Обговорення користувача:Jphwra/Архів 3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вилучення стаб-шаблонів

Доброго дня. В чому сенс вилучення Шаблона Ukraine-geo-stub з статей? ред. № 30459002 Статті ж насправді маленькі і потребують доповнення. --Kanzat (обговорення) 11:35, 4 січня 2021 (UTC)

@Kanzat: вже давно було обговорення (ще в 2018 році) і я наполягав, що такі стаби виконують декоративну роль. Доведіть зворотнє. І що можна дописати про село з 6 жителями? Майже нічого. --Jphwra (обговорення) 17:59, 4 січня 2021 (UTC)

Хокей

Доброго здоров'я. Прошу пояснити Ваші дії у статті Хокей. Конкретно мене цікавить, чому Ви скасовуєте мої редагування, які я обґрунтував. —NachtReisender (обговорення) 21:09, 14 січня 2021 (UTC)

Перепрошую

Це було випадково. --Mykola Обг 18:50, 19 січня 2021 (UTC)

сподіваюсь --Jphwra (обговорення) 18:51, 19 січня 2021 (UTC)

Невелике прохання

Як ви певно чудово знаєте, одна з проблем вікіпедії — це залучення нових дописувачів. Також часто деякі статті на вікіпедії виявляються неякісними тому, що написані людьми, в яких відсутнє розуміння «як має бути». І я знаю, що іноді неякісний внесок користувача викликає роздратування, але все ж переконаний, що якщо користувач наважився докласти зусилля щоб зробити хоча б якийсь внесок — зі сторони досвідчених користувачів він повинен бачити швидше підтримку і доброту, аніж критику і роздратування. Гарним способом прокоментувати внесок новачка було б почати з подяки за роботу і запропонувати наставництво (ваше, чи будь кого іншого). Зрештою, виправлення без коментаря теж краще ніж сказати щось негативне. Щиро вважаю, що це сприятиме тому, що дописувачів в укрвікі стане більше і ми швидше будемо рости як розділ. Дякую за розуміння. (p.s. написати вам спонукала правка тут) --Mike.Khoroshun (обговорення) 16:46, 21 січня 2021 (UTC)

ШВ

Вітаю. Перепрошую, випадково сталось при перегляді списку спостереження.--Юрко (обговорення) 18:17, 22 січня 2021 (UTC)

Щодо користувача Тассадар

Вітаю. Я попередив його про неприпустимість таких дій, якщо побачите що він таке повторює — пишіть запит на ВП:ЗА, або особисто до мене.--Andriy.v (обговорення) 17:57, 27 січня 2021 (UTC)

Франц Лефорт

Чи цей шаблон все ще на часі? --Igor Yalovecky (обговорення) 12:54, 29 січня 2021 (UTC)

Onyekuru

Hello! Sorry for writing in English. I noticed your revert on page “Henry Onyekuru”. Is there a problem on my edit? He is playing for Galatasaray. Thanks! Chansey (обговорення) 22:39, 30 січня 2021 (UTC)

@Chansey: no problem. Thanks. --Jphwra (обговорення) 08:56, 31 січня 2021 (UTC)

Потрібна порада

Що робити зі сторінкою Кубок Президента з футболу 2020. Турнір проводитись не буде. Я номінував на швидке вилучення, а мені відписав патрульний, що --- те що турнір не проведений не означає що він не є значимим + є інтервікі. Краще номінувати на повільне. Як поступити, і як номінувати на повільне вилучення?--Fonic (обговорення) 20:36, 31 січня 2021 (UTC)

@Nicolas Polischuck: нічого не треба вилучати, от тобі приклади подальшого оформлення: Кубок Ісландії з футболу 2020, Кубок Шпенглера 2020, Чемпіонат світу з хокею із шайбою 2020 (дивізіон IV). Вони всі скасовані але там все було готово для проведення. Тож все треба лишити і відвідно оформити. --Jphwra (обговорення) 05:30, 1 лютого 2021 (UTC)
Ок, дякую!--Fonic (обговорення) 15:47, 1 лютого 2021 (UTC)

Чемпіонат світу з хокею із шайбою 2021

Hello, sorry for writing in English (I am a wikipedian from the Latvian Wikipedia), but I have noticed that you have reverted my edit on the page "Чемпіонат світу з хокею із шайбою 2021". I changed the picture of Арена Рига to the correct one because the previous picture was of the same Олімпійський спортивний центр, but just from the other side. I have no idea why the photo is named after the Арена Рига. I hope you reverse your revert so that the photo of the arena is both the correct one and the same as from all of the other Wikipedias.--Knospins04 (обговорення) 21:54, 8 лютого 2021 (UTC)

Джіма Юлія Валентинівна

Салют! Глянь, що там анонім робить. --Fessor (обговорення) 08:18, 17 лютого 2021 (UTC)

Уважніше!

Добрий день! Ви відпатрулювали категорію новачка. Але там не було інтервікі. Уважніше! --Nickispeaki (обговорення) 13:31, 21 лютого 2021 (UTC)

Див. Категорія:Чеські сири--Nickispeaki (обговорення) 13:34, 21 лютого 2021 (UTC)
Я вже додав.--Nickispeaki (обговорення) 13:34, 21 лютого 2021 (UTC)

Невільні файли, які не використовуються

⚠

Дякуємо за завантаження файлів список яких вказаний нижче. В описі файлів вказано, що вони є невільними і можуть використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз ці файли не використовуються в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше ці файли використовувалися в якихось статтях, будь ласка, перейдіть на ці статті й гляньте, чому вони були звідти вилучені. Ви можете додати йх до статтей ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлів можлива вільна заміна, їх не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо.

Список файлів:

  1. File:Емблема_(Оман).png
  2. File:FC_Tambov_logo.png

--Andriy.vBot (обговорення) 02:06, 26 лютого 2021 (UTC)

@Andriy.v: чи все правильно зробив Ваш бот з файлом File:FC_Tambov_logo.png?
@Nicolas Polischuck: прохання пройтись по нацкубкам та лігам і поглянь там можевсі червоні вже є в анвікі або італвікі. І ще питання,статей не пишеш, а в чернетці багато працюєш, якщо не секрет, що буде далі? --Jphwra (обговорення) 15:43, 26 лютого 2021 (UTC)
Бот проходився по списку файлів згенерованому пару днів тому, тому у деяких випадках він позначив і ті файли, які за останні дні почали використовуватись.--Andriy.v (обговорення) 15:57, 26 лютого 2021 (UTC)

Патрулювання

Вітаю. Будьте уважніше при патрулюванні. В статті Релігія в Кенії користувач видаляв вміст з джерелами та додавав вміст без джерел. Це ВП:ОД. Там не так все погано, але десь 70-80% ОД. GPV (обговорення) 19:39, 26 лютого 2021 (UTC)

Туркестан (місто)

Dear Jphwra,

Please look at the revert you did - [1]

Південно-Казахстанська область does not exist anymore. Now there are Туркестанська область with Туркестан (місто) as the capital city. --Ds02006 (обговорення) 18:03, 28 лютого 2021 (UTC)

@Ds02006: я ж повернув все і оформив, які прорблеми? --Jphwra (обговорення) 18:04, 28 лютого 2021 (UTC)
@Jphwra:, sorry, no problems - I just was astonished by the revert and the notification about it in my notification area in the English Wikipedia :) . --Ds02006 (обговорення) 18:12, 28 лютого 2021 (UTC)

Помилково

Вітаю. Помилково відкотив ваше редагування. Вибачаюся. Виправив вже. Там так рябіє, що зразу і не побачив. Дякую за розуміння. Гарного вечора. --GPV (обговорення) 21:54, 28 лютого 2021 (UTC)

Поліпшення

Доброго дня. Саме для того щоб привернути увагу спільноти до статей, які потребують поліпшення вони і висуваються до поліпшення. Основні вимоги тут ВП:ПОЛ, тобто це статті, енциклопедична значущість яких не викликає сумнівів, але зміст яких або занадто короткий, або не відповідає нормам Вікіпедії.

  • Так в статті Ладигін Микола Львович є лише одне посилання, джерел немає, приміток немає. Тобто це порушення ВП:В, для чого згідно ВП:ПАТ ставиться шаблон без джерел. Потрібно привести статтю до ВП:ССС, що є настановою. Видалення службових шаблонів без поліпшення це що таке?
  • Тут Ладигін Микола Миколайович трохи привели до ВП:ССС. Я встановив стаб. Але подивіться наприклад польску.вікі чи ру.вікі. Там навіть є укрїномовні джерела. Тому вважаю що є чим навіть покращувати. Використовуйте механізм поліпшення, бо це спонукає до колективної роботи.
  • Тут Ладигін Микола Іванович я додав літературу, є сенс привести до ВП:ССС. Нажаль поки там далеко до ВП:В. Cтаття потребує поліпшення.

Щодо кількості, то я виніс всього три статті. Всі вони повязані з один прізвищем. Бо я дивився по категорії. Приклад могу вкладу за сьогодні Озеров Микола Миколайович ще далеко до ідеалу, але вже є мінімальна відповідність до ВП:ССС. Службові шаблони прибираюьться після того як є виправлення. Тому є два варіанти. Ви прибрали шаблони, то Ви берете на себе доопрацювання. Якщо немає часу, то тоді потрібно повернути шаблони, щоб запрацював механізм поліпшення. Сподіваюсь на розуміння. Не важливо до якого проєкту відносяться статті, всі вони підпадають під загальні правила та настанови, якщо не затверджені якість інші. Як наприклад в інших розділах Вікіпедії критерії значимості для футболістів наприклад. --GPV (обговорення) 17:53, 2 березня 2021 (UTC)

моі вітання. Я зараз опрацьовую статті. Щодо цих, то дло них дійде час, згодом але ставити шаблон немає сенсу. Про хокей пише лише дві особи. Там статті далеко не стаби, джерела є. Якщо Ви далі будете ставити шаблони я звернусь до адмінів, тож не наживайте собі ворога. Це не поліпшення, а спроба маніпулювати. Дякую. --Jphwra (обговорення) 18:00, 2 березня 2021 (UTC)
Статті потрібно поліпшити, в чому полягає маніпулювання? Якщо є механізм поліпшення, то чому я його не можу використати? Якщо є джерела, то привести до ВП:ССС --GPV (обговорення) 18:28, 2 березня 2021 (UTC)
якусь дурню написали. Прошу в подальшому мене не відволікати якраз від написання та покращення статей на відміну від Вас. Дякую. --Jphwra (обговорення) 18:32, 2 березня 2021 (UTC)
Я так і не зрозумів про неможливість використання механізму поліпшення. Давайте так я візьмусь сам за поліпшення і тоді обговорими ще раз цей механізм. Вважаю його дієвим. Щодо вашого коментараря, то виходьте із припущення про щирість інших користувачів. Повернемось до цього діалогу після покращення та доведення до вимог ВП:ССС. Дякую. Більше не торбую. --GPV (обговорення) 18:50, 2 березня 2021 (UTC)
  • Відповім на ваше питання - при оцінюванні якості статті за формальними параметрами стабом для українського розділу Вікіпедії вважається стаття розміром до 13—16 кілобайт. Але дописувач може зняти позначку, якщо вважає, що тема розкрита повністю, незалежно від розміру статті. Та стаття вже ок. Вже не потрібний стаб. Дякую. --GPV (обговорення) 20:04, 2 березня 2021 (UTC)

Полякова Ольга Юріївна

Стосовно Вашого останнього редагування на зазначеній сторінці. По-перше, що Вам ще надати, крім свідоцтва про народження? По-друге, надайте мені конкретні пункти діючих правил, які допускають нівелювання джерел з прямою мовою предмета статті, при цьому віддаючи перевагу єдиному джерелу з можливою помилкою. Абсолютно спокійно знаходяться десятки ВП:АД з датою зазначеною мною. Ваш варіант підтверджує тільки 1 джерело і ті, хто посилається на нього. Ви, певно, забуваєте й про ВП:НТЗ. Ми маємо джерело «за» та джерела «проти», ну так і прописуйте рівнозначно обидва варіанти. --Good Aslan (обговорення) 06:38, 8 березня 2021 (UTC)

Стів Андрейчик

Перепрошую, не передивився. --Mcoffsky (обговорення) 06:38, 16 березня 2021 (UTC)

Прошу допомоги

Добридень. Наважився попросити допомоги зі статтею Кінаш Ярослав Ростиславович, а саме з шаблоном гравця. Ніяк не можу зрозуміти, чому біля Торпедо стоїть 5, яка має стояти в стовпчику "ігри". Дивився код, але помилку знайти не зміг. Може ви допоможете? --ZERTINHO (обговорення) 14:13, 18 березня 2021 (UTC)

@ZERTINHO Відповім замість Jphwra - ви забули проставити вертикальні риски ось так: ред. № 31023942. Я виправив. --Kanzat (обговорення) 15:33, 18 березня 2021 (UTC)
@Kanzat дякую велике, буду тепер знати! --ZERTINHO (обговорення) 15:42, 18 березня 2021 (UTC)

Готліб

Вітаю, Jphwra!

Особисто, проблема з Г-Ґ трішки вже "замучала". Але Ваш коментар до редагування містить неправду, є і Готліб, є і Ґоттліб! Відтак правка щодо Аугуст Готліб Ріхтер є сумнівною, особливо щодо нейтральності.

Також англійський варіант імені August Gottlieb Richter - містить два "Т" і відповідно мало б бути "Ґ" на початку.

Буду дуже вдячний, якщо надалі Ви уважніше коментуватиме редагування, це допомагає уникати непорозумінь).

З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 12:55, 21 березня 2021 (UTC)

Перепрошую

Вирішив пройтись по своїх старих статтях і тільки зараз помітив це [2]. Перепрошую за це, й справді трохи негарно вийшло, практично весь 2020 рік, як і кінець 2019 було небагато натхнення та часу на Вікіпедію. --流星обг. 15:38, 25 березня 2021 (UTC)

Попередження

Добридень,
звертаю вашу увагу, що ви неодноразово грубо порушили ВП:НО — на СО користувача Oleksandr Tahayev 1, 2,3, 4 і в запиті від нього ж. З тексту випливає, що ви зробили це цілком свідомо, а ваш опонент в оскаржених діалогах нічим вас не спровокував. Попереджаю, що в разі повторних порушень етикету, на вас можуть бути накладені обмеження. --Nina Shenturk (обговорення) 17:30, 29 березня 2021 (UTC)

@Nina Shenturk: вивчіть будьласка більш детально це питання, бо попереджати треба його, а не мене. Хокей вже давно обговорили, він дійсно прийшов заради флуду та відбілювання Бучач-Львів (почитайте його дописи, він взагалі негатив в ньому не бачить); щодо поваги, то так не поважаю, я йому про це писав ще на фейсбуці до того ж він декілька разів перекрутив мій нікнейм і за це не отримав навіть попередження але вчергове спровокував мене на конфлікт; щодо 4 то згоден але наголошую Oleksandr Tahayev мене спровокував особливо перекручуваням мого нікнейму. ИТож прошу будьте послідовні і випішить попередження і йому, хорча це навряд буде... --Jphwra (обговорення) 17:36, 29 березня 2021 (UTC)
@Jphwra: Я це питання дослідила і мушу зауважити, що:
  1. в наших правилах жирним написано «За жодних умов не робіть нападів персонального характеру», навіть якщо хтось хамить, флудить і т.ін., це не виправдовує ваших дій в такому ж руслі;
  2. ВП:Е прямо вказує: «Припускайте добрі наміри» — з відповідей Олександра видно, що він був не в курсі стосовно обговорення «із, зі, зо» і ви втрутились у розмову не на СО статті, а в його особистому просторі, де вас не згадували;
  3. навіть якщо ви вважаєте, що його дії заслуговували осуду, то застосовані вами репліки своєю різкістю аж надто не відповідають «провині» опонента;
  4. цілком припускаю, що Тагаєв міг вас десь образити (свідомо чи ні), от тільки мені як адміністратору Вікіпедії неможливо перевірити сторонні сайти і сумніваюся, що перевірка фейсбука взагалі входить до кола моїх обов'язків. Але навіть якщо ви і тут не погоджуєтеся, то варто було оформити свій позов проти Тагаєва хоча б на тому рівні, як це зробив він: на сторінці запитів до адмінів/в адмінкнайпі, із використанням дифів або ж точних цитат зі сторонніх сайтів. P.S. Інші адміністратори теж вважають вас надто емоційним, це для вас не новина, тому зверніть увагу на цю слабкість і, можливо, конфлікти з впертими користувачами перестануть бути конфліктами. --Nina Shenturk (обговорення) 18:00, 29 березня 2021 (UTC)
    @Nina Shenturk: я зрозумів, виходить я суцільно неправ, тож перепрошую що не надав диф про перекручування нікнейму, хоча це видно в адмінкнайпі неозброєним оком, і те що піддався на його провокацію, як от вилізла боком спровокованому, а не провокатору. Бо про те обговорення він в курсі, бо слідуквав за запитом Бучач-Львів з цього питання про це він вказав в адмінкнайпі при обговоренні щодо блокування Бучач-Львів, можна знайти. Так що Ваші дії дещо хибні але добре хай буду винний тільки Я. Тож перепрошую але факти річ вперта... Надалі буду слідкувати за своїми висловами більш ретельно. --Jphwra (обговорення) 18:21, 29 березня 2021 (UTC)
    @Nina Shenturk: от диф → ред. № 31087727 де він виправляє після зауваження від AlexKozur. Тож ще раз перепрошую але несправедливість трохи дістала... --Jphwra (обговорення) 18:32, 29 березня 2021 (UTC)
Річ в тім, що Олександр ніде не зазначив, що не поважає вас як людину, вікіпедійця і т.ін. От в цьому контексті сторонній людині (мені) зовсім не очевидно, що він намагався вас образити в тому обговоренні. Чесно, я б теж могла помилково набрати чийсь нік, якби поспішала відповісти. Можливо, в контексті якихось фейсбучних справ ситуація виглядає зовсім інакше, але я ж не бачу офлайнових листувань, тому і наголошую, щоби ви в майбутньому позови оформлювали, тоді адміністратор матиме матеріал для аналізу, а не гадатиме як воно було. --Nina Shenturk (обговорення) 18:53, 29 березня 2021 (UTC)
@Nina Shenturk: саме сумне в цій ситуації, що провокатор вийшов абсолютно сухим з води, а зпровокований отримав двічі попередження. Вкотре пересвідчуюсь, що в нашій вікіпедії щось не те.... --Jphwra (обговорення) 19:08, 29 березня 2021 (UTC)

Долучайтеся до Європейської весни 2021

Вітаю! Вчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений Центральній та Східній Європі, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 30 квітня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри. Зокрема, цього року вперше введена окрема номінація, спрямована на визначення найкращих статей.

