Обговорення користувачки:Antanana/Архів 2019

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Обкладинка

Чи не могли б Ви детальніше пояснити чому обкладинка книги не відповідає вимогам добропорядного використання --Roman Frankiv (обговорення) 17:05, 2 січня 2019 (UTC)

привіт! звісно. невільний файл повинен відповідати усім умовам у ВП:КДВ. там ще бракує однієї важливої. також можна було б посперечатися чи дійсно така критична ілюстрація гіпотетичного вигляду саме для цієї статті, але то таке. там є ілюстрації із більшими проблемами --アンタナナ 17:34, 2 січня 2019 (UTC)

Вітаю. Перепрошую, а хіба є зміни щодо свободи панорами в Україні? Кінотеатр «Київ» був відкритий 1952 року. Архітектори — будівлі В. Чуприна (пом. 1989), О. Тацій (пом. 1967), В. Онащенко (пом. після 1969). Усі вони померли значно пізніше 1952 року, тобто їх твори ще не перейшли до суспільного надбання. Також відсутні відомостей про надані дозволи від спадкоємців. Таким чином фотографію не можна було переносити на вікісховище, оскільки існує велика ймовірність, що її виставлять на вилучення через відсутність свободи панорами. --AMY (обговорення) 17:12, 2 січня 2019 (UTC)

привіт! з Новим роком. на жаль, комерційність свободи панорами ще не є реальністю і законопроєкт 7539 не зрушився (Приберіть камери! Що означає відсутність «свободи панорами» в Україні?), але я брала до уваги це обговорення: c:Commons:Deletion requests/Files in Category:Chervonoarmiiska Street, Kiev, яке завершилося підсумком «залишити» --アンタナナ 17:21, 2 січня 2019 (UTC)
Насправді @NickK: тоді в обговоренні ввів спільноту в оману. Дійсно, будинок кінотеатру починали проектувати та будувати ще до війни, але то був зовсім інший проект, хоча той же Василь Онащенко, що помер після 1969 року, був серед співавторів. Зрештою, побудували його після війни за проектом Чуприни, Онащенка та Тація, про що є безліч послань у довідниках «Київ» Шулькевича та Дмитренко (1958, с. 92; 1968, с. 217; 1982, с. 233), Словнику художників України (1973, с. 225), энц. словаре «Киев» (1982, с. 233–224; 1985, с. 254) тощо. Зрештою, у бібліотеці ім. Заболотного зберігаються авторські креслення. --AMY (обговорення) 17:46, 2 січня 2019 (UTC)
ов, ясно. дякую за уважність. нікк у відпустці, тож може відповісти із затримкою. я тоді повернуся до цих файлів і відновлю --アンタナナ 17:55, 2 січня 2019 (UTC)
Так, імовірно, це моя помилка. Будь ласка, виправте локально (відновлення + описи) — NickK (обг.) 18:16, 2 січня 2019 (UTC)

Invitation to Organize Wiki Loves Love 2019

Wiki Loves Love (WLL) is an International photography competition of Wikimedia Commons to subject love testimonials happening in the month of February 2019.

The primary goal of the competition is to document love testimonials through human cultural diversity such as monuments, ceremonies, snapshot of tender gesture, and miscellaneous objects used as symbol of love; to illustrate articles in the worldwide free encyclopedia Wikipedia, and other Wikimedia Foundation (WMF) projects. February is around the corner and Wiki Loves Love team invites you to organize and promote WLL19 in your country and join hands with us to celebrate love and document it on Wikimedia Commons. The theme of 2019 is Festivals, ceremonies and celebrations of love.

To organize Wiki Loves Love in your region, sign up at WLL Organizers page. You can also simply support and spread love by helping us translate the commons page in your local language which is open for translation.

The contest starts runs from 1-28 February 2019. Independent from if there is a local contest organised in your country, you can help by making the photo contest Wiki Loves Love more accessible and available to more people in the world by translating the upload wizard, templates and pages to your local language. See for an overview of templates/pages to be translated at our Translations page.

Imagine...The sum of all love!

