Обговорення користувача:Columbia16

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Columbia16!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків тільд (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Lexusuns 21:52, 8 серпня 2011 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

--Krupski Oleg (обговорення) 21:31, 13 березня 2013 (UTC)[відповісти]

Тиждень років[ред. код]

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії Caligula!

В минулому ви створили 26 статей Вікіпедії та додали 105 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 00:42, 24 квітня 2014 (UTC)[відповісти]

Ваш обліковий запис буде перейменовано[ред. код]

08:47, 20 березня 2015 (UTC)

Обліковий запис перейменовано[ред. код]

00:34, 23 квітня 2015 (UTC)

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Caligula~ukwiki!

В минулому ви створили 37 статей Вікіпедії та додали 125 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 19:49, 28 січня 2016 (UTC)[відповісти]

Шаблон Edited у статті Делонг Павло[ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Делонг Павло був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:26, 23 травня 2016 (UTC)[відповісти]

Статтю Міхал Фігурський номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Міхал Фігурський, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 25 травня 2016. Що ще можна зробити? Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 14:54, 25 травня 2016 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Вікімарафону-2017![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Columbia16!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2017, присвяченого 13-річчю української Вікіпедії!

Протягом трьох днів (28—30 січня 2017) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні: звісно ж, у нас будуть традиційні зустрічі в Києві, Харкові чи Львові, але вікіпедисти зустрінуться також у десятках інших міст і містечок по всій країні. У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі у вашому місті!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 14:25, 28 січня 2017 (UTC)[відповісти]

Пропозиція тижня відеоігор[ред. код]

Вітаю! Можливо вас зацікавить пропозиція провести Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Тиждень відеоігор. Основний акцент планується робити на ігри з українською локалізацією та від українських розробників, але писати можна про будь-які відеоігри. Якщо цікаво, то долучайтеся!

Місяць хронології[ред. код]

Пишу як учаснику аналогічного тижня 2014 року. --Brunei (обговорення) 13:29, 11 грудня 2017 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Вікімарафону-2018: напишіть статтю до дня народження Вікіпедії![ред. код]

Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Columbia16!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2018, присвяченого 14-річчю української Вікіпедії!

Протягом чотирьох днів (27—30 січня 2018) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні. Їх понад 50, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 08:38, 26 січня 2018 (UTC)[відповісти]

Вдячність за участь у Місячнику хронології[ред. код]

За участь у Місячнику поліпшення хронології
Дякуємо Вам за участь у Місячнику поліпшення хронології у Вікіпедії! Завдяки вашій наполегливій праці врятовані від зникнення десятки надкоротких статей, а Вікіпедія збагатилася новими статтями про роки й десятиліття. Columbia16, ця стародавня зірка — символічна вдячність за ваш внесок. Принагідно запрошую Вас до новоствореного Вікіпроекту з історії. Наснаги Вам, пишіть ще!
--Brunei (обговорення) 21:20, 4 лютого 2018 (UTC)[відповісти]

Вітаю @Columbia16:!, вже розпочалася реєстрація щодо участі у тематичнику фантастики, що стартує у вересні, для участі в тематичнику запрошую зареєструватися на сторінці. Сподіваюся на вашу участь та створення статей, зокрема з теле- і кінофантастики.--Yasnodark (обговорення) 13:34, 4 вересня 2018 (UTC)[відповісти]

Вітаю @Columbia16:, дякую за реєстрацію, проте я прошу вас не створювати стаби про тих видатних авторів та твори, що мають кращі статті в інших розділах, бо такі статті не поліпшуються роками, краще створіть менше та краще, тобто не женіться за кількістю, а створіть менше статей та якіснісніше. А якщо вам подобається створювати невеликі статті про твори та фантасти, то обирайте статті такого розміру в іншомовних розділах іперекладайте саме їх, щоб не перешкоджати створенню більш якісних статей. І картки-шаблони раджу заповнювати в ручну, бо в автошаблонах нічого змінити не можна, а там вічно виповзає бозна що, як от у Банча - мова творів французька. Не треба забувати і про джерела.--Yasnodark (обговорення) 13:42, 21 вересня 2018 (UTC)[відповісти]

