Обговорення користувача:Zvr/АвтоАрхів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Блокування від 20 грудня 2018

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з війною редагувань для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 12 годин.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Ви вже діставали блокування #Блокування від 14 грудня 2018, проте продовжили війну редагувань у Шаблон:Аеропорти України. Ви дістаєте блокування на 12 годин. --VoidWanderer (обговорення) 19:42, 20 грудня 2018 (UTC)

Московські топоніми

Вітаю! Хочеться подякувати Вам за інтерес до транспорту Москви і наполегливу роботу зі створення статей, присвячених цій темі. Але маю деякі зауваження. Спостеріг певну безсистемність у передачі російських назв: чи калькування (Червоний Будівельник, Південна), чи транслітерація (Цвєтний бульвар), чи навіть просто збереження оригінального написання (Северянин). Я думаю, треба додерживатися якоїсь системи. У цілому, більшість московських назв можна адаптувати до української мови, оскільки більшість коренів спільні. Відповідно до § 109. 1. чинного правопису «в географічних назвах, що мають у російській мові форму, спільну з відповідною українською, таке е передається через і: Арабатська Стрілка, Біла, оз. Біле, Біловезька Пуща, Вітка, Лісна, Негоріле, Піщане, Сінне, Сірий мис, Цілиноград і под.». Отже, Северянин пропоную передати як «Сіверянин» (пор. плем'я сіверяни), Цветной бульвар — «Цвітний бульвар» (бо є слово цвіт). Складніше з назвами Сретенка, Чистопрудный бульвар і Краснопресненская. Першу навряд чи доречно передавати як «Стрітенка», бо розрізняються населені пункти Сретенка і Стретенка. Чистопрудный бульвар доведеться залишити як в оригіналі. Назву Краснопресненская, хоча і походить від Красная Пресня («Червона Прісня»), ми теж мусимо залишити як в оригіналі, тільки з адаптацією закінчення. Залишається питання з кореневою голосною в слові Пресня: оскільки дореформене написання Прѣсня, то згідно з правилами правопису в українській передачі має бути «Прісня» чи «Прєсня», а відповідно «Краснопрєсненська». Я не обговорюю це питання в мовній консультації, бо побоююся, що нікому, окрім нас, ця тема не цікава. Пропоную висловити свї думки. З повагою --В.Галушко (обговорення) 13:57, 23 грудня 2018 (UTC)

Доброго дня! Дякую за Ваш внесок в упорядкування укрвікі, але я намагаюсь не лізти до української орфографії, бо послідовності там точно немає. Найпростіший приклад, за дарі п'ять — pʌnˈdʒ, але передається на українську: Пенджаб, Панджшерська ущелина, Пянджкент та П'яндж. Те саме Червона площа (за СРСР вона для українців саме так називалася), то вона червона, красива чи південна (Червона Хорватія)? З ятями (ѣ) взагалі, щось окреме, хто як їх вимовляє то відповідно є хорват чи серб. У східних слов'ян я завжди згадую колір бѣлий, (білий, бєлий, бялий), то згідно логіки має бути має бути Червонопрісненська, але мова і логіка дві різні речі. Ще один цікавий приклад: Місто де складають КАМАЗи за татарською зветься Яр Чали (теж чому прикметник йде після іменника?), за українською іменують Набережні Човни, хоч якщо перекласти буде Рудий Берег...Де немає логіки, я пас, тому якщо є слушна пропозиція, я без зайвих питань погоджуюсь. Ще раз — дякую!--Zvr (обговорення) 16:03, 23 грудня 2018 (UTC)
Назва Красна площа підтверджується УРЕ, і це правильно, бо давня назва означає Гарна, а не Червона. У розмовному мовленні її могли звати «Червоною», машинально перекладаючи рос. Красная. Щодо Набережних Човнів виявив цікавий факт: цей варіант жодним джерелом, окрім Вікіпедії, не підтверджується (див. правопис). Сумнів викликає і транслітерація Фільовська лінія. Якщо назва лінії утворена від слова «Філі», природно її адаптувати як «Філівська». Варіант «Фільовська» був би беззаперечним, якби вона була названа на честь людини з прізвищем Фільов. З Краснопресненская складніше, треба шукати джерела. --В.Галушко (обговорення) 16:50, 23 грудня 2018 (UTC)
Щодо Червоної площі, цікаво подивитися інтервікі... Щось тут не так...--Zvr (обговорення) 17:06, 23 грудня 2018 (UTC)
Інтервікі я дивився. У більшості мов — помилкова калька, бо слово «красний» у його давньому значенні, здається, зберегла тільки українська. Щодо Набережних Челнів розпочав обговорення. --В.Галушко (обговорення) 17:12, 23 грудня 2018 (UTC)

Привіт! До 30 квітня у Вікіпедії проходить місячник 10000 необхідних статей — вікітолока зі створення та покращення статей із обов'язкових 10000. Ви зробили понад 300 редагувань у цих статтях, може цей захід Вас зацікавить? Тут можна ознайомитися із переліком пропозицій: статей до створення та поліпшення. Дуже хотілося б підвищити якість статей українською, тому щиро запрошуємо приєднатися до цієї ініціативи! --アンタナナ 22:35, 4 березня 2019 (UTC)

Шаблон Пишу у статті Нант (аеропорт)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Нант (аеропорт) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 18:23, 8 березня 2019 (UTC)

Конкурс WikiGap Challenge

Вітаю! Запрошую взяти учать у міжнародному конкурсі WikiGap-виклик, метою якого є покращення висвітлення жінок у Вікіпедії. Конкурс триває з 8 березня по 8 квітня 2019, щоб взяти участь, вам потрібно зареєструватись у розділі Учасники. Пропоновані до створення статті можна переглянути тут. Переможці марафону отримають призи від Вікімедіа Швеція. --Tespaer (обговорення) 23:49, 15 березня 2019 (UTC)

Термохалінна циркуляія

Вже існує стаття Термохалінна циркуляція, прошу вас перенести свій внесок туди, щоб уникнути дублювання. --Nina Shenturk (обговорення) 09:38, 27 квітня 2019 (UTC)

Дякую, вже побачив--Zvr (обговорення) 09:39, 27 квітня 2019 (UTC)

Стаття Ханенко Святослав Святославович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 квітня 2019. Що ще можна зробити? Pulsbeat (обговорення) 10:32, 27 квітня 2019 (UTC) ==

Добрый день, данную статью номинировано на удаление. Ханенко Святослав - первый и пока единственный доктор, открывший в Украине клинику биохакинга и регулярно предствляющий Украину как единственный представитель на международных биохакер саммитах. Клинике осенью исполнится 3 года. Помогите, пожалуйста, советом как подтвердить его значимость, если по факту он первый, кто это сделал, является инноватором своей сфере.

