Обговорення користувача:Білецький В.С./Архів 16

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Невільний Файл:Шерман.JPG, який не використовується

⚠

Дякуємо за завантаження файлу Файл:Шерман.JPG. В описі файлу вказано, що він є невільним і може використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз цей файл не використовується в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше цей файл використовувався в якійсь статті, будь ласка, перейдіть у таку статтю й гляньте, чому його було звідти вилучено. Ви можете додати його до статті ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлу можлива вільна заміна, його не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо. 白猫しろ ねこОбг. 23:49, 22 травня 2023 (UTC)

Сторінка цього науковця вже проілюстрована. Файл від 2009 року можна вилучати.--Білецький В.С. (обговорення) 09:46, 23 травня 2023 (UTC)

Донбас у Малій гірничій енциклопедії

Доброго вечора, шановний Володимире Стефановичу.

Я хотів дещо поліпшити статтю Донецький вугільний басейн, посилаючись на Малу гірничу енциклопедію, але не знайшов цього гасла. Ні Донбас, ні Донецький вугільний басейн, ні Донецький кам'яновугільний басейн. Шукав у Т.1, с. 346—347.

Підкажіть, чи є це входження у МГЕ?

Дякую, --VoidWanderer (обговорення) 19:31, 27 травня 2023 (UTC)

Доброго дня! Дякую за таку глибоку зацікавленість МГЕ. Як вона створювалася? Використані два методичні прийоми: "Крок за кроком" і "Пишуть кращі (науковці, практики)". Весь проект "Гірнича енциклопедія" включає "Тлумачний гірничий словник" 1998 р. (ще дуже сире видання, поліграфісти дали мені на підготовку його макету 2 тижні), "[Гірничий енциклопедичний словник]]" та власне "Мала гірнича енциклопедія" (мабуть не треба було писати "Мала", бо 18 тис гасел - це в 2,5 разів більше п"ятитомної "чорної гірничої енциклопедії" 1980-тих років). При цьому власне ГІРНИЧУ ЕНЦИКЛОПЕДІЮ складають 2 видання - ГЕС і МГЕ. Донецький кам'яновугільний басейн (як і інші басейни, великі родовища) описані у ГЕС. Чи планувався опис РОДОВИЩ І БАСЕЙНІВ у МГЕ? Так. На основі розширення і доповнення, уточнення 3-го тому ГЕС. АЛЕ! У 2014 році коли я брав з поліграфії 3-й том МГЕ і швиденько розсилав його по Україні - у Донецькому аеропорту гриміла артелирійська канонада. І 4-й том МГЕ вже не відбувся. Тому - короткий але цільний опис Донецького басейну у мене є тільки в 3-у томі ГЕС. У МГЕ - окремі фрагменти по окремих статтях. У статті Донецький кам'яновугільний басейн я послався і на МГЕ, і на ГЕС. З повагою--Білецький В.С. (обговорення) 06:26, 28 травня 2023 (UTC)
Добре. Значить зі статті Донецький вугільний басейн посилання на МГЕ, певне, прийдеться прибрати. Бо це заплутує при спробі перевірити.
Дякую за пояснення і дякую за вашу працю. --VoidWanderer (обговорення) 11:57, 28 травня 2023 (UTC)
Можна й так. Тим паче, що є добрі нові статті про Донбас, наприклад, В.Коболєва. ...та й моя - у ВУЕ--Білецький В.С. (обговорення) 12:40, 28 травня 2023 (UTC)

Translation request

Hello.

Can you create the article en:Laacher See, which is the third most powerful volcano in Europe after Campi Flegrei and Santorini, in Ukrainian Wikipedia?

Yours sincerely, Multituberculata (обговорення) 14:49, 2 червня 2023 (UTC)

Yes, but later.--Білецький В.С. (обговорення) 18:22, 2 червня 2023 (UTC)

Hello.
I withdraw the request because the article Лаах (озеро) has been created in Ukrainian Wikipedia.
Yours sincerely, --Multituberculata (обговорення) 10:06, 29 червня 2023 (UTC)

Сторінку Асоціація агенцій регіонального розвитку України номіновано на вилучення

Стаття Асоціація агенцій регіонального розвитку України, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 3 червня 2023. Що ще можна зробити? --Kanzat (обговорення) 14:56, 3 червня 2023 (UTC)

Сторінку Агенція соціального аналізу «Соціум-XXI» номіновано на вилучення

Стаття Агенція соціального аналізу «Соціум-XXI», значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 3 червня 2023. Що ще можна зробити? --Kanzat (обговорення) 15:01, 3 червня 2023 (UTC)

Сторінку Нова Слупа номіновано на вилучення

Стаття Нова Слупа, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 червня 2023. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 16:35, 5 червня 2023 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за травень—червень 2023

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за травень—червень 2023. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 10:36, 18 червня 2023 (UTC)

Дякую--Білецький В.С. (обговорення) 12:18, 18 червня 2023 (UTC)

Сторінку Праска (значення) номіновано на вилучення

Стаття Праска (значення), значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 26 червня 2023. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 21:17, 26 червня 2023 (UTC)

