Вікіпедія:Запити до бюрократів/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Зняття прав адміністратора інтерфейсу

Вітаю! У зв'язку із неактивністю, прошу позбавити прав адміністратора інтерфейсу користувача RLuts--reNVoy (обговорення) 14:15, 29 вересня 2022 (UTC)

Користувач був повідомлений на СО ще кілька тижнів тому. У розмові поза межами вікіпедії він погодився на зняття прапорця через тимчасову неактивність. Сподіваюсь на скоріше повернення і відновлення прав, а поки прапорець АІ з користувача знято з метою безпеки. --YarikUkraine (обговорення) 17:16, 30 вересня 2022 (UTC)

Час і дата на ЗППА

@Aced, YarikUkraine, Lystopad, MaryankoD, Mr.Rosewater та Yakudza: Шановні бюрократи, поставте, будь ласка, дату і час початку і закінчення голосування щодо позбавлення прав адміністратора Submajstro. Відсутність цієї інформації може призвести до маніпуляції результатами. Або якщо не хочете визнавати заявку - скажіть про це прямо, щоб не витрачати час користувачів даремно. --Людмилка (обговорення) 22:24, 16 вересня 2022 (UTC)

Поки такої заборони не існує, то заявка валідна. Додав час завершення голосування. --YarikUkraine (обговорення) 14:40, 18 вересня 2022 (UTC)

Продовження тимчасового адмінства

@Aced, YarikUkraine, Lystopad, MaryankoD, Mr.Rosewater та Yakudza: Чи можливо продовжити ще раз права тимчасового адміна принаймні на місяць?--Анатолій (обг.) 15:40, 9 вересня 2022 (UTC)

Добридень. Все ж у правилах чітко вказано «одноразово продовжені», тобто вдруге цього робити вкрай небажано. Інші тимчасові адміни, наскільки я бачив, такої привілеї не мали, тому можуть виникнути невдоволення. Пропоную все ж ще раз податись на тимчасові права (або і на постійні, якщо є бажання) і через кілька днів їх отримати на загальних підставах. Ну або розпочати обговорення щодо зміни правила. Воно писалось у лютому, коли явно не очікувалось на тривалу війну і 4 місяці то здавалась часу з великим запасом, більше якого і не треба. Тому я згоден, що ймовірно воно застаріло і не дуже практичне, але проти нього йти не правильно, вибачте. Вже один раз ми спробували поексперементувати з тимчасовими правами, вийшло не дуже вдало. Не хотілось щоб і вас «небайдужі» користувачі потім діставали і переслідували через надання вам особливих уиов. --YarikUkraine (обговорення) 16:06, 9 вересня 2022 (UTC)
YarikUkraine, а інші, здається, не звертались. Може запитати у них? --yakudza 18:06, 9 вересня 2022 (UTC)
Ну це фактично і буде новим поданням, запитати у людей чи не проти вони ще раз бачити користувача адміном. Якщо у вас буде консенсус бюрократів, то я не буду протестувати. Просто мені попереднього разу вистачило і тих суперечок, коли хочетьсяяк краще, але починаєтьс дурдом. Тому підтримувати не буду, утримаюсь. --YarikUkraine (обговорення) 18:32, 9 вересня 2022 (UTC)

Вибори арбітражного комітету

5 вересня повинні розпочатися вибори нового складу Арбітражного комітету.--Submajstro (обговорення) 11:47, 4 вересня 2022 (UTC)

ТА GWH

Щодо тимчасового адміністратора Perohanych

Поновлення тимчасових адмінправ

Perohanych

 Коментар @Aced: У ВП:ТА продовження прав можливе, але не обов'язкове. У ВП:ЗПА до адміністрування користувача стільки запитань, насамперед погане знання правил, що варто було спочатку порадитися із спільнотою. А так знову виходить ігнорування її думки. Надання прав перетворюється у фарс. --Submajstro (обговорення) 17:22, 7 червня 2022 (UTC)
@Submajstro: я проаналізував заявку і не побачив там прямих застережень чи заперечень, які б стосувалися саме *тимчасових прав*; наведені там аргументи стосуються довгострокової підходящості користувача бути адміністратором, а не доцільності його допомоги у воєнний час. Я не бачу інших хороших способів радитися зі спільнотою, крім як голосування за права, і минулого разу результати голосування за тимчасові права були позитивними — учасники голосування розуміли, що права можуть бути продовжені, якщо воєнний стан триватиме і не буде критичних зауважень до адміндій користувача як тимчасового адміністратора. --Acedtalk 18:20, 7 червня 2022 (UTC)
@Aced: А я чомусь вважав, що адміністратор має бути адміністратором незалежно від того на який час у нього права. --Submajstro (обговорення) 03:41, 8 червня 2022 (UTC)

