Обговорення користувача:KuRaG/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Olvin у темі «Земля» 12 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia!

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:


Кнопка підпису в новому оформленні
Кнопка підпису в новому оформленні

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис ніколи не ставиться.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy. --AS 13:29, 18 лютого 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Струм у напівпровідниках

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Струм у напівпровідниках, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://sp.bdpu.org/theory/vpsergienko/4_Elektrodinamika/4-3_Strum_u_seredovischah/elchp16.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Струм у напівпровідниках. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Maxim Gavrilyuk 19:39, 31 березня 2011 (UTC).

Зображення

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 12:05, 23 квітня 2011 (UTC)

який шаблон лійензії потрібен, якщо фото вільно розміщається, при умові вказанні авторства?--KuRaG 07:35, 5 травня 2011 (UTC)

Вітаю!

Доброго вечора, шановний! Дякую за створення необхідної статті ‎Приладобудування, але нажаль ця стаття в такому вигляді не може існувати, оскільки Ви всю інформацію скопіювали з сайту vseslova.com.ua, що є порушенням авторських прав. Необхідно або вказувати конкретні джерела, звідки взята стаття, або перекласти статтю з іншомовного розділу. Копіювати статтю повністю з одного джерела не можна. Ознайомтеся будь-ласка з цим правилом. Якщо візьметеся за роботу, то я Вам допоможу з оформленням. --Ліонкінг 21:09, 27 березня 2011 (UTC)

Привіт. З виправленнями помилок як орфографічних, так синтаксичних. По-друге, як можна казати про ліцензію, якщо інфа на тому сайті, просто машинний переклад з друкованого видання, судячи по синтаксису і офографії--KuRaG 07:37, 5 травня 2011 (UTC)

Вітаю

Вітаю! Навіщо ви замінюєте інформацію однієї школи інформацією іншої? Я створив статті про всі школи Кременчука, тому, якщо хочете доповнити про будь-яку з них, робіть це у відповідній статті. Успіхів! --Lexusuns 20:04, 29 квітня 2011 (UTC)

по-перше не всі статті про кременчуцькі школи, по-друге, у статтю про школу №19, залита Вами інфа по школі №18, хіба це є вірно?
http://uk.wikipedia.org/wiki/Кременчуцька_школа_№_19. Прошу зверрнути увагу на переадресацію! --KuRaG 07:41, 5 травня 2011 (UTC)
Я мав на увазі, що статті є про всі школи. Без образ, ваш внесок теж дуже вагомий! Вибачаюсь, що я десь понапомилявся, розумієте, поспішав побільше за Місяць встигнути. Якщо хочете, можемо домовитись, хто про що пише? Наприклад, ви почали про дитсадки, я можу взятись за медичні заклади? Сподіваюсь на плідну співпрацю! --Lexusuns 14:47, 6 травня 2011 (UTC)

Статтю Кременчуцький дошкільний навчальний заклад № 70 номіновано на вилучення

Стаття Кременчуцький дошкільний навчальний заклад № 70, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 6 травня 2011. — NickK 14:59, 6 травня 2011 (UTC)

Статтю Поштові листівки початку XX століття з зображеннями Кременчука номіновано на вилучення

Стаття Поштові листівки початку XX століття з зображеннями Кременчука, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 7 травня 2011. Вальдимар 07:26, 7 травня 2011 (UTC)

Я б порадив Вам приховати галерею в статті про місто за допомогою шаблону Хайдер. Тобто галерея буде відкриватись при натисканні спеціальної кнопки. --Вальдимар 07:50, 7 травня 2011 (UTC)
Я пробував прибрати дужки, не виходить. Зверніться до Ніка, або зробіть галерею по-іншому, використовуючи кнопку верхньої панелі. --Вальдимар 12:33, 7 травня 2011 (UTC)

Статтю Пам'ятний знак загиблим військовим льотчикам номіновано на вилучення

Стаття Пам'ятний знак загиблим військовим льотчикам, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 травня 2011. , поставив на вилучення --Friend 10:36, 13 травня 2011 (UTC), повідомив --Consigliere Обг 02:39, 14 травня 2011 (UTC)

Статтю Кременчуцький дошкільний навчальний заклад № 41 номіновано на вилучення

Стаття Кременчуцький дошкільний навчальний заклад № 41, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 травня 2011. , поставив на вилучення --Friend 10:36, 13 травня 2011 (UTC), повідомив --Consigliere Обг 02:40, 14 травня 2011 (UTC)

Зображення

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 13:03, 22 травня 2011 (UTC)

Щодо «Піруетів»

Доброго дня, пане KuRaG. Хотів вам підказати пару речей.

  1. Ви можете самостійно перейменовувати створені сторінки, якщо виявили наприклад помилку в назві, або наприклад вирішили додати до назви уточнення в дужках. Подивіться вгорі кожної сторінки один із пунктів - "перейменувати".
  2. Після перейменування зі старої назви автоматично робиться перенаправлення. Якщо стара назва містила помилку, то перенаправлення слід видалити. Для цього достатньо додати {{db|пояснення причини видалення}}. Це ж саме можна робити і зі статтями, які слід видалити. Це схема т. зв. «швидкого вилучення». Вона підходить для очевидних випадків (коли наприклад ви виявили щойно створену вандалом статтю із назвою "ололо (ололо)" і з аналогічним змістом. За якийсь час адміністратор вилучить таку статтю за вашим запитом.

Успіхів.--Сергій (обг.) 11:10, 5 червня 2011 (UTC)

Дякую--KuRaG 11:25, 5 червня 2011 (UTC)

Адміністративний поділ Кременчуцького району

Не забудьте створити цей шаблон, оскільки Ви його скрізь проставляєте. І якщо скорочуете слово село, на с, то ставте завжди після с крапку "с." Дякую за увагу.--Olmi 11:32, 25 червня 2011 (UTC)

Щоб створити шаблон просто натисни на червоному посиланні так як при створенні статті і заповни поле. Для прикладу можеш взяти мій шаблон Шаблон:Адміністративний поділ Великописарівського району, скопіюй його і просто заміни назву, назви селищних і сільських рад на свої у потрібній кількості. Можно змінювати кольори шаблону, кількість рядків і т. д., з часов розберешся, нічогу тут важкого нема. З категоріями той самий принцип, що і скрізь. Щось не виходитиме — звертайся ще --Olmi 12:32, 25 червня 2011 (UTC)

Зображення

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 11:01, 26 червня 2011 (UTC)

районі районі

Ялинцівська сільська рада — орган місцевого самоврядування в Кременчуцькому районі районі Полтавської області з центром у селі Ялинці.