Статус Файл:Садовничий.JPG

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Садовничий.JPG. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-4.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. 白猫しろ ねこОбг. 12:46, 30 червня 2023 (UTC)

Сторінку Ламкість номіновано на вилучення

Стаття Ламкість, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 17 липня 2023. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 09:15, 17 липня 2023 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за червень—липень 2023

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за червень—липень 2023. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 09:03, 19 липня 2023 (UTC)

дякую--Білецький В.С. (обговорення) 09:21, 19 липня 2023 (UTC)

Сторінку Юнацький Петро Михайлович номіновано на вилучення

Стаття Юнацький Петро Михайлович, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 липня 2023. Що ще можна зробити? --Dmytro Tvardovskyi (обговорення) 05:54, 23 липня 2023 (UTC)

Шаблон пишу у статті Стівен Спендер

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Стівен Спендер був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:16, 29 липня 2023 (UTC)

Invitation to Rejoin the Healthcare Translation Task Force

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)

thank you--Білецький В.С. (обговорення) 06:42, 7 серпня 2023 (UTC)

Сторінку Раміз Юнус номіновано на вилучення

Стаття Раміз Юнус, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 серпня 2023. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 08:19, 9 серпня 2023 (UTC)

Запрошення до проєкту «Підтримка Добрих і Вибраних статей»

Вітаю! Серед вашого внеску є добрі чи вибрані статті — тож, можливо, вам буде цікаво долучитися до проєкту, спрямованого на покращення статусних статей, котрі застаріли чи потребують доповнення або вичитки.

Проєкт триватиме у кілька етапів до кінця цього року. Його метою є суттєво покращити якість найкращих та найбільш затребуваних статей Вікіпедії. Для всіх активних учасників передбачені приємні сувеніри від ГО «Вікімедіа Україна».

Усі деталі — на сторінці проєкту. Будемо раді вашій участі! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 10:09, 10 серпня 2023 (UTC)

Антоне! У мене мало Добрих статей. Але я їх весь час відслідковую і вдосконалюю. Дякую.--Білецький В.С. (обговорення) 10:12, 10 серпня 2023 (UTC)

Сторінку Еліягу номіновано на вилучення

Стаття Еліягу, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 серпня 2023. Що ще можна зробити? --Олег (обговорення) 01:12, 14 серпня 2023 (UTC)

Олеже! Я цієї Вашої номінації не розумію. "Еліягу" - іноді ім'я, іноді прізвище. Чому не однозначність?--Білецький В.С. (обговорення) 09:40, 15 серпня 2023 (UTC)

Сторінку Екогомологія номіновано на вилучення

Стаття Екогомологія, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 18 серпня 2023. Що ще можна зробити? --Submajstro (обговорення) 18:30, 18 серпня 2023 (UTC)

Сторінку Поштова марка «Народний Рух України за перебудову. 20 років» номіновано на вилучення

Стаття Поштова марка «Народний Рух України за перебудову. 20 років», значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 серпня 2023. Що ще можна зробити? --白猫しろ ねこОбг. 00:43, 20 серпня 2023 (UTC)

Сторінку Вітрило (готель) номіновано на вилучення

Стаття Вітрило (готель), значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 серпня 2023. Що ще можна зробити? --Seva Seva (обговорення) 09:26, 21 серпня 2023 (UTC)

Попередження

Вітаю. 11 серпня Ви створили статтю Зеленько Олександр Анатолійович просто скопіювавши текст з цієї сторінки, таким чином порушивши авторські права. Сторінку я вилучив і прошу Вас так на майбутнє не робити. Сподіваюсь на розуміння. --reNVoy (обговорення) 18:48, 22 серпня 2023 (UTC)

Таким чином створено десятки статей. І далеко не тільки мною. Напевно ЕСУ - відкритий файл. Я виясню ці обставини і напишу.--Білецький В.С. (обговорення) 20:11, 22 серпня 2023 (UTC)
@reNVoyЯ прокосультувався. Ви абсолютно праві. Якщо відновите статтю у моєму просторі - я її доповню і перередагую.--Білецький В.С. (обговорення) 10:40, 24 серпня 2023 (UTC)
відновлювати у особистому просторі не буду, бо це теж буде порушення АП. Будь ласка, напишіть з чиста. Щодо того, що "чином створено десятки статей": будемо працювати, щоб таких статей не було. --reNVoy (обговорення) 10:46, 24 серпня 2023 (UTC)
@reNVoy ок--Білецький В.С. (обговорення) 11:10, 24 серпня 2023 (UTC)

Статтю Пульт висунуто на поліпшення

Стаття Пульт, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 24 серпня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --白猫しろ ねこОбг. 14:23, 24 серпня 2023 (UTC)

YesТак Зроблено до стабу --Білецький В.С. (обговорення) 18:21, 24 серпня 2023 (UTC)

Статтю Головні мінерали висунуто на поліпшення

Стаття Головні мінерали, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 1 вересня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Brunei (обговорення) 13:14, 1 вересня 2023 (UTC)