Wiki Loves Love team

--MediaWiki message delivery (обговорення) 12:33, 6 січня 2019 (UTC)

18:30, 7 січня 2019 (UTC)

Питання

Antanana вітаю! можете на днях глянути сторінку тематичних тижнів та місяців, де ми спілкувалися раніше? Це не так терміново, проте якщо вас не пінгануло, хочу, щоб ви знали про власне про саму наявність питання.--Yasnodark (обговорення) 14:37, 10 січня 2019 (UTC)

This Month in GLAM: December 2018





Headlines
  • Armenia report: Cooperation with Yerevan Drama Theatre Named After Hrachia Ghaplanian; Singing Wikipedia (continuation); Photographs by Vahan Kochar (continuation)
  • Australia report: 2019 Australia's Year of the Public Domain
  • Belgium report: Writing weeks German-speaking Community; End of year drink; Wiki Loves Heritage photo contest
  • Brazil report: Google Art and GLAM initiatives in Brazil
  • India report: Collaboration with RJVD Municipal Public Library
  • Italy report: Challenges and alliances with libraries, WLM and more
  • Macedonia report: Exhibition:"Poland through photographs" & Wikipedia lectures with children in social risk
  • Malaysia report: Technology Talk and Update on Wikipedia @ National Library of Malaysia
  • Portugal report: Glam Days '18 at the National Library of Portugal
  • Sweden report: Hats 🎩🧢👒🎓
  • UK report: Oxford
  • USA report: Holiday gatherings and visit to Internet Archive
  • Wikidata report: Wikidata reports
  • WMF GLAM report: Structured Data on Wikimedia Commons: pilot projects and multilingual captions
  • Calendar: January's GLAM events
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 19:58, 10 січня 2019 (UTC)

Доброго дня! За порадою Користувач:Roman333 я звертаюся до Вас, як до найбільш авторитетного і знаючого фахівця у даній галузі. Нещодавно у мене було вилучено півтора десятка зображень, які я завантажував протягом 2018 року для використання у своїх статтях. Тож звертаюся до Вас, щоб Ви мені буквально «на пальцях» пояснили порядок дій із цим добропорядним використанням. Коли треба вставляти цей шаблон і як заповняти його? На етапі завантаження фото на commons чи в тілі самої статті? Прикро, скоро буде рік як я у вікіпедії, а ще не навчився цим користуватися...--Гуманіст (обговорення) 09:40, 10 січня 2019 (UTC)

