Обговорення користувача:AnatolyPm/Архів 5

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Маріан Госса

Він - модель, щоб на нього дивитися тільки спереду. Або стаття така гарна, що фото у формі нинішньої команди псує її? Daedalus18 (обговорення) 08:15, 14 липня 2015 (UTC)

Причому тут модель. Доцільно вставляти якісне фото (з правильнішого ракурсу, з нормальною роздільністю тощо). --AnatolyPm (обговорення) 08:31, 15 липня 2015 (UTC)
Ви так говорите ніби Вікіпедія - завод з виробництва фото відомих персон. До речі питання про фото в формі Атланти: його обличчя не в анфас, а повернувши голову. Де логіка? Daedalus18 (обговорення) 08:54, 14 липня 2015 (UTC)
Варто ілюструвати статтю якіснішим зображенням, якщо таке є. У формі «Атланти» Госса сфотографований спереду, а не з боку. --AnatolyPm (обговорення) 08:59, 15 липня 2015 (UTC)
Так якість або ракурс? Про що ви говорите - це ракурс. Зображення у формі «Чикаго» - якісніше. Ви вже собі суперечите. --Daedalus18 (обговорення) 09:14, 15 липня 2015 (UTC)
А яка різниця у формі якого клубу зображений гравець «Атланти» або «Чикаго»? А якщо мова про гравця, який завершив кар'єру — яке обрати? Я розумію, що ваш цінний внесок в Українську Вікіпедію обмежується вставлянням зображення у картку і для вас це найпринциповіше і найважливіше питання, але в картці мають бути нормальні зображення. --AnatolyPm (обговорення) 09:33, 15 липня 2015 (UTC)
Логічніше ставити більш свіже фото, тим більше якщо воно якісніше. Якщо завершив кар'єру - сучасне або більш якісне зображення з тих, що є. Ви ж самі говорите про якість і я це підтверджую: зображення у формі Чикаго більш якісне. Я ж не пропоную ставити розмите це. А ось з приводу мого вкладу: напевно не варто так категорично, я тут новачок. Або ви спочатку зробили такий внесок, що Вікіпедія лопнула? Давайте не будемо переходити на особистості, а то легко можна опинитися тут, де на ваш вклад не подивляться. До речі ви скасували правку і нічим не аргументували це.--Daedalus18 (обговорення) 10:20, 15 липня 2015 (UTC)
А я вважаю, що у складі «Атланти» фото якісніше. Якщо ви новачок — пишіть на чорнетці. --AnatolyPm (обговорення) 10:28, 15 липня 2015 (UTC)
А я ні. Ось і вся суть конфлікту. І те, що ви більш досвідчений учасник не дає переваги. Тут вже потрібно посередництво іншого учасника. Причому як більш досвідчений учасник ви навіть не хочете ніяк по-іншому вирішувати проблему. Ваш аргумент - я так вважаю і все. Чорнетці - на жаль вже не для мене. Стаби писати будь-якою мовою - не хитра справа.--Daedalus18 (обговорення) 13:15, 15 липня 2015 (UTC)
Мовчання - знак згоди.--Daedalus18 (обговорення) 22:56, 15 липня 2015 (UTC)
Я так не вважаю. Свої аргументи виклав вище. Ви почали з хамства («Або стаття така гарна, що фото у формі нинішньої команди псує її», «Стаби писати будь-якою мовою - не хитра справа» тощо), тому інакше я це виріщувати не буду.
Не користуйтесь автоперекладом — такі тексти вилучають (може в Російській Вікіпедії це вважається нормальним). Не хитра справа скопіювати з російської вікіпедії готовий текст в автоперекладач Google Translate і додати до статті (як в Марк-Андре Граньяні). Краще нормальна невелика енциклопедична довідникова стаття (ви тримали в руках енциклопедичні довідники?), аніж автоперекладена вода у газетному стилі. Якщо ви знаєте слово стаб, так нічоно видавати себе за новачка. Не клепайте тут автоперекладів. У Російській Вікі — на здоров'я --AnatolyPm (обговорення) 07:09, 16 липня 2015 (UTC)

Білоруські клуби.