Салам! Ознайомтесь із посиланням [1] і доповніть статтю згідно наведених критеріїв--Zvr (обговорення) 10:57, 27 квітня 2019 (UTC)

Доброго дня! Заборона редагувати статтю Пяндж було знято у зв'язку з наявним консенсусом назви статті. Віднині Ви можете її редагувати. Дякую Вам за внесок! --『  』 Обг. 23:20, 2 травня 2019 (UTC)

Курсив у шаблонах lang

Вітаю. Хочу Вас повідомити що шаблони lang мають властивість ставити курсив на текст який обгортають, і тому не можна обгортати цим шаблоном вже курсивний текс або обгортати курсивом сам шаблон, інакше відтворюється помилка в результаті чого курсив зникає (див. ред. № 23348499). Прошу взяти це до уваги, дякую. З повагою.--Andriy.v (обговорення) 09:50, 10 червня 2019 (UTC)

Печиво для вас!

Хочу подякувати, від себе, від простого Користувача...

Дякую, що ставите на видалення невідповідні статті! Особливо зараз, приходить якийсь користувач і найперше, неознайомившись з правилами, робить статтю, та щей БІО, просто жах! Але Дякую за вашу працю! Анатолій (обговорення) 18:18, 19 червня 2019 (UTC)

Номінація на вилучення сторінки "Дмитро Івахнюк"

Доброго вечора! Я створила ту сторінку і не зовсім розумію ваших зауваг. Поясніть, будь ласка, що б я змогла покращити в створеній сторінці і вона могла лишитися. 21:24 26.06.2019

Салам! Ознайомтесь будь ласка з Вікіпедія:Критерії значимості/Особи#Особи сьогодення і якщо у статті доведете (ВП:АД) значимість згідно цих пунктів, номінація буде закрита--Zvr (обговорення) 18:29, 26 червня 2019 (UTC)

Етикет

Вітаю! Хочу звернутись із проханням бути стриманішим у своїх висловах, особливо в номінаціях на вилучення. Дуже гарно, що Ви намагаєтесь відстоювати свою позицію, але робіть це, будь ласка, з дотриманням норм етикету. Ви висловлюєте свою думку, таке саме право мають інші користувачі, але кидатись із мечем на кожну репліку не варто. Сподіваюсь на розуміння. З повагою, --Mcoffsky (обговорення) 06:20, 5 липня 2019 (UTC)

Сторінка Лілеєв Сергій Вікторович

Відповідає пункту 4. Керівники і найактивніші в публічній діяльності представники достатньо впливових політичних партій і рухів різних країн (впливовість політичної організації визначається як регулярною участю у виборах, так і активною та систематичною позапарламентською діяльністю: організацією демонстрацій і маніфестацій, законодавчими ініціативами і т. д.). Та 7. Інші політичні діячі міжнародного, державного і муніципального рівня, чиї конкретні дії (публічні виступи, законодавчі ініціативи тощо) потрапляли у фокус широкої громадської думки (підтверджується посиланнями на ЗМІ) і суттєво впливали на життя регіону, країни чи світу.

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Лінія Гаммерсміт-енд-Сіті був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:15, 13 липня 2019 (UTC)

Сторінка Таршин Станіслав Іванович номінована на вилучення

Добрий день, статтю було номіновано на вилучення. Мною були додані джерела та посилання на статті у ЗМІ про цю людину. Підкажіть, що ще потрібно доопрацювати. Дякую Користувач:Vichkagon

Сторінка Коропецький Михайло Мафтейович номінована на вилучення

Добрий день, статтю було номіновано на вилучення. Я дещо доповнила статтю "свіжою" інформацією. Що ще потрібно зробити щоб позбутися номінації на вилучення. Дякую.

Щодо перейменування Patagotitan

Добридень! Звертаюсь до вас, як до головного дописувача даної статті. Чи не вважаєте ви, що більш прийнятна назва у заголовку цієї статті була б українською Патаготитан, замість наразі латинської. За аналогією, наприклад статті Тиранозавр. Мені здається, що для українських користувачів, відшукувати цю статтю в інтернеті та читати Патаготитан — було б зручніше. Якщо ви погоджуєтесь з моєю думкою, тоді перейменуйте статтю будь ласка. :) --Iskatelb (обговорення) 08:20, 26 липня 2019 (UTC)

Сіудад-де-ла-Пас

Вітаю! А може таки «Сьюдад-де-ла-Пас», іспанська мова саме так транслітерується, наприклад «Сьюдад-Хуарес». --Yukh68 (обговорення) 16:24, 2 серпня 2019 (UTC)

Якщо впевнені, сміливо перейменуйте, від мене протидії не буде--Zvr (обговорення) 16:27, 2 серпня 2019 (UTC)

Шаблон Пишу у статті Абдул-Рашид Дустум

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Абдул-Рашид Дустум був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:58, 15 серпня 2019 (UTC)

«Я маю право!»

Вітаю. Gov.ua тепер під CC BY за законодавством України. Тому там нема порушення АП. Також нагадую, що швидке відкочування призначено для боротьби з вандалізмом чи власними помилками, а не для війни редагувань з іншими користувачами. --Brunei (обговорення) 20:47, 15 серпня 2019 (UTC)

Статус файлу Файл:Bdeogale crassicauda.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bdeogale crassicauda.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). 『  』 Обг. 07:21, 22 серпня 2019 (UTC)

Статус файлу Файл:Bdeogale jacksoni.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Bdeogale jacksoni.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). 『  』 Обг. 07:21, 22 серпня 2019 (UTC)

Невелике запитання

Вітаю! Цікаво, а чому ви вилучили фразу "глибокого закладення" зі статей Луб'янка (станція метро), Чисті пруди (станція метро)?

Пілонні станції бувають лише глибокого закладення, тобто уточнення зайве--Zvr (обговорення) 00:12, 29 серпня 2019 (UTC)

Попередження щодо етикету

Вітаю.

У своєму дописі ред. № 26014138 ви припустилися персонального випаду на адресу іншого користувача. Настанова ВП:Етикет говорить:

Обговорюйте факти, не переходячи на особистості.

