за умови, що він статичний. Але підозрюю, що ні. Та й блокування IP можна порівняно легко обійти… Тож залишається хіба що чекати, коли вандалові набридне вандалити, або він помре від старості. Хоча йому напевно прийде на зміну наступне покоління вандалів)-- Piramid ion  21:28, 25 грудня 2014 (UTC)