YesТак Зроблено до стабу--Білецький В.С. (обговорення) 17:13, 1 вересня 2023 (UTC)

Статтю Насичена рідина висунуто на поліпшення

Стаття Насичена рідина, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 1 вересня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Brunei (обговорення) 13:31, 1 вересня 2023 (UTC)

YesТак Зроблено до стабу--Білецький В.С. (обговорення) 16:35, 1 вересня 2023 (UTC)

Статтю Оксисолі висунуто на поліпшення

Стаття Оксисолі, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 1 вересня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Brunei (обговорення) 13:36, 1 вересня 2023 (UTC)

YesТак Зроблено до стабу--Білецький В.С. (обговорення) 16:20, 1 вересня 2023 (UTC)

Статтю Піритизація висунуто на поліпшення

Стаття Піритизація, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 1 вересня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Brunei (обговорення) 13:37, 1 вересня 2023 (UTC)

YesТак Зроблено до стабу--Білецький В.С. (обговорення) 15:57, 1 вересня 2023 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за вересень—жовтень 2023

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за вересень—жовтень 2023. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:24, 24 жовтня 2023 (UTC)

Дякую--Білецький В.С. (обговорення) 15:25, 24 жовтня 2023 (UTC)

Статтю Вільям Гібл висунуто на поліпшення

Стаття Вільям Гібл, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 27 жовтня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Seva Seva (обговорення) 12:38, 27 жовтня 2023 (UTC)

YesТак Зроблено--Білецький В.С. (обговорення) 14:44, 27 жовтня 2023 (UTC)

Стаття Сланцевий газ

Дякую за редагування статті, вона є у списках конкурсу Вікіпедія для школи/Географія/2023. Запрошую долучитися, поставити на СО статті шаблон {{Wiki for school 2023}}.-- з повагою Ірина Бучнєва (обговорення) 12:28, 4 листопада 2023 (UTC)

@Ірина БучнєваЦя стаття систематично розвивається мною.--Білецький В.С. (обговорення) 12:30, 4 листопада 2023 (UTC)

en:Nippon Professional Baseball

Добрий день. Можете ви зробити заготівлю (стаб)? Заздалегідь дякую! --СтасС (обговорення) 07:15, 8 листопада 2023 (UTC)

Може пізніше. Це не моя тематика.--Білецький В.С. (обговорення) 07:18, 8 листопада 2023 (UTC)

Сторінку Список Міністерських конференцій Світової організації торгівлі номіновано на вилучення

Стаття Список Міністерських конференцій Світової організації торгівлі, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 листопада 2023. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 20:51, 19 листопада 2023 (UTC)

Статтю Вентиляційний горизонт висунуто на поліпшення

Стаття Вентиляційний горизонт, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 20 листопада 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Buruneng (обговорення) 15:21, 20 листопада 2023 (UTC)

YesТак Зроблено до стабу--Білецький В.С. (обговорення) 16:14, 20 листопада 2023 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за жовтень—листопад 2023

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за жовтень—листопад 2023. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:50, 22 листопада 2023 (UTC)


дякую--Білецький В.С. (обговорення) 18:17, 22 листопада 2023 (UTC)

Тиждень українських архівів

Доброго дня! Запрошую до участі у Тижні українських архівів 21-31 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей про українські архіви. Приєднуйтесь!--Володимирянин (обговорення) 19:46, 17 грудня 2023 (UTC)

Дякую--Білецький В.С. (обговорення) 19:47, 17 грудня 2023 (UTC)

Дайджест новин від «Вікімедіа Україна» за листопад—грудень 2023 року

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за листопад—грудень 2023. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:45, 18 грудня 2023 (UTC)

Дякую--Білецький В.С. (обговорення) 13:52, 18 грудня 2023 (UTC)

Шаблон unibox

Вітаю. Бачив, Ви додаєте масово шаблон unibox вверху сторінок. Вважаю, що на сторінках, де цей шаблон не містить релевантних зображень чи інформації, як у випадку з Біотехнологія та Нейронаука — це зовсім недоцільно. Що краще: фото милої біотехнологині, яка з ентузіазмом розглядає троянду з культури клітин, чи польський подкаст з діаграмою на польскому?? Чи у випадку з Нейронаука, зображення схеми Нейрокомп'ютерного інтерфейсу — явно не відображає ключову тему досліджень нейронаук, і це скоріше стосується нейроінженерії та біомедичної інженерії. Рекомендую додавати цей шаблон вибірково й усвідомлено — там де він дійсно приносить користь додавати, там де ні — додавати внизу сторінки, чи не додавати взагалі, навіть якщо якісь правила рекомендують додавати цей шаблон зверху сторінки. З найкращими побажаннями і дякую за Ваш внесок. --DoctorNaturopath (обговорення) 09:35, 19 грудня 2023 (UTC)