Це означає, що ви маєте обговорювати саме аспекти певної статті, а не особистість користувача. І те, що користувач, імовірно, має статтю про себе, не означає що ви можете обговорювати і оцінювати його релігійні погляди ред. № 24950954.

Повторні персональні випади на адресу користувачів можуть вилитися у застосування блокування щодо вас.

Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 13:00, 31 серпня 2019 (UTC)

Авторські права цієї статті не були порушені тому що було створенні шляхом збору інформації про титули в статтях Української Вікіпедії! --Ϥⲉⲗⲉⲏⲧⲁⲛⲟ (обговорення) 14:09, 31 серпня 2019 (UTC)

Адміни розберуться, якщо все гаразд, то стаття незабаром буде відновлена--Zvr (обговорення) 15:18, 31 серпня 2019 (UTC)

Г​айдайчук Сергій Анатолійович

Привіт. Допоможіть правильно створити сторінку Гайдайчук Сергій Анатолійович. Ось частина посилань на авторитетні джерела

Для початку приберіть ВСІ джерела що є у статті і натомість поставте приведені тільки-но джерела на цій сторінці, далі адміни розберуться--Zvr (обговорення) 13:43, 2 вересня 2019 (UTC)

Чи дового ще чекати?

@Zvr:, мої прохання на відновлення статтей про Титули стародавнього Риму та Принципи війни вже певний час без уваги знаходяться у списку статтей на відновлення. Ці заявки ніхто непереглядав. Чи можу я дізнатись коли це буде? І взагалі я вважаю що Ви з невідомих причин заблокували Титули стародавнього Риму і посилалися на якесь невідоме мені джерело. Це неправильно бо статтю я зробив виключно з інформації що була у Вікіпедії. З повагою, --Ϥⲉⲗⲉⲏⲧⲁⲛⲟ (обговорення) 11:22, 7 вересня 2019 (UTC)

Для прискорення розгляду на відповідність вільності тексту, з аналогічним запитом зверніться ВП:Запити до адміністраторів--Zvr (обговорення) 15:13, 7 вересня 2019 (UTC)

На тему ШВ сторінки Оля (персонаж)

Слухайте мене уважно.Шо за кашу Ви хочете зроьити? Можете обґрунтувати мені моменти спаму чи реклами? Про Олю багаторазово писали у нд, і Ви кажете що це реклама?! Ніякої реклами там немає. Вона присутня в персонажах сторінки мультсеріалу у рувікі [2]. Та й самі бачите що я працюю над статтею. Обґрунтовуйте свої номінації, ще й на ШВ. А то як на конвеєрі. --DestroyedShu Обг 05:37, 22 вересня 2019 (UTC)

Рандомне оголошення контенту сторінки рекламою

Прохання відповідальніше виставляти мітки про рекламний харакетр контенту сторінок. Якщо сторінка не містить закликів, комерційних пропозицій, а лише факти із посиланням на значимі ресурси, то не варто ставити мітки про спам і оголошувати сторінки рекламними.

Залізничний термін

Вітаю! Спостеріг, що в багатьох статтях про станції є термінологічна помилка: «обіг поїздів/потягів» замість «оборот поїздів/потягів». У мене нема часу все виправити, тому просьба при виявленні заміняти хибне сполучення на правильне. Можливо, варто перекласти з російської статті Оборот локомотива й Оборот вагона. З повагою --В.Галушко (обговорення) 23:50, 29 вересня 2019 (UTC)

Видалення статті про Митницю

Доброго дня! Ви знищили контент статті Митниця в Україні з посиланням на те, що його було скопійовано з якогось сайту. Це не відповідає дійсності. Ця стаття - переробка та вікіфікація багатьох стате вікіпедії:

Якщо ви помітили якийсь фрагмент, який свідчить про копіювання, це може означати або те, що або якийсь сайт скопіював статтю з Вікіпедії, або те, що якась з перелічений вище статей містить порушення.


Відкочую вашу правку в очікуванні пояснень --Vanuan (обговорення) 18:33, 2 жовтня 2019 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Об'єднана церква Канади був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 10 днів. — KrBot (обговорення) 22:53, 6 жовтня 2019 (UTC)

Новий спосіб допомагати новачкам

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! --Ата (обг.) 19:28, 11 жовтня 2019 (UTC)

Назви станцій Санкт-Петербурзького метрополітену

Вітаю! Маю певні сумніви щодо доцільності перейменування Рибацьке (станція метро) → Рибальське. Річ у тім, що назви повинні передаватися якомога ближче до оригіналу, а слово «рибацький» в українських словниках засвідчене (існує і село Рибацьке в Донецькій області). Думаю, що Василеострівна (станція метро) теж слід перейменувати на Василеострівська. З повагою --В.Галушко (обговорення) 13:13, 26 жовтня 2019 (UTC)

Салам! Вельми проблематичне питання — наче слов'янські акроніми мають перекладатись на українську, я маю таку позицію: якщо це історично вживана назва то залишати як є — Рибацьке, якщо новодєл — перекладати, у Вас попереду ще одна делема з Пітерського метро — Старе Село, назву залишати українську (перекладену не точно, бо рос. деревня — присілок), зробити російську, або перекласти точно — присілок. Як на мене, саме в цьому випадку, — не буди лихо, доки спить тихо.--Zvr (обговорення) 13:23, 26 жовтня 2019 (UTC)
Слово «рибацький» вживалося українськими класиками, тому можна залишити Рибацьке. Зі Старая Деревня — складніше. Оскільки це усталена назва району, можна було і зберегти оригінальне написання. Присілок і рос. деревня не є точними відповідниками. Українське присілок означає маленьке село поруч великого, а рос. деревня — маленьке село без церкви (в українській мові окремих назв для цих населених пунктів нема). Щодо «Василеострівський» — саме таке написання трапляється в україномовних ЗМІ. --В.Галушко (обговорення) 14:18, 26 жовтня 2019 (UTC)
Як на мене — це русифікація укр.вікі. Рибацьке та Старе Село не є усталенами акронімами української мови. В україномовних ЗМІ майже не є редакторів (цензорів) вільно володіючих укр мовою (Хтів би побачити їх атестацію з укр мови!), тому це не АД. Або робимо укр. вікі — або повна русифікація її. Я наполягаю на поверненні назв Василестрівська та Рибальське та обговорення спільнотою перейменувань--Zvr (обговорення) 14:30, 26 жовтня 2019 (UTC)