- Привіт! Добре,візьму на замітку,дякую! --Columbia16 (обговорення) 13:51, 21 вересня 2018 (UTC)[відповісти]

Привіт! Дякую за розуміння. От приклади малих статей, які варто створити, проте без полотна тексту і нікому не завадивши, бо кращого варіанту поки нема в принципі:
  1. Невеликі зміни
  2. Пожежна охорона (збірка)
  3. Лист від Клірі
  4. Крижаний світ
  5. Королева імперії
  6. По той бік від брами сну
  7. Неможливі речі
  8. Навіть королева
  9. Остання з Віннібаго[en]
  10. Усі сидячі на землі
  11. Всередині Йова (повість)
  12. Самоцвіти Місяцю
  13. Душа вибирає власне суспільство
  14. Таємниці чужинців
  15. Червоний Пері (збірка)
  16. Поліфемус (книга)
  17. Камелот 30К
  18. The Human Angle[en]
  19. Robots and Changelings[en]
  20. Тіньовий мозок
  21. Вбивство та чари
  22. Джон Ґлоуг)[en]
  23. Юджин Бірн
  24. Ліз Голлідей[en]
  25. Джефрі Гойл[en]. Так само можна створювати не надто великі статті з нуля про сучасні укранські фантастичні твори, особливо короткої форми, та фільми та їх творців, відсутніх у вікі взагалі. І окрім категорій, варто ще додавати портальну стрічку до статей.--Yasnodark (обговорення) 14:09, 21 вересня 2018 (UTC)[відповісти]
Ще один варіант — поліпшення раніше створених стабів:
Вітаю @Columbia16:! Сподіваюсь на ваше повернення до тематичника, зокрема зі статею про когось з поляків чи про твори з переліку вище.--Yasnodark (обговорення) 15:17, 25 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]
Вітаю @Columbia16:! Дякую за нові статті, проте прошу вас оформлювати бібліографію у статтях двома мовами, як у цій статті за зразком «Чужинець у чужій землі» (англ. «Stranger in a Strange Land», 1961), і не забудьте вичитувати статті (подивіться коррективи) та додавайте усі необхідні категорії. З повагою.--Yasnodark (обговорення) 15:24, 1 листопада 2018 (UTC)[відповісти]
Вітаю @Columbia16:, вже розпочалася реєстрація щодо участі на цьогорічну фантастичну осінь, що стартує офіційно 20 вересня, проте розпочинати можна вже зараз, для участі в тематичнику запрошую зареєструватися на сторінці. На жаль вибачаюся за свій косяк - досі не дорахував минулорічну осінь, обсяги підрахунків переважали вільний час та наснагу, тож ще не все дорахував та намагатимусь найближчим часом дотягти цей камінь нагору.--Yasnodark (обговорення) 14:31, 5 вересня 2019 (UTC)[відповісти]
Вітаю @Yasnodark: зареєструвався, будем щось писати ;) --Columbia16 (обговорення) 15:15, 5 вересня 2019 (UTC)[відповісти]

Доброго дня! Дякуємо за участь у місячнику! Ініціатор місячника, користувач Yasnodark, звернувся до ГО «Вікімедіа Україна» з проханням відзначити найактивніших учасників та учасниць акції. На жаль, йому не вдалося підвести підсумки раніше, тому ми тільки зараз розсилаємо форму для збору даних від Вас. Вікіпоштою Вам надіслала форму для заповнення, щоб ми могли передати чи переслати Вам сувеніри--VikaIvankiv (WMUA) (обговорення) 08:05, 10 вересня 2018 (UTC)[відповісти]

Тиждень азійської кухні[ред. код]

Привіт! Дякую за активну участь у створені статей тижденя азійської кухні. Зверніть будь ласка увагу, що на сторінці створених статей варто додавати шаблон:

Сподіваємося на ваш подальший вклад у колекцію українських статей про страви Азії.--Sakateka (обговорення) 09:08, 14 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]