Так само, як і "Частково збігається з Робототехніка, інформатика і інформаційні технології" (в Нейронаука)
Це все-одно, що в шаблоні для Гірничої справи написати "Частково збігається з автономними транспортними засобами", і, до речі, шось на сторінці Гірнича справа я того шаблону не бачу. Додати?:) --DoctorNaturopath (обговорення) 10:01, 19 грудня 2023 (UTC)
В будь-якому випадку, щиро дякую, що перевірили, і хай щастить! --DoctorNaturopath (обговорення) 10:09, 19 грудня 2023 (UTC)
Дякую за Вашу увагу до такої роботи. Я, звичайно, бачу, що й інформаційна цінність, візуалізація, системна функція шаблону unibox в різних україномовних статтях різна. Навіть спершу робив, як Ви зараз рекомендуєте - вибірково. Але тут є і інші міркування, unibox розвивається. Тому якщо сьогодні щось і не найкраще - завтра буде ліпше. По-друге, де додавати - згори чи знизу - важко сказати (це, так звана, "вкусовщина" - журналісти так говорять - як кому буде до вподоби). Що стосується узагальненого погляду, то : без unibox - погано (особливо там, де зовсім нічого немає). Де при unibox немає зображення - там є інформація до якого ключового поняття, якої царини знань об"єкт належить. Тобто, якщо взяти ВСЕ - то 80-90% користі, десь 10-15% - і не ліпше, і не гірше, а 5% - моливо варіант "милої біотехнологині, яка з ентузіазмом розглядає троянду з культури клітин". Але й тут оту милу біотехнологиню можна розташувати ліворуч, аunibox - праворуч. З повагою, --Білецький В.С. (обговорення) 11:53, 19 грудня 2023 (UTC)
Яка користь в тому, що першим зображенням в статті йде нерелевантне й неінформативне зображення, та нерелевантний і викривлюючий розуміння опис? Спробував зрозуміти Вашу логіку, додав шаблон в Гірничу справу, — на мою думку, було краще без нього. Впевнений, що користь буде, коли unibox таки розвинеться, але наразі, на мою думку, в таких прикладах, як Нейронаука і Біотехнологія — такий шаблон шкідливий, бо викривлює розуміння теми, а пусті шаблони на сторінках Клітинна нейронаука чи Молекулярна нейронаука не несуть ніякого сенсу. З повагою. --DoctorNaturopath (обговорення) 12:23, 19 грудня 2023 (UTC)
Є така приповідка: ДОБРИМИ НАМІРАМИ ДОРОГА В ПЕКЛО ВИМОЩЕНА. І тут так. Ось візьмімо Нейронаука - тут файл (картинка) unibox, який

я поставив використовується на десятках інтервікі (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brain-computer_interface_(schematic).jpg):

Використання файлу Такі сторінки використовують цей файл:

Top 200 diagram images that should use vector graphics Commons:Open Access File of the Day/2013 File:BCI.jpg (файл-перенаправлення) File:Nicoleis.jpg (файл-перенаправлення) Category:Neuroscience Глобальне використання файлу Цей файл використовують такі інші вікі:

Використання в ca.wikipedia.org Lectura del cervell Використання в en.wikipedia.org Brain Brain–computer interface Neuroinformatics User:Crudiant/sandbox2 User:SalFromOuterSpace/sandbox Використання в es.wikipedia.org Interfaz cerebro-computadora Використання в et.wikipedia.org Aju-arvuti liides Використання в fa.wikipedia.org کاشت مغزی Використання в fi.wikipedia.org Aivokäyttöliittymä Використання в frr.wikipedia.org Neurowedenskap Використання в fr.wikipedia.org Utilisateur:Nathan Painchaud/Brouillon Використання в hy.wikipedia.org Գլխուղեղ Використання в ko.wikipedia.org 뇌-컴퓨터 인터페이스 Використання в outreach.wikimedia.org GLAM/Newsletter/April 2013/Contents/Open Access report GLAM/Newsletter/April 2013/Single Використання в pl.wikipedia.org Interfejs mózg–komputer Використання в ro.wikipedia.org Interfață creier-calculator Використання в sl.wikipedia.org Možgani Використання в sv.wikipedia.org Brain-machine interface Використання в uk.wikipedia.org Нейронаука Використання в www.wikidata.org Q207011 Використання в zh-yue.wikipedia.org 神經科學 Використання в zh.wikipedia.org 脑

А Ви пропонуєте, щоб в УкрВІКІ того не було? З ЯКОЮ ТАКОЮ МЕТОЮ? Для "покращання"?--Білецький В.С. (обговорення) 13:33, 19 грудня 2023 (UTC)