Zvr, Ви запропонували до швидкого вилучення сторінку Щуріков Микола Олександрович зазначивши причину "ідентична копія раніше вилученої сторінки". Вказана причина не відповідає дійсності! Вашу правку мною скасовано, про що повідомлено на сторінці обговорення. Прошу утриматись від неконструктивних змін у статті, тим більше вона перебуває в процесі створення (редагування), про що зазначено відповідний шаблон. --Zapadenec (обговорення) 17:43, 26 жовтня 2019 (UTC)

Попередження

Звертаю увагу на неприпустимість реплік, подібних до тих, що Ви їх вживаєте тут. Не забувайте, будь ласка про ВП:Е та ВП:НО. Сподіваюсь на розуміння. --Mcoffsky (обговорення) 13:18, 3 листопада 2019 (UTC)

@Mcoffsky: ¿¿Які саме?? Конкретно? А щодо висловлювань Панасюка?--Zvr (обговорення) 13:22, 3 листопада 2019 (UTC)
На його СО. Якщо Ви з Вашим досвідом не розумієте призначення сторінок, де відбувається обговорення статей, номінованих на вилучення, то спробую пояснити: вони призначені для обговорення статей, номінованих на вилучення (вибачте за таку тавтологію), й аж ніяк не для взаємних образ між користувачами. Лише аргументи по суті. --Mcoffsky (обговорення) 13:26, 3 листопада 2019 (UTC)

Доброго дня! Ви номінували мою статтю на вилучення. Я врахував ваші зауваження і переробив сторінку. Прибрав рекламу і малозначущі факти, додав посилання на українські ЗМІ, де висвітлюються результати діяльності Остапчука, як блогера. Доповнив, кого Остапчук інтерв'ював. Скажіть будь ласка, як я можу ще доопрацювати статтю, щоб вона була знята з вилучення? Дуже дякую! Çelebicihan (обговорення) 12:52, 7 листопада 2019 (UTC)

Зловживання масовим видаленням статей

Вітаю, друже! Є розмова. Набери як буде зручно 0506010734 , bodiadub@gmail.com -- Bodiadub (обговорення) 13:22, 8 листопада 2019 (UTC)

Печиво для вас!

Дякую! Academia of USA (обговорення) 17:42, 9 листопада 2019 (UTC)

Опаліха

Вітаю! Маю сумнів щодо передачі російської назви Опалиха як Опаліха. Оскільки в Україні існує річка Опалиха, може, є сенс узгодити назву з цим гідронімом. З повагою --В.Галушко (обговорення) 18:37, 9 листопада 2019 (UTC)

Салам! Я не проти.--Zvr (обговорення) 18:46, 9 листопада 2019 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Міжнародна зона Танжер був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:58, 11 листопада 2019 (UTC)

Статтю Урочище Сагайдачне помічено на видалення.

Щось не так із статтею? Щось потрібно доповнити, змінити? Vasyl.Yevtushenko (обговорення) 08:13, 21 листопада 2019 (UTC)

Додайте джерел, категорії та енциклопедичності--Zvr (обговорення) 08:20, 21 листопада 2019 (UTC)

Добре, за пару днів виправлю. Vasyl.Yevtushenko

Вітаю! Підкажіть причину номінації, бо Ви її не вказали в шаблоні. --Mcoffsky (обговорення) 18:55, 23 листопада 2019 (UTC)

Салам! Бей-оф-Пленті — стаття про регіон, з часом треба буде створити статтю про затоку (Пленті (затока)), окремо від статті про регіон.--Zvr (обговорення) 19:06, 23 листопада 2019 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Єллоустон (гаряча точка) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:50, 26 листопада 2019 (UTC)

Вікіпедія:Не доводьте до абсурду

Шановний, Zvr! Своєю дією не доводьте до абсурду --Андрій Гриценко (обговорення) 19:49, 26 листопада 2019 (UTC)

@Андрій Гриценко:, я вже декілька раз писав: хоч на довічне блокування--Zvr (обговорення) 19:52, 26 листопада 2019 (UTC)
Дякую! Ми з Вами ще не спілкувались. Це, до речі - перший діалог! Буду радий співпраці! --Андрій Гриценко (обговорення) 20:00, 26 листопада 2019 (UTC)

Меморіал жертвам політичних репресій московського комуністичного режиму в Україні

Текст видалила, залишила посилання на статтю, хоча, це не є плагіатом, автори статті є ініціаторами створення Меморіалу... пізніше дооформлю, дякую за зауваження. VitaVD (обговорення) 22:50, 26 листопада 2019 (UTC)

Попередження ВП:НО та ВП:Е

ред. № 26616074 Відповідно до ВП:НО п.2 та ВП:Е. Ви повинні розуміти, що такі провокативні питання і твердження не йдуть ніяким чином з етикетом. Такі заяви повинні бути обґрунтовані і мати докази, а не Ваші думки чи припущення. Будь-ласка утримайтесь від таких коментарів.

Також зауважу, що на ВП:ВИЛ потрібно «Обговорюйти не авторів, а зміст статей».

П.С. Для усього іншого є сторінки як ВП:ЗА, адмінкнайпа, включаючи такі й ВП:ЗЧ та листи адміністратору для вирішення чутливих питань. Також я не бачу на СО користувача згадок про ПІБ, а це може бути порушення ВП:РПД, тож ознайомтесь з проєктом. --Fosufofiraito Обг. 11:49, 27 листопада 2019 (UTC)

П.С №2: Вибачте, диф не той був вказаний. Виправлено. --Fosufofiraito Обг. 06:10, 28 листопада 2019 (UTC)

Персональне обмеження

Вітаю. Відповідно до рішення АК і обговорення у Кнайпі адміністраторів на вас накладено обмеження на редагування сторінок вилучення статей на 1 тиждень. --yakudza 09:11, 29 листопада 2019 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Єрмак Лариса Миколаївна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:35, 30 листопада 2019 (UTC)

Шаблон Пишу у статті Серро-Галан

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Серро-Галан був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:58, 7 грудня 2019 (UTC)

Архів з 25.04.2012 по 16.10.2015

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Zvr!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--✍ Крупскі Алег обг · внес @ 08:57, 7 лютого 2014 (UTC)

Автоматично оновлюваний архів обговорення що це?

