Обговорення користувача:Krupski Oleg/Архів 2015

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Krupski Oleg у темі «Вітання!» 8 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Прохання по допомогу

Мої вітання!

Прошу Вас допомоги у покращенні статті про видатного українського римо-католицького церковного діяча Мар'ян Яворський. Я звертаюсь до Вас з проханням допомоги у вікіфікації, стаття потребує суттєвої переробки у плані оформлення до стандартів Вікіпедії та виправлення технічних негараздів. Після цього можна буде покращувати її вже у плані наповнення інформації та доповнення!

Перепрошую та завчасно дякую! З повагою, Pan Karlowski (обговорення) 12:08, 31 грудня 2014 (UTC)!

Щиро дякую! Тепер на неї мило-любо глянути! Вважаю за потрібне, що потрібно прикути до неї увагу незалежних навчених вікіпедистів і винести її на порядок денний в вікіпроекті "Католицтво". Як гадаєте? З повагою, --Pan Karlowski (обговорення) 11:47, 1 січня 2015 (UTC)

Сосново-дубові ліси трансмексиканського вулканічного поясу

Доброго часу доби! Файно дякую за шаблон Поради новачку|без джерел|без категорій, проте в статті на цей момент стояв шаблон: Пишу--Zvr (обговорення) 13:33, 30 грудня 2014 (UTC)

  • Шаблон "Пишу" може ставити любий користувач Вікіпедії на будь-що. А шаблони "без джерела" та "без категорії" поставлені мною для початку...треба вказувати обов'язково джерела та категорії...не кажучи вже про шаблон "значимість" вартий для вашої статті. Тому подбайте за те, щоби стаття відповідала мінімальним вимогам правил УкрВікі. Коли виправите ситуацію - сміливо знімайте вставлені мною шаблони. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:38, 30 грудня 2014 (UTC)
Тобто Ви стверджуєте, що маєте право редагувати статтю, якщо там стоїть шаблон Пишу, для ПОЧАТКУ, я трохи знаю правила Вікі. Тільки зніму шаблон Пишу, ставте статтю на видалення, як ту що не має значимості, чекаю Ваших дій на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/30 грудня 2014--Zvr (обговорення) 14:31, 30 грудня 2014 (UTC)
Перевірте ВСІ статті створені мною за 2014, чи є хоч одна, де на 30.12.2014 не є джерел та категорій? Проте щодо значимості ЦІЄЇ статі, я прибрав шаблон Пишу, можете ставите сміливо на видалення, я аргументувати проти не буду--Zvr (обговорення) 14:58, 30 грудня 2014 (UTC)
Ще раз, зверніться до адмінів, якщо стоїть шаблон Пишу, вимоги не висуваються--Zvr (обговорення) 15:14, 30 грудня 2014 (UTC)

Ще я додам: шаблон {{Поради новачку}} ставиться не в статтю, а на СО новачка. Гігантські смайлики в енциклопедичних статтях якось не дуже. --Volodymyr D-k (обговорення) 14:33, 6 січня 2015 (UTC)

Ох і наставили ж Ви їх... --Volodymyr D-k (обговорення) 14:43, 6 січня 2015 (UTC)

Нові зображення

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

--FileReviewerBot (обговорення) 09:33, 9 січня 2015 (UTC)

Request

Hello. Can you add some stub about the portal of Chile in this wiki? thanks.--Je7roi (обговорення) 06:27, 13 січня 2015 (UTC)

Thanks again and I really hope that God bless you in your life. Have an awesome day.--Je7roi (обговорення) 17:26, 13 січня 2015 (UTC)

Патрулювання

Доброго дня! Зверніть увагу на те, що Вас було номіновано на зняття з Вас прапорця патрульного. — Green Zero обг 13:28, 14 січня 2015 (UTC)

Створення та редагування чужих СК

Доброго дня. Переглядаючи Ваш внесок, я помітив, що Ви часто редагуєте («оформлюєте»), а подекуди й створюєте чужі сторінки користувачів. Краще такого не робити, якщо немає на те поважної причини (наприклад, якщо треба прибрати якусь категоризацію, чи текст, що порушує ВП:Е). Створення чи не створення сторінок користувачів, а також їхнє наповнення це прерогатива власників цих сторінок. — Green Zero обг 13:01, 15 січня 2015 (UTC)

Шаблон:Російсько-білоруськи битви

Вітаю. Запрашаю на рэцэнзію! —Yaraslau Zubrytski (обговорення) 13:18, 24 січня 2015 (UTC)

  • ТакТак Зроблено

Військова справа (підсумки)

Привіт! Журі конкурсу «Військова справа у Вікіпедії» продовжує працювати над оцінюванням статей. Підсумки очікуються 30 січня 2015 року, на день народження україномовного розділу Вікіпедії. Церемонія нагородження планується після 15 лютого 2015 року у місті Києві. Із додатковими запитаннями звертайтеся за militarywikimedia.in.ua чи на сторінку обговорення конкурсу на сайті «Вікімедіа Україна» --MediaWiki message delivery (обговорення) 21:33, 25 січня 2015 (UTC)

Абарона шаблёнаў ад выдаленьня

Вітаю, спадар Алег! Запрашаю далучыцца да абмеркаваньня па выдаленьні шаблёнаў з наркамаўскай вікіпэдыі.—Yaraslau Zubrytski (обговорення) 12:54, 27 січня 2015 (UTC)

  • ТакТак Зроблено

Статтю Украни номіновано на вилучення

Стаття Украни, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 січня 2015. — Green Zero обг 17:04, 29 січня 2015 (UTC)

Статус патрульного

Вітаю. За результатами обговорення з вас знято статус патрульного. Повторно номінуватись на отримання цього статусу ви зможете через 45 діб. Сподівають, до того часу ви краще засвоїти правила патрулювання статей і надалі такі ексцеси не повторяться.

Разом з тим за вами залишаються статуси автопатрульного та відкочувача. --Максим Підліснюк (обговорення) 18:08, 31 січня 2015 (UTC)

Украни

Вітаю. Після обговорення номінації на вилучення статті Украни (Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/24 січня 2015#Украни) я прийняв рішення перенести зроблені вами зміни, які містять оригінальне дослідження, у ваш особистий простір для доопрацювання (Користувач:Krupski Oleg/Украни). Після видалення зі статті ОД попросіть будь-кого з адміністраторів, статті знову будуть об'єднані. --Максим Підліснюк (обговорення) 17:16, 9 лютого 2015 (UTC)

Дискуссия с администратором темы FSB.

Уважаемый Админ . 1 Вы подписали Ваш текст чюжим Ником <Nawitas>

<На многих Сайтах, в том числе и <Wikipedia.org> наблюдается волна очернительства против ФСБ. Необходимо однако принимать вобнимание, что им приходится обеспечивать внутреннюю и внешнюю безопасность многонациональной страны с сильными, в некоторых регионах, сепаратистскими устремлениями. При том, что , появляются всё новые и новые , иногда неожиданные, опасности для демократии в России. 193.190.242.2 17:49, 5 декабря 2013 (UTC) Почитайте на Википедии статью о ФСБ, все очень нейтрально. Про другие источники ничего сказать не могу.

Nawiitas 17:23, 21 ноября 2014 (UTC) &Nawiitas 17:30, 21 ноября 2014 (UTC)> Далее . 2 Это не волна очернительства, а нелицеприятная но объективная критика . Взять к примеру , аррест , пытки и физическое уничтожение, без суда без военного требунала, без предъявления кокого - либо официального обвинения ,группы русских офицеров Штаба Верховного Главнокомандованихя Вооружённых Сил Российской Федерации весной - летом 2012 года. Что уже говорить о простых русских. Для ФСБ они просто убойный скот. Можно конечьно спокойно ждать своей очереди в списке ФСБ. А, можно обсудить тему . Ну, хотябы здесь , в Wikipedia.orgNavitas Zweite (обговорення) 17:32, 17 лютого 2015 (UTC)

Шаблони

Доброго дня. Зробив запит на створення шаблонів на відповідній сторінці. Хочу дізнатися - хто саме займається створенням шаблонів, чи потрібно якось звертатись приватно, чи ні, щоб відписалися щодо створення шаблонів. Дякую.--Manefon (обговорення) 20:47, 19 лютого 2015 (UTC)

ВікіВясна + QR-коды

Вітаю! Маю да Вас просьбу: ці маеце жаданьне паперакладаць на ўкраінскую мову колькі артыкулаў пра Пружаншчыну ў пэрыяд (альбо без пэрыяду) ВікіВясны? Справа ў тым, што мы з дапамогай Пружанскага палацыку зьбіраемся на гісторыка-культурных каштоўнасьцях Пружанскага раёну ўсталяваць таблічкі з QR-кодамі на артыкулы Вікіпэдыі, і дзеля гэтага трэба мець некалькі вэрсіяў артыкулу: прынамсі на мовах краінаў-суседзяў ды ангельскай (па-беларуску ўсе артыкулы створаныя). Сьпіс патрэбных артыкулаў знаходзіцца на старонцы праекту ВікіВясны, але гэтыя артыкулы можна пісаць у любы час. Ці можа падкажаце яшчэ каго-небудзь, каму б гэта было цікава. Дзякуй, Renessaince (обговорення) 06:00, 21 березня 2015 (UTC)

Відносно пропозиції

щодо Порталу:Житомирщина, я сам взагалі народився в Глухові, а тут живу з 2001 року. Тому чесно кажучи прохолодно поставився до Вашої пропозиції відносно того порталу але от сьогодні подивився на інші портали, подумав та вирішив, що зроблю але згодом, тут ще треба натхнення. --Jphwra (обговорення) 14:38, 5 квітня 2015 (UTC)

почитав пропозиції відносно розділів у Вікіпедія:Кнайпа (пропозиції)‎, то чесно кажучи пропало бажаня створювати той Портал. Поки відкладу. --Jphwra (обговорення) 07:56, 8 квітня 2015 (UTC)

W

Вітаю. Звідки певність що цей портрет датується до 1918 р.? Адже то був ваш додаток --Mr.Rivermen (обговорення) 13:43, 23 квітня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 22:59, 27 травня 2015 (UTC)

Портал:Бароко

Костел Діви Марії, головний фасад, місто Бердичів, Житомирська об.

Добрго дня, пане Олег. Я дозрів до рішення започаткувати новий «Портал:Бароко». Над створенням потралів «з нуля» до цього не працював, працював лише з додатками і наповненням. Відлякують відсутність досвіду і шанс спотворити проект.

Назву нового портала я вніс у Портал:Список порталів та у Вікіпедія:Проект:Портали/Запити на статті. Чи потрібне додаткове обговорення запиту? Вже є французький аналог, вже створено 166 статей про барокову тематику в УАвікі, в наявності наглядач за майбутнім порталом, тобто я. Планую працювати над «Порталом:Бароко» найближчі три роки чи більше.

Чи маєте Ви бажання і час розпочати працю разом зі мною ? Мене влаштував би варіант шаблона, що вже використаний у «Порталі:Архітектура», але я не працював з ботами. Для порталу потрібен бот зі змінними файлами. Первісна кількість розділів може бути стандартною чи трохи меншою за стандарт. Чекатиму на відповідь.--Lorry (обговорення) 11:18, 19 червня 2015 (UTC)

  • Lorry, Ваша ініціатива добра. Я також, як і ви не програміст і т.п. (не спеціаліст). Але спробую з простого. Вам повідомлю. Далі будемо розвивати разом, але НАГЛЯДАЧ - ВИ. Коли буде завершено - тоді підключимо бота, що був розроблений розумним одним вікіпедистом в УкрВікі. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:39, 23 червня 2015 (UTC)
Мої привітання і подака навіть за обіцянку. Я працюю як скажена собака, але не вистачає досвіду. Чи можете Ви допомогти зі створенням «МалюнокПорталу» ? Я скільки не борсався з шаблоном, щось не вийшло. Вимога — тло малюнка повинно бути червоним, а не синім, зеленим чи фіолетовим (в порталі:Бароко забагато зеленого кольору і без цього). Картинку файл для «МалюнокПорталу» додаю зверху. Які розділи для порталу обов'язкові ? Розділ «Чи знаєте ви ? » дуже стеріотипний ( майже у кожному порталі ), чи можна його проігнорувати? --Lorry (обговорення) 11:01, 23 червня 2015 (UTC)
    • Мої привітання і подака. Сміливо ставте, пане Олег, бажано подивитися, як воно працює з динамічними змінами (як приклад зміни щоденні, а я завантажу нові біографії, скажімо, десять). Портал:Бароко поки що майдан для експериментів, Ваших і моїх. Натхнення Вам.--Lorry (обговорення) 09:36, 25 червня 2015 (UTC).

Подяка за сумлінну працю над порталами Укрвікіпедії

Я пам'ятаю Вашу працю над створенням Порталу:Архітектура. Пане Олег, Вам не завадить поласувати, з повагою--Lorry (обговорення) 12:10, 25 червня 2015 (UTC)

Запрошення до участі в тижні народів Росії

Дякую, що долучилися! У мене до Вас ось яке питання. Ви не думали змінити символіку проекту та порталу Росію з триколору на, наприклад, контури карти Росії або ту карту з регіонами, як у цьому тематичному тижні? Це було б краще і з етичної точки зору, і з прагматичної (небагато в кого зараз підніметься рука десь "повісити" прапор Росії - хоч на сторінці обговорення якоїсь статті). --Тутовий (обговорення) 15:03, 25 червня 2015 (UTC)
  • Тутовий, я дотримуюсь наукового підходу. Ваш вираз патріотизму в такий спосіб мені зрозумілий, співчуваю вам. Але юридично - такий прапор у Росії є, і відповідно має бути для впізнаваності символіка в енциклопедії про Росію. Зміняться кордони Росії або її символіка - поміняти й інформацію в Вікіпедії не проблема. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 15:09, 25 червня 2015 (UTC)
"Співчуваю вам" - це було не надто ввічливо, але щодо дечого я Вам відповім. Про зміну кордонів - це Вам щось здалося, мова йшла про звичайну контурну карту з кордонами Росії. --Тутовий (обговорення) 15:20, 25 червня 2015 (UTC)
  • Тутовий, не варто так сприймати добрі жарти без мети вам дошкулювати Щодо кордонів та символіки РФ - Жириновський вже запропонував офіційно змінити держ. символіку РФ, а кордони можуть в РФ змінитися протягом наступних років з огляду прогнозів аналітиків. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 15:28, 25 червня 2015 (UTC)
Не можу погодитися, що "співчуваю вам" - це безневинний жарт, якщо звертаєтеся до незнайомої людини. Не думаю, що знайдеться людина, яка не сприйме це як образу. Якщо маєте бажання - можете вибачитися, і тоді можемо продовжити розмову, а як ні - то ні. --Тутовий (обговорення) 15:37, 25 червня 2015 (UTC)

Костел святої Катерини села ВоютичіКостел святої Катерини (Воютичі)

Вітаю! Може, так краще? Єдиний невеликий мінус - обхід процедури ВП:ПС. Не бачу необхідності її дотримання. Сам не перейменую - стоїть блок. Успіхів!--Бучач-Львів (обговорення) 08:29, 30 червня 2015 (UTC)

Новий Портал:Театр

Вітаю Вас. Пане Олег, подивіться своїм свіжим і незамуляним оком (при наявності часу і бажання), на новий Портал:Театр. Я там трохи попрацював і дійшов до якоїсь межі, де вже мало що можу. Цілком довіряю Вашим смакам та здатності зробти його струнким і відповідним вимогам Укрвікі. Прохання не міняти різко кольори, якщо це можливо. З повагою до вашої праці.--Lorry (обговорення) 04:08, 3 липня 2015 (UTC)

Мені не забракне скромність і набути досвіду. Щодо кольорів — за планом у порталі буде декілька дратівливих , провокаційних файлів, тому я би волав залишити зелене недратівливе тло. Але побачимо надалі, може зміним. Уважно прислухаюсь до кожної Вашої поради і думки, але Портал:Театр поки шо примхливіе творіння з самостійним характером і вже своєю долею, як подорослішавша дитина. Ну, Ви розумієте. З повагою до вашої праці.--Lorry (обговорення) 08:15, 3 липня 2015 (UTC)

Чергова вдячність

Вітаю Вас, пане Олег! Мені вперше почав подобатись Портал:Театр після Ваших втручань і Вашою помочі. Міцного здоров'я і подяка від того зоряного пилу, в котрий перетворилися зниклі вистави, згорілі театри, від акторів, що відійшли і перетворились на зірки в небі, від усього ефемерного, постійно зникаючого театрального мистецтва. Цяточка театрального минулого нехай довго житиме в тому україномовному порталі.--Lorry (обговорення) 04:00, 4 липня 2015 (UTC)

  • Lorry, дякую - у Вас інтелігентний вираз українського патріотизму. Чудово. А то я взявся за проект «Вікіпедія:Проект:Портали» саме з-за порівняння УкрВікі з іншомовними - варто "підняти" УкрВікі. Сподіваюсь ви допоможете згуртувати навколо «Вікіпедія:Проект:Портали», особливо є дефіцит на знавця фотоколажу (фотомонтажу) для банерів на портали (я звертався до «Вікіпедія:Проект:Графічна майстерня» - вони ігнорують як партизани). Напр. переробити на укр.мову банер на Портал:Гаррі Поттер, зробити укр.мовний банер близько як «File:Portal-ta.png» та інше. Адже збіднена укр.тека в порівнянні з іншими - вам для аналізу Commons:Category:Portal banners. Наступне, наприклад добре було б мати вибір лого (зображень) символів хоча б для порталу та проекту "Бароко", вензель хоча б - французи піонери-першопроходці такого порталу та проекту невдало вибрали символ, ми можемо бути ліпшими (є дефіцит вказаних зображень, іноді при порівнянні іншомовних порталів-проектів з УкрВікі впізнаються не логічні вказувані ними зображення). З повагою до Вас --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:25, 4 липня 2015 (UTC)
Пане Олег, з цього, будь ласка, покроково : «Наступне, наприклад добре було б мати вибір лого (зображень) символів хоча б для порталу та проекту "Бароко", вензель хоча б...». Що треба і чим вам допомогти ? Скільки пікселів треба на одне зображення і який тип файла ( JPG годиться ?) Подивіться на ці файли, їх можна порізати і зменшити

Наступне : Вибачте, а що спнукало вас розпочати Портал:Чехія ? Вам було завдання чи ви працюєте за власним планом ? Мене роздерло від білої заздрості ...--Lorry (обговорення) 09:12, 4 липня 2015 (UTC)

  • Це має бути загальний СИМВОЛ СТИЛЮ БАРОКО й його епохи, що відображає спільну манеру бароко в усіх царинах. Скорше я вважаю це лінії вензелю, котрий передаватиме ІДЕЮ ліній в архітектурі, плавність мелодії (не брутальність, не ламані лінії), і тому подібне. Вензель не має бути копією чийогось екслібрису (з їх ініціалами) й вже відомих логотипів (нейтральне щось). Хоча можливо - і ваша ідея інша. З того що ви вказали - ближче мені "Барокова віньєтка 1689 р. девіз «Солодкі наслідки натхненоіїпраці»" (але жовте тло має ламані лінії квадрату, вид не контрастний). JPG годиться! Але лінії зображення мають бути виразно контрастні й впізнавано не розмиті (для зменшеного розміру на шаблони і для збільшеного). Як ви вважаєте цей вигляд → «{{Шаблон:Портал:Бароко}}» --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:33, 4 липня 2015 (UTC)
    • : Там є своя проблема. Загального символу бароко не було вироблено. Воно мало надто різноманітні місцеві особливості — при їх безлічі як у життя чи біологічного різноманіття. Є приклади навіть індивідуального бароко по окремим майстрам (Чуррігереско, наприклад). Загальним м.б. тільки якийсь орнамент або його деталь, це реально і добре витримує зменшення, м.б. чорним на білому тлі, тобто добре прочитується. Наче розширення SVG. переводить кольорові зображення к чорно-білі.

Розшуки я почав. Подивіться ще на оці файли (будуть і інші, аби було з чого вибрати, мене влаштували б другий, третій чи п'ятий). Чи можна поміняти їх тло з білого на ... червоне?