Стаття Прес-секретар Президента Російської Федерації, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 жовтня 2018. Що ще можна зробити? --SitizenX (обговорення) 17:30, 23 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Алехандро Перейра. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Brunei (обговорення) 18:14, 28 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Луї Феліпе Санчез Апонте. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Brunei (обговорення) 18:30, 28 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Altius Nordic Ski Club. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Brunei (обговорення) 18:40, 28 жовтня 2018 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 09:40, 1 листопада 2018 (UTC)[відповісти]

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 20:33, 15 листопада 2018 (UTC)[відповісти]

Переклад[ред. код]

Доброго дня! Якщо перекладаєте статтю не за допомогою Спеціальна:Переклад вмісту, то будь-ласка ставте шаблон {{перекладена стаття}}. Це потрібно для умов збереження інформації про авторів згідно з ліцензією Creative Commons Attribution/Share-Alike. Дякую за внесок! П.С. також будь-ласка вичитуйте, а то є русизми як «группа», чи «пассажири». --『  』 Обг. 05:34, 23 грудня 2018 (UTC)[відповісти]

Подяка за участь у Місяці Польщі[ред. код]

Подяка за участь у Місяці Польщі
Вітаю, Columbia16!
Хочу подякувати Вам за участь у Місяці Польщі. Тоді спільними зусиллями було створено 387 нових статей, поліпшено 5 наявних статей, а також зроблено безліч шаблонів та категорій. Дуже дякую за допомогу! Наснаги Вам, пишіть ще!--DiMon2711 19:12, 17 січня 2019 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2019: напишіть статтю до 15-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Columbia16!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2019, присвяченого 15-річчю української Вікіпедії!

Протягом п'яти днів (26—30 січня 2019) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зробили у Вікіпедії лише кілька редагувань. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Ужгорода до Старобільська, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 15:19, 26 січня 2019 (UTC)[відповісти]

Подяка[ред. код]

За участь у тематичному тижні азійської кухні 2018
Дякуємо за Вам за надзвичайно плідну участь (близько 20-ти статей!!!) у тижні азійської кухні! Завдяки вашому доробку україномовні читачі зможуть познайомитися із різноманіттям страв Башкортостану та інших країн Азії. Columbia16, ця нагорода — символічна вдячність за ваш внесок. Продовжуйте наповнювати українську Вікіпедію смачними статтями про азійські наїдки та напої. Наснаги Вам!

--Sakateka (обговорення) 22:06, 21 лютого 2019 (UTC)[відповісти]

Відеоігри[ред. код]

Добрий вечір, Columbia16. Помітив ваш внесок до статей, пов'язаних із відеоіграми, зокрема створення статті Zusar Vasar, тому хотів би запросити вас до нашого проекту відеоігор. Були б раді новим учасниками! -- ElrONE 17:54, 12 квітня 2019 (UTC)[відповісти]

Запрошення на Тиждень азійської кухні[ред. код]

Вітаю @Columbia16:! Як активного учасника минулорічного тижня азійської кухні запрошуємо Вас взяти участь другому тижні азійської кухні 2019, що розпочався 10 жовтня і триватиме до 30 жовтня. Чекаємо від Вас нових смачних статей про азійські наїдки та напої.--Sakateka (обговорення) 10:11, 20 жовтня 2019 (UTC)[відповісти]

Стаття Террористична атака в Кабулі 11 вересня, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 жовтня 2019. Що ще можна зробити? --Submajstro (обговорення) 07:58, 30 жовтня 2019 (UTC)[відповісти]

Сторінку Магічне прайд паті номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Магічне прайд паті, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 листопада 2019. Що ще можна зробити? --Zvr (обговорення) 13:43, 9 листопада 2019 (UTC)[відповісти]

Переклад 2[ред. код]

Привіт. Бачу, що до Вас уже звертались з аналогічним проханням, тому нагадую — коли перекладаєте статті, зазначайте, що це — переклад, і вказуйте звідки. Це можна робити або через опис редагування, або через СО. Також прошу уважніше вичитувати статті, бо залишаєте дуже багато помилок. Переклад не мусить бути дослівним — повертайтесь до перекладеного, перечитуйте і переписуйте його так, щоб українською воно читалось природно. Будь ласка, не ігноруйте цього прохання, бо тут йдеться про дотримання правила української Вікіпедії.--Piramidion 02:22, 21 листопада 2019 (UTC)[відповісти]