доброго дня! перш за все: добропорядне використання можливе тільки у Вікіпедії, локально. не на Вікісховищі. Вам потрібно вантажити тут: Вікіпедія:Майстер завантаження файлів (кнопка «Натисніть тут для початку роботи»). інструмент проведе Вас потрібними кроками, але я можу розписати коротко про обкладинку, наприклад: 1) є стаття про значиму книгу, можна завантажити обкладинку її до Вікіпедії; 2) роздільність файлу має бути невелика, така, яка використовується у статті (зазвичай це 220пкс чи 300 пкс); 3) в описі файлу має бути додано {{обґрунтування добропорядного використання}} і шаблон, який легко дає зрозуміти до якої категорії файлів належить цей ({{обкладинка книги}} у нашому гіпотетичному прикладі). якщо брати загалом: невільний файл має відповідати всім 10 критеріям із ВП:КДВ, я про це трохи більше розписала у розмові тут: ред. № 24125640, але я думаю, що буде більш зрозуміло, коли Ви візьмете якусь із вилучених обкладинок на сховищі, і скористаєтеся майстром завантаження. тоді у Вас можуть бути якісь конкретніші питання, або навпаки. все стане дуже просто й зрозуміло :) п.с. зможу відписати тільки пізніше ввечері. зараз поганий доступ до інету, даруйте --アンタナナ 10:21, 10 січня 2019 (UTC)
Antanana, я тільки що оформив файл https://uk.wikipedia.org/wiki/Файл:Антін_Лютницький.jpg. Якщо можна, подивіться, будь-ласка, чи все вірно — треба ще щось робити, чи можна додавати у статтю?--Гуманіст (обговорення) 14:30, 10 січня 2019 (UTC)
@Гуманіст: привіт! тільки зараз дісталася до інету та комп'ютера. так, виглядає, що все добре із файлом. будуть конкретні запитання — звертайтеся! --アンタナナ 10:12, 11 січня 2019 (UTC)
@Antanana:, вітаю! Виникло конкретне запитання — як видалити завантажений файл? Тільки що завантажив https://uk.wikipedia.org/wiki/Файл:Ілюстрація_до_оповідання_"Міжзоряна_нянька"_з_авторського_збірника_"Марсіанські_зайці".jpg, спробував його використати у статті Суддя і любов. Вийшло не дуже красиво — зображення витягнуте, займає багато місця, як не крути, враховуючи те, що там треба ще два оповідання проілюструвати, я взагалі відмовився від цієї ідеї. Спробував видалити файл вручну шляхом редагування коду, з'явився напис «сторінка очищена», але зображення нікуди не зникло. Мене за це не покарають, я ж зазначив, що файл буду використовувати у статті, а виходить, що він там лежатиме без діла, ще, можливо, й розміри має завеликі?))--Гуманіст (обговорення) 13:54, 12 січня 2019 (UTC)
@Гуманіст: доброго дня! вилучати файли у нас можуть адміністратори, файли не можна вилучити шляхом «очищення інформації», це вилучає тільки опис їхній. якщо ще доведеться просити про вилучення файл, то ставте на ньому шаблон {{Db-test}}. цей файл я вилучила. щодо ілюстрації: якщо у Вас є книга на руках, то значно кращою ілюстрацією для статті про книгу (чи оповідання) може бути цитата з неї. оформити можна через шаблон {{Quote box}}, наприклад. також можна створити статтю у Вікіцитатах із кількома цитатами з книги і послатися на Вікіцитати зі статті. як варіянт --アンタナナ 10:36, 15 січня 2019 (UTC)
п.с. щодо Файл:Вольфганг Бот.jpg — його доведеться вилучити. можна обґрунтувати використання невільних фотографій людей, які померли (бо вже неможливо створити вільну заміну) чи навіть для людей, які засуджені до довічного ув'язнення. але не фото живих значимих людей. я його знайшла на флікрі під вільною ліцензією і завантажила на Вікісховище: File:Wolfgang Both (5738083443).jpg, але мені не зовсім зрозуміло чи дійсно тут все добре, глянемо, що покаже перевірка фото --アンタナナ 10:55, 15 січня 2019 (UTC)

17:55, 14 січня 2019 (UTC)

Зображення

@Antanana:Доброго ранку. Перемістіть мої деякі файли до Вікісховища. Дякую.--Максим Огородник (обговорення) 06:08, 18 січня 2019 (UTC)

20:34, 21 січня 2019 (UTC)

18:15, 28 січня 2019 (UTC)

17:12, 4 лютого 2019 (UTC)

Патрулювання статей Вікімарафону

Привіт! Дякую, що ти долучилася до проекту патрулювання статей Вікімарафону. Ми створили сторінку зі списком неперевірених статей. Запрошую долучатися до їхньої перевірки і позначати відпатрульовані тобою статті на тій сторінці. --Acedtalk 03:15, 7 лютого 2019 (UTC)

Запрошую до організації конкурсу CEE Spring

Привіт! Ти вже була членкинею оргкомітету CEE Spring минулого року. Якщо бажання долучатися нікуди не зникло, запрошую переглянути сторінку обговорення проекту й дописатися та коментувати основні питання. -- З пов., ViraMotorko (WMUA) (обг.) 16:44, 7 лютого 2019 (UTC)

This Month in GLAM: January 2019





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 13:59, 9 лютого 2019 (UTC)

18:45, 11 лютого 2019 (UTC)

Блокировка

Можно заблокировать свою учетную запись по собственному желанию. спасибо Владимир1997 ([[Обговорення користувача:Владимир1997|обговорення]
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:06, 14 квітня 2019 (UTC)])

Блокировка уз

Можно заблокировать учетную запись по собственному желанию. спасибо. Владимир1997 ([[Обговорення користувача:Владимир1997|обговорення]
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:06, 14 квітня 2019 (UTC)])