--Lorry (обговорення) 13:20, 4 липня 2015 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 доба 6 годин.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

порушення ВП:НО у [1], [2] (різкі „його дії та йому подібних як інформаційну диверсію“ та „прошу надуманий вами набір правил“, „Ви дослідіть норми етики для початку“, “Ви і вам подібні“) --ASƨɐ 18:04, 7 липня 2015 (UTC)

  • AS, ви геть зовсім не праві! І тому ілюстрацією є висмикнуті вами з контексту уривки фраз, зміна з 24 годин (1 доби) на 6 годин... усвідомлюєте ваш деспотизм щодо мене Класно ви влаштувалися без правил ведення дискусії одразу самозакохано блокувати опонента незгідного з вашою суб'єктивною позицією - ваша реакція на критику, маніпуляція правилами на догоджання особистому інтересу. Ви зробіть мене адміністратором УкрВікі - я захищатиму всіх від вас і вам подібних, щоби вони писали більше статтей в УкрВікі, хай би спорили зі мною, але мали бажання дописувати, а ви охоту можете відбити та розігнати безкоштовних професійних дописувачів!!! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 18:48, 7 липня 2015 (UTC)

Подяка за упорядкування

Подяка майстру за упорядкування моєї вікісторінки. (Погорілий театр стає ще міцнішим, пам'ятайте про це. Вогонь Ви зараз і проходите. Ми ще побачимо небо у діамантах — і це безкоштовно...)З повагою до Вашого внеску на користь Укрвікі.--Lorry (обговорення) 18:26, 7 липня 2015 (UTC)

Для Вас знайдено невеличкий сувенір. Використайте термін блокування на власний відпочинок, після закінчення терміну блокування Вам буде повідомлення від мене.--Lorry (обговорення) 18:46, 7 липня 2015 (UTC)

Українська мархія

Добрий день. з моєї ініціативи вашу статтю перейменували. я думаю що Українська мархія має право на існування як одна з назв. але хотілося б побачити джерело... З повагою, --Pozytyv (обговорення) 09:39, 8 липня 2015 (UTC)

Портал:Війна

Вітаю!
Прошу Вашої допомоги з оформленням порталу. Знаю, що Ви експерт у галузі порталів, тому звертаюся. Створив подвійний портал:Війна-Військова справа, а ось позначка на ньому відображається невірна. Не допоможете, як правильно поставити Файл:P military red.png замість замкової щілини?
З повагою, --OlegVDV68 04:59, 9 травня 2015 (UTC)

Дякую за запрошення! Не завжди є час на роботу з порталом, на жаль. Але, коли буде таке натхнення, намагатимуться поступово наповнювати цей пласт. З повагою, --OlegVDV68 16:00, 8 липня 2015 (UTC)

Шаблони

Доброго дня! Для чого ви додаєте посилання на інші вікі на сторінку кожного вікіпроекту? В більшості випадків ці шаблони взагалі не мають нічого доречного до теми проекти, наприклад, нащо проекту Український футбол посилання на Віківиди? Я міг би зрозуміти, якби ви додавали посилання на аналогічні вікіпроекти в братніх вікі, а так це виглядає як спам, тож прошу пояснити ваші дії. Дякую — NickK (обг.) 10:08, 7 липня 2015 (UTC)

  • Учасники проектів мають розвивати свою занедбану тематику й в інших розділах, і в братніх вікі. Для зручності переходу та нагадування - шаблон. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 17:28, 7 липня 2015 (UTC)
    Вибачте, але як я як учасник проекту Український футбол можу розвивати цю тематику у Віківидах або на Мета-вікі? Я можу зрозуміти посилання на подібні проекти в інших вікі, але для чого посилання на головні сторінки інших вікі? Про їх існування, думаю, більшість і так знає, а посилання на головні сторінки ніяк не допоможуть учасникам — NickK (обг.) 13:06, 8 липня 2015 (UTC)
    NickK, ви достатньо розумні, про що свідчить ваш хід думок - просто клікаєте в шаблоні ті розділи, в яких варто висвітлити теми вашого проекту на вашу думку, інші - оминаєте. В інших проектах навпаки, підійдуть ті посилання у зазначеному вами шаблоні, що ви оминаєте. Але уніфіковано. Це комфортність і нагадування вікіпедистам. Вражає ледь жевріюче життя в тих розділах. Спонукання зручністю необхідно робити. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 15:29, 8 липня 2015 (UTC)
    Якщо там стоїть посилання на головну сторінку проекту і половина посилань недоречні (нема сенсу писати про український футбол у Віківидах чи Мета-Вікі), ці посилання не несуть ніякої користі читачеві. Якби були посилання на сторінки цієї ж теми в інших проектах, з того була б якась користь, а ще краще було б, якби ви підібрали сторінки для поліпшення в братніх проектах. І зустрічне питання: от на вашій сторінці написано, що ви є учасником вікіпроекту «Залізниця», і ви поставили на цю сторінку шаблон. Чи багато сторінок про залізницю ви поліпшили в інших проектах? — NickK (обг.) 20:26, 8 липня 2015 (UTC)
    NickK, дякую за критику. Ваше зауваження "посилання на сторінки цієї ж теми в інших проектах - ви підібрали сторінки для поліпшення в братніх проектах" беру до уваги, зробити з використанням шаблону "Вікіпосилання". Ви зробили закид на мою адресу: "Чи багато сторінок...ви поліпшили в інших проектах?" На що варто відповідати адекватно і на вашу адресу: "Чи багато сторінок...ви поліпшили в інших проектах?" --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:18, 9 липня 2015 (UTC)
    Так, посилання на пов'язані сторінки мали б хоч якусь користь. Щодо поліпшень сторінок в інших проектах, по-перше, можете подивитися Special:CentralAuth/NickK — у мене близько 20 тисяч редагувань в інших проектах, по-друге, останню сторінку на тему українського футболу я поліпшував трохи більше тижня тому — q:Дерепа Сергій Павлович у Вікіцитатах. Тому так, багато сторінок, щоправда, описати український футбол на Віківидах я ще не придумав як — NickK (обг.) 07:33, 9 липня 2015 (UTC)
    NickK, ваше "у мене близько 20 тисяч редагувань" без сумніву корисна справа в окремо взятому напрямку. Інші вікіпедисти мають інтереси та фах в інших галузях, що не дотичні вашому футболові, але разом - це загальна картинка УкрВікі. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:42, 9 липня 2015 (UTC)
    У мене інтереси не лише стосовно футболу, я узяв до прикладу один з вікіпроектів, у якому я беру участь та з якого я зняв ваш шаблон як зайвий. Мене здивувало те, що ви агітуєте інших писати до братніх проектів, а самі туди не пишете, хоча у вас великий список зацікавлень — від залізниці до Швеції — NickK (обг.) 07:51, 9 липня 2015 (UTC)
    NickK попався на нерозумності та упередженості Спільна справа гуртом не цікавить, а дзьобання особисто когось стало мотивом стати адміністратором. NickK угамуйся одним питанням: "За бухгалтерію CentralAuth і на гонорар від свого адміністрування та Вікіпедії купив квартиру, купив автомобіль, купив путівку на Багами, Сейшели та Мальдіви?" NickK, контролюй себе. До такого болота хотів запросити високоосвічених й вчених двох лікарів заангажувати...їм діагнози не сподобалися в Вікіпедії з працею на халяву NickK, не розчаровуй мене остаточно. NickK, намотай на вуса - морально здорова атмосфера стосунків приваблює одних, і (знаєш яких) відштовхує... І навпаки... --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:02, 9 липня 2015 (UTC)
    Ви написали, що наявність цих шаблонів допомагає учасників вікіпроектів поліпшувати братні проекти — мені стало цікаво, як саме це вам допомогло. Виявилося, що наявність шаблону ніяк не допомогла вам поліпшити братні проекти, і це мене здивувало. Якщо це вас образило, то я перепрошую — NickK (обг.)
    • NickK, я людей читаю як книжки - я профі. Заспокойся. Я зрозумів твій психотип... Ти чудова людина, ти гарний вікіпедист. Давай не гризти один одного як сказав мультяшний кіт Леопольд "жити дружно"... Я пропоную зробити будь-який портал разом для розвитку УкрВікі! Які маєш ідеї? --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:36, 9 липня 2015 (UTC)
      Дякую за пропозицію, але я вважаю, що для порталу ключовим є не створення, а команда, яка буде регулярно його оновлювати. Такої теми, яку, по-перше, не охоплювали б існуючі портали, по-друге, яку я б мав час і бажання регулярно оновлювати, я наразі не маю, тож перепрошую, але я не підтримаю вашу пропозицію — NickK (обг.) 10:06, 9 липня 2015 (UTC)

Прагматично і коротко

Файл:Ю. Харабет ювілейна медаль 1978 р.jpg

  • Дорого дня, Івановичу.
  • Сувенір відправлено. При отриманні Ваш Паспорт і номер експрес-накладної, цей номер запитають при отриманні.
  • Ви нічого не сплачуєте пошті (доставка сплачена).
  • Розгорніть папірці обережно. Додаткова інфа трохи пізніше.
  • Порадіймо життю, бо ми українці.--Lorry (обговорення) 08:37, 8 липня 2015 (UTC)
Пошта повідомить Вас завтра. Обіцяють у обідню пору, там китайська філіжанка до чаю-кави-какави для насолод при комп'ютері і додатковий сувенірчик для натхнення у філіжанці.--Lorry (обговорення) 08:46, 8 липня 2015 (UTC)
  • Дякую. Паспорт є. Повідомлю, якщо отримую.

Тепер прошу вас не викидайте зображень (напр. в Портал:Театр/Театральний музей портала), накопичуйте записи для їх динамічної (почергової) зміни як то є на Портал:Бароко/Барокова графіка і паперова архітектура. Так само - і щодо текстів (напр. як в Портал:Бароко/Біографії бо є напр. куце Портал:Театр/Театр в Україні), щоби портал був "живий", насичений, не однобокий. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:52, 8 липня 2015 (UTC)

  • Шановий Івановичу, я Ваш однодумець давно, але побоювався листуватись через мале знайомство. Через сварки в укрвікі я відмовляюся бути патрульним. Прошу, будьте обережні у висловах (нейтральність перш за все). Я на Вашому боці і з Вами. Працюймо разом, далі буде видно, що робити--Lorry (обговорення) 11:37, 11 липня 2015 (UTC)

Портал:Фантастика

До Krupski Oleg.Ще раз дякую за допомогу!А тим часом пан Павло знову зневісніє - тепер йому не догодили зображення Файл:Da vinci code.jpg і Файл:Farneheit 451.jpg, взяті зі статей вікіпедії. Типу тільки там їм і місце. А щодо порталу - зась!

--Yasnodark (обговорення) 12:13, 11 липня 2015 (UTC)

До Krupski Oleg. Не хочу марно витрачати часу - не бачу сенсу листуванні з подібними персонажами. Колись листувався більше місяця з паном Агонком - користі мало, а витраченого часу - чимало. Краще, як буде час зверніть, будь-ласка, увагу на сторінку Портал:Фантастика/Обраний життєпис.Додав персоналії, проте я ще не можу переробляти картки на міні-фото, як у вас.

--Yasnodark (обговорення) 12:35, 13 липня 2015 (UTC)

До Krupski Oleg Уточніть, будь-ласка, де саме потрібно поставити підпис? Та чи можна нумеровати людей, що народилися та померли - автоматично, а не ставити решітки вручну - дуже довго.--Yasnodark (обговорення) 13:29, 15 липня 2015 (UTC)
  • Yasnodark, підпис ваш ставити вам (як тут зробили під своїм текстом) клікнувши на Вікіпедія:Проект:Фантастика та зберігши сторінку, я помітивши синій колір (замість червоного) долучусь до подальшого формування проекту (ви слідкуватиме), далі запросите ін. - і інші долучаться. - Нумерувати людей на вкладці Портал:Фантастика/Цей день у фантастиці/липень вручну, з досвідом - буде швидше у вас, без нарікань. Якщо ставитимете цятку • це непогано, компактно виходить --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:49, 15 липня 2015 (UTC)
    Що ви маєте на увазі під підписом я звісно знаю, не розумію куди саме його ставити. На пустому місці у полі Вікіпедія:Проект:Фантастика? Бо я щодо кінофантастики - підпису не ставив - і так стало синім. До речі я щось не побачив рубрики Фантастичні твори.--Yasnodark (обговорення) 13:29, 15 липня 2015 (UTC)
  • Ставите і зберігаєте - електронний журнал фіксує вашу особу в історії першим, початківцем і відповідальним координатором. Якщо на "Фантастичні твори" не знаходите - пізніше найдете, "твори" - загальне поняття (щодо рубрики "Портал:Фантастика/Фантастичне мистецтво" - воно там є). Головне наглядайте, крок-за-кроком по-трохи робіть. Зичу успіхів! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:19, 15 липня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Пул Джанібека (1341-1357).jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Пул Джанібека (1341-1357).jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 20:21, 15 липня 2015 (UTC)

Використання зображень в просторі «Портал»

Доброго дня. Ви активно займаєтесь оформленням порталів. Звертаю увагу, що, згідно з політиками вікіпедії, невільні зображення (локальні файли оформлені ОДВ) можуть використовуватися виключно в основному просторі (енциклопедичних статтях) з обгрунтуванням ДВ для кожного конкретного випадку. Використання невільних файлів на порталах недопустиме. З надією на розуміння. --Pavlo1 (обговорення) 07:41, 16 липня 2015 (UTC)

  • Pavlo1, дякую вам за інтелігентну манеру зауваження, дякую за вашу критику. Якщо у вас виникли логічні посилання на правила УкрВікі, то я не маю заперечень. Прошу лишати, на сторінках обговорення відповідних порталів ваш аргументований коментар (для ясності й іншим вікіпедистам) та дійте відповідно правил, як ви вирішили зробити. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:46, 16 липня 2015 (UTC)

Декілька запитань

Вітаю Вас, шановний Івановичу. Накопичилося декілька питань, котрі без Вас не дуже розв'язую (запитання нетермінові). Будь ласка, знайдіть декілька хвилин потім, бо мені не хочеться відволікати Вас від творчої роботи з текстами і від напружених пошуків. Вам надається право відповісти тоді, коли у Вас знайдеться вільний час і бажання торкнутися цієї теми.

  • Скільки має право жити «покинутий портал», хоча там з два десятки заявлених учасників (Портал:США)? В Порталі:США взагалі порожня сторінка «Проект». Але я знімаю з Вас відповідальність, позаяк там мали попрацювати «активісти», їх там тридцять один (sic!)
  • За які заслуги портал:Україна отримав Другий рівень, хоча стояв покинутим з 2013 р. ? В моїх планах взяти під свою опіку Портал:Бароко (це вже зроблено) і Портал:Україна (може ще Чехію) і не більше.
  • Чи можна призначати доглядача за порталом і хто має таке право?
  • Мене цікавлять Ваші думки щодо неіснуючого поки Портала:Канада на УКРвікі. Він взагалі потрібен комусь ? Якщо його створити, скільки він може стояти « покинутим » ? Хтось перевіряє портали, живий він чи « покинутий »?
  • Пам'ятайте про Ваших заздрізників ( візьміть це у свої розрахунки ), бо серед них і я (ну от вада така), хоча я Вам у поміч.

Наважуюсь набридати і дякую за Вашу працю над порталами. --Lorry (обговорення) 11:23, 17 липня 2015 (UTC)

  • Lorry маєте слушну візію й доречні завваги... Перше, оцінку Портал:Україна ви можете ставити, долучившися на сторінці обговорення вказаного порталу із вказуванням вашої причини, аргументів. Сподіваюсь так може сформуватися гурт на С.О. (Обговорення порталу:Україна) для тимчасового чи остаточного рішення. Ось тутачки важливе → Вікіпедія:Проект:Портали/Статистика (Вікіпедія:Кандидати у вибрані портали). Ваше право брати під догляд Портал:Україна та Портал:Чехія. Якщо таких як ви набереться не мало - оздоровиться клімат в УкрВікі. На жаль одна особа мені довірила опінію (ім'я зрозуміло не вкажу) на вікіконференції стверджували що "мудаків багато з віртуальною владою видаючі некомпетентність та особисті комплекси шкодячи розвою УкрВікі"... я багато помічав видаляють і не няньчаться (виключення складають очевидно потрібні зачистки), а я вирішив трохи "піднімати", редагувати, упорядковувати, комунікувати. Бо аналізуючи й порівнюючи в АнглВікі, ФранцВікі, ІталВікі, РосВікі й ін. дуже мають розвинені й файні на вид портали тощо. На вікіконференції безкорисно домовився з розумним й приязним знавцем ботів - тепер завдяки йому працює вкладка автоматичного оновлення інф. про нові статті на порталах. Крок за кроком. Друге, зробив для впорядкуваннь україномовний розділ → Вікіпедія:Поради вікіпроектам (Обговорення Вікіпедії:Рада вікіпроєктів/Пропозиції)...якщо не знищили - значить є здорові сили в УкрВікі Доглядачем за порталом має право стати любий вікіпедист (відповідно вказаних мною посилань), якщо сформується щось більше (Члени ради), тоді відповідно правил УкрВікі можна призначати, віднімати право і т.п.. Поки-що все добровільно, у кого є бажання, бо дефіцит особистостей і занедбано... Третє, якщо вам подобається, то ви робите клац мишкою на зберегти → Портал:Канада і в ваших руках штурвал корабля Щодо "потрібен комусь" - читайте розділ "Концепція" в Вікіпедія:Проект:Портали. "Покинутим" портал не може бути як і люба стаття в УкрВікі, хтось читає, хтось редагує, хтось забороняє шкодити статті або порталу, хтось чистить від вандалізму Квецяйте в Вікіпедія:Проект:Портали/Учасники і не страшно осьо ваше "наважуюсь набридати" Найстрашніші, з вашої репліки "пам'ятайте про Ваших заздрізників", це свідомо упідлені вандали (наприклад рос.політикани-фальсифікатори укр. історії) або недоумки-люмпени яким від ницього щаблю мариться "такого не може бути", "такого в голові не укладається"; або з «протезними мізками» совки з освітою коли заперечують нові наукові результати, заперечують джерела української діаспори (лишень дозволяють тута втулювати інформацію профільтровану через сито цензури Совдепії), або такий патологічний екземпляр (котрого я бачив на вікіконференції) воно возопило мовляв "коли замовляють державні інститути треба писати в Вікіпедії - ну нащо воно ото робити" і т.п. І отримає українською інформацію в любій точці світу любий з понад 50 мільйонів укр. народу на любе питання --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:34, 17 липня 2015 (UTC)
Дякую за швидку відповідь. Почав створювати Портал:Канада, хоча маю поки мало знань про країну, тобто отримав ще один додатковий стимул щось пізнати. Зичу успіхів і терпіння, розраховую на Ваші удосконалення тепер вже в новому порталі. Дам Вам знак. Не хворійте і бережіть себе, як Олександр Бенуа (1870-1960), що дожив і допрацював до 90 років. Бенуа відрізнявся від решти дивними здатностями м'яко усувати перепони та непотрібних йому (порожніх) людей і вивільняти час для праці і творчості, чим дивував і чим запам'ятався сучасникам.--Lorry (обговорення) 17:03, 17 липня 2015 (UTC)
Мушу обговорити завтра з Вами кольори нового портала:Канада. Це просто первісний накид. --Lorry (обговорення) 19:46, 17 липня 2015 (UTC)

анти, антський союз.

Вітаю. Щодо зазначених статей. У них дуже багато дурниць, які не мають нічого спільного з історією. Ви постійро правите ці статті та робите великий внесок у їх редагування. Чи не вважаєте за доцільне провести спільну ревізію написаного та обмінятися думками/аргументами. Дякую,--SitizenX (обговорення) 06:23, 16 липня 2015 (UTC)

  • SitizenX, ваш гіпертрофований егоцентризм дав підстави вам вважати вашу суб'єктивну позицію виключною й апріорі переважною в "обмінятися думками/аргументами", а в моїй редакції (на вашу думку) "дуже багато дурниць" Вважаю можливим згідно вашої репліки "доцільне провести спільну ревізію" при умові дотримання вами правил, і - що у кожного народу є предки і нащадки як у людини є родовід --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 06:35, 16 липня 2015 (UTC)
Можете запропонувати на ВП:ЗА заблокувати для Krupski Oleg доступ до певних статей --ASƨɐ 07:26, 16 липня 2015 (UTC)
  • Можна і проголосувати за зняття статусу адміністратора з AS ... й заблокувати йому доступ до статтей на релігійну тематику в першу чергу беручи до уваги його відверто атеїстичні переконання --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:38, 16 липня 2015 (UTC)
зрозуміло, тобто дурниці й відверта брехня у цих статтях є породженням мого гіпертрофованого егоцентризму й Вашим бажанням будь-якою ціною довести наявність у сучасних українців пращурів (що, безумовно, Ви робите досить дивно та кумедно). Отже, якщо маєте бажання щось робити - робимо, ні - не робимо.--SitizenX (обговорення) 10:01, 16 липня 2015 (UTC)

Іранський елемент в українській духовній культурі. Це стосовно українських пращурів. Пропоную перейти на Антський союз обговорення й спробувати попрацювати з цією сторінкою. Дякую--SitizenX (обговорення) 13:43, 16 липня 2015 (UTC)

Троян як пояснення моєї зацікавленності в статті Антський союз--SitizenX (обговорення) 22:16, 16 липня 2015 (UTC)
якщо я перекладаю щось сам, я обов'язково роблю це зауваження. Я не філолог. Міфологія не тільки в укрвікі, а й в Україні "сирота". Не дивно, до речі, як й іранська міфологія й філологія, без яких будь-яка ретроспектива та аналіз укр. мови та культури взагалі не можливі. Я принципово в усіх своїх статтях не розділяю Примітки. Джерела. Посилання. Це абсолютно не зручно та недоречно ( була розмова на цю тему на моїй сторінці обговорення.--SitizenX (обговорення) 17:52, 17 липня 2015 (UTC)
  • SitizenX, тоді прошу прибрати ті ваші вставки щодо джерел. Хай читачі самі вирішують без ваших вставок про вашу відверту недовіру джерелам. Можете увійти до вище згаданого проекту та гуртом перекладати. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:50, 19 липня 2015 (UTC)
перепрошую, єдине джерело, яке у мене визиває недовіру й на яке ви постійно посилаєтеся це "Енциклопедія українознавсьтва", яка навіть в свої кращі часи у цьому розділі була абсолютно не інформативна. Якщо жоден арабський письменник (разом з Аль Масуді) нічого не знав про антів, ніколи про них не писав, то я констатую: у даному випадку посилання на Аль Масуді є брехнею, навмисною чи ні. --SitizenX (обговорення) 12:53, 19 липня 2015 (UTC)
  • SitizenX, у вас хибна логіка! Якщо в "Енциклопедія українознавсьтва" й у Аль Масуді немає згадки про вашу особу, тоді вас не існує ... і ваша репліка "абсолютно не інформативна" Прошу поважати працю НТШ ! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:10, 19 липня 2015 (UTC)

Так, добре, по факту кожне словосполучення: якщо Аль Масуді мене не згадував, то я не кажу, що власне мене було згадано Аль Масуді... Якщо Аль Масуді не згадував антів, ви не пишете, що це було. НТШ робило енциклопедію, а не святе письмо. Енциклопедії потребують щорічного оновлення. А цього, на превеликий жаль, ми не бачимо.--SitizenX (обговорення) 13:27, 19 липня 2015 (UTC)