Ви неуважно працюєте з джерелами (Електронна сигарета)[ред. код]

13 вересня 2019‎ ви своєю правкою внесли зміни у статтю "Електронна сигарета" у розділ "користь і шкода". Ви, не зовсім докінця зрозумівши написане у вашому ж джерелі, а тому й схожим чином перепостили інформацію. Ви використовували джерело: https://www.cdc.gov/tobacco/basic_information/e-cigarettes/severe-lung-disease.html У цьому дослідженні йде мова про THC (тетрагідроканабіол) - синтетичні канабіоїди, які доставляли наркомани собі у кров за допомогою електронних сигарет. А ви, цим знехтували, і написали щось незрозуміле, подавши це як шкоду від електронних сигарет. Я видалив цю вашу правку.--109.162.28.248 10:19, 9 грудня 2019 (UTC)[відповісти]

Стаття Салім Яхья аль-Харега, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 грудня 2019. Що ще можна зробити? Олексій Мажуга (обговорення) 23:12, 21 грудня 2019 (UTC)[відповісти]

Забутий переклад[ред. код]

Вітаю. Ви колись перекладали статтю 51. Baeksang Arts Awards та залишили її в поганому вигляді: без джерел, недоперекладеною. Чи не могли б Ви в рамках місячника поліпшення статей її виправити до нормального стабу?--Brunei (обговорення) 14:59, 11 січня 2020 (UTC)[відповісти]

Пропозиція[ред. код]

Вітаю Columbia16! Я не э організатором, проте додав своїх пропозиції до цього кінотематичника. Можливо вас зацікавить.--Yasnodark (обговорення) 15:20, 9 лютого 2020 (UTC)[відповісти]

Оформлення новин.[ред. код]

Добрий день! Дякую, що новини додаєте. Єдине прохання - повніше оформляти джерела. І бажано - УКРАЇНСЬКІ сайти, у ДВ є ж український розділ - там повно новин! Дякую! Див.--Nickispeaki (обговорення) 05:42, 30 червня 2020 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Статтю номіновано на швидке вилучення, оскільки енциклопедична значимість події, описаної там, під сумнівом. Якщо Ви маєте пропозиції чи аргументи з приводу збереження статті, можете звернутися на її сторінку обговорення.--Кучер Олексій (обговорення) 13:16, 4 липня 2020 (UTC)[відповісти]

Сторінку Алура Іден номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Алура Іден, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 4 серпня 2020. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 18:33, 4 серпня 2020 (UTC)[відповісти]

Будь ласка, перевірте свою електронну пошту[ред. код]

Вітаємо, Columbia16: Будь ласка, перевірте свою електронну пошту! Тема: "The Community Insights survey is coming!" Якщо у вас є які-небудь запитання, будь ласка, надішліть електронною поштою surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 17:30, 25 вересня 2020 (UTC)[відповісти]

Xin vui lòng kiểm tra email của bạn[ред. код]

Xin chào Columbia16: Xin vui lòng kiểm tra email của bạn! Chủ đề: "The Community Insights survey is coming!" Nếu bạn có bất kỳ câu hỏi nào, vui lòng gửi email tới surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 18:24, 25 вересня 2020 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

Вітаю Columbia16 ! Запрошую вас до нижнього обговорення фантастичного питання тут, бо схоже пінги не спрацювали.--Yasnodark (обговорення) 16:11, 19 листопада 2020 (UTC)[відповісти]

Сторінку Fortenova Group номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Fortenova Group, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 травня 2021. Що ще можна зробити? --ЛютийПан (обговорення) 06:19, 21 травня 2021 (UTC)[відповісти]

Відзнаки за участь у «Фантастичній осені 2018» у Вікіпедії[ред. код]

Вітаю! Дякую за вашу активну участь у тематичній акції «Фантастична осінь 2018».

