Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Архів 50

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Коментарі Aeou після власних редагувань

Цей користувач вирішив не те, що перепросити за хамські обзивання - а так звана «спільнота» не переконала його це зробити хоча б для вигляду - знову порушує ВП:НО. Минулі рази адміни захищали користувача, який «отримує задоволення» і так далі. тепер ще скажіть, що це - не персональні випади [1] (чи варто тратити час на коментар), [2] [3] Переконайте, будь ласка, його кинутись тої непотрібної звички писати коментарі-випади. Це стосується випадів не тільки на мою адресу. До нього не звертаюся через відомі причини. Про що говорити з тим, хто хамить - і не перепрошує.--Бучач-Львів (обговорення) 09:59, 25 лютого 2015 (UTC)

Що демонструє перший диф? Я сьогодні прокоментував із десяток. Що з цим конкретно не так? Тепер по суті про перейменування Тенчиньські-Тенчинські. Ви самі вимагали перейменування. Принаймні вжили таку логічну конструкцію, за якою, я, якщо не перейменую — значить я вандал [4][5]. Дурня, але добре — перейменував, які проблеми. Вам не подобається, що я прокоментував при перейменуванні "за запитом автора"??? Ну так, я сприйняв Ваші звинувачення у вандалізмі і "небажанні перейменовувати", як запит... Хамський, але запит. Ви відразу ж ідете до мене на СО і "обкладаєте" мене, мовляв перейменування не вимагали [6] (ну знаєте...). Ви тут же кидаєтесь правити ту статтю (ну будь ласка), але, хоч змусили мене виправити помилку в назві, у самій статті принципово цю помилку обходите (це теж aeou має робити) — от цього стосувався коментар у дифі 2. Це типова проблема тисяч Ваших правок — свідомо вносите помилки і принципово не виправляєте за собою. Потім хамите іншим, щоб виправляли за Вами якщо хочуть (бо для Вас це діло таки не царське). А потім хамите, щоб не виправляли? Ви впевнені, що адмінам потрібно зараз аналізувати цей потік дивних взаємовиключних претензій до мене? Ви внесли тисячі таких правок у статті. Зробіть добре діло — не вплутуйте в це інших, щоб потім на них же ображатись. Виправляйте самі. Бо зараз якісь претензії у стилі "рядовойпочемувшапкепочемубезшапки".--Aeou 12:40, 25 лютого 2015 (UTC)
Кого я змушував виправляти назву? Нікого, який у вікі може бути примус? Тут Аеоу ж не примусили перепросити за хамство. Ну якщо він не види - то тєжкий трафунок. Я вимагав перейменування на Тенчинські? - Ні. Сказав, що якщо хтось хце - най перейменовує. Брехнею світ пройдеш - … До твого відома - в мене нема права перейменовувати статті. Тішсє. Ау - бивай, себто. І є з ким говорити?--Бучач-Львів (обговорення) 13:17, 25 лютого 2015 (UTC) Брехнею є також «рефрен» Aeou про мої щоденні 50-100 порушень «правопису»… І т. д.…
Не пам'ятаю, коли ми перейшли на «ти» (14). Правильно, не «змушували», а по-хамськи вимагали. Я виконав Вашу ж вимогу і недогодив. І не пересмикуйте про «50-100 порушень правопису». Я завжди говорив про щоденних 50-100 редагувань, які за Вами слід би перевіряти. Бо в них буває.--Aeou 15:42, 25 лютого 2015 (UTC)

Хто себе по-хамськи веде - не буду показувати пальцем. І з таким на ви??????????????--Бучач-Львів (обговорення) 07:13, 26 лютого 2015 (UTC)

Об’єднати історію та перейменувати статтю

Заради об’єднання статтей Миколаївський монастир (Мукачеве) та Свято-Миколаївський монастир (Мукачево) прошу об’єднати їх історію та перейменувати старішу сторінку в Свято-Миколаївський монастир (Мукачеве) (бо назва монастиря частіше використовується з приставкою свято-). Зараз в обох статтях однаковий зведений зміст. Спочатку я їх поєднав в статтю Свято-Миколаївський монастир (Мукачево), але мені підказали, що об’єднувати потрібно саме в старішу статтю. Тож в старішу статтю я теж поставив об’єднаний текст. Всі посилання на зведену статтю потім можу переписати самостійно (вчора я їх переправив на статтю Свято-Миколаївський монастир (Мукачево))--Юровский Александр (обговорення) 08:55, 26 лютого 2015 (UTC)

