Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Архів 66

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Фільми

Один користувач видаляє з фільмів категорії їх країни-виробника (наприклад, з фільмів США видаляє Категорія:Фільми США), аргументуючи це тим, що є більш детальні категорії. Прошу пояснити чи це правильно. На питання «Якщо я не знаю який жанр має американський фільм, як його знайду без категорії (Категорія:Фільми США)?» він відповідає — через Гугл. Watashi-wa (обговорення) 14:53, 6 серпня 2015 (UTC)

Відповідь.Green Zero обг 15:01, 6 серпня 2015 (UTC)

Вандал

Спеціальна:Внесок/62.80.179.85 --Yukh68 (обговорення) 20:48, 6 серпня 2015 (UTC)

Масове порушення ВП:Е користувачем

Я став мішенню масованої атаки з боку користувача Krupski Oleg. Моя з ним дискусія на сторінці Обговорення:Дохристиянська писемність словʼян призвела до його звинувачень мене у деструктивній діяльності. Але користувач на цьому не зупинився, а намагається рекрутувати вікі-язичників (!) для боротьби зі мною та іншими «ворогами». Мені ще не доводилось бачити 19 (!) сповіщень про згадування моєї скромної персони за 20 хвилин: ред.№ 16568671, ред.№ 16568669, ред.№ 16568667 (усі не викладаю, але їх саме 19) .

Я прошу заблокувати користувача на довгий термін, а окрім того розглянути доцільність його редагувань в основному просторі вікіпедії. Мало перетинався з ним, але знаменита стаття Украни, нещодавні фальшиві джерела у статті Московія та стаття про руни наводять мене на думку, що особиста любов до фолк-хісторі заважає користувачу дотримуватися нейтральності та призводить до постійного скочування до оригінальних досліджень.--Brunei (обговорення) 10:14, 7 серпня 2015 (UTC)

В ідеалі потрібно би зробити так, щоб не вступати з коирстувачем у дискусії (це безперспективно), але водночас дозволити робити йому корисні редагування. Пропоную просто блокувати доступ до конкретних сторінок. --ASƨɐ 11:36, 7 серпня 2015 (UTC)
Давайте спробуємо. Перегляну, що саме він любить редагувати. Проте yakudza правий: нові статті не забаряться. --Brunei (обговорення) 12:39, 7 серпня 2015 (UTC)
З останнього внеску я додав у фільтр (Славія|Норманська теорія|Слов'янські руни) — це статті, про які користувач вів обговорення. Але я маю сумніви, чи це доцільно; це рівнозначне замороженню статті. Можливо, попередньо відкинути у них внесок, але там можуть бути корисні редагування. --ASƨɐ 12:42, 7 серпня 2015 (UTC)
5 діб блокування. Зараз додам у Спеціальна:Фільтр_редагувань/20 якісь статті --ASƨɐ 11:42, 7 серпня 2015 (UTC)
  • AS мене випередив, заблокував на 5 діб. Блокування на більший термін, може бути після обговорення адміністраторів, загалом я підтримуватиму, якщо не буде іншого виходу, блокування на термін більше 7 діб. Думаю, що користувачеві варто заборонити редагувати всі теми, що мають стосунок до фолк-гісторі. Не знаю, чи фільтр редагувань із цим впорається. Бо статей типу Алатир (руна), єдиним джерелом до якої є книга московського (мало нам своїх плачинд) псевдоісторика Платова, можна буде написати безліч. --yakudza 11:48, 7 серпня 2015 (UTC)

Атака клонів

178.120.0.76 захопився створенням непотрібних клонів вже неодноразово видаленої статті. Прохання заблокувати. --Fessor (обговорення) 17:20, 7 серпня 2015 (UTC)

Блокування не допоможе, ІП постійно міняється. Додайте в фільтр «Персональні обмеження» ще слово «Бугатті» для цього діапазону: змініть «"Печкуров" in added_lines» на «("Печкуров" in added_lines | added_lines rlike ".+Бугатт[иі].+")». Не забудьте про дужки--RLuts (talk) 17:28, 7 серпня 2015 (UTC)