Хоч і з затримкою, але ГО «Вікімедіа Україна» буде рада надіслати вам відзнаки та сувеніри за ваш внесок у цій кампанії. Ми відправили вам посилання на анкету для збору адрес та інші деталі вікіпоштою. Будь ласка, перевірте пошту і заповніть анкету.

Ще раз дякую за ваш внесок до розвитку вільних знань українською мовою! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 20:39, 1 вересня 2021 (UTC)[відповісти]

Дякую за відзнаку але я вже забув як зайти на вікі пошту(. Може підкажете? --Columbia16 (обговорення) 17:37, 13 вересня 2021 (UTC)[відповісти]
Columbia16, якщо ваш мейл прив'язаний до вікі, то лист вам прийде на вашу електронну адресу. Перевірте, чи зазначали ви свій мейл у налаштуваннях. Якщо ні — зазначте його там і збережіть зміни--Гуманіст (обговорення) 14:03, 14 вересня 2021 (UTC)[відповісти]
Гуманіст вітаю! Не підкажете людині, ви ж нещодавно мали з цим справу?--Yasnodark (обговорення) 13:53, 14 вересня 2021 (UTC)[відповісти]


Columbia16 вітаю! Вже підійшла до завершення ФО-2021, на жаль цього вам не вдалося долучитися, проте дякую за ваш попередній фантастичний внесок під час ФО-2018 та 2019, що має бути винагороджений 1-ю чи 2-ма книжками (залежно від остаточного внеску усіх к-чів), наймовірніше з переліку нижче:
  1. Том О’Ніл Давні друзі. За мотивами ірландських легенд https://www.yakaboo.ua/davni-druzi-za-motivami-irlands-kih-legend.html
  2. Тиша https://www.livelib.ru/book/1000568891-tisha-peter-hog
  3. Цивілізація статуса https://fantlab.ru/edition281609
  4. Підземна залізниця https://bookchef.ua/product/pidzemna-zaliznitsya-syuzhetnaya-super/
  5. Я – легенда https://fantlab.ru/edition172527
  6. Гарун і море оповідок https://fantlab.ru/edition92075
  7. Лука і вогонь життя https://fantlab.ru/edition92795
прошу розставити книги у списку в порядку пріорітетів (зверху - найбажаніші) і справа зазначити ті, які у вас вже є, якщо ви оперативно відповісте, ми за можливості спробуємо врахувати ваші побажання. І чи вдалося вам заповнити анкету, про яку згадував вище Антон? --Yasnodark (обговорення) 15:19, 20 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
1 Я – легенда
2 Тиша
3 Цивілізація статуса
4 Підземна залізниця
5 Гарун і море оповідок
6 Лука і вогонь життя
7 Том О’Ніл Давні друзі. За мотивами ірландських легенд
Дякую, так я заповнив анкету, здаєтся:) --Columbia16 (обговорення) 20:00, 21 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
Columbia16 вітаю та дякую за відповідь! Антон вже повідомив мені про анкету, також вдячний за чыткысть та оперативність, завдяки цьому ви точно не отримаєте 2 нижніх варіанти. Слід сказати, що початково я саме "Давніх друзів" вам запланував. Більш високі позиції прошу найближчим часом не купувати, бо з них, якщо все буде гаразд, у січні має вам надійти приз, найпевніше він буде з найвищих позицій та це також залежить і від преференцій інших. Проте я спробую врахувати ваш запити якомога краще, тож скоріше за все це буде варіант з першої трійки. З повагою.--Yasnodark (обговорення) 14:24, 22 грудня 2021 (UTC)[відповісти]
Columbia16 вітаю! Хотів спитати у вас, чи ви вже отримали у січні свою заслужену винагороду?---Yasnodark (обговорення) 15:25, 11 лютого 2022 (UTC)[відповісти]
Вітаю! Так дуже дякую за нагороду, отримав все, не було часу написати, через завантаженність на праці) --Columbia16 (обговорення) 16:22, 11 лютого 2022 (UTC)[відповісти]
Columbia16 доброго дня, приємно про це знати, бажаю вам знайти час і приємно почитати, а також наснаги для написання і поліпшення фантастичних статей у вікімайбутньому.--Yasnodark (обговорення) 14:06, 12 лютого 2022 (UTC)[відповісти]
Columbia16, вітаю та повідомляю, що 17 вересня офіційно стартує Фантастична осінь 2023, для участі запрошую реєструватися та приступати, щоб трошки розширити фантастичний розділ укрвікі. На активних учасників очікують призи. З повагою.--Yasnodark (обговорення) 14:17, 14 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Тиждень азійської та африканської кухні 2021[ред. код]