Наче зробив. Було б добре, як Ви ще раз перевірили, чи нічого не загубилося. Зокрема, які шаблони потрібно залишити/відновити на її сторінці обговорення. --Sergento 09:21, 26 лютого 2015 (UTC)
Перевірю. Дякую!--Юровский Александр (обговорення) 09:24, 26 лютого 2015 (UTC)

Треба, щоб хтось підвів тут остаточний підсумок і вніс відповідні поправки до правил про переклад, ну і відповідних сторінок (див. останній підзаголовок обговорення). Я вже один раз витягував це обговорення з архіву, не хочеться, щоб воно було заархівоване без підведення підсумку вдруге.-- Piramid ion  15:41, 28 лютого 2015 (UTC)

Перенесення вмісту статті

Truxlo із статті Джон Х'юстон переніс інформацію в Джон Г'юстон без збереження історії редагувань. Прохання виправити і визначитися з правильною назвою статті. --Basio (обговорення) 15:51, 28 лютого 2015 (UTC)

YesТак Перейменував правильно. Подальшу назву статті прошу визначати обговоренням. --Максим Підліснюк (обговорення) 20:12, 28 лютого 2015 (UTC)

Вандал

Почистіть за ним, не можу з телефона і забаньте на день. [7]--Сергій Липко (обговорення) 08:13, 1 березня 2015 (UTC)

Зробив Максим Підліснюк. — Green Zero обг 14:11, 2 березня 2015 (UTC)

Вандалізм (1 березня)

Спеціальна:Внесок/Правильний користувач --Olvin (обговорення) 01:22, 1 березня 2015 (UTC)

Зробив AS. — Green Zero обг 14:12, 2 березня 2015 (UTC)

Об'єднання

Прошу об'єднати Землетрус у Китаї 3 серпня 2014 року і Землетрус в Юньнані 2014 року. Тексти об'єднав у другій. Назва — байдуже яка, напевно, перша все ж коректніша, в Юньнані міг бути не 1 землетрус того року. --Олег (обговорення) 17:34, 28 лютого 2015 (UTC)

Зробив Максим Підліснюк. — Green Zero обг 14:14, 2 березня 2015 (UTC)

Вандал

Прошу переглянути внесок користувача з IP-адресами 194.44.2.163 та 194.44.3.124 Користувач створив статтю TarnavskyT про себе коханого, яка не відповідає критеріям значимості та видаляє з неї шаблон на швидке вилучення. Також додав інформацію про себе на сторінку Список україномовних реперів. Пропоную:

Вилучив. — Green Zero обг 14:15, 2 березня 2015 (UTC)

Прошу переглянути та додати до загального оголошення.-- Piramid ion  18:46, 2 березня 2015 (UTC)

Об'єднання

Прошу об'єднати Іванковецький заказник і Ландшафтний заказник Іванковецький. Тексти об'єднав у другій. Назва — перша. --Олег (обговорення) 06:35, 3 березня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено. Було б добре, аби Ви ще раз перевірили, чи все на місці. Зокрема, на СО. --Sergento 08:17, 3 березня 2015 (UTC)

Вандал з добрими намірами

[[Спеціальна:Внесок/178.54.146.152|Вандал з добрими намірами ]]. MelVic (обговорення) 04:30, 4 березня 2015 (UTC)

Все ж таки

як бути з цим голосуванням? Більшість проголосувала проти + номінант зняв номінацію опонента та і «гарячкував» у тематиці війни (покажіть хто там з холодною головою?). Та й взагалі, що то за номінації пішли, позбавити найактивніших патрульних право на патрулювання? УкрВікі має 500 чи 600 активних патрульних, щоб ними отак розкидатись (у нас, нагадую, взагалі не більше 250 активних редакторів, вивчайте список)? Адміни відповідайте на питання!!! --Jphwra (обговорення) 14:30, 2 березня 2015 (UTC)

