The Sims 3: Showtime

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Sims 3: Showtime
Розробник Electronic Arts
Видавець США EA Play/The Sims Studio
Дистриб'ютор Steam
Жанр(и) Симулятор
Платформа Windows, OS X, iOS, Mobile
Дата випуску США Канада 6 березня 2012
Австралія 8 березня 2012
Європа 10 березня 2012
Режим гри однокористувацька гра
Мова англійська[1], чеська[1], данська[1], нідерландська[1], фінська[1], французька[1], німецька[1], угорська[1], італійська[1], японська[1], корейська[1], норвезька[1], польська[1], португальська[1], бразильський варіант португальської мови[1], російська[1], іспанська[1] і шведська[1]
Вік. обмеження ESRB: T
OFLC: M
PEGI: 12+
Технічні деталі
Рушій RenderWare
Носій цифрова дистрибуція
The Sims
Попередня гра The Sims 3: Pets
Наступна гра The Sims 3: Supernatural
Офіційний сайт

The Sims 3: Showtime — шосте доповнення для комп'ютерної гри жанру стратегічного симулятору життя The Sims 3. В США вийшло 6 березня 2012. Доповнення містить новий район під назвою Старлайт Шорс і фокусується на шоу-бізнесі. Схожими доповненнями є The Sims: Superstar. Обмежене колекційне видання включає ексклюзивне наповнення, таке як сцену та два костюми разом із постером із сімом, який зроблений за образом американської співачки Кеті Перрі.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

SimPort[ред. | ред. код]

Функція SimPort дозволяє гравцям відправляти своїх сімів на турне до міст своїх знайомих по інтернеті. Також можливо запросити сіма знайомого приїхати на концерт до міста гравця; гравець може самостійно підготувати сцену із задниками, кріпленнями, освітленням та спецефектами. Гравці можуть кидати у виконавців на сцені різні об'єкти: починаючи від квіт і закінчуючи капустою. Вибір, при якому гравець не використовує SimPort ніяк не впливає на ігровий процес всередині доповнення[2]. Якщо обрати використання SimPort, гравці можуть відкрити нові задники, кріплення та костюми для сімів. Гравці можуть переписуватися між собою, коли їх сім знаходиться в іншому місті[3].

Старлайт Шорс[ред. | ред. код]

У доповнені був доданий новий район під назвою Старлайт Шорс. Він віддалено нагадує центр каліфорнійського міста, наприклад Лос-Анджелеса. В ньому знаходяться парки, кав'ярні, місця для проведення шоу, на яких сіми можуть виступати; перед аудієнцією можуть виступати сіми-співаки, сіми-акробати та сіми-фокусники. Наявний пляж із будиночками по береговій лінії. В Старлайт Шорс також проводять сімфести.

Сцени[ред. | ред. код]

Showtime додає можливість влаштовувати сцени, на яких можуть виступати сіми. За дві години до початку концерту у режимі покупок з'являється меню "Кріплення". Із цього меню можна вибрати різні об'єкти та зберегти створений тип кріплення, або ж завантажити вже готовий розробниками. Також є можливість використати автоматично підготовлені кріплення для сцени. У кріпленнях доступні ефекти освітлення, полум'я, метелики та інші ефекти. Коли сім завершив виступ, стає доступним перегляд оглядів цього виступу. Сім може мати від чудесної до жахливої оцінки. Настрій сімів значно впливає на якісь їх виступу.

Нові кар'єри[ред. | ред. код]

В доповненні з'явилися такі нові кар'єри як співак, акробат, фокусник та діджей. Система просування по кар'єрній сходинці така ж сама як і первинна із доповнення The Sims 3: Ambitions.

Нові об'єкти[ред. | ред. код]

Нові об'єкти доповнення включають стільці біля басейнів, машини караоке, кабіни діджеїв, нові гітари, палички, мікрофони, прожектори, акустичні системи, музичні автомати, сфери електро-денсу, стіл-доміно, кабінки для зйомки фото, переносні MP3-плеєри і нове освітлення. Як і всі попередні доповнення, Showtime додає нові зачіски та одяг. Із нововведень також присутні декорації для сцен.

Реліз[ред. | ред. код]

Обмежене колекційне видання[ред. | ред. код]

Спеціальне видання під назвою The Sims 3 Showtime: Katy Perry Collector's Edition фокусується на тематичних об'єктах Кеті Перрі: декораціях, зачісках, одязі із її студійного альбому «Teenage Dream». Обмежене колекційне видання включає додаткові будівлі для району, тематичні зачіски, гітару, ексклюзивний постер, два фруктових костюми, 3 фруктові декорації на сцену (статуї банану, вишні та кавуна).

Рецензії[ред. | ред. код]

Ебігейл Холден із Lazygamer.net оцінила доповнення у 8.5, хвалячи нововведення та кар'єри, але критикуючи гру за деякі баги.[8]

Розробка доповнення[ред. | ред. код]

Музика[ред. | ред. код]

Список саундтреків із The Sims 3: Showtime
#НазваАвторРадіостанція в гріТривалість
1.«Not Your Fault»AwolnationІнді2:52
2.«Swoobie Zine»A Nagging Sense Of UncertaintyІнді5:45
3.«Tonight»SeetherІнді3:46
4.«You Me and The Boatman»Quiet CompanyІнді3:45
5.«We Are Young»FunІнді4:08
6.«Don't Wanna Go Home»Джейсон ДерулоПоп3:30
7.«This City»Патрік СтампПоп3:42
8.«Betrayed»Tiny DancerПоп3:57
9.«Loo Mah»Ванае ЛокрелПоп3:03
10.«For The Kids Of The Multiculture»Sonic Boom SixПоп3:17
11.«Last Friday Night»Кеті ПерріПоп3:56
12.«Firework»Кеті ПерріПоп3:53
13.«The One That Got Away»Кеті ПерріПоп4:50

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б в г д е ж и к л м н п р с т у ф Steam — 2003.
  2. The Sims 3 Showtime Limited Edition. EA. EA Games. Архів оригіналу за 20 лютого 2012. Процитовано 6 грудня 2011. {{cite web}}: Cite має пустий невідомий параметр: |df= (довідка)
  3. Kelly West. The Sims 3 Showtime Expansion Pack Review: Music, Magic And Acrobatics. Cinemablend. Архів оригіналу за 7 березня 2012. Процитовано 7 січня 2018.
  4. The Sims 3: Showtime. GameRankings. CBS Interactive. Архів оригіналу за 10 березня 2012. Процитовано 7 січня 2018.
  5. The Sims 3: Showtime. Metacritic. Архів оригіналу за 8 січня 2012. Процитовано 7 січня 2018.
  6. Anthony Gallegos (8 лютого 2012). The Sims 3: Showtime – Living the Dream. IGN. News Corporation. Архів оригіналу за 22 червня 2012. Процитовано 7 січня 2018.
  7. Mark Langshaw (16 березня 2012). 'The Sims 3: Showtime' review (PC). Digital Spy. Hearst Communications. Процитовано 7 січня 2018.
  8. а б Abigail Holden (16 березня 2012). The Sims 3 Showtime review – I clicked a Sim and I liked it. Critical Hit. Архів оригіналу за 5 травня 2012. Процитовано 7 січня 2018.

Посилання[ред. | ред. код]