Стаття : Євген Григорович Хода відредагована. Додано розділ "Посилання" та джерела інформації

Клуб Ділових Людей

Напишіть, будь ласка, як редагувати статтю, що її не вилучали. Дякую.

Візьміть за кшталт Правий сектор та Національний палац мистецтв «Україна» зробить щось середнє, приберіть рекламу і все буде гаразд--Zvr (обговорення) 19:57, 3 жовтня 2014 (UTC)

Є така стаття. Просто її треба розширити, і не створювати нової - Екібастузький вугільний басейн. Білецький В. С.

Дякую за допомогу - моя робота покищо обмежується простим автоперекладом - іноді стає дивно, що якась стаття відсутня у нашій вікіпедії, коли є у багатьох інших, при цьому вона, на мою думку, є дуже важливою. Мої напрацювання скромні, та, думаю, і така робота потрібна - перевірив попередні створені мною статті і виправив знайдені помилки - ще раз дякую за пораду. Користувач Василь Шиманський

Шаблон Edited в статті Бореальний період

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Бореальний період був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:59, 24 квітня 2012 (UTC)

Патрулювання

Вітаю. Чи не бажаєте приєднатись до нової системи Патрулювання? Якщо так, про дати згоду на сторінці Вікіпедія:Заявки на статус патрульного. --yakudza 07:27, 26 квітня 2012 (UTC)

Було б непогано, щоб Ви щось відповіли у обговоренні своєї кандидатури. З повагою --Consigliere Обг 20:02, 1 травня 2012 (UTC)
Дякую, вже нема сенсу --Zvr (обговорення) 03:31, 17 травня 2012 (UTC)
Загалом, у нас трохи прискіпливо обговорюють кандидатів. Хоч зауваження часто бувають і слушні, зайвий раз вичитати власні статті не завадить. Але статус патрульного, це не якась адміністративна посада, це просто вияв довіри спільноти, що статті цього користувача не потрібно перевіряти іншим. Тому, я гадаю, вам варто буде через невеликий проміжок часу знову погодитись подати вашу кандидатуру. Єдине, що перегляньте, будь ласка, деякі створені вами раніше статті. --yakudza 06:56, 17 травня 2012 (UTC)

Вітаю :) Дякую за статтю, Ви мене випередили просто на лічені хвилини. Дуже вдячна за допомогу! ) --Erud (обг.) 18:18, 18 травня 2012 (UTC)

Правило дев'ятки

Вітаю! Це правило для географічних назв дещо звужене (див. §90 Правопису). Мессіна, окрім того, є в АД. Бажаю успіху!--Rar (обговорення) 08:35, 21 травня 2012 (UTC)

Доброго часу доби! Дійсно важко з правописом географічних назв: ну чому П'яндж, але Пярну, Сицилія але Мессіна. Файно дякую за співпорозуміння -- З повагою --Zvr (обговорення) 08:41, 21 травня 2012 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Хвалинська трансгресія був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:27, 31 травня 2012 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Льодовикове озеро Міссула був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:25, 21 липня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Пігмеї (раса)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Пігмеї (раса) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:25, 21 липня 2012 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження зображення Зображення:Тедеєв Ельбрус Сосланович.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожне невільне зображення повинне відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного зображення не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 21:55, 7 серпня 2012 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Сирійсько-Ліванська кампанія був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:01, 24 вересня 2012 (UTC)

Чому саме таким має бути оформлення , а не таким як зробив Haida ред. № 10660845 --«Teo» обг 07:10, 19 жовтня 2012 (UTC)

Доброго часу доби, добродію (добродійка)! Великої різниці нема, проте навіщо перевантажувати статтю і українською і латинською назвами? Є перенаправлення, конфлікту редагувань нема, тобто проблем нема.- З повагою --Zvr (обговорення) 17:18, 19 жовтня 2012 (UTC)
Добре тоді відкину свої редагування «Teo» обг 04:39, 20 жовтня 2012 (UTC)

Патрулювання

Добрий день! Чи не хочете Ви отримати статус патрульного чи хоча б автопатрульованого? Про всяк випадок уточнюю - цей статус не вимагатиме від Вас ніяких обов'язків, лише право. --Wanderer777 (обговорення) 19:29, 31 жовтня 2012 (UTC)

Файно дякую, давайте спробуймо--З повагою--Zvr (обговорення) 06:29, 1 листопада 2012 (UTC)
Ви самі ініціюєте питання на Вікіпедія:Заявки на статус патрульного, чи це зробити мені? --Wanderer777 (обговорення) 09:09, 1 листопада 2012 (UTC)
Якщо Вам не важко — ініціюйте Ви, автопатрулювання -- З повагою --Zvr (обговорення) 16:28, 1 листопада 2012 (UTC)
Автопатрулювання краще не просити (бо не дадуть), а подавати на патрулювання. При автопатрулюванні не буде змоги перевірити власні старі статті, не можна позначити редагування інших у власних статтях, а вимоги до автопатрульних зрештою такі ж самі. --yakudza 16:49, 1 листопада 2012 (UTC)
Добре, на Ваш розсуд-- З повагою----Zvr (обговорення) 17:15, 1 листопада 2012 (UTC)

привіт! даруйте, що турбую. Ви завантажили цей файл із вільною ліцензією. але на сайті-джерелі такого ніде нема написано. чи принаймні я не можу знайти… чи не могли б Ви навести конкретне посилання на сторінку сайту із таким дозволом на розповсюдження матеріялів? --antanana 22:38, 2 листопада 2012 (UTC)

може так ліпше?--З повагою--Zvr (обговорення) 17:44, 3 листопада 2012 (UTC)
привіт. на жаль. для живих відомих людей можуть бути тільки вільні фото. див. резолюції «Фонду Вікімедіа» від 23.03.2007 року щодо необґрунтованості добропорядного використання у цьому випадку --アンタナナ 07:26, 21 листопада 2012 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Війна четвертого покоління був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:12, 5 листопада 2012 (UTC)

патрульний

привіт! за результатами обговорення Вам видано прапорці редактора та відкочувача. останній прапорець використовується для боротьби із вандалізмом, переважно. і бажано дотримуватися правила трьох відкотів. раджу Вам ввімкнути функцію для виділення посилань на неоднозначності та додаток для «перенаправлень». остання особливо зручна для виявлення і виправлення перенаправлень у навігаційних шаблонах. і щодо зображень: добропорядне використання невільних зображень живих відомих людей не можна обґрунтувати. це суперечить резолюції «Фонду Вікімедіа» від 23.03.2007 року. якщо вільної заміни не знайдеться, то це зображення має бути вилучено… дуже сподіваюся, що працюючи на користь проекту в якості патрульного, Ви зв'яжете ці дев'ять Ваших сиріток [3] ) бажаю наснаги! --アンタナナ 00:19, 12 листопада 2012 (UTC)