Віщун

Прохання позакривати заявки там, деякі висять майже пів року. --Mykola 19:05, 29 травня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 20:12, 29 травня 2022 (UTC)
Дякую. Ще, будь ласка, зніміть зразу підтвердженого користувача з ImageResizerBot (обговорення · внесок), він там зайвий вже. --Mykola 20:17, 29 травня 2022 (UTC)
YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 20:23, 29 травня 2022 (UTC)

Користувач:Andriy.v

Влітку даний адміністратор влаштував на мене бкувально полювання під час тимчасового адмінства, а також в моїй заявці на права відкочувача. Нка зараз він повернувся до старого конфлікту в Запитах до адміністраторів, який не стосується теми запиту взагалі. Також навесні в Запитах до адміністраторів він разом із ще одним лае тимчасовим адміністраторам поставили мені ультиматум якщо я згадаю торішній конфлікт, коли я був заблокований адміністратором Andriy.v на два тижні, а також впродовж тих двох тижнів в два голоси позбавлений прав відкочувача, то до мене застосують прогресивне блокування. Даний адміністратор вже має два попередження від бюрократа YarikUkraine (в другому попередженні йшла мова і про блокування даного адміністратора в разі повернення до цієї теми або продовження таких дій щодо мене), наразі в даній темі цей адміінстратор продовжив свою весняну та літню комапанію по дискредитації мене як редактора, провокуванні на конфлікт з метою подальшого мого блокування за можливе порушення ВП:НО. Прошу поважних бюрократів за можливості відреагувати на ці дії адміністратора Andriy.v. --Jphwra (обговорення) 21:11, 8 листопада 2022 (UTC)

Не дуже розумію до чого тут бюрократи. Подібні речі вирішуються адміністраторами, а якщо цього недостатньо — то арбітрами при поданні запиту. Бюрократи займаються трохи іншим, вище на сторінці є перелік пунктів, щодо яких варто сюди подавати запит, тому цей запит явно не за адресою. --YarikUkraine (обговорення) 10:02, 18 листопада 2022 (UTC)

Підсумок на ЗПА-Т

@Aced, Lystopad, MaryankoD, Mr.Rosewater та Yakudza:, якщо не помиляюсь, у Вікіпедія:Заявки на права адміністратора/Зголошення на тимчасові права (2022)#Ahonc вже можна підбивати підсумки. --塩基Base 11:29, 13 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено бюрократом Yakudza. --塩基Base 15:40, 13 жовтня 2022 (UTC)

Довибори АК

@Aced, Lystopad, MaryankoD, Mr.Rosewater та Yakudza: Прошу бюрократів пошвидше розпочати довибори до АК, оскільки всім відома надскладна обстановка зі світлом і інтернетом у багатьох регіонах. В результаті досить важко арбітрам навіть вести повноцінне листування у чаті, не те, що швидко приймати ті чи інші рішення. Думаю, наявність п'ятого арбітра трохи пришвидшить роботу, аби не дійшло до автоматичного розпуску. А у випадку якщо стане все взагалі катастрофічно і арбітр втратить можливість доступу до роботи, то його можуть замінити резервні арбітри. Я розумію що попереду новорічні свята і не всі користувачі будуть активними, але АК має працювати за будь-яких умов і ніяка русня нам не указ. А неповний склад значно зменшує маневреність. Тому сподіваюсь на досить швидку реакцію бюрократів. --YarikUkraine (обговорення) 08:06, 20 грудня 2022 (UTC)
При цьому добре б було, аби запросили додатково і більш наполегливо у кандидати користувачів, що мешкають поза межами України. Думаю, зараз їх час настав ). --YarikUkraine (обговорення) 08:11, 20 грудня 2022 (UTC)