Ви нейронауковець? "Покращання" в лапках — це додавання таких шаблонів на сторінках, де Ви не маєте глибокого розуміння та експертизи, і не можете оцінити релевантність й актуальність інформації, що міститься в шаблоні.
Пояснюю Вам ще раз, нейрокомп'ютерний інтерфейс — це парафія нейроінженерії, яка є лише однією з десятка галузей нейронауки, і ніяк не основною. І, що більш важливо, це скоріше дисципліна Біомедичної інженерії, ніж нейронауки. Ні англомовна, ні російськомовна, ні німецькомовна, ні польськомовна, ні інші сторінки Нейронауки не містять цього зображення першим в статті — тому що нейрокомп'ютерний інтерфейс — це НЕ головна тема досліджень нейронаук. В цьому тексті-описі зображення, що Ви скопіювали, чудово видно, на яких сторінках використовується це зображення, і, лише в україномовній, завдяки Вам, воно використовується не за призначенням.
Зображення НЕЙРОНА, Рамон-і-Кахаля, — відображає основну тему нейронаук, а нейрокомп'ютерний інтерфейс — ні. Більше того, Робототехніка, інформатика і інформаційні технології — це взагалі дуже далекі від нейронауки галузі та сфери, і наявність їх в перших реченнях статті ВИКРИВЛЮЄ РОЗУМІННЯ ТЕМИ СТАТТІ для тих, хто ознайомлюється з темою вперше. І ЩЕ БІЛЬШЕ ТОГО, Тема вивчення/дослідження — нервова система в цілому, а не лише головний мозок і ЦНС, як вказано в Вашому шаблоні. Навіть більше, таке формулювання — головний мозок і ЦНС — це неправильно, бо ЦНС це і є головний мозок+спинний мозок.
І я не пропоную, щоб такого не було. Може Ви й не помітили, але я той, хто створив більшу частину сторінок Нейронаука, Нейрокомп'ютерний інтерфейс і Нейроінженерія, і взагалі створив сторінки Молекулярна нейронаука, Клітинна нейронаука і багато інших нейро-. Тому, я тільки ЗА те, щоб ці сторінки були наповнені актуальною й релевантною інформацією та зображеннями. Натомість, я пропоную Вам усвідомити цю помилку і виправити її самостійно.
А в Ваших добрих намірах я не сумніваюсь, але не можливо знати все на світі, тож і пояснюю Вам в обговореннях, замість того, щоб мовчки видалити цей шаблон. --DoctorNaturopath (обговорення) 14:31, 19 грудня 2023 (UTC)
Я не нейронауковець і не астрофізик.... Я - простий вікіпедист. І дію за вікі-правилами. Так як є у ряді інтервікі шаблони, то незле їх мати і у нас. Не тільки "не зле", а дуже навіть треба. Якщо ж шаблони не на 100% підходять (а тільки корелюють) з темою об"єкту - будь ласка - творіть нові - більш "влучні", "придатні" тощо. А до тих пір - прийдеться вдовольнятися корелятами, як і у десятках Вікі.--Білецький В.С. (обговорення) 14:38, 19 грудня 2023 (UTC)
Покажіть мені ті десятки сторінок Нейронауки, де міститься це зображення. Чи мені пододавати цей шаблон на всі Ваші гірничі статті — кому від цього стане краще? Будете вдовольнятись? --DoctorNaturopath (обговорення) 14:41, 19 грудня 2023 (UTC)
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brain-computer_interface_(schematic).jpg --Білецький В.С. (обговорення) 15:01, 19 грудня 2023 (UTC)
Саме так. 18 мов — і жодної сторінки "Нейронаука". --DoctorNaturopath (обговорення) 17:34, 19 грудня 2023 (UTC)
Категорія "Нейронаука". Category:Neuroscience--Білецький В.С. (обговорення) 17:35, 19 грудня 2023 (UTC)
Що стосується Нейротехнологій, Нейроінженерії - Ви праві - я там не фахівець. Отже - від Вас (як фахівця) чекаємо постановки правильних шаблонів. Якщо Ви їх поставите (і - без сумніву, якщо Ви тут фахівець) - правильно. то, очевидно, ніхто не прийде з "нефахівців" їх ставити за ключовими словами (це підхід - непрофільних фахівців). Робіть, зробіть і ніхто не прийде переробляти. Якщо ж є лакуна незробленості, недоробленості - будуть приходити і ставити (як не я - то інші) за ключовими словами. У Вас буде грамотніше - то робіть --Білецький В.С. (обговорення) 17:43, 19 грудня 2023 (UTC)
Та це нормально, Ви і так пів Вікіпедії написали, за що Вам величезна повага! Я просто хотів пояснити, щоб Ви їх масово не вставляли, щоб потім не переробляти, бо де-не-де це актуально (як в Біоінженерія чи Точне рільництво), а де-не-де шаблони занадто сирі і дійсно краще без них.
Ну і, чесно, я не бачу в таких шаблонах сенсу, бо дійсно якісні і релевантні шаблони зробити непросто, бо це треба мати ого-го яку експертизу в сфері, та знати всі сторінки Вікіпедії, які відносяться до теми, та й як вони між собою співвідносяться, – щоб зробити повноцінний правильний шаблон, тож мені, як користувачу, і як редактору, бачиться краще без них. Більше того, сама структура цього шаблону мені бачиться нелогічною, бо "Тема" і так в перших реченнях, зазвичай, пояснюється, Зображення і так є, зазвичай того, хто зробив найбільший внесок до статті, і краще розуміє що відображатиме зміст статті, а "Частково збігається" — якась взагалі нон-сенсна категорія, яка, з того, що я бачив, тільки заплутує. Це як "Гірнича справа частково збігається з будівельною інженерією чи сільським господарством" — нон-сенс, не бачу сенсу в цьому взагалі, тільки відволікає і заплутує. Ну і, прямо скажу, не зовсім приємно, коли вклав багато часу в дослідження й редагування статті, а хтось прийшов і зверху свій шаблон вліпив з якимось нерелевантним зображенням чи інформацією, Ви, мабуть, відчули це в Гірничій справі. Не думаю, що таке сприяє мотивації редакторів-волонтерів. Точніше, впевнений, що не сприяє. Тож я поки приділятиму увагу редагуванню самих статей, але дякую за довіру.
Ще раз щиро дякую Вам за Ваш колосальний внесок! Хай щастить, мої найкращі побажання Вам! --DoctorNaturopath (обговорення) 18:46, 19 грудня 2023 (UTC)
Вітаю. Який сенс шаблону unibox на сторінці Наука, з абсолютно сміттєвою інформацією та посиланнями? Що Ви цим хочете досягти? Я знов додав цей шаблон на Гірничу справу, допоки Ви не перестанете це робити. І Ваш шаблон в Медицині теж ніс нерелевантну інформацію, посилання та зображення з неправильною технікою аускультації. Ця діяльність не несе користі. --DoctorNaturopath (обговорення) 16:21, 20 грудня 2023 (UTC)

