Обговорення користувача:Kvitka Cvit/Архів 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Заготівки статей

  • Al-i-ssi-REC - стаття про художній короткометражний фільм.
  • Марс - стаття про мангу.
  • Друккар - стаття про український сайт мікроблогінгу.
  • Знімки - стаття про український сайт для професійних фотографів і аматорів.
  • Українці - стаття про український сайт для українців з усього світу.


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 19:03, 7 серпня 2014 (UTC)

про це ca:Raixizm

Здравствуйте! Я використовую автоматичний перекладач для написання цього тексту. Я бачив, що ви створили статтю в каталонській Вікіпедії, під назвою "rashizm", на базі всеукраїнського статті Вікіпедії, я думаю. По-перше, я дякую вам, що ви надаєте нам інформацію про конкретні питання України, тому що мені цікаво на ньому. Насправді, я написав кілька статей про українських міст, люди, і особливо в курсі історії України в каталонській Вікіпедії (ви можете побачити мої внески на моїй сторінці користувача в каталонській Вікіпедії, а також у моїй сторінці користувача в українській Вікіпедії.

Я виправив деякі неправильні деталі, завдяки автоматичного перекладу і, звичайно, в зв'язку з конкретними правилами каталонського транслітерації з української мови. Я працюю над тим щоб поліпшити статтю. Всі пропозиції вітаються. Ви можете залишити мені повідомлення тут або в моїй сторінці користувача в каталонській Вікіпедії.

Як я бачив, нейтральність статті заперечується (це нормально, це не Тихоокеанський справа). Я постараюся, щоб отримати кілька джерел для досягнення кращого рішення.

До речі, я також підтримують незалежність і свободу України. Я каталонська, і каталонські люди мають також бажає незалежності від Іспанії. --MALLUS (обговорення) 09:28, 10 серпня 2014 (UTC)

  • Дякую Вам, що Ви намагаєтеся покращити статтю! Я намагався перекласти добре, але звісно носії мови бачать усі помилки. Але дякую, що статтю не видалили і покращують. Світ повинен знати правду! І я цілком підтримую незалежність Каталонії! В мене навіть шаблон стоїть "За незалежність Каталонії"! Українці і каталонці розуміють одне одних! Я бажаю Вам плідних успіхів у здобутті незалежності, свободи та добробуті народу! Ви того варті! Слава Каталонії! Kvitka Cvit (обговорення)
У статті вже зроблено. Це не було легким завданням, тому що я не говорю українською мовою, хоча я знаю, то про його вимові, алфавіту і структури. Наступного разу, якщо ви хочете перевести то в каталонській мові, будь ласка, звертайтеся до них для мене перший, щоб написати кращу текст. В іншому випадку, як це сталося в Іспанії Вікіпедії, стаття може стерта (за рахунок автоматичного перекладу і відсутність посилань).
До речі, наші відносини (як каталонських динаміків) з іспанською Вікіпедії не надто мирним. Хоча каталонські люди є двомовними (ми вільно говорити іспанську мову, як ви можете говорити російська мова), вони не поважають нашу культуру і наші особливі імена (тобто вони тільки використовують деякі іспанські форми каталонських топонімів, навіть якщо вони знають, що це ім'я є неофіційними (бо в Каталонії, єдині офіційні назви для сіл і міст є каталонський). Деякі іспанські імена принести нам погані спогади від фашистської диктатури Франсиско Франко, самого друга Гітлера. насправді, він послав військову дивізію, "блакитної дивізії ", для боротьби з Радянським Союзом в роки Великої Вітчизняної війни.
У мене є відкладений задачу: пишу статтю про нинішньому конфлікті в зоні Донбас (на схід від України), названий вами "антитерористичної операції" або "АТО". До речі, у каталонській Вікіпедії, міст з Криму як і раніше в списку українських містах, тому, що російська входженні не визнане міжнародним розповсюджуваного і України.
Інша справа: можна використовувати автоматичний перекладач, як перекладача Google (з моєї точки зору, найкращий). Але ви повинні розуміти, що шлях для перекладу знаків, як це: спочатку з української чи іншої мови на англійську мову, і з англійської мови на решті мовах. Крім того, в разі каталонською мовою, переклад "перетинає" на іспанській мові (але це не проблема, тому що перекладач працює добре від каталонської мови в іспанській мові, і навпаки.
Удачи в цій дивовижній роботи званого Вікіпедія! --MALLUS (обговорення) 08:04, 11 серпня 2014 (UTC)