Я так розумію, ви бажаєте оскаржити підсумок? Одразу зазначу, що на ВП:ЗЗСП не підраховуються голоси, а аналізуються аргументи «за» і «проти». Якщо ж ви вважаєте, що адміністратор неправильно проаналізував аргументи, мабуть, варто для початку написати про це йому на сторінку обговорення — NickK (обг.) 14:48, 2 березня 2015 (UTC)
NickKу скажіть, який саме пункт (з двох існуючих) він порушив? Я про це веду мову. --Jphwra (обговорення) 16:25, 2 березня 2015 (UTC)
Як я розумію, мова про неодноразове створення або схвалення статей, що порушують правила ВікіпедіїNickK (обг.) 16:41, 2 березня 2015 (UTC)
А може приклад буде? --Jphwra (обговорення) 16:46, 2 березня 2015 (UTC)
Особисто я вважаю, що зазначені номінатором дифи переконливі, але я не претендую на те, щоб моя думка була істиною в останній інстанції, тому що я щодо цієї номінації очевидно упереджений і не можу підбивати підсумків — NickK (обг.) 17:58, 2 березня 2015 (UTC)
Те обговорення вже закрите. Пан Панасюк має можливість знову отримати прапорець патрульного на сторінці ВП:ЗСП. — Green Zero обг 14:52, 2 березня 2015 (UTC)
Я в курсі. Я шокований тим закриттям. А взагалі Thestraycat57 навів слабкі аргументи, при закриті номінації. А вступати в дебати з адміном (читай пост yakudzи внизу)... погано можно закінчити. --Jphwra (обговорення) 16:31, 2 березня 2015 (UTC)
  • Загалом, оскарження підсумків цілком нормальна річ. Особисто я б попрохав Thestraycat57 продовжити обговорення, бо на мою думку не було враховано і не було спростовано одного досить сильного аргументу [8]. Вже досить тривалий час у мене складається враження, що у нас сторінка заявок на статус патрульного більше нагадує заявки на статус святого. До номінантів висуваються вимоги, які набагато перевищують мінімальні вимоги до патрулювання статей (які у нас навіть вищі ніж у інших вікіпедіях). Крім того, на цій сторінці нерідкі особисті випади, переслідування і тому не дивно, що значна кількість активних вікіпедистів просто відмовляється подавати свої кандидатури на отримання прапорця. В результаті ми маємо сотні тисяч непатрульованих статей. Варто пам'ятати, що патрулювання - це перш за все інструмент боротьби з вандалізмом. --yakudza 15:09, 2 березня 2015 (UTC)
    Цілком згоден. Коли у 2013 році подавав заявку на патрульного, то відповідав лише на стандартні питання. Зараз таке відчуття, що обирають адміна або бюрократа. Купа питань, задач, а головне інколи жорсткої критики (не Вікіпедія, а якась Верховна Рада). Отаке в мене враження. І ще. Панове адміни та і зрештою патрульні та прості редактори .. Отакий настрій у мене від нашої Вікіпедії останнім часом.. суцільна руїна. Jphwra (обговорення) 16:39, 2 березня 2015 (UTC)
    Ну так і адмінів спочатку обирали, взагалі не ставлячи питаньо… Потім хтось придум ав ставити стандартні питання, потім почали і інші питання ставити…--Анатолій (обг.) 16:51, 2 березня 2015 (UTC)
    Я в курсі, читав архів, повністю. --Jphwra (обговорення) 16:52, 2 березня 2015 (UTC)
  • Вибачаюся за затримку. Причиною позбавлення статусу стало не заперечене іншими учасниками дискусії порушення правил роботи зі статтями, тобто, як вірно вказав NickK, неодноразове створення або схвалення статей, що порушують правила Вікіпедії (ВП:ЗЗСП), та недвозначне прохання від SteveR (Якщо (не дай бог) у житті країни станеться ще якась подія, яка викличе в користувача гамму негативних емоцій, то краще не виплескувати їх у Вікіпедії, а взяти віківідпустку до того часу, як усе закінчиться.). Війни редагувань, неетичні репліки та видалення обговорень - речі неприємні, деякі за межею правил, деякі ні, але підставою для зняття права не були. Мені здається, Леонід вже зрозумів, що вираження надмірної емоційності шкодить як власне проекту, так і іншим користувачам, а тому ніщо не заважає через деякий час подати йому нову заявку. Якщо нових сплесків емоцій в просторі статей не буде - можливо, підтримаю особисто. В добрих намірах користувача сумнівів не маю. --Thestraycat57 (обговорення) 05:31, 4 березня 2015 (UTC)
    Я це розумію, я не розумію чому Ви як адмін не вжили заходів для того щоб не позбавляти прапорця патрульного, а «відправити» у відпустку на тиждень-другий. Бо зараз хто буде перевіряти правки Леоніда (він же один із найактивніших)? Отут у мене питання. --Jphwra (обговорення) 11:22, 4 березня 2015 (UTC)
    ну так питання не тільки з тим користувачем! Можна глянути на той же список Користувач:RLutsBot/Активні, то.... виявиться, що в нас є активніші, але теж не патрульні! ;-0 І це теж питання - мо’ напишете їм, щоб читали правила, приводили правки і статті до вимог правил і подавалися на патрульних? Але саме в такому порядку - правила, перегляд своїх власних правок і статтей і лишень потім - подача. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 08:43, 5 березня 2015 (UTC)

