Обговорення користувача:А.Теребун

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, А.Теребун!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 16:53, 4 вересня 2016 (UTC)Відповісти

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо[ред. код]

Вітаю @А.Теребун:, запрошую вас до участі у Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів та пропоную зареєструватися. Починати можна -- вже зараз.--Yasnodark (обговорення) 16:45, 7 вересня 2016 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Вікімарафону-2018: напишіть статтю до дня народження Вікіпедії![ред. код]

Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії А.Теребун!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2018, присвяченого 14-річчю української Вікіпедії!

Протягом чотирьох днів (27—30 січня 2018) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні. Їх понад 50, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 08:38, 26 січня 2018 (UTC)Відповісти

Запрошення[ред. код]

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 10:03, 1 листопада 2018 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2019: напишіть статтю до 15-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії А.Теребун!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2019, присвяченого 15-річчю української Вікіпедії!

Протягом п'яти днів (26—30 січня 2019) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Ужгорода до Старобільська, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 15:11, 26 січня 2019 (UTC)Відповісти

Відносно хокею[ред. код]

Пишемо в статтях Хокей, а не гокей. Я виправлю але надалі прошу дотримуватись ВП:МОВА в іншому випадку самі знаєте. --Jphwra (обговорення) 16:06, 2 травня 2019 (UTC)Відповісти

Ви мене лякаєте?:) Так тут і так писати нікому, ви своїм совком та малоросійством вже усіх розлякали, а кого й перебани (особилво галичани, які якраз найменш асимільовані розсіянцями). Гаразд - пишіть самі, і як вам заманеться. Бувайте.
Взагалі є мовні правила. В них про гокей ані слова і не треба тут писати про галичан добре? Бо це вже є порушення правил також. А помилок у вас вистачає з чого я роблю висновок, що навчались українській мові вкрай погано. Ваші статті рясніють помилками. PS. А яке відношення англійське або французьке слово має до СРСР? Мені просто цікаво бо чесно ви дістали вже іншомовні слова приписувати росіянам. --Jphwra (обговорення) 17:25, 2 травня 2019 (UTC)Відповісти

 Коментар Відносно джерел. Прошу дуже користувача надати інші джерела, а не оперувати словами хтозна кого. Я теж багато де був але не дає мені привід ламати статті на власний смак. --Jphwra (обговорення) 17:35, 2 травня 2019 (UTC)Відповісти

Цукрова тростина / очерет та війна редагувань[ред. код]

Доброго дня. Якщо ви вважаєте що назва повинна бути іншою, ви повинні перейменувати сторінку а не замінювати вміст перенаправлення. Далі не влаштовуйте війну редагувань будь ласка (це адміністративне попередження), натомість відкрийте обговорення на СО сторінки про назву. Дякую. --Helixitta (t.) 14:25, 9 червня 2019 (UTC)Відповісти

Попередження[ред. код]

Будь ласка, ПЕРЕЙМЕНОВУЙТЕ статті. Див. довідку Вікіпедія:Перейменування статей. За продовження війни редагувань вас буде заблоковано. Відкрийте обговорення про назву на сторінці обговорення статті (очерет чи тростина) додайте джерела і статтю буде перейменовано. Ви ж виваляєте історію змін сторінки, так робити не можна. --14:30, 9 червня 2019 (UTC)

Блокування[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з війною редагувань для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 12.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Після закінчення терміну блокування, будь ласка, відкрийте обговорення про назву сторінки тут Обговорення:Цукрова тростина (рід). Якщо в результаті обговорення буде вирішено що ваша версія назви правильна, сторінку буде перейменовано (див довідку Вікіпедія:Перейменування статей). Ви ж видаляли вміст сторінки ред. № 25380950, ред. № 25381013 так робити не можна, якщо вам заважає для перейменування перенаправлення його можна видалити за допомогою шаблону {{Db}} --Helixitta (t.) 14:41, 9 червня 2019 (UTC)Відповісти