Надмірність

Вітання! Ваша діяльність на Вікіпедії насичена надмірністю. Зокрема, це стосується невмотивованим категоризуванням статей, створення безлічі власних підсторінок з особистими категоріями, так, ніби Ви вважаєте, що Вікіпедія це блог, де можна писати всяку всячину, переносячи сюди тексти із власних сторінок на блогосайтах. Ви думаєте — це цікаво користувачам Вікіпедії? Уявляєте, що буде, якщо кожен з нас (авторів) почне таке ж витворяти? У що перетвориться Вікіпедія? У мене теж є свої сайти в інтернеті, де я розміщаю свої дописи, фото і відео, але ж я їх не тицяю окремими сторінками і підсторінками у Вікіпедію, яка не для того. Тому зупиніться і повидаляйте це сміття... --Микола Василечко (обговорення) 16:35, 10 серпня 2014 (UTC)

Підтримую. ВП:ЧНВ прямо каже, що особистий простір має використовуватися для роботи над Вікіпедією, а ваші блоги, якими б цікавими вони не були, до енциклопедичних статей стосунку не мають. Будь ласка, перенесіть їх на власний вікі-сайт або блог, після чого звідси їх буде вилучено. Дякую. --Thestraycat57 (обговорення) 20:31, 10 серпня 2014 (UTC)
  • Вітаю! Оскільки Вікіпедія справді не призначена для особистого блогу, навіть якщо він, як ви пишете, може бути цікавим для багатьох людей, я вилучив сторінки з вашого особистого простору (враховуючи, що ці тексти вже є у вашому блозі на іншій блогплатформі). Якщо там була інформація, яка вам потрібна і відсутня на інших ресурсах, я надішлю її вам, не відновлюючи сторінок. --Acedtalk 21:48, 10 серпня 2014 (UTC)
  • Шкода, що так сталося. Я думав, що можу користуватися вільним простором більш вільно. Але... якщо самі записи блогу то видалили, це зрозуміло. Навіщо було видаляти "Шаблони" які завжди були в мене під рукою для створення статей та заготівки статей для Вікіпедії (наприклад: Сміхота та Знімки)? Цикл заготівок над якими я працював про кінематографи світу також видалений? І ще питання: чи можна цю публіцистику і твори перенести до Вікісховища? Але дякую, що зберегли інформацію. Мені потрібна інформація про музичний альбом. Буду дуже вдячний, якщо скинете. (Вже публікувався у газетах і журнала) Kvitka Cvit (обговорення)
    Справді, декілька статей я вилучив помилково (на перший погляд не вирізнив їх з-поміж ваших есе), перепрошую. Відновив три; якщо ще якісь треба, то дайте посилання. Те саме стосується альбому: дайте посилання на сторінку, і я скину. На жаль, до Вікісховища перенести вашу творчість не можна, воно теж для того не призначено. --Acedtalk 18:03, 11 серпня 2014 (UTC)
  • Ось це (Користувач:Kvitka Cvit/fLOVErSHET.T (музичний альбом)) підпадає під особисту інформацію, мені здається... Було б добре, якщо ця сторінка була відновлена... ~~