Поки не маю стабільного доступу до інтернету. --yakudza 21:45, 20 грудня 2022 (UTC)
@Aced, MaryankoD, Mr.Rosewater та Yakudza: колеги, зробив сторінку довиборів. З опівночі можна запустити номінування. --Lystopad (обговорення) 17:58, 21 грудня 2022 (UTC)

Продовження тимчасового адмінства

Прошу продовжити тимчасове адмінство ще на один термін.--Анатолій (обг.) 22:15, 10 грудня 2022 (UTC)

Продовжено на 2 місяці. --YarikUkraine (обговорення) 17:47, 12 грудня 2022 (UTC)

Продовження тимчасового адмінства

Оскільки спливає двомісячний термін, прохання продовжити мені права тимчасового адміна.--Анатолій (обг.) 20:34, 4 травня 2023 (UTC)

Продовжено на 2 місяці. --YarikUkraine (обговорення) 19:56, 5 травня 2023 (UTC)

Ухвала та підбиття підсумків заявок

На ВП:ЗПА потрібно ухвалити заявку користувача Oleksiy.golubov. Також на підсумок чекають заявки на ВП:ЗПА-ТА.--Andriy.v (обговорення) 06:07, 25 березня 2023 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 22:17, 26 березня 2023 (UTC)

Підсумок на ВП:ЗПА-ТА щодо Renvoy

Позбавити статусу арбітра

Позбавлення прав адміна користувача Jphwra

Подовження прав

Подовження прав

Підсумок на ВП:ЗПА-ТА

Вже більше тижня заявка. Потрібен підсумок. --Submajstro (обговорення) 18:25, 2 серпня 2023 (UTC)

Я не впевнений чи Submajstro про це, бо на той час ще тиждень не пройшов, але станом на зараз щодо Ahonc обговорення майже тиждень триває з необхідних 3 днів, подальших коментарів останню добу ніхто не додавав — прохання до бюрократів, що не брали участь у обговоренні, @YarikUkraine, @Mr.Rosewater, @Aced, @MaryankoD, @Lystopad, підвести підсумок: ВП:ЗПА-ТА#Ahonc. --塩基Base 21:42, 3 вересня 2023 (UTC)

Request for Temporary Interface Administrator and Administrator Rights for Adiutor Integration

Hello everyone, I hope this message finds you well. I am writing to request temporary interface administrator and administrator rights for the purpose of integrating and deploying the Adiutor tool to your Wiki. I would like to have these privileges for a duration of one week. You can find comprehensive information about Adiutor through this link. I believe that having these privileges will greatly assist in the successful adaptation and deployment of Adiutor, and I am committed to ensuring a smooth and efficient process throughout the integration. Thank you for considering my request. I look forward to your positive response. Best regards. Vikipolimer (обговорення) 16:19, 1 вересня 2023 (UTC)