23:14, 18 лютого 2019 (UTC)

Talk to us about talking

Trizek (WMF) 15:09, 21 лютого 2019 (UTC)

21:17, 25 лютого 2019 (UTC)

16:38, 4 березня 2019 (UTC)

This Month in GLAM: February 2019





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 07:55, 8 березня 2019 (UTC)

Вікідані

Вітаю. Дуже прошу Вас підтримати мене тут. Мені зі права конче потрібні для боротьби з вандалізмом. Буду надзвичайно сильно Вам вдячний! До речі, дуже дякую Вам за MassMessage!--DiMon2711 14:28, 10 березня 2019 (UTC)

19:29, 11 березня 2019 (UTC)

Конкурс WikiGap Challenge

Вітаю! Запрошую взяти учать у міжнародному конкурсі WikiGap-виклик, метою якого є покращення висвітлення жінок у Вікіпедії. Конкурс триває з 8 березня по 8 квітня 2019, щоб взяти участь, вам потрібно зареєструватись у розділі Учасники. Пропоновані до створення статті можна переглянути тут. Переможці марафону отримають призи від Вікімедіа Швеція. --Tespaer (обговорення) 23:39, 15 березня 2019 (UTC)

19:44, 18 березня 2019 (UTC)

18:05, 25 березня 2019 (UTC)

16:29, 1 квітня 2019 (UTC)

18:24, 8 квітня 2019 (UTC)

This Month in GLAM: March 2019





Headlines
  • Albania report: WikiFilmat SQ - new articles about the Albanian movie industry!
  • Armenia report: Art+Feminism+GLAM, Collaboration with Hovhannes Toumanian museum
  • Australia report: Art+Feminism 2019 in Australia
  • Brazil report: The GLAM at USP Museum of Veterinary Anatomy: a history of learnings and improvements
  • Colombia report: Moving GLAM institutions inside and outside Colombia
  • Czech Republic report: Edit-a-thon Prachatice
  • France report: Wiki day at the Institut national d'histoire de l'art; Age of wiki at the Musée Saint-Raymond
  • India report: Gujarat Vishw Kosh Trust content donation to Wikimedia
  • Italy report: Italian librarians in Milan
  • Macedonia report: WikiLeague: Edit-a-thon on German Literature
  • Netherlands report: WikiconNL, International Womens Day and working together with Amnesty, Field study Dutch Libraries and Wikimedia
  • Serbia report: Spring residences and a wiki competition
  • Sweden report: UNESCO; Working life museums; Swedish Performing Arts Agency shares historic music; Upload of glass plates photographs
  • UK report: Wiki-people and Wiki-museum-data
  • USA report: Women's History Month and The Met has two Wikimedians in the house
  • Wikidata report: Go Siobhan!
  • WMF GLAM report: Structured Data on Wikimedia Commons; Bengali Wikisource case study
  • Calendar: April's GLAM events
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 20:50, 8 квітня 2019 (UTC)

23:00, 15 квітня 2019 (UTC)

Ідея.

Привіт! Ми тут із колегою обговорювали Зображення дня і якось дійшли до ідеї поєднати це із місячником. Що скажеш? Див обговорення тут і тут. --Nickispeaki (обговорення) 10:35, 17 квітня 2019 (UTC)

привіт. дякую, відписала на сторінці обговорення Vova-goc --アンタナナ 12:38, 17 квітня 2019 (UTC)

Лиепая (аэропорт)

Треба перейменувати. --188.163.16.93 14:36, 17 квітня 2019 (UTC)

привіт. YesТак Зроблено --アンタナナ 14:39, 17 квітня 2019 (UTC)
передивись Нові статті, там тих Лиепая (аэропорт) аж дві статті. повилучай, постав захист та попередь авторку будь ласка. --188.163.16.93 14:59, 17 квітня 2019 (UTC)
і мою сторінку обговорення теж вилучи. --188.163.16.93 15:07, 17 квітня 2019 (UTC)
) дякую. --188.163.16.93 15:12, 17 квітня 2019 (UTC)
будь ласка :) --アンタナナ 15:29, 17 квітня 2019 (UTC)