Додаткові призи можна виграти у категоріях «Чехія» та «Польща» завдяки підтримці партнерів — Чеського центру у Києві та Польського Інституту у Києві відповідно. Планується проведення вебінарів разом із партнерами, стежте за нашими новинами.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» минулого року. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 11:04, 2 квітня 2021 (UTC)

Долінський і його відбілення

Добрий день. Я помітив, що Ви протистояли серії вандальних правок у статті про україноненависника Едуарда Долінського. Буквально вчора знову стались такі правки, але вже двома користувачами, що вчиняли це у цій статті і раніше. Оскільки Долінський є політиком і публічною особою, яка здійснює пропагандистські акції на шкоду іміджу України, то аргументація щодо обмежень біографії живих людей тут не діє. Пропоную Вам об'єднати зусилля і протидії відбілення цієї особи, яка вдається до образ навіть євреїв з проукраїнською позицією. AlexusUkr 12:35, 4 квітня 2021 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Даніель Вогер

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Даніель Вогер був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:42, 8 квітня 2021 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Даніель Міттердорфер

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Даніель Міттердорфер був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:42, 8 квітня 2021 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Флоріан Мюльштайн

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Флоріан Мюльштайн був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:44, 8 квітня 2021 (UTC)

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії

Згущівка
За даними аналізу ГО «Вікімедіа Україна», ви стали найактивнішим патрульним в українській Вікіпедії у березні цього року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Нагорода також передбачає фізичний приз, який ми надішлемо поштою: сувенір і реальну банку згущівки) Якщо ви хотіли б його отримати, напишіть мені листа вікіпоштою.

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 16:10, 12 квітня 2021 (UTC)

Лист

Привіт. Прийшов лист, але не було куди відповісти (не вказана зворотня пошта, чи не налаштована у мене, чи щось таке). Сподіваюсь, що усі ці вікіпедійні чвари не варті такої надмірної уваги і нервів. --AnatolyPm (обговорення) 21:24, 27 квітня 2021 (UTC)

Поточні змагання

Ну так не роблять. Якщо розпочав справу — потрібно довести її до якогось логічного кінця. А вже потім приймати такі рішення. --Roman333 (обговорення) 05:31, 4 травня 2021 (UTC)

Групування раундів кваліфікації Єврокубків

У статтях Єврокубків останніх сезонів розділ "Раунд плей-оф" винесено з розділу "Кваліфікація", в той час як решта раундів (включно з "Попереднім раундом") є підрозділами кваліфікації. Я підозрюю, що це було зроблено під впливом en-wiki. Проте у них виносять як "Раунд плей-оф", так і "Попередній раунд" (причина в даному випадку не принципова). Я б хотів запропонувати уніфікувати подання розділів кваліфікації: або виносити окремо і "Попередній раунд", і "Раунд плей-оф" (по образу en-wiki), або усі раунди кваліфікації мають бути підрозділами спільного розділу ‒ "Кваліфікація" (що є більш логічним для нашої футбольної традиції, як і "1/8 фіналу" чи "1/16 фіналу" замість "Раунд шістнадцятьох" чи "Раунд тридцяти двох". Що ви думаєте з цього приводу?

З повагою, Sfaxx (обговорення) 00:45, 22 травня 2021 (UTC)

Порадтесь з Динамо-фаном, він веде ці турніри і краще розуміється. @Динамо-фан: це більше для тебе, бо ти там дока --Jphwra (обговорення) 04:24, 22 травня 2021 (UTC)
@Sfaxx: По-перше, єврокубки - з малої літери, як і назви всіх раундів. На мою думку, можете включати попередній раунд і раунд плей-оф в спільний розділ Кваліфікація, але починаючи лише з наступного сезону 2021/22, не редагуючи статті про минулі сезони, адже вони вже повністю «вилизані». — Динамо-фан (обг.) 11:06, 28 травня 2021 (UTC)
@Динамо-фан: я схиляюся до того, що то є власні назви (та і "єврокубки" це виключно клубні турніри УЄФА і нічого більше), але гнути свою правду я не буду. Єдиний момент, це те, що "з попереднього раунду" може означати або раунд, який передував цьому, або власне «попередній раунд» кваліфікації. Це є проблемою у статтях кваліфікації. Тому треба якось викручуватися (на приклад, назви раунді завжди відмічати курсивом, або поміняти назву попереднього раунду, хоча б на «попередній кваліфікаційний раунд»). @Jphwra: буду радий, якщо ви також приєднаєтеся до пошуку рішення. З приводу розділів питань немає. -- Sfaxx (обговорення) 11:51, 29 травня 2021 (UTC)
Жодного разу не зустрічав у наших ЗМІ попередній раунд з великої літери, якщо ви бачили, то можете посилання скинути. Просте рішення вашого прикладу: використовувати словосполучення не "з попереднього раунду", а "з стадії попереднього раунду". Плюс знаючи основну статтю не одразу згадаю речення, де б ця проблема виникала. — Динамо-фан (обг.) 15:57, 29 травня 2021 (UTC)
@Sfaxx: дослухайтесь до порад Владислава --Jphwra (обговорення) 16:14, 29 травня 2021 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні популярних в Україні статей

Доброго дня! Запрошуємо вас до участі у тематичному Тижні популярних в Україні статей. Його метою є створити та покращити статті української Вікіпедії, російські аналоги яких найбільш читані в Україні — задля розвитку української Вікіпедії та української мови. Це стане потужним кроком в бік становлення української Вікіпедії дійсно найпопулярнішим енциклопедичним інтернет-ресурсом в Україні.

Тиждень триватиме із 29 травня до 12 червня. Для активних учасників та учасниць плануються сувеніри. Підписуйтеся на цій сторінці та долучайтеся до проєкту!

Ви отримали це повідомлення, бо є серед учасників проєкту «Популярність» або іншим чином долучалися до проєктів, спрямованих на поліпшення популярних статей. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:25, 25 травня 2021 (UTC)

Блокування від 30 травня 2021

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушенням п. 1 рішення АК за ВП:ПЗВ122 для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вас заблоковано за ред. № 32397418 ось це редагування. --Mcoffsky (обговорення) 12:04, 30 травня 2021 (UTC)

@Mcoffsky: прошу розблокувати бо я закриваю статті спортивної тематики. І нікого там не згадував!!! Дуже ПРОШУ!!! --Jphwra (обговорення) 12:07, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: прошу розблокувати. БУДЬ ЛАСКА!!!! я ЗАКРИВАЮ СПОРТИВНІ ТЕМИ НАД ЯКИМИ ПРАЦЮЮ ТІЛЬКИ Я --Jphwra (обговорення) 12:11, 30 травня 2021 (UTC)
Ви зробили той коментар свідомо, тому я просто виконав рішення АК. --Mcoffsky (обговорення) 12:12, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: не робив я нічого свідомо. ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ БУДЬ ЛАСКА!!! Я ПРАЦЮЮ НАД СПОРТИВНИМИ СТАТТЯМИ!!! --Jphwra (обговорення) 12:14, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: РОЗБЛОКУЙТЕ І ЙОГО І МЕНЕ, Я ПРАЦЮЮ НАД СПОРТИВНИМИ СТАТТЯМИ. ПЕРЕГЛЯНЬТЕ МІЙ ВНЕСОК!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!!!!! --Jphwra (обговорення) 12:15, 30 травня 2021 (UTC)
@Вальдимар: Можете мене розблокувати? Це абсолютно помилкове блокування з боку Mcoffsky. --Jphwra (обговорення) 12:19, 30 травня 2021 (UTC)
На жаль було порушення рішення АК, тому я не можу піти проти нього. --Вальдимар 12:41, 30 травня 2021 (UTC)
@Goo3: Можете мене розблокувати? Це абсолютно помилкове блокування з боку Mcoffsky. --Jphwra (обговорення) 12:20, 30 травня 2021 (UTC)
@Yukh68: Можете мене розблокувати? Це абсолютно помилкове блокування з боку Mcoffsky. --Jphwra (обговорення) 12:31, 30 травня 2021 (UTC)
Не вважаю це рішення помилковим, оскільки є порушення рішення АК, тому хай сам адміністратор і член АК переглядає. --Yukh68 (обговорення) 12:35, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! --Jphwra (обговорення) 12:53, 30 травня 2021 (UTC)
@Goo3, Mcoffsky, Yukh68 та Вальдимар: ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! --Jphwra (обговорення) 12:54, 30 травня 2021 (UTC)
@Goo3, Mcoffsky, Yukh68, Вальдимар та Mykola7: ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!! ПРОШУ РОЗБЛОКУВАТИ ДЛЯ РОБОТИ НАД СТАТТЯМИ!!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!!
@Mcoffsky: якщо я не буду розблокований, то прошу заблокувати довічно бо цей свідомий цирк з Вашого боку мені набрид. і дописуйте тоді статті самі. Хоча навряд їх 1,5 місяці ніхто не чіпав поки я не редагував і надалі вони будуть вісити в такому жалюгідному стані!!! --Jphwra (обговорення) 13:00, 30 травня 2021 (UTC)
Наскільки я розумію ситуацію, то вас було заблоковано згідно рішення АК. Якщо так, то вимагати (або просити) когось із адмінів змінити блокування є безпідставним, адже треба подавати запит на перегляд рішення АК. --Goo3 (обговорення) 13:03, 30 травня 2021 (UTC)

 Коментар @Goo3, Mcoffsky, Yukh68 та Вальдимар: я подава позов на зміну того рішення →Вікіпедія:Запити на арбітраж/Скасування рішень Вікіпедія:ПЗВ120 та Вікіпедія:ПЗВ122. @Mcoffsky: ви як арбітр і адмін поступили абсолютно помилково. Бо запит на дії відповідача подав Олексій Кучер в ЗА. який проігнорували повністю. Зате потім знайшли привід заблокувати двох одразу. Це абсолютна помилка адміна та арбітра в даному випадку. Я вимагаю розблокування!!! --Jphwra (обговорення) 13:06, 30 травня 2021 (UTC)

@Mcoffsky: дайте мені можливість редагувати!!! Ви розумієте, що своїми діями ви тільки поглиблюєте негатив??? Погляньте мій внесок, там понад 97% мого внеску в статтях!!!! За виключенням, оцієї писанини яка змінила статистику. Я прошу відкрити доступ до редагувань. Імені і опоненту, а далі зОлексієм Кучером списуйтесь і виявляйте кого треба блокувати і за що. Тож прошу розблокувати!!!! ДУЖЕ ПРОШУ БУДЬТЕ ЛЮДИНОЮ!!! НЕВЖЕ СКЛАДНО БУТИ ХОЧ РАЗ ПРОСТО ЛЮДИНОЮ А НЕ МАШИНОЮ???? --Jphwra (обговорення) 13:20, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: дайте мені можливість редагувати!!! Ви розумієте, що своїми діями ви тільки поглиблюєте негатив??? Погляньте мій внесок, там понад 97% мого внеску в статтях!!!! За виключенням, оцієї писанини яка змінила статистику. Я прошу відкрити доступ до редагувань. Імені і опоненту, а далі зОлексієм Кучером списуйтесь і виявляйте кого треба блокувати і за що. Тож прошу розблокувати!!!! ДУЖЕ ПРОШУ БУДЬТЕ ЛЮДИНОЮ!!! НЕВЖЕ СКЛАДНО БУТИ ХОЧ РАЗ ПРОСТО ЛЮДИНОЮ А НЕ МАШИНОЮ???? --Jphwra (обговорення) 13:21, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: дайте мені можливість редагувати!!! Ви розумієте, що своїми діями ви тільки поглиблюєте негатив??? Погляньте мій внесок, там понад 97% мого внеску в статтях!!!! За виключенням, оцієї писанини яка змінила статистику. Я прошу відкрити доступ до редагувань. Імені і опоненту, а далі зОлексієм Кучером списуйтесь і виявляйте кого треба блокувати і за що. Тож прошу розблокувати!!!! ДУЖЕ ПРОШУ БУДЬТЕ ЛЮДИНОЮ!!! НЕВЖЕ СКЛАДНО БУТИ ХОЧ РАЗ ПРОСТО ЛЮДИНОЮ А НЕ МАШИНОЮ???? --Jphwra (обговорення) 13:21, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: дайте мені можливість редагувати!!! Ви розумієте, що своїми діями ви тільки поглиблюєте негатив??? Погляньте мій внесок, там понад 97% мого внеску в статтях!!!! За виключенням, оцієї писанини яка змінила статистику. Я прошу відкрити доступ до редагувань. Імені і опоненту, а далі зОлексієм Кучером списуйтесь і виявляйте кого треба блокувати і за що. Тож прошу розблокувати!!!! ДУЖЕ ПРОШУ БУДЬТЕ ЛЮДИНОЮ!!! НЕВЖЕ СКЛАДНО БУТИ ХОЧ РАЗ ПРОСТО ЛЮДИНОЮ А НЕ МАШИНОЮ???? --Jphwra (обговорення) 13:21, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: дайте мені можливість редагувати!!! Ви розумієте, що своїми діями ви тільки поглиблюєте негатив??? Погляньте мій внесок, там понад 97% мого внеску в статтях!!!! За виключенням, оцієї писанини яка змінила статистику. Я прошу відкрити доступ до редагувань. Імені і опоненту, а далі зОлексієм Кучером списуйтесь і виявляйте кого треба блокувати і за що. Тож прошу розблокувати!!!! ДУЖЕ ПРОШУ БУДЬТЕ ЛЮДИНОЮ!!! НЕВЖЕ СКЛАДНО БУТИ ХОЧ РАЗ ПРОСТО ЛЮДИНОЮ А НЕ МАШИНОЮ???? --Jphwra (обговорення) 13:21, 30 травня 2021 (UTC)
@Antanana: Можливо ти зможеш вплинути на нього? БУДЬ ЛАСКА ХТО-НЕБУДЬ В МЕНЕ НА СЬОГОДНІ КУПА ЗАПЛАНОВАНО БУЛО РОБОТИ!!!! --Jphwra (обговорення) 13:23, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: В МЕНЕ НА СЬОГОДНІ КУПА ЗАПЛАНОВАНО БУЛО РОБОТИ!!! Я ЗАКРИВ ТІЛЬКИ ПАРУ ТУРНІРІВ. ДАЙТЕ ДОСТУП ДО РЕДАГУВАНЬ!!!! --Jphwra (обговорення) 13:24, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky та Goo3: ДАЙТЕ ДОСТУП ДО РЕДАГУВАНЬ!!!! БУДЬ ЛАСКА БУДЬ ЛАСКА БУДЬ ЛАСКА БУДЬ ЛАСКА БУДЬ ЛАСКА --Jphwra (обговорення) 13:25, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky та Goo3: та ви знущаєтесь чи що??? Дайте доступ до редагувань, ніхто ж не редагує тих статей, які веду Я. Майте совість, сьогодні неділя, вихідний!!!!!!!!!! --Jphwra (обговорення) 13:27, 30 травня 2021 (UTC)
@Piramidion: Можливо ти зможеш вплинути на нього? БУДЬ ЛАСКА ХТО-НЕБУДЬ В МЕНЕ НА СЬОГОДНІ КУПА ЗАПЛАНОВАНО БУЛО РОБОТИ!!!! --Jphwra (обговорення) 13:28, 30 травня 2021 (UTC)

@Goo3, Mcoffsky, Yukh68 та Вальдимар: @Piramidion та Antanana: дякую Вам за це → https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0:%D0%9F%D0%BE%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BC_%D0%B7_%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D0%B3%D0%BE#%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%BD_%D0%BB%D0%BEsh%D0%B0%D1%80%D0%B0

@Mcoffsky: розблокуй!!! будь ласка!!!! --Jphwra (обговорення) 13:42, 30 травня 2021 (UTC)