Hi, @Mr.Rosewater, Could you please ping the bureaucrats? --Vikipolimer (обговорення) 15:25, 2 вересня 2023 (UTC)
@Aced, Lystopad, MaryankoD, Yakudza та YarikUkraine: не могли б ви розібратись із цим запитом, бо мені потрібен час розібратись про що йдеться і чи буде це корисним. --Олег (обговорення) 20:28, 2 вересня 2023 (UTC)
Дам посилання в Кнайпі на це обговорення, щоб долучились інші користувачі. Як видно з внеску користувача він має права адміна і АІ у турецькій вікі, а також тимчасові права надані для розробки цього гаджету у французькій, сербській та угорській вікіпедіях. Про якісь проблеми з його внеском чи якось скарг не знайшов. --yakudza 22:33, 2 вересня 2023 (UTC)
I don't have any objections. Note that some of features (like Article for deletion) are already implemented by separate gadgets, I don't know if they need an alignment to share some code and I can't promise quick support. --AS 00:37, 3 вересня 2023 (UTC)
Hello Vikipolimer! The ukwiki have pages like Wikipedia:Articles for deletion way different from other wikis (e.g. enwiki). Can you explain if it is the gadget that needs to be adapted to the local wikis pages structure, or it is the local pages structure that needs be changed in order to be compatible with the gadget? In other words, will the implementation of the gadget affect the current structure of Wikipedia maintenance pages? Thanks. --Andriy.v (обговорення) 04:35, 3 вересня 2023 (UTC)
Hi @Andriy.v, no, these processes will not change on your side, that's why I want to do it first, I will adapt the tool to your wiki according to your processes, then you can keep updating it, I already did this on hu:wiki, sr:wiki and fr.wiki. --Vikipolimer (обговорення) 11:10, 3 вересня 2023 (UTC)
@Vikipolimer: If no changes are needed on the Wikipedia maintenance pages, so why you needs admin rights? If this tool can be used in all wikis, isn't it better to request temporarly global interface admin rights? Or there are some problems with this? --Andriy.v (обговорення) 19:38, 3 вересня 2023 (UTC)
As far as I understand, this requires a decent amount of adaptation. I think this is especially true for our wiki where we already have local gadgets for things like deletion nomination and local features like edit summaries, and on the other hand do not have specific pages like block requests. Surely we do not have all features that Adiutor has but it would be really helpful to adapt and avoid redundancies. Maybe it would be better if a volunteer Ukrainian admin would be willing to collaborate (I objectively would not have time to do it soon).
Наскільки я розумію, цей додаток потребує чималих зусиль з адаптації. Особливо враховуючи, що в нас уже є локальні гаджети для номінацій на кшталт вилучення та локальний функціонал для деяких речей, зокрема, описів редагувань, і з іншого боку в нас нема окремих тематичних запитів, наприклад, на блокування. Звісно, в нас нема всіх функцій Adiutor'а, але було б добре адаптувати його, щоб не було дубляжу. Ймовірно, було б корисно, якби хтось із українських адмінів викликався б допомогти і в парі з Vikipolimer'ом адаптував би (на жаль, не я, об'єктивно не матиму часу протягом найближчих тижнів) — NickK (обг.) 20:50, 3 вересня 2023 (UTC)
@Andriy.v, @NickK
I have the capability to request global rights without any obstacles. As a courtesy to save the time and prevent any confusion among the local wiki contributors, I take it upon myself to adapt the tool to each specific local wiki. This ensures that they can seamlessly continue to utilize the tool after my adaptation. You don't need to create a dedicated procedure page for these processes. If you prefer, we can instead display requests for actions like blocking, revision hiding, page moving, and page protection on your administrator notice board. If my explanations are not sufficiently clear or if you have no intention of considering this request, please feel free to archive it. Your understanding and consideration are greatly appreciated. --Vikipolimer (обговорення) 21:08, 3 вересня 2023 (UTC)

АК

Вітанням бюрократам з відсутністю АК 7 жовтня. --Submajstro (обговорення) 16:10, 9 вересня 2023 (UTC)

@Aced, Lystopad, MaryankoD, Mr.Rosewater, Yakudza та YarikUkraine: ви переглядаєте запити тут? --Submajstro (обговорення) 06:00, 10 вересня 2023 (UTC)

Заявка на ВП:ЗПА

Заявка чекає на дію бюрократів.--Andriy.v (обговорення) 19:25, 10 грудня 2023 (UTC)

Протиправне користування правами тимчасового адміністратора користувачем Ahonc

Тимчасові права користувача спливли ще 4 жовтня. Проте цей користувач ще й досі, з незрозумілих причин, та всупереч правилам, є адміністратором. Прохання виправити це непорозуміння.--Leonst (обговорення) 00:40, 10 жовтня 2023 (UTC)

@Leonst: диввіться розділ нижче.--Олег (обговорення) 08:38, 10 жовтня 2023 (UTC)

Заявка на ВП:ЗППА та позбавлення прав АІ Piramidion

Прошу ухвалити рішення щодо заявки на позбавлення прав Вальдимара та зняти права АІ з Piramidion відповідно до Обговорення_користувача:Piramidion#Повідомлення_про_неактивність_як_АІ. Дякую.--Andriy.v (обговорення) 22:05, 26 січня 2024 (UTC)

@YarikUkraine: позбавляти права АІ можете й Ви, не потрібно подавати заявку до стюардів. --Andriy.v (обговорення) 22:44, 26 січня 2024 (UTC)
Так, дякую, не знав. Зняв самостійно права + подав заявку по Вальдимару. --YarikUkraine (обговорення) 22:50, 26 січня 2024 (UTC)

Продовження прав

Прохання продовжити мені права тимчасового адміна ще на один термін. Зауважень щодо моєї діяльності за звітний період не було.--Анатолій (обг.) 22:41, 2 жовтня 2023 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 15:16, 4 жовтня 2023 (UTC)