«Репліки» Аеоу

[9] (коментар «правки»). (персональний випад приховано) Чи це - його «добрі наміри»?--Бучач-Львів (обговорення) 11:17, 2 березня 2015 (UTC) Geohem, де випад? Будь ласка, без «допомоги» зі сторони Geohemа. Вважаю, не варта приховувати мою фразу. Вимагаю відвід «арбітра» Geohemа через його упередженість до мене. «Взаємостосунки» що з аеоу, що з тим, хто вандалить Петро Сагайдачний, у мене не склались через відомі причини. І чи не є злобою «репліка» аеоу, наведена мною? І чи не мозок (себто мізки) керує вчинками людини? Чи може цей та схожі «коментарі» аеоу - це сама тактовність?--Бучач-Львів (обговорення) 12:01, 2 березня 2015 (UTC) А чому тут Обговорення користувача:Aeou немає попередження, адміне Geohem?--Бучач-Львів (обговорення) 12:10, 2 березня 2015 (UTC)

Цитата Aeou: «пiвтopa poки пpoйшлo, a Bи як нe вкaзyвaли кoнкpeтниx cтopiнoк, тaк i нe вкaзyєтe. Пpocтo лiпитe книжкy для вiдмaзки — „xaй шyкaють“. Бeз cтopiнки — не джерело». Пане Бучач-Львів, що конкретно Вас образило у цій фразі? — Green Zero обг 14:09, 2 березня 2015 (UTC)
Так, я висловився різко. Але варто би ще розуміти контекст. У статті фактично йде війна редагувань. Я вже N разів відкотив це невеличке ОД і стільки ж разів аргументував. Після цього людина знову відкочує і тепер подає посилання на том, але без сторінки. Це не серйозно. Якби подібний аналіз у тій книжці був, то думаю, сторінку вказати було би не складно. Я маю доступ до того джерела і звичайно ж звірив би. Користувач вже не перший раз застосовує подібний «прийом» у роботі із джерелами. Це фактично імітація джерел. І розмову про це ми справді вже якось мали. Це було ще без підвищених тонів задовго до конфлікту.--Aeou 15:14, 2 березня 2015 (UTC)

Green Zero, не майте ілюзій стосовно моєї образи. Я знаю, з ким маю справу. Знаю, що живу в постгеноцидній країні, де є нюанси. Мені байдужі випади цього користувача. Що взяти з того, хто опускається до обзивання? Але він порушив ВП:НО - тому маю право нагадати адмінам, які й так його «кришують» своїм «нейтралітетом», про їхні ж «правила». Чи то «правила» тільки для таких, як я та схожих? А для «касти недоторканих» є інші? Так говорю, бо цей користувач не вміє перепрошувати за неприховане хамство. Тепер щодо «процедури» 1) Невже складно зрозуміти, що фраза: «пiвтopa poки пpoйшлo, a Bи як нe вкaзyвaли кoнкpeтниx cтopiнoк, тaк i нe вкaзyєтe. Пpocтo лiпитe книжкy для вiдмaзки — „xaй шyкaють“. Бeз cтopiнки — не джерело» - особистий грубуватий випад? 2) Я не можу помилитись? Пам'ятав про те, що не вказав сторінки, просто тоді книги не було під руками, а № сторінки забув. Чи в нашій вікіпедії немає більше помилок, щоб так накидатись на мене? 3) Стосовно ОД. Суперечка стосовно палацу Сапіг в Золотому Потоці біля Бучача. Можливо, Сапіги викупили цей палац в Ґнєвошів. Але ті джерела, які є в мене, про це мовчать. Тому в статті Юзеф Горнунг - читайте уважно - я тільки висловив сумнів стосовно твердження аеоу, не відкидаючи його. Знов особистий випад Аеоу щодо мого ефемерного ОД. Хай сам наведе АД, що Сапіги були власниками палацу в Золотому Потоці біля Бучача. Тоді питань не буде. --Бучач-Львів (обговорення) 15:24, 2 березня 2015 (UTC)

Так. Ви кажете, що не ображаєтесь на Aeou за ту цитату, але стверджуєте, що там є порушення ВП:НО, тобто, з ваших слів, таки є образа. Проглянувши ту цитату кілька разів - я побачив різке звернення, але без порушення ВП:НО. Якщо образа якось захована в контексті, то прошу її розшифрувати мені. — Green Zero обг 17:23, 2 березня 2015 (UTC)