Вітаю. Нічого я відкривати не буду, бо це марно, у цьому я вже не раз переконався. Тут малорос на малоросі, і малоросм поганяє. І так набіжать усілякі уа артеміси та рябічі, і буде так як у мишебратья. Чому Ви не перенесли хоча б те, що я у статті цукровий очерет доробив? Там ж криміналу жодного, хіба заміність очерет (фу, как ета нє уззкі), на звичний малоросам траснік (тю... тростина).
Давайте відкриємо тоді обговорення в проекті біологія. Там є ботаніки, в принципі обговорення там завжди м'які.
А з приводу перенести "хоча б те, що я у статті цукровий очерет доробив" в тому то й справа що коли ви робите одне редагування в якому забираєте/переносите текст його важко порівняти.
Я можу з вас зараз зняти блок, ви доробите статтю і додасте туди посилання на україномовну назву. Але я хочу домовитися що ви не будете вилучати вміст, статтю натомість можна перейменувати якщо у вас є джерела про цю назву --Helixitta (t.) 14:54, 9 червня 2019 (UTC)Відповісти

Літера Ґ[ред. код]

яка підстава застосування цієї літери, наприклад в Куґані? Де це є в правописі? Правопис чітко окреслив використання літери Ґ. Чи для вас правила правопису неписані? --Jphwra (обговорення) 18:03, 14 червня 2019 (UTC)Відповісти

Стосовно статті "Сільбо ґомеро"[ред. код]

Доброго дня.

Є таке питання стосовно статті Сільбо ґомеро. Її декілька різів перейменовували, і Ви, і я. Щоб не було війни перейменувань, прошу сказати, чому саме «ґомеро» ?

Ні, я вчив іспанську мову, і знаю, як звучить «g». Але справа у тому, що

  • по-перше, українська мова не є повністю фонетичною. І Правопис (і новий, і старий) кажуть передавати «g» через «г»
  • по-друге, Ви не навели україномовних джерел, які б підтверджувати запропоновану Вами назву
  • по-третє, назва острова, від якого походить термін - Гомера. Пошук в гуглі дає багато результатів саме на такий варіант, і не дає варіанту «Ґомера».

Тому просив би обґрунтувати запропоновану Вами назву. В іншому випадку я подам номінацію на перейменування.

З повагою, --V Ryabish (обговорення) 16:55, 23 липня 2019 (UTC)Відповісти

Надмірна інформація в статтях[ред. код]

А.Теребун, уточніть, будь ласка, необхідність у списках на сторінках дублювання однакової інформації та построчкове підписання того, що вивидено візуальним оформленням? Таке, як, наприклад, [1], та на інших акторських сторінках. Jenes (обговорення) 12:59, 27 липня 2019 (UTC)Відповісти

Адміністративний устрій району[ред. код]

Нащо ви замінюєте шаблон Адміністративний устрій району на Navbox?--Анатолій (обг.) 16:26, 25 серпня 2019 (UTC)Відповісти

Доброго вечора. Оскільки ви масово продовжуєте ці зміни, чи могли б ви їх пояснити, будь ласка? — NickK (обг.) 22:11, 12 вересня 2019 (UTC)Відповісти

Щодо отримання прапорця патрульного[ред. код]

Вітаю! Помітив ви створюєте багато якісних статей про українські телесеріали - думаю буде зручніше якщо ви отримаєте прапорець патрульного тож пропоную вам податися по нього ось тут ВП:ЗПП. Щиро, piznajko--piznajko 06:04, 31 серпня 2019 (UTC)Відповісти

Вітаю. Дякую Вам за пропозицію, але мені це не цікаво. Успіхів Вам.--А.Теребун (обговорення) 05:47, 20 жовтня 2019 (UTC)Відповісти

Колір[ред. код]

Прохання пояснити, нащо ви замінюєте блакитний колір шаблонів на зеленуватий.--Анатолій (обг.) 21:15, 12 вересня 2019 (UTC)Відповісти

Блокування від 12 вересня 2019[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з війною редагувань для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вітаю.

