Обговорення користувача:Yukh68/Архів 6

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вилучена стаття "Татомир Юрій Ігорович"

Вітаю, Статтю було помилково вилучено за ознакою повторності опублікування раніше вилученої статті. Така стаття ніколи раніше не існувала.

Існувала, й користувач, який того разу поставив її на вилучення, помітив це знову. Ну, й дійсно особа ще не досягла значимості для Вікіпедії. --Yukh68 (обговорення) 12:19, 22 липня 2022 (UTC)

Кандидатура в арбітри

Вітаю. Висунув вашу кандидатуру на виборах в АК, чекаю на ваше рішення. --yakudza 21:24, 6 вересня 2021 (UTC)

Захист СО

Вітаю. Можете встановити захист СО. Дякую --GPV (обговорення) 19:28, 8 вересня 2021 (UTC)

Блокування

Вітаю.

Якщо не впевнені, що обліковка дійсно належить вандалу, коли блокуєте через неприйнятне ім'я, відключайте, будь ласка, автоблокування і заборону реєстрації, як тут наприклад Олександр в любові часто буває "бабієм" (обговорення · внесок). Іноді після попередження виходить конструктивний користувач). До речі, щось не розумію, ви заблокували і потім виписали попередження, це як?) --Mykola обг 19:52, 4 жовтня 2021 (UTC)

Так, бо ім'я зовсім якесь неприйнятне. Але попередження виписав, може таки буде конструктивним користувачем. --Yukh68 (обговорення) 19:58, 4 жовтня 2021 (UTC)
Дякую. --Mykola обг 20:09, 4 жовтня 2021 (UTC)

Вандал

Дякую за допомогу! Можете, будь ласка, ще внесок, пардон, ось цього створіння — Даже мы одной кобиле ануса порвали (обговорення · внесок) — підчистити? Дякую--Xsandriel (обговорення) 20:34, 7 жовтня 2021 (UTC)

і ще один, з ДиНиРи виліз: Хлопці_герої (обговорення · внесок). Заблокуйте, будь ласочка, а то вже так спати хочеться )))--Xsandriel (обговорення) 20:45, 7 жовтня 2021 (UTC)

Тиждень азійської та африканської кухні 2021

--Sakateka (обговорення) 10:33, 8 жовтня 2021 (UTC)

Блокування Olaf Zarong

Вітаю.

Я здійснив перевірку користувача через його пінгування в іншій вікіпедії, щоб впевнитися чи це не провокація від нашого вандала. Його дані не співпадають з жодним із активних користувачів. За переслідування, щось говорити не буду, тому що ситуація дійсно трошки дивна, але ваше блокування не вважаю виправданим у тому варіанті, шо заблоковано можливість редагування СО і користування поштою. Консенсус на таке повне блокування в нас є лише для Київстарівського вандала і Марата Губаєва. --Mykola обг 20:15, 16 жовтня 2021 (UTC)

@Mykola7:, перевірте вікібізнес і групу Gvozdet/Glovacki/Servansky/Shmurak. --Yukh68 (обговорення) 20:22, 16 жовтня 2021 (UTC)
З Gvozdet/Glovacki/Servansky/Shmurak негативно вже хоча б з тої сторони, що Olaf Zarong зайшов з українського провайдера, вікібізнес по технічних характеристиках також далеко. --Mykola обг 20:31, 16 жовтня 2021 (UTC)
Все одно підозріло — починати із постановки на швидке вилучення, але як хочете розблокуйте можливість редагування СО і користування поштою. --Yukh68 (обговорення) 20:54, 16 жовтня 2021 (UTC)
Я на нього також увагу спочатку звернув, думав вандал. Так, СО я йому розблокую, вже принаймні для того, щоб він на своїй може щось пояснив, а не у болгар скандалив). --Mykola обг 21:01, 16 жовтня 2021 (UTC)

Давно не питав

Вітаю. Чи є правильним ось такі зміни на Категорія:Коклюш. Користувач взяв і "створив" свою сторінку, а на нею зробив перенаправлення з тієї, що існувала. Що за нісенітниця - треба було просто змінити назву, зі зміною я згоден. Відновіть, будь ласка. --АВШ (обговорення) 20:33, 30 жовтня 2021 (UTC)

Якось не те. Була першородна Категорія:Коклюш, на цьому тлі Граченко створив абсолютно ідентичну сторінку, яку назвав Категорія:Кашлюк (у якій Ви змінили назву, тобто залишили її), а першородну Категорія:Коклюш замінив на перенаправлення, що Ви мабуть і викреслили (у категорій не має бути перенаправлень), разом з тим викинувши всю її історію редагувань, яка б показала, що першородна була створена раніше. Згідно з логікою і правилами Вікі треба саме її було залишити як основну (бо вона була створена раніше), а його сторінку викреслити. А вже потім оту першородну сторінку після обговорення (якщо буде і у Вас згода) перейменувати. Він, імовірно, не знав, що так робити не можна. Подивіться, чи я прав. --АВШ (обговорення) 18:11, 31 жовтня 2021 (UTC)
Проблема в тому, що я не бачу, щоб ця категорія була, навіть після відновлення. У таких випадках я завжди переглядаю історію категорії, і тоді вилучаю, а тепер навіть після відновлення не бачу. --Yukh68 (обговорення) 18:26, 31 жовтня 2021 (UTC) Ага, зрозумів. Мені треба було його категорію вилучити, і перевести просто статті в іншу категорію, а нову категорію вилучити. Хіба що зараз я вилучу обидві, а Ви створите нову, і буде вже Ваше авторство. --Yukh68 (обговорення) 18:36, 31 жовтня 2021 (UTC)
Може так. Хоч я думав стару відновити, а потім її перейменувати. Ви, до речі, за перейменування? --АВШ (обговорення) 18:41, 31 жовтня 2021 (UTC)
Я то й не проти, але стара не відновлюється, тому тільки як я сказав. --Yukh68 (обговорення) 18:54, 31 жовтня 2021 (UTC) Але. на диво, відновив у попередньому вигляді з історією лише Ваших редагувань. --Yukh68 (обговорення) 18:59, 31 жовтня 2021 (UTC)
Дякую. ) Саме це я й мав на увазі, бо наче створив її ще у 2018. Ви все таки за перейменування? --АВШ (обговорення) 19:06, 31 жовтня 2021 (UTC)
Мені то коклюш звичніше, але як скажете. --Yukh68 (обговорення) 19:08, 31 жовтня 2021 (UTC)
Просто основну сторінку категорії перейменували на українське "Кашлюк". Хоча більше до міжнародної "Коклюш". Теж не знаю. Подумаємо та почекаємо? Ще раз дякую. --АВШ (обговорення) 19:14, 31 жовтня 2021 (UTC)

Щодо мого допису у кнайпі

Вітаю, не став до вас звертатись, а написав одразу у Кнайпу. Не маю нічого особистого, і не знаю, чи правильно зробив, але тут питання не якихось діях, а скоріше в тому, що з ситуацію робити надалі. Вважаю, що тут потрібно загальне обговорення з залученням інших адмінів. Не знаю, чи щось із того вийде, але я знову спробував. --yakudza 21:52, 30 жовтня 2021 (UTC)

Клуб Сімейного Дозвілля тощо

Yukh68 Вітаю! Прошу вас відпатрулювати цю статтю, бодай трохи поліпшив нейтральність статті про найбільше видавництво України з найбільшими накладами фантастики. Все одно виглядає як монстр і вселенське зло без жодних позитивів, та принаймні нема відверто маніпулятивних заголовків з абсолютною відвертою брехнею.--Yasnodark (обговорення) 15:02, 6 листопада 2021 (UTC)

Ну, вони заслужили на такі заголовки, так що я не буду їх захищати. Та й обманюють людей добре, тому хай ще хтось перегляне. --Yukh68 (обговорення) 15:52, 6 листопада 2021 (UTC)
Я нікого не захищаю, проте я завжди намагаюся дивитися на все об'єктивно і справедливо, в чому заслужили: якщо жодного засилля російськомовного контенту нема, а в заголовку "засилля"? Якщо якась частина книг надрукована саме тією мовою, то це принцип усіх країн: якщо є попит має бути пропозиція, інакше буде контрабас з РФ, у нашому місті так і є: в усіх книгарнях, що вижили переважна кількість книг саме з РФ, тому КСД виконує важливу роль, змагаючись з ними, а книгарня "Є" не витримала конкуренції. Усі мережеві книгарні, які за обсягами продукції могли дозволити собі українське поряд з російським, вмерли ще раніше, тому добре звинувачувати у чомусь з вашого найукраїномовнішого регіону (хоча у вас власних видавництв і нема, а Харкові понад - 10). А КСД взагалі з Харкова, де змагалися між собою спадкоємці Кернеса. Якщо навіть Радіо "Вести" чи означене видавництво з сумнівними власниками виконує роль по порозумнішанню чи українізації українського суспільства або поширенню перекладацтва, це варто заохочувати, а не цькувати за минулі помилки.--Yasnodark (обговорення) 14:26, 7 листопада 2021 (UTC)
А в чому обманюють?--Yasnodark (обговорення) 14:26, 7 листопада 2021 (UTC)
Затягують в структуру передплати з обов'язковою купівлею літератури, а потім гроші вимагають, як не купляти їх продукцію у великій кількості. --Yukh68 (обговорення) 14:43, 7 листопада 2021 (UTC)
Ну, це ж з умов зрозуміло, я ознайомився і зрозумів, що я таке не потягну, тим більше тоді і асортименту не було, мова навіть не про гроші йшла. Проблема нашого народу, що не читають ті угоди... А безкоштовний сир відомо де )... Цікаво, які обсяги ви називаєте ви великими? Щоб розуміти скільки коштує цей сир насправді, бо я вивчав це питання дуже давно і мені все стало зрозуміло і з загальних обрисів, проте якщо маєте реальну практичну інформацію, хотілося б дізнатися з чужого гіркого досвіду.--Yasnodark (обговорення) 14:43, 8 листопада 2021 (UTC)
Джеррі Дейвіс до ваших інтересів випадково не входить?--Yasnodark (обговорення) 14:46, 8 листопада 2021 (UTC)
Входить, але не знаю коли напишу. Про Кіта Педлера вдалось раніше, а зараз поки немає часу. Про «Клуб Сімейного Дозвілля» — досвід не мій, знайомі розказували. --Yukh68 (обговорення) 16:15, 8 листопада 2021 (UTC)
Зрозуміло.--Yasnodark (обговорення) 15:54, 10 листопада 2021 (UTC)
Yukh68 Вітаю! Ваші призи вже відіслані, тож мають незабаром надійти, що чекайте на заслужену винагороду. Прошу повідомити про факт отримання та враження по факту ), тобто чи прийшлися підібрані книги до смаку зблизька. І зі святами усіма!--Yasnodark (обговорення) 14:17, 14 січня 2022 (UTC)
Якраз сьогодні й забрав. Враження не дуже, бо книги, як і говорив, переважно не на мій смак, краще було б таки Лема про пілота Піркса, а інше я переважно його маю (крім «Магелланової хмари»). --Yukh68 (обговорення) 14:21, 14 січня 2022 (UTC)
Yukh68 доброго дня! Прикро дуже, засмутили ви мене, адже ви один з тих, кому я хотів догодити чи не найбільше, та ви ж саме такого не казали, а лише згадали, що ще б Піркса, якого не було закуплено в принципі. І потім погодились. Якби ви сказали саме так, я б запропонував би вам заміни, бо до вас звернувся до першого, як до одного з найбільших активістів та як до одного з найбільш начитаних, щоб ви мали преференції у замінах. Погано, що ми один одного не зрозуміли. А так ви погодили, я пішов до інших і так далі. А "Піркса" як я казав не брали, бо коштував як 2 інші книжки і точно багатьма міг бути читаний і нікому не підійти, а все робилося в аврально-екстремальному режимі. Щодо вас, то я навіть і не думав, що вас може зацікавити така надвідома книга супервідомого автора. До слова, я сам лише кожну 8-му чи 9-му книгу читав з обраних для закупу, і багато хто підшукав щось собі. Можливо через те, що ви були першим та вас дуже не порадувала новина про неможливість "Піркса" як приза, теж не зорієтувалися. Ну вже пробачайте. Початкові підбірки робив саме в залежності від внеску: тому у вас зокрема 2 поляки та медико-фантастичний роман. Багато хто обирав саме отримані вами книги, зокрема коли попередній варіант не підходив. Сподіваюся, що вражання від прочитання буде кращим, ніж враження від першого погляду і щось вам таки стане до душі. До речі, у вашого сусіда з Луцька, що філософськи віщує частково інший склад, хоча і без Піркса та за обопільного бажання, можна буде помінятися чи дати почитати під вікізустрічі. --Yasnodark (обговорення) 14:56, 14 січня 2022 (UTC)
Ну, реально мені догодити в принципі неможливо, а з цих книжок я б поляків би скоріше польською мовою прочитав би, в оригіналі цікавіше (хоча я Стругацького «Жук у мурашнику» вперше прочитав саме польською мовою, бо російською і українською мовою я все одно б його б ніде не знайшов), і більше хотів би жорстку фантастику, от наприклад Толкієна я не можу читати. Ну, нічого, як може десь домашній комп'ютер у ремонт здам, то перечитаю, може Рушді мені сподобається («Сатанинські вірші» його маю по-польськи вдома, тепер спробую по-українськи почитати). --Yukh68 (обговорення) 15:07, 14 січня 2022 (UTC)
Дякую на цьому (надія кидає останньою, як мій одногрупник казав). От бачите, а я саме за Рушді найбільше переживав, не пощастило, що ви були першим, я з кожним новим учасником, більш чітко запитував і робив пропозиції. І логіка, чому одного поляка краще читати українською, а інших - польською, на мій суб'єктивний погляд - трохи шкутильгає ).
А мені Толкін завжди подобався, хоча я його на 11-е місце здається втулив у своєму списку, проте чистої нф-ки у вашій добірці більше за фентезі (тих ще кельтських друзів приміром вже не вистачає - міг вам елементарно замінити), хоча може і не надто жорстка на ваш смак, чого варті романи про епідемію та голокост невідомого роду, м'якіше не придумаєш ), "Голова змії" певно не на ваш смак, проте найбільш начитаний серед усіх фантактивістів її рекомендував.--Yasnodark (обговорення) 15:19, 14 січня 2022 (UTC)
На тут помилки не знайдете? Щось там знов неладне. --Yasnodark (обговорення) 15:19, 14 січня 2022 (UTC)
Помилки не бачу, шаблон не поламаний, проте не думаю, що Куликов там сильно потрібний. А відносно цього, що хочу цього поляка уераїнською — хочу статті про цю серію написати, а без наявної книжки воно погано виходить. От Буличова я фактично всі ці книжки маю (крім «Чудес у Гуслярі»), тому й писати легше, Стругацьких також маю, тому й писав. Ну, може ще тепер і про ці напишу, зокрема й поляків. --Yukh68 (обговорення) 15:29, 14 січня 2022 (UTC)

Створення статей про клуби

Доброго вечора.В мене одне таке питання.Чому не вдається вносити емблеми клубів на сторінку?На нову або на вже існуючу...