Змінив. Однак краще було б, якби Ви самі це робили...--Piramidion 17:47, 7 серпня 2015 (UTC)
Новий акаунт: Usa-Music-Channel. Треба блокувати. --Fessor (обговорення) 17:50, 7 серпня 2015 (UTC)

(образа вилучена) намагається "відбілити" свого кандидата. Вже веде війну правок. Чи можна поставити захист тільки для патрульних? Для автопідтверджених вже не буде діяти із завтрішного дня. (образа вилучена) (образа вилучена) і на тому буде спокій тим статтям?) ;-( Добре було б його попередити, щоб не займався (образа вилучена). З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 23:53, 2 серпня 2015 (UTC)

А до того такий само (образа вилучена) був - Vitaliywikiua. --Nickispeaki (обговорення) 23:59, 2 серпня 2015 (UTC)
ВП:НТ --Fessor (обговорення) 05:13, 3 серпня 2015 (UTC)

Шановні Адміністратори! Оскільки Вікепедія не є платформою для політичного піару або антипіару, я відредагувавши вищенаведену статтю, виклав абсолютно нейтральну біографічну інформацію. Без якихось домислів, та припущень які публікувались в засобах масової інформації. Ви самі знаєте як працюють вітчизняні ЗМІ. Особисті думки, які викладали шановні користувачі ZZZico та Nickispeaki базуються тільки на матеріалах, що публікувались у ЗМІ і є неперевіреною і неправдивою інформацією, не є доведеними і підтвердженими фактами. Якщо поспостерігати за змінами в вищенаведеній статті, які робили шановні користувачі ZZZico та Nickispeaki у період проведення виборчої кампанії у 205 окрузі , то можливо зробити виводи, що шановні користувачі просто були зацікавлені в поширені недостовірної інформації, іншими словами поширені «чорного піару». У зв’язку з вищенаведеним, прошу Вас, розібратися в ситуації яка склалась, і вжити відповідних заходів! З повагою, Maximwikiua!

  • Захистив на патрульованій версії, будь ласка, подальші обговорення ведіть на сторінці обговорення статті. --yakudza 09:56, 3 серпня 2015 (UTC)

Шановний Адміністратор! Але ж Ви захистили статтю яка суперечить ВП:НТ, тобто свідомо підтримуєте порушення статуту Вікіпедії, тим-самим створюєте юридичний факт про наклеп. Тому прошу Вас, привести статтю у відповідність ВП:НТ, або зовсім її видалити. Maximwikiua 14:20, 3 серпня 2015 (UTC)