І так в багатьох статтях.--Анатолій (обг.) 11:48, 28 червня 2011 (UTC)

виправлено--KuRaG 13:47, 28 червня 2011 (UTC)

Файл

Файл:2011-08-08 14.38.16 - Молодіжний парламент.jpg, мабуть ви мали на увазі Файл:2011-07-08 14.38.16 - Молодіжний парламент Кременчука.jpg? Адже, серпень ще не настав. Подайте на перейменування у ВП:ЗА. --Lexusuns 11:21, 10 липня 2011 (UTC)

Запрошую взяти участь в обговоренні. --Lexusuns 12:09, 10 липня 2011 (UTC)

Зображення

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 13:05, 22 липня 2011 (UTC)

Фото пам'ятника

Файл:Пам'ятник Жертвам фашизму (Кременчук) - 01.JPG — чого ж ви його не перевернули перед завантаженням? Попросіть, щоб видалили, та залийте коректну версію. --Lexusuns 21:20, 22 липня 2011 (UTC)

Забув про завантаження нової версії... --Lexusuns 21:45, 22 липня 2011 (UTC)
Нову версію вже завантажив, щодо старої вже звернувся до Вальдемара.--KuRaG 21:47, 22 липня 2011 (UTC)

Файл:Крирва Руда (річка, Кременчук) - 01.JPG — ну невже не можна уважно іменувати...--Lexusuns 10:12, 23 липня 2011 (UTC)

Останні статті

Прохання надати енциклопедичного стилю вашим останнім стаття: Будинок Володарского, Спасо-Преображенська церква та Церква Успіння Божої Матері, бо зараз там навіть неозброєним оком видно копівіо. Дякую за розуміння. --Lexusuns 11:52, 25 липня 2011 (UTC)

надав такого вигляду під час створення наскільки зміг, якщо щось не відповідає критеріям вікіфікованості. прошу допомогти виправити це (адже як кажуть "гуртом і батька легше бити") або вказати більш конкретно, що саме треба зробити.--KuRaG 12:07, 25 липня 2011 (UTC)
Справа не у вікіфікованості. Прочитайте про стиль. Сьогодні ввечері, як з'явиться час, перероблю одну з них. --Lexusuns 12:10, 25 липня 2011 (UTC)
При більшій енцеклопедичності інколи втрачається первісна суть тексту. З першого заходу фільтрації первісного тексту не завжди вдається надати потрібної енциклопедичності, тому був би вдячний за вашу допомогу. якщо маєте намір попрацювати над статтями, почніть з Церква Успіння Божої Матері, принаймні для прикладу.--KuRaG 12:28, 25 липня 2011 (UTC)
Трохи причепурив. Дійте в тому ж руслі. --Lexusuns 15:03, 25 липня 2011 (UTC)

Файли

Файл:Залізничний вокзал (Кременчук) 03.jpg дублює Файл:Залізнична станція Кременчук.jpg. Попросіть його вилучити, щоб мені не ставити на обговорення. --Lexusuns 13:17, 28 липня 2011 (UTC)

Добре.--KuRaG 13:22, 28 липня 2011 (UTC)

Населені пункти Онуфріївського району

Навіщо окрема стаття? Список прикрасив би статтю про Онуфріївський район--Kamelot 07:27, 4 серпня 2011 (UTC)

Роблю так само як статті Адміністративний поділ Кременчуцького району і Населені пункти Кременчуцького району. Думаю, було б добре, щоб кожний район мав обиві ці статті. Якщо робити для всіх, то для всіх.--KuRaG 07:35, 4 серпня 2011 (UTC)
А сенс виділяти в окрему статтю? Щоб було більше статей в лічильнику. Мій здоровий глузд підсказує, що є сенс виокремлювати Історію, Економіку, Культуру тощо, а ця таблиця так і проситься до основної статті--Kamelot 07:38, 4 серпня 2011 (UTC)
Тобто виходить, що половина (при чому впевнений більша) районів матиме такі статті, а половина ні?--KuRaG 07:43, 4 серпня 2011 (UTC)
Я висловив свою думку. Щодо половини, то ви загнули, кілька десятків. Роки чотири вже були такі спроби користувача Альбедо, проте їх присікли. Хочете обговорення по новому колу?--Kamelot 07:47, 4 серпня 2011 (UTC)
До того ж вона може доповнюватись історією про створення нових ти виключення старих населених пунктів зі списку.--KuRaG 07:44, 4 серпня 2011 (UTC)
А що заважає це робити у основній статті?--Kamelot 07:47, 4 серпня 2011 (UTC)
1) Які спроби, щодо яких статей? 2) Наврядчи з майже п"яти сотень районів знайдуться тільки кілька десятків з кількістю менше 30 населених пунктів.--KuRaG 07:55, 4 серпня 2011 (UTC)
Яж не кажу про Адміністративний поділ, тільки про Населені пункти. Одні і тіж самі яйця, тільки в профіль. Невже не зрозуміло?--Kamelot 07:58, 4 серпня 2011 (UTC)
Не знайшов можливості поєднати властивості одного і іншого в одній таблиці, а оскільки з цього приводу статей не знайшов, э тільки аналогічні стосовно держав, то робив анологічно до них.
PS: А якщо дивитись на яйце в профіль, ви ніколи не здогадаєтесь, що це яце, бо воно буде виглядати кругом або кулькою.--KuRaG 08:09, 4 серпня 2011 (UTC)
Та я ж саме про це. Стоїть же сортувальний шаблон. Можна дивитись таблицю хоч за сільрадами, хоч за датою заснування, хоч за типом, хоч за алфавітом, хоч за населенням. --Kamelot 08:12, 4 серпня 2011 (UTC)
Так, можна дивитись за цими властивостями саме сільради і тільки їх, населені пункти вже не відсортуєш загалом, а тільки у межах своєї сільради.--KuRaG 08:15, 4 серпня 2011 (UTC)

+ район не Онуфрієвський, а Онуфріївський--Kamelot 07:51, 4 серпня 2011 (UTC)

  • це бачив, виправив, де знайшов, якщо ще десь є помилки, прошу тикнути мене конкретно або виправити власноруч.--KuRaG 07:52, 4 серпня 2011 (UTC)
    Так об'єднати дві статті за принципом Населених пунктів. З Населених пунктів зробіть перенаправлення на Адмінустрій. Як вище зазначив ці дві статті одні і ті ж яйця з різних сторін--Kamelot 08:18, 4 серпня 2011 (UTC)
Тоді загубиться вся інформація зведена в таблицю про сільські ради. Буде тількі в статті про раду, а порівняльної талиці про всі загалом не буде.--KuRaG 08:21, 4 серпня 2011 (UTC)
В кінці-кінців можна в одну статтю вліпити дві таблиці--Kamelot 08:30, 4 серпня 2011 (UTC)
Ось-ось саме вліпити, бо адміністративний поділ і перелік населених пунктів - це все ж різні речі.
Адміністративний поділ включає в себе перелік населених пунктів. Крім того існує {{Онуфріївський район}}. Подивіться Чигиринський район. Там я таку таблицю навів у статті. Нема сенсу робити окрему--Kamelot 08:53, 4 серпня 2011 (UTC)
Так само можна було зробити вткнувши в статтю Україна таблицю області України, а не тут табличку, і таблицю з містами України.--KuRaG 09:05, 4 серпня 2011 (UTC)
Я ж про окремі статті про адмінподіл нічого не маю. А от Населені пункти вже дублюють існуючу статтю. Навіщо плодити ідентичні статті?--Kamelot 09:15, 4 серпня 2011 (UTC)
Значить сторінка Міста України дублює вже існуючу статтю Україна. Треба її видаляти.--KuRaG 09:40, 4 серпня 2011 (UTC)
  • Аргументів. які б мене переконали я поки не почув, подальша дискусія наврядчи до чогось конкретного призведе, Якщо ви хочете подайте на видалення абощо.--KuRaG 09:38, 4 серпня 2011 (UTC)
    Перед тим як ставити на вилучення я хочу зрозуміти вашу позицію. Давайте ви охолонете, подумаєте, а через тиждень можливо повернемось до теми, тому що сенсу сьогодні з вами сперечатись теж не бачу--Kamelot 09:48, 4 серпня 2011 (UTC)