Іншого від Green Zero й не сподівався. якщо адмін не бачить прямих обзивань - то що ж у цьому трафунку… Адна справєдлівасть… І тока… Для Green Zero вкотре повторю - нема на кого ображатись (це про аеоу). На кого ображатись - на того, що не вміє себе стримати?--Бучач-Львів (обговорення) 09:31, 5 березня 2015 (UTC)

Заблокуйте убогого

Спеціальна:Внесок/Нічна блискавка--Ejensyd (обговорення) 22:18, 5 березня 2015 (UTC)

А що перейменування з основного простору в простір користувача досі не заборонено фільтром?--Анатолій (обг.) 22:24, 5 березня 2015 (UTC)
Коли я створював 42 фільтр, умисно залишив таку можливість з розрахунку на те, що статті інколи переносяться у особистий простір. Вандал, певно, прочитав про це у Кнайпі адміністраторів та скористався цією лазівкою. Зараз доробив фільтр. На цей раз із зрозумілих мотивів не пояснюватиму, як працює захист. Переносити у особистий простір досі можна, але вандалізм фільтруватиметься. --Максим Підліснюк (обговорення) 22:34, 5 березня 2015 (UTC)
Ну можна цю можливість лишити адмінам чи адмінам і патрульним.--Анатолій (обг.) 22:48, 5 березня 2015 (UTC)
Фільтр продумано досить добре. Адміни і патрульні мають таку можливість. --Максим Підліснюк (обговорення) 07:54, 6 березня 2015 (UTC)

Глюк на Головній

Привіт всім! :-) Щось заглючило із шаблоном на Головній. Вилазить біля зображення дня Шаблон:Potd/2015-03-5 (uk). Треба пофіксити.--Nickispeaki (обговорення) 08:10, 5 березня 2015 (UTC)

Все добре зараз? — Green Zero обг 16:49, 5 березня 2015 (UTC)
ок. --Nickispeaki (обговорення) 14:48, 6 березня 2015 (UTC)
Цей шаблон, мабуть, був незаповнений. Там, здається, лише Володимир Ф займається цим зображенням дня. Людина іноді просто не встигає. Хто захоче допомогти — отут на цей місяць ще багато днів треба заповнити. Інакше отакі «глюки» вилазитимуть й далі. Зображення та їх опис брати з вікісховища (тамтешні вибрані зображення на цей місяць).-- Piramid ion  16:55, 5 березня 2015 (UTC)
О! Дякую! На завтра заповнив! Виявляється, що дійсно - КАРАУЛ! Тільки на сьогодні і заповнено! ;-0 ;-( Приєднуйтеся, хто знає добре англійську і вікі-розмітку. --Nickispeaki (обговорення) 14:48, 6 березня 2015 (UTC)

Реклама

Хтось зветртав увагу на Іванов Порфирій Корнійович Обговорення:Іванов Порфирій Корнійович Порфирій Іванов 8303 праця? Це не реклама часом?--Manefon (обговорення) 16:00, 7 березня 2015 (UTC)

Реклама. — Green Zero обг 16:17, 7 березня 2015 (UTC)

Продовжувач справи Porosenik

Спеціальна:Внесок/Zeuzik Прохання заблокувати, добрі наміри там не проглядаються. --VPrypin (обг.) 20:44, 7 березня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено Green Zero обг 20:59, 7 березня 2015 (UTC)

Вандал

БОРЕЦЬ З МОБІЛЬНИМИ ТЕЛЕФОНАМИ --Reader85 (обговорення) 23:16, 7 березня 2015 (UTC)

Заблокував --Sergento 23:32, 7 березня 2015 (UTC)

Вандали-аноніми

MelVic (обговорення) 23:09, 7 березня 2015 (UTC)

Поблокував. На Карамзіна поставив захист на якийсь час. --Sergento 23:33, 7 березня 2015 (UTC)

Помилка

Виправте помилку - Вікіпедія:Статті, які повинні бути в усіх вікіпедіях/stat - пункт 903 - Росія.--Manefon (обговорення) 19:31, 8 березня 2015 (UTC)

Там були якісь непорозуміння в інтервіках на Вікіданих, коли бот рахував. При наступному перерахунку має порахуватись правильно, якщо знов нічого не поламають. --Sergento 19:40, 8 березня 2015 (UTC)

ЦЕ для Вас

Бо вже набрид внесок --Jphwra (обговорення) 21:00, 8 березня 2015 (UTC)

Надія є?