Статтю ніхто не видалятиме. Наразі вона є нейтральною - критика має місце бути, ми не можемо висвітлювати лише позитив. Оціночні судження прибрані, уся критика підтверджена авторитетними джерелами. Факт наклепу можуть створювати джерела, звідки береться інформація. Усі юридичні претензії ви можете викласти до них. Політика нейтральної точки зору та щодо біографії живих людей вимагає прибирати оціночні судження та інформацію без джерел, що і було зроблено. --Максим Підліснюк (обговорення) 11:25, 3 серпня 2015 (UTC)
Дякую Максиме, за відповідь і тлумачення!
Але будь-ласка поясніть чи може бути "авторитетним джерелом" відео в youtube, що розміщено інтернет-шахраями: https://www.youtube.com/channel/UC0kssB1DFiMTtlv2ApbV11Q/videos ?
Або коментері, політичних опонентів, які є апріорі упередженими і направленими на дискредитацію https://www.youtube.com/watch?v=qSGnCWJXncg https://www.youtube.com/watch?v=bCHdXCLgzxU.
Чи повинна Стаття в такому незалежному, всесвітньому ресурсі, яким є Вікіпедія базуватися на фейках, або «джинсі»? Maximwikiua 16:00, 3 серпня 2015 (UTC)
вибачте, що пишу не на сторінці обговорення статті, бо це принципове питання і стосується русурсу взагалі. Maximwikiua 16:21, 3 серпня 2015 (UTC)
--Nickispeaki (обговорення) 00:11, 5 серпня 2015 (UTC)
Шановний Nickispeaki! Я розумію, що Ви справжній громадянин-патріот України та Чернігова, Вам болить за долю країни, та майбутнє Наших дітей. Ви, як і будь-яка інша людина, маєте свої особисті думки, погляди, переконання, симпатії та антипатії, мотивовані або немотивовані. Україна вільна, демократична держава і надає багато можливостей та способів для їх імплементації та оприлюднення. Будь-ласка пишіть статті в ЗМІ, збирайте прес-конференції, знімайте та викладайте фото, відео, постіть у соціальних мережах, пишіть у блозі, зустрічайтеся та обговорюйте іх з однодумцями, або дискутуйте з тими хто їх не поділяє. Меседж який Ви будете нести, буде особисто від Вас, а не від невідомої особи, яка ховається за нікнеймом і намагається свій негатив в ставленні до людини викласти в ії автобіографічній статті. Таким чином маніпулюючи всесвітньо відомим ресурсом Ви посягаєте на її честь та гідність. Виходячи із усіх правил, статутів та позиціонування ресурсу, Вікіпедія - це ІНЦИКЛОПЕДІЯ. Люди, які звертаються до цього поважного ресурсу, прагнуть отримати довідкову, фактичну, належним чином підтверджену, інформацію подану без особистих переконань та оціночних суджень (звідси "прагнення до нейтральності статей").Виходячи з попередніх постів, Ви не в змозі об'єктивно та неуперджено подати інформацію. Тому прошу Вас, у вище згаданій статті викладати лише підтверджені належним чином біографічні факти або не писати нічого взагалі. А оціночні судження, здогадки, припущення, звинувачення в порушені закону, Ваші, або інших експертів в політичному житті країни, залишити для публіцистичних статей в пресі чи інших засобах масової інформації. В свою чергу, прошу Адміністраторів втрутитись в розв'язання порушеного питання, та вжити всіх відповідних заходів для унеможливлення подальшої дезінформації читачів та користувачів Вікіпедії. 01:20, 6 серпня 2015 (UTC) Maximwikiua (Перепрошую, забув поставити підпис!)
Шановний анонім (швидше всього, Maximwikiua)! Я розумію, що Ви працювали, швидше всього в піарі (Ваша термінологія і словечки типу джинса (до чого воно тут вживається? якщо джинса - це замовлена рекламна стаття, тут це мабуть, більше Ваших дій стосується), чорний піар тощо) і що Вам, швидше всього за це і зараз платять дуже великі гроші (за місячну зарплату піарщика може жити цілий багатоповерховий будинок з пенсіонерами, які віддали свої голоси за 400 гривень - іншого виходу у них зараз заробити при пенсії в 900 гривень немає ;-( ) - Березенко, чи хто б там не було. Але, як Ви дуже правильно підмітили, Вікі має бути нейтральною. Як Ви й інше підмітили - я явно захопився висвітлювати Березенка, м’яко кажучи не з кращої сторони. Та просто для балансу. Бо Березенко і так вже всіх дістав в Чернігові своєю рекламою і піаром. А щодо нейтральності, в тому числі подання точки зору самого Березенка - то так, це теж треба додати. Як тільки буде розблокована стаття, то і це також добавлю. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 10:38, 8 серпня 2015 (UTC)
Пс. Ще хочу подякувати за інформацію про Березенка, яку Ви почали додавати - більша частина з ниї заслуговує після перевірки, щоб додати до статті. Що я і почав робити, але не встиг, через захист статті. Повторюся, я це зроблю пізніше. Я готовий до співпраці. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 10:38, 8 серпня 2015 (UTC)
Пане Миколо! Замість купи тексту вгорі, який порушує Вікіпедія:ЧНВ, ви могли б переписати ту статтю. Але Вам, ймовірно, цікавіше виступати з віртуальної трибуни. --Volodymyr D-k (обговорення) 11:05, 8 серпня 2015 (UTC)
Не погоджусь із @Максим Підліснюк:. Стаття в частині Участь у виборах на 205 окрузі ну дуже порушує Вікіпедія:Біографії живих людей, Вікіпедія:Нейтральна точка зору, Вікіпедія:Авторитетні джерела. Немає ні альтернативних точок зору, ні нормальних АД (а по настільки широко освітленій в медіа темі джерела з різних боків + відносно нейтральні можна було б знайти). Автор(и) полінився чи навіть не планував цього робити. По другому абзаці: Ютуб не АД (а тут взагалі канал, створений «під подію») б) з «нібито» його сторінки робиться висновок про нечесну кампанію (вже без «нібито»). По третьому абзаці а) речення незрозуміло сформульоване; б) за лінком відеомонолог Садового; Віталія Купрія, на якого посилаються в тексті, не чути (а якщо праворуч не він — не знаю, як Купрій виглядає, то і не видно). --Volodymyr D-k (обговорення) 21:51, 3 серпня 2015 (UTC)
@Volodymyr D-k: Дякую, Володимире! Дійсно, багато в чому Ви праві. Стаття недороблена, деякі абзаци тільки в задумці. Є матеріали. Гадаю, на днях зберуся і почну дописувати. Буду вдячний за любу допомогу і консультації. --Nickispeaki (обговорення) 00:11, 5 серпня 2015 (UTC)