Тому що в більшості випадків вони захищені авторським правом, і їх треба завантажувати самостійно під невільною ліцензією. --Yukh68 (обговорення) 14:02, 7 листопада 2021 (UTC)

Вікіпедія:Запити до адміністраторів

Дякую. Oleg3280 (обговорення) 21:06, 12 листопада 2021 (UTC)

Парламентська діяльність у Верховній Раді IX скликання (2019-донині) Тимошенко

Доброго дня ! Ви долучились до видалень діяльності Тимошенко за прикладом користувача Юрко Градовський. Я запропонував обговорити на сторінці парламентську діяльність Тимошенко за 2020 і 2021 роки, оскільки вона депутат, і в розділі описано законопроекти Тимошенко. Розділ можна переписати, але навіщо все видаляти. На сторінках інших політиків є така діяльність, а Ви стали на сторону користувача Юрко Градовський і видалили.--Pereviryh (обговорення) 15:26, 30 листопада 2021 (UTC)

А він таки правий — Вікіпедія не новини, і не слід засмічувати статтю про популярного політика новинами, це лише погіршує статтю, та не робить честі самій Тимошенко. --Yukh68 (обговорення) 15:30, 30 листопада 2021 (UTC)
Дивився Ваш внесок, Ви тоже пишете новини, і бере інформацію з новин --Pereviryh (обговорення) 15:32, 30 листопада 2021 (UTC)
Так, але не про політиків. а про перебіг пандемії коронавірусної хвороби в різних країнах та й на кораблях, у цьому є різниця. --Yukh68 (обговорення) 15:33, 30 листопада 2021 (UTC)
Внесок Тимошенко, який Ви вилучили про законопроекти, які вона написала, як депутат. Тут не про заяви у новинних статтях. --Pereviryh (обговорення) 15:39, 30 листопада 2021 (UTC)
Якщо писати про всі законопроекти, то це і є новини, за час діяльності політика їх сотні, про всі не напишеш. --Yukh68 (обговорення) 15:54, 30 листопада 2021 (UTC)

Вандал

Ви зараз онлайн, тому прохання заблокувати вандала--reNVoy (обговорення) 14:42, 13 листопада 2021 (UTC)

Прохання

Вітаю. Користувач наполегливо встромляє копівіо на Панарицій. Останнього разу я не зміг скасувати його, тому що він вставив із сайту Знаймо.ком.юа, а відкидаючи, я даю шлях, звідки йде копівіо, а мені пишеться, що зміни не можуть відбутися через фільтр-спам. Може Ви допоможете? Може захистити якось цю сторінку від анонімів на день? --АВШ (обговорення) 20:30, 23 листопада 2021 (UTC)

Захист

Вітаю.

Наскільки часто відбувається війна редагувань у статті Міграційна криза на кордоні між Білоруссю та Європейським Союзом (2021), що туди потрібен відразу захист на 6 місяців, і як цей захист відповідає ВП:ПЗС і ВП:ЧЗС? --Mykola обг 16:44, 4 грудня 2021 (UTC)

Подивіться історію статті, й побачите, що часто, додаються слова про відбілювання нинішнього білоруського лідера. А на 6 місяців — бо популярна стаття, і за цей час може криза вляжеться, і стаття не буде такою популярною. --Yukh68 (обговорення) 16:47, 4 грудня 2021 (UTC)
Я бачу, що за весь час там редагували 2 аноніми, 11 листопада редагування якого були затверджені патрульним і сьогодні, яке можна вважати вандальним і при повторенні достатньо було б заблокувати аноніма. Якщо таке, що ви кажете додається користувачами, які редагували цю статтю, а я такого не помітив, то цей захист вирішує рівно нічого, бо всі вони автопідтверджені. Правило ЧЗС "Частковий захист сторінок не слід використовувати як міру попередження, для захисту сторінок, які можуть бути вандалізовані, або сторінок, які у зв'язку з поточними подіями привертають підвищену увагу читачів", тому популярність статті тут ролі не грає, там не було ні частого вандалізму, ні війни редагувань. Подібне запитання в мене виникає і до статті Золотий м'яч 2021, не бачу там частого вандалізму і цілком було б достатньо заблокувати аноніма. --Mykola обг 16:54, 4 грудня 2021 (UTC)
А за цей час анонім змінить ІР-адресу, й буде все по-старому. Краще захистити, чим потім ловити анонімів. --Yukh68 (обговорення) 16:58, 4 грудня 2021 (UTC)
Тоді це і буде приводом для захисту, наразі немає жодних підстав вважати, що він буде це робити з інших адрес, вона виглядає статичною. Це щодо 2-го випадку. У першому тим більше немає підстав такого вважати, якщо це відбулося лише 1 раз. --Mykola обг 17:00, 4 грудня 2021 (UTC)
Це Ви так вважаєте, а я бачив, що в першому випадку цей анонім цілеспрямовано створив ще й сторінку Золотий м'яч 2020, спрямовану на захист своїх поглядів, тому краще в обох випадках захистити статті, тому що вони обидві зараз є популярними. У більшості випадків. якщо вандалізм є одиничним, я просто відкочую зміни, та навіть не блокую аноніма. --Yukh68 (обговорення) 17:16, 4 грудня 2021 (UTC)
Цей же анонім і вміст цієї статті тим більше підкріплює позицію просто заблокувати його, а не забороняти через одного редагувати іншим. Немає причини захисту "популярна стаття", а ВП:ЧЗС прямо пише, що такого робити не слід. До другої статті я звернув увагу принагідно, там не великий термін, тому значного проти цього не маю, але мене інтересує якраз перша, 6 місяців це явно забагато і безпричинно. Тому я прямо прошу принаймні скоротити цей термін, якщо вважаєте, що він дійсно там потрібен. Я не звертаю уваги на більшість захистів, але коли вже починає періодично ставитися на великі терміни по пів року, рік, інколи так само без вагомих причин. з'являється запитання, для чого ці правила, і для чого це "редагувати може кожен". --Mykola обг 17:31, 4 грудня 2021 (UTC)
Добре, цю зменшу, а в першому випадку я лише на тиждень поставив, так що хай так і буде. --Yukh68 (обговорення) 17:33, 4 грудня 2021 (UTC)
Дякую. --Mykola обг 17:33, 4 грудня 2021 (UTC)

Статус файлу Файл:Poselok.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Poselok.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Gouseru Обг. 19:00, 5 грудня 2021 (UTC)

Статус файлу Файл:I am Legend.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:I am Legend.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Gouseru Обг. 10:20, 8 грудня 2021 (UTC)

Статус файлу Файл:Семь стихий.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Семь стихий.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Gouseru Обг. 16:20, 10 грудня 2021 (UTC)

ви чого статтю про хом'яка вилучили?

:((((((
ви мене дуже засмутили Yutooq (обговорення) 09:19, 14 грудня 2021 (UTC)

Статус файлу Файл:Под знаком сверчка.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Под знаком сверчка.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Gouseru Обг. 17:25, 14 грудня 2021 (UTC)

How we will see unregistered users

Привіт!

Ви отримали це повідомлення, бо є адміном у вікі Вікімедіа.

На сьогодні, коли хтось редагує вікі Вікімедіа, не ввійшовши в систему, ми показуємо їхню IP-адресу. Як ви вже можете знати, у майбутньому ми не зможемо цього робити. Це рішення юридичного відділу Фонду Вікімедіа, яке випливає зі змін у нормах і правилах приватності онлайн.

Замість IP ми показуватимемо маску. Ви як адмін і далі зможете отримувати доступ до IP. Також буде новий прапорець користувача для тих, кому треба бачити повні IP-адреси незареєстрованих користувачів, щоб боротися з вандалізмом, переслідуваннями та спамом, не будучи при цьому адмінами. Патрульні також бачитимуть частину IP навіть не маючи цього прапорця. А ще ми працюємо над кращими допоміжними інструментами.

Якщо ви ще не бачили, то можете почитати більше про це на Мета-вікі. Щоб упевнитися, що ви не проґавите технічні зміни у вікі Вікімедіа, ви можете підписатися на розсилку щотижневих Тех. новин.

У нас є два пропоновані варіанти того, як можуть працювати маски. Ми б хотіли почути ваш відгук про те, який варіант, на вашу думку, краще спрацює для вас і вашої вікі, зараз і в майбутньому. Ви можете написати нам на сторінці обговорення; писати можна своєю мовою. Пропозиції були опубліковані у жовтні, а рішення ми будемо приймати після 17 січня.

Дякуємо. /Johan (WMF)

18:20, 4 січня 2022 (UTC)

Примітка: Усі згадані довідкові сторінки Мета-вікі доступні українською мовою. -- Ата (обг.) 18:55, 18 січня 2022 (UTC)

Мазуренко Євгенія Олександрівна

Доброго дня! Яка причина вилучення саме цієї сторінки з-поміж інших, створених мною, які не вилучили? Oleksandr Mykhaylyk (обговорення) 11:36, 12 січня 2022 (UTC)

@Oleksandr Mykhaylyk:, це, наскільки я пам'ятаю, було зроблено за підсумками обговорення статей-кандидатів на вилучення, тобто не було доведено значимість персони. --Yukh68 (обговорення) 12:51, 12 січня 2022 (UTC)

Але ж після того, як ще восени статтю було вперше вилучено, її було доопрацьовано, додано джерела і значимість. І створено у грудні вже з врахуванням усіх зауважень. Цього разу стаття не подавалася на вилучення. Oleksandr Mykhaylyk (обговорення) 12:54, 12 січня 2022 (UTC)

У такому випадку статтю не можна створювати наново, створюється спочатку чернетка в особистому просторі, та подається на розгляд на сторінку ВП:ВВС, лише після консенсусу адміністраторів на цій сторінці дозволяється її відновлення, в іншому разі це порушення правил відновлення раніше вилучених сторінок. --Yukh68 (обговорення) 12:59, 12 січня 2022 (UTC)
Дякую за роз'яснення! --Oleksandr Mykhaylyk (обговорення) 17:53, 12 січня 2022 (UTC)
Відновив її як чернетку у особистмоу просторі в розділі ВП:ВВС --Oleksandr Mykhaylyk (обговорення) 18:25, 12 січня 2022 (UTC)
Отак можна, хоча треба ще чернетку подати. --Yukh68 (обговорення) 18:30, 12 січня 2022 (UTC)
Подаю: Користувач:Oleksandr Mykhaylyk/Мазуренко Євгенія Олександрівна --Oleksandr Mykhaylyk (обговорення) 18:55, 12 січня 2022 (UTC)

Щодо статті (Скриньковський Руслан Миколайович). Дякую!

Прошу перевірити всі зміни до статті і загалом статтю (Скриньковський Руслан Миколайович). Завжди Вам радий! Здоров‘я Вам і Вашій родині! Щасливого Нового Року! Також Бажаю Вам, щоб Ваші задуми здійснились, щастя Вам, багато щастя!. З повагою, проф. Юзевич Володимир Миколайович

Не перевірю, оскільки не вважаю персону особливо значимою. Хоча й не заперуватиму, коли залишать. --Yukh68 (обговорення) 18:26, 15 січня 2022 (UTC)


Сторінку Вакцинальна тисяча номіновано на вилучення

Стаття Вакцинальна тисяча, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 січня 2022. Що ще можна зробити? --Alex Blokha (обговорення) 21:45, 24 січня 2022 (UTC)

Блокування Sand Kastle 17

Вітаю.

Для чого блокувати користувача, якщо після попередження він більші жодних подібних дій не здійснював, а також знову з "електронні листи заборонені, не може редагувати власну сторінку обговорення"? --Mykola обг 18:25, 27 січня 2022 (UTC)

Після того, як він написав у описі редагування «Крым наш» великими буквами, я не зміг надати йому можливість хоч якихось дій. Не було б цього опису — не було б такого блокування. --Yukh68 (обговорення) 18:27, 27 січня 2022 (UTC)
Я здійснив адміндію у вигляді попередження, ви ж фактично її скасували блокуванням, бо користувач не робив більше жодних дій, я це можу розцінити, як щось подібне до того, як тоді моє блокування демонстративно було зняте без згоди. Питання те саме, що і колись, для чого ви блокуєте всім підряд пошту і СО, якщо консенсус це робити лише нашому вандалу і Марату? --Mykola обг 18:35, 27 січня 2022 (UTC)
Якщо він це вже написав у описі редагування, то я не знаю, що він напише в електронному листі чи на сторінці обговорення. І де гарантія, що це не той самий вандал? --Yukh68 (обговорення) 18:39, 27 січня 2022 (UTC)
Не треба кожного пересічного вандала записувати до одного, конкретно тут вже навіть в тому, що в нього в РуВікі більше 500 нормальних редагувань, а також є корисне редагування в ДеВікі. І не потрібно гадати, що десь колись хтось напише, бо так можна кожного переблокувати. Я вже не один десяток раз бачив, що зазвичай попередження достатньо, а інколи це переходить і в конструктив. Якщо у вас немає більш реального пояснення, прошу, будь ласка, повернути до моєї адміндії. --Mykola обг 18:50, 27 січня 2022 (UTC)
А я і не кожного пересічного у вандали записую, зазвичай навіть не блокую, а тільки відкочую. Але якщо ми на такі описи не будем звертати уваги, то я не знаю, на що може перетворитися україномовна Вікіпедія. Якщо Ви сумніваєтесь, чий Крим, і що в нього є 500 нормальних редагувань у росвікі, то робіть це самі. А одного знаших користувачів, навіть який малв статус адміністратора, заблокували довічно в англвікі, і нічого. --Yukh68 (обговорення) 19:11, 27 січня 2022 (UTC)
Я не прийшов зараз вести з вами розмови про те чий Крим, відповідь все одно одна. Мені не показник скільки в нього редагувань, це до того, що у вас аргументом є, що це може бути той вандал. Я видав користувачу попередження, він подібного не повторив, а отримав блокування. Повторив би — отримав б це блокування, хай би 1000 редагувань там мав. Ще раз прошу, будь ласка, повернути мою адміндію, і ще попрошу називати речі своїми іменами, бо я якраз увагу на такі описи і перейменування звернув. --Mykola обг 19:33, 27 січня 2022 (UTC)
Я повертати не буду, можете повернути самі. --Yukh68 (обговорення) 19:34, 27 січня 2022 (UTC)
Дякую. --Mykola обг 19:37, 27 січня 2022 (UTC)

Вікімарафон 2022: Долучайтеся і допомагайте новачкам

Доброго дня!