Одне уточнення, я в декількох змінив, решту залишив. В преамбулі вже є досягнення клубу, а потім окремо цілий розділ (внизу статті). Може є сенс лишити розділ але підняти його вгору? Щоб не було дубляжу у статтях і одразу досягнення видно, а далі можна і історію. --Jphwra (обговорення) 20:39, 18 липня 2015 (UTC)

Гаразд. Нормально. Але короткий опис досягнень (якщо стаття велика) має бути у вступі як в Амур (хокейний клуб), наприклад. Якщо це невелика стаття як Комета (хокейний клуб), то краще не міняти. --AnatolyPm (обговорення) 20:56, 18 липня 2015 (UTC)
Наприкінці серпня Амур (хокейний клуб) можу дописати до доброї — вона не поступатиметься Анагайм Дакс. Зала хокейної слави та Джо Сакік (обидві — переклад з англ. розділу) не номінував — у 2010 році було надто багато червоних посилань у хокейній тематиці. Зараз варто теж дещо в них доробити (червоні посилання). Як не дивно, але досі ніхто не створив Харламов Валерій Борисович (а Вікіпедії вже 10 років) --AnatolyPm (обговорення) 21:00, 18 липня 2015 (UTC)
Окрім Харламова у нас ще під тисячу червоних, от хоча б приклад. Вчора додав он ще один німецький клуб, а з ними така само ситуація. --Jphwra (обговорення) 06:14, 19 липня 2015 (UTC)

Андо Тадао

Вітаю! Щойно побачив, що примітки з посиланняим на сайти не є оформленими через cite web і не заархівовані. Це варто зробити на випадок, якщо сайти накриється--TnoXX parle! 18:23, 17 липня 2015 (UTC)

Вітаю! Дякую ТакТак Зроблено Дооформив посилання через cite web (в принципі 70% посилань вже були оформлені з cite web). Заархівував (просто не знав, що це потрібно). --AnatolyPm (обговорення) 07:22, 18 липня 2015 (UTC)
Вітаю! Ви не заархівували посилання. І архів, і оригінальний сайт – це один і той самий сайт у ваших посиланнях. Скористайтеся webcitation. Вводите свій мейл і адресу сайту, а воно вам генерує адресу архіву, яку треба вставити в параметр archiveurl--TnoXX parle! 13:10, 18 липня 2015 (UTC)
Хм. Гаразд. Спробую. --AnatolyPm (обговорення) 13:15, 18 липня 2015 (UTC)
ТакТак Зроблено --AnatolyPm (обговорення) 07:24, 20 липня 2015 (UTC)

Відносно фіналу КС 2010

Хочу запропонувати зробити список чемпіонів і в цю статтю і в статтю Чикаго БГ. То як така пропозиція? --Jphwra (обговорення) 17:01, 2 серпня 2015 (UTC)

склад гравців переможців кубка? Не проблема. Зроблю як повернусь з вікі-відпустки.--AnatolyPm (обговорення) 17:10, 2 серпня 2015 (UTC)
Добре, я просто скорочував, бо у футболі ліквідую «плями». --Jphwra (обговорення) 17:20, 2 серпня 2015 (UTC)

Перейменування

Даруйте, та команда називається саме ХК Кременчук а не так як у руззгівікі (хакєйний клуб), у них це дуже поширене явище, для чого мавпуємо кацапів?. До речі, для того, щоб перейменувати статтю, потрібно винести це на обговорення.Боримир (обговорення) 17:56, 6 серпня 2015 (UTC)

Вітаю! Ми усталено іменуємо спортивні клуби саме Назва міста (клуб) (див. наприклад категорії Хокейні клуби Росії або Хокейні клуби України). Тому стосунку щодо Російської Вікіпедії це перейменування немає аж ніякого. Так іменуються і клуби інших видів спорту: Галичанка (гандбольний клуб, Львів), Редінг (футбольний клуб), Барселона (футбольний клуб) тощо. Особисто я створив декілька тисяч статей у хокейній тематиці. Якщо перейменування очевиде — обговорення у таких ситуаціях як ця, не є необхідним. Ви цікавитесь хокеєм? --AnatolyPm (обговорення) 18:09, 6 серпня 2015 (UTC)
Цікавлюсь, проте це була моя остання стаття про гаківку у вікі, мавпувати кацапів немаю наміру. Погляньте сюди - Хокейні клуби Росії або Хокейні клуби України як Вам?. Чи ось показово хоча б «Леви (хокейний клуб)», у кацапів «Львы (хоккейный клуб)» а от як у людей - «HC Levy». Чому у нас не як у нормальних людей а як у кацапів?. Може годі вже меншовартості?. Змінити все потрібно та зробити так як у людей а не у пришелепкуватих кацапів.--Боримир (обговорення) 00:46, 7 серпня 2015 (UTC)
По-перше, Вікіпедія не трибуна. По-друге, давайте, Ви не будете мені писати подібні запитання (Може годі вже меншовартості?) та оціночні судження чи узагальнення (пришелепкуватих кацапів). Так було прийнято іменувати до того як я почав писати в Українську Вікіпедію (Вікіпедія:Іменування статей). І це не стосується тільки спортивних клубів. --AnatolyPm (обговорення) 07:04, 7 серпня 2015 (UTC)

Доброго дня!