Без заголовку

46.118.66.193 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) - людина дико вандалить цілий день на сторінці Склади ВІА Гра, зокрема замінює всю інформацію на російськомовну. Прохання заблокувати. --Ілько Біленко-Шумахєр (обговорення) 14:52, 8 серпня 2015 (UTC)

Заблокований на два дні Piramidion --Максим Підліснюк (обговорення) 15:08, 8 серпня 2015 (UTC)

Прохання надати прапорець відкочувача

Сподіваюсь, обговорення не потрібне --RLuts (talk) 18:00, 7 серпня 2015 (UTC)

Може-таки заявка? --Sergento 18:11, 7 серпня 2015 (UTC)

У нас висить багацько перейменувань. Вже варто підбивати підсумки. Тут прозвучала думка, що іноді багато писанини, але тоді варто дивитись на кількість «за» чи «проти» та особливо не вникати. Крім того, деякі обговорення стають для певних користувачів місцем для порожніх балачок і відволікають увагу. Якщо треба сформулювати підсумок, радо долучуся.--Bulakhovskyi (обговорення) 19:58, 8 серпня 2015 (UTC)

Очевидний випадок. ТакТак Зроблено --Максим Підліснюк (обговорення) 20:08, 8 серпня 2015 (UTC)

В'ятка → Вятка

Підсумок не підведений, а у Вікіпедія:Перейменування статей немає серед актуальних і серед завершених. Що за глюк? --Basio (обговорення) 07:03, 9 серпня 2015 (UTC)

Не знаю, чим спричинений такий глюк. Замість включення сторінки, є лише посилання на шаблон Rename. Можливо, це пов'язане з надто великою кількістю включених шаблонів (треба таки сформулювати правило щодо закриття підсумків на ВП:ПС). Я замінив те включення на посилання - сторінка і так вже ледве відкривається, включення такого великого обговорення дуже небажане.--Piramidion 08:45, 9 серпня 2015 (UTC)

Вже видалялася, але вперто створюється знов (джерела - власний портал). Прохання видалити і заблокувати можливість створення для анонімів (принаймні). --Fessor (обговорення) 19:55, 6 серпня 2015 (UTC)