--Sakateka (обговорення) 09:52, 8 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]

Дякую! Спробую щось написати та доповнити. --Columbia16 (обговорення) 18:11, 9 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]

Стаття Джамал Авад Насер, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 23 жовтня 2021, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Gouseru Обг. 23:52, 23 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю, пане Columbia16! В понеділок почали писати про Київщину, був би радий, якби Ви глянули на статті до створення, і ті що до покращення ― може знайдете для себе щось цікаве. Буду радий побачити Вас серед учасників тижня, будь-який внесок буде помічним. З повагою — Шиманський હાય! 15:02, 11 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

Сторінку Джамал Авад Насер номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Джамал Авад Насер, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 11 грудня 2021. Що ще можна зробити? Олексій Мажуга (обговорення) 00:31, 11 грудня 2021 (UTC)[відповісти]

Стаття Шаблон:Авіакомпанії Ємену, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 7 січня 2022. Що ще можна зробити? --Andrei (обговорення) 00:48, 7 січня 2022 (UTC)[відповісти]

Сторінку Passion Technologies Limited номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Passion Technologies Limited, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 січня 2022. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 01:13, 12 січня 2022 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Columbia16!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 09:44, 29 січня 2022 (UTC)[відповісти]

Не видаляйте статтю "Список найпопулярніших музичних виконавців"[ред. код]

Стаття "Список найпопулярніших музичних виконавців" дуже велика тому я пишу її частинами. Не видаляйте будь ласка

Вибачте сталася помилка, гарного дня вам! --Columbia16 (обговорення) 16:24, 5 липня 2022 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

А ми нашу славну Україну, гей! гей! розвеселимо! Запрошення до участі у Книжковій Шафі 2022!
Доброго дня! Запрошую Вас до конкурсу українських Вікіджерел «Книжкова Шафа» 2022, що відбудеться 25 серпня — 1 листопада 2022 року.

Сьогодні є потреба примножити українську культуру, так і інформацію українською мовою. Конкурс поділений на номінації: «Червона калина»: Українське Військо, Це написала вона, Мандри, «Україна в минулому». Дякую! ☺

--Arxivist (обговорення) 06:40, 24 серпня 2022 (UTC)[відповісти]

Подяка[ред. код]

Китайська слива
Дякую за чудовий внесок під час Тижня Республіки Китай 2022! --Andrei (обговорення) 14:00, 30 серпня 2022 (UTC)[відповісти]

Вітаю, пане Columbia16! Агітую Вас, якщо ще залишився порох в порохівницях - долучатися до тематичного тижня континентального Китаю ) --— Шиманський હાય! 08:19, 23 вересня 2022 (UTC)[відповісти]

Цитуючи фразу героя фільму Термінатор: "Я вже старий але не іржавий:), звісно, спробую щось написати;) --Columbia16 (обговорення) 16:30, 23 вересня 2022 (UTC)[відповісти]

Сторінку (А)Полонія номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття (А)Полонія, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 жовтня 2022. Що ще можна зробити? --ZERTINHO (обговорення) 11:40, 20 жовтня 2022 (UTC)[відповісти]

Повідомлення щодо Вікімарафону[ред. код]

Вітаю! Пишу, щоб звернути вашу увагу, що ви створювали статті під час Вікімарафону до 19-річчя української Вікіпедії, однак деякі чи всі з цих статей не подані на Вікімарафон шаблоном на сторінці обговорення.

Якщо ви й не планували брати участі у Вікімарафоні, або ж планували подати на нього не всі створені у цей період статті — перепрошуємо, що потурбували!

Однак якщо ви брали участь у Вікімарафоні, будь ласка, пройдіться створеними вами статтями і додайте на їх сторінки обговорення відповідний шаблон до середи 8 лютого включно. Як це зробити, читайте в інструкції за посиланням.

