Елізабет Гувер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Персонаж мультфільму
Елізабет Гувер
Стать жіноча
Озвучення Меґґі Росвелл,
Марсія Міцман Ґейвен (11—14 сезони)[1]
Колір волосся світло русяве
Робота вчителька 2-го класу у Спринґфілдській пчатковій школі

Елíзабет Гýвер (англ. Elizabeth Hoover) — один з другорядних персонажів мультсеріалу «Сімпсони». Вчителька і класний керівник у 2 класі, де навчається Ліса Сімпсон.

Біографія[ред. | ред. код]

У перших епізодах персонаж міс Гувер пишалася тим, що в її класі є яскрава учениця Ліса Сімпсон. Однак, у пізніших сезонах мультсеріалу її зображено морально зношеною роками праці у Спринґфілдській пчатковій школі, а у серії «Lisa Gets an «A»» вперше відкрито зображено її проблему з алкоголем. Про це також згадує вчителька третього класу в серії «Bart vs. Lisa vs. the Third Grade».

У міс Гувер світло-русяве волосся (у ранніх серіях синє), вона носить білу сорочку і фіолетову спідницю. Веде AMC Pacer (серія «Bart Stops to Smell the Roosevelts»).

Часто страждає від стресів. Відчайдушно намагається відновити стабільність, наприклад, вийти з класу, щоб з закритими очима проказати собі «Спокійний синій океан, спокійний синій океан», чи навіть двічі сідала в авто та їхала геть.

У серії «Lisa's Substitute» підозрювала у себе хворобу Лайма. Її замінив учитель-замінник містер Берґстром. Однак з’ясувалося, що її стан був психосоматичним, що, на думку дітей, означало, що вона одночасно і «прикидається», і «божевільна».

Вона — досить холодна і зла людина. Вона із задоволенням брала участь у багатьох Спрінґфілдських бунтах і заворушеннях. Гувер має досить консервативні переконання, наприклад, вважає що чоловіки завжди головні і ненавидить вільнодумство. Часто показана розкутою.

Відносини з учнями[ред. | ред. код]

Часто дає 2 класу різні тести, з яких Ліса Сімпсон практично завжди отримує за них відмінні оцінки. Через це їй надзвичайно набридло мати справу з нестримним ентузіазмом дівчинки. Часто принижує Ральфа Віггама за розумову неповноцінність, відкрито натякаючи на це, і виправдовуючи глузування однокласників над хлопчиком.

У книзі «The Lisa Book» Лісу визначає її характер як «Плоский лайнер».

Особисте життя[ред. | ред. код]

Елізабет мала кілька романів

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Росвелл сперечалася щодо оплати праці.

Посилання[ред. | ред. код]