Файно дякую, тільки-но запрацює сторінка, перегляну сиріток -- З повагою--Zvr (обговорення) 17:52, 12 листопада 2012 (UTC)

Доброго дня! Могли б навести більше аргументації чому, на вашу думку, особа не значима? Бігло глянувши на статтю, видається, що в людини достатньо нагород. --DixonD (обговорення) 12:41, 15 листопада 2012 (UTC)

Зверніть увагу, майже всі досягнення цієї особи часів володарювання Кернеса-Добкіна, чи має Вікіпедія відзначати всіх висуванців цієї команди? Чи дійсно він має певний внесок до розбудови України, а не є протеже Кернеса?--З повагою --Zvr (обговорення) 13:02, 15 листопада 2012 (UTC)

Доброго дня! Якщо бажаєте перейменувати статтю на Сирійська Республіка (1930–1958), вилучати першу для цього не потрібно, оскільки втратиться історія. Краще зробити дизамбіг на всі Республіки, що існували в різні роки. І перейменовувати копіпастом погано з тієї ж причини втрати історії — тут не відкидаю лише через те, що весь змістовний внесок був вашим і перенесений вами. Але в майбутньому, будь ласка, звертайтеся до адмінів з проханням перейменувати статтю повністю. --Microcell (обговорення) 10:18, 17 листопада 2012 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:Любоненко Юрій Вікторович.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 07:22, 21 листопада 2012 (UTC)

Привіт! Якщо все добре, відпатрулюй будь-ласка! --Єлисаветградець (обговорення) 19:23, 29 листопада 2012 (UTC)

Не є проблема —З повагою --Zvr (обговорення) 17:48, 30 листопада 2012 (UTC)

Ninjemys

привіт! даруйте, що турбую. планувалося, що Ninjemys буде перенаправляти на Ninjemys oweni? --アンタナナ 12:54, 30 листопада 2012 (UTC)

Доброго часу доби, добродію! Дійсно схибив, Ninjemysnbsp;— це монотипний рід, тому й перенаправлення на Ninjemys oweni. Файно дякую за уважність. —З повагою --Zvr (обговорення) 17:35, 30 листопада 2012 (UTC)

Вітаю :) обєднала під однією назвою усі версії із роками, спираючись на те, що в інших Вікі інших-то Сирійських Республік і немає. Якщо все-таки необхідно розширити назву датами, будь ласка, уточніть назву статті, як слід. --Erud (обг.) 21:10, 9 грудня 2012 (UTC)

Доброго часу доби, Катерино! Ліпше таки Сирійська Республіка (1930 – 1958), через те що у 1958, було створено Об'єднану Арабську Республіку, а вже з 1963, коли Баас прийшла до влади було змінено на Сирійську Арабську Республіку, таки знов Сирійську республіку — З повагою --Zvr (обговорення) 16:33, 10 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Гірський Бадахшан
  2. Західнокорейська затока
  3. Колхідська низовина
  4. Мордва
  5. Священні міста
  6. Західна Галичина
  7. Глеєватська світа
  8. Нова Сілезія
  9. Верхньобаканський
  10. Крайот
  11. Ґуш-Дан
  12. Угорська Народна Республіка
  13. Аеропорт «Великий Устюг»
  14. Федерація Боснія і Герцеговина
  15. Округ Брчко
  16. Перша Австрійська Республіка
  17. Тувинська Народна Республіка
  18. Ньюфаундленд (домініон)
  19. Англо-французька угода 1904 року
  20. Район Аляска
  21. Іранська криза
  22. Народна прогресивна партія Гаяни
  23. Намаленд
  24. Амаду Тумані Туре

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:09, 15 грудня 2012 (UTC)

Дзьобоголові

Вітаю. Все добре, тільки з посиланням щось не виходить, в мене теж виникла така проблема. Дякую за виправлення. З повагою --Стефанко1982 (обговорення) 14:49, 29 грудня 2012 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:Minsk City Lines logo.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 06:17, 3 січня 2013 (UTC)

привіт. будь ласка, зменшіть зображення. як це зробить описано тут: Вікіпедія:Проект:Ліцензування файлів/Невільні файли#Розмір. дякую --アンタナナ 15:45, 30 жовтня 2013 (UTC)

Наукові назви тварин

Шановний колего! Відповідно до Міжнародного кодексу зоологічної номенклатури наукові (латинські) назви таксонів для тварин курсивом пишуться тільки для видів та родів. Інші таксони - без курсиву. Прохання звернути на це увагу. Успіхів, --Maxim Gavrilyuk (обговорення) 09:51, 5 січня 2013 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Турецька війна за незалежність був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:25, 7 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:27, 25 січня 2013 (UTC)

Скидається на те, що тут ви забули {{Конфлікт у Північному Малі (2012—2013)}} зробити щось з "шаблоном" {{{категорія}}}--vityok (обговорення) 22:01, 25 січня 2013 (UTC)

Про фотки

Привіт, звернув увагу, що ти ілюструєш статті про пам'ятки природи. Бачу, що фото ванатажиш не в Коммонз. НікК колись писав, що фото з Панораміо вже самі по собі у вільному доступі. Тому, якщо є бажання, я був би тобі надзвичайно вдячний, якби ти закинув фоток 20-30 з Панораміо на Коммонз, ну і потім у статті. --ДмитрОст 09:39, 3 лютого 2013 (UTC)

Моласа

Вітаю. Вважаю за недоцільне запихати цю статтю до категорії гірські породи, адже моласа - це НЕ гірська порода, а ГЕОЛОГІЧНА ФОРМАЦІЯ --Helgi (обговорення) 11:20, 4 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Балканські війни

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Балканські війни був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:39, 28 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Гольштейн

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Гольштейн був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:00, 10 березня 2013 (UTC)

Автоматичне сповіщення про невідповідність ВП:КДВ Файл:170px-Iarnród Éireann.svg.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:170px-Iarnród Éireann.svg.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Шаблон Edited в статті Операція «Пантера»

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Операція «Пантера» був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:14, 16 березня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Y-хромосомний Адам