Також нагадуємо, що за участь у Вікімарафоні можна отримати сувеніри поштою; для цього потрібно записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023/Учасники не пізніше середи 8 лютого. Потрібно мати принаймні одну статтю, створену у період з 26 січня до 5 лютого 2023 року та позначену шаблоном Вікімарафону на сторінці обговорення. Після 8 лютого і перед відправкою сувенірів організатори Вікімарафону перевірять внески на предмет відповідності правилам Вікіпедії; тим часом ви ще можете покращувати статті, створені під час марафону. (Будь ласка, не записуйтеся на отримання сувенірів поштою, якщо вже отримали їх на офлайн-події Вікімарафону).

Якщо у вас є питання, пишіть мені або за адресою wikimarathonwikimedia.org.ua. Дякую за ваш внесок! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 20:08, 6 лютого 2023 (UTC)[відповісти]

Стаття Форест-Коув (Агура-Гіллз), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 5 квітня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Юрко (обговорення) 23:13, 5 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Сторінку Ali Ki Ammi номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Ali Ki Ammi, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 квітня 2023. Що ще можна зробити? — Шиманський હાય! 13:04, 27 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Рейтинги кінофільмів[ред. код]

Вітаю! Я скасував Ваші редагування у статтях Скотолозтво (фільм) і Едемський сад (фільм, 1980), адже поле "рейтинг=" у картці-шаблоні {{Картка:Фільм}} призначено для вікових рейтингів фільмів (згідно з СВКВвУ, дозволені рейтинги 0+, 12+, 16+ та 18+, згідно з MPAA дозволені рейтинги G, PG, PG-13, R, та NC-17, а в інших країнах можуть існувати інші рейтинги). Середня оцінка користувачів IMDb - це не віковий рейтинг, тож не варто їх додавати у це поле. Ба більше, ця оцінка не є релевантною для багатьох кінофільмів особливо в непопулярному, незалежному кіно. --Seva Seva (обговорення) 12:55, 29 травня 2023 (UTC)[відповісти]

Навіщо створена категорія Інстаблогери Росії ?[ред. код]

Поясніть, будь ласка, навіщо ви створили цю категорію ? Соціальні мережі не пов'язані з жодною державою, виключно користувач знає звідки саме на нього підписані користувачі... Яке взагалі має тлумачення ця категорія ? --BlackStar1991 I was born that make this world better 10:42, 13 червня 2023 (UTC)[відповісти]

трохи незрозумів речення: виключно користувач знає звідки саме на нього підписані користувачі... Дана категорія не про підписників, а про Інстаблогерів, які якраз з цієї країни.... за такою логікою то і ця категорія непотрібна "Тіктокери Росії"? --Columbia16 (обговорення) 10:50, 13 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Сторінку Popstar_(альбом) номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Popstar_(альбом), значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 червня 2023. Що ще можна зробити? -- GPV (обговорення) 11:54, 13 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Вікізначок «Вікіпульс»[ред. код]

Вікізначок «Вікіпульс»
Дозвольте вручити вам особливу відзнаку за Ваш внесок, зроблений в рамках Тижня медицини.

Завдяки Вам нам вдалось значно поліпшити якість висвітлення медичної тематики в українській Вікіпедії.
--Mike.Khoroshun (обговорення) 13:48, 1 липня 2023 (UTC) [відповісти]

Дякую! --Columbia16 (обговорення) 05:18, 2 липня 2023 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом[ред. код]

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви входите до числа найактивніших авторів української Вікіпедії, створивши понад 100 статей — тож ви також зробили вагомий внесок до цього зростання й розвитку!

Ви можете долучитися до відзначення 20-річчя вікіспільнотою, де можна буде разом обмінятися спогадами й історіями: реєстрація в анкеті

  • Вівторок 30 січня о 18:00, онлайн
  • Субота 3 лютого о 13:00, офлайн у Києві

З 26 січня до 4 лютого також триває Вікімарафон 2024. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:24, 27 січня 2024 (UTC)[відповісти]