PS Ви мені так і не відповіли, які спроби Альбедо ви присікали чотири роки тому?--KuRaG 09:40, 4 серпня 2011 (UTC)

Він зробив таблиці для кожного району (два стовпчика: село і сільрада). Білше там інформації не було--Kamelot 09:48, 4 серпня 2011 (UTC)
А цифри якісь в табиці були?--KuRaG 09:52, 4 серпня 2011 (UTC)
Ні. Тільки два параметра. Деякі таблиці були перенесені до статей районів і там до сьогодні. Знайду, дам посилання--Kamelot 09:55, 4 серпня 2011 (UTC)

Зображення

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 09:05, 7 серпня 2011 (UTC)

Всесвітня космічна обсерваторія - ультрафіоле

ще залишилися помилки: "т" відсутня і мінус замість тире. Треба Всесвітня космічна обсерваторія — ультрафіолет -95.188.42.52 22:15, 12 серпня 2011 (UTC)

Пікуючий бомбардувальник

Доброго дня!
Я не впевнений цілком, яка коректна назва для літака. Деякі словники перекладають як «пікувальний бомбувальник», «пікувальний бомбардувальник», «пікіруючий бомбардувальник» тощо..... Якому варіанту довіряти - уявлення не маю.
З повагою, --Olegvdv68 12:15, 15 серпня 2011 (UTC)

Думаю пікірувати щодо літаків явний русизм(і як на мене зовсім не звучить), але таке слово існує у рослинництві (пересадка рослин у більші ємності, щось таке)--KuRaG 12:19, 15 серпня 2011 (UTC)
Може хтось з експертів-лінгвістів підкаже, яка назва коректніша. --Olegvdv68 12:22, 15 серпня 2011 (UTC)
Так треба до них, гг ваше гіперпосилання у статті якраз повело на рослинництво Пікерування, а ось у словнику, що ви дали посиланн знайшов слове піке, і похідне від нього мабуть пікелювання або пікейний. --KuRaG 12:25, 15 серпня 2011 (UTC)

Перепрошую, що знову втручаюся :-). Просто мав пару хвилин вільного часу, глянув тут, тут і тут. Звісно, це не академічні словники, але ж одностайні... З повагою, Thevolodymyr 12:42, 15 серпня 2011 (UTC)

Шпаковський Сергій Петрович

Пане, повідомляю, що текст зі статті вилучено через те, що він є дослівним перекладом із зазначеної в шаблоні copyvio сторінки. Ви можете переписати текст власними словами, аби він міг залишатися у Вікіпедії. --Alex-engraver 14:39, 2 вересня 2011 (UTC)

Тиждень Полтави 2

Доброго дня. Чи не хотіли б Ви провести цей тиждень на початку 2012 року? --Сіверян 04:38, 8 вересня 2011 (UTC)

Доброго дня саме тоді і хотів, тільки треба обрати правильний час, щоб і школяри на канікулах змогли попрацювали і з сесіїєю у стедентів не дуже накладався.--KuRaG 04:46, 8 вересня 2011 (UTC)
Тоді пропоную з 1 по 15 січня 2012 року. --Сіверян 08:52, 8 вересня 2011 (UTC)
Думаєте 1-2 січня хтось щось буде пистати? На вихідних теж менше за сереній рівеь пишуть. Можливо краще з 5-го січня?--KuRaG 09:24, 8 вересня 2011 (UTC)
Ну тоді нехай буде з 5 по 22 січня? --Сіверян 09:39, 8 вересня 2011 (UTC)
Хоча думаю формально потрібно розпочати все ж таки 1 січня. --Сіверян 09:40, 8 вересня 2011 (UTC)
Навіщо формальність? Це ж потім може забрати зайві дні у студентів, які раптом захочуть долучитись після кінця сесії --KuRaG 09:45, 8 вересня 2011 (UTC)
Ну тоді який ваш варіант? --Сіверян 09:46, 8 вересня 2011 (UTC)
Так, 5 січня 2012 року. Згоден. --KuRaG 09:49, 8 вересня 2011 (UTC)
Ну тоді так і пишу: «з 5 по 22 січня 2012». Вирішили. --Сіверян 09:50, 8 вересня 2011 (UTC)

Вікіконференція 2011

Вітаю! Запрошую вас на першу українську Вікіконференцію, що відбудеться у Львові наступної суботи, 17 вересня. Проїзд до Львова й назад по Україні вам буде відшкодовано.

За бажання, ви також можете підготувати коротеньку (3—7 хв.) доповідь чи виступ присвячений ідеям чи спостереженням щодо Вікіпедії та інших вікіпроектів, які варто поширювати чи обговорити, або які будуть цікавими іншим вікіпедистам.

Реєструйтеся на сторінці конференції. --Α.Μακυχα 18:34, 9 вересня 2011 (UTC)

Прийняти участь → Брати участь

Доброго дня! Дякую за запрошення. Однак, не можу не звернути Вашої уваги на помилку, яку Ви масово допускаєте. "приймати участь" - росіянізм. Почитайте, будь ласка, у Антоненка-Давидовича Приймати участь — брати участь, приймати пропозицію — ухвалювати пропозицію --MaryankoD 14:34, 11 вересня 2011 (UTC)

Прийняти участь → взяти участь

Доброго дня! Дякую за запрошення. Однак, не можу не звернути Вашої уваги на помилку, яку Ви масово допускаєте. "приймати участь" - росіянізм. Почитайте, будь ласка, у Антоненка-Давидовича Приймати участь — брати участь, приймати пропозицію — ухвалювати пропозицію --MaryankoD 14:34, 11 вересня 2011 (UTC)

Дякую за виправлення. --KuRaG 14:39, 11 вересня 2011 (UTC)

"Вершник без голови (фільм, 1922)"

Стаття з багатьма помилками перекладу - у тому числі смисловими. Я в осному виправив, але прошу надалі бути більш уважним.--Білецький В.С. 03:29, 22 вересня 2011 (UTC)

Добре, дякую.--KuRaG 06:15, 22 вересня 2011 (UTC)

Статус зображення Зображення:Бабаєв Олег Мейданович - 01.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Бабаєв Олег Мейданович - 01.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії, або ця інформація неповна чи невірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якось обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння.