Гадаю, це тема для ширшого обговорення у Кнайпі, якщо його ще не було. --AS 16:56, 20 грудня 2023 (UTC)

Бачу, є Вікіпедія:Кнайпа_(різне)#Універсальна_картка --AS 18:46, 20 грудня 2023 (UTC)

Сторінку Агрегатний метод ремонту номіновано на вилучення

Стаття Агрегатний метод ремонту, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 січня 2024. Що ще можна зробити? --Buruneng (обговорення) 00:08, 2 січня 2024 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Агрегатний метод ремонту

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Агрегатний метод ремонту, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і є дослівним перекладом таких джерел: https://studfile.net/preview/7686003/page:5/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Агрегатний метод ремонту.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал із зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви — автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному вебсайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «This article is licensed under the Creative Commons Attribution/Share-Alike license» (чи варіацію на відповідній мові сайту), після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Агрегатний метод ремонту, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете перекласти зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом.

Якщо ви робили переклад зі статті з іншого мовного розділу Вікіпедії, будь ласка, додайте на сторінку обговорення статті шаблон:перекладена стаття. --Seva Seva (обговорення) 19:14, 2 січня 2024 (UTC)

@Seva Seva. Дякую, що помітили. Я ще перефразував (переписав, переінакшив) текст "своїми словами". Подивіться, будь ласка - чи достатньо новим вийшов текст, з Вашої точки зору.--Білецький В.С. (обговорення) 19:31, 2 січня 2024 (UTC)

Магнітний запис

Доброго дня! Ви вилучили шаблон {{без джерел}} у даній статті. Можна поцікавитися, чому? --Yuriz (обговорення) 12:50, 9 січня 2024 (UTC)

Весь час глючить інтернет. Я не встиг поставити шаблон {{пишу}}. Я шукаю джерела.--Білецький В.С. (обговорення) 13:17, 9 січня 2024 (UTC)
Думаю, що вже можна зняти шаблон {{без джерел}} у даній статті--Білецький В.С. (обговорення) 14:47, 9 січня 2024 (UTC)

Статтю Шотт-ель-Гарса висунуто на поліпшення

Стаття Шотт-ель-Гарса, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 11 січня 2024, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Dmytro Tvardovskyi (обговорення) 03:19, 11 січня 2024 (UTC)

YesТак Зроблено--Білецький В.С. (обговорення) 10:58, 11 січня 2024 (UTC)

Шаблон пишу у статті Наукові результати місії Mars Exploration Rover

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Наукові результати місії Mars Exploration Rover був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 01:57, 12 січня 2024 (UTC)

Щодо файлів з МГЕ

Вітаю. У 2007 році користувач Рябчук Ю.І. завантажив локально фотографії з МГЕ, вказавши ліцензію, надану Вами, але посилання на неї червоне. Я імпортував два файли [[1]] і [[2]] у Вікісховище і отримав таке повідомлення [[3]]. Чи можете Ви там вказати дозвіл, щоб файли не вилучили? --Submajstro (обговорення) 09:42, 16 січня 2024 (UTC)

Дякую за повідомлення. Рябчук Ю.І. була моєю магістранткою і допомагала мені технічно завантажувати МГЕ. Файли також. Те, що Ви говорите, пропонуєте - добре. Але я не володію англійською так досконало щоб "там вказати дозвіл" - він же є у нас на всю МГЕ - який додатковий дозвіл потрібний?--Білецький В.С. (обговорення) 10:11, 16 січня 2024 (UTC)

Дозвіл є, але у Вікісховищі на кожний файл потрібно подавати посилання. Я з цим не стикався, але напевне потрібно дати який тут. Я ще не знаю як оформити.--Submajstro (обговорення) 11:44, 16 січня 2024 (UTC)
Попробував вставити в один файл, побачимо, що вийде.--Submajstro (обговорення) 11:50, 16 січня 2024 (UTC)

Шукаємо патрульних для Вікімарафону 2024

Вітаю! З 26 січня по 4 лютого 2024 року відбудеться щорічний Вікімарафон 2024 — захід до 20-річчя української Вікіпедії, метою якого є залучити якомога більше людей до створення статей у Вікіпедії.