Щодо П'яндж і ПО

Доброго дня! Стаття П'яндж ще у 2016 році було перейменована на ВП:ПС. Чи потрібне не донині персональне обмеження до користувача Zvr на сторінку Пяндж, що було встановлене у 2014 році для боротьби з війною перейменувань П'яндж→Пяндж? --『  』 Обг. 12:03, 21 квітня 2019 (UTC)

привіт! перепрошую, свята :) ні, думаю, що вже нема потреби у цьому персональному обмеженні --アンタナナ 06:12, 2 травня 2019 (UTC)

19:08, 23 квітня 2019 (UTC)

22:28, 29 квітня 2019 (UTC)

16:28, 6 травня 2019 (UTC)

This Month in GLAM: April 2019





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 06:49, 9 травня 2019 (UTC)

00:49, 14 травня 2019 (UTC)

13:04, 20 травня 2019 (UTC)

15:34, 27 травня 2019 (UTC)

Запрошення на участь в Тижні графічного дизайну

Доброго дня! Запрошую вас взяти участь у Тижні графічного дизайну. Для цього вам потрібно зареєструватися серед учасників.--Sakateka (обговорення) 08:52, 31 травня 2019 (UTC)

ВП:НВ

Вітаю, @Antanana:! Повідомляю всіх, залучених до попереднього обговорення. В нинішньому стані ВП:НВ викликає багато питань і взагалі не діє. Згідно з рядом пропозицій до нього внесено поправки і зміни. Якщо ви ще не проголосували, прохання перейти на цю сторінку і проголосувати. Сьогодні останній день. Завтра можна внести уточнення, доповнення, зміни, але принаймні ми вже будемо мати основу. Mykola Swarnyk (обговорення) 17:36, 31 травня 2019 (UTC)

15:24, 3 червня 2019 (UTC)

Прошу допомоги

Привіт! Створила запит на нову статтю про Нікітіна. Вже майже написала її... вагаюся публікувати...) Чи не могли б ви допомогти із редагуванням/порадою щодо змісту/вікі значущості?.. - On tv (обговорення)

This Month in GLAM: May 2019





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 01:19, 9 червня 2019 (UTC)

17:06, 10 червня 2019 (UTC)

20:38, 17 червня 2019 (UTC)

17:30, 24 червня 2019 (UTC)

Situation on English Wikipedia

Hello. I have been an administrator on the English Wikipedia since 2005, and was a steward from 2014-2015. I am concerned about the situation on English Wikipedia described at w:en:Wikipedia:Community response to the Wikimedia Foundation's ban of Fram. We have already lost 10+ administrators and may lose more if the situation is not resolved soon. I am hoping that there will be a timely and satisfactory response from the WMF Board. Regards, Rschen7754 02:18, 28 червня 2019 (UTC)

(Apologies if this was supposed to go to your WMF account, I see this account is where you were active last). --Rschen7754 02:18, 28 червня 2019 (UTC)

21:23, 1 липня 2019 (UTC)

Допомога!

Шановна пані! Побачив, що Ви були сьогодні в ВІКІ, і вирішив попросити Вашої допомоги. Привожу копію з Кнайпи: Помилково назвав різні фотографії одним іменем: Файл:Шекета Мирослав Михайлович.jpg і в Сховищі - File:Шекета Мирослав Михайлович.jpg. Підкажіть, що зробити? Якщо можна, змініть назву якогось, добавивши цифру 1 або 2. Наперед дякую за допомогу! ЯГВ (обговорення) 06:13, 2 липня 2019 (UTC)

Чи не підкажете Ви, як бути? З повагою, ЯГВ

Дякую, спробував вирішити проблему іншим способом. З повагою, ЯГВ ЯГВ (обговорення) 06:23, 6 липня 2019 (UTC)

В этой статье Анатолий Шарий представлен как украинофоб с пророссийскими взглядами, что не соответствует действительности. Учитывая, что в виде примера "украинофобства" была приведена вырезка видео вырванная из контекста это на дает основания создателям статьи освещать его и его партию именно в таком ключе. Прошу исправить статью в соответсвии с русскоязычной версией. Спасибо.