Неправдива інформація про зображення: фотограф не міг померти на 13 років раніше за сфотографованого. До того ж у статті про Бабаєва вже є одне невільне фото — NickK 23:37, 22 вересня 2011 (UTC)

Доброго дня. Не встиг до кінця з цим фото розібратися. Посилання на джерело там є. Хто автор не знаю, мабуть фотосесія проводилась перед виборами 2010. Ліцензію хотів поставитим "у суспільному надбанні", але не знаю точно як. Адже суспільне надбання підходить? Фото взято з сайта Кременчуцької міської ради.--KuRaG 23:51, 22 вересня 2011 (UTC)
А на підставі чого воно в суспільному надбанні? Воно може бути в суспільному надбанні або якщо фотограф помер до 1952 року (нереально), або якщо це документ адміністративного характеру, виданий органом державної влади в межах компетенції (фотографування явно не є обов'язком міськради), або якщо є дозвіл на те від фотографа/міськради (не знаю, хто з них правовласник). Наразі жодна з умов не виконується — NickK 08:21, 23 вересня 2011 (UTC)
Думав, що все, що є на сайті держ органів є у суспільному надбанні, а отже можна замінити невільне існуюче фото. Якщо не так, то можна видаляти відразу.--KuRaG 08:24, 23 вересня 2011 (UTC)

Статтю Шаблон:Глобинська міська рада номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Глобинська міська рада, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 вересня 2011. — NickK 23:43, 24 вересня 2011 (UTC)

Сільради Полтавської області

Доброго вечора! Бачу, Ви створюєте статті про адміністративний поділ Полтавської області. Можливо Вам потрібна допомога у створенні статей про сільради? --MaryankoD 16:32, 27 вересня 2011 (UTC)

Добридень, від допомоги звісно не відмовлюсь. Сподівався основну масу зробити під час тижня Полтавщини № 2. Але почати можна і раніше. До речі, якщо про це заговорили, то у мене давно виникло питання чи то дилема: хотілося до кожного району зробити статтю, як от Список населених пунктів Кременчуцького району, але після дискусії з Користувач:Kamelot цю затію відклав на пізнічий час. Можливо варто це обговорити детальніше і більшим загалом. До того ж прийняти якісь стандарти, Роблячи таблиці адмін поділів, бачив багато статей нас пунктів та дисамбігів, вони подекуди досить різноформатні і кострубаті, хотілось щоб статті про сіль ради були більш причесані та одноманітні. --KuRaG 16:47, 27 вересня 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Зовнішньоекономічна діяльність Полтавської області

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Зовнішньоекономічна діяльність Полтавської області, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://geo.pnpu.edu.ua/Gospodarstvo.php. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Зовнішньоекономічна діяльність Полтавської області. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. — NickK 16:58, 27 вересня 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Історія господарської діяльності на Полтавщині

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Історія господарської діяльності на Полтавщині, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://geo.pnpu.edu.ua/Gospodarstvo.php. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Історія господарської діяльності на Полтавщині. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. — NickK 17:01, 27 вересня 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Промисловість Полтавської області

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Промисловість Полтавської області, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://geo.pnpu.edu.ua/Gospodarstvo.php. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Промисловість Полтавської області. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. — NickK 17:18, 27 вересня 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Сільське господарство Полтавської області

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Сільське господарство Полтавської області, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://geo.pnpu.edu.ua/Gospodarstvo.php. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Сільське господарство Полтавської області. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. — NickK 17:19, 27 вересня 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Транспорт Полтавської області

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Транспорт Полтавської області, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://geo.pnpu.edu.ua/Gospodarstvo.php. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Транспорт Полтавської області. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. — NickK 17:24, 27 вересня 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Історія географічних досліджень Полтавської області

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Історія географічних досліджень Полтавської області, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://geo.pnpu.edu.ua/IstGeoDosl.php. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Історія географічних досліджень Полтавської області. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. — NickK 17:26, 27 вересня 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Населення Полтавщини

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Населення Полтавщини, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://geo.pnpu.edu.ua/Naselenna.php. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Населення Полтавщини. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. — NickK 17:31, 27 вересня 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Води Полтавської області

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Води Полтавської області, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://geo.pnpu.edu.ua/waters.php. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Води Полтавської області. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. — NickK 17:35, 27 вересня 2011 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Ґрунти Полтавської області

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Ґрунти Полтавської області, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://geo.pnpu.edu.ua/soil.php. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Ґрунти Полтавської області. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. — NickK 17:38, 27 вересня 2011 (UTC)

Писарівщина (Диканський район)

Між іншим, пане KuRaG, чи не знайдеться у Вас якоїсь інформації, щоби доповнити до статті про це чудове село? --MaryankoD 15:15, 1 жовтня 2011 (UTC)

Якщо щось знайду обов"язково додам. А чим особливим воно вирізняється поміж інших, що ви звернули на нього свою увагу?--KuRaG 18:36, 1 жовтня 2011 (UTC)
Та це просто доводилося бувати цього літа там :) --MaryankoD 10:22, 2 жовтня 2011 (UTC)
Так треба було пару фоток наклацати :) --KuRaG 10:24, 2 жовтня 2011 (UTC)

Ян Маккалох

Чи доречно було перейменовувати з Ян Маккалох (снукерист) на Ян Маккалох? У багатьох вікі є різні Маккалохи...щоб потім не сталося так, як з Томом Фордом...

Так, згідно з правилами називання статей, потрібно називати якнайкоротше. До того ж перенаправлення з Ян Маккалох (снукерист) на Ян Маккалох збереглось, коли з"явиться інший Ян Маккалох (у нас це не дуже поширене), тоді і додамо назад уточнення. До того ж нові статті про нових янів виникатимуть зі своїм уточненням. Тож проблем не повинно виникнути.--KuRaG 10:53, 11 жовтня 2011 (UTC)
Зрозумів. Не заперечую. Головне щоб потім мене не змусили скрізь змінювати посилання...
Які посилання? Якщо ви маєте на увазі назву статті, то її думаю змінять у разі потреби або адміни, або ті користувачі, що будуть писати про інших янів маккалохів.--KuRaG 11:48, 11 жовтня 2011 (UTC)

Тиждень Полтавщини №2

Шановний KuRaG! Забув своєчасно подякувати за запрошення! :-) Обов'язково візьму участь!--Slovolyub 08:51, 21 жовтня 2011 (UTC)

Завжди будь-ласка :) Головне результат.--KuRaG 09:04, 21 жовтня 2011 (UTC)

Місяць Мистецтв

Доброго дня! Запрошую Вас долучитися до учасників Місяця Мистецтв, який розпочнеться 24 жовтня і триватиме до 24 листопада. В нашій вікіпедії відсутні чимало статей про твори мистецтва: пісні, картини, музику, архітектуру, кіно тощо. Тож давайте разом виправимо даний недолік (для проведення тижня нам не вистачає одного учасника. Якщо бажаєте прийняти участь, то ви можете внести себе до таблиці учасників). Микола Мороз 07:25, 23 жовтня 2011 (UTC)

Про кафедри

Шановний користувачу! Дякую за Ваш вагомий внесок з проблематики Кременчущини та Полтавщини!
Помітив, що Ви створили статтю про кафедру. Проте, кафедри є незначими. Це довели 2 обговорення на вилучення статей про каіедри (див.: Вікіпедія:Статті-кандидати_на_вилучення/25_вересня_2011 та Вікіпедія:Статті-кандидати_на_вилучення/21_жовтня_2011. Відтак, фактично спільнота визнала, що кафедри є не значими.
Дійсно, ми не маємо КЗ щодо наукових установ, факультетів, кафедр тощо. Проте, здоровий ґлузд підказує, що значимість кафедр вельми сумнівна: в України більше 800 вишів, в яких десь 7-10 факультетів, 50-70 тис. кафедр! І це тільки в Україні. Про решту світу я не веду мову. Кафедра це тільки об'єднання фахівців зі спорідненої тематики. Проте, жодних здобуків в кафедри бути не може, оскільки здобутки творять люди.
Якщо факультет значимий, оскільки він готує фахівців з певними фаховими навичками та вміннями, то кафедра лише допомогає обрати певний напрямок досліджень. І дослідник історії України, і дослідник історії Сенегалу - вони є істориками, які застосовують свої навички та вміння відповідно у дослідженні історії тої чи тої країни. Методи, якими оперують ці дослідники однакові, різний лише об'єкт та предмет та дослдіження.
Відтак, вимушений поставити на цій підставі Вашу статтю на швидке вилучення. Інформацію з неї перенесіть до статті про факультет, коротко описавши історію, склад кафедри і т. ін. в статті про факультет. Цим Ви підвищете значимість статті про факультет, оскільки не будь-яка стаття про факультет може бути значимою, що доводить одне з останніх обговорень на вилучення. Сподіваюсь на Ваше розуміння та здоровий ґлузд. З повагою, --Kharkivian 12:43, 9 листопада 2011 (UTC)