  • SitizenX, я проти цькування за використання навіть "радянської" енциклопедії поряд з НТШ. Бо мене цікавить у статті досягання об'єктивності різними джерелами для висвітлення об'єкту уваги. Вашу суб'єктивну точку зору я матиму на увазі --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 17:40, 19 липня 2015 (UTC)
так отож... Об'єктивності жодної немає. Приклад - моє зауваження щодо Аль Масуді, різні за обсягом та інформативністю траян та іранський елемент. Наразі антський союз - компіляція різних колонаукових гіпотез. Якщо ми маємо собі за мету створити добру -педію, то робимо.--SitizenX (обговорення) 20:10, 19 липня 2015 (UTC)
пропоную наступне: на ваш розсуд я редагую чи докорінно переписую одну з двох статей (анти як етнос, антський союз як етнополітичне утворенняутворення наразі ці дві статті дублюють одне одну) й далі доводимо їх до спільного бачення. Якщо вас абсолютно задовільняє той стан статей, який є, скажіть, й я створю ще одну дублюючу сторінку. Щось вигадаю.--SitizenX (обговорення) 20:59, 19 липня 2015 (UTC)
  • SitizenX, будьте скромніше і пам'ятайте хто ви є у відношенні загальновизнаних освічених науковців НТШ та інших довівших факти існування антів з їх союзом та іншого. Робилося гуртом укр. вікіпедистами. Відповідно правил є сторінка обг. кожної статті, де ви можете вести діалог в купі з іншими редагуваннями без війни правок відповідно правил УкрВікі. Вам треба проблеми з адмінами і т.п., і хто вас зупинить? Ваше позиція "науковості" в вашому розумінні - це скорше ваша особиста думка. І у вас знову нелогічні судження - є «українці» та «Україна», аналогічно є стаття про антів та їх державне утворення. Ваше "Щось вигадаю" не схоже на людину з вищою освітою, або охайного самоучку, тому - не треба мене вмовляти не революції в УкрВікі. От мені не подобається в редагованій вами статті (вище вказана назва) факт, що терміни рай, топірець, морда та інше це «іранізм», але я вказав правду як вказано панами професорами з посиланням на джерело, що особисто читав і його можуть перевірити всі тут. Пишіть краще не ваші «дублі», а щось те, чого ще нема в УкрВікі. Або якщо знайдете джерело з додатковою (навіть суперечливою тезою) для тематики вказаних вами статтей тут - ви впишіть їх туди, не знищуючи інформацію інших попрацювавших вікіпедистів. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 21:31, 19 липня 2015 (UTC)
скільки людей витратили час та зусилля - питання друге, а перше - результат. Для вас патріотичні дурниці - не дурниці, бо патріотичні. Для мене патріотичні дурниці - просто дурниці. Ця розмова, як і зазначені статті, втратила сенс. Дякую.--SitizenX (обговорення) 06:10, 20 липня 2015 (UTC)
  • SitizenX, дуже самокритично ви вказали на ваші дурниці, із виразною манерністю заплутувати — бо хто розумніший, той вказує джерело та конкретно пише в статтю та веде предметний діалог --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 06:45, 20 липня 2015 (UTC)

Біла Церква

Вітаю! Номінував статтю на «добрі». Якщо бажаєте, можете висловитись із зауваженнями, пропозиціями тощо.--Treak (обговорення) 15:24, 21 липня 2015 (UTC)

Обговорення «Портал:Україна»

Чорнобривці
Чорнобривці

Доброго дня, Івановичу ! Приємно, що Ви працюєте. Приберіть потім категорію: Портал менше 10 пунктів, там вже більше.--Lorry (обговорення) 08:33, 20 липня 2015 (UTC)

За те,що Портал:Україна більше десяти пунктів (і не тільки)--Lorry (обговорення) 12:25, 21 липня 2015 (UTC).
  • Дякую. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 12:37, 21 липня 2015 (UTC)
  • Lorry, тепер додавайте фото на портал «Україна», але знаково-характерні для України й позитивні, не мрячні (в Портал:Україна/Вибране зображення, Портал:Україна/Вибране фото). Якщо матимете аналогічні біографії - в Портал:Україна/Велетні духа. Всіх їх зроблю з автоматичною зміною з певним інтервалом часу. А то там все по одному... й статичне, не «живе». --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 20:15, 21 липня 2015 (UTC)
Я вже почав шукати і завантажувати. Спробую, щоб було не мрячне, передивляйтесь час від часу і викидайте з архіва невідповідне.--Lorry (обговорення) 11:09, 22 липня 2015 (UTC)
  • Lorry, чудово додали біографії в Портал:Україна/Велетні духа, але подивитеся дрібноту в "історії редагувань" - це ваш досвід (наприклад в посиланнях "докладніше" не вийде відкриття сторінки з-за вашої копії апострофів ). Ви правильно зрозуміли - світового масштабу представників українського народу туди втулювати. Зичу успіхів! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 18:24, 22 липня 2015 (UTC)
Дрібничка-подарунок від Водолія до Водолія, ото таке.--Lorry (обговорення) 18:30, 22 липня 2015 (UTC)
Дай то Боже чи хто там за нього! Може хоч війну приберуть з нашого краю ! Зичу цього Вам і собі...--Lorry (обговорення) 18:35, 22 липня 2015 (UTC)
Скажіть Йому, що я згоден поміняти власні вуха на глухоту, аби припинилося оте безглуздя і середньовічні засоби вирішення проблем тільки для багатіїв і політиків. Ми наче у біблійні часи живемо, тільки з компами і мобілками. Для Вас мій скайп, аби ми спілкувались без УкрВікіпедії, ніде ніяких пробілів, давно хотів запропонувати --Lorry (обговорення) 19:05, 22 липня 2015 (UTC)
Шановний Івановичу. Я не витримав про мряку і започаткував розділ «Фотохроніка війни, розв'язаної Росією в України». Зрозумійте мене правильно. Чи можна зробити захист тільки цього розділу ? В ім'я моїх дідів і бабці, що відбудували край після російсько-німецької війни, жили бідними, не мали паспортів як раби , бабця зберігла п'ятох дітей у роки війни... щоб зараз оце поруйнувати ?! --193.106.223.135 07:59, 23 липня 2015 (UTC)--✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:24, 23 липня 2015 (UTC)
Вже побачив, дякую. Є якась програма, що ставить замок на файли і перешкоджає видаленню. Чи можемо ми поставити такий замок без дозволу адмінів чи це порушення правил ? Не хочеться війни з адмінами, але і залишати беззахисним неможливо. Фоти вже пішли мережею, у разі видалення можна відновити. --193.106.223.135 08:55, 23 липня 2015 (UTC)
  • Адміни є і нормальні - у разі потреби вступляться. Проблеми будуть відповідно правил УкрВікі у вандалів. Головне щоби ваше (чи іншого вікіпедиста) на Вікісховищі був шаблон відповідної ліцензії під фоткою, відповідна категорія, не порушення автор.прав, щоби всі поля оформлення були заповнені. Все гаразд! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:04, 23 липня 2015 (UTC)

Категорія:Історичні католицькі колегіуми України

Вітаю! Щось таке'м створив. Мо', буде цікаво.--Бучач-Львів (обговорення) 10:26, 23 липня 2015 (UTC)

  • Бучач-Львів, «Категорія:Історичні католицькі колегіуми України» та інші з долученням «Історичні» скорше є совковим штампом безбожників. Варто їх всіх переробити!!! Ви пішли натоптаною стезею зі страху кидання в вас каміння "війна правок" з садистичним блокуваннями проти вас. Найкраще це «Категорія:Католицькі колегіуми України» і т.п.. Бо історія не одного ТИСЯЧОЛІТТЯ Християнства-Юдаїзму-Ісламу (авраамічних релігій) не дає права накидати їм "історичні". Адже це підла мета войовничих атеїстів, зробити їх «пережитком історії», тобто «історичними». Я розшифрував давно хто тут совок! Попалися знову вам і мені вони Напр. заповзло воно таке з неосвічених-люмпенів-маргіналів на статтю «Духовність» і ліпить шаблон "нейтральність під сумнівом" і т.п.. Їх тут таких об'єднує жага нав'язати під банданою ніків те, що в реальному житті їм не дають в живій комунікації! Вони мають спільну рису - скиглять про "толерантність-правила-науковість" (маніпулюють словесами) з метою не дотриматися самим тих проголошених норм, але примусити вас слухати їх особисто, щоби вам «сісти на голову»...таким хитрим агресорам в чоловічому колективі морду б'ють Є невинні вікіпедисти, котрі стереотипно помиляються, готові мінятися в міру набуття знань - вони є виключенням з цього. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:45, 23 липня 2015 (UTC)

Олеже, дякую за відповідь (урок). Оскільки я не можу перейменовувавти і не спец в темі - то прошу вас виправити і робити все на ваш розсуд (як щось таки мені здасться тким, що може вартувати уваги, то, з вашого дозволу, скажу). Єдине, що скажу зараз - все-таки ж якась різниця між патронами, приміром, Києво-М. Колегії чи Львівської КЄз. була, тому-то так і назвав. Успіхів!--Бучач-Львів (обговорення) 10:50, 23 липня 2015 (UTC)

  • Бучач-Львів, в самій статті заведено правилами УкрВікі вказувати ІСТОРІЮ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ. Там же можете вказати Ваші критичні зауваження підкріплені джерелами "різниця між патронами, приміром, приміром, Києво-М. Колегії чи Львівської КЄз". Тут мова не про вашу схильність проковтнути лозунги СРСР про релігію як «пережиток історії», «опіум для народу» та ін.. А - про носіїв цих скрепів-стереотипів "більшовиків" серед вікіпедистів! Вони такі в мене загирили статтю «Укри» з переносом в підсторінки - подобається їм міф «люди походять від мавпи» і «хохли - тільки від козаків пішли». Дякую, що спитали в мене. Зараз спробую перейменувати. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:16, 23 липня 2015 (UTC)
Олеже, я не «проковтнув» лозунги. Просто вони ж зараз не діють (чи я помилився?). Щось трохи підправив «вручну» Наразі дякую, успіхів.--Бучач-Львів (обговорення) 11:18, 23 липня 2015 (UTC)
  • ...«зараз не діють» на вас і вас подібних... а у декого стирчать як роги --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:23, 23 липня 2015 (UTC)
  • ТакТак ЗробленоЯкщо виникне питання - вказуйте час його заснування, чи ліквідацію в самій статті. Це аж ніяк не стосується категоризації, де мають бути лаконічні (логічно короткі та виправдано ємкі назви). «Історичні-Історичний» пасує до факультетів історії, вказування історичної дисципліни що вивчали-вивчають у навчальному закладі (вказуючи це у статті), ніж - для зазначених категорій. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:32, 23 липня 2015 (UTC)

Фото у ст. «Духовність»

Я зовсім трошки художник-декоратор. Фоти цікаві, але самі об'єкти тривимірні, залиште їх у статті. Це вигляд тільки з одної точки зору, що провокує людський мозок сприймати фото ( саме фото !) як щось знайоме мізкам (мозок часто працює стеріотипними ( вже знайомими ) картинками). Повірте, з іншої точки зору тривимірний об'єкт має зовсім інший вигляд і ніяк не нагадуватиме людському мозку «око». У тривимірного об'єкта може бути надто багато точок зору і відповідно, «образів». Людям із розпаленою уявою слід стримувати власні почуття і не кидатись красивими назвами типу «Око Бога», «Волосся Вероніки», «Прикута Андромеда». Залишимо це поетам, їм можна...--Lorry (обговорення) 16:38, 23 липня 2015 (UTC)


  • За образом та подобою створена людина...як гончар зліпив...це у нас щось не так, а кліше бралося Кимось Звідкись Звичайно і ви праві. Цікавий погляд комахи попавшої в ваше око - мабуть таке як ви пишете --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 16:44, 23 липня 2015 (UTC)

Шаблон:Ukraine Labelled Map

Вітаю! А чи треба там стільки усього?.. Тут так гарно було: Україна#Адміністративний поділ, а зараз стало якось не дуже. --Fessor (обговорення) 13:38, 24 липня 2015 (UTC)

Англія чи Британія

Шановний пане Олеже, бачу ви також помагали довести до пуття статтю "Епоха Регентства". Але мені здається, не зовсім правомірно виставляти на статтю шаблон "Англія" та давати посилання на "Англію" на Вікісховище. Адже цей історичний період стосується всієї Британії, у самій статті згадуються події, зокрема, у Глазго. Це розширене тлумачення слова "Англія" співмірне з тим, що й називання нас Росією, ну ви розумієте. Також бачу там деяку надмірну вікіфікацію, напр. слова "Іронія", "Мітинг", які явно для людини, яка читає історичні статті, не є загадковими термінами (Див. ВП:НВ). А там її автор казав, що буде орієнтуватись на цю статтю, як на зразкову. Mykola Swarnyk (обговорення) 15:08, 23 липня 2015 (UTC)

  • Mykola Swarnyk, дякую за критику щодо «Епоха Регентства». Ваше думання "під себе" виключає комфортне читання дітьми, юнацтвом, школярством. Якому треба все «розжовувати». Це щодо вашого "надмірну вікіфікацію". Щодо "нас Росією" - доповнив порталами «Ірландія» та «Шотландія» (у низу) = вся ваша «Британія» Додав і відповідні посилання на Вікісховище. Зичу успіхів! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 15:32, 23 липня 2015 (UTC)
А що Валлійці - вони ще не заслужили на місце в шаблоні? Ну і "проект "Англія" - він чим кращий? А от з посиланням на вікісховище у мене проблема. Логічне було б посилання на категорію "Regency era", так от, створити-то я її створив, створив і надкатегорію "Історія Великої Британії за періодом", але долучити посилання чомусь не виходить. Не допоможете? Mykola Swarnyk (обговорення) 22:35, 23 липня 2015 (UTC)
  • Mykola Swarnyk, я маю і викладацький досвід також... Вчені не послуговуються такими статтями перед лекціями студентам й у наукових працях, як ваша і вам подібними з Вікіпедії, і пишуть статті там, де платять гонорари (а не "на халяву" як тут)!!! І Вища атестаційна комісія з-за люмпенського збіговиська бидлуватих хамів під банданами-ніками не вважає Вікіпедію джерелом в науці (проаналізуйте війни правок - конфлікти тут, деякі вимагають їм тлумачити таке, до чого не опускаються студенти відповідних факультетів фахових напрямків)!!! Я пропонував зміни в правилах УкрВікі - мої пропозиції проігнорували. Не доросли Пишіть українським діткам, юнакам - старші за віком і так зрозуміють (зорієнтуйтеся)! ВЕСЬ ВАШ (і вам подібних тут в УкрВікі) ГОНОР ГОРДИНІ Й СХИЛЬНІСТЬ ДО ПРОВОКАЦІЇ РУХНЕ З ПИТАННЯМ: «КОМУ ВИ ПИШЕТЕ? Кому це треба - ваші статті?» "Проект Англія" був "мертвий" я відживив його запрошуючи, оформляючи і т.п.. Що ви зробили для "Проект Англія"? Інших з вказаного вами регіону З.Європи поки немає в УкрВікі. Довший час АНАЛІЗУЮЧИ УкрВікі дійшов висновку - серед адміністраторів та патрульних з "кагалом" їх совкових прихильників є ПАТОЛОГІЧНО схильні переслідувати-довбати гуманітарний напрямок наук до такої міри, що відбили охоту писати в Вікіпедії багатьом, що сфера релігієзнавства, медієвістики, археології, філософії і т.п. вмерли. Жевріють одиноко соціологія і т.п. Такої ґвалтовно-скаженої атмосфери не спостерігається щодо природничих галузей: це - хімія, біологія, фізика і т.п. (серед адмінів й патрульних з їх кагалом прибічників є більшість представників з цих напрямків котрі пхаються як профани в гуманітарні галузі наук)! Деякі в УкрВікі взагалі ніколи не виросли в масштабні на кшталт РосВікі, АнглВікі, ФранцВікі, НімВікі, ІспанВікі і т.п. - це напрямок політології (політики), антропології, генетики і т.п. Навіть не всі регіони України представлені в порталах! А на вікіконференції у мене був шок від "голої правди" - нема представників укр. діаспори з-за агресивних жлобів в УкрВікі з їх атеїзмом+комунізм+євроазійство+СРСР. Напр. одне мурло з патрульних вело війну правок зі мною не визнаючи білоруську енциклопедію як енциклопедію. Воно і зараз "патрульний", а мене позбавили за розвій УкрВікі... У багатьох тут адмінів рівень ПТУшників-ремісників без обов'язкового для освіченості інтелігенції філософського вишколу (хоча курс цей є в програмі вишів, але ті отак формально відбули в ВУЗі з таким ставленням до гуманітарної царини)! Дається взнаки їх абсолютна необізнаність навіть в етиці для застосування претензій порушення етики в Вікіпедії. Були погрози й блокування на мою адресу абсолютно безпідставні. Щодо вашого «Валлійці» - є поки що портал «Англія» (гегемон того регіону)+«Шотландія»+«Ірландія»: вказуємо те, що на пряму відноситься до тої теми в вашій статті, з того що є у нас. ДОПОМОГТИ ВАМ - допоможу (у низу статті в розділі "Посилання" вже є...). Успіхів! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 06:57, 24 липня 2015 (UTC)
По-перше, дякую за правки шаблонів, у мене з цим буває тугувато. Ну і дякую взагалі - знаєте, зі свого окопа якось не дуже видно чужу роботу, а насправді всі ці портали і зв'язування докупи та систематизація інформації - дуже важлива частина вікіпедії. Моя сфера зацікавлення - насамперед фотографія, гарний ілюстративний матеріал, потім біологія/екологія, а тоді вже суспільні дисципліни і культура загалом. За цю статтю зачепився, бо там хлопчину номінували на патрульного, а я його відчехвостив за копівіо. Тоді він до мене чемненько так звернувся, то я йому підказував як правильно переробити статтю. Я уявлення не мав про ці всі портали/проекти, чув лише побіжно. Але постараюсь долучитись чи то до "Біології" чи то ще до чогось. Ви, звичайно, маєте рацію, що ми, Українці, якось не вміємо продуктивно співпрацювати. Але може якраз об'єднання інформації в портали допоможе якось уніфікувати загальну працю та зацікавить людей. Я також не наполягаю, щоб "Уельс" був мені зроблений прямо за ніч та викладений на сторінку :-). Ще раз дякую та бажаю вам більше задоволення від роботи і менше розчарувань! Mykola Swarnyk (обговорення) 02:25, 25 липня 2015 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

За порушення ВП: НО при поданні запиту на ВП: ЗА (називати користувача «воно» — теж образа). Не хочу, щоб мене звинувачували у подвійних стандартах. Я поважаю Ваш внесок, особливо за створені портали. Але зауваження щодо ненейтральності тексту в порталі «Росія» я вважаю слушним. Якби я цікавився Росією, то мені було б щонайменше нецікаво читати уточнення «яких зараховують до росіян.» По-перше, українцям і так це відомо, а по-друге, це твердження не підтверджене фактами — принаймні, такого я не знайшов у основній статті, на яку йде посилання з цього блоку. Тому прошу по можливості виправити це речення, і взагалі намагатися робити текст нейтральним — «Сократ мені друг, але істина дорожча» — от і давайте нейтральну істину. І наступного разу утримайтеся від порушення ВП:НО, бо блокування може бути довшим.--Piramidion 13:33, 25 липня 2015 (UTC)