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Y-хромосомний Адам був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:27, 20 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Cairo international airport logo.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:39, 24 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:М'ясникович Михайло Володимирович.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. RLuts (talk) 17:08, 17 квітня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті White Pass and Yukon Railway

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті White Pass and Yukon Railway був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:50, 7 травня 2013 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Слаута Віктор Андрійович.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати файл під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. アンタナナ 22:17, 17 травня 2013 (UTC)

Глобальний обліковий запис та можлива примусова зміна вашого імені користувача

Доброго вечора! Розробники прийняли рішення, що з серпня глобальні облікові записи (SUL) будуть обов'язковими для всіх користувачів (про деталі можна дізнатися на m:Single User Login finalisation announcement/uk). Оскільки у вас досі не створено такого облікового запису, вам потрібно здійснити такі дії:

  • якщо всі облікові записи з ім'ям Zvr в інших проектах належать вам, вам необхідно відвідати сторінку Спеціальна:Об'єднання облікових записів та провести об'єднання облікових записів
  • якщо ви маєте облікові записи в проектах іншими мовами під тим самим ім'ям, але не маєте в налаштуваннях адреси електронної пошти або ця адреса відрізняється від зазначеної тут, вам обов'язково потрібно приєднати ці записи до серпня, інакше ці записи будуть примусово перейменовані, наприклад, на Zvr~enwiki
  • якщо ви редагуєте в проектах іншими мовами під відмінним ім'ям, і ви не бажаєте мати два глобальні облікові записи, вам необхідно привести облікові записи в усіх проектах до одного імені. Для інформації про перейменування в інших проектах відвідайте m:Index of pages where renaming can be requested та m:Changing username

Якщо ви не виконаєте цих дій до серпня, розробники можуть примусово перейменувати ваші облікові записи в українській Вікіпедії (на Zvr~ukwiki) або інших проектах.

Якщо ви маєте питання, можете звертатися до мене, або поставити ваші питання безпосередньо розробникам (англійською мовою) на сторінці m:Talk:Single User Login finalisation announcementNickK (обг.) 00:59, 25 травня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Кешм (острів)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Кешм (острів) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:18, 3 червня 2013 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Коробковське залізорудне родовище був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:31, 30 червня 2013 (UTC)

Нагорода

За внесок у відвідуваність

Завдяки Вашому внескові українська Вікіпедія у червні 2013 отримала +193 835 переглядів!

Це 31 місце серед усіх вікіпедистів!

Вітаю і бажаю сил, часу і натхнення! --Perohanych (обговорення) 16:22, 16 липня 2013 (UTC)

З ким маю суперечку? ТОбі не хочеться знати тих, кого репресували? - твоє право, але історія України - така. що паскудство НКВД з неї не викинеш! Не розумію, чим заваджає? Поясни (хоча якщо відверто, заслуговуєш за неповагу до репресованих (серед них були різні люди - як і посадовці Речі Посполитої) на те саме. По твоїх статтях видно, що ти не історик (історичка), тому ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ !!!! ДИЛЕТАНТУ НЕ ПХАТИСЬ, А РОБИТИ ДОБРЕ ТЕ, ЩО ВМІЄШ (буде професійно). ВИЛУЧ ЯКУСЬ СВОЮ статтю, може, пам'ять вернеться1
По-перше, шановний, провідні засади Вікіпедії — толерантність та політкоректність. По-друге, чим відрізняються репресії, хоча б у Бучачі і добровільне мухаджирство ногайців у Османську імперію, кінця ХVIII сторіччя (може й їх пойменно перелічите?), а може Ви перелічите поіменно всіх німців та кримських татар постраждалих від етнічних чисток? Або Ви (історик) забули термін Blut-und-Boden?
З повагою --Zvr (обговорення) 12:56, 19 липня 2013 (UTC)
Кров і ґрунт чи Кров і земля? Як краще перекласти? Чи може є україномовні АД? --Perohanych (обговорення) 21:11, 20 липня 2013 (UTC)
Може ліпше взяти за кшталт польську вікі і лишити німецьку назву та зробити перенаправлення?--Zvr (обговорення) 12:26, 23 липня 2013 (UTC)
Те, що ти ДОЗВОЛИВ (-ЛА) собі не те що подумати, а НАВІТЬ ПОСТАВИТИ статтю розміром (обсягом) 7,25 кБ на вилучення - це КОНКРЕТНА ОЗНАКА, м'яко кажучи, НЕПОВАГИ до тих людей! ТИ ПЕРЕСТУПИВ МОРАЛЬНЕ ТАБУ, і ще дозволяєш собі говорити про політкоректність, толерантність (прямо кажучи, це на грані дозволеного). Краще подумай, як поясниш тим, хто хоче пам'ятати (але не бути зацикленими на пам'ятанні), як ти пояснив би при очній зустрічі з нащадками цих людей, що завдяки тобі цієї інформації нема? Я не кажу, що ти такий-сякий, але те, що ти собі дозволяєш, ЦЕ ДИКІСТЬ. ПОВТОРЮЮ! РОЗМІР СТАТТІ 7,25 кБ (поки що, і, думаю, набагато більшим не стане). А стосовно репресій у Османській імперії - якщо там є стосунок до Українців, то пиши! Для таких, які не розуміють, що вони працюють в УКРВІКІ (а не ВІКІПЕДІЇ для ТУРКІВ!!!), пояснюю: ЦЕ - УКРАЇНСЬКА енциклопедія (а не чиясь инша)!!!!! А стосовно ПОВАГИ, то до репресованих мешканців Бучача (і НЕ ТІЛЬКИ), статтю про яких ти поставив на вилучення, В ТЕБЕ ЇЇ НЕМА!!! І мені вона не потрібна. ПА-ПА
Повагу, ЙМОВІРНО, можна буде СПРОБУВАТИ ЗАСЛУЖИТИ тоді, коли ПУБЛІЧНО ПОПРОСИШ В РЕПРЕСОВАНИХ ПРОЩЕННЯ !!!!
Я знаю принцип: НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ, НІЩО НЕ ЗАБУТО!!! ФРАЗУ: ХТО З ПІТЬМИ ПРИЙШОВ, В ПІТЬМУ І КАНЕ!!!