Привіт! ;-) Вставлю свої 5 копійок. Ну то нічого страшного. Просто для ВІЛЬНОГО сайтобудівництва є Вікія - http://www.wikia.com/Wikia. А тут - серйозна (мало не написав - сердита! ;-) ) енциклопедія. У мене є свої 3 сайти на Вікії, http://uk.prana.wikia.com/wiki/Вікі_Prana - один з них ;-) неенциклопедічна Вікі з точки зору 99 % вікіпедистів. ;-) ;-0 . І там можна ВІЛЬНО користуватися ВІЛЬНИМ простором. Щоправда, будуть сунути, як правило, вільну рекламу. :-) Але то плата за вільний вікі-сайт. Можна і платний зробити, якщо це цікавіше. Але, принаймні на деякий час вистачило і того (до речі, Вікіпедія ТАКИ виявилася цікавішою, і мої вікі-сайти майже не розвиваються. ;-) ) Просто треба дотримуватися певних правил, щоб всім було комфортно - і ВАМ (в першу чергу! ;-) ) і колегам. :-) І все в нас вийде. ПРИСЛУХАЙТЕСЯ, будь ласка, до порад колег. :-) Вони, часто зі строни КРАЩЕ бачуть ситуацію і краще знають проект. Тому і зможуть допомогти. Якщо Ви будете прислухатися. :-) Удачі! --Nickispeaki (обговорення) 15:55, 12 серпня 2014 (UTC)

Здорові були, Костянтине Валерійовичу! :-) Дуже дякую за Робінзонів і за Втеча Землі. Френсіс Карсак і мій теж найулюбленіший фантаст! Пригоди в стилі Жюля Верна. Лицарські цінності, прагнення до кращого життя, долання труднощів на шляху до кращого майбуття. Кохання. Що ще?!

Фантастичний фантаст! А як живо він все це описує! З якими деталями! І досить логічно і без великих ляпів! А ще математично точно! Я при читанні книги періодично брав олівця з папірцем і перевіряв цифри, що були в книзі. Ясна річ, що сходилося! :-) А це велика рідкість для багатьох фантастів! З повагою, поціновувач гарної фантастики, --Nickispeaki (обговорення) 15:56, 1 вересня 2014 (UTC)

Дуже приємно, що є такі Вікіпедисти, що можуть розділити якісь захоплення. А ось я, при читанні, вимальовував мапи "земного шматка" і нових континентів, чи зруйновоного села.) А то я вже втомився чути тільки одні дорікання...

Костянтине! Та просто ДОТРИМУЙТЕСЯ правил Вікіпедії! А то Ви останнім часом були лідером у порушенні всіх можливих правил, потім кажете, що втомилися від одних дорікань. Чи хіба Ви вже всі свої статті виправили? Чи дотримувалися всіх (принаймні, більшості) порад? Перше - це дотримання АВТОРСЬКОГО права. За порушення авторських прав ми, редактори вікіпедії (і я в тому числі! ;-( ), НЕ раз вислуховували погрози від обурених власників текстів! І включно із погрозами ЗАСУДИТИ у судах! 8-0 А Ви кажете, що втомилися від дорікань! Аби Ви СТІЛЬКИ вислухали про порушення їх авторських прав, як я, то мабуть, нарешті зрозуміли, ЩО НЕ МОЖНА ТУПО КРАСТИ (копіювати) тексти з сайтів... І потім розміщувати під своїм ніком у Вікіпедії. В першу чергу Ви САМІ ставите себе під удар, в другу чергу - інших редакторів і весь проект під назвою ВІЛЬНА Вікіпедії. Вільна, в розумінні ВІЛЬНІ тексти, вільні зображення, та інше під ВІЛЬНОЮ ліцензією. І ТІЛЬКИ ТАК! :-)

Добре, схаметеся, дотримуватиметеся порад - супер! Ні - то пряма дорога до блокування. Он же ж, бачу статті ставлять на вилучення. І БУДУТЬ ставити, якщо Ви їх НЕГАЙНО не почнете перероблювати! Удачі! --Nickispeaki (обговорення) 13:30, 8 вересня 2014 (UTC)

Стаття Категорія:Письменники геї, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 18 вересня 2014. А1 17:17, 18 вересня 2014 (UTC)

Статтю Пропаганда гомофобії номіновано на вилучення

Стаття Пропаганда гомофобії, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 вересня 2014. --yakudza 19:34, 21 вересня 2014 (UTC)

Перекладені статті

Добрий день, шановний Kvitka Cvit.

