Google Alerts

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Google Alerts
Логотип
Власник Google
Описано за адресою tapor.ca/tools/1150(англ.)
marketplace.sshopencloud.eu/tool-or-service/qMzxEE(англ.)
Офіційний сайт

Google Alerts — служба виявлення та повідомлення про зміну контенту від пошукової системи Google. Служба відправляє користувачеві повідомлення на електронну пошту, коли знаходить нові результати, такі як вебсторінки, газетні статті, блоги або наукові дослідження, які відповідають пошуковим запитам користувача.[1][2] У 2003 році Google запустив Google Alerts, який був результатом зусиль Нага Катару. Його ім'я є на трьох патентах для Google Alerts.[3]

Google повідомив, що система не працює належним чином станом на 2013 рік: «У нас виникли деякі проблеми — попередження були не такими всеосяжними, як хотілося б»[4]. Однак служба як і раніше функціонує і повністю доступна у всьому світі.[5] Google Alerts як і раніше зіштовхується з критичними проблемами продуктивності і тимчасовою регіональною недоступністю, але технічна підтримка Google успішно вирішує проблеми, про які повідомляють користувачі на офіційному форумі.[6]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Як налаштувати сповіщення - Пошук Google Довідка. support.google.com. Процитовано 30 січня 2020.
  2. theundercoverrecruiter.com https://theundercoverrecruiter.com/how-use-google-alerts-live-job-search/. Процитовано 30 січня 2020. {{cite web}}: Пропущений або порожній |title= (довідка)
  3. Kavilanz, Parija (4 квітня 2016). Naga Kataru created Google Alerts. Now he's an almond farmer. CNNMoney. Архів оригіналу за 5 серпня 2020. Процитовано 30 січня 2020.
  4. Hill, Kashmir. 'Google Alerts' Are Broken. Forbes (англ.). Архів оригіналу за 10 жовтня 2016. Процитовано 30 січня 2020.
  5. Follow & compare stocks - Google Search Help. support.google.com. Процитовано 30 січня 2020.
  6. Google Alerts not Working. - Google Search Help. support.google.com. Процитовано 30 січня 2020.

Посилання[ред. | ред. код]