@Aced, AlexKozur, Amakuha та Andriy.v: @Antanana, Atoly, Brunei та Fessor: @Geohem, Goo3, Green Zero та Kholodovsky: @Krupolskiy Anonim, Krystofer, LeonNef та Leonst: @Lystopad, MaryankoD, Mcoffsky та Mykola7: @Mr.Rosewater, NickK, Nina Shenturk та Olmi: @Piramidion, RLuts, Romanbibwiss та SteveR: @Submajstro, Tespaer, VictorAnyakin та Visem: @VoidWanderer, Yakudza, YarikUkraine та Ykvach: @Yukh68, Анатолій Мітюшин, Вальдимар та ДмитрОст: @Нестеренко Оля, Рассилон та Стефанко1982: Панове адміни я прошу розблокувати свій ІР для закриття статей спортивної тематики. Я був відсутній 1,5 місяці за цей час купа не закритих статей із застарілими даними. Окрім мене їх ніхто не закриє, як показала практика тих 1,5 місяців. До того ж на зараз триває чемпіонат світу з хокею, цю статтю вже точно ніхто не яким чином не буде оновлювати, бо окрім мене немає реально користувачів, які описують поточні хокейні змагання. Тож я прошу розблокувати, а також надати чітке роз'яснення аби надалі уникнути таких прикрих епізодів, чого я повинен уникати, бо чесно я незрозумів за що отримав дане блокування. --Jphwra (обговорення) 14:05, 30 травня 2021 (UTC)

@Mcoffsky: я прошу ще раз, розблокуйте будь ласка. Це вже 23 звернення... Будь ласка. Там і без того купа хвостів.... --Jphwra (обговорення) 14:08, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: я перепрошую, я несвідомо там писав про його нікнейм, тільки через те що був запит від Олексія Кучера от і все. Передзовніть мені на номер 073 082 90 70 я вам поясню ситуацію але там немає криміналу з мого боку. Дуже прошу!!! --Jphwra (обговорення) 14:10, 30 травня 2021 (UTC)

@Aced, AlexKozur, Amakuha та Andriy.v: @Antanana, Atoly, Brunei та Fessor: @Geohem, Goo3, Green Zero та Kholodovsky: @Krupolskiy Anonim, Krystofer, LeonNef та Leonst: @Lystopad, MaryankoD, Mcoffsky та Mykola7: @Mr.Rosewater, NickK, Nina Shenturk та Olmi: @Piramidion, RLuts, Romanbibwiss та SteveR: @Submajstro, Tespaer, VictorAnyakin та Visem: @VoidWanderer, Yakudza, YarikUkraine та Ykvach: @Yukh68, Анатолій Мітюшин, Вальдимар та ДмитрОст: @Нестеренко Оля, Рассилон та Стефанко1982: ви знаєте там шаблон не дарма вісить. Я повернувся, щоб закрити теми незважаючи, що на мене завжди виливають купу бруду. Я повернувся на прохання між іншим Roman333,який лишив на цій сторінці повідомлення. Півтора місці я до 19 травня не редагував і тут купа статей лягли мертво і зараз вони так само виглядають. але наскільки я розумію ця мертвість влаштовує Вас всіх навіть після стількох звернень..... --Jphwra (обговорення) 14:23, 30 травня 2021 (UTC)

@Aced, AlexKozur, Amakuha та Andriy.v: @Antanana, Atoly, Brunei та Fessor: @Geohem, Goo3, Green Zero та Kholodovsky: @Krupolskiy Anonim, Krystofer, LeonNef та Leonst: @Lystopad, MaryankoD, Mcoffsky та Mykola7: @Mr.Rosewater, NickK, Nina Shenturk та Olmi: @Piramidion, RLuts, Romanbibwiss та SteveR: @Submajstro, Tespaer, VictorAnyakin та Visem: @VoidWanderer, Yakudza, YarikUkraine та Ykvach: @Yukh68, Анатолій Мітюшин, Вальдимар та ДмитрОст: @Нестеренко Оля, Рассилон та Стефанко1982: ?????

@Mcoffsky: в тебе совість Є? Чи вона геть відсутня? Я перепросив (невідомо за що правда), я пояснив чому прошу розблокування і це теж порожній звук я так розумію. Тохоча б поясни свої дії та подальшу бездіяльність. --Jphwra (обговорення) 15:01, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: тоді заблокуй і СО, а шаблон такі в тему вісив. На ХЕРА БУЛО ВЕРТАТИСЬ??? --Jphwra (обговорення) 15:05, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: отримав і від Mykola Swarnyk. Отож. Треба вчити матчастину, в нього було банальне порушення ВП:НО, а не рішення АК. А по правді. Як в країні дурні при владі, так і у Вікіпедії адміни діють часто-густо, як в дитсадку навіть не дуже вдаючись до аналізу. Прикро, що я піддався на прохання Roman333 і повернувся до Вікіпедії, щоб закрити поточні змагання, а таких аж понад 60 статей і серед них чемпіонат світу з хокею, який триває в Латвії. Зрозуміло, що за цю прикру помилку адмін навряд вибачиться але це нормально для УкрВікі. Он один там провокував ВР і мій запит щодо ВР обернувся проти мене, а не провокатора Бучач-Львів. Як і коментар без згадування та з натяком на ВП:НО, обернувся обопільним блокуванням за вигаданим приводом... Але ж це УкрВікі тут це цілком нормально. Головне ігнорувати матчастину і підтягувати щось своє так @Mcoffsky:? Бажано це всім адмінам почитати, бо більшість якраз так і діє. Дарма перепросив, бо дійсно блокування висмоктане з пальця. --Jphwra (обговорення) 15:50, 30 травня 2021 (UTC)
@Mcoffsky: до чого там ВП:ПЗВ122? Там порушення ВП:НО, запити до адмінів почитайте, там запит від Олексія Кучера. Тут немає блоування за ВП:ПЗВ122 абсолютно. --Jphwra (обговорення) 16:00, 30 травня 2021 (UTC)

Шаблони у статтях чемпіонатів

  1. Я зрозумів, жодної кирилизації в таблицях. Але мені цікаво: чому?)
  2. Я можу постворювати статті чемпіонатів 21/22 (принаймні частину). Як ви на це дивитися? Може ви хотіли б делегувати якісь конкретні?
  3. Пропоную перестати використовувати звичайні таблички для сітки результатів і почати використовувати відповідний модуль, як я зробив у чемпіонаті Албанії та деяких інших чемпіонатах попереднього сезону. Можу також пройтися по попередньому сезону і поміняти їх. Ну і для сезону 21/22, звісно, теж.

@Sfaxx: по першому, у нас мало редакторів, щоб це вести як в енвікі, тому я там в більшості випадків копіюю з енвікі; по другому, я вже підготував собі якраз заготовки на сезон 21/22 і поступово буду робити (зараз в силу обставин я закриваю минулорічний сезон); по третьому вже як є хай буде, менше рухів там де їх не треба знову-таки через брак редакторів. Не треба мавпувати енвікі, там сотні редаторів оновлюють ті статті у нас лише я та анонім. Зрозуміло? І саме головне, зверніть увагу на шаблон вгорі я також можу припинити редагувати в будь-який момент не докладайте зайвих зусиль, щоб прискорити цей процес, тут і без Вас вистачає геморойних горе-редакторів, які підштовхують до того щоб припинити писати. І я зазвичай відповідаю в коментах до редагувань, мені так зручніше. Звертайте на це увагу. --Jphwra (обговорення) 19:47, 11 червня 2021 (UTC)

@Sfaxx: якщо так сильно бажаєте, то є Кубки та Кубки ліг і суперкубки, там є чимало роботи. А загалом, то стартував ЧЄ-2020, там взагалі немає кому писати от де є Вам попрацювати. --Jphwra (обговорення) 20:05, 11 червня 2021 (UTC)

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 358 293 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Jphwra}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 16:44, 9 липня 2021 (UTC)

Біологам не видно

Вітаю. Якщо бачите молекулярнобіологічні поробки студентів у поганому вигляді, має сенс не коментувати редагування (як тут ред. № 29859473), а направляти таку статтю сюди, в обговорення проєкту: Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Молекулярна біологія. Дякую. --Brunei (обговорення) 09:18, 17 липня 2021 (UTC)

Місячник Олімпійських ігор

Запрошую до участі у Вікі-Олімпіаді-2020.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:28, 17 липня 2021 (UTC)

@Oleksandr Tahayev: я вже редагую ігрові види: Баскетбол, Водне поло, Волейбол, Гандбол та Хокей на траві, як і минулої Олімпіади. --Jphwra (обговорення) 16:51, 17 липня 2021 (UTC)
Добре, але все одно зареєструйтесь, будь ласка.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:53, 17 липня 2021 (UTC)

Щодо скасування редагування

Там вже існує категорія, ви відкотили моє редагування знову до неіснуючої категорії, навіщо?--ZERTINHO (обговорення) 20:48, 19 липня 2021 (UTC)

Надмірна вікіфікація

Привіт! Я розумію, що тут справді були повторювані посилання, але це звичний формат для статей про чемпіонати та кубки областей, плюс правила дозволяють таке в таблицях. Проблема в тому, що деякі з тих населених пунктів неоднозначні (наприклад, на Житомирщині два Озерних), і про деякі з команд нема та напевно ніколи не буде статей, тож читачам більше нема де знайти інформацію, звідки ж саме був той клуб. У перспективі якщо ці клуби не значущі (наприклад, одна медаль за радянських часів та більше жодної інформації), ймовірно, краще їх згадати кількома реченнями в статті про населений пункт, особливо якщо той малий, бо це все ж істотне досягнення. Тож було б добре знайти все ж якесь зручніше представлення інформації, ніж те, яке є після твоїх редагувань — NickK (обг.) 13:51, 24 липня 2021 (UTC)

Робимо спільну справу

Jphwra, доброго здоров'я! Дуже радий, що незважаючи на певний негативний досвід в метапедичній стороні української Вікіпедії для Вас, Ви все ж продовжуєте бути її дописувачем. Ми всі - українці, в дечому різні, в дечому однакові, але робимо одну спільну справу. Дякую за Ваші чудові статті на спортивну тематику! Якщо Вам потрібна буде допомога - звертайтесь. -- Green Zero обг 15:06, 31 липня 2021 (UTC)

Причина видалення

Навіщо видаляти статтю, яка перекладена українською? — я ж додав шаблон про те, що стаття переведені, самі ж попросили мене, так і зробив, тим більше ця людина є в таджицької вікіпедії.

Дата в картці

То ж дата смерті так само легко додається до Вікіданих та, відповідно, з'являється в картках усіх мовних розділів (де, звісно функціонал локальних карток дозволяє). Чи я щось не так зрозумів? --Mcoffsky (обговорення) 18:54, 16 серпня 2021 (UTC)

@Mcoffsky: не зрозумів, подивись історію статті Том Курверс саме з того моменту коли там вносить зміни Іван (його перше редагування). І зверни увагу на картку, які метаморфози відбуваються там... --Jphwra (обговорення) 19:00, 16 серпня 2021 (UTC)
Ну, все вірно. Дані про смерть до елементу Вікіданих додали лише 23 червня, тому таке й відбувалось. --Mcoffsky (обговорення) 19:14, 16 серпня 2021 (UTC)
до хокеїстів я додаю особисто прямо в картку. Таких цього року чимало було. --Jphwra (обговорення) 19:15, 16 серпня 2021 (UTC)

Чідомере Алекс

Вітаю, прошу бути уважнішим при перевірці внеску користувачів, особливо незареєстрованих. Ось тут ред. № 31671864 і тут ред. № 31671868 йде вандалізм, після цього ви патрулюєте статтю, дивлячись додавання статистики в ред. № 32825592, й тим самим автоматично підтверджуєте два попередні редагування. Дякую! З повагою, --ZERTINHO (обговорення) 09:12, 17 серпня 2021 (UTC)

доброго дня. стаття про місто Калгарі. я потрохи перекладаю англійську вікі, планував додати статті по навколишніх містах та географічних об'єктах. а ви просто зайшли і знесли цілий розділ без коментарів. ЧОМУ?

Обговорення львівських «Карпат»

Вітаю, запрошую долучитися до обговорення майбутнього статті про львівські «Карпати», цікавить думка досвідчених користувачів--ZERTINHO (обговорення) 14:10, 23 серпня 2021 (UTC)

Дуже важливо: проголосуйте на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа (якщо ще не встигли)!

До 23:59 31 серпня 2021 (UTC) відбуваються вибори чотирьох представників спільноти Вікімедіа до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 19 кандидатів.

Саме через ці вибори спільнота Вікімедіа може впливати на якість прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Таким чином члени спільноти можуть вплинути на те, в якому керунку розвиватиметься сама спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа і як вона буде втілюватися. Можна ознайомитися із блогпостом, де про це все (і трохи більше) написано простою мовою: «Світова вікімедійна спільнота йде на вибори Фонду Вікімедіа».

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроєктах та у русі Вікімедіа. Також можна прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут.

Зверніть увагу, що змінилися правила голосування, тепер потрібно «ранжувати» кандидатів, розміщуючи їх за пріоритетом від 1 (найвищий, найбільше хотілося б бачити у Раді) до 19 (найнижчий, найменше хотілося б бачити у Раді).