Багато учасників та учасниць цього заходу будуть новачками, які потребують підтримки та допомоги, щоб їхні внески відповідали стандартам Вікіпедії та умовам ініціативи. Вони приносять із собою щире бажання зробити Вікіпедію кращою, і час від часу їм може знадобитися порада або допомога у виправленні їхніх статей — або просто позначення "перевірено" в статті.

Ми будемо раді, якщо ви приєднаєтеся до нашої кампанії патрулювання статей в період з 26 січня по 18 лютого 2024 року.

5 найактивніших патрульних отримають сертифікати на придбання книг, а всі, хто відпатрулює хоча б 10 статей, отримають сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна», яка реалізує цей проєкт.

Головні умови для участі — це доброзичливе ставлення, вміння пояснити простими словами та бажання допомагати.

Будь ласка, залиште ваш підпис на цій сторінці, якщо ви готові патрулювати статті Вікімарафону 2024: Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Патрулювання.

Ви отримали це запрошення, бо є активним патрульним і/або брали участь у схожих проєктах у минулому --Олена Вінсент [ВМУА] (обговорення) 12:11, 19 січня 2024 (UTC)

Я не відмовляюся брати участь. Але у мене близько фронт. Інтернет ненадійний. --Білецький В.С. (обговорення) 16:07, 19 січня 2024 (UTC)

Шаблон пишу у статті Провінція (геологія)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Провінція (геологія) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 12 днів. — KrBot (обговорення) 12:06, 21 січня 2024 (UTC)

Сторінку Ярунський номіновано на вилучення

Стаття Ярунський, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 січня 2024. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 21:20, 21 січня 2024 (UTC)

Дайджест новин від «Вікімедіа Україна» за грудень 2023 — січень 2024 року

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за грудень 2023 — січень 2024. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 16:49, 24 січня 2024 (UTC)

Дякую--Білецький В.С. (обговорення) 17:06, 24 січня 2024 (UTC)

Шаблон пишу у статті Фрідріх фон Тренк

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Фрідріх фон Тренк був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 11 днів. — KrBot (обговорення) 09:07, 27 січня 2024 (UTC)

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте таку можливість.

Вікімарафон 2024 триває з 26 січня до 4 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатись на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Ви також можете долучитися до відзначення 20-річчя вікіспільнотою, де можна буде разом обмінятися спогадами й історіями: реєстрація в анкеті

  • Вівторок 30 січня о 18:00, онлайн
  • Субота 3 лютого о 13:00, офлайн у Києві

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:14, 27 січня 2024 (UTC)

Шаблон пишу у статті Провінція (геологія)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Провінція (геологія) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 23:51, 29 січня 2024 (UTC)

Thank you for being a medical contributors!

The 2023 Cure Award
In 2023 you were one of the top medical editors in your language. Thank you from Wiki Project Med for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do!

Wiki Project Med Foundation is a thematic organization whose mission is to improve our health content. Consider joining for 2024, there are no associated costs.

Additionally one of our primary efforts revolves around translation of health content. We invite you to try our new workflow if you have not already. Our dashboard automatically collects statistics of your efforts and we are working on tools to automatically improve formating.

Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation 22:24, 3 лютого 2024 (UTC)

Зловживання шаблоном Unibox

Доброго дня.

Я вам вже недавно писав про зловживання шаблоном {{Unibox}}, проте щойно помітив вашу вставку цього шаблона і у статті Телескоп: постійна версія № 41412600.

Суть зловживання полягає в тому, що цей шаблон дає дуже нижче за посередній результат, а інколи і прямо поганий результат, оскільки не здатен відрізняти важливе від неважливого, бо просто підтягує все, що йому приліпили у Вікіданих. І це погано.

Але в цій ситуації вжиток цього шаблону вже навіть обговорили предметно на сторінці Вікіпедія:Кандидати у вибрані статті і встигли виправити: ред. № 41381567.

Ви ж вчинили всупереч цьому, таким чином спускаючи потенційно вибрану статтю в плані якості оформлення до якогось лінивого стабу, чим шаблон {{Unibox}} і є.