Я би хотіла вас попрохати, коли ви перекладаєте статті з іншої мови, будь ласка по перше прив'язуйте їх до відповідних інтервікі, бо потім важкувато їх переносити. А по друге, не створюєте будь ласка неграмотних червоних посилань. Якщо ви перекладаєте, наприклад, статтю про зміну статі, коли доходите до посилання на іншу статтю, подивіться чи немає в англійській версії цих посилань україномовних інтервікі. Це ж легко. І такий підхід не буде формувати казусів, як dioecy замість дводомних рослин, чи клоунів замість риб клоунів тощо. Дякую. --Helixitta (обговорення) 15:24, 29 вересня 2014 (UTC)

Дякую за повідомлення. Так, іноді буває, що ми усі щось недодивляємось. Майже завжди я роблю інтервікі, дуже рідко, але можу забути. Але так, щоб мені от писали як ви ніби я їх взагалі не розставляю. Напишіть будь-ласка список статей, де мною інтервікі не були проставлені. До речі, є такі користувачі, які їх спеціально прибирають, не буду тикати пальцем. Теж саме і з категоріями, з яких "дехто" вилучає усі статті і ставить на видалення, в тому числі прибираючі інтервікі. Тож це питання не до мене, а до вандалів. В мене немає систематичних "забуванок" стосовно додавання інтервікі. Я не так багато статей створюю взагалі, і тим більш в останній час. Стосовно червоних посилань, то перепрошую - вони спонукають створювати нові статті. Були відповідні дослідження з цього приводу. Як інакше Вікіпедії розвиватися? Якщо робити перепосилання на інші Вікі, то коли відповідна стаття буде створена у нашій Вікіпедії, я впевнений, що буде висіти ізольованою (і не факт, що буде взагалі створеною), а так - червоні посилання мотивують вікіпедистів створити відповідні статті, зокрема мене особисто. Стосовно статті Зміна статі, наведіть приклад кількості блакитних посилань і червоних, яких більше? Як би то не було, у Правилах Вікіпедії ніде на написано, що червоні посилання заборонені. Єдине, що їх не повинно бути надто багато, але це і так саме собою зрозуміле. --Kvitka Cvit (обговорення) 08:03, 30 вересня 2014 (UTC)
Не ображайтеся, будь ласка. Я лише мала на увазі, що всього цього можна було уникнути, аби ви наприклад, подивилися як перекладається українською "mushroom corals" замість "грибних коралів", чи що синдром нечутливості андрогенів вже в укр вікіпедії є, тощо. (подивіться, як ваша стаття виглядає в старому вигляді, там червоне на червоному і червоне поганяє (тому да, там червоних було більше за блакитних), і як набагато краще стало після декількох правок, і це ж так легко зробити при більшій уважності). П.С. до чого тут взагалі інші користувачі? Я пишу вам з приводу вашої статті, яку я просто хочу бачити грамотнішою і кращою, особливо враховуючи, що тема корисна і цікава. --Helixitta (обговорення) 16:08, 30 вересня 2014 (UTC)

Стаття Говорить і показує Нікополь, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 3 жовтня 2014. Ragnarok (обговорення) 20:58, 3 жовтня 2014 (UTC)

Статтю Карпатська Україна (фільм) необхідно поліпшити

Статтю Карпатська Україна (фільм), значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,— Шиманський હાય! 07:53, 6 жовтня 2014 (UTC)

Дякую, почну поліпшувати її у найближчий час. --Kvitka Cvit (обговорення) 15:02, 6 жовтня 2014 (UTC)