  • Piramidion ви абсолютно не праві заблокувавши. Ваші дії мають упередження. Росіяни в Росії - це і юридичний факт. Пишете "нейтральну" спотворюючи - але факти нейтральні, а це ваша і вам подібних ставлення не нейтральне! Artificial123 не має виразної статі (я навіть філологічно правий) - ви проявили агресивність віртуального "кнопкодавства", тотожню агресії від Artificial123. Мені відомо з Білоруської Вікіпедії, де мало грубе порушення з боку Artificial123. Але там під цим ніком «Artificial123» має абсолютно високі статуси: англ. autoeditor, біл. Аўтадаглядчык, Даглядчык, адміністратар (біл. Зарэгістраваўся 21 чэрвеня 2013 у 16:17). Такі самі манери мають в Російській Вікіпедії їх адміністратори як у Artificial123, я маю досвід. Тому залишив активне редагування у цих двох названих Вікіпедіях. Тепер ви Piramidion стали як вони ...поряд з абсолютно не справедливим блокуванням AS 7 липня 2015. Читайте вище (в горі) мій висновок - чому гальмується розвиток Української Вікіпедії, і про ваше незнання етики (в горі теж я вказав в інших діалогах на моїй сторінці обговорення). Ви навіть використовуєте погрози на мою адресу для переваги в дискусії зі мною проти мене як адміністратор заблокувати ще раз, якщо вам не сподобається --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:55, 25 липня 2015 (UTC)
    Ви робите абсолютно помилкові висновки, і Вам про це вже говорили. Також, це у Вас не перше блокування. Замість «воно» можна було використати просто «користувач» — якщо користувач/ка не вказує, якої він/вона статі, то це все одно користувач. Це слово, хоча і не є таким, але все одно у Вікіпедії вживається як гендерно нейтральне слово, і Ви про це знаєте. А отже, Ви образили користувача цілком свідомо, і судячи з Вашого коментаря тут, Ви не усвідомлюєте своєї помилки. Щодо фактів на порталі — то вони ненейтральні, і це очевидно. Жаль, що не очевидно для Вас. Щодо «погрози блокуванням» — то це не погроза, а попередження, я просто доводжу до відома. Я не знаю, хто Вас заблокує наступним, якщо Ви ще раз порушите ВП: НО, але це блокування буде довшим ніж 1 день. І, як, здається, вам вже відповідав інший користувач, я не маю наміру з Вами дискутувати, це Ваш черговий помилковий висновок. З Вашої відповіді я переконався, що блокування Ви заслужили. Всього доброго.--Piramidion 14:05, 25 липня 2015 (UTC)
    @Piramidion: варто бути послідовним ІМХО. Коли три тижні тому інший користувач спотворив нік того самого Artificial123, його навіть не думали блокувати, навпаки мене ще тролем обізвали (фактично підтверджуючи, що можна так перекручувати імена користувачів), потім користувач таки нарвався на блокування, але це порушення тоді лишилося без уваги. Тож якщо дозволяєте ображати інших користувачів, то дозволяйте всім, якщо ж не дозволяєте, то знову ж таки всім, а не вибірково.--Анатолій (обг.) 14:25, 25 липня 2015 (UTC)
    Взагалі-то, я думав, що його заблокували саме за спотворення імені користувача. Хіба ні? Ну і взагалі, якщо адміни справді перестануть панькатися з порушниками правил - я тільки за, може атмосфера у проекті трохи поліпшиться. Ну і щодо послідовності - то я не на всі запити відповідаю. Зазвичай, якщо я бачу, що на певний запит вже відреагував інший адмін - я його просто пропускаю.--Piramidion 18:16, 25 липня 2015 (UTC)
  • Piramidion, ваше вкрай свавільне й агресивне використання статусу адміністратора ще раз свідчить про невігластво ваше і вам подібних у царині етики, недолуге застосування навіть правил Вікіпедії. Читав на стор. запитів до адмінів про те як "нудить" деяких укр.адмінів (!) з підтримкою фрази зі стор.обг. Artificial123, що їх нудить від "україноцентризму" , "балайка+попи+ведмідь" які були вставлені гуртом укр.вікіпедистами за не один рік існування Портал:Росія, але це факт - і я не чіпав, але "кидали каміння в мій огород" - ще раз вказує на мою правоту! Почитали б ви репліки білоруською від Artificial123 як пропонує пляшку горілки пити та психлікарні представникам українського народу за Євромайдан та АТО!!! СРСРівський тоталітарно-репресивний прояв стереотипу. Писати активно статті там де Artificial123 після цього??? І ви встали на її захист блокуючи мій профіль тут. Ваша фраза суб'єктивна й невиправдана філологічно "можна було використати" після блокування - це підтвердження моєї правоти. Ваша репліка "ви образили користувача" має чоловічу стать (це щодо вашого рівня освіти й рівень вашого розуміння гендерності не тільки етики , а особливо "образили"...). Ваше "не буду дискутувати" це те ж саме Artificial123 із самозакоханням у віртуальну владу адміністратора: тільки карати й заперечувати на самодогоджання, не дискутувати - бо не пред'являють вимог до себе самокритично (вище в діалогах такий психотип я вказав на моїй стор.обг.). В РосВікі (вище я вказав в діалозі з іншими) як адміністратори насолоджуються садистичним "переконуванням" укр.вікіпедистів, як я намагався відживити проект "Украина" і вони як вчинили (із блокуванням мого профілю разом). В ваших діях та адміна AS нема нейтральності щодо моєї особи. Ваше "попередження" і "не погроза" схоже на типову маніпуляцію й підміною понять ментальності репресивних органів СРСР (про що ви самі визнали видко з раніших звинувачень на вашу адресу у "подвійному стандарті" - це психоаналіз з критикою тексту ): ("рос. был бы человек, а статья найдёться", "рос. граждане не в тюрьме это не заслуга, а не доработка органов" и т.п.). І фраза "блокування ви заслужили" - підтвердження моєї правоти в вашому свавіллі. З-за таких як ви і вам подібних я запропонував оживити "мертвий" колись «Арбітражний комітет» УкрВікі, удосконалити правила УкрВікі вказавши перепони на такі дії як ваші і вам подібних... дещо вже почуте. Таким як ви і вам подібним не місце в статусі адміністраторів Української Вікіпедії. Ви і вам подібні - це проблема для УкрВікі. Краще пишіть статті, редагуйте, відмовтеся від адміністрування. Або сподіваюсь прийде час і проголосують за зняття з вас і вам подібних цього статусу, або ви самі виснажатиметеся й тихо покидатимете УкрВікі як закинули інші "мертві" адміністратори, і їх хочуть позбавити... шукають хто ж буде замість них --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:49, 25 липня 2015 (UTC)
«ваше вкрай свавільне й агресивне використання статусу адміністратора ще раз свідчить про невігластво ваше і вам подібних у царині етики, недолуге застосування навіть правил Вікіпедії.» - гм, дуже етичне речення, може, як знавець етики, підкажете мені, де такого можна навчитися? А якщо серйозно, то Ви зараз порушуєте ВП:Е, при чому досить грубо.--Piramidion 18:21, 25 липня 2015 (UTC)
  • Piramidion, щодо вашого і вам подібних обивательського підходу читайте↓ в «19 Аби скоротати час...». --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:49, 26 липня 2015 (UTC)
  • Анатолій, дякую що ви є і вам подібні, у вас чудова думка про «вибіркове застосування правил». Я цей разючий суб'єктивізм теж давно помітив за деякими самозакоханими адміністраторами. Де б ви бачили в Російьскій Вікіпедії щоби блокували заявника вказавшого на антиросійщика в РосВікі ??? Я вказав в УкрВікі на антиукраїнського Artificial123 - мене заблокували. Читайте в "Війна правок" на Вікіпедія:Запити до адміністраторів + "Портал:Росія + Портал:Білорусь" Обговорення користувача:Artificial123. ЇХ НУДИТЬ ВІД УКРАЇНСЬКОГО - ТАК ХАЙ ЗНІМАЮТЬ СТАТУС АДМІНІСТРАТОРА З НИХ!!! Їх всіх видає українофобський та совковий менталітет!!! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:59, 25 липня 2015 (UTC)
    Я не стверджував, що ваше блокування неправильне, тут як пощастить: одні адміністратори просто проігнорували б, інші — ні. Проте, я кажу про те, якщо вже блокують за таке, то за більші порушення теж треба блокувати. А щодо звертання, то наступного разу пишіть {{GENDER:Artifial123|він|вона|воно}} ;)--Анатолій (обг.) 16:45, 25 липня 2015 (UTC)
  • Анатолій, ви розумна особистість з гумором Чого вартий ваш шаблон на особ.стор. "люблю мордувати новачків" відповідно вашої фрази про "не...неправильне" блокування... Я звик за правилами УкрВікі вважати всіх там на стор.запитів до адмінів розумними з вищою освітою та досвідом зрілого життя, а вони мене розчарували Я написав "воно" на "Artifial123". Ну як визначити стать у "Artifial123"? А «Анталолій» у вас все видко (тобто "він") і Ahonc+Агонк+Ахонц="він", чи «Антанана» (є така користувачка в УкрВікі) - значить "вона" хоча на ос.стор. автоматом пишуть "Користувач:Антанана" (філологічно просто якщо нема шаблону повідомляючого інших про стать на особ.стор.). І кривди нема і мені, якщо пишуть "він" на мій нік польсько-англ. "Krupski Oleg" чи білорусинською "Крупскі Алег" (впізнаване "він"). - Чітко простежується, що відслідковували адміни, накопичували антипатію, і знайшли зачіпку виразити вибух ненависті. Не достатньо вибрати адміна за ніком-банданою з-за його редагування. Нема в правилах УкрВікі ефективного запобіжника, бо під банданою-ніком може бути емоційно та інтелектуально не зріла особа, а в адмінстві - "повилазить" то, що "спало" до того. Бо тій особі під ніком дали віртуальну владу впливати на клімат в УкрВікі. Врешті "Artifial123" з інформаційною диверсією в УкрВікі досягло свого - вибило з активності проукраїнського користувача "Krupski Oleg" при сприянні однодумців серед укр.адмінів І були аналогічні ситуації з іншими вікіпедистами - я відслідовую це заради об'єктивного висновку. - Має бути утворена певна атмосфера в УкрВікі, коли не давати "під себе" навіть таким адмінам контролювати правила від удосконалення, щоби якась групка носіїв антиукраїнських й антинаукових світоглядів не могла навіть організуватися в УкрВікі. Цікаво яка процедура в УкрВікі вибачень адмінів за їх свавілля та зняття їх безкарних блокувань ? Завдяки когорті інтелігентних особистостей можна «підняти» УкрВікі. - Коли будете чинити розсуди собі - майте на увазі, я помітив не ховають в РосВікі і відверто вішають на особ.стор. інформ. деякі що вони з ФСБ+ГРУ і т.п. ... рос. википедисты ух Вже однодумець "Artifial123"+"Piramidion" адмін AS (тут "підсиджував" мене переслідуванням порушуючи правила) тепер спішить зараз знищити створений в 2008 році Портал:Росія, навісив шаблон "Delete". Я був правий - вони й їм подібні біда і гальмо розвитку УкрВікі зі зловживаннями правами адміністратора з особистих мотивів! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 17:22, 25 липня 2015 (UTC)
  • Шановне панство укр.вікіпедисти (такі ж жертви свавілля проросійських адмінів в УкрВікі), тепер саме цікаве питаннячко є в розділі "9 Портал:Росія" до адміна AS товариша "Artifial123"+"Piramidion": «І це адміністратор української вікіпедії?» Це бомба!!! Які мудрі люди є серед дрімучого лісу - є ліпше майбутнє в УкрВікі з такими чомучками

Аби скоротати час...

  • Щодо блокування та ймовірного порушення Вами ВП: НО та ВП: Е на своїй СО вже після блокування, я подав запит до інших адміністраторів — хтось прийде і оцінить правомірність блокування, а також Ваші дописи. А поки адміни ще не помітили цього запиту, або поки вони ще думають, яким чином на нього відреагувати, пропоную Вам пограти у гру, яка, ймовірно, допоможе Вам визначити рівень моєї «проросійськості» (це стосовно «свавілля проросійських адмінів»), а також те, наскільки ми однодумці з користувачами Artificial123 та AS. Гра буде у такому форматі: Я пишу твердження, і даю посилання, щоб його перевірити, а Ви даєте (можна усно) відповідь, правда це, чи не правда. Отже, твердження:
  1. У мене, як вкрай проросійського користувача, досить вагомий внесок у російській Вікіпедії, тисячі редагувань. (Правда / Неправда?)
  2. Я не приховую того, що російська мова для мене є рідною, про що свідчить відповідний юзербокс у мене на сторінці користувача.(Правда / Неправда?)
  3. Я майже не створюю статей, і займаюся майже виключно перекладами. Я переклав на українську близько 250 статей, і всі — з російської Вікіпедії! (Правда / Неправда?)
  4. Коли було голосування щодо вимкнення російської мови як фолбеку в українській Вікіпедії, я був першим, хто проголосував проти. (Правда / Неправда?)
  5. Коли інструмент перекладу статей став пропонувати перекладати статті на російську, було започатковане голосування щодо вимкнення цих пропозицій перекладу. І це голосування започаткував не я (я ж проросійський). (Правда / Неправда?)
  6. Ми з AS'ом дружньо, як справжні однодумці, відстоювали російську мову в українській Вікіпедії. (Правда / Неправда?)
  7. Я жодного разу не блокував користувача Artificial123 — він же мій однодумець. (Правда / Неправда?)
  8. Коли я сьогодні заблокував користувача Artificial123, я вибрав якомога коротший термін — він же мій однодумець. (Правда / Неправда?)

Сподіваюся, вам сподобається ця гра Врешті-решт, вона має свою мораль; надіюся, Ви її вловите --Piramidion 20:41, 25 липня 2015 (UTC)

  • Piramidion, я перевірив ваші пункти за даними вами посиланнями, і переконався в моїй правоті (вище в діалогах уточнення) про агресивне та зневажливе ставлення до гуманітарної сфери деяких адмінів, котрі не є гуманітаріями. Котрі не володіють предметом етики, вони без самокритики й без самоконтролю не правильно застосовують й трактують етику, а пункти УкрВікі щодо етики використовують на самозадоволення та вульгарно невиправданої переваги в діалогах, про що вже внесено перепону в правила РосВікі навіть для розвитку РосВікі та захисту інформаційного простору Росії від антиросійських елементів (а я подавав аналог в правила УкрВікі на користь розвитку УкрВікі та інше - але свідомо викинули деякі горе-вікіпедисти, проігнорували для захисту «болота» конфліктності в УкрВікі). Ви і вам подібні (як то адмін AS) чудово редагують й перекладають (і ви навели прикладають тут про себе самого на доказ вказаного мною), але БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІ та СВАВІЛЬНІ в статусі адміністратора! Адмін AS відвертий на особ.стор. щодо свого атеїзму, і агресивно став переслідувати з метою дискримінації опонента, носія гуманітарної царини та не-атеїстичного світогляду у редагуваннях: "25 Блокування". Адмін AS безкарно почуває себе в УкрВікі, чого варта репліка: "Я дуже не люблю історію й географію" (я також вказував внести в правила обмеження адмінам контролювати сегмент УкрВікі відповідно їх фаховості до чого вже натоптали стежину в НімецВікі та ін.), що аналогічно його відвертості що його «нудить» від українського вслід за проросійським адміном Білорус.Вікі Artificial123 - мовляв від «україноцентризму нудить» (розділ "18 Портал:Росія + Портал:Білорусь"). І нагло нав'язується контролювати гуманітарну сферу . І адмін AS з відвертим переслідуванням вказує моїм опонентам "Можете запропонувати заблокувати для Krupski Oleg доступ до певних статей" (розділ "8 анти, антський союз"). Складається враження про патологічні мотивації деяких в агресивних актах проти моїх дій та проти мені подібних гуманітаріїв (я відслідковую потік інф. і про цю ситуацію в УкрВікі), бо матеріальної мотивації нема для грошей в калиту, і якщо не є держ.службовцем спецслужби РФ для хрестоматійного "контролю інформаційного простору" рос. НА Украине (а факти вже є про організовані центри рос.тролів для праці в соц.сітях та Вікіпедії на грошову зарплату від ФСБ+ГРУ), тоді мотивація бути безкоштовними садистами з віртуальною владою адміна - патологія. Бо позитивним й здоровим є тільки виключення з цього - гуманізм, просвітянство, патріотизм, емпатія, альтруїзм, благочинність і т.п.. з відповідним характером комунікації з собі подібними!!! Якщо вказаного виключення не спостерігається в атмосфері контролю україномовного інформаційного простору УкрВікі адмінами - УкрВікі окупована без жартів, атмосфера морально не здорова в УкрВікі, як заповідник негативу і це пояснює втрату дописувачів та засилля вже вказаного шкідливого психотипу для розвитку УкрВікі. - Ви не заблокували назавжди Artificial123, а тимчасово зробили, даючи тим самим можливість рецидивам агресивних актів, бо такий психотип індивідів як то Artificial123 - незмінний (з-за адміністратора «наркомовської-be» Білоруської Вікіпедії Artificial123 вказавшого там мовляв «місце українському народові в психіатричній клініці та з пляшкою горілки з-за Євромайдану та АТО» - я покинув активне редагування, оскільки там українофобська атмосфера аналогічна РосВікі, і вже в УкрВікі є аналог вказаних совкових проросійських переконань Artificial123 «з'їхало з глузду». Я наголошую - факт: Де б ви бачили в Російській Вікіпедії щоби блокували заявника вказавшого на антиросійщика в РосВікі??? А я вказав в УкрВікі на антиукраїнського "Artificial123" та ін. - дик мене заблокували. Безсумнівно, характер продовження вами дискусії з моєю особою свідчить про позитивні якості у вас. Але ваша зазначена дія та вказаних - шкодить розвою УкрВікі. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:23, 26 липня 2015 (UTC)
Я не цікавився Вашим внеском, і мені байдуже, статті на яку тематику Ви пишете/редагуєте. Я Вас заблокував за конкретне порушення, яке Ви здійснили не вперше. Користувача Artificial123 я не мав права заблокувати на довше. Ви не знаєте правил, не розумієте моїх мотивів, але дозволяєте собі робити припущення, які аж ніяк не перебувають в межах етичної сфери, навіть не на її периферії. Ви мені ще щось про етику говорите? А щодо адміна AS'а, то якщо Ви не згідні з його діями — для цього існують різні методи врегулювання конфлікту, зокрема — пошук консенсусу на СО користувача, або як останній засіб — запит на арбітраж. Але ж як Ви можете шукати консенсусу в диспуті з кимось, якщо Ви одразу ж починаєте розмову зі звинувачень? Будьте стриманішим, і не виникатиме таких ситуацій. Все, тему вичерпано.--Piramidion 12:32, 26 липня 2015 (UTC)
  • Piramidion, ваше "ви не знаєте правил, не розумієте моїх мотивів" - дуже амбіційне й самовпевнене . А тепер після вашої та вам подібних акції невипадково актуалізувалася ідеологічно анти-українство викиданням історичних фактів під репліками "сфальсифікованими" → MelVic з вандалізмом у статті «Московія». Що наступне? --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 12:36, 26 липня 2015 (UTC)
    Не амбіційне, але так, самовпевнене, бо я бачу, що Ви думаєте/вважаєте, і знаю, що є насправді. Ви помиляєтеся — оце факт. Щодо «Московії» — то мене ця тема не цікавить, і взагалі я тут некомпетентний, тому не буду всього цього розгрібати, але якщо Вас задовольнить цей коментар, то мені вкрай рідко подобаються дії (чи дописи) MelVic'а.--Piramidion 12:47, 26 липня 2015 (UTC)
  • Piramidion, і якщо ви такий «не проросійський» адмін, то що ви зробили супроти вандалізму MelVic в статті «Московія»? --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 16:31, 26 липня 2015 (UTC)

Обговорення кольорів Портала:Канада

Доброго дня !

  • Якщо залишити колір поля заголовків ліворуч тільки зеленими, а праворуч рожевими (щоб відійти від одноманітності)?
  • Чи нема у Вас відчуття бійки кольорів як у незаангажованої особи ?
  • Чи не забагато канадських прапорів на сторінці ?
  • Залишаю назву попереднього кольору (#EEE9BF) під розділом « Вибрана стаття », аби принагідно повернути його при необхідності.

--Lorry (обговорення) 04:42, 18 липня 2015 (UTC)

  • Lorry, варто помітити, що в УкрВікі треба створити навіть в дрібних речах привабливість для представників укр.діаспори (підозріле засилля носіїв совкового світогляду відштовхуюче неабияку частину укр.народу). Добре б щоби до Порталу:Канада долучилися й вони. Тому зверніть вашу увагу на гаму барв на різномовних порталах цієї теми такого виду → pt:Portal:Canadá та ін., компроміс вподобаних вами кольорів та червоно-білого для канадійців тут → fr:Portail:Canada. Я спробую відредагувати, тим пак що ви вгадали вірно - рожевий підійде нейтрально, уникаючи одноманітності різномовних порталів про Канаду. Бо не добре мавпувати на всі портали однотипність, наприклад я зробив Портал:Ботаніка, де домінанта зеленої барви цілком виправдана. Прошу разом дбати за супер дизайн порталів в УкрВікі. Не лише укр.мова й гарні тексти мають бути... Канадійських прапорів незабагато, поступово долучусь, підправлю і це потім. Ваш #EEE9BF - це цитриновий (лимонний), а не рожевий. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:23, 18 липня 2015 (UTC)
Фото справді має відношення до флори Канади (це білий трілліум, обраний символом Онтаріо). І воно там тимчасово, бо я ніяк не знайду одну сюжетну заставку з книгами, що горять у вирі історичних негараздів. Якщо не знайду, зроблю схожий малюнок і завантажу. А фото трілліума піде у архів Обраних зображень Портала:Канада(там йому місце за логікою). Я вимушено фото використав, аби прибрати зайвий канадський прапор у розділі. Портал поки що у розвої, в ньому були свої неузгодженості. Ваш варіант приймаю. Начиння і файли вже надали йому «власне обличчя». --Lorry (обговорення) 14:11, 18 липня 2015 (UTC)
Дякую, я вже побачив. Я так кинув нові файли у Вибране зображення і збільшив їх до п'яти, зробив переклад назв. Там нічого не попсується після моїх втручань (не хотілося би) ?--Lorry (обговорення) 14:35, 18 липня 2015 (UTC)
Колеги, символом Онтаріо є Trillium grandiflorum, а не T. albidum, зображений на даній фотографії. Зараз завантажу вам фото T. grandiflorum. Там мене ще дуже разить вибір книг про Канаду - всі російські - чому!? І також зараз перейду по деревах - як мінімум треба називати статті "рід_вид", а не "вид_ рід", і деякі з них не мають прийнятої української назви, тому мусять називатись латинкою. Mykola Swarnyk (обговорення) 15:24, 25 липня 2015 (UTC)
До пана Mykola Swarnyk. Сміливо завантажуйте нові файли, бо ми обмежені у пошуках. Завантажуйте, а я спробую перенести їх на титульну сторінку швидко. З літературою по Канаду гірше, були цензурні обмеження на переклади українською, навіть російською перекладів про Канаду бракує, їх мало. Завантажте свої, якщо вони є, але чи мають вони доступність в Україні ? Символ Онтаріо виправимо, у мене є поганий малюнок Trillium grandiflorum, він для портала не годиться.--Lorry (обговорення) 18:33, 26 липня 2015 (UTC)

Зациклення

Вітання! Будьте уважні, не зациклюйте категорії щодо Пласту. Дякую.--Микола Василечко (обговорення) 08:02, 27 липня 2015 (UTC)

  • Микола Василечко, я не не хотів би переконувати наскільки СКАУТСЬКА організація «ПЛАСТ» має безпосереднє відношення до моєї особи Але прошу — не демонструвати свій алогізм! Отакі стають адмінами (почитайте вгорі тут коментарі блокування мого профілю) і роблять проблеми в УкрВікі! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:34, 27 липня 2015 (UTC)
    Я не зрозумів: до чого тут Пласт і ваша особа? І до чого тут якісь натяки на адміни? Я вам слушно зауважив, що не треба зациклювати категорії одна в одній. Або Пластунство у Скаутингу, або навпаки, але два у двох бути не може.--Микола Василечко (обговорення) 08:44, 27 липня 2015 (UTC)
  • Микола Василечко, ви так вперто видалили й потім відкотили моє редагування в Категорія:Скаутинг Щодо вашого "до чого тут" - бо добре знаюся на цьому. Ви б ще Харцизів Польщі не визнали скаутами поруч із вашим впертим несприйняттям Пласту України!!! Дякую що ви визнаєте себе: "Я не зрозумів"... багато таких тут, навіть (тут в обговореннях читайте): адміністратор грав аналогічно вам у "нетямущого" І хай там в електронному журналі буде ваш нік «Микола Василечко», щоби всі дивилася на ваш алогічний акт --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:54, 27 липня 2015 (UTC)
    Ваші коментарі є недоречними, бо не стосуються теми дискусії, яку ви постійно переключаєте на особистості. До чого тут вигадані особисті випади в мій бік? Очевидно, за відсутності аргументів. А мій аргумент досить простий: якщо Категорія:Пластунство є підкатегорією Категорія:Скаутинг, то зворотньої категоризації бути не може. І тут все так як має бути, бо пластунство — українське явище, а скаутинг — всесвітнє.--Микола Василечко (обговорення) 09:43, 27 липня 2015 (UTC)
  • Микола Василечко, ай-яй-яй ваша ж репліка "ви постійно переключаєте на особистості" є вашою фантазією Ви особисто вперто заперечили моє редагування, і ви таким залишитеся в історії редагувань даної категорії
  1. Бо скавтінг = скаутінг = пластунство = юкскавтінг = бойскаутінг = харцизство і т. п. .
  2. Читач має отримати зручну навігацію в одній тематиці! Але ви продовжуєте далі самі для себе...
  3. Для пошуковця на "Червоні посилання" винайти відповідні статті можливо при одній тематиці в дереві каталогу «Пластунство».
  4. Для бота працюючого з шаблоном на автоматичне поповнення порталу інформацією в одній тематиці необхідно "бачити" для аналізу те, що включено в категорію.