Не робіть так в подальшому, будь ласка. --VoidWanderer (обговорення) 13:15, 4 лютого 2024 (UTC)

Що стосується файлу File:Lunette mg 2368.jpg , на якому зображено старовинний телескоп - цей файл використовується у близько 15 мовних розділах вікіпедії. Їм всім - добре, а нам - погано? Чи що "погано"? Історичний артефакт? Історія техніки - це поганий результат? Це - оціночні судження. Суб"єктивні. --Білецький В.С. (обговорення) 15:09, 4 лютого 2024 (UTC)
Ви читали обговорення у Вікіпедія:Кандидати у вибрані статті про це? --VoidWanderer (обговорення) 15:11, 4 лютого 2024 (UTC)
А Ви читали обговорення? Ось репліка стосовно унібокса: "Проти унібокса буду виступати, для цієї статті дещо зайвий, а головним зображенням можна поставити вибране зображення телескопа". Тобто жорстко проти унібокса Колега не виступає, навпаки м"яко пишу, що він у цій статті "дещо зайвий". Дещо.... - і то - для ГОЛОВНОГО зображення. Я, наприклад, згоджуюся, що ГОЛОВНИМ зображенням може бути вибране. А для історії створення телескому дуже навіть корисне. --Білецький В.С. (обговорення) 15:18, 4 лютого 2024 (UTC)
Учасники обговорили і закрили питання. А те, наскільки м'яко чи категорично про це між ними говорилося — питання навіть не третього порядку важливості. --VoidWanderer (обговорення) 15:29, 4 лютого 2024 (UTC)
Правильно! Тому його Вам і не треба було підніматию--Білецький В.С. (обговорення) 16:23, 4 лютого 2024 (UTC)
Чому не варто було підіймати? Люди ж домовилися вилучити шаблон, що й було потім втілено: ред. № 41363185.
Ви шаблон повернули. Розумієте в чому проблема? --VoidWanderer (обговорення) 16:33, 4 лютого 2024 (UTC)

21:49, 11 січня 2024‎ я шаблон дійсно поставив. Але потім на цій сторінці не був. Там в історії все видно. --Білецький В.С. (обговорення) 18:00, 4 лютого 2024 (UTC)

7 січня користувачі обговорили питання і шаблон прибрали.
11 січня ви його повернули. --VoidWanderer (обговорення) 18:02, 4 лютого 2024 (UTC)
Може я щось пропустив - але продивився історію редагувань до вересня 2023 р. і не бачу своїх редагувань на цій сторінці з вересня по січень.--Білецький В.С. (обговорення) 18:10, 4 лютого 2024 (UTC)
Я й не стверджував, що ви статтю раніше редагували. Я говорив наступне:
  1. ви погіршили статтю, додавши шаблон, який годиться тільки для лінивих стабів.
  1. Я не знаю що таке "ліниві стаби" - напевно це якась образа. Натомість я Вам продемонстрував, що світлину з історичним артефактам-телескопом як основну використовують близько 15 різних Вікіпедій. Ваша особиста думка - це Ваша особиста думка - стосовно шаблону з телескопом-артефактом.--Білецький В.С. (обговорення) 19:02, 4 лютого 2024 (UTC)
  1. в статті колись цей шаблон був, користувачі обговорили це і шаблон вони прибрали. Ви ж його знову в статтю повернули.
--VoidWanderer (обговорення) 18:16, 4 лютого 2024 (UTC)
  1. Я (та і Ви також) не знаємо - чи був цей шаблон раніше тут чи ні. Та це і неважливо - коли ми щось редагуємо, то не перевіряємо ВСІ ВЕРСІЇ до нашого редагування, не порівнюємо їх - це в принципі фізично маломожливо - в часі, сенсі. Тому говорити, що я "повернув" щось не варто - Я ЦЕЙ ШАбЛОН СТАВИВ ВПЕРШЕ. Далі редагування статті не відстежував. Але коли поставлений мною шаблон зняли - хоча аргументів і не було переконливих - не став сперечатися - так то й так. Треба бути толерантним - в даному випадку я був саме толерантним. Отже, 11 січня 2024‎ я поставив шаблон унібокс з телескопом-артефактом історії, 4 лютого його зняли. І я його не відновлював. Що ще? Дотримуйтеся принципу "дружнього простору". Це правильний принцип! Ніхто не має поганих намірів.--Білецький В.С. (обговорення) 19:02, 4 лютого 2024 (UTC)

Шаблон пишу у статті Провінція (геологія)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Провінція (геологія) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:01, 7 лютого 2024 (UTC)

Куропась

Добрий день! Підкажіть, чому потрбні дві статті Мирон Куропась та Куропась Мирон? --Anntinomyобг 13:07, 17 лютого 2024 (UTC)

Дві не потрібнію Треба об"єднати. Я у дорозі. Об"єднайте--Білецький В.С. (обговорення) 13:17, 17 лютого 2024 (UTC)

це почекає, краще ви --Anntinomyобг 15:35, 18 лютого 2024 (UTC)
Добре, Я пізніше об"єднаю. Щойно приїхав у велике місто. Є шмат роботи.--Білецький В.С. (обговорення) 17:19, 18 лютого 2024 (UTC)

YesТак Зроблено

Сторінку Реконструкція підприємств номіновано на вилучення

Стаття Реконструкція підприємств, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 лютого 2024. Що ще можна зробити? -- RajatonRakkaus 10:02, 20 лютого 2024 (UTC)

Дайджест новин від «Вікімедіа Україна» за січень—лютий 2024 року

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за січень—лютий 2024 року. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 09:57, 26 лютого 2024 (UTC)