Із 27 до 31 січня в україномовному розділі Вікіпедії триває Вікімарафон — щорічна кампанія для написання нових статей і залучення волонтерів-дописувачів на честь дня народження української Вікіпедії, яке святкуватимемо цієї неділі.

Організаційна команда Вікімарафону запрошує і Вас створити статтю у межах цієї акції, а також маємо й інше прохання як до активного у Вікіпедії патрульного.

Під час Вікімарафону до Вікіпедії долучається чимало нових користувачів і користувачок, котрі щиро хочуть допомогти розвитку енциклопедії, однак не завжди можуть розібратися з усіма правилами і практиками. Тож потрібна допомога із патрулюванням статей та роботи з новачками щодо них.

Якщо у Вас є достатньо вільного часу і бажання, запрошуємо Вас долучитися до проєкту Вікімарафону з патрулювання та допомагати цілеспрямовано перевіряти усі новостворені в цей період статті. Записатися можна за посиланням; для активних учасників проєкту передбачені сувеніри.

Якщо ж долучитися до проєкту патрулювання Вікімарафону не можете — просимо принаймні пам'ятати про Вікімарафон і проявляти особливу толерантність до новачків у ці дні. Ми будемо вдячні, якщо у процесі звичного патрулювання статей Ви будете допомагати новачкам освоїтися і не будете ставитися до них суворо ) — наприклад, у випадку некритичного порушення правил не будете ставити статтю на вилучення, а спочатку звернете увагу автора на проблеми.

Із будь-якими питаннями Ви можете звертатися до організаційної команди Вікімарафону, зокрема за електронною адресою wikimarathonwikimedia.org.ua.

Від імені організаційної команди Вікімарафону, --Нестеренко Оля (обговорення) 10:23, 28 січня 2022 (UTC)

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії

Згущівка
За даними аналізу кількості адміндій, ви увійшли до списку шести найактивніших адміністраторів в українській Вікіпедії у другому півріччі 2021 року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Щоб відзначити вашу роботу для розвитку Вікіпедії, ми хотіли б також надіслати вам символічний фізичний приз — справжню банку (вікі)згущівки) та сувенір із логотипом Вікіпедії. Я напишу деталі вам вікіпоштою.

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 21:30, 29 січня 2022 (UTC)

Австралійський антиген

Вітаю. Прошу перейменувати сторінку з оцією застарілою невірною назвою на сучасну HBsAg. Ви це знаєте як лікар. Я цього зробити не можу, тому що HBsAg є існуючим перенаправленням. Вважаю, що в цьому випадку обговорення не потрібне. Проте прошу залишити Австралійський антиген як перенаправлення. З повагою, --АВШ (обговорення) 15:43, 2 лютого 2022 (UTC)

Повідомлення щодо Вікімарафону

Привіт! Пишу, щоб звернути вашу увагу, що ви створювали статті під час Вікімарафону до 18-річчя української Вікіпедії, однак деякі чи всі з цих статей не подані на Вікімарафон шаблоном на сторінці обговорення.

Якщо ви й не планували брати участі у Вікімарафоні, або ж планували подати на нього не всі створені у цей період статті — перепрошуємо, що потурбували!

Однак якщо ви брали участь у Вікімарафоні, будь ласка, пройдіться створеними вами статтями і додайте на їх сторінки обговорення відповідний шаблон. Як це зробити, читайте в інструкції за посиланням.

Також нагадуємо, що за участь у Вікімарафоні можна отримати сувеніри поштою; для цього потрібно записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Учасники не пізніше 7 лютого. Для цього потрібно мати принаймні одну статтю, створену у період з 27 до 31 січня 2022 року та позначену шаблоном Вікімарафону на сторінці обговорення

Якщо у вас є питання, пишіть мені або за адресою wikimarathonwikimedia.org.ua. Дякую за ваш внесок! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:58, 3 лютого 2022 (UTC)

Жак Мересс

Вітаю. Обговорення користувача:Mcoffsky#Раймундо Орсі. Почитайте при нагоді. --Roman333 (обговорення) 05:26, 6 березня 2022 (UTC)

@Roman333:, а в чому проблема? Він же в складі збірної був, хоч і на поле не виходив, а призів тоді французи не отримали. Якби там би була ще категорія «гравці олімпійської збірної Франції з футболу», то може й були б питання, а так — був присутнім на олімпійському турнірі, хоч і на поле не виходив, про що вказує відповідна категорія (яка й до того була в статті). --Yukh68 (обговорення) 13:56, 6 березня 2022 (UTC)
Вітаю. Будь-яка інформація у вікіпедія опирається на джерела. Зараз найкращий сайт про учасників ОІ — це Olimpedia. Ви можете навести профайл Жака Мересса з цього сайту? Або з будь-якого іншого, що стосується Олімпійських ігор?
В інших видах спорту також їздять резервісти, але там немає шаблонів, і відповідно, — їх не включають до категорії учасників Олімпійських ігор. Наприклад, Володимир Очкань[en] їздив на Олімпіаду 1988 року в Сеулі. З якоїсь причини він не брав участі і змаганні і його не включають у категорію. Ви можете пояснити, чому Очканя не включають, в Мересса ви включаєте до категорії.
Не потрібна ніяка категорія про гравців олімпійської збірної, достатньо шаблону. --Roman333 (обговорення) 16:46, 9 березня 2022 (UTC)
Профіль на Olympedia додав у статті, він є у вікіданих, має відобразитися. --Yukh68 (обговорення) 16:53, 9 березня 2022 (UTC)

Щодо статті "Салім Хатум"

Чому цю статтю вилучили за "машинний переклад" та вирішили, що я не написав її українською мовою? Увесь переклад я робив сам, без використання онлайн—перекладача. Моя стаття була номінована на негайне видалення. На жаль, це вже здійснилося та стаття вже вдалена. Я хотів би у вас запитати: чи треба мені знову писати цю статтю, чи я можу якось повернути її способом петиції до адміністратору, наприклад (про петицію я образно)? _З повагою Apeios_ Apeios (обговорення) 17:44, 7 березня 2022 (UTC)

Стюарда: Used oversight

Вибачте, я не розмовляю українською. Ви останній активний. Будь ласка, зверніть увагу на дію стюарда, яку я зробив на Спеціальна:Внесок/Гулак К за запитом електронної пошти.

Sorry, I do not speak Ukrainian. You are the most recently active. Please be aware of a steward action I made at Special:Contributions/Гулак К per email request. TheresNoTime (обговорення) 21:33, 9 березня 2022 (UTC)

Триває міжнародний марафон WikiGap Challenge

Привіт!

Сподіваюся, у вас все добре. Ви брали активну участь у марафоні WikiGap минулого року — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися до міжнародного WikiGap Challenge, який триває до 8 травня.

Окремий марафон в українській Вікіпедії, який ми традиційно проводили щороку, цьогоріч відкладено з огляду на російське вторгнення в Україну. Але якщо у вас є час та можливість, можна долучатися до міжнародного марафону. Зокрема можете писати статті про українок будь-якою мовою та про будь-яких видатних жінок українською мовою.

Переможці конкурсу отримають призи від міжнародних організаторів. Додатково усі, хто долучаться до міжнародного WikiGap Challenge принаймні однією статтею в україномовному розділі Вікіпедії, можуть отримати електронний сертифікат участі від ГО «Вікімедіа Україна» — для цього напишіть за адресою wikigapwikimedia.org.ua

Про можливості допомоги під час війни ви можете прочитати на порталі за посиланням. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 20:00, 16 березня 2022 (UTC)

Користувач:Edelweit

Доброго дня, чому ви видалили мою сторінку користувача? Edelweit (обговорення) 20:17, 30 березня 2022 (UTC)

Вітаю! @Edelweit:, Вашу сторінку користувача було видалено у зв'язку з нецільовим використанням, тобто не можна на своїй сторінці користувача розміщувати чернетку статті. Її можна розміщувати лише в своєму особистому просторі, під назвою «Користувач:ім'я користувача/назва статті», наприклад «Користувач:Edelweit/(Назва статті)», в дужках — назва майбутньої статті, а після того, як вона буде готова, вона вже перейменовується на основну назву. --Yukh68 (обговорення) 13:41, 31 березня 2022 (UTC)

Шаблон пишу у статті Обратенко Олексій Олександрович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Обратенко Олексій Олександрович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:38, 6 квітня 2022 (UTC)

Шаблон пишу у статті Пилипченко Павло Юрійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Пилипченко Павло Юрійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:41, 6 квітня 2022 (UTC)

Шаблон пишу у статті Сівко Володимир Віталійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Сівко Володимир Віталійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:44, 6 квітня 2022 (UTC)

Шаблон пишу у статті Шабадаш Юрій Вікторович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Шабадаш Юрій Вікторович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:46, 6 квітня 2022 (UTC)

Грецька Суперліга 2021—2022

там варто приховати коментар того йолопа. --Jphwra (обговорення) 18:53, 6 квітня 2022 (UTC)

Вандал

прошу заблокувати київстарівський діапозон і зачистити його коментарі. --Jphwra (обговорення) 14:52, 9 квітня 2022 (UTC)

Цей користувач має бути заблокований. Дякую. --Jphwra (обговорення) 15:01, 9 квітня 2022 (UTC)
там журнал просто відкрий і одразу блокуй. Там ще один під цифірою. --Jphwra (обговорення) 15:06, 9 квітня 2022 (UTC)

Внесок користувача Andreahytfgggyygf

заблокуй його. --Jphwra (обговорення) 19:09, 10 квітня 2022 (UTC)

Вже й зробив. --Yukh68 (обговорення) 19:10, 10 квітня 2022 (UTC)
мабуть переблокуй на довічне, там всі правки вандальні. --Jphwra (обговорення) 19:11, 10 квітня 2022 (UTC)
Ну, не всі, на перший раз можна й на добу, а далі буде видно, більшості цього вистачає. --Yukh68 (обговорення) 19:12, 10 квітня 2022 (UTC)

Новоросія (конфедерація)

поблокуй тих двох горе-редакторів. --Jphwra (обговорення) 16:38, 11 квітня 2022 (UTC)

Внесок користувача Mogitnaya voloshka приховай там все те лайно цього недоумка. --Jphwra (обговорення) 16:44, 11 квітня 2022 (UTC)

Користувач:Gopa mavpa

тре заблокувати та зачистити. --Jphwra (обговорення) 15:38, 12 квітня 2022 (UTC)

Внесок користувача Voloshka dundas

треба приховати. --Jphwra (обговорення) 17:50, 16 квітня 2022 (UTC)

Внесок користувача 213.179.232.3

заблокуй його бо зносить інфу --Jphwra (обговорення) 18:42, 17 квітня 2022 (UTC)

Внесок користувача 46.133.249.253

блок і прошу захист на статтю. Дякую. ПС. + приховати --Jphwra (обговорення) 18:19, 18 квітня 2022 (UTC)

Янош Ган

я чесно просто подякував бо угорський чемпіонат торішній проглядав, без будь-яких натяків. Немаю такої звички, просто за роботу і за те що він в моїй статті в синьому кольорі. --Jphwra (обговорення) 19:11, 18 квітня 2022 (UTC)

Внесок аноніма 176.104.43.121

подивись його правки до статей, щось там малі правки із заміною цифр без підтвердження тих даних джерелами. --Jphwra (обговорення) 18:23, 20 квітня 2022 (UTC)

Може заблокуєте діапазон?

чи як? --Jphwra (обговорення) 14:28, 1 травня 2022 (UTC)

Який? --Yukh68 (обговорення) 14:31, 1 травня 2022 (UTC)
київстар, і приховати той весь непотріб що він лишив по собі. Загалом такі речі одразу видно по розділу: Нові редагування або по внеску скаржника. --Jphwra (обговорення) 14:35, 1 травня 2022 (UTC)

Обговорення користувача:Lystopad‎

там треба прибрати мабуть те неподобство від аноніма, що він там розвів. --Jphwra (обговорення) 17:32, 3 травня 2022 (UTC)

Там не

все приховали --Jphwra (обговорення) 19:15, 4 травня 2022 (UTC)

Працюю далі, світло пропадало. --Yukh68 (обговорення) 19:22, 4 травня 2022 (UTC)

Обмеження

Вітаю. Звертаю Вашу увагу на дії користувача Jphwra, котрий, незважаючи на накладене Вами обмеження, вважає за необхідне скрізь прокоментувати мою діяльність, розпалюючи цим вороже ставлення до мене в иньших користувачів, розпалює давні непорозуміння між нами, безпідставно звинувачує у самим вигаданих неподобствах. Позаяк довгий час реакції на такі дії немає, змушений нагадати Вам.--Юрко (обговорення) 05:02, 6 травня 2022 (UTC)

Я не Вас коментував, а обговорення (ред. № 35615047) в адмінкнайпі (заборони обговорення немає тим більше Ви не раз вчиняли такі обговорення щодо мене, варто глянуим ваш коментар в моій заявці на відкочувача). А провокуєте Ви скрізь конфлікти, як і отут. Краще працюйте над статтями. --Jphwra (обговорення) 05:08, 6 травня 2022 (UTC)
а це вже відвертий наклеп на мене. Yukh68 прошу пройтись по моїм редагуванням за останій місяць як я повернувся і «віднайти», де я розпалюю давні непорозуміння? Наскільки я пригадую це заявник дозволив собі випад в мій бік в моїй заявці на відкочувача ред. № 35179871. --Jphwra (обговорення) 05:14, 6 травня 2022 (UTC)
@Юрко Градовський:, @Jphwra:, заспокоїтись і не наглядати одне за одним, це тільки зайві конфлікти провокує. Обоє неправі, Юркові Градовському не слід було переносити голос Бучача-Львів, залишити це право адміністраторам (і то, мені пояснювали, що це йде лише на заявки на посади адміністраторів чи в арбітражний комітет, бо там голосування, а вже там де обговорення, то голос не переноситься), а Jphwra не слід кожен раз коментувати дії користувачів, з якими він у тривалому конфлікті. Закликаю обох напитися зеленого чи м'ятного чаю, або найстойки валеріани, та зайнятися просто написанням чи покращенням статей. Блокувати обох наміру не маю, але інші адміністратори при загостренні конфлікту можуть подумати інакше. --Yukh68 (обговорення) 13:15, 6 травня 2022 (UTC)