Ви дістали попередження тут: Обговорення шаблону:Колір#Війна редагувань 2, проте продовжили війну редагувань та неузгоджені зміни. Супеерчності у Вікіпедії вирішуються обговоренням, а не впертим поверненням інформації. Якщо ви не можете дійти згоди із співрозмовником самостійно, залучіть третю сторону або підніміть питання у кнайпі. --VoidWanderer (обговорення) 22:15, 12 вересня 2019 (UTC)Відповісти

Вітаю. Тут є категорія дописувачів, з якою я не буду нічого й ніколи обговорювати.--А.Теребун (обговорення) 05:53, 20 жовтня 2019 (UTC)Відповісти

Перейменування[ред. код]

Прошу утриматися від перейменувань типу Єллоустоун > Єлловстоун. Це проти усталеного вжитку та правил орфографії, тобто можна розцінити як вандалізм.--ЮеАртеміс (обговорення) 22:11, 16 вересня 2019 (UTC)Відповісти

Дивні заміни[ред. код]

Значна частина Вашого внеску полягає в заміні «Біографія» на «Життєпис». Скажіть, чому для Вас це так принципово? У більшості випадків ця заміна зайва. --В.Галушко (обговорення) 20:13, 8 жовтня 2019 (UTC)Відповісти

запит[ред. код]

ВП:ЗА#А.Теребун 2, diff. Прошу припинити небезпечні експерименти над українською мовою, такі, як ви, можуть знищити її. У Вікіпедії має бути існуюча українська мова згідно з літературними джерелами ВП:АД, а не якийсь новояз на ваш власний смак. Досі в усіх джерелах пишуть Дуглас Херд. — Юрій Владиславович в) 22:48, 9 жовтня 2019 (UTC).Відповісти

Спаситель[ред. код]

За яким джерелом Ви перейменували назву фільму. Я користувалась [2], а Ви?--Анна Мороз (обговорення) 05:29, 20 жовтня 2019 (UTC)Відповісти

Вітаю. Ви уважно погляньте на це Ваше "джерело", там навіть акторів з розсіянського язика не усіх переклали (як от Наташа Нинкович, Кэтлин Фостер). Моє джерело СУМ--А.Теребун (обговорення) 05:41, 20 жовтня 2019 (UTC)Відповісти
То Ви іменуєте на свій смак? Фільм є в кінобазі з такою назвою, слово існує в українській мові. Прошу навести Ваше джерело до назви статті --Анна Мороз (обговорення) 05:54, 20 жовтня 2019 (UTC)Відповісти
До чого тут я? Це "товариші" з "кінобази" мавпують з розсіянського язика. Ви тут читали? Воно є у словнику як розмовне, а так цей церковнослов'янізм має інше значення.--А.Теребун (обговорення) 08:58, 20 жовтня 2019 (UTC)Відповісти
Перестаньте сперечатися, бо спираючись на такі "компетентні джерела", можна й статтю Наташа Нінкович на Наташа Нинкович перейменувати. І плювати на правопис, бо є ж "джєрело".--А.Теребун (обговорення) 09:03, 20 жовтня 2019 (UTC)Відповісти

Голова держави[ред. код]

У Вас є джерела на таку назву?. Така назва використовується лише в Українській Вікіпедії та деяких новинних джерелах. Довідники дають лише варіант глава. Ви збіднюєте українську мову віддаючи росіянам споконвічно українське слово. Як вже до того ми вже віддали сотні наших слів. Прошу припинити вносити масові неконсенсусні зміни. --Стефанко1982 (обговорення) 06:02, 27 жовтня 2019 (UTC)Відповісти

Блокування від 27 жовтня 2019[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з підривом нормального функціонування Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 дні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Систематичні війни редагувань, неконсенсусні зміни непідтверджені джерелами та ляльковий театр (внесення масових неконсенсусних змін в анонімному режимі).--Стефанко1982 (обговорення) 06:20, 27 жовтня 2019 (UTC)Відповісти

Стосовно статті «Ґранд-Джанкшн (Колорадо)»[ред. код]

Добрго дня.