20:13, 8 липня 2019 (UTC)

This Month in GLAM: June 2019





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 23:54, 9 липня 2019 (UTC)

15:30, 15 липня 2019 (UTC)

13:07, 22 липня 2019 (UTC)

21:42, 29 липня 2019 (UTC)

Лист

Д.Д. Мені прийшло сповіщення, що Ви написали лист. Але я не можу його відкрити повністю. Можете продублювати на моїй сторінці обговорення? Дякую.--Volodymyr VB (обговорення) 14:08, 3 серпня 2019 (UTC)

13:25, 5 серпня 2019 (UTC)

This Month in GLAM: July 2019





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 08:20, 10 серпня 2019 (UTC)

18:19, 12 серпня 2019 (UTC)

Прошу допомогти

Добридень! Вже декілька тижнів прцюю над статею про серію книг "Люди Перемоги", а хам-адмін її видаляє через свої політичні уподобання... Скажіть, будь ласка, що в ній не так? Що виправити? Допоможіть, будь ласка! Адже стільки часу та сил вклала в неї :(( -- On tv (обговорення) 12:37, 16 серпня 2019 (UTC)

15:21, 19 серпня 2019 (UTC)

Запрошення до участі у тематичному Тижні гуманності

--Glorin (обговорення) 22:51, 25 серпня 2019 (UTC)

Запрошення до участі у Тематичному тижні - Тиждні музики

Буду радий бачити твою участь у цьому заході) А також користуючись нагодою дякую за шаблони для Вікісторінки. --Безхатько (обговорення) 14:20, 26 серпня 2019 (UTC)

09:08, 4 вересня 2019 (UTC)

Вибори в арбітражний комітет

Вітаю. Висунув вашу кандидатуру на вибори до арбітражного комітету. Сьогодні останній день для висунення кандидатур, тож прошу підтвердити або відхилити згоду, маєте час до півночі щоб подумати. З повагою.--Andriy.v (обговорення) 09:08, 9 вересня 2019 (UTC)

@Andriy.v: дякую за пропозицію. подумала, і відмовляюся. сподіваюся, що ми виберемо робочий АК, але не дуже в це вірю --アンタナナ 20:41, 9 вересня 2019 (UTC)

Ілюстрування списків ВЛП.

А як щодо цієї сторінки? А саме світлини об'єкту 63-251-0115. Шаблона про пам'ятку там немає.--Venzz (обговорення) 20:15, 9 вересня 2019 (UTC)

ця світлина була вставлена ще 12 червня 2018 року ред. № 22781608, що було ще до конкурсу 2018 року, і точно до 2019 року. тобто, наші учасники, бачачи конкурсні списки, мали можливість спланувати свої поїздки із врахуванням, що цей об'єкт не дасть їм багато балів. це для нас був (і поки є) єдиний можливий «людиночитабельний» формат, інакше, звісно, можна брати ід пам'яток і перевіряти чи є вони у Вікіпедії чи на Вікісховищі. що (я сподіваюся) жодна людина руками робить не планує :) тож ми не вставляємо фото протягом конкурсу. 1 жовтня списками пройдеться бот і все проставить. щодо фото: єдине, що воно без ІД (його вставляв не бот, а руками). і якщо ми такі фото виявляємо, то просто додаємо шаблон із ІД, щоб потім бот міг рахувати правильнішу статистику, і не показувати ці світлини як такі, що без ідентифікатора: Користувач:ErfgoedBot/Images of Cultural heritage monuments without ID --アンタナナ 21:45, 9 вересня 2019 (UTC)
  • Є ще одне питання. У цьому списку є такий об'єкт Жилий будинок Гиріна О. Ф. (сучасне використання — житловий будинок, зруйнований). Зараз цього будинках не існує, там зовсім інша будівля. Чи потрібно новий об'єкт фотографувати?--Venzz (обговорення) 11:30, 10 вересня 2019 (UTC)
@Venzz: ні, для конкурсу не потрібно, якщо це зовсім інший об'єкт. часом ОДА не так швидко знімають із обліку знищені пам'ятки, і вони так і висять там роками :(((( але варто сфотографувати для статті у Вікіпедії — «зараз на місці жилого будинку Гиріна О. Ф. є такий-то будинок». якщо нема статті про гиріна, це можна використати у статті про населений пункт тощо --アンタナナ 07:33, 11 вересня 2019 (UTC)