щодо ШВ

може час мені їх повернути? --Jphwra (обговорення) 17:51, 6 травня 2022 (UTC)

Треба обдумати, частина користувачів проти. --Yukh68 (обговорення) 17:52, 6 травня 2022 (UTC)
там 50 на 50. --Jphwra (обговорення) 17:53, 6 травня 2022 (UTC)
там не все приховано --Jphwra (обговорення) 17:57, 6 травня 2022 (UTC)

Малішево (футбольний клуб)

треба приховати. У нас можна бути приховувачем без прав адміна? --Jphwra (обговорення) 18:51, 7 травня 2022 (UTC)

Приховаю. Ні, не можна. --Yukh68 (обговорення) 18:52, 7 травня 2022 (UTC)
в рувікі чомусь я таке бачив. Там окремо можна отримати права. Чому в нас не так? --Jphwra (обговорення) 18:54, 7 травня 2022 (UTC)
Ну, не знаю, як там, але в нас права присвоює арбком лише адмінам або адмінам інтерфейсу, і після цього стюарди скидають дані для підпису угоди, а після цього розглядають кілька днів, і надають права. Чек'юзерам приблизно так самоо. --Yukh68 (обговорення) 18:56, 7 травня 2022 (UTC)

Вандал

давай бо я завдяки вам нічого не можу вдіяти --Jphwra (обговорення) 13:22, 8 травня 2022 (UTC)

Білоруська мова

адмінзахист треба --Jphwra (обговорення) 18:23, 9 травня 2022 (UTC)
День Перемоги --Jphwra (обговорення) 18:25, 9 травня 2022 (UTC)

Поки що подивимось, якщо війна продовжиться, то поставлю адмінзахист. --Yukh68 (обговорення) 18:27, 9 травня 2022 (UTC)

Джоді Лукокі

прохання глянути версію на енвікі, яка стосується смерті і може розширити цей розділ у нас. Я його започаткував але там в тексті (на енвікі) йде мова про якесь побиття, вам як лікарю ці моменти більш знайомі, в тому сенсі як це правильно сформулювати літературною мовою. Бо я там пас. --Jphwra (обговорення) 15:22, 10 травня 2022 (UTC)

Схоже вандал

і потребує блокування і так треба відкинути його правки --Jphwra (обговорення) 16:57, 10 травня 2022 (UTC)

Неонацизм‎

треба глянути --Jphwra (обговорення) 18:49, 11 травня 2022 (UTC)

подивись там мій запит

до адміністраторів і ті статті, що в ньому зазначенні. Бо щось там не те з ними. я не можу затвердити їх. --Jphwra (обговорення) 14:27, 12 травня 2022 (UTC)

там схоже був глюк. Вже виправив. --Jphwra (обговорення) 14:35, 12 травня 2022 (UTC)

Обговорення:Суми

поглянь там на останній розділ. Йому там точно місце? --Jphwra (обговорення) 07:02, 15 травня 2022 (UTC)

Жінка яка мае план

чергове створення --Jphwra (обговорення) 13:37, 15 травня 2022 (UTC)

Кунгсбрун

слухай хочу звернути увагу на автора номінації з огляду що він суто цими номінаціями і займається. І вже вдруге номінує цю статтю. Гадаю це чистої води спамер який хочу вивести з рівноваги ЗВР. Може я і помиляюсь але варто глянути ще комусь. --Jphwra (обговорення) 14:17, 15 травня 2022 (UTC)

Росія‎

подивись там на Захара, що зніс інфу про кнфлікти. --Jphwra (обговорення) 15:46, 19 травня 2022 (UTC)

Ну, поки одне це редагування, подивимось. Але дам попередження про вандалізм. --Yukh68 (обговорення) 15:49, 19 травня 2022 (UTC)

Московський кремль

варто ще раз захистити. --Jphwra (обговорення) 14:14, 21 травня 2022 (UTC)

Афіни

власне знову.... --Jphwra (обговорення) 18:54, 21 травня 2022 (UTC)

Ваші дії в статті Анексія Криму (2014)

Ваші дії ред. № 35854221 — вилучення джерел, спотворення інформації, «кришування» ляльки 2A02:A464:EFC:1:3D12:D5E9:5FAA:2DAF (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування).З чим вас і вітаю --Old Navy 12:48, 22 травня 2022 (UTC)

Ваші дії також, з чим і вітаю. --Yukh68 (обговорення) 12:49, 22 травня 2022 (UTC)
Чудово, передайте ляльководу привіт! Зустрінемось 22 червня, «ровно в четьіре часа» :) --Old Navy 12:57, 22 травня 2022 (UTC)
До цього часу подумайте, що є дві різних статті, та що писати в якій статті. --Yukh68 (обговорення) 13:02, 22 травня 2022 (UTC)

Тут висловлювалася думка, що треба ставити ПО, а не блокувати. Хоча Pavlo1 схильний до використання ляльок або анонімних правок для обходу блокувань. Тож там треба ставити розумне ПО (можливо на певний текст, а не на користувача).--Анатолій (обг.) 19:23, 22 травня 2022 (UTC)

Можливо, якщо Ви таке зробите, то можливо й правильніше. Але в тій ситуації для зупинки війни редагувань між анонімом та досвідченим користувачем я не бачив іншого виходу. --Yukh68 (обговорення) 19:28, 22 травня 2022 (UTC)

Бузила Артур Гаврилович

Вітаю! А за яким саме джерелом він Бузила? Бо я бачу за УАФ Бузіла, і є однойменний ФОП Бузіла Артур Гаврилович. Якщо ще УАФ може помилитися, то ФОП точно пише за паспортом, тож скоріш за все офіційно саме Бузіла — NickK (обг.) 20:06, 22 травня 2022 (UTC)

По футболфаксу він таки «Бузила» в україномовному варіанті, та й в УАФ усі його брати «Бузила». А що за ФОП, не знаю. Шкода, що сайт «Український футбол» не робить, там би може точніше б сказали. --Yukh68 (обговорення) 20:09, 22 травня 2022 (UTC) Р.С. І ще у виносці у статті від УАФ він також Бузила. --Yukh68 (обговорення) 20:11, 22 травня 2022 (UTC)
Як на мене, за здоровим глуздом він мав би бути Бузила, але з якоїсь радості його, на відміну від братів, записали в паспорті «Бузіла». Принаймні мені виглядає значно логічнішим, що в базі УАФ та ФОП (які майже напевно бачили паспорт) правильно, а в ЗМІ (в тому числі журналістській статті на сайті УАФ) та Footballfacts (які ймовірніше писали на слух) неточно, ніж навпаки — NickK (обг.) 22:10, 25 травня 2022 (UTC)
Коротше — таки перейменував, статті підправив. Такі випадки часто в житті трапляються, коли в близьких родичів прізвище однією буквою відрізняється, навіть у державній службі в нас ще такі грамотії, так само й за радянських часів було. Ну, а перенаправлення, якщо щось, завжди залишається. --Yukh68 (обговорення) 14:15, 26 травня 2022 (UTC)

Внесок користувача Matyanaaa

якусь фігню лише пише. І там анонім ще поруч весь час, так само ахінею додавав. Mykola7 вже аноніма блоканув. --Jphwra (обговорення) 19:21, 23 травня 2022 (UTC)

Бобров, Иван Яковлевич

треба глянути --Jphwra (обговорення) 18:18, 24 травня 2022 (UTC)

Сан-Педро (Філіппіни)‎

там варто теж глянути та автору написати щодо оформлення статей. --Jphwra (обговорення) 18:36, 24 травня 2022 (UTC)

Ну, на всіх не маю сили перегладати. --Yukh68 (обговорення) 18:39, 24 травня 2022 (UTC)

Бюрократ

не бажаєте спробувати себе там? Ви досить виважений та спокійний адміністратор. Гадаю ще одного такого бюрократа нам не завадить. --Jphwra (обговорення) 17:23, 27 травня 2022 (UTC)

Не впевнений, чи потягну, треба правила дуже добре знати, а я їх не вивчав. Ще й на роботі завантажений. --Yukh68 (обговорення) 17:29, 27 травня 2022 (UTC)
ясно, дякую за відповідь --Jphwra (обговорення) 17:31, 27 травня 2022 (UTC)
Не дуже добре ще з однієї сторони, бо я ще й приховувач, а говорять, що стільки прав у одні руку небажано давати. --Yukh68 (обговорення) 18:53, 27 травня 2022 (UTC)
я Вас умоляю. Це не той випадок --Jphwra (обговорення) 18:54, 27 травня 2022 (UTC)
Той, той, саме за нього й говорили. А ще бюрократам не варто бути адміністраторами інтерфейсу і чек'юзерами. --Yukh68 (обговорення) 18:58, 27 травня 2022 (UTC)
але варто спробувати. Ви ж не адміністратор інтерфейсу і не чек'юзер. --Jphwra (обговорення) 19:01, 27 травня 2022 (UTC)
Та вже досить і цих прав, що є. --Yukh68 (обговорення) 19:02, 27 травня 2022 (UTC)

Кадиров Рамзан Ахматович

треба, щоб ти глянув. Там знову вандалізм, а так щоб до мене не було претензій щодо захисту, то варто комусь іншому і більш авторитетному глянути. --Jphwra (обговорення) 17:12, 28 травня 2022 (UTC)

Егнатія

там треба приховати коментар в історії --Jphwra (обговорення) 19:27, 28 травня 2022 (UTC)

Фінал чемпіонату світу з хокею 2022

так само треба приховати коменти --Jphwra (обговорення) 11:46, 29 травня 2022 (UTC)
+ Чемпіонат Косова з футболу 2021—2022 те саме. --Jphwra (обговорення) 13:36, 29 травня 2022 (UTC)

Щодо футболістів

Я чомусь гадав, що Ви їх з інкубатору витягуєте але по останньому грузину бачу, що помилявся. Тому питання. Ви ж добре знаєте, що я спеціалізуюсь на першостях і здебільшого хокеїстах. Але от якраз у футбольних чемпіонатах є чимала кількість червоних, яких я поступово і дуже повільно заливаю сам. Тож питання. Може Ви за можливості ще проходили чемпіонати і тих червоних перетворювали на синіх? Відповідні статті є або в енвікі або на італвікі якщо вони в мене в червоному форматі. То як? Я б їх за можливості доповнював не без цього. --Jphwra (обговорення) 17:01, 30 травня 2022 (UTC)

Це досить трудоємкий процес. Я роблю явно значимих футболістів з українських команд, спочатку робив луцьку «Волинь», як команди з рідної області, потім «Таврію», неодноразово бував у Криму ще з батьком за радянських часів, навіть часто купляв там місцеві футбольні довідники, а після окупації Криму вирішив, що це ще один із способів довести у Вікіпедії, що Крим український, тепер роблю «Спартак/Прикарпаття», бо вчився в Івано-Франківську. А роблю так — із сезону в футболфактсі витягаю значимого футболіста (там вищі ліги добре видно — вони з буквою А), тоді вишуковую інших футболістів, які грали за ці ж команди або як мінімум з такими ж прапорцями країн, і переношу їх до якоїсь із заготовок шаблону «футболіст» із іншої статті про футболіста. Потім підшуковую посилання та категорії, якщо категорії червоні, то створюю їх. Ну, перший етап найважчий, сьогодні мені на Капанадзе година пішла, поки всіх познаходив (а реально й не всі), далі саму статтю писати вже легко. --Yukh68 (обговорення) 17:50, 30 травня 2022 (UTC) Р.С. Цих футболістів, яких ти вказав, робить по іспанському, частково італійському чемпіонатах Олександр Тагаєв, я більше по українських, зараз хіба африканських зроблю, якщо виявлю якийсь голий шаблон. --Yukh68 (обговорення) 17:53, 30 травня 2022 (UTC)
Тобто тих моїх закордоних робити не будете? Я правильно зрозумів? З моїми простіше, бо на них є інтервікі. Трохи правда для мене забагато але з часом почну кліпати. --Jphwra (обговорення) 17:56, 30 травня 2022 (UTC)
Мені легше українських, а інтервікі для мене це не принципово. Зараз хочу добити івано-франківських футболістів, а взагалі усіх, хто має італійську інтервіку, краще пускати через інкубатор, але пізніше їх треба добре перевірити, хоча б і по англійській статті. Якщо є тільки англійська інтервіка — то складніше, треба робити самостійно. Просто я не тільки футболістів роблю, а ще й хочу про письменників зробити, а ще добити статті про пандемію коронавірусу, їх вже знову доповнювати треба, а з футболістів хочу зробити всі шаблони складів Кубка Африканських націй від початку, й при відсутності хоча б одного футболіста в такому складі зробити статтю про одного футболіста зі складу збірної цього року, так я вже зробив по Олімпіадах. Коротше — футболістів з сучасних європейських чемпіонатів не планую, але якщо вони мені впадуть в око в інкубаторі. то зроблю. --Yukh68 (обговорення) 18:05, 30 травня 2022 (UTC)
ясно, зрозумів. --Jphwra (обговорення) 18:08, 30 травня 2022 (UTC)

Акція Вісла

Вітаю. Учора я, схоже, розібрався з джерелами сайту lemky.com щодо списків виселених сіл. Автор книги Є.Місило, вона є у вільному доступі. Список був незначно доповнений також Є.Місилом, також є друковане джерело. У додатку до книги є досить детальна статистична інформація щодо виселених українців по кожному населеному пункту. Думаю, що цю інформацію можна додати до наших статей. Щодо колонії Майдан-Сілець, то я не зміг знайти її у цих списках. Майдан і Сілець - це мабуть інші населені пункти. Автор вікіпедійної статті, скоріше за все, переплутав. --yakudza 11:33, 1 червня 2022 (UTC)

Костилєв Олександр Олегович‎

подивись будь ласка. Бо там щось геть не те. --Jphwra (обговорення) 15:13, 1 червня 2022 (UTC)

Імпресіонізм як літературний напрям: характерні особливості‎

знову. --Jphwra (обговорення) 17:12, 1 червня 2022 (UTC)

Навіть не знаю як сформувати

цей допис. ми з Вами спілкувались колись давно чи в 2013 чи роком пізніше. Зараз дивлюсь на вашу активність і згадую свою. О, це побажання. Щоб Ви часом не зазнали виснаження насамперед психологічного. Бо втрат такого адміністратора буде поганим знаком для УкрВікі. Тому бережіть себе!!! І Дякую Вам за оперативність. --Jphwra (обговорення) 17:42, 1 червня 2022 (UTC)