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова У вікі з К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Ravidreams Равішанкар Айякканну (Ravishankar Ayyakkannu) Індія / Катар тамільська 2005 35.667, найактивніша — таміл. ВП (26.987) адміністратор проєктів тамільською; програмний директор «Вікімедіа Індія» (2014—16), де допоміг вивести тамільські Вікіджерела до топ-10; Керівник стратегічних партнерств Азії та Східної Європи у Фонді Вікімедіа (2016—18), там розробив «Проєкт Тигр» з розвитку контенту мовами Індії з нижчої індійської касти; засновник фонду, що створює інструменти та репозиторії для розвитку вільних знань тамільською; був членом генеральної ради з розвитку тамільських IT-стандартів; активіст опозиції до індійського уряду переконатися, що Рада відображає дух спільноти та руху в усій її діяльності; наглядати за успішним впровадженням стратегії руху; забезпечити, що Рада знає про прагнення та потреби Глобального Півдня
AshLin полковник у відставці Ашвін Байндур (Ashwin Baindur) Індія конкані 2006 33.842, найактивніша — англ. ВП (30.492) автор 655 нових статей в англ. ВП, засновник там вікіпроєкту Лускокрилі; організатор першої індійської Вікіконференції в 2011; був радником «Вікімедіа Індія» та Освітньої програми в Індії 32 роки цивільного та військового виконавчого досвіду у сфері оборони як офіцер-інженер; керував бібліотекою військового коледжу; член правління Армійського філателістичного товариства Індії дати голос спільнотам Глобального Півдня, що підіймаються; розвиток спроможностей у всьому русі; підтримка успішного втілення стратегії; за рівні права для всіх та лідерство маргіналізованих спільнот вести і будувати рух
Adamw Адам Вайт (Adam Wight) Німеччина англійська 2012 3.298, найактивніша — MediaWiki (1.378) 7 років працював розробником програмного забезпечення у Фонді Вікімедіа, нині 2 роки як працює на такій самій посаді у «Вікімедіа Німеччина», поважає спільноту працював розробником ПЗ та різноробочим, заснував продовольчий колектив та безкоштовну школу, намагався створити профспілку Фонду Вікімедіа пряма демократія (повністю виборна Рада, дописувачі — юридичний власник Фонду); різноманіття (зняти деякі ролі з Фонду, віддавати більшість коштів місцевим відділенням); діаспора (підтримка неприбуткової вікіферми без реклами)
Victoria Вікторія Дороніна (Victoria Doronina) Велика Британія російська 2007 80.218, найактивніша — рос. ВП (79.452) адміністраторка російської Вікіпедії, була арбітром, одна з ініціаторів системи посередництва; допомагала заснувати «Вікімедіа РУ» (Росія); авторка історії руВікі; була в Комітеті грантів Фонду родом з Білорусі, захистила дисертацію з біології у Великій Британії, нині працює технічним фахівцем на педагогічному факультеті університету; активістка білоруської опозиції в діаспорі забезпечити незалежний нагляд за діяльністю Фонду; розробити довгострокову стратегію еволюції та відтворення руху; просувати рух Вікімедіа на Глобальному Півдні і серед меншин
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща / США польська 2007 15.998, найактивніша — пол. ВП (10.516) чинний член Ради; адміністратор пол. ВП, колишній стюард, бюрократ, чек'юзер та омбудсмен, був головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії професор теорії управління; викладач Центру інтернету й суспільства Гарварду; засновник найбільшого онлайн-словника Польщі; член правління в розробнику мобільних додатків та в науковому центрі завершення реформи урядування та влиття нових повірених та нового/у CEO (директора) Фонду в команду; відповідь на переслідування, дезінформацію та нові технічні виклики; усталення урядування й фінансування руху
Waltercolor Паскаль Камю-Вальтер [вона] (Pascale Camus-Walter) Франція французька 2011 1.247, найактивніша — фр. ВП (891) членкиня правління «Вікімедіа Франція»; входить до комітету складання Універсального кодексу поведінки асистент сектору соціальних мереж у Відділі цифрової публікації Європейського телебачення ARTE; митець (фотографія, живопис); волонтерила на організації ООН, такі як ВООЗ та ЮНІСЕФ; феміністка зі стажем новий/а CEO (директор) Фонду; слідкувати, щоб інтереси Фонду продовжували співпадати з філософією руху; успішно впроваджувати стратегії (чіткіші методології та правила); якщо нема потрібних інструментів, то маємо створити їх
Reda Kerbouche Реда Кербуш (Reda Kerbouche) Алжир / Росія арабська та шавія 2010 45.349, найактивніша — Вікісховище (19.688) співзасновник і менеджер «Берберських вікімедійців»; відповідальний за комунікації «Вікімедіа Алжир»; співавтор підручника з редагування російської Вікіпедії; колишній член Комітету приєднання; організатор конференцій і конкурсів родом з Казахстану, ріс в Алжирі, захистив дисертацію з менеджменту та живе в Росії; співзасновник та фінансовий директор алжирської культурної організації; був керівником департаменту шведської компанії в Росії гарантія рівного ставлення до усіх в русі Вікімедіа без винятку; знайти рішення проблеми, що деякі афілійовані організації не можуть отримати фінансування Фонду; створити нові партнерства, де їх ще немає
Laurentius Лоренцо Лоса (Lorenzo Losa) Італія італійська 2004 268.449, найактивніша — Вікідані (246.108) адміністратор італійської Вікіпедії, волонтер OTRS, ботовласник; колишній голова правління «Вікімедіа Італія»; був членом Комітету з розподілу коштів (FDC); організатор Конференції Вікімедіа 2013, БоГеМА та «Вікі любить пам'ятки» магістр з математики, писав дисертацію; заснував власну компанію з використанням бібліографічних даних; нині керує розробкою електронної брокерської платформи; у правлінні кількох італійських організацій прозорість у процесах Ради (зокрема враховувати зауваження спільноти), перехід до менш центральної ролі (передати права новій Глобальній раді, яка представлятиме рух); найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду
ProtoplasmaKid Іван Мартінес (Iván Martínez) Мексика іспанська 2006 67.696, найактивніша — ісп. ВП (22.728) адміністратор і автор понад 1000 статей іспанської Вікіпедії; засновник і колишній голова «Вікімедіа Мексика»; координатор «Вікіманії-2015»; омбудсмен; волонтер регіональної вікіспівпраці Iberocoop; член Комітету грантів Фонду 3 роки в галузі маркетингу та організації великих заходів; нині працює над захистом прав людини (і зокрема над адвокацією цифрової безпеки) в одній з найбільших організацій Латинської Америки; засновник і менеджер Creative Commons Мексика введення нового/ї CEO (директора) Фонду; підтримка впровадження стратегії руху (зокрема, децентралізація); різноманітність у русі та розвиток лідерства у спільноті, особливо на Глобальному Півдні; покращення безпеки та інклюзії
GerardM Герард Мейссен (Gerard Meijssen) Нідерланди нідерландська 2003 2.882.980, найактивніша — Вікідані (2.731.183) активний у Вікісловнику, Вікіданих, Вікіпедії та Вікісховищі; засновник Мовного комітету Фонду Вікімедіа; автор першого проєкту GLAM (БоГеМА) з Тропічним музеєм засновник Omegawiki звертати більше уваги на громадськість, яка використовує наші проєкти (наприклад, пошук зображень з Вікісховища, книг з Вікіданих)
Raavimohantydelhi Рааві Моханті (Raavi Mohanty) Індія гінді 2016 1.140, найактивніша — англ. ВП (550) зробив більше тисячі редагувань у 13 різних проєктах, брав участь в організації індійської Вікіконференції, тренував новачків у рамках «Проєкту Тигр», розвивав нові партнерства 25 років золотого досвіду керівником та членом правління малого підприємства в галузі IT в Індії; був волонтером в проєкті уряду Індії з Intel; розвивав проєкти машинного навчання та штучного інтелекту по всьому світу більше фокусу на розвитку навичок; зважати на відео й ілюстрації, щоб люди зі слабшою освітою краще розуміли; зосереджуватися на темах, пов'язаних з локальними потребами (наприклад, в статті Кокос подати харчову цінність)
Fjmustak Фарах Джек Мустаклем (Farah Jack Mustaklem) Палестина арабська й англійська 2005 10.537, найактивніша — араб. ВП (3.595) член-засновник і колишній «Вікімедійців Леванту»; член групи «Арабських вікімедійців»; був членом Комітету приєднання; започаткував Освітню програму в Палестинів; провів віківишкіл для сирійських біженців у Нідерландах родом з США, жив і в США, і в Палестині; програміст за фахом; борець за права людини та цифрові права в арабському світі та за його межами збільшити різноманіття в Раді і представляти маргіналізовані спільноти; більша прозорість урядування і прийняття рішень Фондом; співставити Фонд з рухами за права людини та цифрові права, бо вільне знання є правом для всіх
Mike Peel Майк Піл (Mike Peel) Іспанія англійська 2005 370.305, найактивніша — Вікідані (176.041) адміністратор, автор статей, шаблонів, ботовласник; співзасновник та член першого правління «Вікімедіа Велика Британія»; член «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) радіоастроном, працював у Сполученому Королівстві й Бразилії, а нині в Іспанії, працює в міжнародних проєктах співпраці над телескопами та керує багатомільйонними проєктами; багато програмує найняти нового/у CEO (директора) Фонду та забезпечити перехідний процес; збільшення прозорості і залучення Ради ФВМ до справ спільноти; децентралізація (перерозподіл завдань між Фондом, афілійованими організаціями й спільнотою)
Vini 175 Вінісіус Сікейра (Vinicius Siqueira) Бразилія португальська 2007 39.752, найактивніша — порт. ВП (35.890) заступник голови «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член правління «Вікімедіа Медицина»; активний у напрямках комунікацій, різноманітності та деколонізації лікар у бідних районах Ріо-де-Жанейро, викладає медицину в університеті; гей, активіст за соціальну справедливість, зокрема за доступ до базової медицини та права ЛГБТ+ забезпечити справедливість у прийнятті рішень; інвестувати у навички та розвиток лідерства; підвищити сталість нашого руху; надання сили голосам із Глобального Півдня і маргіналізованих спільнот Глобальної Півночі
Discott Даглас Іан Скотт (Douglas Ian Scott) Південна Африка англійська 2006 15.553, найактивніша — англ. ВП (9.917) активний в англ. ВП та Вікісховищі; колишній голова «Вікімедіа Південна Африка»; голова оргкомітету «Вікіманії-2018»; співорганізатор першої африканської конференції ВікіІндаба; працює над реформою авторського права в ПАР кримінолог за фахом, працював над вирішенням конфліктів; кар'єра дослідника і технолога більше залучення Фонду та Ради зі спільнотою зі збереженням прозорості; найняти та ввести нового/у CEO (директора) Фонду; відновлення балансу між Фондом і спільнотою через розширення ролі спільноти; децентралізація ресурсів
Rosiestep Розі Стівенсон-Ґуднайт (Rosie Stephenson-Goodknight) США сербська (підзабула), англійська 2007 319.723, найактивніша — англ. ВП (223.214) адміністраторка англійської Вікіпедії, співзасновниця груп «Пані в червоному», «ВікіЖінки», «Вікіконференція Пн. Америки»; член правління «Вікімедіа DC» (Вашингтон); голова Комітету приєднання; Вікіпедист року-2016 магістр бізнес-управління; працювала ад'юнкт-професором управління організаціями й викладала залучення талантів; нині на пенсії та є неоплачуваним вікімедійцем-дослідником в університеті найняти й підготувати нового/у CEO (директора) Фонду; покращити урядування Ради і відносини зі спільнотою; продовжувати підтримувати Стратегію руху; надалі розвивати різноманіття спільноти, партнерів тощо
Pavan santhosh.s Паван Сантош Сурампуді (Pavan Santhosh Surampudi) Індія телугу 2013 49.249, найактивніша — телугу ВП (39.056) адміністратор Вікіпедії телугу, автор там 750+ статей; працював в індійській організації CIS-A2K над розвитком проєктів Вікімедіа мовою телугу; організував проєкт з поліпшення 25 тисяч стабів; співорганізатор конференцій виріс у сільській і приміській Індії, перший у родині подорожував літаком; нині менеджер телугу-мовної спільноти у Quora, де працює над партнерствами й маркетингом найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду; уповноваження організацій та спільнот руху через зменшення надмірної централізації; покращення відносин Ради зі спільнотою (розбудова довіри і приналежності)
Lionel Scheepmans Ліонель Шепманс (Lionel Scheepmans) Бельгія французька 2011 29.158, найактивніша — фр. Віківерситет (18.811) 10 років працює над дисертацією з етнографічного дослідження Вікіпедії; співзасновник та колишній член правління «Вікімедіа Бельгія»; адміністратор французького Віківерситету досвід у галузі соціальних та політичних справ (кандидат від Партії піратів на місцевих виборах), антропології, картографії, волонтерських молодіжних рухів, у спільноті неповносправних (дислексія) забезпечити вільне поширення знань та боротися з комерціалізацією; поліпшити співпрацю з волонтерами; слідкувати за дотриманням місії; дотримуватися прозорості; забезпечити гарне управління рухом і Фондом
Yasield Еліана Домініка Яо (Éliane Dominique Yao) Кот-д'Івуар французька 2013 1.960, найактивніша — фр. ВП (877) віцепрезидентка групи «Вікімедійці Кот-д'Івуару»; організаторка проєктів боротьби з гендерною прогалиною контенту; регіональна амбасадорка руху «Мистецтво+Фемінізм» у франкомовній Африці 8 років досвіду в галузі комунікацій, спочатку в уряді (заступниця директора зі зв'язків з громадськістю Міністерства комунікацій Кот-д'Івуару), нині в американській ГО поновлення керівних органів; покращити комунікацію Фонду для децентралізації інформації; підсилити систему гарного врядування руху через диверсифікацію; враховувати думки всіх спільнот при прийнятті рішень


Спільнота української Вікіпедії мала високу явку у попередні роки — найвищу серед великих вікі у 2015 році (25%), а у 2017 році стала другою найактивнішою (27%).

Якщо ж уже проголосували, то перепрошую за зайве нагадування і дякую за активність. Зауважу, що голоси можна змінювати й переголосовувати (враховується останній голос) до завершення виборів, тобто до 23:59 31 серпня 2021 (UTC) --アンタナナ 07:13, 26 серпня 2021 (UTC)

ШВ Хапоель (Ноф-ха-Галіль)

Що це має бути? --Mykola обг 20:43, 30 серпня 2021 (UTC)

відповів --Jphwra (обговорення) 20:44, 30 серпня 2021 (UTC)

Блокування від 4 вересня 2021

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушення п. 2 рішення АК у позові ВП:ПЗВ122 для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вітаю. Вас заблоковано на 1 тиждень відповідно рішення АК у позові ВП:ПЗВ122, а точніше за порушення п. 1 через редагування внеску користувача Mykola Swarnyk у ред. № 33333680 та ред. № 33332646. Попри те, що я вважаю Ваші дії правильними, втім порушення рішення АК не може бути проігнороване мною, оскільки це може викликати знову конфлікт між Вами та користувачем Mykola Swarnyk. Старайтеся на наступний раз не повторювати таких дій, інакше термін блокування прийдеться, на жаль, збільшити. Сподіваюся на розуміння.--Andriy.v (обговорення) 10:03, 4 вересня 2021 (UTC)

@Andriy.v: прошу розблокувати, там немає порушення наступного разу я не буду редагувати його внесок. Я просто не знав, що ПОКРАЩЕННЯ СТАТТІ є також порушенням рішення АК. Дякую. --Jphwra (обговорення) 13:51, 4 вересня 2021 (UTC)
@Andriy.v та Mcoffsky: прошу розблокувтати я чесно не знав, що покращення оформлення статті є порушенням, до того ж мої редагування були в статтях спортивної тематики. Дуже прошу розблокувати для подальшої роботи над своїми статтями. Дякую. --Jphwra (обговорення) 13:54, 4 вересня 2021 (UTC)
@Andriy.v та Mcoffsky: там же не було відкоту та скасування для чого застосовано блокування? --Jphwra (обговорення) 14:00, 4 вересня 2021 (UTC)
Вибачте, але попри ВП:ПДН я не наважуся наразі йти проти рішення АК. Хочу запросити прокоментувати Mcoffsky Ваше прохання та можливість його виконання. І будь ласка перестаньте мене пінгувати по кілька раз, у мене Ваша сторінка і так тимчасово в списку спостереження.--Andriy.v (обговорення) 14:05, 4 вересня 2021 (UTC)
я прошу розблокувати під особисте зобов'язання про утримання редагувань опонента. --Jphwra (обговорення) 14:08, 4 вересня 2021 (UTC)
@Andriy.v та Mcoffsky: прошу обговорити та розблокувати під моє особисте зобов'язання. До того ж я не відкочував та не скасовував правок, а лише оформив на більш правильні знаки. Я чесно не знав, що покращення може призвести до блокування. Ягарантую що в подальшому утримуюсь від редагувань які навіть покращують фоформлення статті. Дякую. --Jphwra (обговорення) 14:18, 4 вересня 2021 (UTC)

@Aced, AlexKozur, Amakuha та Andriy.v: @Antanana, Atoly, Brunei та Fessor: @Geohem, Goo3, Green Zero та Kholodovsky: @Krupolskiy Anonim, Krystofer, LeonNef та Leonst: @Lystopad, MaryankoD, Mcoffsky та Mykola7: @Mr.Rosewater, NickK, Nina Shenturk та Olmi: @Piramidion, RLuts, Romanbibwiss та SteveR: @Submajstro, Tespaer, VictorAnyakin та Visem: @VoidWanderer, Yakudza, YarikUkraine та Ykvach: @Yukh68, Анатолій Мітюшин, Вальдимар та ДмитрОст: @Нестеренко Оля, Рассилон та Стефанко1982: панове можна якось вирішити моє питання? І прошу надати розяснення в такому разі повноцінне на рішення АК, щоб не було таких блокувань як це. Бо воно поза духу Вікіпедії, правил та здорового глузду. Я прошу врешті відреагувати на моє звернення!!! --Jphwra (обговорення) 18:04, 4 вересня 2021 (UTC)

@Aced, AlexKozur, Amakuha та Andriy.v: @Antanana, Atoly, Brunei та Fessor: @Geohem, Goo3, Green Zero та Kholodovsky: @Krupolskiy Anonim, Krystofer, LeonNef та Leonst: @Lystopad, MaryankoD, Mcoffsky та Mykola7: @Mr.Rosewater, NickK, Nina Shenturk та Olmi: @Piramidion, RLuts, Romanbibwiss та SteveR: @Submajstro, Tespaer, VictorAnyakin та Visem: @VoidWanderer, Yakudza, YarikUkraine та Ykvach: @Yukh68, Анатолій Мітюшин, Вальдимар та ДмитрОст: @Нестеренко Оля, Рассилон та Стефанко1982: панове загалом в мене питання щодо рішення АК. Я третій позивач по тому позову і в рішенні я перший хто отримав обмеження!!!??? Як???!!! Чому!!?? Я юрист за фахом це просто маразм коли приймаються такі рішення і більше того. Я Позивач!!!! увага 7 раз блокувався по рішенням АК під різними трактуваннями кожного разу. Тобто кожен раз просто йшло скидання на рішення АК і лише під час блокування було роз'яснення що саме я порушив... Це нонсенс. Це маразм Це АБСУРД Рішення має бути зрозумілим з чітким прописом за що може слідувати блокування. Це останнє блокування застосоване після покращення оформлення статей!!??? Як так? І чому я заблокований за редагування, який опонент зробив аж понад рік назад? Хтось може пояснити? --Jphwra (обговорення) 18:11, 4 вересня 2021 (UTC)

Питання розглядається в адмінкнайпі, прошу до цього часу не пінгувати всіх адмінів, це може лише погіршити думку про Вас. --Yukh68 (обговорення) 18:14, 4 вересня 2021 (UTC)
@Yukh68: вона судячи з усього про мене взагалі ніяка, мене вже давно прирівняли до найбільшого вандала, гада, вбивцю та весь негатив який є на сьогодні у Вікіпедії це все про мене. Почитайте он мою заявкку в адміни, де мене голослівно звинуватили у всіх смертних гріхах. І це чергове блокування яке накладає негатив в першу чергу на адмінкорпус та АК і неспроможність АК нормально прописати рішення. Бо кожного разу мене банять не за те що написано в рішенні!!! --Jphwra (обговорення) 18:26, 4 вересня 2021 (UTC)
@Yukh68: і наскільки я бачу воно не розглядається, а просто є обговорення без будь-якого висновку по всіх ситуаціях з моїми блокуваннями за рішеннями АК і які причини. Я бачу абсолютну байдужість, зверхність і неспроможність вирішити питання по суті. --Jphwra (обговорення) 18:28, 4 вересня 2021 (UTC)
@Кучер Олексій: Ви можете як колишній адмін сказати своє слово в кнайпі та вказати на абсурдність рішення яке навіть адміни не можуть нормально трактувати? --Jphwra (обговорення) 18:32, 4 вересня 2021 (UTC)