  • (Пардон, по русски) это крайне упорный самопиарщик с нулевой значимостью, в рувики долбится уже едва ли не год. Рекомендуется активное использование фильтров правок. OneLittleMouse (обговорення) 20:00, 6 серпня 2015 (UTC)
Видалив та поставив захист--TnoXX parle! 20:03, 6 серпня 2015 (UTC)
Печкуров Олексій, Печкурова Алексей Геннадьевич..... OneLittleMouse (обговорення) 20:12, 6 серпня 2015 (UTC)
Гляньте список нових сторінок, там цікаво. --Volodymyr D-k (обговорення) 20:16, 6 серпня 2015 (UTC)
І ще. І ще будуть, припускаю. --Volodymyr D-k (обговорення) 20:30, 6 серпня 2015 (UTC)

Поставив фільтр --RLuts (talk) 20:40, 6 серпня 2015 (UTC)

До речі, це остання моя адміндія, дякую всім за співпрацю. Надто мало часу. m:Steward_requests/Permissions#RLuts@ukwiki--RLuts (talk) 20:47, 6 серпня 2015 (UTC)

їжаки

тут один новоспечений зоолог взявся активно придумувати українські біномени для тварин, зокрема для їжаків. навіть для тих родів і видів, для яких українські -назви у науковій літературі відсутні або були запропоновані тут після основної назви латиною для кращого розуміння теми статті, але існували лише як пояснення, а не як назви.... щось треба робити. чи це вже правило вікіпедії? --ursus (обговорення) 18:59, 8 серпня 2015 (UTC)

Можете виправити кілька помилок та на прикладі цих помилок пояснити йому на сторінці обговорення? — NickK (обг.) 19:40, 8 серпня 2015 (UTC)
спробував пояснити на прикладі одного перейменування. інші зроблені без обговорень. воювати не буду. зворотні перейменування робити ціла морока. дискутувати з кожним таким аматором собі дорожче... --ursus (обговорення) 20:10, 8 серпня 2015 (UTC)
Я знайшов там лише три перейменування: Їжак пустельний, Їжак індійський та Їжак довгоголковий, які з них неправильні? — NickK (обг.) 20:27, 8 серпня 2015 (UTC)
Всі ці назви є в українському зоологічному словнику. --Bulakhovskyi (обговорення) 20:32, 8 серпня 2015 (UTC)
рід "Paraechinus" не має української назви. якщо знаєте - то перейменуйте і дайте відповідні назви видам. припускаю, що знайдений вами словник був виданий до визнання цього роду. --ursus (обговорення) 23:20, 8 серпня 2015 (UTC)
Маркевич О. П. Російсько-українсько-латинський зоологічний словник / О. П. Маркевич, К. І. Татарко. — К.: Наукова думка, 1983. — 410 с. Тут є назва роду і декілька видів. Щоправда, у користувача незрозумілі перейменування. Я в нього запитав, на які джерела він спирається. Хай відпишеться.--Bulakhovskyi (обговорення) 01:10, 9 серпня 2015 (UTC)
@Bulakhovskyi: він спирається на англомовні джерела (див. Обговорення:Їжак ефіопський)--Piramidion 09:54, 9 серпня 2015 (UTC)

Війна редагувань ред.№ 16577517 --Dimant 11:33, 9 серпня 2015 (UTC)

Ніякої війни тут немає. Прибрав шаблон, який навмання і необгрунтовано почепили. На всі твердження є посилання на авторитетні джерела. --Jeromjerom (обговорення) 11:35, 9 серпня 2015 (UTC)
Комусь ця стаття заважає жити. Де ви там ОД побачили? Все досить об'єктивно. Треба на якийсь час закрити доступ, хай охолонуть. --Bulakhovskyi (обговорення) 12:46, 10 серпня 2015 (UTC)

Будь ласка, гляньте. Микола Василечко виправляє помилки, VaeVictis їх знову повертає, не розуміючи простих правил правопису. Я такого дикунства ще тут не бачив. --Bulakhovskyi (обговорення) 12:52, 10 серпня 2015 (UTC)