Брав приклад ось з оцієї статті та їй подібних. Якщо видаляєте всі, то всі видаляйте. До того ж якщо статті про кафедри незначимі, чого існує картка-шаблон "Кафедра"?--KuRaG 13:06, 9 листопада 2011 (UTC)
Значить видалимо і ту статтю. Дякую за інформацію. З повагою, --Kharkivian 19:08, 9 листопада 2011 (UTC)

Статтю Кафедра кримінального та цивільного права і процесу (КрНУ) номіновано на вилучення

Стаття Кафедра кримінального та цивільного права і процесу (КрНУ), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 10 листопада 2011. Kharkivian 10:55, 10 листопада 2011 (UTC)

Другий тиждень кінематографу США

Доброго дня. 21 листопада в УкрВікі розпочався Другий тиждень кінематографу США, щиро сподіваюсь побачити Ваші нові і/або поліпшені статті в рамках цього Тижня. --Сіверян 08:25, 23 листопада 2011 (UTC)

Доброго. Дякую, вже долучився :) --KuRaG 08:36, 23 листопада 2011 (UTC)

Кременчук

Я деякі думки на сторінці обговорення залишив. А взагалі краще було б номінувати в рамках тижня Полтавщини: і для статті добре, і вікізаходу. З повагою, --Pavlo1 10:15, 10 грудня 2011 (UTC)

Так, бачив. В графіку населення хотів зберегти найточніші цифри, а якщо найточніші, то при зменшенні розміру по горизонталі, вони будуть накладатись, якщо вирішити це питання, то можна і стиснути, чекаю думок. Висунув саме зараз, бо хотілось встигнути до Нового року :) , а шаблон тижня, думаю, варто поставити.--KuRaG 11:30, 10 грудня 2011 (UTC)
З технічної точки зору в вікі-графіках я сам 0, скоріше у Вас повчуся. Якщо нічого зробити не можна — хай краще так залишається. --Pavlo1 12:27, 10 грудня 2011 (UTC)
Все що вмію тут, навчився по ходу справи, до того ж зараз менше 19 ніхто не купує монітори, а на 19 норм виглядає, тому і зупинився на такому варіанті.--KuRaG 12:39, 10 грудня 2011 (UTC)

Шаблон {{Edited}} в статті Лабіринт Фавна

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Лабіринт Фавна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася більше 10 днів. — KrBot 21:03, 13 грудня 2011 (UTC)

Шаблон {{Edited}} в статті Спорт у Кременчуці

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Спорт у Кременчуці був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася більше 11 днів. — KrBot 21:19, 13 грудня 2011 (UTC)

Пропозиція

Вітаю! Дякую за виправлення моїх недопрацювань :) Доречі, не хочете встановити собі шаблон

Погоня

? --Dolyn 14:19, 23 грудня 2011 (UTC)

Не проти. Це Ви його створили?--KuRaG 15:01, 23 грудня 2011 (UTC)
Нажаль ні :) Хотів створити, але потім побачив, що сябри мене вже випередили... --Dolyn 15:09, 23 грудня 2011 (UTC)
Прапор - це вторинно. Так, я за свАбоду Білорусі, буде свобода - буде і прапор. :) --KuRaG 15:18, 23 грудня 2011 (UTC)

Ботозаливка фільмів

Вітаю! Ось я отримав дозвіл на базу фільмів у форматі *xls з вебсайту [1]. Там 10500 фільмів. Але перед тим як заливати потрібно зробити дві речі. Перше, потрібно пройтися роботом і позначити якось статті, що вже є в УкрВікі. Я попросив Sergento зробити це. Друге, потрібно вичитати описи сюжетів. Я і ще кілька моїх друзів готові взятися за вичитування, Ви зможете допомогти?--Krystofer 18:38, 20 грудня 2011 (UTC)

Так, Яким чином все це буде відбуватись?--KuRaG 19:06, 20 грудня 2011 (UTC)
Поділимо по тисячі фільмів і будемо вичитувати. Потім можна все зібрати в один файл. Або можна викласти в гугл-документах. Але спочатку треба прибрати 1000 фільмів, які в нас вже є.--Krystofer 22:08, 20 грудня 2011 (UTC)
Скинете посилання на відредагований ботом на наявність у вікі файл. Першу тисячу беру на себе (від 1 до 1000).--KuRaG 06:44, 21 грудня 2011 (UTC)
Ось файл, зеленим кольором позначено фільми, які вже є в УкрВікі. Записуйтесь сюди.--Krystofer 16:48, 25 грудня 2011 (UTC)

«Зеленівка»

Доброго ранку! Це консультація з приводу створення статті про змагуна з Полтавщини. Ресурс sportbiography.ru створено на основі зісканованих та розпізнаних сторінок довідника про спортсменів. На сторінці http://sportbiography.ru/fio/bobrun-dmitrij-viktorovich-sssr-185/ (Бобрун Дмитро Вікторович) місцем народження вказано с. «Зиленівка» (імовірно, це насправді Зеленівка абощо) Кобеляцького району. Порадьте, будь ласка, про який населений пункт може йти мова. --Friend 08:33, 28 грудня 2011 (UTC)

Знайшо на гугл-картах станція Зеленівка, Козельщинський район, Полтавська область. Вона знаходиться поруч з селом Бригадирівка (Козельщинський район) - назва явно радянського періоду, а оскільки зовсім поруч Кобеляцький район, то вона на той час могла і відноситись до Кобеляцького району. Це так, мої роздуми. Впринципі назва Зиленівка теж могла зазнати змін і перетворитись на Зелене. --KuRaG 09:14, 28 грудня 2011 (UTC)

Шаблон району

Помітив що ви часто проставляєте навігаційні шаблони принадлежності села до сільради і при цьому прибираєте навігаційний шаблон принадлежності до району. Надіюсь ви розумієте що так робити не слід. Якщо ні, то можу пояснити в популярній формі.--Kamelot 15:41, 8 січня 2012 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Кременчук

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Кременчук, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://kremen.gov.ua/msto_sjogodn_149/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Кременчук. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Lexusuns 18:52, 6 січня 2012 (UTC)
По-перше, це сайт міської ради, яку обрано міською громадою міста, який живе на міські гроші, одже інтелектуальна власність продукована міським апаратом, належить громадськості! по-друге, Переважна більшість з того, що Ви вилучили, не належить до сайту. Розбірливіше будь ласка. по-третє, Вас не дуже хвилював статус статті та авторські права, коли ви виривали шматок статті Кременчук та створювали статтю Економіка Кременчука. Будьте неупередженими. --KuRaG 11:39, 7 січня 2012 (UTC)

== Шаблон району ==.