@Aced, AlexKozur, Amakuha та Andriy.v: @Antanana, Atoly, Brunei та Fessor: @Geohem, Goo3, Green Zero та Kholodovsky: @Krupolskiy Anonim, Krystofer, LeonNef та Leonst: @Lystopad, MaryankoD, Mcoffsky та Mykola7: @Mr.Rosewater, NickK, Nina Shenturk та Olmi: @Piramidion, RLuts, Romanbibwiss та SteveR: @Submajstro, Tespaer, VictorAnyakin та Visem: @VoidWanderer, Yakudza, YarikUkraine та Ykvach: @Yukh68, Анатолій Мітюшин, Вальдимар та ДмитрОст: @Нестеренко Оля, Рассилон та Стефанко1982: 30 моїх редагувань на власній СО Ви важаєте нормальною працею у вікіпедії??? В мене вісить три статті і купа не оновлено статей. По-вашому це нормальний стан? --Jphwra (обговорення) 18:36, 4 вересня 2021 (UTC)

@Andriy.v: розблокуйте мене будь ласка. Це смішно коли я редагую цілий вечір власну СО. В таких випадках цілком достатньо ПОПЕРЕДЖЕННЯ. А не удару в пах. --Jphwra (обговорення) 18:46, 4 вересня 2021 (UTC)
@YarikUkraine: там неправильно йде вікіфікація клубу → Панеріс (футбольний клуб) та й перейменування теж не в тему. Поки він там не наробив забагато дурниць зроби це нормально. «Дякую» за таке рішення в АК і спостерігання та редагування власної СО впродовж вечера та можливо ще кількох днів.... але ж справедливість винуватця покарано «по всей строгости закона» --Jphwra (обговорення) 18:51, 4 вересня 2021 (UTC)
@YarikUkraine: Лука Модрич там вандалізм --Jphwra (обговорення) 18:52, 4 вересня 2021 (UTC)

@Aced, AlexKozur, Amakuha та Andriy.v: @Antanana, Atoly, Brunei та Fessor: @Geohem, Goo3, Green Zero та Kholodovsky: @Krupolskiy Anonim, Krystofer, LeonNef та Leonst: @Lystopad, MaryankoD, Mcoffsky та Mykola7: @Mr.Rosewater, NickK, Nina Shenturk та Olmi: @Piramidion, RLuts, Romanbibwiss та SteveR: @Submajstro, Tespaer, VictorAnyakin та Visem: @VoidWanderer, Yakudza, YarikUkraine та Ykvach: @Yukh68, Анатолій Мітюшин, Вальдимар та ДмитрОст: @Нестеренко Оля, Рассилон та Стефанко1982: панове як довго я буду редагувати власну сторінку? --Jphwra (обговорення) 18:55, 4 вересня 2021 (UTC)

@Andriy.v: і довго, вибачте за слово, цей цирк буде відбуватись? ВП:ПДН теж похЄрілі чи як? --Jphwra (обговорення) 19:05, 4 вересня 2021 (UTC)
@Andriy.v: я прошу до ранку розблокувати, ви не робите тієї робити яку роблю я. --Jphwra (обговорення) 19:33, 4 вересня 2021 (UTC)
@Поржем з нього5: і все? Слабак давай більше, щось замало, як для повного дятла пишеш
@Andriy.v: припиняйте з мене знущатись, є консенсунс адмінів, прошу розблокувати. --Jphwra (обговорення) 19:58, 4 вересня 2021 (UTC)
@Andriy.v: моя СО наче у Вас в спостережнні, то коли буде реакція? Є консенсунс адмінів, чому я досі заблокований? --Jphwra (обговорення) 20:02, 4 вересня 2021 (UTC)
@Andriy.v: я не розумію. Відпишіть мені, в чому справа? Арбітраж нікуди не подінеться. Він вже продемонстрував себе в безглуздих рішеннях. --Jphwra (обговорення) 20:06, 4 вересня 2021 (UTC)
@Andriy.v: перемикніться на мою СО, я очікую розблокування. Вже з 16:00 годин. --Jphwra (обговорення) 20:13, 4 вересня 2021 (UTC)
То ж я вже розблокував. --Yukh68 (обговорення) 20:15, 4 вересня 2021 (UTC)
а чому я не можу подати позов? --Jphwra (обговорення) 20:16, 4 вересня 2021 (UTC)
Без поняття, в мене показує що розблокований, хіба якийсь фільтр стоїть. А спробуй так статті поредагувати. --Yukh68 (обговорення) 20:33, 4 вересня 2021 (UTC)
@Yukh68: все ОК, вже пишу позов. --Jphwra (обговорення) 20:39, 4 вересня 2021 (UTC)

Друге блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з п. 1 та 2 ВП:ПЗВ122 для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Дякую за пінг, але я не вірю у випадковість, і зокрема через це. Я забув тоді про ВП:ПЗВ122, але оскільки ви мені нагадали про це сповіщеннями тут, мушу констатувати, що це порушення п. 1 ВП:ПЗВ122 (ви скасували редагування Mykola Swarnyk), і оскільки я тепер є першим адміністратором, який це помітив (Andriy.v блокував вас за інше порушення), і оскільки наразі ви не заблоковані, за п. 2 я маю накласти на вас нове блокування на 1 тиждень.

І вибачте, але оскільки ви самі собі шукаєте проблеми (ви самі написали мені на СО, що порушили ПЗВ122; ви не могли не знати, що це порушення, бо це не поліпшення оформлення, а чітко відкіт; ви чотири рази мене пінгнули тут, щоб я точно згадав про ПЗВ122), блокування накладається зі сторінкою обговорення включно.

Вам справді варто відпочити протягом тижня, бо ви занадто емоційно реагуєте. Зберіть за цей тиждень матеріал для нової доброї статті, пошукайте статті, які ви хочете доповнити, але вам справді потрібен тиждень, щоб зупинити цю снігову кулю конфліктів, яку ви зараз збираєте — NickK (обг.) 21:29, 4 вересня 2021 (UTC)

Реакція

Кого я переслідував, де, коли. Боже 10 років тому мені розказували всі мої імена і прізвища. Зараз кому слово не скажи, уже переслідування. Оце загравання в демократію... Десятки пішли звідси і будуть йти звідси, бо коли мені було 5 місяців, і мене той же Якудза ставив на місце. До мене за рік дійшло, що він був правий. Кого я, де образив? Я вже забувся коли що робив... Ладно Нік ще в авторитеті довірим його слову. Дякую Jphwra. А щодо Andriy.v у мене з ним особистий конфлікт. І я як адмін маю право заявити, що це копія одного колишнього адміна... Коли маю бота і що хочу, то і верчу. Я можу теж нарахувати низку правил, які Андрій порушив... Але на що так що будем ми довічно заблоковані... Jphwra готуйся)! Ми ж не з цього адмінкорпусу. То надто намагаємося бути об'єктивними. А для чого? Є право сили і більшості. Повторюся, прикро... Щасти! --ДмитрОст (обговорення) 07:20, 7 вересня 2021 (UTC)

Подяка за відповіді на питання

Вітаю. Дякую ще раз за відповіді на питання на Заявці на права адміністратора. Не встиг проголосувати, тому залищу коментар тут. Хотілося б побажати вам опанувати свої емоції, події за останні півроку показують, що це в вас починає виходити. Також мабуть не потрібно пінгувати по 10 разів одного і тож користувача. А так думаю є сенс спробувати через півроку. Мені для обєктивніості довелось почитати минулі обговорення, ваші редагування тепер. Явно ваш внесок дуже позитивний для Вікіпедії. Залишилось ще декілька кроків і я думаю спільнота вас підтримає. Бачу що ви йдете до цього крок за кроком. Успіхів. --GPV (обговорення) 14:44, 8 вересня 2021 (UTC)

Шаблон в роботі у статті ПАЕЕК

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті ПАЕЕК був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 03:34, 10 вересня 2021 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Стівен Леннон

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Стівен Леннон був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:46, 11 вересня 2021 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Хосе Луіс Моралес Ногалес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Хосе Луіс Моралес Ногалес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:32, 17 вересня 2021 (UTC)

Блокування від 3 грудня 2021

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушенням правил ВП:ВР, ВП:ІК та ВП:ЛТ для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — два тижні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вас заблоковано на 2 тижні через створення облікового запису Вуйко з КатовіцЕ (також спробою створити (образа вилучена)) порушення ВП:ІК. На додачу до цього є також порушення ВП:ВР у статтях Польська Екстраліга з хокею 2019—2020 та Чоловіча збірна Ірану з волейболу та порушення ВП:ЛТ (не буду показувати де щоби не розголошувати Ваші дані, але якщо бажаєте, можу це зробити).--Andriy.v (обговорення) 01:00, 3 грудня 2021 (UTC)

Хакатон для вікіспільноти: Попередня реєстрація

Вітаю!

ГО «Вікімедіа Україна» розглядає можливість провести вікіхакатон для української спільноти у грудні 2021 року або у січні 2022 року.

У заходу буде дві цілі: 1) підвищити технічні навички редакторів та редакторок вікіпроєктів, навчитися новому; 2) спільно попрацювати над розробкою технічних інструментів.

Якщо вам було б цікаво долучитися до такої події — дізнатися щось нове, навчити чомусь інших людей, або ж просто попрацювати над технічними питаннями разом з іншими вікімедійцями — запрошуємо заповнити анкету попередньої реєстрації. Для участі не обов'язково мати технічні навички, у вас також буде можливість набути їх під час хакатону

Планований формат заходу — онлайн; але можливий також офлайн-компонент, якщо дозволять карантинні обмеження. Деталі визначимо за результатами попередньої реєстрації.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 18:30, 13 грудня 2021 (UTC)

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії!

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Jphwra/Архів 3!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 09:44, 29 січня 2022 (UTC)

Термін захисту

У випадку одиничного вандалізму анонімом можна захищати на 1-2 дні, а не на тиждень, бо такий користувач наврядчи колись повернеться до цієї статті. --Анатолій (обг.) 21:53, 14 травня 2022 (UTC)

Якщо про статтю Кадиров Рамзан Ахматович, то там не вперше вандалізм і попередні були довше ніж мій. Але врахую це зауваження на майбутнє. --Jphwra (обговорення) 21:56, 14 травня 2022 (UTC)

Шаблон:Transfermarkt

У Арсенал (футбольний клуб, Дзержинськ) некоректно відпрацьвує. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 10:47, 23 травня 2022 (UTC)

Пам'ятка для мене

Кошеня для вас!

Дякую за перевірку мого додавання.

Deminder (обговорення) 07:34, 21 червня 2022 (UTC)

Гордон/Ґордон

Чисто профілактично повідомляю, що розділив дизамбіґ на ці два, як бачиться, різні прізвища. Якщо маєте якісь застереження - сміливо висловлюйте їх мені, обговоримо і прийдемо до чогось прийнятного. BataGoran (обговорення) 23:18, 23 червня 2022 (UTC)

@BataGoran: Вітаю є одне, це інтервікі. Мабуть варто їх додати до Гордона. Там значно більше значень. --Jphwra (обговорення) 04:21, 24 червня 2022 (UTC)
Ті що Гордон - більшість із них - саме Горд́он, а ті що Ґордон - вони Ґ́ордон. Вловлюєте різницю? Гордона ніхто Ґ́ордоном не називає. Там інше слово спадає на думку. Тому так. BataGoran (обговорення) 04:30, 24 червня 2022 (UTC)
  • Тепер фестиваль — що це за підніжки за секунди після початку редагування. Може вже справді пора скорегувати ваш список спостереження? Це якесь переслідування, в буквальному сенсі? Чи просто випадковий конфлікт редагуань? Як це трактувати? В мене наприклад, не включається червона лампочка з сиреною після кожного вашого натискання на клавіатуру. Зробіть собі так. BataGoran (обговорення) 19:20, 26 червня 2022 (UTC)
    до чого цей наїзд? Просто зазначив питання про джерело і не більше. Я просто пепреглядаю системно розділ Нові редагування. --Jphwra (обговорення) 19:37, 26 червня 2022 (UTC)
    Добре. Ось ви переглядаєте, побачили перейменування. Ви в текст дивитесь? Ви бачите, що це друге редагування у статті, а перше (кількома секундами раніше) - це додавання джерела? Відкрили, побачили джерело, перевірили чи є в ньому літера, яка викликає у вас алергію; побачили що так, дійсно є. Чи є потреба писати з окриком - де джерела? Нема. Друге: коли ви зберігаєте своє редагування (з окриком, цілком непотрібне) - у вас з'являється шаблон про конфлікт редагування. Що робить культурна відповідальна людина? Правильно, дивиться яке редагування зберегти - своє (з непотрібним окриком) чи іншого редактора, який у цей час додає ще одне і ще одне джерело на подію? Ні, ви вважаєте що ваш окрик важніший, збиваючи мій доданий текст і заставляючи мене переписувати з нуля редагування. Механізм січете? Тут же в історії все зберігається, нащо ці манси? Незмінно бажаю успіху і трішечки більше акуратності у спілкуванні. BataGoran (обговорення) 04:11, 27 червня 2022 (UTC)
    в мене не було конфлікту редагування. Якщо я Вам завадив перепрошую, абсолютно того не бажав бо відкривав останню секцію статті. --Jphwra (обговорення) 04:15, 27 червня 2022 (UTC)
    Та нічого, там небагато тексту злетіло, суть у недовірі і безпідставних претензіях. BataGoran (обговорення) 04:31, 27 червня 2022 (UTC)
    недовіра трохи є, безпідставних претензій немає. Таке життя, Ви самі створили до себе цю недовіру. --Jphwra (обговорення) 04:35, 27 червня 2022 (UTC)
    BataGoran ви самі писали навесні, що я маю проблеми (це коли йшов на права тимчасового адміна) так от. Якщо ви погляните на моє обрання адміном у 2017 та 2018 році, то якраз через певні дії до цього часу у багатьох є до мене недовіра. Дуже легко зруйнувати і потім дуже не просто повернути все назад. Тож теж робіть висновки. --Jphwra (обговорення) 04:41, 27 червня 2022 (UTC)
    Це треба ще одне життя щоб читати обговорення 5-річної давності. Але мені не потрібно цих накручених кимось вигадок про «заборону літер» Правописом та про те, що видані за кордоном енциклопедичні дослідження якісь «не такі». Ці дискусії треба відкласти набік і до них не повертатись. Контент рахується, все решта потім. BataGoran (обговорення) 04:59, 27 червня 2022 (UTC)
    почитайте Вікіпедія:Авторитетні джерела. Наразі я поки лишаю на Вашій совісті перейменування фестивалю. Але якщо такі перейменування будуть і надалі, то далі буде звернення до адміністраторів, бо є правила і цих правил треба дотримуватись, а не ігнорувати. Поки Ви їх вперто ігноруєте. ПС. Просто в 2019 домовились не робити таких перейменувань, Ви зареєструвались пізніше, тому зверніть на це увагу, що такі перейменування не варто робити. Дякую за розуміння. --Jphwra (обговорення) 14:06, 27 червня 2022 (UTC)
    О, це цікаво. Будьте ласкаві, проcвітіть мене наївного: 1) яких саме перейменувань «домовились не робить», 2) хто це рішення прийняв, 3) де про це можна прочитати, 4) яким чином це стосується уточнення мною назви фестивалю з наведенням 3-х джерел, 5) які саме санкції нормально б мали застосувати до мене адміни, якби не ваша «милість» дозволити мені на цей раз уникнути покарання. Достатньо якщо ви відповісте на три перші питання. Дякую. BataGoran (обговорення) 04:10, 28 червня 2022 (UTC)
    дивіться Ваш сарказм тут не до чого. Вам пояснював V Ryabish якого Ви так і не почули. Якщо Ви не зупинитесь обмеження буде швидким і невідворотним. Ще раз домовились не чіпати отакі терміни, який Ви перейменували, коли відсутні джерела в словниках, енциклопедіях тощо. Був консенсунс і це було ще в 2019 коли була навала таких перейменувань і для двох користувачів вони завершились обмеженнями. На вас просто встановлять фільтр-заборону на перейменування літери Г на Ґ. Ви цього бажаєте? --Jphwra (обговорення) 04:20, 28 червня 2022 (UTC)
    Бачу, з вашого боку, якусь алергію на питання Г/Ґ/Х, а тепер уже й відкриті погрози за вигадане вами ж самим «неконсенсусне» вживання мною «забороненої» літери Ґ. Раджу, припиніть мені погрожувати і займіться своїми справами. Якби я не мав численних джерельних підтверджень словам з літерами г/ґ/х, я б їх не нікуди не пхав і не вживав взагалі, щоб не нариватись на нападки подібні до ваших. Але ваше відслідковування мого внеску вже відверто дратує. Я вам пояснив вчорашню ситуацію, але ви, замість заспокоїтись, переходите до погроз. Ви заважаєте мені робити продуктивний внесок до Вікіпедії, розпалюєте конфлікт там де його не було. Краще не треба цього робити. BataGoran (обговорення) 07:01, 28 червня 2022 (UTC)
    жодних погроз, між іншим адміни вже бажали накласти на Вас обмеження. І я між іншим відмовив їх поки. Тому раджу вам ще раз перечитати пояснення V Ryabish. --Jphwra (обговорення) 14:20, 28 червня 2022 (UTC)