Шановні адміни, так є надія на Вашу активність тут? Хоча б за лютий закрити заявки. --Jphwra (обговорення) 07:27, 9 березня 2015 (UTC)

Хто пояснить: НАВІЩО?

Хто пояснить сенс створення перенаправлень, які не можна набрати з клавіатури (, і т.п.), незрозумілі (½, , і т.п.‎) і зовсім не зрозуміле ()? Процес продовжується. --Basio (обговорення) 15:57, 9 березня 2015 (UTC)

Я думаю, що причина досить проста — я, наприклад, якщо не знаю як розшифровується певний символ, або що він означає — вводжу його в англійській Вікіпедії, де мене одразу перенаправляє на відповідну статтю, або сторінку-дизамбіг. Це досить зручно — не треба ламати голову. Уможливити такі перенаправлення і в укрвікі, як на мене, буде цілком корисно. Крім того, як я вже сказав, подібна практика існує й використовується і в англовікі, там навіть окрема категорія для таких редиректів існує (en:Category:Redirects_from_Unicode_characters)-- Piramid ion  16:18, 9 березня 2015 (UTC)
Теж не бачу криміналу. --Jphwra (обговорення) 16:20, 9 березня 2015 (UTC)
В принципі переконали. В англовікі на подібні перенаправлення даються пояснення. Для найбільш вживаних дробів перенаправлення йде на статтю або дизамбіг. --Basio (обговорення) 17:11, 9 березня 2015 (UTC)

Аеоу відкочує мою правку [10], де Альфред Бесядецький висвітлюється синім. Після його правки [11] посилання стає червоним. Аеоу вдає вигляд, що не знає про відсутність у мене права перейменування, провокуючи війну редагувань. Ще й хоче, би я такому казав ви. То після його хамських обзивань без перепрошення?--Бучач-Львів (обговорення) 09:55, 10 березня 2015 (UTC)

Так Ви хочете перейменувати Альфреда? Якщо ні, зробіть перенаправлення, бо самі медики не можуть дійти згоди. --Basio (обговорення) 10:23, 10 березня 2015 (UTC)
Я хочу, щоб посилання було синім, бо є стаття Альфред Бесядецький . По Язловцю. Як на мене, відсутність у списку Історичних міст вартує згадки. Так бережуть пам'ятки.--Бучач-Львів (обговорення) 10:42, 10 березня 2015 (UTC) Тут ще й ( Язловець) агонк «падключілса», для якого Польська окупація після війни 1918-1918 - не окупація.--Бучач-Львів (обговорення) 10:51, 10 березня 2015 (UTC)
Так, що перейменовувати? Залишиться перенаправлення для Дукля (Підкарпатське воєводство)? --Basio (обговорення) 10:54, 10 березня 2015 (UTC)
До Basio. Це питання чітко регулюється правописом (§ 104, п. 1.). Дуже просто — «Бесядецький». Але ж перейменую — теж буде скандал (буквально попереднього разу було).--Aeou 11:02, 10 березня 2015 (UTC)
До Бучач-Львів. Ви приховали у запиті справжню назву статті про Бесядецького під посиланням [[|]]. Очевдино щоб Ваша брехня вийшла гладшою і щоб адміни не змогли нормально розібратись... Я знаю, що не можете перейменовувати, але й мені Ви забороняєте це робити. У минулій ідентичній ситуації я перейменував, посилання стало синім і Ви влаштували скандал, бо мовляв перейменування не просили (усе тут: ВП:ЗА#Коментарі Aeou після власних редагувань). Цього разу я вже не перейменовую, посилання червоне — Ви теж незадоволені.--Aeou 11:02, 10 березня 2015 (UTC) П. С. І нічого я не «хочу». Мова лише про Ваше виховання. Хаміть брешіть скільки хочете, але не дивуйтесь, що Вам роблять зауваження.
Ти забув аеоу, хто кого називав файними словами? От-така то правда, яку ти боїшся сам собі сказати. Чи навести дифи, які допоможуть тобі пригадати твої ж слова? Любитель отримувати задоволення від обзивання хамидлом - то хто? Може, відповіш?--Бучач-Львів (обговорення) 11:12, 10 березня 2015 (UTC) А жи би'с не плакав - стаття зараз називається Альфред Бєсядецкі. Я що - тримаю когось за руки? --Бучач-Львів (обговорення) 11:14, 10 березня 2015 (UTC) Нє - вже Альфред Бесядецький. --Бучач-Львів (обговорення) 11:15, 10 березня 2015 (UTC) Якщо твої «кєнти»-адміни їх не вилучили. І ти - ніяк не ви. Ви тому не буде навіть після твого перепрошення. Яка вага такого перепрошення - як ціна паперу, на якому з московитами договір підписують…--Бучач-Львів (обговорення) 11:58, 10 березня 2015 (UTC)
Не «ти», а «ви» (16). Дифи — непогана ідея, хоч і спізніла на добрий рік. Аніж хамити, як Ви це зараз робите, замість вкотре вигадувати мої «нібито цитати» — просто наведіть дифи. Щоб було ясно — що насправді інкримінується, як стосується Палацу Бесядецьких, Язлівця і т. д. Щодо перейменування, то я радий, що це вже зроблено. Агонк перейменував — Ви задоволені. Я ж перейменовувати Ваших статей не буду. Бо коли прибираю з назви Тенчинських зайвий м'який знак — Ви влаштовуєте скандал. Мені вистачило перейменувань.--Aeou 11:43, 10 березня 2015 (UTC)