Прохання, як я завершу переклад і зніму шаблон редагування, по можливості передивитись назви картин - бо я можу щось не те поперекладати. --Sthelen.aqua (обговорення) 20:14, 10 серпня 2015 (UTC)

Доброго дня! Так, звісно перегляну. Натхнення і по-більше статей з мистецької тематики. Радий спостерігати за Вашою активністю у Вікі-просторі. --AnatolyPm (обговорення) 10:59, 11 серпня 2015 (UTC)
Дякую! Ось, наче переклад завершила. --Sthelen.aqua (обговорення) 11:44, 11 серпня 2015 (UTC)
YesТак Зроблено. Уточнив назви, доповнив деякими полотнами. Дякую за статтю. Вікіпедія існує бл. 10 років, а про таке важливе зібрання не було навіть статті. --AnatolyPm (обговорення) 06:44, 12 серпня 2015 (UTC)
Дякую! Зібрання важливе. Але я не знаю, хто насправді є користувачами Вікі і що вони шукають. Не має купи всього, на всі теми, але якщо з'являться - чи будуть відвідувати? --Sthelen.aqua (обговорення) 07:01, 12 серпня 2015 (UTC)
Думаю, якщо будуть повні і якісні статті — точно відвідуватимуть. До речі, можете користуватись інструментом перегляду відвідуваності сторінок. Наприклад, статтю Бюст Нефертіті у липні 2015 року переглянулили 187 разів, а листопаді 2014 року 1188 разів. --AnatolyPm (обговорення) 07:13, 12 серпня 2015 (UTC)
Не так давно, я шукав інформацію про деякі квіти з моєї скромної колекції (я не ботанік) і виявилось, що в Українській Вікіпедії про них статей не було. Тоді я попрохав Nina Shenturk їх створити (Скадоксус багатоквітковий, Стрелітція королівська, Гіменокаліс ранній, Спрекелія найпрекрасніша та ін) — за що їй красно дякую! Вважаю, ці статті якісними і повними. По більше б таких статей й в інших тематиках: архітектура, археологія, мистецтво, географія тощо. А не коли у статті Рим 70% присвячено українсько-римським взаєминам. Такого егоцентризму не помічав у німецькому або англійському розділах :) --AnatolyPm (обговорення) 07:34, 12 серпня 2015 (UTC)
Дякую, такий інструмент для кожної сторінки я вже знаю - він є зліва у меню. От чи не підкажете, де можна побачити статистику відвідувань (рейтинг чи що) по всіх сторінках укр.Вікі? Бажано ще з категоріями?
А для неботаніка у Вас цікава колекція ;-) --Sthelen.aqua (обговорення) 15:43, 12 серпня 2015 (UTC)
Інструменти моніторингу: помісячно, потижнево, поденно Списки популярних статей/2014 і Вікіпедія:Статистика відвідувань статей
Дякую за посилання. --Sthelen.aqua (обговорення) 18:00, 12 серпня 2015 (UTC)
Дякую:) --AnatolyPm (обговорення) 16:55, 12 серпня 2015 (UTC)

але ж

Доброго дня, але ж за правописом правильно саме Категорія:Померли в Сан-Себастьяні, після голосного і всяке таке. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 09:50, 27 серпня 2015 (UTC)

Вітаю. YesТак Зроблено. Виходить у нас тоді дуже багато категорій як з у (Категорія:Померли у Каталонії, Категорія:Померли у Валенсії) так і з в. --AnatolyPm (обговорення) 09:54, 27 серпня 2015 (UTC)
Дякую. Ну в Категорія:Померли у Валенсії таки у, бо перед В, аналогічно перед Ф і чимось ще, треба глянути, вже не пам'ятаю на 100%. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 10:00, 27 серпня 2015 (UTC)

Підкажіть правильний (кращий порядок) імені-прізвища

При створенні сторінки будь-якої історичної особи, в якому порядку більш доцільно вказувати прізвище та ім`я: прізвище - ім`я чи ім`я - прізвище. Чи є якісь усталені правила чи рекомендації до конкретних випадків (знайти при поверхневому пошуку не зміг). Дякую. --Dctrzl (обговорення) 16:52, 3 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Див. офіційне правло іменування персоналій. Тобто:

Наприклад, ось так правильно: Гійом Дюпюїтрен (ім'я+прізвище), Караваєв Володимир Опанасович (хірург) (прізвище+ім'я+по-батькові), Борош Адам (прізвище+ім'я, бо угорець) --AnatolyPm (обговорення) 17:54, 3 вересня 2015 (UTC)