Не вірна інформація у статті

Інформація в статті про Аксьонова Андрія Анатолійовича не відповідає дійсності. Ця інформація суб'єктивна та компрометує порядність службової особи Andrey dar mar (обговорення) 13:27, 3 липня 2022 (UTC)

Magyar Supercup

Ferencvaros has total of 6 super cups titles, see this [3]. Therefore for 2015. that is 5th one, not third! Please correct it. --Laslovarga (обговорення) 15:24, 13 липня 2022 (UTC)

Привіт

Що то за паршивець завівся?))--Fonic (обговорення) 20:20, 24 серпня 2022 (UTC)

це київстарівський вандал, який дошкуляє мені вже понад рік. Не звертай увагу і просто відкидай його правки та роби свою роботу. --Jphwra (обговорення) 20:21, 24 серпня 2022 (UTC)
Ок, добре, що багато шкоди не встиг зробити--Fonic (обговорення) 20:22, 24 серпня 2022 (UTC)

Редагування сторінок

Вітаю! Прошу утриматися від редагування сторінок із шаблоном "пишу". Якщо я за Вашим запитом перейменував сторінку, все ж я не став редагувати сам текст, а залишив редакторові статті, хоча ні Ви, ні Користувач:Бучач-Львів помилки так і не побачили. Також прошу припинити переслідування один одного. З повагою, --visem (обговорення) 09:57, 28 серпня 2022 (UTC)

visem я не редагував, я додав за допомоги HotCat категорію. Такі дії зазвичай геть не заважають тим більше на той момент він якраз не редагував статтю. Але без питань. Тим більше моє повідомлення він відкотив вчергове зі своєї СО і потім почав писати про те що йому заважають. Хоча в статті про хокейний клуб я також додав категорію, коли користувач взагалі був відсутній на сайті це видно з його редагувань. Тому немає ніяких переслідувань є просто небажання зй ого боку дослухатись до думки інших от і все. --Jphwra (обговорення) 10:07, 28 серпня 2022 (UTC)
і переслідувань ще раз немає. А статті спортивної тематики називати взагалі контрвесійними назвами це занадто і я на це звернув увагу. Але вона проігнорована, натомість пішли якісь образи. --Jphwra (обговорення) 10:09, 28 серпня 2022 (UTC)
між іншим цього тижня я від нього отримав кілька разів епітетів типу: ХАМ, БРЕХУН. Може краще як адмін ви перейнялись цим? --Jphwra (обговорення) 10:11, 28 серпня 2022 (UTC)

Шановні користувачі @Jphwra: та @Бучач-Львів:! Почитав обговорення, напишу один раз тут, щоб не бігати по всіх сторінках. З однієї сторони Вас обох можна заблокувати, і не кажіть, що немає за що. Перейматися хто кого образив я не збираюся, мені є чим зайнятися. У той же час конструктиву від блокування не буде, бо ми з Вами разом любимо спорт і розвиваємо цю тематику у Вікіпедії. Розумію, що у Вас різний світогляд і різні підходи, тому прошу Вас не перетинатися, пишіть кожен свої статті, а там інші користувачі розберуться. Чесно кажучи, сам не люблю, коли окремі користувачі з певними світоглядами починають правити започатковані мною статті на свій манер, хоча я намагаюсь у їхні статті зі своїм світоглядом не влазити. Тому й до Вас велике прохання. З повагою до Вас і до Вашого внеску, --visem (обговорення) 12:02, 28 серпня 2022 (UTC)

якщо натяк на мене щодо "коли окремі користувачі з певними світоглядами", то наче так скрізь пишуть. Щодо опонента, то він зрідка пише на спортивну тематику, а якщо і пише, то таким чином щоб виклиакти конфлікт. Бо є певна уніфікація статей та назв, тому його дії останнім часом це продовження свідомої провокації проти мене, яке було в нього перед останнім на сьогодні блокуванням, коли користувач в трьох статтях влаштував ВР, а також було два особистих випада. Якось так виходить. Так що, я відписав Якудзі який щодо цієї ситуації більше в курсі справи та й загалом. А щодо мене, то де це я писав образи, що я також заробив на блокування? Я війн редагувань також не влаштовував. Так що мене немає в чому обвинувачувати. --Jphwra (обговорення) 12:21, 28 серпня 2022 (UTC)
Ні, натяк абсолютно не на Вас, там є інші моменти. А щодо Вас, то я бачу, що там де Користувач:Бучач-Львів, то там і Ви з'являєтесь. Ось від цього варто утриматися. --visem (обговорення) 12:45, 28 серпня 2022 (UTC)
Бучач-Львів не любить спорт. Він взагалі влаштував ВР навіть не зрозуміло що він тими редагуваннями робив, за що отримав останнє блокування. А от щодо назв статей, то ще починаючи з одного французького клубу він там більше переймався літерою Ґ, а не розвитком статті. Тож про яку любов до спорту Ви з його боку написали? Я он поглянув на статті у волейбольній тематиці. Так там більше протягування літери Ґ, а не спорту. Щодо моїх появ, то вибачте якщо це відбувається повсякчас в моїх статтях то про що ви в такому разі? --Jphwra (обговорення) 12:48, 28 серпня 2022 (UTC)
Тому я звертаюсь до Вас обох, не перетинатись під час редагування статей. --visem (обговорення) 13:08, 28 серпня 2022 (UTC)

Вітаю! Бачу що у Ваш конфлікт з Бучач-Львів "залучено" багато редакторів і напруга не спадає. Ще раз прошу Вас утриматися від переслідування внеску користувача Бучач-Львів, бо це помічаю навіть я, хоча мені Ваш конфлікт не цікавий, він лише наносить шкоду проєкту. Будь ласка, припиніть спільно редагувати одні й ті ж статті та коментувати дії Бучач-Львів. --visem (обговорення) 19:40, 2 вересня 2022 (UTC)

visem, особистого конфлікту я тут не бачу. Можливо, є дещо пильніша, ніж потрібно увага з боку Jphwra до редагувань Бучач-Львів. Але там дійсно є конфліктні редагування, якщо не буде піднімати Jphwra, то хтось інший. --yakudza 21:49, 2 вересня 2022 (UTC)
Стоп, visem, що значить припиніть? Користувач лише от вчора не редагував жодної статті, яка є в мене в спостереженнях до того це було щодня. Плюс він щодня править старі хокейні статті АнатоліяПМ. Хокейна тематика 10000% моя тема, загалом спорт моя тема. Його нещодавна назва про першість це ніщо інше, як порушення рішення АК тп консенсунсу з його боку. Тому ваші претензії до мене вибачте безпідставні в даному випадку. І я не згадую тут купу особистих випадів в мій бік з його боку за останній тиждень та решту порушень, які не мають ніякого відношення до конструктивного наповнення Вікіпедії. --Jphwra (обговорення) 03:46, 3 вересня 2022 (UTC)
між іншим вся та історія навколо чемпіонату світу з волейболу. Якраз підтверджує, що редагування Бучач-Львів зволдяться до просування неконсесуальних назв та редагувань. Як тільки він отримав від коша, то одразу закинув статтю, власне я гадаю там і не було б ніякого продовження. Бо він випадковий редактор в спортивній тематиці абсолютно. Всі його редаування зводяться до протягування літери Ґ та "питомо" українських слів. Між іншим в адмінкнайпі ще один діяч не отримавши схвалення кинувся розсилати повідомлення адміністраторам, через нього власне ви тут і опинились. А насправді навіть в сучасних енциклопедіях чемпіонат в 25 разів частіше згадується ніж першість. От якось так. А конфлікт Бучач-Львів → Вікіпедія вже тягнеться дев'ятий рік. Так що проблема не в мені, не в Aeou чи Flavius1, а саме в Бучач-Львів. От власне поки все залежить від демократичності yakudza, як довго він буде ще терпіти всі ті порушення які вже має Бучач-Львів. Бо за великим рахунком yakudza мав би давно його заблокувати і на досить довгий термін через випади в бік Flavius1 (причому ці випади відбулись двічі). Якось отак виходить з Бучач-Львів. І він що характерно абсолютно не виправляється. --Jphwra (обговорення) 04:30, 3 вересня 2022 (UTC)
У людини такі погляди, він бореться за чистоту української мови, багато хто його за це "протягування" критикує, ті хто так само боряться за чистоту мови підтримують його. Я теж десь погоджуюсь з ним, а десь ні. Така справа, але чомусь де він є, там і Ви з'являєтесь, або навпаки. І в кожного купа емоцій, що є абсолютно зайвим та створює конфліктну ситуацію. Тому я й попросив Вас намагатись не перетинатись з ним під час редагувань, або хоча б мінімізувати це. Хай вже хтось інший виправляє, але чомусь я бачу там саме Вас. Не підвищуйте градус напруги, будь ласка. --visem (обговорення) 07:51, 3 вересня 2022 (UTC)
я патрульний. Спорт моя стихія, а статті мого авторства поготів. Тому не обіцяю тим більше Він тривалий час спокійно кошмарить статті спортивного спрямування. А боротьбу за чистоту це що означає? Просування літери Ґ це ви називаєте боротьбою? visem я вам раджу надалі утриматись від коментарів. Бо Ви бачите вершину гори, а що там під хмарами я дивлюсь вас мало цікавить. А я якраз стикаюсь з хмарами вже 5 рік. Тому давайте на цьому поставимо крапку. --Jphwra (обговорення) 13:59, 3 вересня 2022 (UTC)
якщо це поглядм скажіть чому в нього конфлікти з понад трьома десятками користувачів? З добрим десятком адміністраторів? Де ви тут бачите боротьбу за чистоту? Тут просто один за одним конфлікт. Все на цьому крапка. --Jphwra (обговорення) 14:02, 3 вересня 2022 (UTC)
@Visem: за останній тиждень в мій бік пролунало з його сторони: двічі ХАМ, один раз БРЕХУН, він двічі влаштовував ВР. Де саме моя провина? Вибачте але я його жодного разу ніякими образливими словами не називав користувача. Ви за що мене зібрались блокувати в такому разі? За те що були образи в мій бік і жодної реакції з боку адміністраторів? І вважаєте це нормальним? Дивно. Тільки якщо зібрались блокувати прошу дуже чітко вказати порушення, а також надати дифи моїх порушень і залишити мені СО. Бо ще такого я не бачив, щоб користувачу писали образи і він отримавши образи ще і отримував БЛОКУВАННЯ..... Поясніть будь ласка мені свої вислови щодо блокування. --Jphwra (обговорення) 14:23, 3 вересня 2022 (UTC)
Ви переслідуєте внесок Бучача-Львова, але я не збираюсь і не збирався блокувати ні Вас, ні Бучача-Львова. Намагатимусь утримуватись від коментарів, бо мені цей Ваш конфлікт лише заважає працювати у Вікіпедії. --visem (обговорення) 17:24, 3 вересня 2022 (UTC)
я бачу Вас добряче "обробили", як і ще одного адміністратора. Загалом складається враження, що колективно можна відбити порушника та забити іншого користувача його опонента. Як це було між іншим з Авео, який не мав конфлікту з Бучач-Львів але благальники виставили винним саме його. І згодом Вікіпедія втратила дуже конструктивного дописувача. Натомість Бучач-Львів продовжує редагувати і надалі, маючи безліч конфліктів, розумієте БЕЗЛІЧ з багатьма користувачами і головне адміністраторами, які його блокували через численні порушення. Мені дуже прикро, що чимало адміністраторів бачать вершину айсбергу і не бачать решту. А саме в тій решті і знаходиться все ЗЛО. Але знову видають мене за зло. Це викликає подив та злість. Бо не в мене купа ПО і порушень, і не в мене в наявності аж три рішення про прогресивне блокування в разі саме тих порушень включно з образами. --Jphwra (обговорення) 04:02, 4 вересня 2022 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Оскар Еступіньян

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Оскар Еступіньян був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 16:24, 4 вересня 2022 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Сімон Банза

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Сімон Банза був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 16:24, 4 вересня 2022 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Жуан Педро Альмейда Мачадо

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Жуан Педро Альмейда Мачадо був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 00:12, 7 вересня 2022 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Самуел Ліно

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Самуел Ліно був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 00:12, 7 вересня 2022 (UTC)

Шахтар

Друже мій доброго дня! Я розумію у вас багато часу, але не варто робити гірше, дуже дякую!Sergsho (обговорення) 16:59, 11 вересня 2022 (UTC)

Попередження

Ваші дії порушують правила виборів Арбітражного комітету про заборону агітації після початку голосування. У разі повторення, вам може бути заблоковано доступ. Також вам заблоковано доступ до редагування сторінки Вікіпедія:Заявки на позбавлення прав адміністратора терміном на один тиждень за агітацію і надмірну емоційність в обговореннях. --yakudza 21:20, 22 вересня 2022 (UTC)

Курильські острови

Добрий день! Щодо питання приналежності Курильських островів. Верховна Рада України визнала їх територією Японії, тимчасово окупованою РФ. Президент України підписав відповідний указ. Тож варто вважати Курили територією Японії, про що і має бути відмічено в шаблоні. Як приклад, стаття про Крим, який в українській вікіпедії позначено українським. Хоча зараз (принаймі поки що) він фактично управляється РФ і входить Південного федерального округу РФ, як Курили до Сахалінської області. Українські закони вже 8 з половиною років як не діють. А юридичний статус приблизно такий самий, як і Курил. Крім того є ряд держав, що визнають Крим російським. Але ми не одна з них, по зрозумілим причинам. То чому ж Курильські осрови в українській вікі мають бути позначені як РФ? --Dimakievkiev (обговорення) 11:13, 8 жовтня 2022 (UTC)

Кватирка

Навіщо видаляєш "кватирка" у значенні кухоль, чашка ? https://zbruc.eu/node/26106 Ладослав (обговорення) 19:51, 13 жовтня 2022 (UTC)

тому що там немає такого значення. --Jphwra (обговорення) 19:52, 13 жовтня 2022 (UTC)
і загалом треба на Ви. Ми не пили чай разом. --Jphwra (обговорення) 19:53, 13 жовтня 2022 (UTC)

Як то нема? "Квати́рка:

    — тут: у значенні кухоль, місткістю чверть літра [51]".
Ладослав (обговорення) 20:02, 13 жовтня 2022 (UTC)

"Квати́рка — тут: у значенні кухоль, місткістю чверть літра [51]". Ладослав (обговорення) 20:03, 13 жовтня 2022 (UTC)

Там же ЧІТКО написано. "Квати́рка, тут: у значенні кухоль, місткістю чверть літра [51]". Ладослав (обговорення) 20:04, 13 жовтня 2022 (UTC)

К У Х О Л Ь. Є там таке. У творах класика Івана Франка. Ладослав (обговорення) 20:05, 13 жовтня 2022 (UTC)

І? Це до чого щоб додавати до статті? Ви загалом читали про авторитетні джерела? Почитайте будь ласка. І про кварту, кухоль там вже є посилання, тому це зайве. Дякую. --Jphwra (обговорення) 20:19, 13 жовтня 2022 (UTC)

Іван Франко - нє автарітєт? Ладослав (обговорення) 20:22, 13 жовтня 2022 (UTC)

Якась диверсія? Ладослав (обговорення) 20:22, 13 жовтня 2022 (UTC)

Вікіпедія:Авторитетні джерела почитайте будь ласка для початку. --Jphwra (обговорення) 20:25, 13 жовтня 2022 (UTC)

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії

Згущівка
За даними аналізу ГО «Вікімедіа Україна», ви стали одним із найактивніших патрульних в українській Вікіпедії у квітні цього року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Нагорода також передбачає фізичний приз) Я напишу деталі вам вікіпоштою.

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі. Про можливості допомоги для української вікіспільноти під час війни ви можете прочитати на сторінці за посиланням.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 19:19, 20 жовтня 2022 (UTC)

Антон Процюк [ВМУА] вітаю але в мене відсутня вікіпошта в силу обставин. --Jphwra (обговорення) 19:25, 20 жовтня 2022 (UTC)
У мене є збережена ваша пошта у контактах, планую написати на неї. Якщо надаєте перевагу якомусь іншому варіанту — кажіть --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 19:27, 20 жовтня 2022 (UTC)
ні, все причудово. Моя пошта не змінилась. Дякую. --Jphwra (обговорення) 19:29, 20 жовтня 2022 (UTC)

Кватирка

Навіщо ти оте видаляєш?

  • Кватирка - чашка, горнятко, кухлик (Ой, не буду пиво пити, чужі недопивки, Нап'ю сі горівки з нової кватирки (народна пісня). (Він власне йшов до кошари, випивши кватирку горілки і закусуючи булкою" (Іван Франко. Ріпник )[[4]]; [[5]]. Фарисей (обговорення) 10:06, 23 жовтня 2022 (UTC)
сподіваюсь вас заблокують за лялькарство. Я не збираюсь пояснювати одне і те саме по кілька разів. --Jphwra (обговорення) 10:08, 23 жовтня 2022 (UTC)

затвердження помилки

Доброго дня!

Вибачте за дрібничку, але для чого Ви затвердили редагування картки diff? По-перше, це непотрібно: підтягується з вікіданих, і правити потрібно d:Q4446583, а не картку. По-друге, одрук: "|військове звання генерал армії ="

Yuri V. в) 08:47, 6 листопада 2022 (UTC).