Помітив що ви часто проставляєте навігаційні шаблони принадлежності села до сільради і при цьому прибираєте навігаційний шаблон принадлежності до району. Надіюсь ви розумієте що так робити не слід. Якщо ні, то можу пояснити в популярній формі.--Kamelot 15:41, 8 січня 2012 (UTC)

У популярнійм формі це взагалі цікаво, але, скоріш за все, ненароком, на майбутнє буду обрежнішим.--KuRaG 04:01, 9 січня 2012 (UTC)
У популярній, це не те що ви подумали:). Навігаційні шаблони категоризують статті і автоматом відносять їх до категорії НП району. Просто якщо у нас стаття попадає в підкатегорію, то батьківська категорія не ставиться, але це не стосується сіл. В нас села входять і до Села України, і до області і до району щоб було легко відслідковувати зміни (або ВР з обліку зняла, або хтось необачно шаблон вилучив і все це як на долоні)--Kamelot 04:09, 9 січня 2012 (UTC)
Не думав що тут хтось о шостій ранку буде)--KuRaG 04:13, 9 січня 2012 (UTC)

Населені пункти Кременчуцького району

Навіщо окремо виділяти таблицю від статті про район? Це розділ статті і аж ніяк не окрема стаття. Завтра ставлю на вилучення, тобто перенесення до основної статті--Kamelot 13:58, 9 січня 2012 (UTC)

Але якщо перенести цю таблицю до статті про район або про адміністративний поділ, чи не буде це занадто незграбно? --KuRaG 09:28, 10 січня 2012 (UTC)
Ні не буде. Див. Чигиринський район--Kamelot 09:37, 10 січня 2012 (UTC)
Але там 35 населених пунктів, а тут 73, це більш ніж у двічі більше. --KuRaG 10:03, 10 січня 2012 (UTC)

Щодо Голодомору

Доброго дня! Зараз ведеться дискусія, наскільки доцільно створювати категорію "Вулиці, названі на честь організаторів Голодоморів". Якщо можете, висловіть будь ласка свою точку зору щодо цього: Обговорення категорії:Вулиці, названі на честь злочинців Дякую. --Антон патріот 12:55, 14 січня 2012 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей

Вітаю! Долучайтеся до місячника якості необхідних статей. Зробимо Українську Вікіпедію якісною!--Krystofer 15:36, 12 січня 2012 (UTC)

Допоможу чим зможу.--KuRaG 15:29, 14 січня 2012 (UTC)

Крива Руда (Кременчук)

Привіт! Про Криву Руду я вже шукав-перешукував, і, на жаль, нічого вартісного більше, ніж уже є, не знайшов. Тому й не знаю, що би там ще можна було поліпшити. Якби ж то жити там, на місці, то можна було б піти кудись, у когось розпитати, в якісь інстанції (чи щось у цьому роді).--MSha 19:17, 21 січня 2012 (UTC)

Нагорода

Згущівка
Дякую Вам за організацію проведення Тижня Полтавщини.
Прохання. Аби красиво завершити тиждень — зверніться до A1, аби він зі своєю програмою підбив нам статистику (табличку і графік), як в Першому тижні. З повагою, --Pavlo1 12:37, 23 січня 2012 (UTC)
Дякую. Я думав попрохати продовження тижня, як Вам така думка?--KuRaG 16:44, 23 січня 2012 (UTC)
Ви ініціатор — Вам і приймати рішення. Роботи непочатий край. Щодо мене особисто — на жаль активно підтримати не зможу: на роботі вб'ють :) Але десь-щось підправити ще візьмусь. --Pavlo1 16:53, 23 січня 2012 (UTC)
Тоді буду прохати продовжити.

Статтю Базар Медіа в УкраЇні номіновано на вилучення

Стаття Базар Медіа в УкраЇні, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 28 січня 2012. Kharkivian 17:03, 28 січня 2012 (UTC)

Статтю Категорія:Штабна вулиця (Кременчук) номіновано на вилучення

Стаття Категорія:Штабна вулиця (Кременчук), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 31 січня 2012. Lexusuns 11:32, 31 січня 2012 (UTC)

Категоризація газет

Доброго дня. Я хотів би зробити мав маленьке зауваження щодо категоризації газет: по-перше, не потрібно вставляти категоризацію ЗМІ області (достатньо категорії газети такої-то області чи н. п. (якщо начимі кілька газет), а ставити червоні категорії, коли не відомо чи будуть ще значимі об'єкти в цьому районі чи н. п. не варто. Якщо ставите категорію, то перетворюйте її відразу на синю, пам'ятаючи при цьому, що треба зважати чи можливо її наповнити вже сьогодні. Дякую. Проти створених Вами статей я не проти: об'єкти існують понад 70-ть років або мають достатній наклад. Хоча наповнення статей... Самі розумієте, що подана тривільна інформація. З повагою, --Kharkivian 11:46, 1 лютого 2012 (UTC)

А чого ви виділили в окрему статтю Рідний край (газета), там три вадання? --KuRaG 12:02, 1 лютого 2012 (UTC)
Я виділив? Дивіться історію редагувань. --Kharkivian 12:07, 1 лютого 2012 (UTC)
Ви перенесли у статтю Рідний Край (значення) 4 газети, ще ти лишили у статті Рідний край (газета). Тож виникає питання : чому саме так? --KuRaG 12:11, 1 лютого 2012 (UTC)
Тому що в тій статті йдеться про видання, згадані в ЕУ. Тому, на цій підставі я переніс. Взагалі з цими виданнями треба навести лад. Оскільки це стаття, то дизамбінгові значення нехай будуть у дизамбінгу. --Kharkivian 12:23, 1 лютого 2012 (UTC)
Всеодно вийшло якось корявенько. --KuRaG 12:25, 1 лютого 2012 (UTC)
А чому корявенько? Існує енциклопедична стаття. Так? А дизамбінги для того, аби в них були всі подібні назви (і геграфічні, і газети і організації і т. п.). Навіщо створювати сотню дизамбігів. Одного вистачить. --Kharkivian 12:29, 1 лютого 2012 (UTC)
Чому тоді до основного дизамбігу не перенести газети зі статті Рідний край (газета)? Навіщо газети розділяти по двом статтям? --KuRaG 12:36, 1 лютого 2012 (UTC)
Чому на Галичині?? По-перше, там ТРИ!! газети, які не пов"язані між собою нічом окрім назви! По-друге, з галичинаи, тільки друга. --KuRaG 12:39, 1 лютого 2012 (UTC)
Там треба подумати що з тим зробити, як їх розподілити (можливо, на окремі 3 статті). Для цього мені треба з деким поговорити). Я цю ситуацію тримаю на контролі. --Kharkivian 12:41, 1 лютого 2012 (UTC)
Я сам хотів ділити, але треба туди матеріалу докинути, не хотілось зовсім голі статті створювати, та ще й без картки. --KuRaG 12:44, 1 лютого 2012 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Річкова міліція Кременчука

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Річкова міліція Кременчука, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://mia-pl.gov.ua/department/richport. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Річкова міліція Кременчука. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Lexusuns 15:02, 4 лютого 2012 (UTC)

Шаблон {{Edited}} в статті Річкова міліція Кременчука

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Річкова міліція Кременчука був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot 22:38, 11 лютого 2012 (UTC)

Шаблон {{Edited}} в статті Кременчуцький річковий порт

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Кременчуцький річковий порт був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot 21:29, 16 лютого 2012 (UTC)

Застібка-блискавка

привіт! точно пригадую, що читала якийсь фантастичний твір де була блискавка... одразу не знайшла, однак, трапилася цікава стаття, яка може підказати де шукати варті уваги cultural references:) --Antanana 21:48, 18 лютого 2012 (UTC)