Зараз я у Вікіпедії відпочиваю, а перевантажуюсь на роботі. --Yukh68 (обговорення) 17:43, 1 червня 2022 (UTC)
Ясно. Але все одно не забувайте мої дві каденції, остання з яких завершилась взагалі фігнею. Бо виснаження настає миттєво. Тим більше в нашій країні війна і це також має неабиякий вплив. --Jphwra (обговорення) 17:47, 1 червня 2022 (UTC)
В будь-якому разі Вам наснаги, натхнення і успіхів. І всім нам миру, а хлопцям та дівчатам на фронті лишитись живими. --Jphwra (обговорення) 17:49, 1 червня 2022 (UTC)
Саме тому, що війна, я у Вікіпедії й відпочиваю. --Yukh68 (обговорення) 17:54, 1 червня 2022 (UTC)

Віктор Орбан

треба захист тривалий. --Jphwra (обговорення) 18:52, 1 червня 2022 (UTC)

Прімейра-ліга 2021—2022

треба приховати там коментар --Jphwra (обговорення) 18:34, 4 червня 2022 (UTC)

Сумський тролейбус

вітаю. Можна там захист від анонімів? Бо вони своїми правками додають файли але при цьому зносять чималу кількість розділів статті разом з джерелами. Дякую. --Jphwra (обговорення) 08:39, 5 червня 2022 (UTC)

Гімалайська сіль

Не знаю чи Ваша тема але там є про лікування, тож гадаю Вам треба глянути. Бо я не спец по таких речах. --Jphwra (обговорення) 09:09, 5 червня 2022 (UTC)

І я не спец по гімалайській солі. Видалено дійсно якісь псевдонаукові факти, і зараз стаття має дещо кращий вигляд, але ще не ідеальна. Захистив на тривалий час, може якийсь спец і знайдеться. --Yukh68 (обговорення) 09:14, 5 червня 2022 (UTC)

Вандал

відреагуй на нього і приховай все будь ласка. Там ще Користувач:Вандалим 6 июня. --Jphwra (обговорення) 15:21, 6 червня 2022 (UTC)

Фінал чемпіонату світу з хокею 2022 ще один і там по його внеску все приховати --Jphwra (обговорення) 15:36, 6 червня 2022 (UTC)

Включены двигатели корабля

ще один відразу --Jphwra (обговорення) 15:42, 6 червня 2022 (UTC)

Приховання

Білоруська футбольна вища ліга 2022‎ та Фінал чемпіонату світу з хокею 2022 там коментарі‎ --Jphwra (обговорення) 18:34, 7 червня 2022 (UTC)

Guhuohuro

блокуй це з нових користувачів --Jphwra (обговорення) 16:46, 8 червня 2022 (UTC)

Вже заблокував. --Yukh68 (обговорення) 16:46, 8 червня 2022 (UTC)

Smart guhor

поглянь на його редагування на СО користувачів --Jphwra (обговорення) 15:48, 10 червня 2022 (UTC)

Dolbaeb brawl stars228

це точно нормальний нікнейм? --Jphwra (обговорення) 18:43, 11 червня 2022 (UTC)

Trustly Bo3

Вітаю.

Цього бота можна відразу безстроково, його потім глобально блокують. Він в багатьох проектах таке робить вже не вперше. --Mykola 18:34, 12 червня 2022 (UTC)

И-Го-Го

чому там просто не поставити захист від анонімів. Але те що Лавров такі И-Го-Го погоджуюсь з анонімом але ми енциклопедія, а не соцмережа. Тому захист саме те. --Jphwra (обговорення) 15:00, 15 червня 2022 (UTC)

Вандал

там ще є користувач:Dah gohugu + Havryk nekrophile + Guhykoho + Guhooko. Там варто потримати Журнал нових користувачів поки в активі, щоб одразу його блокувати.--Jphwra (обговорення) 15:44, 15 червня 2022 (UTC)

користувач:Ян Альбертович Дененберг

подивись може варто автопатруль надати? начсе все Ок як на мене. Але ж часом в адмінів інші погляди. --Jphwra (обговорення) 07:47, 19 червня 2022 (UTC)

Гляну пізніше. --Yukh68 (обговорення) 07:51, 19 червня 2022 (UTC)
тоді якщо згодом, то ще двох: Користувач:NeoGeoUA та Користувач:Арсі-Арслан. --Jphwra (обговорення) 07:54, 19 червня 2022 (UTC)
Щодо першого з цих двох, дивився, маю сумніви. --Yukh68 (обговорення) 07:57, 19 червня 2022 (UTC)
в чому саме? --Jphwra (обговорення) 08:00, 19 червня 2022 (UTC)
Довго розказувати, деякі редагування не зовсім відповідали патрулюванню, які саме зараз не згадаю. --Yukh68 (обговорення) 08:03, 19 червня 2022 (UTC)
ясно без питань. --Jphwra (обговорення) 08:03, 19 червня 2022 (UTC)

Лазуренко

тут анонім: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0:%D0%92%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%BA/91.244.45.130 ліпить його всюди. Це для чого? --Jphwra (обговорення) 14:19, 21 червня 2022 (UTC)

Заблокував, бо воно дійсно ніде не потрібне, крім імовірно статті про самого Лазуренка. --Yukh68 (обговорення) 14:25, 21 червня 2022 (UTC)
Внесок користувача 91.244.45.157 те саме. Мабуть з іншого ІР. --Jphwra (обговорення) 17:37, 21 червня 2022 (UTC)

Внесок користувача 46.185.103.126

треба блоканути, захистити статтю Сумський тролейбус і вилучити там його категорії та шаблони. --Jphwra (обговорення) 17:36, 22 червня 2022 (UTC)
може на довший період? Він наче статичний ІР --Jphwra (обговорення) 17:40, 22 червня 2022 (UTC)

На 12 годин досить, навіть статичний, до ранку заспокоїться. --Yukh68 (обговорення) 17:43, 22 червня 2022 (UTC)
та ще в статті про Лазуренко анонім вилучає інфу. Якийсь дивний то ліпить де завгодно, то вилучає. --Jphwra (обговорення) 17:45, 22 червня 2022 (UTC)

‎Gytyjuo

ще один --Jphwra (обговорення) 16:16, 25 червня 2022 (UTC)

Гордон/Ґордон

зайди почитапй на моій СО такий розділ. Треба пояснити користувачу правила перейменування з Г на Ґ. Бо схоже він трохи інакше це сприймає і вважає що з мого боку переслідування. Хоча якраз останнє перейменування ну якось не в тему. --Jphwra (обговорення) 15:24, 27 червня 2022 (UTC)

Чесно кажучи, тут і я не поясню. Треба адміністратора, який на цих правописних тонкощах добре знається, та вже пояснював це іншим подібним користувачам. Я так не поясню, тут хіба блокувати, або ставити фільтр на перейменування. --Yukh68 (обговорення) 15:27, 27 червня 2022 (UTC)
Ні-ні не блокування не фільтр поки не треба. Тут має бути пояснення. Бо мене він не сприймає або сприймає негативно. --Jphwra (обговорення) 15:29, 27 червня 2022 (UTC)
Я колись вже пробував так пояснювати, то мене також не сприйняли. --Yukh68 (обговорення) 15:33, 27 червня 2022 (UTC)
ясно. Добре поки залишимо так, а там буде видно. --Jphwra (обговорення) 15:35, 27 червня 2022 (UTC)
Справді, мене дуже цікавить, якими саме правилами рекомендовано перейменування з Ґ на Г (незважаючи на наведення джерел і всупереч їм), і не рекомендовано перейменування з Г на Ґ (навіть якщо джерела на таке перейменування наводяться). Де про це можна почитати і взагалі звідки ноги ростуть подібних настійних рекомендацій, що ними мене тут дуже вже наполегливо годує колега @Jphwra:. І які санкції (блокування, фільтри) прийнято застосовувати до «подібних порушників». Чисто теоретично. Може я почитаю і перестану. Буду вдячний. Також, які саме правила я порушив, створюючи статтю Ізабелла Ґордон і кілька подібних. Хтось підтримає зусилля Jphwra проти «поганої» літери, чи це не на часі? Хочу почути думку адміна. BataGoran (обговорення) 04:27, 28 червня 2022 (UTC)
Взагалі за нинішнім правописом слід писати «Гордон». Правопис «Ґордон» допукається в деяких питаннях, тільки не в географічних, а от перейменування будь-яке з «Г» на «Ґ» вважається війною редагувань, так само як і виправлення закінчень у кінці слова «и»/«і», яке за нинішнім правописом допускається в обох формах, а виправлення вже написаного вважається провокацією і війною редагувань, що тягне за собою відповідні покарання. --Yukh68 (обговорення) 05:14, 28 червня 2022 (UTC)
Я, звичайно, вибачаюсь, але я переглянув правило і чомусь далі думаю, що війна редагувань - це повторна правка з чогось одного на інше без наведення джерел або всупереч ним, причому без обговорення суперечливих дій. По-вашому, війна - це заміна Г на Ґ? А заміна Ґ на Г - це, мабуть, мир? Чи також війна? То перейдіть по моїх редагуваннях і пошукайте, де я зробив три відкоти без обговорень. Та по вчорашній статті я написав Jphwra перед редагуванням, враховуючи його постійні чіпляння, навів три джерела, перше з них — зі звернення Президента Зеленського, опублікованого на його офіційному сайті, і все одно отримав від Jphwra окрик «де джерела?», коли джерела вже були в тексті. І ні він, ні я ніяких відкотів не робили. Чи я мав робити три відкоти, щоб було так як ви кажете? До вашого відома, статті Александер Ґордон створені/перейменовані Lemberger 28, Барбара Ґордон Ehlla i NOSFERATU, Вальтер Ґордон - Звірі і Kirsim, Джеймс Ґордон Palamarchupaka і NOSFERATU, Томас Ґордон Lemberger 28, там ще десятки інших патрулювали. Питання: всіх будете блокувати чи лише на замовлення? BataGoran (обговорення) 08:05, 28 червня 2022 (UTC)
Будь-яка заміна «Г» на «Ґ» і навпаки без узгодження — це війна редагувань, тому перейменування в таких випадках можливе лише через спеціальну сторінку для перейменувань. Хто як створив статтю, так і залишається, хіба що її переймнують після обговорення на сторінці перейменувань, а все інше вважається війною редагувань. Якщо хочете — подавайте якісь статті туди, і хай інші користувачі висловлюються. --Yukh68 (обговорення) 08:11, 28 червня 2022 (UTC)
Тобто, з якихось причин у конкретному випадку г → ґ (і навпаки???) прийнято рішення вважати війною редагувань вже першу зміну г на ґ, а не як у правилі про три відкоти? Просто виясняю. Дата прийняття цього рішення? Чи є десь «таємний протокол» цього доповнення до ВП:ВР? BataGoran (обговорення) 17:22, 28 червня 2022 (UTC)
Я не пам'ятаю конкретних дат такого рішення, це й одна з причин того, що я відразу не хотів давати пояснення Вам, а порадив користувачу звернутися до цих адміністраторів, які біл частіше займаються цими питаннями. Але пам'ятаю, що таке обговорення точно було. --Yukh68 (обговорення) 17:26, 28 червня 2022 (UTC)
це не окрик. Це просто питання: ОЦЕ ОКРИК. Там саме так я питав? Ні, тому дослухайтесь до порад Yukh68 (вже до слова якого там за рахунком користувача, який Вам дає саме таку пораду?) Відповім Вам на всяк випадок, що він вже аж 5 користувач. Робіть висновки. --Jphwra (обговорення) 14:39, 28 червня 2022 (UTC)

Ястшембє-Здруй

ще одне перейменування від BataGoran. Джерел не бачу, яка підстава незрозуміла також. Може тобі надасть пояснення? Щоб не було, як переслідування, то там і хокейний і футбольний клуб пішли на перейменування. Тому і вникло питання. Джерело в тексті, це ПДФ з невідомо скількох сторінок. Його треба скачати і перевірити, для чого такі джерела? Джерело має одразу відкритись за переходом, а так це схоже на якусь відсебятину користувача. Ти наче польську знаєш тож тобі карти в руки. До нього звертатись марно, мені в усякому разі. --Jphwra (обговорення) 17:10, 29 червня 2022 (UTC)
там треба ще відкотити всі йогоправки по категоріях, шаблонах і решті перейменувань. --Jphwra (обговорення) 17:16, 29 червня 2022 (UTC)

Ну, я ж просив по таких питаннях мене не турбувати, та ще й у процесі роботи над проханням ще доповнювати завдання. Захистив від перейменування, напишу користувачу, й хай думає. --Yukh68 (обговорення) 17:19, 29 червня 2022 (UTC)

Внесок користувача Вовка гноевик

прошу приховати його правки. Дякую. --Jphwra (обговорення) 19:33, 6 липня 2022 (UTC)

‎Vovka kyeholovka

заблокуй та приховай --Jphwra (обговорення) 17:10, 8 липня 2022 (UTC)
там в запитах є про адміна: Що собі дозволяє адміністратор?, а там вандал. Треба і того блоканути. --Jphwra (обговорення) 17:17, 8 липня 2022 (UTC)

Прохання приховати геть

цей внесок. Дякую. --Jphwra (обговорення) 15:05, 9 липня 2022 (UTC)

Ще раз про "усталені" vs "правописні" геоназви через ie

Чисто випадково натрапив на фото у таймлайні посла Ващука. На фронтоні пам'ятника - ДОМБЄ. На звороті пам'ятника напис: "Тут спочивають українці - вояки, офіцери та цивільні особи, що померли в 1919-21 роках в таборі НР1 для військовополонених та інтернованих у Кракові - Домбю. Померли щоб воскресла Вільна Україна. Краків'яни 1999". Це, звичайно, не енциклопедія і не словник, але все ж. Для вашої самоосвіти. BataGoran (обговорення) 21:01, 12 липня 2022 (UTC)

Ну, я Вам і говорив, що будь-які висловлювання посадових осіб, чи якісь сайти не обов'язково є АД для географічних назв, а всі перейменування географічних назв краще слід проводити через спеціальну сторінку для перейменувань, щоб там могли висловитися всі зацікавлені особи. --Yukh68 (обговорення) 13:04, 13 липня 2022 (UTC)
Ну які до біди висловлювання? Це пам'ятник, величезна кам'яна штуковина. Не на папері писана, узгоджувана поміж десятками знавців і правопису. і історії, і політики, і дипломатії і всього-всього. На пам'ятниках не буває випадкових слів і випадкових зображень. Все робиться на віки. Це камінь. Його не скасуєш адміндією. BataGoran (обговорення) 15:31, 13 липня 2022 (UTC)
Напис на пам'ятнику не АД, навіть саме написання в якійсь енциклопедії, зокрема й в ЕСУ, в обговоренні вирішили не вважати АД, тому всі такі спірні перейменування слід робити через спеціальну сторінку. --Yukh68 (обговорення) 15:33, 13 липня 2022 (UTC)