Ви скасували моє перейменування статті Гранд-Джанкшн (Колорадо), повернувши назву «Ґранд-Джанкшн (Колорадо)». А можна поцікавитись, на якій підставі? І старий, і новий правопис, вказують передавати англійську «G» через «Г» (у новому правописі є виняток для імен, але не інших власних назв).

Не хотілось би затівати війну перейменувань, тому наведіть Ваші аргументи та АД на таке перейменування.

З повагою, --V Ryabish (обговорення) 11:47, 16 листопада 2019 (UTC)Відповісти

Попередження — війна редагувань у шаблоні Колір[ред. код]

Вітаю.

Чергова ваша правка у шаблоні Шаблон:Колір без попереднього обговорення і здобуття консенсусу спільноти виллється у ваше блокування. Я вам вже писав (#Блокування від 12 вересня 2019), що суперечності у Вікіпедії вирішуються обговоренням, а не впертим поверненням інформації. Якщо ви це пояснення не збираєтеся враховувати, значить будуть застосовані адміндії, які обмежать вам можливість редагувати шаблон.

--VoidWanderer (обговорення) 19:54, 29 листопада 2019 (UTC)Відповісти

Даруйте, де був консенсус по кольору Японії? І до чого тут взагалі я? Все, що я зробив - це повернув так як було, до того, як користувач ZxcvU вніс зміни. Проте до нього жодних запитань у вас.--А.Теребун (обговорення) 02:53, 30 листопада 2019 (UTC)Відповісти
Ні, консенсусу не було по жодному з кольорів. Але користувач зробив правку, і місяць вона всіх влаштовувала. Це — не консенсус, але принаймні відустність війни. Ви ж її тепер намагаєтеся «повернути як було», причому через війну редагувань. Це — не виправдання для війн редагувань. Ви також вже вели війни раніше, а користувач — ні. Саме тому я вважаю, що не дивлячись на те, що ви обоє діяли не зразковим чином, саме у ваших діях я вбачаю системний деструктивний підхід до вирішення проблеми.
Я не буду вас блокувати цього разу — шаблон виставили на вилучення. Після підсумку у номінації буде видніше. --VoidWanderer (обговорення) 08:18, 30 листопада 2019 (UTC)Відповісти
Ну так, повернути як було - це віна редагувань, а внести правку - нормально. Тепер я розумію, що таке "правка", а що таке "віна редагувань". Дякую за роз'яснення, тепер, у разі чого, я буду цтувати Вас.--А.Теребун (обговорення) 16:46, 30 листопада 2019 (UTC)Відповісти
Правки вносити можна: ВП:Будьте рішучими.
Вести війни редагувань не можна: ВП:Війна редагувань. Якщо з'являється непорозуміння — його треба обговорювати.
--VoidWanderer (обговорення) 17:11, 30 листопада 2019 (UTC)Відповісти
Коли користувач притомний, я зним спілкуюся, намагаюся переконати. Проте є й такі, це мій суб'єктивний погляд, з якими навіть починати не варто, бо це дарма витрачений час, а свій час я ціную.--А.Теребун (обговорення) 17:19, 30 листопада 2019 (UTC)Відповісти
Спілкуватися варто з усіма. Відсутність спроб сконтактувати з опонентом і вирішити питання через обговорення — це обтяжуючий фактор у війні редагувань. --VoidWanderer (обговорення) 17:40, 30 листопада 2019 (UTC)Відповісти
Прокоментував Обговорення шаблону:Колір#Колір для Японії. --ZxcvU (обговорення) 08:20, 30 листопада 2019 (UTC)Відповісти
  • @А.Теребун: Додам, що я теж мав намір Вас заблокувати (не зробив цього через особливий випадок із тим шаблоном) — Ви не лише не враховуєте тих зауважень та попереджень, які Вам вже висловлювали раніше, а взялися воювати навіть з адміністратором, який Вас уже блокував за війну редагувань. Відсутність консенсусу — це не виправдання для війни редагувань. --Piramidion 15:48, 30 листопада 2019 (UTC)Відповісти