Я тебе просив їх перейменовувати, аеоу? Я тебе навіть перепрошення не прошу - а ти про якісь статті. Завдяки таким, як ти - і в якійсь вікіпедії. Де є такі, як ти. І ви твоє мені не тра. Краще помовчи - є ж багато роботи, яку ти робиш добре, маєш джерела - вперед, до світлих висот. А то дарма тратиш час…--Бучач-Львів (обговорення) 12:01, 10 березня 2015 (UTC)

Підсумок

Сподіваюсь, після перейменування ситуацію вичерпано [12]. Щодо порушень ВП:НО з боку Бучач-Львів, то знову чергове останнє попередження про неприпустимість образ. --yakudza 12:12, 10 березня 2015 (UTC)

Упереджене - як майже завжди - ставлення до мене з боку адміна якудза. наштовхує на роздуми.--Бучач-Львів (обговорення) 12:47, 10 березня 2015 (UTC)

Славянский патриот

Ось він, зробіть щось з «патриотом». --Jphwra (обговорення) 16:41, 10 березня 2015 (UTC)

Адміни!!! прокидайтесь!!! --Jphwra (обговорення) 16:42, 10 березня 2015 (UTC)
ТакТак Зроблено Green Zero обг 16:53, 10 березня 2015 (UTC)

Ще один

Ще один вандал. --Jphwra (обговорення) 20:14, 10 березня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено (Antanana) — Green Zero обг 20:27, 10 березня 2015 (UTC)

Вандал

Блокуйте вандалить статтю Спірогіра. --Jphwra (обговорення) 19:01, 10 березня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено (Максим Підліснюк) — Green Zero обг 20:27, 10 березня 2015 (UTC)

Користувач:MelVic підбив підсумок у досить спірному обговоренні, де він сам брав участь у обговоренні. Так як я сам зацікавлена особа, прошу інших адміністраторів, хто не брав участь у обговоренні, проаналізувати ретельно підсумок і або затвердити, або скасувати його. З повагою, --Atoly(обг) 08:07, 11 березня 2015 (UTC)

Підтримую. Підвести підсумок мене спонукали вислови user:Piramidiona у мою адресу: підведення підсумків (які, до речі, у більшості випадків можуть підводити і неадміни — на деяких сторінках про це чітко сказано, однак звичайні користувачі воліють «спихати» це завдання на адмінів, при цьому повсюдно викрикуючи, що це обов'язок адміністраторів) MelVic (обговорення) 08:14, 11 березня 2015 (UTC)
Конкретно цей вислів стосувався конкретно Вас лише частково. Хоча б тому, що я бачив підведений Вами підсумок на ВП: ПС задовго до цієї «перепалки» — ВП: ПС перебуває в моєму списку спостереження. Але така Ваша ініціатива мені подобається. Не дуже подобається мотивація (в останньому випадку).-- Piramid ion  10:08, 11 березня 2015 (UTC)
Забув дописати. Я ввечері (чи вночі) постараюся перечитати це обговорення, і, якщо є така можливість, підвести підсумок (якщо не знайдеться хтось, хто зробить це раніше). Зараз не дуже маю змогу — ноутбук зламався, сиджу з «не свого» комп'ютера.-- Piramid ion  10:11, 11 березня 2015 (UTC)

Агонк

Прошу вжити попереджувальні заходи до Користувач:Ahonc - самовільно скасовує підсумки. MelVic (обговорення) 09:10, 11 березня 2015 (UTC)