Розголошення особистої інформації

Привіт. Ви порушили ВП:РОІ в обговоренні щодо Nikolay.sinitskiy, розголосивши його вік (не бачу, щоб він робив цю інформацію публічною безпосередньо у вікіпедії). Наскільки можу судити, ви перебуваєте з користувачем у дружніх стосунках і зробили це з добрими намірами, тому не бачу причин застосовувати до вас будь-які санкції, але прошу надалі уважніше ставитися до такої інформації і не розголошувати її у вікіпедії. --Piramidion 06:08, 9 листопада 2022 (UTC)

Зрозумів, чесно навіть не думав, що це було розголошення. Буду утримуватись в подальшому від детальної інформації якщо сам користувач(ка) його не вказали на власній сторінці користувача(-ки). --Jphwra (обговорення) 06:11, 9 листопада 2022 (UTC)

Зауваження

Вітаю.

Якщо ви бачите, що користувач робить щось, що "не так робиться", ред. № 37744359, то поясніть йому, як це робиться, а не вдавайтеся до ось таких питань ред. № 37744570. Сподіваюся на розуміння. --Mykola 21:11, 6 грудня 2022 (UTC)

що сьогодні за день такий? один влаштовує ВР у статтях мого автарства, інший погрожує якимось санкціями за це, ще один вандалить статті, а я за це отримує попередження зауваження.... Дивна у нас вікіпедія..... Дивна --Jphwra (обговорення) 21:15, 6 грудня 2022 (UTC)
Вона буде ще дивнішою, якщо за кожну дію будуть отримувати запитання "Ви з москви?". Ні до чого доброго подібне не призведе. --Mykola 21:20, 6 грудня 2022 (UTC)
може ви прочитаєте що додава той користувач, а потім мені будете писати зауваження? Він там взагалі на мене в себе на СО накатав дивну петицію. А там загалом він писав: з дозволу Володимира Леніна, проголосила незалежність. Це що таке? До чого там було написано про "загибелі близько мільйона мирних жителів"? Навіщо виривати фрази з контексту і переисувати історію під невідомо що? --Jphwra (обговорення) 21:25, 6 грудня 2022 (UTC)
Я прочитав, що додавав той користувач і пояснив йому, що на такі твердження потрібні джерела. А потім прочитав, що писали в описах ви і аж потім написав зауваження вам. Якщо ви вже почали людині говорити, що так це не робиться, то поясніть вже, як робиться, а не питайте, чи вона з москви. Що ви хотіли добитися цим питанням? Оцієї, як ви кажете, дивної петиції на СО? --Mykola 21:35, 6 грудня 2022 (UTC)
він там писав промосковські наративи, це ж очевидно. Та й загалом в мене українська нормальна, а він якраз стверджує протилежне. Добре закрили тему. --Jphwra (обговорення) 21:37, 6 грудня 2022 (UTC)

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії

Згущівка
За даними аналізу ГО «Вікімедіа Україна», ви стали одним із найактивніших патрульних в українській Вікіпедії у листопаді минулого року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Нагорода також передбачає фізичний приз) Я напишу деталі вам вікіпоштою.

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі. Про можливості допомоги для української вікіспільноти під час війни ви можете прочитати на сторінці за посиланням.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 13:05, 12 січня 2023 (UTC)

Скасування

Я розумію що в українській вікіпедії багато редакторів не знають правила вікипедії, але прошу, перед тим як ви щось відміняєте, будьласка ознацомтесь з правилами лаконічності на Вікіпедія Україна, дякую!!!! Sergsho (обговорення) 15:58, 11 лютого 2023 (UTC)

Будьлазка припинить це, бо я подам на вас скаргу щоб вас лишили статуму патрульного!Sergsho (обговорення) 16:09, 11 лютого 2023 (UTC)
Ви знаэте що у вас ыснуэ ця сторынки чи ви бот? Тоды уточніть ще Данамо яке, українське та Київ, та шахтар уточніть, то може Білоруський шахтар, а? Вчить правила будьлазка! Якщо я посилання на клуб, то не треба уточнювати місто. Дукую!!!Sergsho (обговорення) 16:12, 11 лютого 2023 (UTC)
Шановний колега!
Завтра я подам скаргу щоб з вас сняли прапорець авто патрульного, бо ви йому не выдповыдаэте!Sergsho (обговорення) 16:24, 11 лютого 2023 (UTC)

Джерело

Доводжу до вашого відома, що у вікіпедії джерело повинрно бути вказано в ПЕРШОМУ згадувані, якщо у другому, це не вірно! Дякую за розуміння!Sergsho (обговорення) 16:28, 11 лютого 2023 (UTC)

Причина поставлення статті на ШВ

Вітаю, я хотів дізнатись причину поставлення статті про редан на ШВ. Статтю я оформив належним чином, виправив помилки попереднього редагувальника, додав джерела. Тема про Редан дуже популярна на даний час, і дуже безглуздо ставити її на видалення, тому що людям цікава дана тема. Бачу ще вандальські дії з Вашого боку. Будь ласка, поясніть Вашу позицію. --Vidomi (обговорення) 21:16, 2 березня 2023 (UTC)

Національність

Вітаю! Чому ви затвердили це редагування? --Igor Yalovecky (обговорення) 12:48, 6 березня 2023 (UTC)

власне через те що в інших вікіпедіях ця графа відсутня, а надалі в тексті вже є згадка про національність. --Jphwra (обговорення) 16:09, 6 березня 2023 (UTC)

Добавити в категорії "Події" та "Народилися"

Прошу допомогти розмістити в категорії «Події» 28.10. 1993 р. — засновано газету «Все про бухгалтерський облік». І в категорії «Народилися» 14 квітня 1965— Юхниця Євген Леонідович, український поет, сценарист.

Щоб коли набираєш дату 28.10., то видавало дату заснування газети. Щоб коли набираєш дату 14.04, то видавало рік народження Юхниці Євгенія.

«Все про бухгалтерський облік» — всеукраїнська професійна бухгалтерська газета. Більше 30 років на ринку професійних видань.120 номерів на рік. Нас читають більше мільйона українців. Це бухгалтери, аудитори, юристи,економісти, кадровики, керівники, викладачі вищих навчальних закладів, студенти, державні службовці. Дата заснування газети є знащущою, ми допомагаємо фахівцям в роботі, крім того, наразі в суспільстві існує проблемна ситуація, яка полягає у тому, що люди все менше читають газет для отримання інформації, а більше уваги і часу приділяють Інтернет- джерелам. Розмістивши інформацію, таким чином будемо намагатися привертати фахових студентів, спеціалістів до читання газет. Інформація буде потрапляти «на очі» і таким чином люди будуть трішки більше уваги звертати увагу на газети. --Слободянюк Зоя (обговорення) 13:15, 23 березня 2023 (UTC)

Ліга 1 2022—2023

Добрий день. Навіщо було викидати розділ (табличку) гол+гольова передача? Що це за аргументи: я не бачу джерел на це і у французів на сайті не бачу. Це звідки? Прибираю. Зазвичай бомбардири та асистенти є. Які ще джерела? Ті самі джерела що й на гол та гольові передачі, лише в сумі. Цей показник найкраще розкриває найрезультативніших гравців, в даному випадку прикро, що відвідувачі сторінки не бачать, що в чемпіонаті Франції найрезультативнішим гравем є Мессі 28 очок (14+14). І що це за аргумент у французів нічого не бачу, а також зазвичай бомбардири та асистенти, це не означає, що в нашій Вікіпедії не може буде щось інше, інформативніше. Добавивши цю табличку, в мене відповідно було бажання також виділяти час на оновлення даних по бомбардирам, асистентах та гол+пас, тепер це бажання відпало. До речі не бачу, щоб ви оновили показники бомбардирів (залишається 19 березня), але зате видалили табличку гол+пас. --петрокрс (обговорення) 05:37, 15 квітня 2023 (UTC)

Колего, прошу надати джерела на вашу табличку гол+пас, без неї це взагалі ОД. На сайті Ліги я не бачу таких даних, на сайті Федерації так само ці дані відсутні на решті сайтах теж не знаходжу. Тож яким чином її оновлювати? Щодо оновлювання двох інших таблиць, то якщо ви не звернули увагу я є автором всіх статей про цьогорічні нацчемпіонати Європи так само як і в попередні роки (і сподіваюсь наступні також принаймні це є в планах). І зазвичай такі таблиці я просто додаю після завершення турніру. Тому ніяких оновлень не буде до завершення сезону. --Jphwra (обговорення) 13:58, 15 квітня 2023 (UTC)

Долучайтеся до Європейської весни 2023

Вітаю! Позавчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений опрацюванню статей Вікіпедії про Європу, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 15 травня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри — як за найбільший кількісний внесок, так і за найкращі індивідуальні статті. Набір сувенірів та сертифікати участі можуть отримати усі учасники й учасниці конкурсу, які створять або суттєво поліпшать принаймні три статті у межах конкурсу (із дотриманням правил конкурсу та Вікіпедії).

Додаткові призи можна виграти у категорії «Австрія» завдяки підтримці партнерів. Можливо, будемо оголошувати більше спецномінацій — стежте за нашими новинами, зокрема у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Активним учасникам і учасницям конкурсу в минулі роки варто звернути увагу на оновлення цьогорічного конкурсу:

  • Перш за все оновлений тематичний формат конкурсу — пишемо про країни Ради Європи. Отже, додалося 20 нових країн із Західної, Північної та Південної Європи, а натомість кілька країн Центрально-Східної Європи тепер не підпадають під тематику конкурсу (зокрема Росія та Білорусь)
  • Внесено зміни до конкурсної формули, за якою будуть визначатися переможці. Загалом система оцінювання 2023 року мотивує створювати небагато якісних статей на противагу великому числу низькоякісних статей.
  • Також запроваджено коефіцієнти країн — чим гірше певна країна наразі висвітлена в українській Вікіпедії (пропорційно її населенню та висвітленню в англійській Вікіпедії), тим вищий бал можна отримати за опрацювання статті про неї.

Також зараз триває зголошення до журі конкурсу — для досвідчених користувачів та користувачок Вікіпедії, яким цікаво долучитися до оцінки внеску конкурсних учасників і які не претендують на призи у конкурсі.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» раніше.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:20, 17 квітня 2023 (UTC)

@AntonProtsiuk (WMUA): поясніть мені будь ласка випади наших «каталонських друзів». По-перше вони недостатньо знають українську мову, по-друге чомусь дивним чином зникає літера Г і просувається літера Ґ, по-третє там на мене наїхали по повній програмі аж три незрозумілих нікнейма. Поясніть мені будь ласка що відбувається? Бо мова йде про яґкусь співпрацю з каталонцями.... Яка співпраця якщо мені відповідають англійською!!!!???? --Jphwra (обговорення) 19:26, 7 травня 2023 (UTC)

Стосовно Kozlomord & pihva

Я не розумію це просто вандал чи ваш сталкер? Постійно в описі редагування пише про Вована, яким Ви й можете бути. --Keneris 14:49, 30 квітня 2023 (UTC)

вандал який переслідує постійно мене з 2020 року. --Jphwra (обговорення) 14:51, 30 квітня 2023 (UTC)

Попередження

Нагадую, що відповідно до Вікіпедія:Кнайпа (адміністрування)/Архів 34#Підсумок вам заборонено згадувати вашого опонента. На перший раз: [6], [7] виношу вам попередження. Подальші порушення будуть призводити до блокування.--Анатолій (обг.) 10:29, 7 травня 2023 (UTC)

Сант-Хулія-де-Лорія

Але ж офіційна мова в Андоррі каталонська. А каталонською буде Жулія.--Анатолій (обг.) 18:17, 7 травня 2023 (UTC)

якщо так, то поверни назад. --Jphwra (обговорення) 18:19, 7 травня 2023 (UTC)

Джерело

Добрий вечір. Зелені маслини консервовані наведіть джерела, будь ласка Helghes (обговорення) 18:54, 11 травня 2023 (UTC)

Кривбас (жіночий футбольний клуб)

Там ще два тури попереду, а не три. Навіть якщо Шахтар виграє свої дві гри, а Кривбас програє - у них буде однокова кількість очок. Обидві особисті зустрічи виграв Кривбас, тому вони вже є офіційними володарками срібного комплекту нагород --Kovaleha (обговорення) 15:49, 14 травня 2023 (UTC)

Звягільський

Щоб не відміняти вашу правку, подивіться уважно, що я зробив. Наразі створенням розділу з одним біографічним (а не «цікавим») фактом ви дублювали інформацію, присутню в преамбулі (її можна і в життєпис перенести). Horim (обговорення) 17:24, 15 травня 2023 (UTC)

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії

Згущівка
За даними аналізу ГО «Вікімедіа Україна», ви стали одним із найактивніших патрульних в українській Вікіпедії у квітні цього року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Нагорода також передбачає фізичний приз) Я напишу деталі вам поштою.

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 07:10, 21 травня 2023 (UTC)

Євген Бруль

Щоозначає це: "перепрошую але в хокеїстів інший шаблон, який ви чомусь вилучили, тому повертаю той шаблон і прошу утриматись від таких різких редагувань"? Відколи це Шаблон:Хокеїст недля хокеїстів?--Zubryckiy (обговорення) 17:04, 25 травня 2023 (UTC)
дивіться ви вилучаєте стандартну для хокеїстів картку. прошу ваас утриматись від цього, повірте мені ваша Війна редагувань призведе тільки до негараздів. До того ж хокейна тематика одна з моїх тем, тобто наразі ви вчинили двічі ВР без будь-яких підстав на це. --Jphwra (обговорення) 17:08, 25 травня 2023 (UTC)
Це що таке Сторінки, що посилаються на «Шаблон:Хокеїст» ?
Ваш тема хокей? Які у вас досягнення у цьому виді спроту? Я займався хокеєм у Новояворівську, а ви де стали на ковзани?--Zubryckiy (обговорення) 17:16, 25 травня 2023 (UTC)
Ок я подам запит на ваше блокування. --Jphwra (обговорення) 17:17, 25 травня 2023 (UTC)
І за що мене блокувати?--Zubryckiy (обговорення) 17:22, 25 травня 2023 (UTC)

Привіт

Не був кілька місяців, зайшов і не впізнав редактор редагувань. Де звична панель інструментів на вікном редагування і як її повернути? --Nicolas Polischuck (обговорення) 16:14, 9 червня 2023 (UTC)

Все, нарешті роздуплився)--Nicolas Polischuck (обговорення) 16:17, 9 червня 2023 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Марвін Дукш

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Марвін Дукш був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:23, 17 червня 2023 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Ферран Хутгла

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ферран Хутгла був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:24, 17 червня 2023 (UTC)

Молдовська Суперліга 2023—2024

Приветствую! Насчёт нового сезона, наверно, стоит не спешить. Динамо-Авто получило право участия по спортивному принципу, но не смогло пройти процесс лицензирования, и проиграло аппеляцию. Кроме того Бельцы и Сфынтул могут не получить финансирование на следующий сезон, и как следствие сняться по финансовых причинам. Так что состав и формат будут оставаться под вопросом до следующего конгресса Федерации. --5-ht (обговорення) 13:17, 22 червня 2023 (UTC)

Прохання щодо ВП:Е

Вітаю! Тримайте емоції при собі, бо це ред. № 39772921 етикету не відповідало. --白猫しろ ねこОбг. 06:16, 24 червня 2023 (UTC)

Чоловіча збірна України з волейболу

Була видалена інфа про перемогу української збірної в Євролізі - 2017. Але команда дійсно виграла в своєму дубютному сезоні в цьому турнірі.

https://champion.com.ua/others/2017/07/02/689781/cholovicha-zbirna-ukrayini-obigrala-makedoniyu-ta-vigrala-yevroligu

В статті "Волейбольна Євроліга" в україномовній вікіпедії це теж відзначається у перечні переможців турніру. --Kovaleha (обговорення) 19:20, 25 червня 2023 (UTC)

Юнацька ліга УЄФА

Привіт. Є вільний дописувач, який міг би закрити це змагання? Вже багато років щось ми його ігноруємо--Nicolas Polischuck (обговорення) 16:34, 26 червня 2023 (UTC)
немає, повиключай його з шаблонів --Jphwra (обговорення) 16:35, 26 червня 2023 (UTC)
Хай буде, я при нагоді сам десь позакриваю значить...--Nicolas Polischuck (обговорення) 17:53, 26 червня 2023 (UTC)

Сторінка значень

Доброго вечора! Колега, чому ви скасували мою правку? У слова «хуйло» крім Путіна є ще й початкове значення «великий пеніс», див. Вікісловник. --Wikisaurus (обговорення) 20:36, 29 червня 2023 (UTC)

Моніка Беллуччі

Вітаю Вас! А навіщо Ви прибрали там ті посилання? Я ще не завершив переклад статті з Англовікі, вони потрібні. Може, Ви подумали, що я вже завершив її та кинув статтю недописанною?) Єдине, у чому мені потрібна буде допомога - це вичитка статті.--Парус (обговорення) 10:39, 9 липня 2023 (UTC)

Оксана Луцишина

Доброго дня, Jphwra! Подивіться: https://www.facebook.com/groups/ukwiki/posts/7046382758708728/ --Dgho (обговорення) 09:35, 13 липня 2023 (UTC)

Шаблон "стаб" в статті Італійські держави

Доброго дня, шановний @Jphwra.