Блокування від 26 грудня[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з підривом нормального функціонування Вікіпедії: систематичними війнами редагувань, відмовою брати участь в обговореннях проблемних статей для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

А саме — сьогодні Ви зробили чергове редагування в статті про Хіггса всупереч рішенню спільноти, про що зазначив інший адміністратор ред. № 26848183, і про що Ви знали ще 5 грудня ред. № 26695955. І, що гірше, продовжили війну редагувань у статті Сан-Хасінто (Каліфорнія), проігнорувавши обговорення на СО та те, що Вам казали на ВП:ЗА. Я це не можу потрактувати інакше, ніж підрив нормального функціювання Вікіпедії, тому й такий термін блокування.--Piramidion 11:29, 26 грудня 2019 (UTC)Відповісти

"З малоросами, совками та «мишебратьями» не спілкуюся. Тому не марнуйте свій час..." - це мій вибір, з ким спілкуватися а з ким ні, і у вас нема жодного права примушувати мене до "обговорень" з цим контингентом. На рахунок статті про Гіґґінза - вона є звичайною писаниною дилетантів для таких самих дилетантів, тому ви можете називати її як заманеться, від цього "цінність" статті не зміниться, вона залишиться нульовою. Стосовно Сан Джасінто - я навмисно перепитав своїх знайомих у США (Вашингтон, Сієтл, Чикаго), і усі вони написали, що Сан-Джасінто. Я припускаю, що мешканці цього міста, можливо навіть і не іспаномовні, вимовляють Сан-Хасінто, але у нас "мєсниє" кажуть Нікалаєв замість Миколаїв, проте ніхт ж не перейменовує тут місто з Моколаїв на Нікалаєв.
До речі, я не залежний, як дехто, від вікіпедії, тому я можу легко її й залишити, щоб не дратувати усіляке шумовиння.--А.Теребун (обговорення) 16:30, 26 грудня 2019 (UTC)Відповісти
У мене до вас прохання - поставте шаблон
Цей користувач покинув Вікіпедію.

на моїй сторінці, оскільки сам цього зробити не можу, бо заблокований.--А.Теребун (обговорення) 16:37, 26 грудня 2019 (UTC)Відповісти

Лицарі ОУН та УПА[ред. код]

Шановний пане А.Теребун. Дякую Вам за редагування даної статті про українських Героїв. Загалом Ваші правки конструктивні, однак, кілька останніх правок є порушенням правил - Ви міняєте порядок написання прізвищ та імен. Це також ускладнює пошук для користувачів, оскільки списки укладені в алфавітному порядку. У зв'язку з цим, я повертаю попередню версію статті і прошу Вас в подальшому не здійснювати таких правок. У статті є ще дуже багато можливостей до покращення, тому запрошую Вас до продовження конструктивного редагування. З повагою, --Долинський (обговорення) 22:39, 2 січня 2020 (UTC)Відповісти

Нижче наводжу посилання на правило:

Імена осіб з України, із країн СНД, колишнього СРСР, Східної Азії й В'єтнаму слід записувати в енциклопедичному порядку найменування, напр. Шевченко Тарас Григорович. Можливі перенаправлення з канонічного на енциклопедичний порядок іменування. Про перенаправлення назв див. нижче.

Сторінку Театр (сайт) номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Театр (сайт), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 травня 2020. Що ще можна зробити? Anntinomyобг 08:05, 13 травня 2020 (UTC)Відповісти

Помилки[ред. код]

Вітаю! Дякую за створення статті Зеєгунд, але маю повідомити, що вона містить багато помилок перекладу з російської і вимагає негайного вичитування. З повагою --В.Галушко (обговорення) 20:26, 5 серпня 2020 (UTC)Відповісти