Користувач:Микола Василечко псує шаблон Шаблон:Країна в темах, який вже використовується в багатьох сторінках, через що цей шаблон буде неправильно відображатись. --VaeVictis (обговорення) 12:58, 10 серпня 2015 (UTC)

Ти бач який! Я його тричі попереджав, щоб не заважав мені виправляти помилки, бо звернуся із запитом до адміністраторів, а він він мене випередив :). То, вельмишановні адміністратори, спочатку прочитайте тут (і попередню тему там же), а потім втихомирте «знавця» мови, хай мені не заважає виправити цю катавасію з кількох десятків шаблонів, категорій та статей з порушенням § 11 правопису. Бо я не маю часу передиратися з цим користувачем.--Микола Василечко (обговорення) 13:04, 10 серпня 2015 (UTC)
Насправді і так, і так неправильно. Не можна сказати ні Транспорт у Україні, ні Транспорт в Великій Британії, тож треба, мабуть, додати якийсь додатковий параметр для прийменника — NickK (обг.) 13:05, 10 серпня 2015 (UTC)
NickK, я запропонував варіант тут — для країн, що починаються на голосну зробити окремий шаблон, якщо в одному не можливо зробити універсально на різні випадки.--Микола Василечко (обговорення) 13:18, 10 серпня 2015 (UTC)
Користувач:Микола Василечко неправий, оскільки вносить зміни в вже працюючий шаблон. вважаю, що в готовому шаблоні такі зміни шкідливі. в цьому випадку найкраще це - модифікувати шаблон для різних випадків у в на, або створити для у інший шаблон. --VaeVictis (обговорення) 13:13, 10 серпня 2015 (UTC)
зробив шаблон:у-в. Треба запрограмувати логіку з Правопису до Модуль:Граматика --ASƨɐ 14:04, 10 серпня 2015 (UTC)
Я в таких складних кодах не розбираюся (тільки css, html, дуже слабо php), тож зробіть усе до кінця. Бо я проблемні шаблони з у/в у спокої не залишу, хай навіть дехто на стіни догори дригом лізе :) .--Микола Василечко (обговорення) 16:35, 10 серпня 2015 (UTC)

Війна редагувань

217.118.78.91 псує статтю Мі-26. Прохання заблокувати. --Fessor (обговорення) 19:34, 10 серпня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено--Piramidion 19:48, 10 серпня 2015 (UTC)

Видалянт

95.134.246.246 «фільтрує» статтю про Тетяну Сосновську. Прохання заблокувати. --Fessor (обговорення) 06:45, 11 серпня 2015 (UTC)

Встановив захист на статтю від анонімів. --Sergento 08:05, 11 серпня 2015 (UTC)

Дивина

Я такого ще не бачив, тому питання до найдосвідченіших (тобто, адмінів): чи потрібні шаблони, створені Vanya Jee? --Fessor (обговорення) 13:16, 11 серпня 2015 (UTC)

Навряд. Додав у фільтр персональних обмежень. --ASƨɐ 13:30, 11 серпня 2015 (UTC)

Як вбити цього москальського троля?

оце там ніби динамічний IP --Helgi (обговорення) 21:36, 11 серпня 2015 (UTC)

Блокувати весь харківський Укртелеком не хочеться, зараз подивлюся, чи можна щось краще придумати — NickK (обг.) 22:47, 11 серпня 2015 (UTC)
Ні, на жаль, ніяк, хіба заблокувати кільком областям Укртелеком. Дуже великий діапазон, у якому багато активних користувачів — NickK (обг.) 23:10, 11 серпня 2015 (UTC)

Неприйнятне ім'я

Рекламні. --Fessor (обговорення) 13:07, 10 серпня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено --Максим Підліснюк (обговорення) 14:30, 10 серпня 2015 (UTC)

...