Бувають і на пам'ятниках помилки File:Kiev Bulgakov monument 08 2016.jpg yakudza 16:16, 13 липня 2022 (UTC)

Вовко некропхил

заблокуй його --Jphwra (обговорення) 20:54, 15 липня 2022 (UTC)

Новий користувач-вандал

Gyhyfyko (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) Доброго вечора, перепрошую, що відволікаю. До мене на СО написав користувач ред. № 36556227. Прошу Вас відреагувати. З повагою --Vlad Обговорення 19:58, 16 липня 2022 (UTC)

Він уже глобально заблокований, так що немає чого переживати. --Yukh68 (обговорення) 20:00, 16 липня 2022 (UTC)
Зрозуміло, дякую, гарної Вам ночі! --Vlad Обговорення 20:03, 16 липня 2022 (UTC)
Gyhfkol (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) образи в мою адресу. Перепрошую ще раз. --Vlad Обговорення 20:06, 16 липня 2022 (UTC)

того аноніма

варто заблокувати. в нього надмірна Ґефікація, причому у словах типу: реґональний, Бельґія, Сенеґал тощо. Підмінює прізвища, назви клубів. --Jphwra (обговорення) 13:14, 17 липня 2022 (UTC)
і в статті Інки варто прибрати прапор бо він про ЛГБТ, а не про інків і тоді можна затвердити. Більше там змін немає. --Jphwra (обговорення) 13:18, 17 липня 2022 (UTC)

Та ні, дійсно пишуть, що в інків саме такий прапор, навіть у шаблоні про них збоку такий стоїть. --Yukh68 (обговорення) 13:21, 17 липня 2022 (UTC)
тоді без питань. Просто глянув в картку енвікі, там без прапора. Тому і подумав, що може то жарт. --Jphwra (обговорення) 13:23, 17 липня 2022 (UTC)

Користувач:BataGoran

Мало того що він в статті Гайсборо (графство, Нова Шотландія) ‎вилучив Гайсборо, так тепер в статті мого авторства Антігоніш (Нова Шотландія) він зробив те саме. потрібна вже адмінреакція на такі дії користувача з тієї літерою Ґ. Дякую. --Jphwra (обговорення) 19:33, 17 липня 2022 (UTC)

Добре, що звернувся на запити до адміністраторів, тут я самостійно не візьмусь. З моєї точки зору — в другій статті початок війни редагувань, у першій — некоректне редагування (я не проти букви «Ґ», але тут слід було навести обидва варіанти). Хай дивляться й інші адміністратори. --Yukh68 (обговорення) 19:46, 17 липня 2022 (UTC)

Прошу

приховати. --Jphwra (обговорення) 14:47, 23 липня 2022 (UTC)

Чемпіонат Чорногорії з футболу 2022—2023

Прошу приховати. --Jphwra (обговорення) 19:27, 25 липня 2022 (UTC)
ще прохання про захист на місяць --Jphwra (обговорення) 19:41, 25 липня 2022 (UTC)

Автопатруль

хочу звернути увагу на внесок користувачів Валентин Про та PopelonBelvil. Якщо там немає заперечень до їх редагувань, то можен варто дати автопатруль для початку, щоб заохотити людей? --Jphwra (обговорення) 14:51, 28 липня 2022 (UTC)

Хай ще трохи поредагують, бо лише недавно почали редагувати вікіпедію, і поступово познайомлся з їх внеском. --Yukh68 (обговорення) 14:56, 28 липня 2022 (UTC)
Без питань. --Jphwra (обговорення) 15:05, 28 липня 2022 (UTC)

Морський старт

блокани аноніма та мабуть захист треба встановити. --Jphwra (обговорення) 16:10, 28 липня 2022 (UTC)

тре приховати

Тімо Гельблінг та Фелісьєн дю Буа. Дякую. --Jphwra (обговорення) 19:33, 30 липня 2022 (UTC)

Йован Маркович

там може варто уточнити так як посилання ведуть на фільми. Або того з фільмів уточнити як актора. --Jphwra (обговорення) 17:02, 4 серпня 2022 (UTC)

Уточнив як актора. А ще там і науковець є, згадувався у статтях про річку і гору, правда одне посилання прибрав зовсім, так що як надумаюсь, то ще й перейменую, а в майбутньому може доведеться дизамбіг робити. --Yukh68 (обговорення) 17:31, 4 серпня 2022 (UTC)
я теж спочатку думав саме про дизамбіг написати. Актор ніби на слуху + науковець. Тих сербів може бути ціла компанія... --Jphwra (обговорення) 17:33, 4 серпня 2022 (UTC)

Питання щодо зняття номінації автором

Вітаю! У номінації на вилучення Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/28 липня 2022#Гринь Дмитро Володимирович (як видно з історії) я двічі ред. № 36709601 ред. № 36740925 закривав підсумок, оскільки знімав як автор номінації, але дописувач @Юрко Градовський: двічі ред. №  ред. №  перетворював моє закриття на "Попередній підсумок". Подібні зміни з шаблоном про номінацію на вилучення відбувалися і у статті про особу, статтю про яку було номіновано на вилучення. Наскільки мені відомо, чинні правила та традиція, що склалася, дозволяють авторам номінації на вилучення достроково її закривати, якщо вони бачать, що особа відповідає критеріям значущості чи наявні проблеми у статті усунені. Якщо це так, то прошу попередити згаданого користувача про неприпустимість таких, на мою думку, самовільних дій. Дякую. --Kharkivian (обг.) 16:25, 6 серпня 2022 (UTC)

Духу воно відповідає, але не впевнений, що це десь прописано, так що з духу повного формалізму він правий, а довести іншій людині, яка вірить лише бюрократичним процедурам, без паперу написаного в комп'ютері, неможливо. Тому хай буде як є. --Yukh68 (обговорення) 16:30, 6 серпня 2022 (UTC)
Воно й букві відповідає, не лише духу - дивіться на сторінку ВП:ВИЛ: «...адміністратор аналізує представлені в обговоренні аргументи сторін і на підставі цих аргументів підбиває підсумок...». На кожній сторінці, де йде обговорення, зазначено про підсумок - хто може його підбити. Наприклад, на ВП:ПС - досвідчений користувач, ВП:ЗПА - бюрократ тощо. Так і тут - підсумок має підбити адміністратор. Дивно, що Kharkivian лише тепер звернув увагу, адже питання такі виникали й раніше, бо я неодноразово анульовував такі підсумки, одного разу Andriy.v говорив навіть, з цього приводу, про напрацьований консенсус. Я тоді промовчав, що ми маємо чітко визначене коло користувачів до підсумку про видалення/залишення, адже наявність консесусу також правда. Крім того, в обговоренні беруть участь иньші користувачі й ініціятор вже, на власний розсуд, не має права закривати обговорення, позаяк, можливо, иньші користувачі мають відмінну думку, і, крім того, що нею знехтували тепер, це дасть підстави для повторного виставлення статті на ВИЛ. Щодо Вас, Yukh68, то я помітив, що Ви не до кінця ознайомлюєтеся з правилами, або не хочете їх дотримуватися, як це було з наполегливим внесення ОД до статті Майдан-Сілець, приміром, тому тут Ваше звинувачення мене в надмірному бюрократизмі було, м'яко кажучи, поспішним. Отже, чинні правила та традиція дозволяють номінаторови лише висувати номінацію, але в жодному випадку не припиняти її. --Юрко (обговорення) 17:00, 6 серпня 2022 (UTC)

Приховати

внесок --Jphwra (обговорення) 14:33, 7 серпня 2022 (UTC)

Треба перейменувати

Юджин Мельник на Мельник Євген (Канада). Дякую. І ще треба попередити користувача Роман Сизий змінювати назву Оттава Сенаторс на Оттавські сенатори. --Jphwra (обговорення) 12:11, 21 серпня 2022 (UTC)

Це перейменую, а попередження хай зроблять ті, хто вміє фільтр на перейменування поставити. --Yukh68 (обговорення) 12:13, 21 серпня 2022 (UTC)
попередити його треба зараз, бо він змінює назву --Jphwra (обговорення) 12:14, 21 серпня 2022 (UTC)
Плюс адмінзахист на статтю Оттава Сенаторс від перейменувань. --Jphwra (обговорення) 12:21, 21 серпня 2022 (UTC)
ну, він тільки раз перейменував, то поки може й не треба. Я попередив, якщо знову перейменує, тоді так і зроблю. --Yukh68 (обговорення) 12:26, 21 серпня 2022 (UTC)
вже бачив, дякую. Я там трохи прибрав у вас один пробіл, бо виглядає так ніби Ваше звернення до мене йде. --Jphwra (обговорення) 12:27, 21 серпня 2022 (UTC)

Скаліца

треба перейменувати на Скалиця --Jphwra (обговорення) 14:45, 24 серпня 2022 (UTC)
Категорія:Хокеїсти «Скаліци» теж треба перейменувати та перекатегоризувати гравців за можливості. Дякую. --Jphwra (обговорення) 15:13, 24 серпня 2022 (UTC)

Треба глянути ЗА

там теж перейменування Спиш і Спішска Нова Вес. НЕ хочу цим займатись. краще адмін хай це зробить. Дякую. --Jphwra (обговорення) 15:16, 24 серпня 2022 (UTC)

А на що перейменувати? --Yukh68 (обговорення) 15:18, 24 серпня 2022 (UTC)
@Бучач-Львів: це до ВАс питання, щоб я не був крайнім весь час за чужи помилки. --Jphwra (обговорення) 15:20, 24 серпня 2022 (UTC)
там ще буде Спішска Нова Вес (хокейний клуб), теж його потім перейменувати та зробити перекатегоризацію хокеїстів. Ох уж цей правопис 2019... --Jphwra (обговорення) 15:27, 24 серпня 2022 (UTC)
Треба з назвою визначитися. --Yukh68 (обговорення) 15:27, 24 серпня 2022 (UTC)

На ЗА вандал. Скасувати, а не відкидати, бо збережеться вандальський нікнейм. — Yuri V. в) 15:58, 24 серпня 2022 (UTC).

Доброго вечора

Є питання з приводу одного запиту. Можна на нього відреагувати? Чергові напад і неправда від Jphwra. Куди йде ця Вікіпедія? Там чимало випадів в мій бік плюс та образ. І є мій запит на мій запит щодо відновлення прогресивного блокування. Дякую. --Jphwra (обговорення) 14:47, 25 серпня 2022 (UTC)

Бачив, але ще думаю, як на нього відреагувати. --Yukh68 (обговорення) 14:48, 25 серпня 2022 (UTC)

Розголошення

Вітаю. Дивіться ВП:РОІ, сам початок. --Юрко (обговорення) 14:12, 29 серпня 2022 (UTC)

Та дивлюсь, і не бачу. Там лишень за конфлікт за межами Вікіпедії двох користувачів, про який давно розголосив один із них (Микола Василечко), про який усі чули, не бачу, що розголошено. Імені користувача тут не розголошено, а в соцмережах чи Тернопедії навряд чи щось за тих кілька років знайдеться. --Yukh68 (обговорення) 14:20, 29 серпня 2022 (UTC)
"...Проте навіть якщо така особа раніше опублікувала особисту інформацію про себе сама, або давала тоді згоду зробити це іншим, така інформація не має бути повтореною у Вікіпедії. Збір і невиправдане повторення такої інформації прирівнюється до розголошення. Будь-які випадки, які в минулому дозволили ідентифікувати особу (як в українській Вікіпедії, так і в інших проєктах Вікімедіа, або поза ними), не вважаються у жодній мірі достатньою підставою для того, щоб вважати подальше повторення даних особи припустимим.
Значить, не хочете бачити. --Юрко (обговорення) 15:19, 29 серпня 2022 (UTC)
А які особисті дані розголошено? Ні тоді, ні тепер імені чи прізвища користувача не розголошено. --Yukh68 (обговорення) 15:22, 29 серпня 2022 (UTC)
Місце або напрямок діяльности, що дозволяє ідентифікувати особу. --Юрко (обговорення) 15:30, 29 серпня 2022 (UTC)
Я ж кажу, це було кілька років тому, за межами Вікіпедії, ці звернення вже не так легко знайти. А той раз ніхто цих даних не прикривав, Микола Василечко прямо це виклав, але не називав прямо імені користувача. --Yukh68 (обговорення) 15:33, 29 серпня 2022 (UTC)
Але ж я виділив - повторення неприпустиме в будь якому випадку. Колись один користувач оприлюднив моє місце навчання і Ви це видалили, а його заблокували. За місцем праці (діяльности, навчання) можна ідентифікувати особу, а зараз це дуже небезпечно. --Юрко (обговорення) 15:44, 29 серпня 2022 (UTC)
Ну, це була інша ситуація, там були конкретні дані про особу, а тут лише конфлікт з іншим користувачем, яких у нього за ці роки було ой як багато, і без називання даних про особу. --Yukh68 (обговорення) 15:53, 29 серпня 2022 (UTC)
Гаразд, я зрозумів: якщо конфліктів багацько - правило не діє. Дякую. --Юрко (обговорення) 16:56, 29 серпня 2022 (UTC)

Користувачі Jphwra та Бучач Львів

Дописувач Jphwra неодноразово звинувачував Бучача Львова в застосуванні вікіфікатора, водночас не роблячи жодних зауважень сотням людей, що застосовують вікіфікатор у ще більших масштабах і не звертаючись до технічної команди, щоб прибрали вікіфікатор з панелі інструментів. Вважаю ці зауваження недоречними, упередженими і провокативними. Прошу вжити належних заходів до дописувача Jphwra.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 08:24, 2 вересня 2022 (UTC)