For example, in his 1932 novel Brave New World, British author Aldous Huxley satirically references zippers. He examines the liberation of sexuality and its enhancement by the mechanization of garments. The concern over machines entering traditionally natural areas of life, like procreation, is a major theme of the novel, and the zipper acts as a more subtle expression of that theme
Дякую. Нажаль достатньо добре англійською не володію, але спробую опрацювати. А розділ блискавка у літературі, мистецтві - то гарна ідея.--KuRaG 22:16, 18 лютого 2012 (UTC)

Дмитро Тьомкін

Пане KuRaG, Ви обговорення статті читали? Я ж просив не перейменовувати статтю, бо відомості про його родину дуже ненадійні. Перейменуйте, будь ласка, як було.— See-Saw Itch 23:46, 21 лютого 2012 (UTC)

Подяка

Доброго вечора! Дуже вдячний Вам за створення шаблону про вілаєти Тунісу! --visem 18:03, 23 лютого 2012 (UTC)

Будь ласка, готовий до подальшої співпраці. --KuRaG 18:05, 23 лютого 2012 (UTC)

Оце так шаблончик зробили! Дуже Вам дякую, настільки мені допомагаєте! Я от тільки трохи не знаю, як його правильно зробити. Бо ці міста я переписував з англвікі (враховуючи як правило арабську специфіку передавання звуків) + деякі населенні пункти додав з інших Вікіпедій. А до того ж ще купа інших населених пунктів є у кожному вілаєті. Як думаєте, дописувати потім всі ті села в шаблон цей, чи якось по-іншому робити? --visem 18:31, 26 лютого 2012 (UTC)

Першоджерело форми і змісту шаблону взяв в англ вікі. Щодо населених пунктів, то треба десь знайти список саме міст і тільки міста щоб були у тому шаблоні., а інші населені пункти (села абощо) писати у спиcку населених пунктів кожного окремого вілеєта разом з містами, що туди відносяться. Ось ще одне, наскільки я знаю назви населених пунктів в укрмові пишуться завжди разом. Якщо пишуться в іншій у два-три слова, то в укр пишуться через девіс. Там багато таких, що треба повиправляти. Також варто дописатиу у статтю "список міст Тунісу" всы міста, а не тільки ті, що більше за 40 тис населення.--KuRaG 19:00, 26 лютого 2012 (UTC)
Подивився я цю статтю про Міста Тунісу, зробив пару правок, але там багато ще потрібно виправляти. Я старався назви з декількох слів писати через дефіс (як і назви з артиклями). Але, на превеликий жаль я не знаю де знайти список всіх населених пунктів країни по кожному вілаєту. Та ще й толком не розберу де є село, а де місто чи якесь містечко. Поки що пишу дані з різних Вікіпедій. Але про більшість сіл доведеться писати лише з арабської. Там наче є список по категоріях. Але невідомо наскільки він повний. Крім того, не зовсім зрозуміло як їх транслітерувати (бо з арабської без спеціальних знаків трошки важко). Спробую ще пошукати на картах. Хочеться все ж таки про цю країну щоб було більше інформації охоплено в укрвікі. --visem 20:57, 26 лютого 2012 (UTC)
Я б вважав поки за міста ті нас пунктиб, що вказані у шаблоні. Подивіться франц вікі. Там може бути повніша інфа, оскільки то колонія в минулому.--KuRaG 04:43, 27 лютого 2012 (UTC)
Так, список міст там є. Будемо їх і вважати за міста. А все інше тоді будуть села. Тільки от списку сіл нажаль поки не знайдено. --visem 12:37, 27 лютого 2012 (UTC)
У французькій статті [2] у списку міст вже значно більше. А якщо перейти за вілаєтами ([3]), то там є шаблон [4] вілаєта, у якому вказано міста (фр. Municipalités), що входять до нього, та села (?) (фр. Délégations). Не знаю наскільки вичерпна то буже інфа, але якщо володієте апаратом, то хоча б назви поперекладати можна. Наврядчи ще десь у світі будуть назви сіл Тунісу українською мовою. :) --KuRaG 12:52, 27 лютого 2012 (UTC)
Так, я як раз і маю на увазі цей список міст. Але Délégations, це не села, а щось типу наших міських і сільських рад чи навіть польської ґміни. Поки про них не пишу, бо про них також написано тільки на арабській вікі і лише про деякі на французькій та англійській. А про села списку так і нема, є лише категорії на арабській вікі, але наскільки вони повні невідомо. Ну напишу поки те що є, бо навряд чи хтось найближчим часом візьметься за села. А щоб статті про села не стали "сиротами", то буду дописувати їх в статті про вілаєти, там де список населених пунктів. Тут ще проблема в тому, що на Вікімапії вони не всі позначені, тому доведеться писати без координат. --visem 17:03, 27 лютого 2012 (UTC)
Зрозумів. Тоді варто писати другою строчкою і прописними літерами, а знизу примітки про це.
А ось ще одна пропозиція: Думаю краще все-таки, писати Шаблон:Якийсь вілаєт, а у ньому перша строчка міста того вілаєта, а друга села, у вигляді як храми шаблонах про волості [5]. Таким чином можна буде доповнювати селами. І не чіпати і так завеликий шаблон з містами
Так, це вважаю буде хороший варіант. --visem 17:45, 27 лютого 2012 (UTC)
Ви про другий?--KuRaG 17:54, 27 лютого 2012 (UTC)
Так, про другий, там де ставити три крапки, так як в волостях. --visem 20:36, 27 лютого 2012 (UTC)

Лозова

А для чого стаття Лозова знову перейменована на Лозова (значення)? Ось посилання: [6]. Взагалі дуже дивно, стаття перейменована вже 3-й раз. Ще на статтю Лозова є чимало посилань: [7]. Чому не створилося перенаправлення? --kostpolt 13:24, 16 лютого 2012 (UTC)

Наскільки я бачу Лозова посилається і на місто, і на станцію, тому створив перенаправлення на Лозова (значення). --KuRaG 13:59, 16 лютого 2012 (UTC)
Але ж, як правило, якщо кілька значень, то у статті зі списком назва без уточнень. Наприклад, Мар'їне. А тут виходить що статті Лозова взагалі немає. Я б ще зрозумів, якби це було про місто, тоді уточнююча була б Лозова (значення). --kostpolt 09:05, 24 лютого 2012 (UTC)
Перейменував Лозова (значення) на Лозова. Це те, про що ви казали?--KuRaG 09:08, 24 лютого 2012 (UTC)
Так, це саме те :-) --kostpolt 07:30, 29 лютого 2012 (UTC)

шануваннячко

Коли ми зачинали сей проджект й не мріяли про таке..... тому, висловлюю своє шанування вікі-побратиму, який долучився до нашого лютневого вікі-походу:) та за його сприяння було покусано голодранців:). Зичу Вам подальших творчих успіхів та гараздів! --Когутяк Зенко (обговорення) 12:33, 1 березня 2012 (UTC) ставши тісніше в вікі-шеренги: нашу славну Україну - розвеселимо!!!