А я з-за вас і вам подібних з позицією "Я не зрозумів" тільки-що включив ЩЕ в ту ж категорію «Молоде життя» нині в 2015 р., хоча стаття створена в 2012 р. і вам було байдуже, але тепер раптово ви спередчаєтеся Як далі будете проявляти впертість? --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:23, 27 липня 2015 (UTC)

З поверненням

Завше радію, коли бачу, що Ви повернулися до роботи і праці над текстами та файлами. Ваше місце тут, бо ніхто не зробить того, що можете зараз Ви. Життя таке коротке, а перепон Вам вистачить. Натхнення•натхнення•натхнення — і задоволення від результатів праці, а не спустошеності від порожніх дискусій. Додайте собі самоцензури. Мудра дипломатія не збільшує кількість своїх ворогів, визнаючи їх ворожість. --Lorry (обговорення) 07:55, 27 липня 2015 (UTC)

  • О є! «Водолій» знає «Водолія» Мені навіть не хочеться отаких горе-адмінів ставити на зняття статусу з них для користі Української Вікіпедії варто їх побільше на «критичну масу», щоби однодумці згуртувалися, як і вони кучкуються гальмувати УкрВікі... і не "напрягати" їх в Арбітражному комітеті УкрВікі Більша проблема, аніж вони самі собі — годі придумати Але є момент добрий - адмін може через спілкування у конфлікті зі своєю помилкою покращитися і стати однодумцем --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:44, 27 липня 2015 (UTC)
  • ::Шановний Івановичу, негайно перейдіть на мій скайп. Я чекатиму.--Lorry (обговорення) 18:54, 27 липня 2015 (UTC)
  • Lorry, ну шо ми можемо оригінального написати в скайпі?.. Якщо вже тут «вакханалія+балаган» як у «наркомовка»-БілВікі+РосВікі щодо вказаних на моїй особ.стор. питань. Мене аналогічно як тут, в РосВікі заблокували за спілкування з вікіпедистами проекту "Украина" (ru:Обсуждение участника:Krupski Oleg "натягуванням за вуха" буцімто правил Вікіпедії, вважаючи достатнім дати посилання на правила та віртуально кнопокодавити "заблокувати" маючи статус адміністратора , а на справді відверте українофобство й політиканство РосВікі - нєзя "Категория:Российско-украинские войны" логічно скупчувати в одну тематику, нєзя «в Украине» "только НА Украине", хоча "НА Украинской Советской Социалистической Республике" можуть казати лише дебіли, їм це відомо, але під дурника грають "мы не понимаем", як у хрестоматійній психології злочинців з криміналістики з класичним у злочинців «я не розумію», «я не винуватий»; читайте тут на моїй стор.обг. діалог з іншими і знайдете цікаві збіги типажів ). Аналізуючи, вигляда більш ніж підозріло велика кількість заблокованих учасників проекту "Украина" в РосВікі (ru:Портал:Украина/Участники). Видалили (що суперечить навіть правилам Російської Вікіпедії) з особист.стор. текст (розділ "ru:Обсуждение участника:Drdollar — история изменений"): рос. Просьба 1) Прошу вас поставить википодпись в списке участников Проект:Украина → «Портал:Украина/Участники». Прошу проголосовать за не удаление статей. 2) «Список погибших силовиков во время столкновений в Киеве». 3) «Список погибших на Евромайдане». С уважением участник «проекта Украина» -- User:Krupski Oleg
    (хрестоматійна "зачистка" для контролю інформаційного простору Росії - винахідники «КГБ СССР» продовжувачі справ жандармерії та таємної поліції Російської імперії). У статті «Московія» ВАНДАЛІЗМ з IP адреси 31.42.239.7 був визнаний як вандалізм (зробили відкат), але прийшов проросійський патрульний MelVic і вандалізм в УкрВікі вже не визнають за вандалізм (розділ «Перегляд історії "Московія"»), він же ж має віртуальну владу, мабуть в такій атмосфері УкрВікі скоро стане ще одним типовим проросійським адміністратором Української Вікіпедії, вони собі подібних підтягують, кучкуються, дуже організовані як в РосВікі (о 13:57 28.07.2015 патрульний MelVic ще прислав віртуальне "дякую" за редагування на моїй тут стор.обг. - цинізм та й годі; я його ідентифікував - він не з української діаспори а з "ПМЖ", його видає конструкція речень зі стереотипами СРСР та сфера зацікавлень з відповідними редагуваннями, але мешкає в місті Мельбурні в Австралії, хоча він вказав лише «Австралію» на своїй особ.стор. ) Хоча він міг хакерські через ДНС адресу сидячі в РФ зробити собі «Австралію» Ба як вони організовані в українському інформаційному просторі!
    І ще ж вимагають «переконуйте вандала» (Вікіпедія:Запити до адміністраторів, розділи «Вандалізм», «User:Krupski Oleg», «Війна правок»), що це бяка його агресивні кроки в пісочниці, як совєтським мєнтам та КГБістам пояснювали репресовані їх нецивілізованість У статті «Троян» SitizenX (розділ «Перегляд історії "Троян"») вчинив вандалізм з тою ж проросійською метою (в діалогах він відверто-зневжливо висловлювався категорично проти НТШ), акцентую Вашу увагу - проти УКРАЇНОЗНАВСТВА, нехтує академічними-науковими принципами об'єктивізму включати різні джерела, але догоджає проросійському політиканству і є виразно носієм не енциклопедичного стилю: SitizenX знищив мою редакцію з джерелом колективу науковців міжнародного рівняНаукове товариство імені Шевченка, Енциклопедія українознавства. Таких прикладів можу наводити багато - такий нездоровий морально та психологічно клімат в УкрВікі вони створили, "кантроль украінскава інформаціоннага простора Росєі на Украінє-с" І ЖОДЕН З ТУТ ПЕРЕСЛІДУВАЧІВ АДМІНІВ ЇХ НЕ СПИНЯЄ, АЛЕ ПІДЛО "ПІДСИДЖУЄ" ПРИВАТНІ ДІАЛОГИ НА ОСОБИСТИХ СТОРІНКАХ КОРИСТУВАЧІВ ДЛЯ АНТИЕТИЧНОГО ВТРУЧАННЯ В КОМУНІКАЦІЮ ТА БЛОКУЄ З ОСОБИСТОЇ НАПРИЯЗНІ (пригадайте тут засвідчене мною вам характерне "підсиджування" в РосВікі діалогів між учасниками проекту "Украина")...себе до етики вони не зобов'язують, обов'язків своїх не виконують, іншим вказують на правила і карають (напр. Обговорення:Норманська теорія в розділі "Представники норманізму" Корстувач:85.176.140.23 не був адмінами заблокований за порушення норм етики УкрВікі; адмін «AS» за матюки (російську ненормативну лексику) на одну добу одного вікіпедиста блоконув, що легко перевірити, а потім мене на тую ж одну добу за фрази "і вам подібні" і подібні невинні фрази). — Що свідчить про висловлене вже на моїй особ.стор. вище про засилля проросійського і совкового елементу в УкрВікі: вони володіють українською, але менталітет чужинницько-нецивілізований зі спотвореним трактуванням правил УкрВікі з метою зловживання. Вони перетворили УкрВікі на «болото» конфліктності та роботу в Вікіпедії на «написи на піску під-час вітру та зливи» --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:07, 28 липня 2015 (UTC)

Блокування 27 липня 2015

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 доби.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

порушення ВП:НО ([3], [4], [5], [6]) після попереднього блокування --ASƨɐ 10:40, 27 липня 2015 (UTC)

Перезапустив блокування на 3 доби з огляду на [7] --ASƨɐ 06:16, 28 липня 2015 (UTC)

Порада

Привіт. Я б порадив Вам більше не переходити на особистості в обговореннях. Стовідсотково неможливо нічого доказати тут. А пустопорожні обвинувачення стосовно інших користувачів — впевнений шлях до чергових блокувань. Обговорюйте статтю, не опонента. Будьте ввічливі. Припускайте добрі наміри. Не допускайте образ. — Green Zero обг 13:01, 29 липня 2015 (UTC)

  • Green Zero, дякую за критику, я не сумніваюсь в ваших добрих намірах і вам подібних. Хоча порушенням етики є навіть втручання у приватне листування на особистих сторінках, адже це не публічна сторінка запитів до адмінів, чи то пак стор.обг. опублікованої енциклопедичної статті і т.п.. Я навів вище приклад невиконання прямих обов'язків адмінами, але наявне їх переслідування, намагання ставити хрестоматійно спецслужбівською методою "під ковпак" інакомислячих з їх контактами, намагання перешкодити організуватися проукраїнським однодумцям для контролю україномовного інформаційного простору і т.п.. Тут навіть адмін зізнався що був проти фільтрування контенту з РосВікі в УкрВікі, інший що він НЕ гуманітарій, наступний - атеїст і т.п. з амбіціями контролювати опонентів перевагами статусу адміна. Не спотворюйте "переходити на особисте" - більше дізнайтеся про класичну практику ведення дискусій, бо мене вразило що той же самий адмін зі зловживанням до мого профілю інтелектуалу-користувачу "Sergento" зробив погрозу блокуванням за його невдоволення рівнем української в інтелігентний спосіб; розумному-користувачу "Леонід Панасюк" за його невинний жарт про "одягнуті окуляри"; провокування та блокування "Aeou" за зауваження про кривди і т.п.. Я часто помічав звинувачення укр.вікіпедистів у антиукраїнських діях адмінів, але коли нагло викидають вже джерело НТШ зненавиджене політиканами ще у часи СРСР-ЧК-ОГПУ-НКВД-КГБ, то я вже звернув увагу і важко називати енциклопедією так звану умовно "Українську Вікіпедію" (приклади → в Іранський елемент в українській духовній культурі за 15:14 26 липня 2015‎ від "SitizenX", в Троян за 18:40 25 липня 2015‎ від "SitizenX"). В УкрВікі є засилля проросійської політики та антиукраїнської ідеології, антинаукової позиції з метою виконання директиви Президента Російської Федерації полковника КГБ-ФСБ В. В. Путіна переписати історію (причинно-наслідковий зв'язок) - доказ нижче↓ Ядро з симпатиків антиукраїнської ідеології поживний ґрунт для проплачених ФСБ-ГРУ під банданами-ніками штатних державних службовців Росії: у них навіть цікавий є термін для таких - "рос. толерасты"...(і відстежую інформацію скрізь, аналізую моральний стан суспільства і т.п.) Бо толерантності має бути межа, а використання вказаних моментів вдало прикриває в Російській Вікіпедії антиукраїнську політику...і сморід цього гною понісся до Вкраїни. Я аналізував блокування, вище тут зазначених адміністраторів, заявки в Арбітражний комітет, війни правок, конфлікти і т.п.. Тенденційність деяких уподібнена до політики Російської Вікіпедії з вульгарними маніпуляціями правилами з метою задоволення проросійської політики, я принагідно зустрічав при утвореній там атмосфері навіть відверте визнання рос.вікіпедистами прямого відношення до ФСБ-ГРУ (шаблони на особ.стор. навчальних закладів, категорії користувачів, фото і коментарі), в сферу яких входить інформаційна війна, інформаційна диверсія, контроль інформаційного простору як сфери інтересів Росії тощо. Гру в наївних та у нерозуміючих, прикривання словесами "етика", прикривання свавілля посиланнями на правила УкрВікі з віртуальним "кнопкодавством" адміна, ПОТУРАННЯ ВАНДАЛІЗМОВІ В УКРАЇНОЗНАВЧІЙ ГУМАНІТАРНІЙ ЦАРИНІ і т.п. не приховають для масштабно та системно мислячого спеціаліста Незбалансованість серед адмінів дискримінує гуманітарну царину наук та Українознавство зокрема, що є світоглядовою жертвою агресивних представників-недоучок-неудачників з інших галузей, профанація та шкідництво неприховано демонструється проти гуманітарних дисциплін. Я видів тих, хто не робить так, але має технічну освіту, чи представник точних наук (вони виключення з цього). Необмеженість віртуальної влади будь-якого адміна шкодять УкрВікі, хоча міг би один якийсь братися за окрему галузь і НЕ нав'язуватися в іншу, а за ним й інші адміни - для перекривання всіх сегментів укр.інформ.простору (з попереднім та подальшим аналізом його діяльності на проросійськість). Аморфність під банданою-ніком адміна, зручний "трамплін" в адміни із заслано-організованими "простими" вікіпедистами - добрі умови для інформаційної окупації УкрВікі, трансформації гуманітарних формул (як в математиці-фізиці-хімії викинути одну літеру - рухне формула) з української історії, українознавства - на вкидання вірусу в інф.простір УкрВікі.
Доказ 1

Тут про гнізда штатних осіб в соц.сітях та в Вікіпедії в інформаційній війні проти України "під ковпаком" ФСБ-ГРУ (Петербург, Москва, Новосибірськ, Сімферополь-Крим, ДНР та ін.) :-) - http://polit.ru/news/2015/05/29/kremlin_troll/ , http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2014/09/23/106328/informatsionnaya-vojna--armiya-trollej-fsb-vedet-vojnu-v-sotssetyakh.shtml , http://www.novayagazeta.ru/politics/59889.html , http://top.rbc.ru/spb_sz/09/10/2014/5592ada79a794719538d3a2c , http://voicesevas.ru/news/15452-v-seti-poyavilsya-spisok-trolley-fsb.html

Доказ 2


У Російській Федерації в 2014 році відбулася масштабна виставка «Моя історія — Рюриковичі» з фальсифікацією[1] хронології історії Росії, відбулося офіційне творення міфу російської історії[2][3]. Організаторами її стали Адміністрація Президента Російської Федерації, Міністерство культури Російської Федерації, Уряд Москви[4][5]. Цю виставку відкрив патріарх Московської Патріархії Кирил[6]. Разом із цим президент Росії Путін В. В.[7] зібрав істориків[8] Росії на інструктаж[9] з метою політично заангажованого переписування історії Росії[10][11][12]. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:05, 29 липня 2015 (UTC)

Доказ 3

У "методичках" (інструкціях) штатних працівників ФСБ-ГРУ в інформаційній війні проти України простежується мета стимулювати конфлікти, провокувати сварки та підтримувати конфліктність в Вікіпедії, соціальних сітях, на форумах, на блогах і т.п.: http://maxpark.com/community/13/content/2820973 , http://aftershock.su/?q=node/211090 , http://blog.i.ua/user/2781382/1411883/ , http://professionali.ru/Soobschestva/biznes-klub/metodichka-dlja-trollja/ , http://maxpark.com/community/13/content/2820973 , http://cil86.livejournal.com/121851.html

Доказ 4

Особливо цікаве лобі "Єврооазійства" включене колись в програму УкрВікіконференції. Тема про вікіпартії актуальна. Ідеологом "Єврооазійства" є улюбленець російських фашистів Дугін Олександр Гелійович публічно закликавший вбивати українців та інші дискримінаційні принизливі виступи проти українського народу[13][14][15].

Ви помиляєтесь, коли кажете про приватне листування на СО і непублічність СО. Усі сторінки обговорення є публічними, як і "листування", що розміщуються на них. Коментувати конспірологічну частину Вашої відповіді не буду, не маю бажання когось пепереконувати у зворотньому. На дотриманні Вами ВП:Е - наполягаю. — Green Zero обг 15:00, 29 липня 2015 (UTC)
  • Green Zero, дякую за вашу відвертість Знаю з ким маю до діла бо ваша репліка знову мене переконала в моїй правоті. А саме, правила Укрвікі навіть науці етиці не відповідають! Особливо лицемірно в правилах УкрВікі - "сторінка користувача"...було б так з особистою вашою електронною поштою чи акаунтом Живого Журналу, особистого блогу, профілю у Фейсбуці - сферою особистого простору, з особистими даними? Там є "внести у чорний список", тут контролюють адміністратори "чорний список" буцімто в інтересах укр.вікіпедистів... - А мою спробу змінити правила УкрВікі призупинили свідомо. Адже я пропонував вкласти класичні принципи наукового життя перейняті з філософії з метою погашення піку конфліктності в УкрВікі (війни правок і т.п.), що гальмує розвій УкрВікі та відштовхує дописувачів. Це "теза-антитеза", "аргумент-контраргумент" - ввести у практику написання статтей в УкрВікі. Посилався на те, що це вже введено навіть у згаданій Російській Вікіпедії. Варто нагадати хрестоматійне в юриспруденції: «Кому це вигідно?» (див. вище↑ "Доказ 3" + три розділи нижче↓ "16 Вилучене Якщо відсутнє джерело у статті" → Обговорення Вікіпедії:Посилання на джерела) --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 15:17, 29 липня 2015 (UTC)

1. У розділ Вікіпедія:Посилання на джерела

2. У розділ Вікіпедія:Стиль

3. У розділи Вікіпедія:Війна редагувань (в кінці розділу «3 Що робити?»), Вікіпедія:Конфлікт інтересів (в кінці тексту - перед розділом «Примітки»)

  1. Тарас Паньо, «Зачем Путину возвращаться во времена Золотой Орды», 14 ноября 2014, сайт «DsNews» (рос.)
  2. «Российская газета» — Столичный выпуск № 6539 (267) от 23.11.2014 (рос.)
  3. Елена Яковлева: Актуальный Рюрик. В Манеже закрылась выставка «Православная Русь» (рос.)
  4. Выставка «Моя история. Рюриковичи», сайт «МВО МАНЕЖ» (рос.)
  5. Выставка «Моя история. Рюриковичи», сайт «Музеи России» (рос.)
  6. Патриарх открыл выставку «Рюриковичи» в «Манеже», 04.11.2014, сайт «РИА Новости» (рос.)
  7. «Путин с его видением истории», Комментирует историк Никита Петров (Видео), 5 ноября 2014 (рос.)
  8. Путин: инструктаж для историков, November 6, 2014, Yeghiazaryan.Info (рос.)
  9. Путин: инструктаж для историков, 6 января 2015, сайт «Радио Свобода» (рос.)
  10. Татьяна Меликян, «Путин на встрече с историками осудил Ярослава Мудрого: ошибся с преемниками», 5 ноября 2014, сайт ЗАО Редакция газеты «Московский Комсомолец» (рос.)
  11. Новая история Крыма: Путин дал ценные указания ученым. Тривалість: 00:13:39 на YouTube (рос.)
  12. Андрей Плахонин: «В рубрику ПТН-ПНХ. Про зустріч Путіна з молодими російськими істориками», сайт «Ликбез» (рос.)
  13. В России собирают подписи за увольнение профессора Дугина из МГУ - за прямой призыв "убивать украинцев, 15.06.2014 р., сайт "Цензор.НЕТ" (рос.)
  14. Дугин о "малороссах" (рос.)
  15. Александр Дугин - Украинцы это не "малороссы", это "мелкие россы" (рос.)