І ще додам, що йдеться про сторонні статті, а не лише ті, що їх створив чи колись редагував сам Jphwra. Тобто він відслідковує внесок Бучача Львова в чужих статтях і робить зокрема і такі зауваження.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 09:12, 2 вересня 2022 (UTC)
@Oleksandr Tahayev:, вікіфікатор це лише вершина проблеми. Проблема в тому, що Бучач-Львів робить багато дрібних і не завжди консенсусних змін, використовує в іменуванні статей (тут уже не йдеться про текст, де я сам використовую періодично слово «першість») неконсенсусні назви, і це не подобається не лише одному користувачу. Якби він дійсно залишив би собі для роботи лише історичні статті, то це було б добре і менш конфліктно (хоча він уже мав серйозний конфлікт і за ці статті та ще й з львів'янином), а так при виході на більш широку тематику він стикається з більшою імовірністю нового конфлікту. Я написав йому на сторінку обговорення поради щодо запобігання конфлікту, але він мене не послухав. Ну, а Jphwra є задуже емоційним, і болісно сприймає ці зміни. Його внесок є досить хорошим, що б Ви не вважали, й українська мова в нього також не є такою вже й поганою, а хокеєм практично ніхто, крім нього не займається. Тому мою думку можете почитати на сторінці обговорення користувача Бучач-Львів або в її історії. --Yukh68 (обговорення) 13:35, 2 вересня 2022 (UTC)
Ну слухайте, якби Jphwra не взявся за ту першість, не побачив її, та була б вона ще сто років і нікому не заважала. Цілком нормальне собі українське слово й усім зрозуміле. Я чомусь гадаю, що у Вас враження про якусь неконсенсусність виправлень Бучача-Львова склалося саме через те, що це конкретно Jphwra з ними не згоден і веде собі якусь бурхливу діяльність на сторінці ЗА, яка для цього не призначена. Щодо мови. Мені очевидно, що Jphwra - російськомовна в житті людина і просто буквально перекладає властиві російській мові вирази. В принципі, навіть попри це, я позитивно сприймаю його внесок. Він розбирається в цій темі, цікавиться нею, і це не машинні переклади. Але Бучач-Львів знає українську мову краще. Не через те, що він знає добре правила, і навіть не через те, що він в житті розмовляє українською, а просто він живе українськомовними текстами. Він пише так, як написано в книжках. Виправлення типу "з того часу" на "відтоді" (а я би ще можливо написав "відтак", саме таке значення має це слово) це поліпшення тексту, він від цього стає українськішим. І в нього бувають певні вибрики, наприклад, віднедавна став писати "народжений" замість "народився", але зауваження Jphwra стосуються не таких виправлень. І навіть з усім цим, ну стане на кілька дивних слів в мільйоні статей більше, це крапля в морі. Я розумію якби були зауваження до фактичних помилок, але такі зауваження, як робить Jphwra, я категорично відмовляюсь приймати.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 15:38, 2 вересня 2022 (UTC)
Припиніть порушувати ВП:Е щодо мене. Я працював журналістом і редактором ВУЕ, знаєте таку енциклопедію? Тому прошу дотримуватись ВП:Е. я вже сьогодні вам писав у кнайпі про дотримання етикету. --Jphwra (обговорення) 15:47, 2 вересня 2022 (UTC)
Вибачайте за офтопік, але Ви самі згадали про ВУЕ. Я один раз натрапив на статтю про Майкла Джордана, тільки хоч нікому не кажіть, що Ви її писали, й більше туди ніколи не зайду.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:09, 2 вересня 2022 (UTC)
Ні, це не моя якраз стаття. А ваш коментар знову є порушенням ВП:Е. --Jphwra (обговорення) 16:25, 2 вересня 2022 (UTC)
Справа не тільки в тому, правильно чи неправильно Бучач-Львів виправляє, а те, що він таким чином розпалює старий конфлікт із користувачем, з яким рішенням арбітражного комітету не можна перетинатися. Ну, а щодо правильності мови, то думаю це не єдина причина конфлікту, а проблема в самій особистості користувача, який є досить конфліктним, про що говорять конфлікти з користувачами зі Львова та Тернополя (хоча останній за межами Вікіпедії), тобто проблема не лише в мові. --Yukh68 (обговорення) 15:50, 2 вересня 2022 (UTC)
Я би ще зрозумів, якби Jphwra назвав розділ у своїй статті "ігрова кар'єра", а Бучач Львів змінив назву розділу на "життєпис". Але ж це не так, Бучач Львів створив розділ з такою назвою в зовсім чужій статті, до якої Jphwra не мав жодного стосунку й раніше в ній не робив жодного редагування, тож навіть не мав її в своєму списку спостереження. І зрозумів би також, якби Бучач Львів взяв статтю Jphwra під назвою "чемпіонат" і змінив її на "першість". Але ні, він створив статтю з нуля і має право вибирати як альтернативу іншу поширену назву, не застаріле слово і не новотвір і всім зрозуміле в цьому значенні. І в правописі чітко написано, що з германських мов h транслітерується як г. І сам же Jphwra мені колись нагадував, щоб я цю літеру транслітерував саме так, а не як х. То навіщо зараз усі ці виступи на сторінці ЗА?--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:03, 2 вересня 2022 (UTC)
Так, але уніфікації назв статей, щоб сторонньому читачу легше було знайти відповідну статтю по назві, ніхто не відміняв. Ну, зміна «біографії» на «життєпис» також недобре, так само як і з буквами Х/Г. Але перечитайте уважніше вище, що я там написав, там є причина конфлікту. --Yukh68 (обговорення) 16:32, 2 вересня 2022 (UTC)
Для пошуку є така річ, як перенаправлення. Не було там слова "біографія". Він з нуля створив розділ з назвою "життєпис". Щодо літер, це Г/Ґ не можна, а в правописі чітко написано, що звук h передаємо г, тож тут ніяких питань бути не може.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:39, 2 вересня 2022 (UTC)
А я Вам не на цьому хотів наголосити, а щоб Ви перечитали вище мою відповідь. А ці зміни лише наслідок цього. --Yukh68 (обговорення) 16:42, 2 вересня 2022 (UTC)
А я про що кажу. Що якщо є в нього суттєві зауваження, то нехай ними й обмежиться, а не додає сюди все підряд. Можливо тоді й не складатиметься враження, що цих зауважень так багато.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:46, 2 вересня 2022 (UTC)
Ні, Ви не зрозуміли. Конкретно — я вважаю, що Бучач-Львів є досить конфліктною особою, і питання тут не стільки за мову, а щоб знайти привід до конфлікту з якимось із користувачів. Якщо він не змінить поведінку, то колись один із адміністраторів заблокує його довічно. --Yukh68 (обговорення) 16:52, 2 вересня 2022 (UTC)
Ну, як на мене, то він менш конфліктний, ніж був раніше, і в цій конкретно ситуації є й провина Jphwra. Добре, більше нічого не говоритиму, як буде, так і буде. І взагалі в це не влазитиму. Тішитиму себе думкою, що Бучача Львова ще років 8 тому могли заблокувати й добре, що він хоча би дотепер допрацював і створив дещицю українськомовного контенту--Oleksandr Tahayev (обговорення) 17:59, 2 вересня 2022 (UTC)
Ви якось дуже однобоко підходите, ніби упереджено якось. Один конфліктний, а другий зовсім ні. А по кому ж тоді були рішення АК? А кого ж тоді блокували на великі терміни саме через розпалювання конфліктів? А хто ж оце постворював стільки тем врізних місцях щодо Бучач-Львів? При чому, потроху визнаючи власну неправоту. А з вікіфікатором це взагалі нонсенс - називати нерозривний пробіл, реґламентований правописом, якимись матюками і вимагати від Бучач-Львів не користуватися ним. Що це, як не звичайне цькування? І за всим цим спостерігали адміністратори, і Ви в тому числі. Ось тут причина - упередженість. І Ви це підтвердили, згадавши позавікіпедійні конфлікти як виправдання. --Юрко (обговорення) 20:27, 2 вересня 2022 (UTC)
Ну, якщо хтось із неупереджених адміністраторів захоче щось зробити, то він відповідно до рішення арбітражного комітету заблокує обох користувачів на тривалий термін, та й по всьому. Так що до того, що я написав користувачу Бучач-Львів, треба прислухатись, принаймі його опонент останнім часом нікого ніяк не називав, а якісь мовні помилки можна завжди виправити в спокійнішій обстановці. Іншого варіанту розв'язання проблеми я не бачу. --Yukh68 (обговорення) 11:19, 3 вересня 2022 (UTC)
Зрозуміло. Ні ВП:ТАТО, ні НПК в нас вжене працює. А тема з нерозривним пробілом взагалі є показовою щодо цькування Бучач-Львів. --Юрко (обговорення) 11:51, 3 вересня 2022 (UTC)
Yukh68 покажіть мені рішення АК по мені з Бучачем-Львів будь ласка? Бо хочу почитати це рішення, де мене мають право заблокувати за ті образи які я отримав від Бучач-Львів та решти порушень які отримав від нього. Можете показати? Мені дуже цікаво. Бо такі твердження про блокування (які прийняв АК) треба підтверджувати наданням посилання на таке рішення. І зрештою мова не про вікіфікатор, а контрверсійні правки, неконсесуальні назви, образи, ВР тощо. Де і що порушив Я??????? --Jphwra (обговорення) 14:52, 3 вересня 2022 (UTC)
Я пошукаю, але там проблема не тільки в образах, але є пряма заборона згадування опонента, тобто не слід було взагалі звертатися на сторінку запитів до адміністраторів. --Yukh68 (обговорення) 14:57, 3 вересня 2022 (UTC)
покажіть мені рішення АК? Ви розумієте що Вами зманіпулювали? Бо неммає такого рішення в природі. В мене є два обмеження і вони обидва переглянуті і стосуються інших користувачів. Тому не піддавайтись більше на маніпуляції і випішіть поперелдження користувачу Юрко Градовський за свідому маніпуляцію та введення в оману Вас як адміністратора. Дякую. --Jphwra (обговорення) 15:01, 3 вересня 2022 (UTC)
Дійсно, по АК не було, але мова точно була в кнайпі адміністраторів, так само й по низці інших користувачів, я міг і помилитися. Але висновки мої такі як є, і це, що я говорив, може статися. Блокувати нікого не буду, це ще тільки більше розпалить конфлікт, і Вас також закликаю до спокою. --Yukh68 (обговорення) 15:11, 3 вересня 2022 (UTC)
в кнайпі так само не було обговорення. Я спокійний. Мене просто цікавить чим керуються адміінстратори, коли один користувач називає іншого Хамом та Брехуном і жодної реакції з боку адміінстраторів? А потім починають лунати пропозиція, про блокування обох? покажіть мені що саме я порушив? Я писав образи? Вчиняв ВР? Давав неконсесуальні назви статтям та шаблонам? Роблю контрверсійні правки? Що з переліченого я вчиняв? І бажано з дифами. --Jphwra (обговорення) 15:18, 3 вересня 2022 (UTC)
Ну, зараз хтось із адміністраторів імовірно його знайде. А неконсенсусні редагування — це і є відміна вікіфікатора. Так що слід заспокоїтись, тому що в мене пропозиції про блокування обох не було, а тільки припущення, що хтось із адміністраторів таке зробить, а дехто після дублювання початку цього обговорення погодились із тим, що таке можливо, добре, що самі так не зробили. --Yukh68 (обговорення) 15:24, 3 вересня 2022 (UTC)
правки вікіфікатора я не чіпав жодного разу. Я просто писав (наголошував), що вони штучно збільшують розмір статті. --Jphwra (обговорення) 15:34, 3 вересня 2022 (UTC)
Так, але вони схвалені, тому про них не слід згадувати. А взагалі зараз краще заспокоїтись, не чіпати опонента, і якось знайдеться вихід із конфліктної ситуації. --Yukh68 (обговорення) 15:40, 3 вересня 2022 (UTC)
Чергова облуда ред. № 36979250 --Юрко (обговорення) 15:42, 3 вересня 2022 (UTC)
Все, досить про це писати. Я вже все сказав, і не слід більше розпалювати конфлікт. --Yukh68 (обговорення) 15:45, 3 вересня 2022 (UTC)
Яке розпалювання? Я лише показав чергову брехню. Далеко, навіть, не копав. Ще Ви можете переглянути описи редагувань і на блокування вистачить. --Юрко (обговорення) 15:53, 3 вересня 2022 (UTC)
це єдина правка для прикладу була і вона була з коментарем спеціально тому що це приклад. Тому це виключення з того що я зазначив. Решта без змін не треба там нічого вишукувати, немає там що шукати я не роблю війн редагувань. --Jphwra (обговорення) 16:15, 3 вересня 2022 (UTC)
Саме тому я й казав не вишуковувати щось у словах іншого, а заспокоїтись. У будь-якому разі, якщо якийсь адміністратор захоче обох заблокувати, він і сам потрібні дифи знайде. Я ж хочу досягти порозуміння, а зайві слова тому шкодять. --Yukh68 (обговорення) 16:31, 3 вересня 2022 (UTC)

Я можу запропонувати часткове розв'язання проблеми. Я можу позатверджувати усі редагування Бучача Львова, що стосуються чисто мовних виправлень (навіть якщо я з деякими з них не згоден), тих, що не стосуються додавання політичних тверджень, а також власних його статей. Але, затим як я скептик, то мене цікавить, чи досліджував хтось його внесок на наявність численних фактичних помилок. А ще чи існує спосіб якось виділити статті, де перед його виправленнями не було інших незатверджених виправлень. Проблему ице, іце вже розв'язуємо.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 13:48, 3 вересня 2022 (UTC)