Відреагуйте будь ласка [1]. Дякую.--Aeou 06:03, 11 серпня 2015 (UTC)

Образливим є хіба що цей коментар. Поки що я не бачу сенсу якось реагувати. --ASƨɐ 09:36, 11 серпня 2015 (UTC)
Тут мав місце тролінг. Зрештою, навіть якщо про образливість, то не знаю, чим «цербери» кращі від «закомплексованих фанатиків», яких Ви образою все ж вважаєте [2].--Aeou 19:20, 12 серпня 2015 (UTC)

Прохання відреагувати

Прохання негайно відреагувати на образливі коментарі користувачів Pavlo1 та A1 у цьому обговоренні: Вікіпедія:Статті-кандидати_на_вилучення/9_серпня_2015#Користувач:A1/планові перевірки вахтерів--RLuts (talk) 17:46, 11 серпня 2015 (UTC)

Вони попереджені. Як на мене, цього доастатньо. --ASƨɐ 19:00, 11 серпня 2015 (UTC)
Маю надію що RLuts вибачиться за наклеп. --Pavlo1 (обговорення) 12:07, 12 серпня 2015 (UTC)
Який? --ASƨɐ 12:11, 12 серпня 2015 (UTC)
Про «образливі» коментарі --Pavlo1 (обговорення) 12:16, 12 серпня 2015 (UTC)
Гадаю, більшість людей образяться, якщо їх назвати закомплексованими фанатиками, тому ні, я не вважаю це наклепом. --ASƨɐ 12:28, 12 серпня 2015 (UTC)
Будь-ласка дифи! Кого і коли я назвав «закомплексованим фанатиком»? --Pavlo1 (обговорення) 12:56, 12 серпня 2015 (UTC)
Очевидно, що йдеться про [3]. Звісно, я міг неправильно зрозуміти фразу „Не плутайте власні комплекси...“? --ASƨɐ 13:03, 12 серпня 2015 (UTC)
Очевидно, що в даному тексті не міститься образи, яку ви мені приписуєте! Тож прошу скасувати ваше «попередження» (аби я зрозумів ваші дії правильно досить закреслити ваше відповідне твердження) --Pavlo1 (обговорення) 13:50, 12 серпня 2015 (UTC)
Там Ви натякнули на „закомплексованість“. „Закомплексовані фанатики“ — сукупність образ, про які йдеться у запиті до адмінів. Бо Ви не уточнили, чи йдеться про наклепи тільки на Вас, чи на Вас разом із А1. На цьому я покидаю обговорення. --ASƨɐ 13:58, 12 серпня 2015 (UTC)
@Pavlo1: Попередження підтверджую. Вказана фраза містить завуальовану образу, навіть якщо Ви цього не усвідомлюєте. Крім того, весь той абзац скидається на тролінг (можливо, теж несвідомий/ненавмисний).--Piramidion 14:04, 12 серпня 2015 (UTC)
Круто! Я, певно, ідіот! Прошу тоді вже наклацати мені попередження (бажано з докладним обгрунтуванням) на СО. Бо попереднє здається AS переплутав з моїм повідомленням на його СО про про намір номінувати його на позбавлення статусу адміністратора. А потім будемо розбиратися. Наперед дякую. --Pavlo1 (обговорення) 14:15, 12 серпня 2015 (UTC)

Прохання до адмінкорпусу відреагувати на ось це редагування від Блудмэн. --Fessor (обговорення) 17:57, 11 серпня 2015 (UTC)

Green Zero відкинув. Вважатиму, що він розібрався. --ASƨɐ 19:00, 11 серпня 2015 (UTC)
Гм. Ясно. --Fessor (обговорення) 04:13, 12 серпня 2015 (UTC)

+1: Обговорення користувача:Lidaz. Порушення ВП:НО, ВП:ПДН. — Green Zero обг 18:20, 11 серпня 2015 (UTC)