Шаблон Edited в статті Тьомкін Дмитро

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Тьомкін Дмитро був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:37, 1 березня 2012 (UTC)

Супутник (значення)

Дякую! Я там натупив. --Олег (обговорення) 22:19, 4 березня 2012 (UTC)

Категоризація

Ще раз вітаю! Продидвився Ваш внесок, щоб запропонувати Вам долучитись до патрульних цього проекту. У Вас досить хороші статті. Єдине більш-менш суттєве зауваженя до категоризації. У ВП:КАТ говориться, що «Не варто відносити сторінку до категорії та до більш загальної категорії, такої що перша категорія є її субкатегорією». Тобто якщо Ви віднесли статтю до Категорія:Українські правознавці, то Категорія:Правознавці в цій статті вже буде зайвою. Тим більше недоречною виглядає в статті про науковця Категорія:Науковці за країною. Очевидно, що це категорія-контейнер, тобто повинна містити виключно підкатегорії. На останок: згідно рішення спільноти Категорії:Персоналії Хх (Категорія:Персоналії Ба) підлягають вилученню, тому і додавати їх в статті не слід. --Олег (обговорення) 10:25, 5 березня 2012 (UTC)

Дякую за інформацію та за пропозицію. Але я мушу відмовитись, оскільки існуючих повноважень мені досить для роботи, що мене цікавить, до того ж для постійного патрулювання банально не вистачить часу.--KuRaG (обговорення) 14:01, 6 березня 2012 (UTC)

Необхідні статті

Вітаю! Запрошую Вас приєднатися до нового місячника покращення необхідних статей.--Krystofer (обговорення) 15:45, 7 березня 2012 (UTC)

Дякую. При нагоді залюбки щось поліпшу. --KuRaG (обговорення) 15:47, 7 березня 2012 (UTC)
Дякую Дякую--Krystofer (обговорення) 15:52, 7 березня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Персоналії, пов'язані з Кременчуком

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Персоналії, пов'язані з Кременчуком був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:38, 8 березня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Тьомкін Дмитро

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Тьомкін Дмитро був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:38, 9 березня 2012 (UTC)

Інструмент

Доброго дня! Побачив, що Ви просили знайти можливість обновлювати список - ось інструмент (якщо не помиляюсь), а для того, щоб знайти статті з найбільшою кількістю інтервікі у певному мовному розділі слід забрати назву категорії. З приводу тижня який плануєте — скоро зроблю список. Я вже досить давно наглядаю за англійським та німецьким списками, може й до французького доберусь. Я часто пхаю ці статті до шаблону Необхідні статті, тому їх-таки створюють, а проведення тематичного тижня, як на мене, має бути у якомусь руслі, а не просто ті, яких не вистачає, тому ваша ідея про співаків і акторів (болюча у нас тема) є вартою уваги.--Шиманський Василь (обговорення) 14:29, 15 березня 2012 (UTC)

Дякую за інструмент, але він у мене на RU видає помилку не заню чому (. Тиждень проводити у руслі Проекта Популярність та створення якісних надпопулярних в українському просторі статей. --KuRaG (обговорення) 14:35, 15 березня 2012 (UTC)

Ботозаливка фільмів

Вітаю! Ви записувалися до вичитування фільмів. Перезалив сюди.--Krystofer (обговорення) 23:09, 15 березня 2012 (UTC)

Так вичитав десь відсотків 40, інші з часом збираюсь довичитувати. Якщо потрібно зараз та частину, то зможу у понеділк вам її переслати.

Шаблон Edited в статті Тьомкін Дмитро

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Тьомкін Дмитро був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:44, 16 березня 2012 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Зеленін Олексій Якимович

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Зеленін Олексій Якимович, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.logos.biz.ua/proj/yar/280.htm. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Зеленін Олексій Якимович. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 13:28, 19 березня 2012 (UTC).

Порушення авторських прав у статті Канарський Сергій Михайлович

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Канарський Сергій Михайлович, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.logos.biz.ua/proj/yar/280.htm. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Канарський Сергій Михайлович. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 18:51, 21 березня 2012 (UTC).

Я ще раз до Вас звертаюсь, аби Ви у своїх статтях поваги до авторського права. Не лінуйтеся витратити зайві 15 хвилин для того, аби переписати текст своїми словами. Цей текст захищений авторським правом, зважте на те, що у Вікіпедії це заборонено. На жаль, помфітив, що всі Ваші біографічні статті порушують авторське право. Тому прошу, аби не вилучати текст з них, перепишіть текст своїми словами. З повагою, --Kharkivian (обг.) 18:51, 21 березня 2012 (UTC)

Джерело фотографії

Дякую, що завантажили ілюстрацію! Але коли завантажуєте світлину, вказуйте хоча б сайт, з якого ви її взяли. --Α.Μακυχα 10:21, 23 березня 2012 (UTC)

Змінив. З приводу ліцензії. Що там з добропорядним використанням робити? чи краще іншу якусь ліцензію використовувати для таких випадків? --KuRaG (обговорення) 10:26, 23 березня 2012 (UTC)

Земля

Якщо Ви вважаєте доцільним висвітлювати у статті релігійні погляди на створення Землі, то:

  1. їх слід подавати у логічному порядку (тобто, християнські погляди має бути подано до Коперника, а не після);
  2. слід подавати лише уявлення про Землю (що робив Господь на сьомий день цієї статті не стосується)
  3. не певен, чи варто створювати окремий розділ саме для християнського погляду, його краще подати у загальному тексті, пов'язавши виклад (хоча б із тим же Коперником, який був християнським ченцем). Крім того є й інші релігії, які мають своє уявлення. --Olvin (обговорення) 08:35, 23 березня 2012 (UTC)
Стаття ще у процесі редагування, планував подати уявлення про Землю та її створення у основних релігіях, а можливо все разом об"єднаю та просто загальне висвітлення цього розділу зроблю. Ще не думав над цим грунтовно. Мене більше хвилює загальна структура. Чи виділяти окремим розділом "сфери" чи залишити у розділі склад і структура. Чи виділяти у біосфері людську діяльність чи окремим розділом. Корисні копалини відносяться до людської діяльності чи це ще хімічний склад планети. А уявлення у культурі вважаю непершочерговим для даної статті про Землю як про планету. --KuRaG (обговорення) 09:11, 23 березня 2012 (UTC)
Якщо Вас цікавить моя думка:
  • розділ «Положення у Сонячній системі» має передувати розділу «Форма Землі» (і називатися він має «Розташування у Сонячній системі» або «Земля у Всесвіті»). «Орбіта» має передувати «обертанню».
  • Ті «сфери», що відображають склад та структуру Землі (ядро, мантія, кора, гідросфера, атмосфера, магнітосфера), мають бути у розділі «Склад та структура». «Погода і клімат» має бути підрозділом атмосфери, а «Тектонічні плити» - підрозділом «Літосфери». «Хімічний склад» як окремий розділ у «Складі» не має сенсу, бо кожна «сфера» має свій особливий хімічний склад.
  • Гравітація... Я б не сказав, що вона є складом чи структурою. Мабуть, краще перенести до розділу «Земля у Всесвіті».
  • Людина - частина біосфери, то ж наша діяльність - відповідній підрозділ біосфери (а не навпаки). «Еволюцію житти» теж, мабуть, краще перенести до «Біосфери» (втім, не певен).
  • «Корисні копалини» мають бути підрозділом у «Земній корі». До діяльності людини належить «Видобування (чи використання) корисних копалин», але не певен, чи потрібен такий окремий розділ (принаймні зараз).
  • І потім треба буде ще раз подумати. --Olvin (обговорення) 11:13, 23 березня 2012 (UTC)