Це хороше рішення, мої там також дві є, поки не затвердив, бо чисто стилістично мені дещо не подобається, я звик просто трохи не так формулювати речення. А взагалі я за все, щоб припинилась війна між двома користувачами і без блокування, тому що в обох внесок є корисним. --Yukh68 (обговорення) 13:56, 3 вересня 2022 (UTC)
Мене влаштовує якість мови. Я припускаю, що і фактичних помилок там небагато, бо якби це було не так, то той же Василечко не дозволив би редагувати Тернопедію, а заблокував він його за зовсім інше. Але все-одно хотілось би почути ще чиюсь думку.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 14:03, 3 вересня 2022 (UTC)
Так, хай би ще хтось подивився, бо я ж таки не філолог. --Yukh68 (обговорення) 14:05, 3 вересня 2022 (UTC)
Мене цікавлять фактичні помилки.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 14:13, 3 вересня 2022 (UTC)
Наведіть, будь ласка, посилання, я подивлюся.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 14:41, 3 вересня 2022 (UTC)
Ви за цю і цю статті? --Yukh68 (обговорення) 14:46, 3 вересня 2022 (UTC)
Я затвердив. Це досить поширена рекомендація мовознавців заміняти пасивні конструкції на -ся з діячем в орудному відмінку на активний стан, або ж на неозначено особові речення (взято з програми за 11-й клас). Можете переглянути весь мій внесок і пересвідчитися, що я одразу ж і вживаю в цих випадках неозначено особові речення, або ж роблю в активному стані "він зробив", а не "ним зробилося". Можу Вас запевнити, що так само виправив би кожен кваліфікований редактор.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 15:06, 3 вересня 2022 (UTC)
Oleksandr Tahayev, у першому випадку (який розробляється для лікування COVID-19) - не орудний відмінок. У другому випадку (Енсовібеп виробляється рекомбінантним способом у клітинах) все ще гірше, тут замінювати на на виробляють взагалі не можна, бо це не якісь невідомі дослідники його виробляють у клітинах, а він сам виробляється у клітинах. І таких помилок, через недостатнє розуміння рекомендацій мовознавців, було досить багато. Навіть та ж заміна "в" на "у" і навпаки - це теж не чисто механічна заміна, бо у новому правописі (як і в правописах до 1993 року) - це була рекомендована норма, а орієнтуватись треба на милозвучність. Не у всіх словах на початку речення потрібно міняти "в" на "у", я вже не кажу, що "й" в кінці слова - це не приголосний звук і після нього не потрібно замінювати "в" на "у". --yakudza 16:11, 3 вересня 2022 (UTC)
@Yakudza: Щодо "виробляється у клітинах" згоден, тут справді неуважність, виправив назад. Можна ще написати "виробляють клітини". Добре, що звернули увагу, уважніше дивитимусь. А "розробляється" на "розробляють" цілком правильне виправлення. Тут хоч у самому реченні й немає діяча в орудному відмінку, але він умовно існує, адже він не сам розробляється, а хтось його розробляє. Це якраз і є неозначено особове речення, про які я Вам розповідав. Воно цілком відповідає тим прикладам, які є за посиланням (там в у третьому прикладі теж немає діяча в орудному відмінку). А щодо виправлень "у" на "в", то я взагалі не бачу проблеми. Це все можна повиправляти ботом, та й якщо раз із десяти помилково виправить, то дев'ять правильних виправлень - це поліпшення, адже перед тим було 9 із 10 неправильно.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:30, 3 вересня 2022 (UTC)
@Yakudza: Мене цікавить, чи досліджували Ви власний внесок Бучача Львова, тобто статті, які він сам створив. Якби були докази, що там немає численних фактичних помилок, можна було би їх відпатрулювати, а потім уже легше було би відслідкувати його зміни в чужих статтях, звертаючи увагу на можливу неуважність. А якщо самі не досліджували, то мене цікавить, чи були з боку тих людей, з якими він мав конфлікти, до нього зауваження щодо численних фактичних помилок?--Oleksandr Tahayev (обговорення) 17:11, 3 вересня 2022 (UTC)
Можу навести такі приклади але не хочу обговорювати конфлікти користувача Бучач-Львів, які були у минулому. --yakudza 17:37, 3 вересня 2022 (UTC)
@Yakudza: На ретельну перевірку в мене сил немає, а патрулювати не дивлячись я теж не можу.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 17:52, 3 вересня 2022 (UTC)

Користувач:Avp777

може за можливості дооформлюйте трохи його футбольні статті. Лишає просто після перекладу і все. --Jphwra (обговорення) 20:14, 5 вересня 2022 (UTC)

Буду старатися, але не гарантую у зв'язку з дефіцитом часу, та ще хочу свої статті подоробляти. --Yukh68 (обговорення) 20:16, 5 вересня 2022 (UTC)

Вандал

Владик сирота (обговорення • внесок • сирота WHOIS • сирота RDNS • сирота RBLs • заблокувати • блокування). Заблокуйте прошу і захистіть статтю. --Vlad Обговорення 19:58, 7 вересня 2022 (UTC)

треба приховати

це редагування: https://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%96%D0%B8%D0%B4&diff=37097312&oldid=36848989 --Jphwra (обговорення) 12:42, 11 вересня 2022 (UTC)

Огнєн Мудринські

в мене до вас прохання за можливості після вилучення того шаблону доробити статтю. Власне автор вважає, що він її вже виявляється "зробив". Можна поглянути його коментар на ВП:Боти. Якось для мене це трохи дикувато і плюс він ще і подав на бота. --Jphwra (обговорення) 16:03, 11 вересня 2022 (UTC)

Спробую. --Yukh68 (обговорення) 16:04, 11 вересня 2022 (UTC)
можте доробити статтю, "автор" вже забув про її існування. --Jphwra (обговорення) 19:32, 13 вересня 2022 (UTC)
Вже завтра. --Yukh68 (обговорення) 19:57, 13 вересня 2022 (UTC)
прохання ще одну статтю Матьє Пеберн довести до нормального стану. Той самий користувач закинув її ще 11 вересня. --Jphwra (обговорення) 20:30, 17 вересня 2022 (UTC)

Шахтар (Донецьк)

там є новий користувач. То у нього внесок 50/50. Якщо оті другі 50 такі переважать, то заблокуй йому будь ласка редагування статті. Дякую. --Jphwra (обговорення) 18:32, 11 вересня 2022 (UTC)

Це треба стежити, так що скажеш сам, коли таке буде. --Yukh68 (обговорення) 18:33, 11 вересня 2022 (UTC)
ОК. --Jphwra (обговорення) 19:05, 11 вересня 2022 (UTC)

Видалення сторінки "Драп'ятий Богдан Євгенович"

Вітаю. Дана сторінка була видалена, хоча на ній були розміщені посилання на авторитетні джерела. Поясніть, будь ласка, з яких саме причин сторінку було видалено, а також що саме необхідно для її відновлення? --Barracuda086 (обговорення) 20:12, 21 вересня 2022 (UTC)

Дана сторінка була видалена як дублікат раніше видаленої статті про безсумнівно незначущу персону. Для того, щоб її відновити, необхідно щоб дана персона набула ознак значимості. Наявність авторитетних джерел це ще не все, необхідно показати й значимість персони. --Yukh68 (обговорення) 20:29, 21 вересня 2022 (UTC)

Користувач:‎Persikovvv

може там варто автопатруль? Передивись, добре? Дякую. --Jphwra (обговорення) 05:07, 26 вересня 2022 (UTC)

Можна й дати, статистику добре пише, якби ще й у тексті додавав перехід гравця по командах, то було б ще краще. --Yukh68 (обговорення) 12:04, 26 вересня 2022 (UTC)
там дійсно ранувато, він не повністю оновлює статтю, а лише картку. Це замало. --Jphwra (обговорення) 05:11, 4 жовтня 2022 (UTC)

Заблокуй

користувач:Jphdaun явно КС --Jphwra (обговорення) 17:39, 26 вересня 2022 (UTC)

Явно по назві не видно, тому почекаємо. --Yukh68 (обговорення) 17:43, 26 вересня 2022 (UTC)

Порушення КШВ

Вітаю. У статті Вибухова желатина стоїть шаблон з порушенням критерій швидкого вилучення. Стаття мала 896 байт до шаблону. --Vlad Обговорення 16:59, 28 вересня 2022 (UTC)

Поблокуй

трохи тих анонімів за створення псевдосторінок на пару чи може шість годин. --Jphwra (обговорення) 17:29, 30 вересня 2022 (UTC)

прохання

блоканути https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0:%D0%92%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%BA/46.211.6.1 --Jphwra (обговорення) 18:02, 30 вересня 2022 (UTC)

Анонім 46.185.103.126

там мабуть варто блоканути на добу мабуть і повилучати його внесок. --Jphwra (обговорення) 16:54, 1 жовтня 2022 (UTC)

Горніндалсватнет

прохання повернути стару назву і розглянути можливість встановлення фільтра-заборони для перейменування для користувача Максим Огородник. Всупереч наявності в енциклопедії https://vue.gov.ua/%D0%A5%D0%BE%D1%80%D0%BD%D1%96%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%82 такої оригінальної назви йде перейменування. --Jphwra (обговорення) 08:14, 2 жовтня 2022 (UTC)

Треба

заблокувати можливість редагування статей аноніму: Обухів та Радебойль. він енциклопедичну назву Міста-побратими змінює на Спорідненні, а Галерею на Світлини. І попередити, щоб в подальшому уникав таких змін. Дякую. --Jphwra (обговорення) 14:27, 8 жовтня 2022 (UTC)

Дейв Драйден

і прошу глянути там розділ Смерть. можливо Ви як лікар доповнити і за необхідності напишите статтю. В енвікі там принаймні ціла стаття. Дякую. --Jphwra (обговорення) 14:38, 8 жовтня 2022 (UTC)

Колись може й напишу. За гостру тромбоемболію легеневої артерії колись написав, і сам, без перекладу. Зараз просто займаюсь дописуванням статей і створенням статей про наслідки пандемії коронавірусної хвороби. Але як тільки буду мати час і настрій, то напишу. --Yukh68 (обговорення) 14:44, 8 жовтня 2022 (UTC)
а я там все правильно написав у статті? Прошу там вас глянути, бо я не Копенгаген у лікарських термінах. --Jphwra (обговорення) 14:49, 8 жовтня 2022 (UTC)
Біль-менш правильно, пізніше за необхідності уточню, як буду статтю створювати. --Yukh68 (обговорення) 14:52, 8 жовтня 2022 (UTC)

Вибачаюсь можливо за часте звернення

Але хочу звернуту вашу увагу на цей внесок: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0:%D0%92%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%BA/Alfashturm. Як ви розумієте я про автопатруль, бо у користувача досить суттєвий внесок до статей з лінгвістики. Лишаю на Ваш розсуд прийнняття рішення. --Jphwra (обговорення) 08:39, 9 жовтня 2022 (UTC)

А тут вже слід передивитись тим, хто лінгвістикою займається, тому що по ній якраз завжди найбільше питань виникає. --Yukh68 (обговорення) 08:42, 9 жовтня 2022 (UTC)

Вітаю Jphwra та Yukh68! Щодо розпочатої теми є ось такий діалог:Обговорення:Трансдермальна терапевтична система. З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 11:47, 9 жовтня 2022 (UTC)

справді цікаво, дякую. --Jphwra (обговорення) 12:06, 9 жовтня 2022 (UTC)
мабуть я поки призупиню ці подачі на автопатруль. Бо от практика показує, що варто більш ретельно підходити до такого питання. --Jphwra (обговорення) 12:22, 9 жовтня 2022 (UTC)
От саме тому я й рідко надаю права, тому що треба дуже ретельно із внеском ознайомитись. --Yukh68 (обговорення) 12:23, 9 жовтня 2022 (UTC)
Насправді, користувач активний і багато робить! Але схоже на "дитя" - серед багатьох редагувань приховує одне "вреднінське" (конкретно приклад: 12 (поправлено, і дав коментар) → 3 → і далі 4 було вже виправлено Вами)
Можливо можна якось підказати йому, чи правил трішки почитати дати - може тоді буде ефективний?
І ще, перепрошую за втручання у ваші переписи, потрапив на цю тему випадково - здивувався збігу подій)
Гарного уже після-обіду)))) З повагою -Всевидяче Око (обговорення) 12:48, 9 жовтня 2022 (UTC)

ФО

Вітаю Yukh68, вітаю, нагадую, що сьогодні офіційно стартує Фантастична осінь 2022, для участі в якій ви вже зареєструвалися. Тож можна приступати і трошки розширити фантастичний розділ укрвікі.На Активних учасників очікують призи. З повагою.---Yasnodark (обговорення) 13:25, 11 жовтня 2022 (UTC)

Я пам'ятаю. --Yukh68 (обговорення) 14:15, 11 жовтня 2022 (UTC)

Кароль Лінетти

ВІн такі Лінетти чи Лінетті? Бо він поляк, а ви з польською на ти. --Jphwra (обговорення) 18:14, 12 жовтня 2022 (UTC)

Таки «Лінетти», звірявся з польським написанням. --Yukh68 (обговорення) 18:18, 12 жовтня 2022 (UTC)

Скройте правку

Доброго дня! Эти правки в статье и эту тоже: Масове вбивство на полігоні в Бєлгородській області. Заранее спасибо. --Станислав Савченко (обговорення) 16:06, 17 жовтня 2022 (UTC)

Также эти: [2], [3] --Станислав Савченко (обговорення) 11:54, 20 жовтня 2022 (UTC)

Солоті

Добрий день! Потрібно патруль. --Станислав Савченко (обговорення) 12:14, 20 жовтня 2022 (UTC)

Я патрулюю рідко, хіба що у випадках, коли бачу, що все ідеально правильно. --Yukh68 (обговорення) 12:22, 20 жовтня 2022 (UTC) Р.с. А там якась помилка в модулі, так що ніяк не вийде, та й з вікіданими плутанина. --Yukh68 (обговорення) 12:24, 20 жовтня 2022 (UTC)

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії

Згущівка
За даними аналізу ГО «Вікімедіа Україна», ви стали одним із найактивніших адміністраторів в українській Вікіпедії у першому півріччі цього року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Нагорода також передбачає фізичний приз) Я напишу деталі вам вікіпоштою.

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі. Про можливості допомоги для української вікіспільноти під час війни ви можете прочитати на сторінці за посиланням.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 19:46, 20 жовтня 2022 (UTC)

Позов 170

Вітаю! Будь-ласка, зверніть увагу: Вікіпедія:Запити на арбітраж/Zvr 2 --Good Will Hunting (обговорення) 13:16, 23 жовтня 2022 (UTC)

Серхіо Гойрі

Доброго дня. Чому ви відмінили мої останні правки? Ivan Borodin Verner (обговорення) 09:02, 27 жовтня 2022 (UTC)

Вітаю! Вибачайте, певно десь не на ту кнопку натиснув. Повернув назад. --Yukh68 (обговорення) 12:10, 27 жовтня 2022 (UTC)

Внесок користувача Emberykapinus

він там перейменування зробив цікаве.... Це з якого часу у нас таке? --Jphwra (обговорення) 17:52, 28 жовтня 2022 (UTC)

Вже зробили. Але може й так правильно, я б обговорив. --Yukh68 (обговорення) 17:54, 28 жовтня 2022 (UTC)
там було вже 5!!! обговорень. Тож не думаю, щор на часі. --Jphwra (обговорення) 17:57, 28 жовтня 2022 (UTC)
Якщо були, значить хай так і буде. --Yukh68 (обговорення) 17:59, 28 жовтня 2022 (UTC)

Прошу видалити некоректні перенаправлення

Доброго дня. Прошу видалити ці сторінки-перенаправлення: Колібрі вогнеголовий, Колібрі-пухоніг віхтьохвостий, Волохатий сич і Червонодзьоба чернь. Це мають бути статті про певні види, а натомість вони були створенні як посилання на роди, які мають схожі назви (або навпаки). Ймовірно, автори цих перенаправлення не розібралися. Наприклад, існує вид Колібрі вогнеголовий (Sephanoides sephaniodes) і рід Вогнеголовий колібрі (Sephanoides). Перенаправлення в даних випадках є помилковими. --Olbiopontik (обговорення) 08:00, 29 жовтня 2022 (UTC)