Добавьте источники, пожалуйста--Станислав Савченко (обговорення) 14:51, 4 вересня 2015 (UTC)

Автор статті Метт Кемерон не я, а RomaKogut. Джерела спробую пошукати. --AnatolyPm (обговорення) 14:52, 4 вересня 2015 (UTC)
YesТак Зроблено --AnatolyPm (обговорення) 14:57, 4 вересня 2015 (UTC)
Дякую Дякую!--Станислав Савченко (обговорення) 14:59, 4 вересня 2015 (UTC)
Такоже додайте джерела у Мертель, будь ласка.--Станислав Савченко (обговорення) 16:20, 5 вересня 2015 (UTC)
YesТак Зроблено. --AnatolyPm (обговорення) 17:08, 5 вересня 2015 (UTC)
Да, статья плохая Мертель. И их тысячи.--Станислав Савченко (обговорення) 18:58, 5 вересня 2015 (UTC)
Можливо, однак я не фахівець у цій тематиці. Очевидно, що текст був взятий з Рядянської енциклопедії. Українська версія — переклад статті з російської Вікіпедії. --AnatolyPm (обговорення) 19:03, 5 вересня 2015 (UTC)

Повідомлення від мене

Вибачте за останнє повідомлення. Це я озброююся механічним попереджувачем, але через відсутність інструкції він у мене стріляє в усі боки. Не хотів вас турбувати. Сподіваюсь на розуміння. --Yakiv Glück 14:59, 14 вересня 2015 (UTC)

Скажіть, шановний колего, навіщо у статті аж дві однакові категорії Категорія:Хокеїсти «Атланта» (Митищі). Наразі вашу правку відміняю, та прошу бути уважним при патрулюванні статей. З повагою, Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 07:58, 15 вересня 2015 (UTC)

Як це дві однакові категорії? Поясність. --AnatolyPm (обговорення) 08:01, 15 вересня 2015 (UTC)
Категорія є третьою у списку. Я вилучив останню з тими же літерками. Гляньте та все зрозумієте. Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 08:03, 15 вересня 2015 (UTC)
Дійсно. Було дві однакові категорії. Перепрошую. --AnatolyPm (обговорення) 08:16, 15 вересня 2015 (UTC)
  1. Списки спортсменів за містом народження не можуть бути значимими. За країною — думаю, що так. --AnatolyPm (обговорення) 13:22, 18 вересня 2015

AnatolyPm. Чому не можуть?

Тому що це звичайне оригінальне дослідження. У вікіпедії не створюють статей/спискій на зразок Футболісти, народжені в Барселоні, Співаки з Нью-Йорка. Олімпійські чемпіони з Брюсселя тощо --AnatolyPm (обговорення) 20:47, 18 вересня 2015 (UTC)

AnatolyPm ! Стаття не може бути бути оригінальним дослідженням - кожне слово та цифра підтверджена, практично повністю, офіційною інформацією Міжнародного олімпійського комітету, Національного олімпійського комітету, спортивних федерацій, є лише кілька посилань на засоби масової інформації. Стаття про одеський олімпійців В.Вонсовича "Победы спортсменов-одесситов и формирование олимпийской коллекции в собрании Одесского историко-краеведческого музея" - теж не оригінальне дослідження, а інформація сайту Одеського історико-краєзнавчого музею http://www.history.odessa.ua/publication1/stat08.htm Odessa forever

Панове, обговорюйте такі питання на тій сторінці, де статтю було номіновано на вилучення. Пане Odessa forever, саме те, що є лише кілька посилань на засоби масової інформації і є одним з головних недоліків статті. Вікіпедії краще керуватися вторинними/третинними джерелами. Аби якась інформація була значимою і не була оригінальним дослідженням, має вийти стаття, книга чи наукова робота що ґрунтовно описує те саме, що й предмет статті. Розумно припустити, що якась стаття «Олімпійські чемпіони України / Олімпійські чемпіони українці», вже існує в ЗМІ, а для окремого міста такого матеріалу може й не існувати. Але ви навели одну з публікацій «Победы спортсменов-одесситов…», тож питання вже стає не таким однозначним. Але я ж кажу, ведіть обговорення на сторінці номінації на вилучення, це полегшить розуміння аргументації в комплексі і загалом. --Yakiv Glück 22:13, 19 вересня 2015 (UTC)
  1. Odessa forever, цей список/стаття про олімпійських чемпіонів з м. Одеси не заслуговує на окрему значимість, а лише має бути окремими розділом у статті Спорт в Одесі. Лише так. Я розумію, що джерела є, але самостійної значимості цей список/стаття не має. --AnatolyPm (обговорення) 08:06, 20 вересня 2015 (UTC)

AnatolyPm, дякую за обговорення! Проясніть, будь ласка, терміни "окрема значимість" та "самостійна значимість", у зв'язку з тим, що у статті Вікіпедія:Критерії значимості про це нічого немає (див. також таблицю нижче). PS. Cтатті Спорт в Одесі не існує, нажаль. Хоча сам спорт в Одесі існує. Заздалегідь вдячний, Odessa forever.