Ви прибрали (можливо випадково) шаблон "стаб" в заготовці статті "Італійські держави". Ця заготовка містить якийсь дуже куций і обмежений перелік історичних італійських держав, який катастрофічно неповний ані по часу (починається з незрозуиілого часу і так само обривається) ані по географії. Так само ця "стаття" не містить жодного описового тексту, який би розкривав суть питання, тому це скорше не дуже вдала спроба створити "статтю-перелік", але й він також катастрофічно неповний. Як би могла виглядати ця стаття. якби вона не була стабом, можна подивитись в англійській, італійській, французькій, німецькій, іспанській або навіть естонській версіях (обсяг їх в 6-8 разів перевищує українську). Навіть скромна російська версія в 5 разів більша... :(. Це не страшно для загальноописових статей, які зазвичай можна скоротити без суттєвої втрати змісту, але це абсолютно неможливо для статтей-переліків, оскільки в нашому випадку більше 3/4 італійських держав в українській версії просто відсутні, без жодної вказівки на це. Стаття в такому вигляді буде лише вводити в оману недосвідченого читача, який без відповідної позначки про те, що це не повноцінна стаття, а лише заготовка (стаб), буде вважати що перед ним повноцінний повний перелік італійських держав, як і вказано в назві. У звязку із вищенаведеним, дуже прошу вас повернути шаблон "стаб" в цю "статтю".

З повагою, Dmytro Tarnavsky (обговорення) 19:13, 15 липня 2023 (UTC)

Ліга чемпіонів УЄФА серед жінок 2022—2023

Вітаю! Можно більш детально про таблички, бо не дуже розумію про що мова. Як шаблон брав саме статтю про чоловічу лігу чемпіонів минулого сезону --Kovaleha (обговорення) 00:30, 22 липня 2023 (UTC)

Щодо ЗНА

Вітаю. Проблема у відображенні шаблону {{Позов}}, хоча там не було змін два роки.--Submajstro (обговорення) 04:46, 2 серпня 2023 (UTC)

Файл Файл:USA-Canada-Mexico 2026 World Cup Bid Logo (local).png номіновано на вилучення

Файл Файл:USA-Canada-Mexico 2026 World Cup Bid Logo (local).png, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 11 вересня 2023. Що ще можна зробити? --Jphwra (обговорення) 19:32, 11 вересня 2023 (UTC)

Сербія і т.д.

Сербію та інші нац кубки думаю на вихдіних чи наступного тижня заповнити. бо цього тижня всі саме грають --Nicolas Polischuck (обговорення)
Ще доповню. Кубки всі в Європі передивився, не оновив тільки кілька кубків, де є групові турніри, там мабуть справді після завершення груп доцільніше це зробити, тим більше групові етапи динамічно і швидко минають. Ну і москалі, то як завжди москалі...пора їм певно в азію переводитись. Щодо суперкубків передивився, доповню сьогодні завтра, а червоні посилання все ще залишу мабуть до листопада-грудня, мальта, туреччина і ще кілька країн полюбляють десь взимку влаштовувати їх розіграші--Nicolas Polischuck (обговорення) 16:10, 2 жовтня 2023 (UTC)

FK Transinvest from Galinė

Hej. Inboxes of da football clubs in UK_wiki connected with wikidatas, so emty spaces not working, because showing information from wikidata. About other, i agree with U. /// by the way, FK Transinvest is not from Vilnius City, they are from district of Vilnius. Home matches playing in lt:Širvintos, and located in da villarge lt:Galinė, witch was famous about logistic company. A few years ago (December 2021) they established football club, in 2022 won Second League, in 2023 they will be winners of da First League (now they leaders). Shortly, FC Hegelmann from district of Kaunas (rayon Kaunas) and Transinvest from district of Vilnius (rayon Vilinius). Some peolple confusing about locations. --Makenzis (обговорення) 18:27, 1 жовтня 2023 (UTC)

Siryj Lys

Я бачив.тільки чомусь не можу відкрити те посилання.то ж краще пиши в Обговореннях --Siryj Lys (обговорення) 18:02, 5 жовтня 2023 (UTC)

Нерозривний пробіл перед тире

Вітаю, пане @Jphwra!

Бачив Ваш коментар стосовно нерозривних пробілів перед тире у статті ось тут — https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%D0%B1%D1%80%D1%96_%D0%92%D0%B5%D0%B9%D0%B3%D0%B0

Маю зазначити, що на мій погляд ви не маєте рації щодо цього, бо якраз перед тире нерозривний пробіл важливий. Спробуйте помасштабувати розмір вікна браузера у статті, де нерозривний пробіл є і там де його нема, так, щоб текст з тире перейшов на наступний рядок і подивіться як себе при тих маніпуляціях поводить тире стосовно слів, які стоять перед ним. І чи вірно це згідно чинних правил пунктуації. --Snovyda (обговорення) 21:19, 16 жовтня 2023 (UTC)

ви знаєте цей знак безкінечності абсолютно зайвий, його не використовує жодна вікіпедія окрім нашої. Щодо вікон не знаю, в мене масштаб стандартний 100. А цей знак вже обговорювали він на загал зайвий абсолютно бо надає зайвих 5 чи 6 байтів і явно переобтяжує та штучно збільшує розмір статті. Я б вам рекомендував менше його використовувати в статтях. Дякую за розуміння. --Jphwra (обговорення) 04:43, 17 жовтня 2023 (UTC)
З точки зору типографіки нерозривний пробіл важливий. Ширина вікна не має значення. При будь-якій ширині знайдеться текст, де тире перенесеться на наступний рядок. Додати/прибрати слово зі стилістичних міркувань чи навіть виділити цитату курсивом, і ширина тексту міняється.
Інша справа, що кнопка «вікіфікація» давно вже повинна вставляти юнікодівський нерозривний пробіл замість html-одоробла, і заміняти присутні одоробла на юнікодівський символ. Це питання вже піднімалося кілька років тому, але з місця нічого не зрушилося. --ReAlв.о. 18:23, 20 жовтня 2023 (UTC)
саме так типографіки, а у нас електронна версія тому жодна вікіпедія не використовує той знак безкінечності бо він тупо додає зайвих байтів розтягуючи текст. Щодо обговорення то можна посилання на нього, підозрюю що там пару користувачів обговорили і на тому все, а це неподоство так і лишилось в нас. --Jphwra (обговорення) 18:26, 20 жовтня 2023 (UTC)
А що, як електронна, то на типографіку можна не звертати уваги? Хіба жодна вікіпедія не дотримується певних своїх (традиційних для типографіки тієї мови) правил шодо форми лапок, використання довгого/короткого тире і дефіса, виділення цитати курсивом, ..., …?
Не знайду я зараз тих обговорень, не пам'ятаю де й шукати. То років 5–6 тому бачив, коли я більш активним був. --ReAlв.о. 20:57, 22 жовтня 2023 (UTC)
друком примітки виглядають куди приємніше ніж у нас, бо тут чомусь гадають, що цифра перед буде виглядати як в типографіці НАД, а виглядає кумедно коли закінчується речення, потім порожнеча над якими цифри, і лише за тим кома чи крапка... Чомусь сакси на це звертають увагу і дотримуються якраз те про що я пишу. Примітки після знаків, відсутність знаку безкінечності. --Jphwra (обговорення) 21:04, 22 жовтня 2023 (UTC)
Закінчення речення і крапка наприкінці одного рядка і квадратні дужки з цифрою на початку наступного виглядають ще кумедніше, хоча звісно зустрічаються рідше. Але ріже око сильно. Вирішенням був би юнікодний нерозривний пробіл нульової довжини (з'єднувач) між знаком і приміткою. Здається, бачив таке в en Вікіпедії для довгого тире, де у нас має стояти нерозривний пробіл перед і звичайний після. У вигляді шаблону, що розгортається у ‍—‍ чи щось таке.
Але я так відчуваю, що коли я почну про різницю між дефісом і мінусом (трохи ширший за дефіс і трохи вище розміщений, рівний горизонтальній перекладині плюса), то мене взагалі капцями закидають. --ReAlв.о. 10:49, 25 жовтня 2023 (UTC)
Вітаю, колего! Бачив ваше повідомлення мені стосовно нерозривного пробілу. Дякую за нього, проте, нажаль, не можу з вами погодитись. Його застосування перед тире нормативне в нашій типографіці. Я фахово працюю в редактурі понад 15 років (і у Вікі редагую не перший рік, хоча й робив це переважно за межами УкрВікі в минулому) і з власного досвіду та досвіду колег можу вас лише запевнити у необхідності його використання. Посилання на те, що така практика, мовляв, не надто розповсюджена в EN, або DE вікі… що ж, всюди свої правила і норми. У нас «ялиночки», у когось "лапки", а у когось — « ялиночки », відбиті пробілами (французи), або ж »зворотні« (німці). До того ж, певно не дарма в інструментал УкрВікі інтегровано кнопку «вікіфікації», яка автоматично виправляє і "лапки", і додає нерозривний пробіл? ;) І, власне, аж ніяк не можу погодитись з аргументом про те, ніби нерозривний пробіл «обтяжує» код сторінки. Адже ми давно вже не в діал-ап епоху живемо, хіба ні? З найкращими, --Nurse fiction (обговорення) 21:02, 14 листопада 2023 (UTC)

Новий розділ

Вітаю. Не зовсім зрозумів, що це було: "Jphwra: Zubryckiy вас давно бачу блокували за такі речі. До вашого редагування там була літера Г. давайте вона повернеться, інакше я даю 1000% вм загрожує тривале блокування"? Може там і була у прізвищі перша літера Г, але було невірно транслітеровано Michael Garfath: Майкл Герет а не Майкл Ґарфат. Так що будьте уважні та перестаньте погрожувати--Zubryckiy (обговорення) 19:48, 19 жовтня 2023 (UTC)

можливо і так. Але ви просто вже маєте таку репутацію користувача, який порушує повсякчас правила. Тому і в мене така реакція була на ваше редагування. --Jphwra (обговорення) 19:54, 19 жовтня 2023 (UTC)
Це ваша суб'єктивна думка. Я ж не пишу свою суб'єктивну думку про вас, і не згадую яку ви маєте репутацію серед инші дописувачі вікіпедії.--Zubryckiy (обговорення) 20:00, 19 жовтня 2023 (UTC)

С/Шпортферайн (Клайпеда)

Вітаю, колего! Стосовно перейменування статті, яка ще недавно називалася Спортверейн (Клайпеда). Я перейменував статтю на Шпортферайн (Клайпеда), після чого ви у свою чергу перейменували її на Спортферайн (Клайпеда), з приміткою "літера Ш з литовського зовсім інша, тож та назва була правильна". Дійсно, з приводу літери Ш в литовській (Š) не посперечаєшся. Проте справа в тім, що назва цього історичного футбольного клубу є німецькою, адже це було саме німецьке спортивне товариство на початку 20-их у Клайпеді, яка ще донедавна звалась Мемелем, і мала традиційно велику кількість німецького населення (не мені вам розповідати про «етнічні» спортивні клуби в європейських імперіях на початку XX століття, ви власне, гарно обізнані в темі). Власне моє перейменування від цього факту й відштовхувалось: німецьке спортивне товариство з німецькою назвою ergo німецькою транслітерацією в українській статті. Ваше ж перейменування поєднало дві версії, утворивши щось третє («спорт» транслітеруємо з литовської, «ферайн» з німецької :) Пропоную, все ж таки, пристати на позицію історічної відповідності назви клубу, як саме німецкього спортивного об’єднання. --Nurse fiction (обговорення) 09:44, 26 жовтня 2023 (UTC)

в статті треба зазначити, що це клуб німецької діаспори аби не було різночітань --Jphwra (обговорення) 15:18, 26 жовтня 2023 (UTC)
Додав необхідну інформацією до змісту статті, проте зіткнувся з неможливістю перейменування статті :-/ --Nurse fiction (обговорення) 09:10, 31 жовтня 2023 (UTC)
@Nurse fiction: це до адмінів треба звернутись --Jphwra (обговорення) 15:44, 31 жовтня 2023 (UTC)
@Nurse fiction: бачу ви також регбі переймаєтесь, раджу приділити більше уваги цьому виду спорту, бо там майже немає кому писати. І роботи там чимало від збірних да турнірів. Щодо перейменування статті, то ще раджу звернутись до адмінів ми там на двох так поперейменовували статтю, що без допомоги функціоналу адміна там перейменування зробити неможливо. Між іншим щодо литовських футбольних (може і баскетбольних) клубів може пару червоних зробили синіми? Я зі свого боку обіцяю перевірити. З повагою --Jphwra (обговорення) 19:03, 31 жовтня 2023 (UTC)
Регбі переймаюсь, дійсно. Так само, як і (включно з литовським) футболом. А от баскетбол (будь-якої країни) — то точно не моє %)
Щодо перейменування — зрозумів, до адмінів по допомогу. Гарного дня! --Nurse fiction (обговорення) 19:05, 31 жовтня 2023 (UTC)
@Nurse fiction: перепрошую що чужу помилку написав на вас, це щодо найменування в розділі Досягнення. Це автор Олексій Кучер помилився. Щодо клубів, зрозумів. Там плідної роботи. Між іншим у нас відсутні статті про ранні чемпіонати, а от шаблон про чемпіонати Литви є. Може трохи пописали? Зразок там є для написання, в енвікі статті також присутні, то як? --Jphwra (обговорення) 19:10, 31 жовтня 2023 (UTC)

Блокування від 9/11/2023

Вітаю! Вас заблоковано за систематичні порушення ВП:Е та ВП:НО (останнє редагування ред. № 40875677 містики і зацензурений вульгаризм та персональний випад до групи користувачів). Коли сплине блокування, Вікіпедія завжди рада Вашому продуктивному внеску. Дякую за розуміння і прохання не порушувати правила ввічливості. --Shiro NekoОбг. 10:12, 9 листопада 2023 (UTC)

@Shiro D. Neko: Прохання розблокувати. Я зрозумів помилку, дійсно трохи був перебор. Тож прошу розблокувати, надалі ОБІЦЯЮ утриматись від таких порівнянь. Дякую.--Jphwra (обговорення) 14:25, 9 листопада 2023 (UTC)
@Shiro D. Neko: чи можна розблокувати мене наразі але взамін заблокувати доступ до кнайпи (на три доби) де я здійснив порушення? Досить чимало роботи буде просто потім в авральному режимі. Завчасно дякую. --Jphwra (обговорення) 19:00, 9 листопада 2023 (UTC)

Випад агресії

Доброго дня, не зрозумів Вашу поведінку ред. № 40904422. Ви категорично проти, бо я задав уточнювальне запитання?--Бровар (обговорення) 11:05, 13 листопада 2023 (UTC)

Арбітриня

Привіт. Див. Український правопис 2019 року УПЛ, Football.ua, Sport.ua ТСН, 24 Канал і безліч офіційних сайтів клубів тощо. Відкриваємо статтю про Монзуль і бачимо — арбітриня --AnatolyPm (обговорення) 18:08, 13 листопада 2023 (UTC)

Нерозривний пробіл перед тире

Шановний, Jphwra, як би воно оце вас попросити шоб Ви зрозуміли - всі ваші доводи, шо воно якось переобтяжує статті - це воно якесь не таво. Ви просто не займайте тих пробілів — здалися вони Вам, чи Ви якийсь незупинник, чи я не пойму. Чи більш нема чим зайнятися? (персональний випад приховано) --Snovyda (обговорення) 20:45, 1 грудня 2023 (UTC)

Підтримую, цей пан взагалі не тямить в типографіці, і амперсанд називає "знаком безкінечності" 😆 --OlexDJ обг 14:26, 2 грудня 2023 (UTC)
Пане Jphwra, який же випад в констатації факту? Щодо ВП:НО, зовсім не бачу, щоб хтось вам агресивно погрожував, тим паче ображав... --OlexDJ обг 16:17, 2 грудня 2023 (UTC)

Перович

Так, дійсно, переплутав. Думав, південнослов'янські прізвища передаються через і, виявилось — навпаки. Дякую. --Олег (обговорення) 06:22, 4 грудня 2023 (UTC)

Попередження

Вітаю. Щоб не бути голослівним, офіційно випишу Вам попередження про війну редагувань тут. Ви створюєте конфлікт буквально на пустому місці. І, так, я не бачу нічого поганого у тому, щоб додати до розділу "Див. також" одне посилання у кількох статтях. І це Ви маєте починати обговорення, якщо Вам щось не подобається, а не скидувати це на когось іншого і обгрунтовувати відкоти "відсутністю консенсусу". --reNVoy (обговорення) 11:20, 6 грудня 2023 (UTC)

Згущівка для Вас за активність в українській Вікіпедії

Згущівка
За даними аналізу ГО «Вікімедіа Україна», Ви стали одним із найактивніших патрульних в українській Вікіпедії у жовтні цього року. Вітаємо і дякуємо за Ваш внесок!

Нагорода також передбачає фізичний приз) Я напишу деталі Вам вікіпоштою.

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі.

З повагою, --Нестеренко Оля (обговорення) 10:06, 23 грудня 2023 (UTC)