Так вище ж його вже й так оскаржили.--Анатолій (обг.) 09:16, 11 березня 2015 (UTC)

Крім цього влаштовує війну правок Вікіпедія:Перейменування статей. MelVic (обговорення)

Оскаржувати підсумок може будь-хто. При оскарженні, обговорення можна перенести у загальний простір (тобто прибрати із «закритих») — у цьому немає нічого кримінального. Залишати в «закритих» можна, якщо є надія на швидке підтвердження/перепідведення підсумку (як було у випадку з перейменуванням Фабріціо Раванеллі). Тут же обговорення набагато важче.-- Piramid ion  10:08, 11 березня 2015 (UTC)

В першій не вважає твердження Антоновича, Крип'якевича вартими уваги. В другій збрехав в коментарі до свого відкоту про мою фальсифікацію. Провокує війну редагувань. Причому не вперше. Аргументів не наводить.--Бучач-Львів (обговорення) 15:45, 11 березня 2015 (UTC)

Вандал

Заблокуйте і поприкривайте тут. --Yukh68 (обговорення) 18:28, 11 березня 2015 (UTC)

Перейменовувач

Прошу переглянути внесок цього користувача — мені видається, що деякі перейменування дуже суперечливі. Не знаю, що з цим робити, і поки що не хочу використовувати адмінінструмент, хоча вже ледь не доходить до війни редагувань [13] -- Piramid ion  19:13, 11 березня 2015 (UTC)

Поставив персональне обмеження. Нехай трохи охолоне - тоді можна буде зняти. І так, до речі, нікнейм здається заздалегіть провокативним. Треба послідкувати за внеском. --Максим Підліснюк (обговорення) 19:23, 11 березня 2015 (UTC)
Дякую. Я вчора трохи слідкував — то користувач перекладав статті з англовікі. Після зауваження проставив усюди шаблони про переклад на СО, тобто наче немає злих намірів як таких. Зараз створює шаблони — наче теж нічого поганого, але оті «договір про не розповсюдження» та «рух не приєднання» таки дуже кидаються в очі. Ну і деякі перейменування дивні (гонка озброєнь на перегони озброєнь), інші — неконсенсусні (Известия на Ізвестія, хоча ВП: ІС каже передавати в оригіналі).-- Piramid ion  19:29, 11 березня 2015 (UTC)

Не АД


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 19:43, 11 березня 2015 (UTC)

Прошу переглянути мій підсумок та підтвердити/заперечити його, або хоча б висловити свою думку.-- Piramid ion  15:16, 12 березня 2015 (UTC)

Пропозиція не запит

Пропозиція панове адміни до Вас. Є чимала кількість користувачів, внесок яких на досить високому рівні але є мінус, вони не є патрульними, серед них, наприклад, Яким, Ssalone та багато, багато інших. Може час Вам звернути на них увагу, бо я трохи задовбався «робити пропозиції». Вікіпелія потребую значних перевірок усіх тих правок які є, а в нас реально мала кількість патрульних (якщо не помиляюсь близько 200 редакторів і це разом з Вами адмінами). З повагою --Jphwra (обговорення) 20:23, 11 березня 2015 (UTC)

Чи є якийсь інший варіант, крім пропозицій? Можна обговорити усією спільнотою зміни до ВП:ПАТ та дозволити надавати статус автопатрульного без обговорення досвідченим користувачам. А більше мені тяжко щось уявити. --Максим Підліснюк (обговорення) 21:15, 11 березня 2015 (UTC)
Це було б непогано. Я маю на увазі зміни до ВП:ПАТ. --Jphwra (обговорення) 05:44, 12 березня 2015 (UTC)
Підтримав би такі зміни. Наскільки я розумію, на Сховищі є щось подібне. Принаймні, мені дали там "автопатрульного", хоча я не просив... --Sergento 07:39, 12 березня 2015 (UTC)
взагалі то я за тим і звернувся до адмінів. --Jphwra (обговорення) 16:37, 12 березня 2015 (UTC)
автопатрульний мало що змінить (це його правки будуть відпатрульовані і то якщо немає до того змін), треба залучати таких користувачів до патрулювання. --Jphwra (обговорення) 08:14, 12 березня 2015 (UTC)
Jphwra, я займусь цим питанням. — Green Zero обг 15:44, 12 березня 2015 (UTC)
Дякую Зелений. А якщо не було б Зеленого, то що ми тут робили б? Раджу одразу звернути увагу на Якима, я вже мав з ним переписку але як наслідок мовчання. --Jphwra (обговорення) 16:35, 12 березня 2015 (UTC)