Виправте мій одрук

Українські рушники

Шановний Івановичу. У назві «Створення Портал:Черігівщина/Зображення» у мене випала літера «Н» після «Р», будь ласка, виправте.--Lorry (обговорення) 13:34, 2 серпня 2015 (UTC)

  • І чому це оті люде не втомлюються мутузити (знайдуть і час, і ентузіазм !!) і НЕ находять хлилинку просто подякувати ? Хочу бути з останніми... Треба покласти край «мутузенню» за портал:Чернігівщина, я пригляну за порталом поки що. Сподіваюсь, трохи перегодом Ви зробите додатки у розділи «геральдика» та «адмністративий устрій».--Lorry (обговорення) 14:45, 2 серпня 2015 (UTC)
    Lorry, тепер через аналіз рубрики "Нові статті" дав шаблон "Запрошення" з проекту "Чернігівщина" на особ.стор. їм: згуртовувати відповідно концепції в Вікіпедія:Проект:Портали, структурувати й систематизувати відповідно галузей (це як приклад щодо моїх пояснень вам). Залишилося адмінам-патрульним брати вузьку галузь в якій вони орієнтуються як мінімум... --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:52, 2 серпня 2015 (UTC)

Новостворений Портал:Бібліотеки і книги

Вітаю, шановний Івановичу ! Насмілився створити новий портал, позаяк уже є багацько цікавого матеріалу, що вимагав узагальнення і систематизації. Ще більше матеріалу буде завантажено з часом, бо книг мудрих багато не буває. При наявності часу і бажання подивіться і підключиться до виправлення невдалих місць. Прохання не зменшувати сову, бо при зменшенні вона погано «прочитується». Нехай портал залишиться трохи грубувато вибудованим. Вітаються всі Ваші пропозиції і аналітика, спокійно обговоримо як завше.--Lorry (обговорення) 12:48, 4 серпня 2015 (UTC)

  • Lorry, прошу вас прийняти від мене уточнення проти персоніфікації не-одушевлених предметів (принципово філософське питання ) - "книг мудрих" не буває, бо Ви стверджуєте як поет Олександр Пушкін, який з книгами говорив, і навіть прощався з ними перед смерттю! Але ви вільнодумна українська особистість Щодо вашого по-фрнцузьки новаторства - креативно!!! Не оглядаймося, робіть самобутньою УкрВікі. Прошу вас прийняти від мене пропозицію перейменувати на Портал:Книги, і з'єднаю ваш твір з "Portal:Books", почну трошки втручатися. Яка ваша думка? --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:29, 4 серпня 2015 (UTC)
  • У АнглВікі окремо є Portal:Library - Portal:Library and information science. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:32, 4 серпня 2015 (UTC)
  • :: Пропозиція цікава, але куди подіти бібліотеки ? Мої улюблені бібліотеки , острівці іншого, не брудного світу,де мені було так затішно — через це я виставив «бібліотеки» у назві на перше місце. Там за планом будуть і статті про бібліотеки. Пушкін був ейдетиком, це допомагало у пустенькому степу чи на порожньому узбережжі бачити хто зна що і... швиденько переносити це на папір. Читайте так "книг мудрих авторів", підемо на компроміс. А зробити дві назви портала ніяк не можна ? Ваші пропозиції ? Порталу обов'язкові інтервікі чи ні ?--Lorry (обговорення) 17:43, 4 серпня 2015 (UTC)
  • Посилання на інші розділи - це правильно. І множина у назві "Portal:Books" - більш вдала для вашого "Портал:Книги", бо від поняття "збірка книжок" - Біблія та бібліо-Тека. Пропоную перейменувати ваш портал у "Портал:Книги" і з'єднати з "Portal:Books". Бібліотеки як збірки книг можна мати на такому порталі як окремий розділ, і окремо розділ "електронних книжок", "старовинних книжок", стародавніх книжок з глини та з пергаменту, сувої, на СД-дисках і т.п.. Світ книг включає і місце зберігання, бібліотеку дома, в школі і т.п.. Назва має бути компактна, оскільки вважаю в АнглВікі невдало є оця «жуйка» розтягнута → "Portal:Library and information science". Нелогічним вважаю і в УкрВікі подрібнення на "Портал:Українська література" та "Портал:Сучасна українська література". Якщо ви згідні я буду перейменовувати на "Портал:Книги". --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 18:05, 4 серпня 2015 (UTC)
  • Для формальності раджу вам все ж поставити вікціпідпис в проекті "Портали".--✍ Крупскі Алег обг · внес @ 18:15, 4 серпня 2015 (UTC)

Блокування 7 серпня 2015

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 5 діб.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

систематичні порушення ВП:НО: [8], [9], [10] --ASƨɐ 11:40, 7 серпня 2015 (UTC)

  • AS, це ви знов зловживаєте своїм статусом адміністратора ви за матюки (російську ненормативну лексику) на одну добу іншого вікіпедиста заблокували (що легко встановити), а потім мене на тую ж одну добу - за фразу "і вам подібні" й інші невинні фрази Можу інші приклади наводити про ваше спотворене уявлення про правила Вікіпедії та етику. Але наразі самий популярний анекдот серед репресованих у СРСР для ілюстрації (в оригіналі):
Подходит пьяный офицер НКВД к телеграфному столбу (еле на ногах стоит) и говорит заплетая языком: "Ты чё тут стал на моей дороге? Врылся, окопался - войны хочешь? Ага провода тянуться от тебя - врагам в США передаёшь что-то, ты против Советской Власти? (глотает из бутылки водки снова) Я тя посажу в тюрягу! Почему молчишь? Ты меня не уважаешь! Я имею права после службы... Твою мать...мать... (глотает из бутылки водки, падает, писает под себя)".
--✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:56, 7 серпня 2015 (UTC)
  • P.S. - Не на вашу користь свідчить знищення вами тексту саме там (Вікіпедія:Запити до адміністраторів), де вам подібний займався обмовою (ось цей ненависний вам і вам подібним текст): Мета його та йому подібних агресивно налаштованих з ідеологічних міркувань не допомагати у занедбаних статтях розвивати їх А ЗНИЩИТИ ВСЕ з хитрою маніпуляцією правилами УкрВікі (доказ → Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/26 травня 2015 -Brunei (обговорення) 16:32, 26 травня 2015). Не випадково, що він прийняв проросійську сторону вандалізму щодо моєї редакцій у статті «Московія», тут я подавав заявку проти вандалізму двічі - перший раз визнали це вандалізмом. Потім викинули навіть провідну думку НТШ з фотографіями з музеїв з арабським текстами на монетах та на шоломах князів Московії, хронологію васалів Золотої Орди в Московії, навіть україномовне слово «Московщина» з джерела НТШ і т.п. (доказ - Обговорення:Московія). Організоване лобіювання погляду російського на історію, витинається український погляд на історію, все за планами В. В. Путіна переписати історію свідомо + симпатики цього Може ви ще почнете цитувати скоро російські підручники? В РосВікі не толерують щодо українських джерел... --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:22, 7 серпня 2015 (UTC)

Статтю Алатир (руна) номіновано на вилучення

Стаття Алатир (руна), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 7 серпня 2015. Що ще можна зробити? Brunei (обговорення) 18:22, 7 серпня 2015 (UTC)

Статтю Вітер (руна) номіновано на вилучення

Стаття Вітер (руна), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 7 серпня 2015. Що ще можна зробити? Brunei (обговорення) 18:32, 7 серпня 2015 (UTC)

Про ваш позов

Доброго вечора! Намагався прочитати ваш позов і зрозуміти ваш хід думок. Але в мене виникло одне питання, відповідь на яке я хотів би отримати. Ви закидаєте мені, що в мене немає (...) академічної культури навіть поставити під сумнів власну точку зору абстрагуючи на користь об'єктивізмові, мовляв їхня позиція це «пуп Землі» навколо чого має обертатися УкрВікі. Тож у мене питання: а чи можете ви поставити під сумнів свою власну точку зору щодо статей про руни та об'єктивно оцінити їх якість, розглянувши не лише точку зору майстрів рунної магії, а й інші точки зору? Дякую — NickK (обг.) 21:54, 12 серпня 2015 (UTC)

  • Чек'юзер, редактор, адміністратор NickK, твоя провокативна манера - і хід думок примітивного школярика З досвіду: Через один місяць пацанячої дурі, хрестоматійної підліткової агресії відповідно вікової психології в аудиторії вишу мої студенти починали дарувати мені солодощі зі своїх обідів узятих з дома, показувати свої взяті з дом.альбомів фотки, радитися зі мною щодо складних життєвих проблем..."ми вас любимо" кричали "як батю", і в спину кидали фрази "Алілуя!" Іншим викладачам вони бува викрикували російським матом брутально сперечаючись... Я питавсь, вони відповіли: "Ви суворий, але справедливий, ви не берете хабарів, а тут знаємо скільки коштує кожен, але ви вимагаєте тільки знань, ніколи не використовуєте на помсту для оцінки знань наші злі вчинки..." Мені треба було завжди витерпіти коло одного місяця злі вчинки після початку лекцій в кожній новій групі чергового потоку студентства. Були придурки - студенти їм морди били, щоби не зривали моїх лекцій і т.п., студенти слідкували за тим, щоби мені вже було добре, бо я їх вчив як зробити їм добре відповідно аксіологічної шкали. Ти і тобі подібні не на того напали! І тепер скільки вам треба часу, щоби опинитися в когорті битих чи приязних до моєї точки зору? --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 05:15, 13 серпня 2015 (UTC)
    Пане Олеже, що ж я вам такого зробив, що ви мене вирішили змішати з брудом? Я не можу зрозуміти, чи то моє прохання об'єктивно проаналізувати статті про руни так на вас подіяло, чи то ви завжди в такий спосіб спілкуєтеся? Я поставив чітке питання і утримався від оцінок вашої особистості, натомість, ви так і не відповіли по суті, натомість приділивши всю репліку своїм думкам про мене. Я не вважаю такий стиль спілкування прийнятним — NickK (обг.) 11:00, 13 серпня 2015 (UTC)
    • NickK, репліка "змішати з брудом" - це ваша фантазія, бо нікуди не замішував. Ваше фраза "не можу зрозуміти" - це ваше право. Ваше припущення - "завжди в такий спосіб спілкуєтеся" є ознакою виставити самого себе на кращому тлі, як й інші дотичні... Ваш внесок у розвиток фахово близької вам математики та економіки - це буде чудово (відповідно репрезонтованої вами інформації про себе на особисто вашій сторінці). І "ви так і не відповіли по суті" де ваші докази мого голосування проти редагованих вами статтей чи створених вами статтей в галузі математики та економіки??? А ось мій додатковий доказ - ваша позиція щодо гуманітарної царини під №5 → Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/7 серпня 2015 в розділі "5 Мир (руна)". Вважаю ми скоро порозуміємося --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:26, 13 серпня 2015 (UTC)
      Якщо вже на те пішло, то я коротко скажу свою думку про вас. Своїм першим переконанням ви зазначили те, що ви християнин, і я вважав вас духовно багатою людиною. Тепер ви мене закидаєте мені те, що моя позиція це «пуп Землі» навколо чого має обертатися УкрВікі, а потім питаєте, скільки [мені] треба часу, щоби опинитися в когорті битих чи приязних до [вашої] точки зору?. Для мене така заява несумісна з християнською етикою, а більше схожа на заяву самодура чи лицеміра. І з тими, і з іншими мені бридко мати справу, тож перепрошую, але я не бачу можливості порозумітися з вами. Ще раз перепрошую за перехід на особистості, але якщо ви дозволяєте собі сказати все, що думаєте про мене, то і я сказав прямо, що думаю про вас — NickK (обг.) 11:46, 13 серпня 2015 (UTC)
      NickK, ваша "компетентність" в християнській етиці така ж як й в інших гуманітарних напрямках, дилетантська - я поважаю ваш вибір, але вказую на нього. Ваша репліка "самодура чи лицеміра" свідчить про ваш особистий досвід з характеристикою вас самих і вам подібних, ніж про мій та про моє й мені подібних. Ваше - "ви мене закидаєте мені" є не вірне, нічого я не закидав вам. А запропонував я - а у відповідь у вас пусто! Ваше суб'єктивне спотворення - "заява", бо вам заяв я не робив. Стара "штучка" вами ужита з надр ЧК-НКВД-КГБ-ФСБ, що любило й любить вашу репліку "християнин" немов шмаркатися в бік віруючих для відверто-цинічного садизму й маніпуляцій словесами (не виняток їх відомі дії з маніпуляціями на релігійну тематику як елемент політтехнології і в "ДНР-ЛНР-Крим наш"). Ви попалися на цьому стереотипі Ваша реакція на образно-асоціативний вислів "когорті битих" - є проблемою вашого понятійного аппарату або вашого навмисного бажання так виставити. Саме тому що ваша "позиція це «пуп Землі»" (згідно вашого акценту) ви не реагуєте на приязнь моєї фрази "ми скоро порозуміємося" (це дуже важлива деталь), але використовуєте дещо для штучного нагнітання конфлікту там де його нема, бо вам треба заплановане "не бачу можливості порозумітися"... Ви знову попалися Ваше - "мені бридко" свідчить, що маєте забагато сантиментів. Якщо пишете "тож перепрошую+Ще раз перепрошую за перехід на особистості", тоді ще раз повторюю - ми скоро порозуміємося Дошкулити у вас не получилося, бо я знаю з ким маю до діла Раджу вам відволіктися, послухати спокійну музику, почитати щось цікаве, подивитися щось добре пригадуючи про відсутність у мене намірів конфліктувати, що нижче є текст від мене: "...ви чудові люди"...що це ви розпочали провокаторство - "Про ваш позов"... Всі ваші дотичні дії - це не переконати вашими добрими вчинками, а змусити мене до вашої позиції --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 12:24, 13 серпня 2015 (UTC)
      От у чому ви праві, так у тому, що я не фахівець у християнській етиці, а радше споживач: я ніколи б не пішов до церкви, де священик казав би мені, що в мене хід думок примітивного школярика, і який би замість відповіді на моє питання став би на мене хибно свідчити, закидаючи будь-що від неосвіченості до ФСБ. Я можу порозумітися з людьми, з якими в мене різні позиції з певного питання, але я не можу порозумітися з людьми, які переводять розмову на особистості. Тож якщо ви справді хочете порозуміння, будь ласка, не переводьте розмову на особистості. Дякую — NickK (обг.) 13:14, 13 серпня 2015 (UTC)
      • NickK, ваша репліка не переконлива: "Я можу порозумітися з людьми, з якими в мене різні позиції з певного питання". Бо напр. я не ставив мету вас переконувати визнаючи за вами відмінність Щодо визнання вами вашої некомпетентності в етиці - чудовий вчинок. Звідси не бійтеся визнавати свою компетентність в математиці та економіці, дискутуйте на захист статтей даної тематики. Ваша фраза "я ніколи б не пішов до церкви, де священик казав би мені, що в мене хід думок примітивного школярика" означає що ви це собі давно придумали виправдання для не практикування віросповідання, бо той хто хоче - рахується з тим, що реально люди з чимось більшим є. Тому я достатньо скромно до себе ставлюся визнаючи авторитети міжнародного рівня, напр. НТШ. Ваша спроба реплікою - "від неосвіченості до ФСБ"...це у вас нехіть бути вільним від таких стереотипів, а вони вивіску тільки на "ФСБ РФ" поміняли, в нутрі теж саме що було в СРСР, впливали на суспільство - багато хто став рабськи носієм такого світогляду. У вас невдала фраза "хибно свідчити", бо я у створеному тут вами розділі вказав посилання, де ви залишили ваш слід як доказ вам, а ви не навели аналогічних доказів з мого боку щодо моїх вчинків проти вашого редагування --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:39, 13 серпня 2015 (UTC)
        Будь ласка, припиніть писати про мене неправду. Ви не маєте інформації ні про мою освіту, ні про моє віросповідання, ні про мій досвід, ні про те, як я ставлюся до авторитетних людей, ні про мої політичні чи історичні погляди, але дозволяєте собі давати їм оцінки. Те, що ви в чомусь компетентніші за мене, не дає вам права це робити. Будь ласка, припиніть обговорення моєї особистості, інакше мені доведеться звернутися з проханням вжити заходів для припинення цього. Дякую — NickK (обг.) 13:54, 13 серпня 2015 (UTC)
    ВП:НО почитайте. --Ілля (обговорення) 06:11, 13 серпня 2015 (UTC)
    Редактор+онлайн-волонтер курсу+відкочувач Ілля, дякую за критику, поважаю вашу точку зору. Я знаю про це. Не було навіть натяку в моїм коментарі на вказане вами на адресу NickK, не спотворюйте мій текст на "підгонку" для дискримінації. Не плутайте адекватну критику дій опонента у відповідь на провокацію (вставляння шпильок). Але "класно" зробила кучка "заточку" правил УкрВікі від імені 100% "281505 користувачів" під тоталітарно-деспотичні уявлення одиноко декого - провокувати конфлікт може адмін-патрульний без права йому адекватно відповісти, ставити під сумнів добрі наміри ВП:ПДН опонента адмін-патрульний може а його наміри не можна критикувати як "правосуддя" з літункою Савченко на судилищі в РФ - гра у копаний м'яч (футбол) в одні ворота...а-ля скрєпи ЧК-НКВД-КГБ-ФСБ-ГРУ. На всяку критику дій адміна-патрульного одна відповідь - заблокувати Вікімедія пенязі платить тільки на не гуманітарну галузь "вікі любить землю" до якої ви маєте причетність і т.п. а інші хай будуть рабами УкрВікі безоплатно, закрити їм рот блокуваннями, тут "наша хижа" (тобто ваша) Жодної свободи, тільки "культ особи" певного контингенту, ґето невільництва дописувачів на халяву. Аналізуйте як видаляли мої коментарі, моє редагування й ставляться до моєї точки зору, з тим, що не чіпали понад 40 адміністраторів УкрВікі на стор. Обговорення:Норманська теорія - з вашим ВП:НО. І чому ви особисто з вашим ВП:НО досі й нині не вчинили відповідно ПРЯМОЇ репліки анонімного користувача IP 85.176.140.23 на Обговорення:Норманська теорія (розділ "2 Представники норманізму") ...після вашого не випадкового голосування на стор. Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/7 серпня 2015 І це ваше обличчя - вибіркове правосуддя, етика тільки для своїх, а я і мені подібні для вас чужі! NickK міг не кидати провокативні репліки та послідуюче ваше нагадування ви могли не кидати мені (і це дуже важлива деталь)... а вам виставляти себе самими розумними схоже на діалог: коли я був на вулиці біля пісочниці одна дитина вперше мене побачивши заявила: "Дядя я великий і більше тебе". Я ж як завжди посміхнувся і відповів: "Так, ти самий великий!" Отак і вам заявляю разом з вашим NickK - ви чудові люди, все що ви робите правильно і помилок в ваших судженнях немає. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 06:57, 13 серпня 2015 (UTC)
Вибачте, а вас самих не дістало шукати 5 колону, агентів ФСБ-СБУ-ЦРУ? А ще рахувати, скільки платять адмінам (ні копійки, до вашого відома. Уся фінансова документація по ВЛЗ відкрита і є на сайті ВМУА) і шукати всесвітню змову? --Максим Підліснюк (обговорення) 14:16, 13 серпня 2015 (UTC)

Алежо, не зупинайся давай іще, але подумай сам, що ти написав - «скільки вам треба часу, щоби опинитися в когорті битих чи приязних до моєї точки зору?» За погрози доведеться відповісти!

  • Відповідаю: анонім з АйПі адреси 103.27.66.61, вас ідентифіковано як зайшовшого з країни В'єтнаму міста Ханой - припустимо мабуть володієте хакерськими "штучками" для уникнення ідентифікації вас І ваша витівка свідчить про ваше пусте бажання... Раджу вам йти у проект «Украина» Російської Вікіпедії, ви там покажіть себе, ви вже другий в черзі після Artificial123 (див. «Вікіпедія:Ляльковий театр»)--✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:20, 15 серпня 2015 (UTC)

Чергове повідомлення

Вітаю, шановний Івановичу. У мене гості вдома, працюю з комп'ютером уривками. Наші домовленості залишають повну силу, ничого не скасовано. Ви радієте поки що порожній кульці, однодумців нема, є поки подорожні, на своїй зупинці вони зійдуть... У них не Ваша послідовність і не Ваше бажання наполегливо працювати. Мені все ж було приємно отримати від Вас звістку. Якщо є бажання, приберіть мої недолугості і технологічні неточності у порталі:Модерн та у порталі:Дерев'яна архітектура. Цим я виконав власний план по створенню нових порталів, обидві теми були нічим досі не захищені, до них нема і інтервікі (але комусь треба починати цю працю). Та й захистити їх хоча би порталом було вкрай важливо, вивести з тіні і т.п. Знаючи Вашу наполегливість, наперед дякую, навіть якщо Ви зробите це через тиждень. Не втрачайте творчого запалу, надії — гріють. Моє шанобливе рукопотискання і не тільки.--Lorry (обговорення) 08:41, 24 серпня 2015 (UTC)

Портал:Фантастика

Вітаю! До Krupski Oleg, є питання щодо порталів.--Yasnodark (обговорення) 12:35, 29 серпня 2015 (UTC)

В мене у відповідній рубриці "Портал:Фантастика" на моїй сторінці обговорення.Кілька разів звертався, мабуть ви були заклопотані.--Yasnodark (обговорення) 12:53, 29 серпня 2015 (UTC)
  • Бачив. Щось подумаю зробити. Раджу спочатку обговорювати назву порталу, ваші ідеї - перед їх створенням. Бо вже є портал "Спорт". Нащо "укр.спорт"? Сили розпорошувати... Хто наглядати буде? Краще навколо загальної одної теми різні підтеми (в рубриках) мати, єднати сили однодумців. А Вікіпедія:Проект:Фантастика прошу відновити, знищений видко вами. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:09, 29 серпня 2015 (UTC)
До Krupski Oleg. Портал присвячений саме українському спорту. Він має право на життя. Як Портал:Український рок чи Портал:Українська література. За цим порталом буду наглядати, щодо іншого майже мертвого порталу більш широкого профілю - відношення не маю - нехай за ним стежать ті, хто його створював.--Yasnodark (обговорення).13:37, 13 серпня 2015 (UTC)
  • Будь-ласка, слідкуйте за моєю працею, поважайте моє редагування та мої поради. Логічно аналізуйте як зробити добавки після моїх редагувань. Ви дуже багато наробили абракадабри Не робіть мені або іншим проблеми з витратами часу та зусиль на роботу виправлення. Проблема - ваше небажання спитати в мене перед вчинком, ваше генеральне бажання (за будь-що) створити, втулити після мого прикладу "по своєму". "Вставки" вашої інформації на порталі є хороші, але ви не подбали над тим, щоби їх оформити відповідно. Це - брак вашого досвіду або ваші лінощі. Прошу попрацювати над собою, запозичити як роблять в інших. Вікіпідпис свій поставили в проекті - я почну поволі оформляти проект. Так само - не ламайте його, а слідкуйте як... а тоді... Ви маєте дати можливість згуртувати навколо себе симпатиків фантастики відповідними своїми манерами, зробити так, щоби вами створений портал хотіли бачити всі. Не тільки для себе робіть. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:50, 29 серпня 2015 (UTC)

До Krupski Oleg.Вітаю ще раз! Прошу згадувати моє ім`я, щоб я знав про повідомлення. Ваші редагування та поради ніколи не зневажаю та намагаюся логічно аналізувати, як зробити добавки після ваших редагувань. Проте не завше виходить зробити аналогічно - перш ніж до вас звертатися, я кілька разів перероблював та виправляв помилки, та часто збоку видніше. Як бачите, 2-й портал створив без вашої безпосередньої допомоги - з першим довго микався та за прикладом не виходило - поки не допомогли. Щодо абракадабри я прошу розшифровувати - можливо не про всі проколи знаю.--Yasnodark (обговорення) 14:24, 29 серпня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Виноградов М.В..jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Виноградов М.В..jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 09:32, 2 вересня 2015 (UTC)

Англійська вікі

Вітаю! В англівікі купа стеттей на кшталт Ostrogski family. Може, чимось зарадите? Дякую!