This Month in GLAM: August 2019





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 07:20, 11 вересня 2019 (UTC)

Список пам'яток Житомира

Привіт! Пишу Вам, бо NickK'a, гадаю, я вже задовбала питаннями щодо ВЛП ). Я тут обробляла список пам'яток Житомира и виявила таку річ: у пам'ятки з ID 18-101-0007 ілюстрацією слугувало фото іншого будинку (ID 18-101-0028) — хтось колись поставив не те фото і «пішло-поїхало». Фішка у тому, що у рамках ВЛП-2019 завантажено правильне фото — File:P1160359 Велика Бердичівська вулиця, 28.jpg і це перше на Вікісховищі правильне фото пам'ятки 18-101-0007, тому, якщо я не помиляюсь, учаснику конкурсу має бути нараховано більше баллів. Як наразі поступити зі списком ВЛП? Я для обидвох пам'яток вже створила відповідні категорії (18-101-0007 і ID 18-101-0028) та внесла їх до списку ВЛП, а от що робити з ілюстрацією пам'ятки ID 18-101-0007 — залишити у списку старе, неправильне фото до кінця конкурсу чи видалити його зовсім (нове додамо після завершення конкурсу)?--Xsandriel (обговорення) 13:25, 13 вересня 2019 (UTC)

@Xsandriel: привіт! і дуже перепрошую за затримку із відповіддю! фото у списку точно потрібно виправити. але ще потрібно і розібратися із неправильними ІД на фото: c:Category:32 Velyka Berdychivska Street. чи вийде їх виправити? --アンタナナ 10:14, 12 жовтня 2019 (UTC)
@Antanana:, привіт! 1) фото пам'ятки 18-101-0007 у списку виправлене, 2) ID в усіх файлах виправлені:

Проблема з фотографією пам'ятника Воробйову.

Вітаю. Тут виникла проблемка. Ось тут у списку є пам'ятник Воробйову. Завантажено фото, але це не фото пам'ятника, а фото фасаду Медичного університету де висить меморіальна дошка Воробйову. Сам пам'ятник у дворі універу, куди сторонніх не пускають. Але у мене є фото пам'ятника. Як можливо їх завантажити, щоб отримати й бонусні бали?--Venzz (обговорення) 19:46, 19 вересня 2019 (UTC)

привіт. стежила за такою кількістю сторінок, що свою СО зовсім закинула… тож перепрошую за затримку із відповіддю. іноді емейли — найнадійніший спосіб не пропустити повідомлення. у списку виправила --アンタナナ 10:22, 12 жовтня 2019 (UTC)

Зловживання службовим становищем

Тут будемо збирати всі підтверджені факти для глобального арбітражу. Bodiadub (обговорення) 10:30, 28 вересня 2019 (UTC)

@Bodiadub: на мою думку, ваші дії мають ознаки переслідування користувача. --Юрій Булка (обговорення) 10:39, 28 вересня 2019 (UTC)
@Bodiadub: яким «службовим становищем»? бути адміністраторкою не дає мені жодного «службового становища». і не пригадую, щоб ми навіть перетиналися років зо два --アンタナナ 10:03, 12 жовтня 2019 (UTC)

16:49, 30 вересня 2019 (UTC)

Invitation from WAM 2019

Hi WAM organizers!

Hope you are all doing well! Now it's a great time to sign up for the 2019 Wikipedia Asian Month, which will take place in November this year (29 days left!). Here are some updates and improvements we will make for upcoming WAM. If you have any suggestions or thoughts, feel free to discuss on the meta talk page.