Шаблон {{Fbu}} та молодіжні збірні

Вітаю Анатолію! Тут є одне обговорення: Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Футбол цього шаблону, що я зазанчив в шапці. Проблема, коротко. По існуючих шаблонах {{Fbu}}, замість просто видати - {{Франція}}, видає {{Франція (U-21)}} (причому це молодіжна збірнра і вона вжеіснує, а відносить її до міфічної U-21) і так майже скрізь в обговоренні тож до консенсусу не дійшли, я пропоную переробити існуючий шаблон під дві юнацькі збірні U-17 та U-19 та просто молодіжну але з умовою: всілякі U-15, U-16 щоб автоматом відносили до U-17, а U-18 до U-19, натомість U-20, U-21 та U-23 відносили до молодіжної збірної при цьому, щоб це було так як в англів та у нас в хокеї виникала просто назва країни без уточнень, це можно уточнювати вже при переході на назву країни. Зможеш щось зробити з ним, щоб він запрацював нормально? --Jphwra (обговорення) 04:31, 22 вересня 2015 (UTC)
Там вже адмін Нікк доведе справу до логічного завершення. --Jphwra (обговорення) 16:54, 22 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Гаразд. --AnatolyPm (обговорення) 17:17, 22 вересня 2015 (UTC)

Джон Лі Гукер

Глянув на цю статтю та інші створені Вами статі про музикантів. Стаття про Гукера, на відміну від інших, написана місцями не в стилі енциклопедії, а для журналу. Художні порівняння, емоції і т.п. не потрібне. Мають бути безсторонній виклад фактів. Переробіть статтю. --Basio (обговорення) 17:20, 27 вересня 2015 (UTC) P.S. Якщо джерела взяті з інших вікі, то адаптуйте до нашої ((ang. явно з pl). --Basio (обговорення) 17:23, 27 вересня 2015 (UTC)

Звичайно, що вона відрізняється. Ви впевнені, що автором тексту статті про Джона Лі Гукера є я? Зверніться до автора із цим проханням. Ви навіть не потрудилися подивитися в історію статті і прийшли до мене «наказувати» шось покращити? Basio, а чому вас зацікавила саме ця стаття? Займаєтесь слідкуванням? Ну-ну.
Якраз мої статті про музикантів (Санніленд Слім, Ширлі Гріффіт, Лонні Джонсон) та на інші написані в енциклопедичному стилі, по фактам і без емоцій. Не думаю, що вам мені вказувати з цього приводу і давати поради. Якщо Вас так цікавить покращення і якість статей — то займіться цим. Таких статей, особливо створених новачками, сотні тисяч без категорій, вікіфікації, інтервікі тощо. Але ж вас чомусь вони не зацікавили. --AnatolyPm (обговорення) 17:29, 27 вересня 2015 (UTC)
Я помилився, не глянув історію. Просто вона була у Вашій тематиці. А звернув на неї увагу через перегляд запитів до адміністраторів. І не думайте, що це в тему конфлікту. Просто мене здивував стиль, тому переглянув інший Ваш внесок і побачив, що є різниця. Вибачте мені за неуважність. Думаю не будете заперечувати, якщо у статті потрібно поставити шаблон про стиль? --Basio (обговорення) 17:47, 27 вересня 2015 (UTC)
А-а-а. А що означає, у «моїй тематиці»? Так, дійсно я намагаюсь пропрацьовувати тематику у жанрах блюз, ритм-енд-блюз, соул (планую джаз). Я самостійно займаюсь покращенням багатьох статей за бажанням (чужих також: до і після). Так, стиль там дійсно місцями не дуже. Я давно хотів її переробити. Але, повірте, шаблон нічого не змінить, лише зіпсує оформлення — такі шаблони висять роками без будь-якої користі. Якщо є бажання покращити статтю є, то її покращать і без нього. Я б не ставив. --AnatolyPm (обговорення) 17:54, 27 вересня 2015 (UTC)
Якщо вважаєте так, то не буду ставити. А щодо покращення статей, то я активно займаюся патрулюванням і виправляю недоліки. Я вже вивчив манеру роботи багатьох користувачів і знаю, що від них можна чекати. Ця стаття явно не відповідала Вашому стилю. Тому я звернувся до Вас. --Basio (обговорення) 18:07, 27 вересня 2015 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з тривалою війною редагувань для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