  • Я знаю про це. А що саме треба? - Не забувайте ставити ваш вікіпідпис. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:52, 14 вересня 2015 (UTC)
  • Бо то могли писати "поляци" на еміграції, альбо з англомовних джерел польських націоналістів брали бездумні писаки. Це та ж сама тема з "Київ" чи "Кієв" - в АнглВікі з подачи російських фашистів; а навіть зауважу - є калька за грецькою зневажливою фразою "варвари слов'яни - і греки культуру їм принесли" з візантійських зразків (ця придурь навіть у "дипломованих" хохлів "торчить" і "сквозить" у сучасних текстах «Енциклопедії Історії України» писаних стереотипно за грецькими джерелами, вони як мавпи написали калькуючи й не абстрагуючи). Варто хоча б мати статус адміна, превентивно ставити захист на статтю з правкою проти таких недоумків (відповідно внести зміни в правилах). Бо інакше - це марнування часу (я вже давно став над цим задумуватися - куди витрачаю зусилля), може прийти черговий вандал-придурок й виправить проти правильної твоєї редакції; це стає як писанина на піску під час зливи та вітру (в академічних колах це "елементарне поняття", і не опускаються до рівня поясненнями таких речей люмпенам, а тут навіть "заповідник дурисвітів" культивують). Спробуйте їм там пояснювати - поналазить одоробло таке саме як в РосВікі, ПолВікі, наркомовка-БелВікі і тут; кожен з них зі своїм бздиком політиканства (головне у них однаковий "протез" в голові "нєма Украйни"), їх роз'єднює лише немов "перетягування канату" на чию сторону "укр.питання" - на польську, російську і т.п.. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:29, 15 вересня 2015 (UTC)

Про сейченто

Вітаю, шановний Олег Івановичу. Що саме від мене потрібно, що там з «Сейченто» ?--Lorry (обговорення) 18:08, 15 вересня 2015 (UTC)

  • Треба було ставити {{Бароко і необароко}} БЕЗ вставляння в статтю тексту зі згаданого шаблону. Раджу вам передивитися всі ваші статті, де було таке, з метою - такого редагування. В «Сейченто» є приклад мого редагування → "перегляд історії редагування". З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 18:30, 15 вересня 2015 (UTC)

Шаблон:Tl у статтях

Ми не включаємо у статті внутрішньовікіпедійну інформацію. Як мінімум, вона має бути прихована від читачів. Наприклад, закоментована, прихована css-стилями за промовчанням або переміщена на сторінку обговорення. У будь-якому випадку, не безпосередньо в тексті статті. Можете запропонувати якісь вирішення у Кнайпі. --ASƨɐ 09:45, 26 вересня 2015 (UTC)

Створив Вікіпедія:Кнайпа_(технічні_питання)#Внутрішньовікіпедійна інформація на сторінках --ASƨɐ 09:57, 26 вересня 2015 (UTC)

  • Редактори мають мати зручне посилання зі статті про книгу «Білоруська енциклопедія» на шаблон тої книги для вказування джерела у статтях. Шаблон:Tl не використано тепер. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 15:07, 27 вересня 2015 (UTC)
    Читай вище. Така інформація не має бути видимою звичайним читачам. --ASƨɐ 17:31, 27 вересня 2015 (UTC)
  • Ти як завжди чіпляєшся до дрібноти абисте зайвий раз звернути на себе увагу з метою дошкулити й провокувати конфлікти Читачами також є і редактори А редакторам також зручно знати, що є такий шаблон та переходити за посиланням від статті про книгу на шаблон для використання у джерелах інших статтей. Шаблонів багацько як і статтей, але комфортність важливіша за витівки окремих горе-адміністраторів Таке вказування посилання "стаття+шаблон" робить зручною дармову працю вікіпедійцям. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:55, 29 вересня 2015 (UTC)

Вітвицький Богдан

Вітаю! Перепрошую за неграмотне перенаправлення з Богдан Вітвіцький. Тут мене вже ледь не в плагіаті звинуватили. --Бучач-Львів (обговорення) 18:04, 13 жовтня 2015 (UTC)

  • Бучач-Львів, дякую за вашу повагу до мого коментаря. Слідкуючи принагідно за подіями помітив, що "наєзд" на ваше редагування вже перейшов в "наєзд" на вашу особу ...майже як в моїй ситуації. Особливо мене вразив агресивний жлобізм проти вас, коли ви пояснювали елементарні речі зрозумілі серед українства, оскільки в УкрВікі засіли носії не українського світогляду, котрі не сприймають українського, спекулюють "нейтральністю" з "толерантністю" прикриваючи тим вузьколобі їх інтереси тощо. - «Плагіатом» утруднено обзивати вказану вами публікацію в УкрВікі, бо ужито різні джерела в тій статті! В АнглВікі відсутній аналог під гаслом артикулу "Bohdan Vitvitsky". Раджу вам перевірити вказані вами інтернетові посилання у зазначеній вами статті на предмет відкриваємості інфи (щоби не були "мертві"), бо в мене 2 штуки не показали інформації веб-сторніки. Тобто, має бути приступна й перевіряєма інфа (будь-ким з читачів та редакторів), на яку ви посилаєтеся. Причина - унікальність вашої статті, тобто ви перший в Вікіпедії...легко коли є вже на інших мовах стаття писати в УкрВікі. Вказаний порядок "ім'я+прізвище" замість "прізвище+ім'я" обумовлено правилами: Вікіпедія:Іменування статей. Дуже знайоме в генеалогії щодо різних прізвищ - плутанина одного й того самого прізвища, що обумовлене недолугістю переписувачів-писарів у різні історичні періоди в різних державах: Вітвицький=Витвицький=Витвіцький=Вітвіцький. Мені відомі часті скарження в діаспорі про неправильну транскрипцію серед іноземців щодо їх слов'янських прізвищ на еміграції, помилкове вписування такого бздику в пашпорти...не секрет, є фашизм й расизм у ставленні до слов'ян навіть в англійців! Але невігласи буквоїди в УкрВікі можуть наступити і на цю тему наполягаючи що то є різні прізвища Прошу вас чіткіше сформулювати в чому ви бачите мою участь у → Вітвицький Богдан. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:42, 14 жовтня 2015 (UTC)
    Вітаю! Написав, щоб просто Вас перепросити за нетактовну та неграмотну дію, яку зробив, в першу чергу, стосовно Вас і Шеляженка (гризуть докори сумління). Бо Ви разом з Шеляженком фактично написали майже всю статтю.--Бучач-Львів (обговорення) 09:33, 15 жовтня 2015 (UTC)
  • Бучач-Львів, ви можете її доповнити новими біографічними відомостями про нині живу особу, а також перекласти для інших розділів Вікіпедії. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 20:26, 15 жовтня 2015 (UTC)

Етногенез білорусів

Вітаю! Побачив цю статтю. Спочатку подумав, що то якийсь переклад з Ру - чи БілВікі. Але виявилося, що дуже солідна та грунтовна робота (на мою думку, звичайно) про дуже цікаву статтю. Ви часом не історик? Отже моя просьба така: доведіть її до статусу доброї, а згодом – вибраної. Шаблони і портали – це добре, але допоможіть проекту ДС. Тим більше, що тепер постійно ниють про «динамічність сторінки». Прошу обміркувати мою пропозицію добре. Дякую!--TnoXX parle! 14:41, 10 жовтня 2015 (UTC)

  • Шановний TnoXX, тепер постараюсь доробити! Ви перший у Вікіпедії хто дав моїй праці добру оцінку та запропонував таке. Адже в РосВікі панує не лише до українського питання антиакадемічна фашистськи підла манера, а навіть до польського питання, білоруського й т.п.. Практично РосВікі стала відверто обслуговувати політ.пропаганду Кремля. Саме тому взявся за цю статтю вказану вами, на противагу їх позиції щодо даної статті на рос.мові. В наркомовці навіть зробив зауваження щодо даної статті на білорус.мові, бо Білоруську Вікіпедію Росія вирішили "прогнути" так само як все в Білорусі під політиканське проросійщення "нагнули". Аналізуючи джерела й текст у вказаній вами статті ви помітите, що є мій стиль викладення і у статтях Полоцький собор, Тадеуш Рейтан та ін.. З повагою до вас --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 19:54, 11 жовтня 2015 (UTC)

Не відкидайте, будь ласка, шаблон із пропозицією перейменування. Він має висіти до завершення обговорення. --ASƨɐ 19:51, 17 жовтня 2015 (UTC)

Статус Файл:Uniate Church in Miensk.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Uniate Church in Miensk.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 19:54, 18 жовтня 2015 (UTC)

Доброго вечора

А чи не поможете мені з Шаблон:Портал:Караїми України. Тато казав, що Ви майстер у цьому, а в мене не виходить. З повагою --Даринка Когутяк (обговорення) 20:05, 27 жовтня 2015 (UTC)

  • Даринка Когутяк, дякую Вам за Вашу увагу до моїх скромних можливостей: Вам треба написати мені що ви хочете бачити в цьому шаблоні (списки, тексти, зображення-фото-файл, текст і якого кольору, і т.п.) - я зроблю. З повагою до Вас та Вашого татка --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:34, 28 жовтня 2015 (UTC)

Наклеп

«Чергуєте на користь рос.політ.пропаганди...ще зашаблонь "нейтр. сумн." на всі статті з історичною правдою про Путіна, Сталіна, Гітлера та ін.»

Прошу взяти слова назад. Це — «умисне поширення завідомо недостовірних відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи».

--В.Галушко (обговорення) 15:34, 12 листопада 2015 (UTC)

  • Поміняєшся у вчинках - висновок не забариться. А будеш вимагати переписувати історичну правду на догоджання симпатичного тобі анархізму - принизиш авторитет Вікіпедії й без того не високий з-за таких як ти і тобі подібних. Ваша манера - це підганяти надумані вами фантазії під правила УкрВікі, провокувати конфлікти та війни редагувань. Тому облиш "ганьблять честь і гідність іншої особи" для наївних... Цікаво не це, а мета й причина твого вчинку з твоїм акцентом на нерідності українського. Далі, повісив шаблон "міркує полишити Вікіпедію" - тоді спочатку знайди замість себе вікіпедистів на кшталт Бучач-Львів та йому подібних. І прошу дуже, не гримай дверима перед відходом --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 21:07, 13 листопада 2015 (UTC)

Блокування 14 листопада 2015

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 доби.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

ред.№ 17037272, ред.№ 17046059. Ссиетматичні порушення ВП:Е та ВП:ПДН --ASƨɐ 11:23, 14 листопада 2015 (UTC)

File:Flag of Finland Air force squadrons without squadron emblem.svg

Вітаю! Бачу цікавитеся геральдикою. Хотілося б дізнатися про вашу думку з питання що мене цікавить. З повагою, --Kwasura (обговорення) 03:41, 20 листопада 2015 (UTC)

  • Kwasura, у вказаному вами посиланні багато протилежних думок. Які переважно мають суб'єктивні вислови. Варто міркувати на основі геральдичних альбомів, художніх атласів, історичних фотозбірок, мемуарів, архівних документів тощо. А відтак вести діалог: аргумент та контраргумент, без політичних стереотипів, широко висвітлювати різні явища. В УкрВікі та ж сама хвороба болота - квакають і провокують конфлікти, як "дитячий садок" заперечують не вимагаючи від себе самих дослідити питання і чекають за це отримати "цукерку", накидають на опонента обурення без сорому за власне дитяче невігластво. Ви почитайте вище за що заблоковували мій профіль на захист "оази амбітних агресорів". Вам стане зрозуміло, що навіть в академічній культурі у діалог не беруть "кого попало", а в УкрВікі "вседозволеність" з патронажем "таких же" адміністраторів... --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:01, 24 листопада 2015 (UTC)

Статтю Силовий гіпноз номіновано на вилучення

Стаття Силовий гіпноз, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 листопада 2015. Що ще можна зробити? MMH (обговорення) 15:27, 12 листопада 2015 (UTC)

По проекту Військова техніка

Доброго дня.

Хто курує проект? Бажано б якось оживити головну сторінку. Частина статей написана. Можливо, пробити, які статті необхідно написати / покращити. Бо там інфа давно не оновлювалася. Пробігти ботом по нових статтях. Якось оживити процес -- Usik64 обговорення 07:47, 25 листопада 2015 (UTC)

  • Usik64 , дякую за ваш виважений лист. Як правило куратором проекту бува перший у списку учасників проекту, засновник проекту. Якщо гуртом можете голосувати в нутрі проекту без відкидання жодного голосу учасника проекту, тоді вибирайте конкретно кого хочете на керівника проекту, на задоволення ваших спільних інтересів. Зичу вам успіхів для розвою УкрВікі. Принагідно я постараюсь "оживити процес" на ваше прохання, бо гроші тут не платять за мою працю, а охоту відбивають своєю інтелектуальною незрілістю. Бо маю і так шкідників - моє редагування атакують підлі невігласи: блокують безпідставно, ревізують й ріжуть інформацію в потрібних статтях створених мною або редаговані мною (не йдеться про технічні питання оформлення); навіть знищили унікальну статтю з військового мистецтва "Силовий гіпноз" (докладно мою точку зору читайте в позові № 51 до Арбітражу УкрВікі). З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:06, 25 листопада 2015 (UTC)
Так а Силовий гіпноз , судячи по червоному посиланню, вже вилучили вороги українського народу... Я би Вам порадив такий фінт. Адміни Вікії вирішили всі статті, що якось стосуються України, писать в один проект http://uk.ukraine.wikia.com/ Українопедія. Можливо, з метою заощадження контенту, поміщайте «критичні» статті туди? А вже після відредагувань, коли стаття набере кілограми буде відповідать хвальоним критеріям значимості та енциклопедичності Вікіпедії (сам в шоці), поміщатимете її сюди. Нас там мало. Немає ніяких арбітражів (це москалі бавляться, а у нас простіше, як у тих моряків: чуть шо - за ХХХ і за борт :0)). В цілому, затишненько -- Usik64 обговорення 09:33, 25 листопада 2015 (UTC)
Забув. Я там на http://uk.ukraine.wikia.com/wiki/user:Usik64 -- Usik64 обговорення 09:43, 25 листопада 2015 (UTC)


  • Usik64 , дякую за ваше приязне листування. Ви інтелектуал, якщо розумієтеся на цьому. Якщо почитаєте мій архів обговорення тутачки хоча б за 2015 р., то зрозумієте тут організовану атаку на моє редагування. Достатньо вам почитати історію редагувань статті "Московія", "Романови", "Слов'янські руни" і т.д.. Дякую за пораду - скористаюся обов'язково, бо "силовий гіпноз" це державний секрет Росії, нема підстав в УкрВікі "прогинатися" під спецслужби РФ. Сподіваюся достатньо буде любому читачу набрати в Гуглі та віднайти цю унікальну інформацію там без отакої УкрВікі. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 13:33, 25 листопада 2015 (UTC)

Прочитав Ваш архів обговорення - 2015

І одразу пригадав моє блокування (назавжди) на руцкой Торадіцийо. Там є цілий портал РБ, де моцкалі ізголяюцця, як би їм пєрєустроїть те чи інше. Рік десь 2011. В черговому опусі шось типу Рєорганізовать Україну (так-сяк-напєрєкосяк) в том чіслє і воєнним мєтодом. Ну, я й напиши, шо якшо рєорганізатори прийдуть до мене до хати, то як вибирать точку пріцела на два пальці ніже срєза головного убора, я не забув... Алєкс Машин і заблокував "За угрози участнікам". А тепер ці участнікі гатять зо всіх калібров і дивуюцця: чьо хахли нас нє любят. Отакі от подвійні стандарти :0) -- Usik64 обговорення 14:06, 25 листопада 2015 (UTC)

  • А вони давно підло готувалися. Є інфа за 2008 р. в Інтернеті з відвертими планами окупації України. Отакий типаж, як тут горе-вікіпедисти які блокували та провокували мене, сиділи такі типажі й в уряді України та розказували: "Це неправда, Росія брат нам". А тепер АТО є... Ця тема легко зрозуміла, спроба "косити під дурника" упізнавана є: Навіть йде інформаційна війна. Якщо вони кучкуються хитро тут для контролю українського інформаційного простору, то є один вихід - організуватися проти них, шукайте як однодумців "штовхати" в адміни та патрульні, щоби переважити то число нерозумних антиукраїнців; вони шпигують за листуванням між укр.вікіпедистами, тому листуйтеся іншим способом, щоби зв'язок вони не відстежили (в РосВікі також шпигують за цим та нищать антиросійські вікі-партії). Порозумітися тут можна, бо в РосВікі нема сенсу доказувати крім аргументів ЗСУ і прогнозованого розвалу Росії. Щодо вашої фрази "до хати"... то навіть до Києва вони не долізуть: У січні 2016 р. піде спад війни проти України згідно аналітичної інформації, а з 2017 р. Україна поволі матиме розквіт, Крим повернуть, рос.війська виведуть, навіть неузгодженість українських кордонів піде на користь України, бо етнічні укр.землі що під РФ нині отримають "особливий статус"... Вам зрозуміло на що я натякаю? Позитивно дивіться на проблему, бо вона тимчасова. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 16:16, 25 листопада 2015 (UTC)
Дякую за позитив. :0) А спілкуватися через альтернативні канали (е-мейл, скайп, аську) я закликав і закликаю навіть україномовних адмінів на Вікії. Бо рашисти і підх*йлятка й там дістали. Як не блокують (бо є хелперами), то влазять в діалог своїм вузеньким довгим рильцем, шо ото без мила прям скрізь. Молодий чоловік з Чернівців на основі відкритого коду Вікії створив українську ЗеВікі (у 2013 ми саме боролися за створення української ком'юніті). То шо, не заблокували? Його на завжди, а мене (бо заступився і почав писати про ЗеВікі) на місяць.
Отже, в плані адміністративного захвату у нас з Вами схожий досвід :0) Мій мейл usik64@mail.ua. Зараз кину болванку -- Usik64 обговорення 19:39, 25 листопада 2015 (UTC)
Читаю. А у Вас не залишилося того ж тексту у вікі-редакторі? Бо посилання неактивні, що не зручно для читача -- Usik64 обговорення 08:57, 27 листопада 2015 (UTC)
Про «Батальйон-14» була серія роликів на Ю-Тьюбі -- Usik64 обговорення 09:12, 27 листопада 2015 (UTC)
  • :Usik64 , підлі особи трьома голосами проти трьох при офіційній кількості 294748 користувачів УкрВікі" знищили статтю "підігнавши" свавільно під правила УкрВікі видаючи позу купки за всю УкрВікі, відвертий їх "междусобойчик" проросійської вікі-партії невігласів та мракобісів-геростратів... Статтю "Силовий гіпноз" можна відновити за умови активності у даному питанні більшості здорових сил тут, хоча я не очікував на таку відверту безсоромну їх агресію та прояв їх неосвіченого дурисвітства: вони тупо переслідують створені мною статті й моє редагування. Від їх ККД (коефіцієнту корисної дії) мало що є для розвою УкрВікі, сумнівним є з їх безкарністю вже така "вільна енциклопедія" у досить конкретних темах (!), не роблять щось вони із занедбаними статтями, але тотально переслідують корисних та активних дописувачів віртуально імітуючи їх право на владу в УкрВікі, навіть новачкам відбивають охоту писати. Достатньо вам почитати обговорення та історію редагувань "Етногенез білорусів" з текстом номінації її на "добрі статті" в купі (в архіві), з активністю тих самих носіїв певної ментальності під банданами-ніками... Тому ще раз дякую за можливість на Українопедії... Кому треба - через Гугл віднайдуть в обхід отакой "вільної УкрВікі" --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:19, 27 листопада 2015 (UTC)
Не потрібно ту статтю тут відновлювати. Не тому, що стаття погана. А тому, що із існуючою системою правил Вікіпедії вона НІКОЛИ не стане відповідною до вікіпедійних шорів. Чому? Це елементарно. Стаття стосується методів роботи спецслужб. Ці методи завжди в усі часи були прикриті завісою держтаємниці. Що ми маємо? Припустимо, я захотів написати про якусь унікальну свого часу техніку. Нехай це буде Т-230 (одна з лінійки). В момент початку експлуатації засобами розшифрування США передана по Т-230 інфа могла бути розшифрована лише за 24 години (коли актуальність її могла бути нульовою). Ну, захотів я, і шо? А нічого. По-перше, я не знаю, з яких техдокументів гриф знято, а які ще є таємні, а тут можна під статтю підлізти. А нєбо в крупну клєтку ніхто не хоче зайвий раз спостерігати. Як і пробувати на собі 40 способов дознанія, шо після Бєрії залишились. По-друге, доходимо до розділів статті Джерела і Посилання. І шо? І пшик. Нема авторитетних джерел. А червону книжку в другому сейфі праворуч хто може перевірити? Ну, є, хто може, але йому пагони і посада на сьогодні дорога, бо тим він годує сім'ю. От тому із всієї продукції ЮМЗ ми будемо писати про красівий модний трактор ЮМЗ-Дніпро. А про якусь там срану ракетку писати не будем. Отак десь і з тим гіпнозом. Хтось шось десь чув, але краще не зачіпати - -- Usik64 обговорення 11:41, 27 листопада 2015 (UTC)
  • Я розумію вашу тезу, але вона не логічно застосована до випадку зі статтею "Силовий гіпноз". Оскільки з джерелами вороги даної статті не хочуть знайомитися огульно атакувавши, або знайомі й навмисно шкодять (що гірше для них), ще гірше - вони стереотипно "на віру" сприймають маргінальні поголоси, чи навіть авторитетним джерелом вважають власне вузьколобе невігластво. Джерела я надав! Більше того, в джерелах зазначено про те, що це вийшло з-під контролю спецслужб і шкодить правопорядку, тому вже працівники спецслужби змушені громадськості висвітлити кримінальні наслідки некерованості ситуації із застосуванням даної техніки гіпнозу носіями цієї техніки гіпнозу в особистих інтересах, а не в інтересах держави, як ізначально було закладено вченими військових наук, військовим мистецтвом. - Достатньо вам вказати на ненормативну лексику хохлацького бидла (з історії блокувань того шкідника), до чого опустився той горе-вікіпедист (тобто його рівень інтелекту та "культури"), котрий нав'язав його ж рівня адмінам до сих пір тримати на статті "Етногенез білорусів" шаблон "перейменування" з метою дискримінації білоруської науки, білорусів, білоруської історії... Витрачати час й сили на безкоштовні статті зрозуміло, але на подолання мракобєсія такого стада в УкрВікі - вважаю не варто без гонорару, хай гине з ними УкрВікі, якщо їм хочеться застосування "вільної" в такий бік енциклопедії З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 16:23, 27 листопада 2015 (UTC)

Чи варто сперечатись

У Вікіпедії відповідь однозначна: Ні. Не варто. Результат тільки стерті букви на клавіатурі.