Зловживання кількома обліковими записами

Доброго вечора! Згідно з підсумками перевірки на Вікіпедія:Запити на перевірку користувачів#Прохання про перевірку було встановлено, що вам також належать такі облікові записи: Kvitka Cvit, Ivatovi, Rayan Riener, Марсіанин, UAGAY та UAGEY. Всі ці облікові записи разом брали участь у голосуваннях, створюючи уявлення великої підтримки вашої позиції (роблячи вигляд, що вашу позицію підтримує 5 інших людей, хоча насправді всі ці облікові записи ваші), востаннє на Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/25 вересня 2014#SOCIUM. З огляду на це всі ці облікові записи, крім одного основного підлягають блокуванню. Будь ласка, визначіться з назвою основного облікового запису, який слід залишити незаблокованим, після чого решта облікових записів буде заблоковано безстроково задля запобігання подальших порушень. Дякую за розуміння — NickK (обг.) 21:17, 6 жовтня 2014 (UTC)

Дякую, що попередили. Прошу вважати обліковий запис Rayan Riener як основний. --Kvitka Cvit (обговорення) 21:43, 6 жовтня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Музика ЛГБТ

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Музика ЛГБТ був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:47, 7 жовтня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Антигомосексуальна діяльність був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:57, 9 жовтня 2014 (UTC)

Блокування


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 17:35, 21 жовтня 2014 (UTC)

Цей обліковий запис заблоковано безстроково. Вказана причина: ляльковий театр. Див. Журнал блокувань.

Статтю Город Нікополь номіновано на вилучення

Стаття Город Нікополь, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 листопада 2014. Ragnarok (обговорення) 13:19, 13 листопада 2014 (UTC)

Статтю 39-й. Карпатська Україна номіновано на вилучення

Стаття 39-й. Карпатська Україна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 листопада 2014. — Шиманський હાય! 19:06, 20 листопада 2014 (UTC)

Стаття 16 років. Революція на граніті, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 листопада 2014. — Шиманський હાય! 21:29, 21 листопада 2014 (UTC)

Стаття Шаблон:Книга В гостях у старого Нікополя, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 грудня 2014. --Rayan Riener (обговорення) 03:00, 2 грудня 2014 (UTC)

Статтю Сетакон номіновано на вилучення

Стаття Сетакон, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 грудня 2014. --Rayan Riener (обговорення) 08:23, 5 грудня 2014 (UTC)

Статтю Crystal Power номіновано на вилучення

Стаття Crystal Power, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 8 грудня 2014. --Atoly(обг) 13:48, 8 грудня 2014 (UTC)

Статтю Після Росії номіновано на вилучення

Стаття Після Росії, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 грудня 2014. Ragnarok (обговорення) 19:31, 30 грудня 2014 (UTC)

Стаття Хто боїться дідуся Бабая, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 січня 2015. --Rayan Riener (обговорення) 02:03, 2 січня 2015 (UTC)

Статтю номіновано на вилучення

Стаття , значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 3 січня 2015. Helixitta (обг.) 14:23, 3 січня 2015 (UTC)

Статтю Друккар номіновано на вилучення

Стаття Друккар, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 11 січня 2015. Ragnarok (обговорення) 08:11, 11 січня 2015 (UTC)

Статтю Bookcrossing.Net.Ua номіновано на вилучення

Стаття Bookcrossing.Net.Ua, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 11 січня 2015. Ragnarok (обговорення) 08:17, 11 січня 2015 (UTC)

Статтю UaDay номіновано на вилучення

Стаття UaDay, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 11 січня 2015. Ragnarok (обговорення) 08:17, 11 січня 2015 (UTC)

Статтю Аксиня Куріна номіновано на вилучення

Стаття Аксиня Куріна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 березня 2015. --93.183.208.146 17:29, 30 березня 2015 (UTC)

Статтю Лісова пісня (фільм, 1996) номіновано на вилучення

Стаття Лісова пісня (фільм, 1996), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 квітня 2015. --Brunei (обговорення) 17:45, 2 квітня 2015 (UTC)