--Acedtalk 19:08, 11 жовтня 2015 (UTC)

Вулиці та площі

Привіт! Будь ласка, зверни увагу, що згідно з § 38.9 правопису перше слово назви вулиць і площ в українській мові завжди пишеться з великої. Тобто якщо площа названа на честь святого Марка, то її назву правильно писати так: площа Святого МаркаNickK (обг.) 10:07, 13 жовтня 2015 (UTC)

Привіт! Дякую, буду знати. А якщо це культова споруда (наприклад, Церква святого Симеона (Задар)) або назва картини (Свято святого Миколая (Стен)) ? --AnatolyPm (обговорення) 12:34, 13 жовтня 2015 (UTC)

Відкочувач

Вітаю. За результатами обговорення з вас знято статус відкочувача. --Максим Підліснюк (обговорення) 14:19, 19 жовтня 2015 (UTC)

Добрий день. Будь ласка приділіть увагу цій статті. За тим посиланням, що ви навели, http://www.allmusic.com/artist/al-smith-mn0000615311 вказано інше повне ім'я та інші роки життя. --Movses (обговорення) 10:24, 28 жовтня 2015 (UTC)

Вітаю. Я посилався не на Allmusic (на нього теж, але для дискографії), а передусім на друковане видання.
* Eric S. LeBlanc and Bob Eagle. Blues: A Regional Experience. — Santa Barbara : Praeger, 2013. — 598 p. — ISBN 978-0-313-34423-7.
Там вказано, що Альберт Алан Сміт (Ел Сміт) народився 10 травня 1936 року в Колумбусі (Огайо) і мешкає у Брукліні (книга 2013 р.). На Allmusic часто трапляються схожі помилки (Alfred Emanuel "Al" Smith) (у дискографіях, у датах записів альбомів тощо). --AnatolyPm (обговорення) 10:27, 28 жовтня 2015 (UTC)
Дякую. Пропоную тоді видалити посилання на Allmusic, бо вже є discogs. --Movses (обговорення) 11:57, 28 жовтня 2015 (UTC)
Так, слушно. --AnatolyPm (обговорення) 12:15, 28 жовтня 2015 (UTC)
Також, дату народження (травень 1936 в Огайо) підтверджує текст до платівки його дебютного альбому. --AnatolyPm (обговорення) 12:18, 28 жовтня 2015 (UTC)

ВП:ПАТ

Привіт. Ви відпатрулювали статтю The Drifters, яка не містить джерел, що є грубим порушенням ВП:ПАТ. — Green Zero обг 11:21, 29 жовтня 2015 (UTC)

Привіт. Можете зняти відпатрульовану версію. За чужі статті не ручаюсь. З цього момент не відпатруюю жодну чужу статтю. На цей статус погодився лише для автопатрулювання власних статей. --AnatolyPm (обговорення) 11:36, 29 жовтня 2015 (UTC)

Вітання!

Ознайомся. Він правда в тестовому режимі!!! --Jphwra (обговорення) 12:01, 28 листопада 2015 (UTC)

Вітаю! Корисна штука. Єдине що, слово колишній вживати не доцільно (по-суті, це калька з англ. розділу). В енциклопедіях не пишуть: Лучано Павароттіколишній італійський оперний співак або Мата Харі — колишня танцівниця і т.д. Слово «колишній» варто вживати, коли мова йде про посади (колишній міністр тощо).

Вітаю. Напевно, потрібно звернутись до ботовласників про заміну в статтях на Категорія:Хокеїсти «Сибіру». --Олег (обговорення) 21:56, 1 грудня 2015 (UTC)

Вітаю! Той, кому це потрібно, нехай і займається цим. Не хочу витрачати на цю писанину свій час. --AnatolyPm (обговорення) 20:27, 2 грудня 2015 (UTC)

Можете подставить источники. Буду редактировать в ру.--Станислав Савченко (обговорення) 20:01, 2 грудня 2015 (UTC)

Вітаю. Ні, не можу. Зверніться до когось іншого. Я не спеціаліст в ентомології і пошуками джерел займатися не буду. --AnatolyPm (обговорення) 20:28, 2 грудня 2015 (UTC)