Хоча аналогічного тексту нема в жоднім з мовних розділів, наявний виглядає як машинний переклад з якогось невідомого джерела. Прохання не використовувати Ґуґл-перекладач для створення статей або принаймні ретельно вичитувати отриманий переклад, а якщо Ви берете матеріал з інших сайтів, слід уважно перевірити, чи не є він машинним перекладом з російської, що нерідко трапляється на українських сайтах. З повагою --В.Галушко (обговорення) 20:31, 5 серпня 2020 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2021: подаруйте Вікіпедії статтю до 17-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії А.Теребун!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2021, який присвячений 17-річчю української Вікіпедії! До кінця тижня (від сьогодні, 28 січня, до неділі 31 січня включно) закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме Вікімарафон стане гарним приводом повернутися до наповнення Вікіпедії? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, можуть отримати пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до онлайн-вікізустрічей. У п'ятницю та суботу пройдуть вебінари із редагування Вікіпедії, реєструйтеся на них тут. Також кожного дня з четверга по неділю о 18:00 можна буде долучитися до онлайн-консультації і поставити будь-яке запитання про Вікіпедію.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону 2021 11:54, 28 січня 2021 (UTC)Відповісти

Невільний File:ХК_Вовки.png, який не використовується[ред. код]

⚠

Дякуємо за завантаження файлу File:ХК_Вовки.png. В описі файлу вказано, що він є невільним і може використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз цей файл не використовується в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше цей файл використовувався в якійсь статті, будь ласка, перейдіть у таку статтю й гляньте, чому його було звідти вилучено. Ви можете додати його до статті ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлу можлива вільна заміна, його не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо. --Andriy.vBot (обговорення) 02:39, 26 лютого 2021 (UTC)Відповісти

Хакатон для вікіспільноти: Попередня реєстрація[ред. код]

Вітаю!

ГО «Вікімедіа Україна» розглядає можливість провести вікіхакатон для української спільноти у грудні 2021 року або у січні 2022 року.

У заходу буде дві цілі: 1) підвищити технічні навички редакторів та редакторок вікіпроєктів, навчитися новому; 2) спільно попрацювати над розробкою технічних інструментів.

Якщо вам було б цікаво долучитися до такої події — дізнатися щось нове, навчити чомусь інших людей, або ж просто попрацювати над технічними питаннями разом з іншими вікімедійцями — запрошуємо заповнити анкету попередньої реєстрації. Для участі не обов'язково мати технічні навички, у вас також буде можливість набути їх під час хакатону

Планований формат заходу — онлайн; але можливий також офлайн-компонент, якщо дозволять карантинні обмеження. Деталі визначимо за результатами попередньої реєстрації.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 18:30, 13 грудня 2021 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії А.Теребун!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 09:44, 29 січня 2022 (UTC)Відповісти

Стипендії на онлайн-участь у міжнародному вікіхакатоні[ред. код]

20—22 травня пройде Wikimedia Hackathon 2022 — міжнародна онлайн-зустріч технічної спільноти вікіпроєктів.

Громадська організація «Вікімедіа Україна» надає фінансові стипендії на участь у хакатоні. Стипендія може покривати витрати, потрібні для технічної участі у хакатоні (наприклад, покупка навушників чи мікрофона), послуги з догляду за дітьми чи схожі сервіси, логістичні витрати тощо.

Податися можна до 18 травня включно, для отримання стипендії потрібне принаймні мінімальне володіння англійською мовою.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Про підтримку вікіспільноти під час війни читайте за посиланням. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 09:35, 1 травня 2022 (UTC)Відповісти

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом[ред. код]

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви входите до числа найактивніших авторів української Вікіпедії, створивши понад 100 статей — тож ви також зробили вагомий внесок до цього зростання й розвитку!

Ви можете долучитися до відзначення 20-річчя вікіспільнотою, де можна буде разом обмінятися спогадами й історіями: реєстрація в анкеті

  • Вівторок 30 січня о 18:00, онлайн
  • Субота 3 лютого о 13:00, офлайн у Києві

З 26 січня до 4 лютого також триває Вікімарафон 2024. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:24, 27 січня 2024 (UTC)Відповісти