Пройшло вже 5 днів. Матиму на увазі. --ASƨɐ 19:00, 11 серпня 2015 (UTC)
Інший користувач повертає. Там в історії.. — Green Zero обг 19:07, 11 серпня 2015 (UTC)
Добрий день! Оскільки йде обговорення тут, бо на моїй сторінці Green Zero видаляє історію, вирішила відреагувати. Отже є такий MelVic, він разом із ZZZico постійно вносять правки на сторінці Тимошенко Юлія Володимирівна, все б нічого, але цими користувачами здійснюється фальсифікація даних. Дуже часто інформацію вони ставлять образливу, перекручуть джерела. Зокрема остання правка, що Тимошенко підписала газову угоду з ціною в 450 дол, в джерелі, і таблиці в статті є підтвердження ціни 232 дол. Але ніхто з адмінів, окрім нашого шановного Green Zero не втрутився, адмін навпаки звинувачує мене у різних порушеннях. Навіть не можу писати відповіді у себе на сторінці, бо шановний адмін чистить мої правки.----Lidaz 11:11, 13 серпня 2015 (UTC)

Усунути неактуальне з Шаблон:Загальне оголошення

Вітаю! Щонайменше, заберіть, будь ласка, обговорення критеріїв значимості періодичних видань. Там нема активности вже майже 1 рік. --Friend (обг.) 11:54, 13 серпня 2015 (UTC)

Поки що закоментував. Якщо оживе, повернути назад неважко. --TheStrayCat (обговорення) 12:26, 13 серпня 2015 (UTC)

Вандал

Прошу заблокувати довічно цю заразу. --Jphwra (обговорення) 19:04, 11 серпня 2015 (UTC)

Фільтром заблокував доступ до статті --ASƨɐ 19:12, 11 серпня 2015 (UTC)
Додатково заблокований на 2 тижні, оскільки два коротші блокування не допомогли. --TheStrayCat (обговорення) 19:21, 11 серпня 2015 (UTC)
@Jphwra: звичайно, пишу запізно, але не слід навіть вандалів називати заразою. Назвіть його вандалом, цього буде досить. --Максим Підліснюк (обговорення) 14:25, 13 серпня 2015 (UTC)

Дві сторінки користувача

А гляньте на Користувач:Володимир Остріжний і Користувач:Остріжний Володимир. Як на мене, це той самий користувач.--Микола Василечко (обговорення) 17:55, 13 серпня 2015 (UTC)

Навіть якщо так, внесок із облікових записів не порушує ВП:ЛТ. Потреби в адміністративному втручанні немає. --TheStrayCat (обговорення) 18:15, 13 серпня 2015 (UTC)

Рекламні імена

Прохання заблокувати. --Fessor (обговорення) 16:53, 13 серпня 2015 (UTC)

Друге заблоковане ще вчора, перше заблокував. --Acedtalk 18:18, 13 серпня 2015 (UTC)
На ІННОВО просто нема червоного блоку. тому мені здалося, що це активний користувач. --Fessor (обговорення) 19:15, 13 серпня 2015 (UTC)

Коноплянка

Захистіть від анонімів Коноплянка Євген Олегович на декілька днів. --Lexusuns (обговорення) 19:39, 13 серпня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено — на три дні. --Acedtalk 19:44, 13 серпня 2015 (UTC)

Прохання до адмінкорпусу пояснити колезі, що викладена інформація має спиратися на АД. І наведене джерело має містити цю додану інформацію.

Конкретно: цей відкіт начебто спирається на ось це, але там прямо вказано «оперативні командування «Північ», «Південь», «Захід», «Схід», тоді як PsichoPuzo вперто пише про «Західне Оперативне командування», «Північне Оперативне командування», «Східне Оперативне командування», «Південне Оперативне командування», котрих не існує у природі.

Мене користувач не слухає і малює якісь, безумовно гарні, але невідомо звідки узяті карти.

Зрештою, така поведінка вже не вперше: війна з MP3SHN. Можливо було б доцільно заборонити користувачеві редагувати статті на українську військову тематику. --Fessor (обговорення) 09:07, 14 серпня 2015 (UTC)