Ice hockey players pictures

Hello. I see, that you make edits of Ukrainian ice hockey. I found there is a lot of images of them here (game Леви Львів - Харківські Акули 2011-11-05). Maybe you can recognize these players and also coaches (for example knowing their faces)and add the pictures to the wikipedia articles. I have already made a little of categorizing to these photos using the rosters of both teams 2011-12 Akuly and Leva. But warning is that not always the numbers on that site is correct to the numbers on the pictures. Lowdown (обговорення) 11:41, 15 грудня 2015 (UTC)

Hello. Category talk:Kharkivski Akuly vs Levy --AnatolyPm (обговорення) 09:36, 16 грудня 2015 (UTC)

Прохання глянути обговорення.--Сергій Липко (обговорення) 08:01, 29 грудня 2015 (UTC)

Статтю Шаблон:Прапор Мінська номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Прапор Мінська, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 29 грудня 2015. Що ще можна зробити? Lystopad (обговорення) 13:10, 29 грудня 2015 (UTC)

привіт! Анатолію треба доробити цю статтю, там відсутня 2 група та фінал. --Jphwra (обговорення) 18:03, 12 січня 2016 (UTC)

--Сергій Липко (обговорення) 02:53, 7 березня 2016 (UTC)

Я там додав посилань на сайти і прибрав «джерела», можливо переглянути ще статтю. --Jphwra (обговорення) 11:27, 27 березня 2016 (UTC)

Давайте чесно. Стаття без джерел (Маємо лише 1 посилання на офіційний сайт і дві бази статистичних данних. Стиль газетний («Завдяки як і надійній грі останнього, так і відчайдушній грі всієї команди, у»). Але найгірше це те, що інформація у ній застаріла і неактуальна (історія закінчується 2008 роком, склад гравців датується літом 2015 року, а сьогодні вже 27 березня 2016. Вам вона подобається? Мені зовсім ні.
І взагалі, після того як один нахабний троль (який до хокею жодного стосунку не мав за увесь присутності у вікіпедії і чиєю метою була підла війна редагувань, аби спровокувати моє блокування), то я був єдиним, хто боровся з тим ідіотизмом вставляння номінованої на вилучення категорії, відтоді (коли мене заблокували за те, що я прибирав ту номіновану категорію) у мене бажання писати на цю тематику нема. --AnatolyPm (обговорення) 14:08, 27 березня 2016 (UTC)

Сикстинська капела

Перейменовуючи статтю, перейменовуйте й термін у статті, а то виходить що стаття називається по-одному, а у ній цей же термін звучить по-іншому. До того ж є питання щодо самого перейменування: якщо капелла Сікстинська, то чому Мадонна Сикстинська?--Sachkot (обговорення) 20:01, 5 квітня 2016 (UTC)

Вітаю. Звісно. Не помітив статті про картину. Вже перейменував. --AnatolyPm (обговорення) 20:02, 5 квітня 2016 (UTC)

Без теми

Вітаю! Будь ласка утримайтеся від образ як ви вчинили стосовно Павла. --Pohorynsky (обговорення) 11:33, 5 квітня 2016 (UTC)

Ну й дива! І це пише той, кого банять безпросвітно за матюки і образи? Сподіваюсь, довічний бан не загорами. Якщо відверто то, це не була образа, а найкраще що можна було сказати цензурно. Я звик називати все своїми іменами. І не треба мені вказувати. --AnatolyPm (обговорення) 16:06, 5 квітня 2016 (UTC)
Тоді не будете ображені як я звертатимуся до вас (образа вилучена)? --Pohorynsky (обговорення) 19:49, 7 квітня 2016 (UTC)
Вже розблокували? тоді а я буду тебе називати (лайка вилучена), піде? --AnatolyPm (обговорення) 19:52, 7 квітня 2016 (UTC)
Не спокушайтеся. --Pohorynsky (обговорення) 20:09, 7 квітня 2016 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з лайку для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 12 годин.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Я врахував, що останні 6,5 років у Вас не було таких порушень, або їх не помічали. Врахуйте, будь ласка, що наступного разу краще не піддаватися на провокації. --Олег (обговорення) 21:51, 7 квітня 2016 (UTC)