  1. Please add your language project by 24th October 2019. Please indicate if you need multiple organisers by 29th October.
  2. Please update your community members about you being the organiser of the WAM.
  3. We want to host many onsite Edit-a-thons all over the world this year. If you would like to host one in your city, please take a look and sign up at this page.
  4. Please encourage other organizers and participants to sign-up in this page to receive updates and news on Wikipedia Asian Month.
  5. If you no longer want to receive the WAM organizer message, you can remove your username at this page.

Reach out the WAM team here at the meta talk page if you have any questions.

Best Wishes,
Sailesh Patnaik using MediaWiki message delivery (обговорення) 17:03, 2 жовтня 2019 (UTC)

Опитування щодо адміністрування

Добрий день. Якщо Вам не важко, то дайте відповіді на питання щодо адміністрування тут. Зробіть це до 14 жовтня. --Submajstro (обговорення) 13:08, 3 жовтня 2019 (UTC)

доброго дня. відписала --アンタナナ 10:01, 12 жовтня 2019 (UTC)

15:35, 7 жовтня 2019 (UTC)

This Month in GLAM: September 2019





Headlines
  • Colombia report: The GLAM team from Wikimedia Colombia in OpenConLatAm
  • Finland report: Photographs and events
  • France report: European Heritage Days
  • Indonesia report: Image donation by Indonesian Air Force
  • Italy report: Wikimedia Italia Summer School
  • Sweden report: Open cultural heritage; More libraries in Africa on Wikidata; Global MIL Week 2019 Feature Conference; Kulturhistoria som gymnasiearbete; Wiki Loves Monuments
  • UK report: Oxford, Khalili Collections and Endangered Archives
  • USA report: Hispanic Heritage and Disability Awareness Month
  • Special story: Help the Movement Learn about Content Campaigns & Supporting newcomers in Wikidata training courses!
  • Wikidata report: Tie a knot in your handkerchief
  • WMF GLAM report: GLAM Manager Role Announced!
  • Calendar: October's GLAM events
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 17:31, 8 жовтня 2019 (UTC)

Новий спосіб допомагати новачкам

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! -- Ата (обг.) 18:44, 11 жовтня 2019 (UTC)

дякую, дописалася --アンタナナ 09:54, 12 жовтня 2019 (UTC)

Питання

Вітаю! Коли побачите моє повідомлення, прошу пінганути, бо ніяк не можу до вас допігуватися з приводу підсумків минулорічного заходу.--Yasnodark (обговорення) 13:22, 12 жовтня 2019 (UTC)

Antanana вітаю! Ви казали, що за тиждень мені хтось відповість з приводу минулорічних підсумків. Вже пройшло п'ять і нічого, на пінги ви не відповіли, вже й цьогорічна ФО незабаром закінчиться, а люди ще не отримали заслужених призів за минулу. Хотілося б щоб врешт-решт, цей внесок до проекту було оцінено і не було демотивації учасників, та й мені це все рахувати теж було не "супер". Тим більше обсяг призового фонду було обговорено ще у лютому, а підсумки було підбито ще у вересні.--Yasnodark (обговорення) 14:09, 27 листопада 2019 (UTC)

23:33, 14 жовтня 2019 (UTC)

14:27, 21 жовтня 2019 (UTC)

16:11, 28 жовтня 2019 (UTC)

Місячник пам'яті користувача Qweasdqwe

Вітаю! Запрошую долучитись до учасників місячника пам'яті користувача Qweasdqwe, який проходитиме від 4 листопада до 4 грудня 2019 року.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 20:11, 2 листопада 2019 (UTC)

16:47, 4 листопада 2019 (UTC)

22:03, 11 листопада 2019 (UTC)

This Month in GLAM: October 2019





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 09:01, 12 листопада 2019 (UTC)

20:16, 18 листопада 2019 (UTC)

16:51, 25 листопада 2019 (UTC)

Шановна користувачко! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Леся Степовичка. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Zvr (обговорення) 17:50, 28 листопада 2019 (UTC)

16:58, 2 грудня 2019 (UTC)

16:37, 9 грудня 2019 (UTC)

This Month in GLAM: November 2019





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 14:04, 10 грудня 2019 (UTC)

00:16, 17 грудня 2019 (UTC)

20:04, 23 грудня 2019 (UTC)