Статтю Колюня номіновано на вилучення

Стаття Колюня, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 квітня 2015. — Шиманський હાય! 18:11, 13 квітня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні географії

--MediaWiki message delivery (обговорення) 10:30, 14 квітня 2015 (UTC)

Статтю Врятована номіновано на вилучення

Стаття Врятована, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 25 квітня 2015. — Шиманський હાય! 13:08, 25 квітня 2015 (UTC)

Статтю Дорогами України номіновано на вилучення

Стаття Дорогами України, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 25 травня 2015. — Шиманський હાય! 09:19, 25 травня 2015 (UTC)

Запрошення до участі в тижні народів Росії


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 12:20, 11 липня 2015 (UTC)

Статтю Вихід (фільм, 2013) номіновано на вилучення

Стаття Вихід (фільм, 2013), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 серпня 2015. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 07:19, 23 серпня 2015 (UTC)

Статтю Бєрци номіновано на вилучення

Стаття Бєрци, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 26 жовтня 2015. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 18:30, 26 жовтня 2015 (UTC)

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Kvitka Cvit!

В минулому ви створили 772 (!) статті Вікіпедії та додали понад 4,3 Мб вікітексту — це дуже значний внесок, який ми високо цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 20:58, 28 січня 2016 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Відлига (серіал)

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Відлига (серіал), але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://www.telekritika.ua/kontent/2014-03-24/91868. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Відлига (серіал).

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал із зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Відлига (серіал), і вона буде відновлена.

Стаття Національний художній музей України (фільм), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 26 липня 2016. Що ще можна зробити? Seva Seva (обговорення) 19:38, 26 липня 2016 (UTC)

Проект Кінематограф країн світу

Вітаю! Якщо Вас цікавить історія розвитку, сучасний стан, тенденції розвитку і національні особливості кінематографів окремих держав, запрошуємо приєднатись до підпроекту з опису національних кінематографів країн світу. Корисним буде будь-який ваш внесок, поради, підказки. --MediaWiki message delivery (обговорення) 10:59, 13 серпня 2016 (UTC)

Статтю UA MAX номіновано на вилучення

Стаття UA MAX, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 вересня 2016. Що ще можна зробити? --Piznajko (обговорення) 18:12, 23 вересня 2016 (UTC)

Стаття І як Русь Україною стала, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 жовтня 2016. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 17:24, 2 жовтня 2016 (UTC)

Статтю Грим (фільм, 2013) номіновано на вилучення

Стаття Грим (фільм, 2013), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 листопада 2016. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 10:45, 19 листопада 2016 (UTC)

Ґ-диверсія

Доброго дня, вікікориснику Kvitka Cvit/Архів 2!

Вибачаюсь за те, що відриваю від ваших справ. Прошу звернути вашу увагу на діяльність цього користувача. Може Ви стикались з нею й раніше, можливо навіть спотикались об таке. Я не прибічник тотальної бездумної заміни г на ґ, особливо в усталених термінах і назвах, але таку підривну діяльність, що не додає статтям жодної нової корисної інформації, яка тільки шкодить розвиткові проекту, не можна попускати. Така конфліктна й беззмістовна діяльність не повинна залишатись непоміченою. Залишите свій голос, можливо репліку — він не залишиться непоміченим. Наперед дякую!

З повагою до вашого внеску.--Dim Grits 12:17, 23 листопада 2016 (UTC)

Статтю Вузькоколійка (фільм) номіновано на вилучення

Стаття Вузькоколійка (фільм), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 15 січня 2017. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 17:11, 15 січня 2017 (UTC)

Статтю Дніпровська балада номіновано на вилучення

Стаття Дніпровська балада, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 січня 2017. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 10:26, 27 січня 2017 (UTC)

Стаття Аніме та Манга українською, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 квітня 2017. Що ще можна зробити? --Ілля (обговорення) 10:12, 19 квітня 2017 (UTC)