Взагалі то повністю свідомо відповів на цей тролінг лайкою. Нульова реакція на запит в ВП:ЗА щодо захисту моєї сторінки від цього користувача. Хоча на адекватну реакцію від адміністраторів не дуже і сподівався. І сенс було мене блокувати аж на цілі 12 годин? Ви що думаєте, що я вночі буду редагувати Вікіпедію? Ви порахуйте кількість блокувань за систематичні порушення цим користувачем хоча б з початку 2016 року. Якщо це не тролінг і вандалізм, то що? Давайте все таки називати все своїми іменами. Якщо Вам подобається толерувати таку поведінку, будь ласка, блокуйте мене й надалі, бо я не збираюсь мовчати, коли мені хамлять. --AnatolyPm (обговорення) 14:03, 8 квітня 2016 (UTC)
Перепрошую, що не догодив строком блокування. Наступного разу, коли будете свідомо лаятись, вкажіть, будь ласка, бажаний для Вас строк блокування, можливо, адміністратор це врахує. Взагалі то, я не отримую задоволення від того, коли той, хто пише якісні статті, цього не робить. Це стосується і Pohorynsky, хоча змушений був застосувати до нього максимальний термін за систематичні порушення. Стосовно реакції адміністраторів на захист — по-перше, недовго Ви її чекали (ще й, здається, під час футболу), по-друге, «Сторінки обговорень і користувачів, як правило, не захищаються, за винятком якихось надзвичайних обставин.» По-третє, наступного разу все-таки краще звертайтесь на сторінку, що для цього призначена. Наостанок, як реагувати наступного разу — Ваш особистий вибір. Ви вибираєте лайку — камінь у Вас не кидатиму, сам я не зразок розважливості, але від відвертої лайки поки що стримувався. Але який сенс? Насолити кривднику? Деякі саме такої реакції і чекають. --Олег (обговорення) 15:23, 8 квітня 2016 (UTC)
Реагуйте запитами до тих же адмінів чи до АрбКому, а не лайкою. Мені Погоринський взагалі не імпонує, але не хочеться, що б Ви через нього вибували з простору Вікіпедії. Як Ви вже могли побачити, довічне блокування користувачів, відомих неетичною поведінкою, веде до ще більшого хаосу. Та й горезвісні «Припускайте добрі наміри» та рішення АрбКому не дозволяють блокувати навічно за лайку і тролінг. Я це не толерую, сам цього тижня двічі блокував користувача. Але давайте будемо іншими, звертайтесь на відповідну сторінку, а ще краще — уникайте конфліктів та лайки.--З повагою, TnoXX parle! 15:46, 8 квітня 2016 (UTC)

Редагування щойно створеної статті

Будь ласка, дайте трохи часу :) Я розумію, Ваше бажання щось поправити, але конфлікти редагувань — неприємна штука. Статтю про Еллу Бріггс створено через Переклад вмісту (що видно з історії), який не дає додавати жодного оформлення — наступного разу, як побачите таке, майте на увазі, що найімовірніше, людина наступним редагуванням вставляє картку, і не спішіть. Дякую. --Ата (обг.) 18:29, 10 квітня 2016 (UTC)

Даруйте, не знав. Просто не було шаблону {{редагую}}, тому вирішив, що стаття завершена. --AnatolyPm (обговорення) 21:09, 10 квітня 2016 (UTC)

Прохання

Пане Анатолій, велике прохання до вас знайти порозуміння зі мною. Ваша стаття має 17 невільних файлів це очевидно порушує ВП:КДВ, давайте без ніяких зайвих, неприємних дій вирішим цью ситуацію як культурні люди. Ваша стаття має статус доброї, але через порушення ВП:КДВ вона не може вважатися більше такою. Давайте знизьте кількість невільних файлів до 5 і тоді я більше турбувати по цій темі не буду. Навіщо вам зайвої трати часу на якісь дискісії коли порушення очевидні. Andriy.v (обговорення) 17:40, 26 квітня 2016 (UTC)

Вилучив максимальну кількість невільних файлів, залишив тільки 4 найважливіші (1 аудіо найвідомішої пісні, 1 фото особистої гітари, 1 фото першого синглу, 1 фото найуспішнішого альбому).
В еру Youtube, коли можна прослухати цілий альбом цього виконавця, ці ваші вікіпедійні заморочки щодо недобропорядного використання виглядають як мінімум дивними і незрозумілими. Питання не в порушенні правил, а в здоровому глузді і правильності трактування. --AnatolyPm (обговорення) 19:17, 26 квітня 2016 (UTC)
Дякую що все-таки виконали моє прохання, все приємно мати справу з людьми що шукають компромісу. Погоджуюся з вами щодо того що без цих правил Вікіпедія була б набагато якіснішою, але нажаль вони існують і інші розвинені мовні розділи Вікіпедії їх дотримуютья, тож це повинні робити і ми. Ще раз дякую і доброго продовження вашої корисної роботи. З повагою.--Andriy.v (обговорення) 19:32, 26 квітня 2016 (UTC)
Все, проїхали. Чи потрібна ось тут галерея обкладинок книжок автора з невільних файлів? --AnatolyPm (обговорення) 15:02, 27 квітня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Villeroy & Boch

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Villeroy & Boch був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:35, 7 травня 2016 (UTC)