The Sims 2: Bon Voyage

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Sims 2: Bon Voyage
Розробник Maxis
Видавець Electronic Arts
Жанр(и) Симулятор
Платформа Windows, Mac OS X
Ліцензія пропрієтарна ліцензія[d]
Дата випуску 4 вересня 2007
Режим гри однокористувацька гра
Вік. обмеження ESRB: Teend
OFLC (A): M
PEGI: PEGI 12
Технічні деталі
Рушій Custom
Носій DVD
The Sims
Попередня гра The Sims 2: Seasons
Наступна гра The Sims 2: FreeTime
Офіційний сайт

The Sims 2: Bon Voyage — шосте доповнення для відеогри 2004 року жанру симулятору життя «The Sims 2». В Північній Америці вийшло 4 вересня 2007, в ЄС та Австралії — 6 вересня 2007. Для Mac OS X реліз відбувся 17 грудня 2007. Доповнення додає до основної гри можливість поїхати у відпустку та три нові райони: берег острова Твіккі, село Такемітцу і гори Три Озера.

Схожими доповненнями стали «The Sims: Vacation» для «The Sims», яке вийшло 28 березня 2002; «The Sims 3: World Adventures» для «The Sims 3», яке вийшло 18 листопада 2009 та «The Sims 3: Island Paradise», яке вийшло 25 червня 2013.

Геймплей[ред. | ред. код]

Доповнення «The Sims 2: Bon Voyage» додає до гри можливість поїхати у відпустку на острів, до японського селища або в гори. У кожному новому районі для відпочинку є свій таємний лот. Щоб знайти його, сім повинен відкопати секретну мапу. З'явилось декілька нових NPC: йеті, пірати, кухарі, злодії, екскурсоводи. Також сім може вивчити жести та танці місцевого населення та різні техніки масажу.

Будучи у відпустці, сім може піти на екскурсію, купити сувеніри, познайомитися із місцевими мешканцями та поповнити щоденник мандрівника. Також в «The Sims 2: Bon Voyage» з'явилась можливість придбати дачу. При повернені додому після відпустки сіму можна вибрати декілька бонусів. Сіми можуть робити фотознімки на фотокамеру та замовляти альбом із фотографіями. З'явилася можливість ходити пішки поміж лотами, а також проводити медовий місяць.

Острів Твіккі[ред. | ред. код]

Острів Твіккі дає можливість сімам з'їздити на море. Проживати можна в готелях, або на власній дачі. На пляжі сім може будувати пісочні фортеці, купатися в морі, засмагати, борсатися у піску і знайомитися із піратами.

Селище Такеміцу[ред. | ред. код]

Селище Такеміцу дає можливість сімам відвідати японську культуру. Проживати можна в готелях, або на власній дачі. У селищі Такеміцу сім зможете познайомитися із ніндзями, випити чаю, зіграти в цікаві ігри.

Три озера[ред. | ред. код]

Гора Три озера представляє лісисту місцевість. Проживати можна в готелях, в наметах або на власній дачі. Сіми можуть завести стосунки із горцями, посидіти біля вогню, пограти в сокирки та розшукати йеті.

Архітектура і об'єкти[ред. | ред. код]

Доповнення додало новий тип дахів, меблі у острівних, японських та гірських стилях. Також з'явилася можливість одягати на сімів аксесуари, наприклад, сережки, кільця, браслети.

Рецензії[ред. | ред. код]

В середньому доповнення отримало позитивні рецензії. Агрегатор Metacritic оцінив гру у 74 %.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. The Sims 2: Bon Voyage. Metacritic. Архів оригіналу за 5 травня 2011. Процитовано 8 липня 2016.
  2. Rachel Weber (26 жовтня 2007). Sims 2: Bon Voyage review. GamesRadar. Архів оригіналу за 22 серпня 2017. Процитовано 8 липня 2016.
  3. The Sims 2: Bon Voyage Review. Архів оригіналу за 5 вересня 2014. Процитовано 8 липня 2016.
  4. The Sims 2: Bon Voyage Review. GameZone. Архів оригіналу за 26 грудня 2008. Процитовано 8 липня 2016.
  5. Andrew Park (13 вересня 2007). The Sims 2: Bon Voyage Review. GameSpot. Архів оригіналу за 3 грудня 2014. Процитовано 8 липня 2016.
  6. Jon Habib (1 жовтня 2007). The Sims 2: Bon Voyage Review. IGN. Архів оригіналу за 4 вересня 2014. Процитовано 8 липня 2016.