Чи є альтернатива? Так. Звісно є.

Окрім Вікіпедії є купа вікі-ферм, де можна розміщати інфу, давати посилання, редагувати, вантажити зображення, відео. На вікійний проект я давав посилання. Окрім Вікії (статтю про яку поки залишили) є ще ШоутВікі (ShoutWiki), статтю про яку прибрали "За відсутністю значимості". Там мої проекти:

Wiki name Wiki URL Wiki language Wiki ID
Українські вікі http://uk.wikis.shoutwiki.com/ українська (uk) 3239
Українською http://uk.shoutwiki.com/ українська (uk) 3337
УкрНет після Майдану http://uk.unam.shoutwiki.com/ українська (uk) 6444
Медаль за Честь http://uk.medalofhonor.shoutwiki.com/ українська (uk) 7459

Користуйтеся будь-яким, чи створіть власний на Ваш смак -- Usik64 обговорення 09:50, 30 листопада 2015 (UTC)

  • Usik64 , ви правильно вчинили з цим альтернативним переліком для публікацій супроти встановленої монополії в УкрВікі "інформаційних окупантів" та "інформаційних диверсантів" під час інформ.війни. Тут читають інші вікіпедисти - мають право мати публікувати важливу інформацію, яку нищать у вже підросійсько-совковій УкрВікі. Мета - отримати має читач інфу через Гугл українською мовою. Я тут одного провокатора "вирахував" він як МелВік був блоковоаний й безперешкодно проросійські робив "війни правок" проти мого редагування, тепер його клон є під ніком-банданою "Боґан" з відвертими його атаками на НТШ. Аналогічно йому робив атаки на добру пам'ять Т.Шевченко Бузина, а під час "АТО" Бузина пішов далі "сипати сіль на рану" як черговий "агент впливу". Їх метода оголена: відверта руйнація структури національних укр. символів, національної укр. педагогіки й т.п. в укр. інформаційному просторі (тут не йдеться про наукову критику). З повагою до вас --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:06, 30 листопада 2015 (UTC)
Додам. Я не будую енциклопедій. Правила малих вікі-проектів дещо м'якші: допускається розмовний сленг, викладка матеріалу від першої особи, завантаження власних файлів навіть якщо вони є "похідною роботою". Останнє (заборона на це Вікіпедії) взагалі маразм. У мене поставили на вилучення на ВікіСховищі скріни документів на радіостанцію випуску 1936 року, портрети людей, що померли в 1960 роках. Де я мушу сфотографувати танкетку, яка є десь в Мухосранську в єдиному примірнику? Чи якийсь напівгусінний експериментальний автомобіль, який не пішов в серію, і в природі існують лише масштабні моделі, що рашисським школярикам доступні, а нашим зась? -- Usik64 обговорення 18:23, 30 листопада 2015 (UTC)
  • Я розумію легко вас і вам подібних. Тепер ви аналогічно зрозумієте чому тут в так званій "Вільній енц. Українській вікі" деякі агресивно "косять під дурника" й атакують мої редагування та підло переслідують моє редагування з моїм листуванням через ось це старе відео 2008 року нині наприкінці 2015 року аналізуючи: 05.12.2008 - Дмитро Корчинський на Інтері... як Ванга прям!. Банда УкрВікі з антиукраїнських інформ-диверсантів серед адмінів+патрульних+користувачів має бути ампутована як атавізм... З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:02, 1 грудня 2015 (UTC)

За стирання атавізмів

На жаль, українська Вікіпедія не є українською національною де-факто. А ампутувати цей атавізм, це значить комусь самому собі провести харакірі. То не реально. Доводиться викручуватися у тих умовах, які існують -- Usik64 обговорення 08:58, 1 грудня 2015 (UTC)

  • Дозвольте мені з вами частково в цьому не погодитися. Адже РосВікі змогла через проросійські вікі-партії утворити "парасольку" й накласти її на всі сегменти інформ.простору Росвікі, навіть її видає поборювання вікі-партій: щоби тим самим чином не існували утворення конкурентів антиросійських сил... щось на кшталт "інфільтрації агентури". Китайська Вікіпедія (розділ "2.2 Блокування та часткове розблокування Вікіпедії в КНР") при демографічно великій чисельності китайців у порівнянні з РФ Китай не спромігся так організувати "контроль інформаційного простору" як до того вдалася Рф, хрестоматійно для завдань КДБ-ФСБ-ГРУ. СБУ - гнила структура. Надії на неї нема. Має бути добра воля до згуртування вікіпедистів, як громадянській рух. Напр. я відстежував потік інф. від хахлів громадян РФ дописувачів УкрВікі - вони носії бацили Кремля. тому коли я написав тут "громадянський рух", це - громадяни України. Бо вище я вказав про МелВіка=Боґана з буцімто Австралійської укр.діаспори, а насправді совок на ПМЖ. тобто носій бацили Кремля. І вони та їм подібні кучкуються в УкрВікі та привчають до їх світогляду укр. молодь в Україні, заражають їх хохлацьким вірусом укр.інф.простір. Оскільки укр.мовою може подаватися неукр. зміст, як то було та є в Верховній зРаді (шедевром холацького бидла є там не перервані дипломатичні контакти з Московією, не оголошений стан війни, не визнання юридично війни РФ проти Вкраїни з одиноким АТО й капітулянтським Мінським Договором, не арештована російська власність на теренах України, не перервані бізнес-контакти укр.оліграхату й України з РФ і т.п.)... Категорично вважаю: УкрВікі має не суперечити інтересам нац.безпеки Вкраїни, має висвітлювати ВСІ явища в світі та речі українською мовою, подавати УкрВікі має виключно укр.погляд на історію без москальського вірусу, відповідати укр.педагогіці і т.п.. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:37, 1 грудня 2015 (UTC)

Про татаро-монгольське іго

Хотів Вас запитати. А як Ви ставитеся до тези Володимира Білінського (Страна Моксель или Московия), що:

  • в Московії іга не було; за владу боролися різні гілки як би тепер сказали олігархів; при цьому кожен називав свого конкурента татарами чи ордою? Іго стосувалося лише народів земель Русі.
  • серед «монголо-татар» татари, звісно, були, а от монголів не спостерігалося? -- Usik64 обговорення 12:50, 27 листопада 2015 (UTC)
    Для початку, у статті "Московія" ви проаналізуйте моє редагування через "історію редагувань" зазначеної статті, спробуйте відновити там текст і зображення з джерелами мною колись туди внесені (простим копіюванням з історії редагувань), порівняйте з тезами Володимира Білінського (Страна Моксель или Московия) інших редакторів моє редагування, обговорюйте з іншими хто видаляв моє редагування і слідкуйте за буцімто "дебільністю" тих, хто там "косить під дурника". Сподіваюсь на вашу дотепність, бо я надавав історичну правду в тій статті, а не запропоноване вами. Достатньо мені вам вказати про артефакти вказані мною на арабській мові в Московії та список васалів Золотої орди в Московії наведений мною в тій статті, шаблон оформлення, періодизація, аргументація. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 16:06, 27 листопада 2015 (UTC)
    Після наступного порушення ВП:НО я заблокую вас на тиждень. --ASƨɐ 16:52, 27 листопада 2015 (UTC)
Схоже, Вас тут скоро розстріляють через повішення за шию, доки не помре. Пропозиція. Охайно перенести те вилучене редагування вцілому як статтю у зазначений вище проект. Там є ряд статей Альтернативної історії. При чому, у нашому трактуванні це не вигадки, як у москалів, а цілком доведені трактування історичних подій з опорою на певні джерела, тільки вони розходяться з каноном. Такі собі апокрифи історії -- Usik64 обговорення 17:36, 27 листопада 2015 (UTC)
Шановний ASƨɐ, а Ви цей висновок робите виходячи із сторінки обговорення користувача, чи є моменти у статтях основного простору? -- Usik64 обговорення 17:38, 27 листопада 2015 (UTC)
Ідеться про образи на цій сторінці --ASƨɐ 18:12, 27 листопада 2015 (UTC)
Коли я був маленький, мені казали, що читати чужі листи не гарно -- Usik64 обговорення 18:59, 27 листопада 2015 (UTC)
Ну хоча б дошки оголошень не забороняли читати? Ваша аналогія застосовна до закритих сторінок, а не публічних вікіпедійних. --ASƨɐ 20:47, 27 листопада 2015 (UTC)
  • Usik64 , ви звернули увагу як хитро маніпулюють словами вважаючи вас не розумним, а себе розумніше за вас? А будете з ним сперечатися - він може заблокувати як мені робив та іншим, вони навіть не бережуть таких як Бучач-Львів та йому подібних, вважаючи задоволення їх гонористості важливішим ніж розвиток УкрВікі. Це ж особиста сторінка "обговорення користувача" і аж ніяк не стаття Вікіпедії вже названа "публічною вікіпедійною" для чого вони "заточили" під власне свавілля правила таким самим же методом як "3 проти 3" проголосували для знищення статті "Силовий гіпноз" при чисельності 295218 користувачів в УкрВікі видаючи позу кучки за офіційну позицію суцільно всієї УкрВікі. З повагою до вас --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 11:17, 28 листопада 2015 (UTC)
  • Usik64 , ви кмітливий та освічений - тепер і вам видко... На даний день офіційно 295218 користувачів в УкрВікі, що свідчить про нереальність переслідування всіх, але переслідують мене тут конкретні адміни й користувачі. Вони навіть вживають ВП:ПО свавільно й вібірково не справедливо зі перекручуванням терміну "етика"! Наголошую: Як можна було видалити зі статті "Московія" наведені мною артефакти про монети Московії арабською мовою, шоломи князів Московії з арабськими текстами, список князів-васалів Золотої орди в Московії, з ілюстраціями з Вікісховища, джерелами, вікі-посиланнями і т.п.? Кому це було вигідно якщо офіційна пропаганда РФ заперечує своє справжнє походження та краде історію Русі? Тут хитро маніпулюють словесами (подвійний стандарт нав'язують), підміняють поняття. - Оцініть переслідування адміна, котрий навіть не вступився на сторінці "Обговорення:Норманська теорія" (розділ "Представники норманізму" з репліками проти мого редагування від совків на ПМЖ). - І дозвольте мені з вами категорично не погодитися - це не Альтернативна історія, але історичні факти, археологічні знахідки, музейні експонати, архівні дані! З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 19:34, 27 листопада 2015 (UTC)
  • Usik64 , щодо вашого питання цікава стаття «Снимая маски с монголо-татар» (бонус - ХАЗАРСКОЕ ЦАРСТВО הכוזרים ИЗРАИЛЬ (1997 год русские субтитры)). З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:05, 3 грудня 2015 (UTC)
Щось подібне я вже читав. На жаль, стаття теж не може претендувати на істину. Основні аргументи - малюнки. Проте, всі ми знаємо, що китайці малюють Леніна китайцем, а негри Ісуса - негром. Здається, у Білінського у Мокселі більш вагомі докази, проте титулоносії вважають його фантазером від історії -- Usik64 обговорення 11:26, 3 грудня 2015 (UTC)

Альтернатива

Пропоную звернути увагу на проекти:

Как много блокіровок, полєзних і разних

Це вже нагадує "расстрєлять чєрєз повєшеніє за шею, пока нє помрьот". Я думав, часи середньовіччя минули. Ан нєт.

« — Куда ти завьол нас? Нє відно ні зґі!
— Ідітє за мной, нє любітє мозґі... М.І.Глінка. «Жизнь за царя». Опєра. Лібрєтто. Із нєопублікованного
»

-- Usik64 обговорення 11:19, 4 грудня 2015 (UTC)

Тут адмінити не хочу. Дуже все якось бундючно. Вистачає Вікії і Шоут. Скромнєнько і со вкусом -- Usik64 обговорення 15:11, 5 грудня 2015 (UTC)
  • Певно, що варто поборювати ... Тоді рекламуйте скрізь тут ваш проект, відстежуйте переслідуваних укр.вікіпедистів для відкривання їм вашого "шлюзу" на свободу, створіть статтю або додайте ваші проекти у статті про них. Таких горе-адмінів обрали нерозбірливі їм подібні одинокі користувачі, що не виражає на 100% позиції всієї вікі-спільноти. Зичу успіхів --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:27, 6 грудня 2015 (UTC)

Щодо шлюзів на свободу

Коли видаляли статтю ShoutWiki, думав, підніметься хвиля всенародного гніву, в авангарді якої будуть оті самі переслідувані, гнані й голодні (і спрагнені правди, як в псалмі). Ан нєт. Не потрібні ті шлюзи нікому. Точніше, потрібні одиницям. Їм (одиницям, як оце Вам) видаю інфу в особистому спілкуванні. Результат? Наведу приклад по тій же ШоутВікі. Більше 6 тисяч проектів всіма мовами. Українською 14 (чотирнадцять), із них п'ять, власне, моїх. Люди або підлаштовуються під систему, або просто випадають з обойми -- Usik64 обговорення 10:51, 6 грудня 2015 (UTC)

Блокування 1 грудня 2015

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Систематичні порушення ВП:НО: ред.№ next, ред.№ next, ред.№ next, ред.№ next --ASƨɐ 12:25, 1 грудня 2015 (UTC)

  • Usik64 , ви помітили як він втручається в чужий діалог на О.С., та на підставі нашого приязного діалогу будує його агресію "підсижуванням". Вони необізнані з принципами етики, що порушенням є коли пряме звернення і т.п., але посилаються на буцімто "порушення", коли маю абстрактний вислів... Ще гірше, якщо вони обізнані в етиці з цією її особливістю, тоді вони садистично та цілеспрямовано переслідуючи відверто безкарно зловживають віртуальною владою в УкрВікі, що гірше для них. Адже такий горе-адмін мав емоціональні випади, деструктивні дії та небезпечні для проекту УкрВікі (згідно вислову іншого вікіпедиста на обговоренні спровокованого ним же видалення порталу "Росія"): достатньо вам почитати історію редагувань "Портал:Росія" (де йому ж не сподобалася українська подача інформація про РФ)... З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:39, 2 грудня 2015 (UTC)
Якесь дивне тут блокування. Воно стосується лише статей Основного простору? Бо на Вікії, коли заблокований, - не можеш редагувати нічого, як і користуватися функціями адміністратора -- Usik64 обговорення 11:29, 3 грудня 2015 (UTC)
Це одна з опцій блокування: „Заборонити користувачу редагувати свою сторінку обговорення під час блокування“. --ASƨɐ 12:03, 3 грудня 2015 (UTC)
  • Usik64 , ви помітили як він знову хоче зробити всіх дурнями, але не виходить? Щодо фрази "статей Основного простору" - заблокований доступ ним з приводу мого з вами приязного діалогу на моїй Особистій Сторінці Користувача "Вільної" Вікіпедії поза сферою "основного простору" при залишанні ним редагувати особисту сторінку з продовженням "підсиджування" листування й нагляду за особистими контактами Чекайте, вони ще кучкою отаких во будуть й цю тему "підганяти" під особисте свавілля у правилах УкрВікі видаючи за позицію всієї УкрВікі, нав'язуючи їх дикунський світогляд цивілізованим особистостям! Я їх вже дослідив тут. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:08, 4 грудня 2015 (UTC)
    Ви знову порушуєте ВП:НО. Переблокував на тиждень. --ASƨɐ 09:49, 4 грудня 2015 (UTC)
    @AS: не збагну, що ти робиш. Блокування — засіб попередити можливу шкоду. Спочатку ти блокуєш користувача за образи, але лишаєш йому можливість редагувати свою сторінку обговорення. Він образи не припиняє — ти знову блокуєш йому можливість редагувань в основному просторі і лишаєш можливість редагувати сторінку обговорення, де він може продовжувати порушувати правила. «Можлива шкода» від порушень ВП:Е внаслідок цих блокувань аж ніяк не попереджена. Де логіка, і нащо це так робити? --Yakiv Glück 08:29, 11 грудня 2015 (UTC)
    @Yakiv Gluck: Логіка в тому, щоб не допускати неадекватного користувача до нормальних обговорень. У цьому й полягає попередження шкоди. --ASƨɐ 09:13, 11 грудня 2015 (UTC)
    @Yakiv Gluck:, треба вам номінуватися на адміністратора замість "AS" й можете читати зміст позову № 51 до Арбітражу. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:08, 11 грудня 2015 (UTC)
    @Krupski Oleg: Це навряд, бо я б заблокував одразу і можливість редагування цієї сторінки :)
    @AS: Це обговорення також знаходиться на сторінках проекту, і адміністратор не може дозволяти використовувати його для образ, якщо добре видно, що вони будуть.
    Я розумію, що в даному випадку є певні тонкощі, і що блокування взагалі навряд щось змінить, але теоретично ситуацію вирішено неправильно, на мій погляд. --Yakiv Glück 16:08, 11 грудня 2015 (UTC)

[11] --Бучач-Львів (обговорення) 08:59, 4 грудня 2015 (UTC)

Привітання

Привітання шановному Олегу Івановичу з різдвяними і новорічними святами. Прагну бути першим, хто привітає Вас. Подяка майстру за все, що він зробив у 2015 році для Укрвікіпедії і ще зробить.--Lorry (обговорення) 15:01, 14 грудня 2015 (UTC)

Єжи Крупський

Вітаю і здоров'я бажаю! Є питання: як він русин, то може варто на нього казати таки Юрій? Як шо не то - даруйте. Успіхів! --Бучач-Львів (обговорення) 08:33, 15 грудня 2015 (UTC)

  • Бучач-Львів, дякую вам за ваше інтелігентне зауваження. Хай буде по-вашому "Юрій", але як узлагіднити архівні дані оригіналу прижиттєвих анналів, що він "Єжи"??? --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:40, 15 грудня 2015 (UTC)
    ✍ Крупскі Алег 1) Ні на чому не наполягаю. Але щось трохи ріже слух, що він не поляк - а зветься по-польськи. Якщо б, припустим, знайти якісь докази, що він, припустимо, вимагав. щоб його називали тільки Єжи - то варто, щоб і назва була відповідною. 2) Хочу з вами порадитись. Виявляється, Маврицій Дідушицький у своїй книзі про рід Дідушицьких назвав особу Івасько Сенявський. Це, як на мене, підтверджує, що рід як не руський, то «обрусілий». То я тепер пропоную всіх Сенявських називати по-українськи, хоч сам створював про деяких з них стаби, називаючи їх по-польськи. Прошу сказати свою думку з того приводу. Тут одна дискусія. Дуже дякую!!!--Бучач-Львів (обговорення) 14:52, 15 грудня 2015 (UTC)
  • Бучач-Львів, буду вам вдячний за таке джерело! Оскільки я таких ще не зустрів, бо в Європі забороняли писати національними мовами - лише латинською мовою; а Річ Посполита намагалася вести документи більше польською мовою. У мене є підозри, оскільки (джерело в статті вказане) він займався справами русинів-литвинів-руських у ВКЛ, що можуть бути оригінали друку (чи рукописи) де мали би писати не польською мовою його ім'я. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 15:23, 15 грудня 2015 (UTC)

Вітання!

Вітання з Різдвом Сонця! Христос ся рождає! --Бучач-Львів (обговорення) 14:11, 25 грудня 2015 (UTC)

  • Дякую за привітання. Взаємно! Сподіваюсь ми з вами вернемося до питання українського літочислення 7524 року від сотворення світу... Прохання до вас ваша думка чи правильно я вчинив в редагуванні "Росіяни" (перегляд історії редагувань). Я не проти Галушко - Обговорення користувача:В.Галушко (розділ "45 Прохання"). Але прибирати мою редакцію - дивна проросійська педантерія. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 17:05, 25 грудня 2015 (UTC)
@Krupski Oleg: Вітаю вас з прийдешніми святами. Також вам бажаю наснаги у житті реальному та вікіпедійному. З повагою.--Yasnodark (обговорення) 13:06, 31 грудня 2015 (UTC)
@Бучач-Львів:. І вас також вітаю. З повагою.--Yasnodark (обговорення) 13:06, 31 грудня 2015 (UTC)
Обом бажаю витримки, поміркованості і терпіння.--Yasnodark (обговорення) 13:06, 31 грудня 2015 (UTC)