Котловина vs. Улоговина

Доброго дня, шановний Zvr, поясніть мені, будь ласка, чому змінюєте слово Котловина на Улоговина. Я інформацію беру із словацьких джерел а там sk:Kotlina має в укр. вікі ясний еквівалент— Котловина, якщо це не правильно, виправіть неточність в укр. вікі а я цього слова вживати не буду. Далі створюєте посилання на Попрадську улоговину чи місцеві потічки, а до сих пір ніхто ненаписав статті навіть про такі ріки, як Горнад чи Ториса, то чи мають сенс такі лінки. З повагою, --Kamenarius (обговорення) 11:39, 19 липня 2013 (UTC)

Доброго часу доби, шановний! Вельми ціную Ваш внесок.

Порівняйте будь ласка варіанти:

  • Kotlina je výrazne vhĺbená forma reliéfu, tektonického alebo erózneho pôvodu, obklopená vyšším reliéfom.
  • Улого́вина — зниження на земній поверхні, замкнуте майже з усіх сторін.

Різниця в українській мові між термінами улоговина й котловина у розмірах і формах, (котловина — більша та округла). Тектонічні улоговини — утворюються в місцях розломів та опускань земної кори. Їх улоговини, як правило, вузькі, довгі, глибокі [4] В Карпатах, як я розумію, улоговини саме тектонічного походження.
Вікіфікація (посилання) на місцеві топоніми-гідроніми, мною створені на виріст — буде час, маю сподівання, створять статті і про них.--З повагою --Zvr (обговорення) 12:42, 19 липня 2013 (UTC)

Добрий вечір, ОК, дякую за пояснення, відтепер врахую Вашу точку зору й писатиму нові статті саме з таким еквівалентом, по старих пройдуся аж після закінчення Пряшівського краю, в 2.турі буде й поглиблена інформація передусім про населені пункти із значною кількістю етнічних русинів—українців, чи хоча греко—католиків та православних. Там ще постає питання, чи через інтервікі не треба навязати ці поняття так як вказуєте, але то вже не таке важне. В черговий раз переконався, яка українська мова багата, я як правило словакам чи чехам, які горді на свою мову і мають тенденцію дивитися на українців трохи зверху, часто наведу приклад: шановні, а ви знаєте перекласти своєю мовою такі нюанси, як мале—маленьке—малесеньке— маленесеньке—малюнісіньке, коза—козеня—козенятко—козеняяяточко, а вони, звісно не знають і зразу мовчать:-) З повагою, --Kamenarius (обговорення) 21:18, 19 липня 2013 (UTC)

Снейк

Правопис треба підправити!

Питання

Чому ти підтримуєш Партію регіонів?

Файне питання, саме для Вікіпедії!--Zvr (обговорення) 08:23, 24 липня 2013 (UTC)

Голосування щодо денонсації конкурсу «Галерея Слави Сходу України та Півдня Росії» з боку Української Вікіпедії

Запрошую висловити власну думку. --Bulka UA (обговорення) 19:30, 24 липня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Акреційна призма

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Акреційна призма був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:25, 8 серпня 2013 (UTC)

Вітаю! Ви маєте намір найближчим часом допрацювати цю статтю? Якщо ні, то треба зняти шаблон {{Перекладаю}}. --Acedtalk 11:01, 22 серпня 2013 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Бразильський атлантичний ліс був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:59, 29 серпня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні Чорного моря

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Anapa.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 21:34, 4 вересня 2013 (UTC)

Доброго вечора! Я зняв шаблон швидкого вилучення, який Ви поставили у статті, намагаючись її «витягнути». Якщо результат однак на статтю не потягне, можна буде видалити пізніше. --ReAl (обговорення) 20:22, 19 вересня 2013 (UTC)

Статті на швидке вилучення

Доброго дня!Щодо статтей Приворотень віяловий, Приворотень туркульський, Наскельниця лежача, Осока зігнута, Осока чорнувата, Осока вічнозелена, так на їх сторінках було встановлено шаблон, "Стаття в процесі редагування". Тому я видалив шаблон на швидке вилучення, так як це ще не завершені статті.--Taras r (обговорення) 09:54, 29 вересня 2013 (UTC)

Якщо поставили шаблон "Стаття в процесі редагування" — то питань нема. — З повагою --Zvr (обговорення) 10:27, 29 вересня 2013 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Усть-Хантайське водосховище був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:12, 6 жовтня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ноймарк (Бранденбург)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ноймарк (Бранденбург) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:10, 11 жовтня 2013 (UTC)

Вікіконференція-2013

Запрошуємо взяти участь у Вікіконференції, яка проходитиме у 2-3 листопада у Вінниці. Прохання долучатися на сторінці конференції. Якщо виникнуть додаткові запитання, будь-ласка звертайтесь до мене. З повагою, --visem (обговорення) 22:03, 18 жовтня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Бухтармінське водосховище.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 17:35, 20 жовтня 2013 (UTC)

привіт. цей файл не можна вантажить як невільний. адже можливо створить вільну заміну --アンタナナ 17:37, 20 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Чорний Іртиш.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Чорний Іртиш.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує), але поки нема вільного її фото. RLuts (talk) 14:59, 30 жовтня 2013 (UTC)
Також це стосується цих файлів: Файл:Шульбінське водосховище.jpg, Файл:Тунель Ловарі.jpg, Файл:Pgeneration-dam-warsak.jpg. Причина та ж сама, що і розділом вище. Тому попрошу Вас більш серйозніше ставитись до таких попереджень і не повторювати власні помилки. --RLuts (talk) 15:14, 30 жовтня 2013 (UTC)

Вирівська сільська рада (Рівненська область)

Замінив шаблона «На вилучення» шаблоном «Вікіфікувати» — така сільська рада існує у Сарненському районі Рівненської області.--Розум (обговорення) 15:06, 30 жовтня 2013 (UTC)

Вітаю! Дякую, що перевіряєте мої статті і виправляєте мої помилки. В мене виникла невеличка проблемка зі статтями Річчієві і Річчія. У наукових джерелах і інтернет ресурсах фігурує саме така назва, але згідно норм української мови, здається, правильніше Ричієві і Ричія (див. Ричія плаваюча). Порадьте як правильно, або порадьте фахівця з ботаніки, щоб прояснити цю ситуацію.--Стефанко1982 (обговорення) 18:54, 30 жовтня 2013 (UTC)

Доброго часу доби, добродію! Спробуйте звернутись до ‎Mr.Rosewater, він також займається ботанікою. Проте за моєю думкою, ліпше користуватись сталим енциклопедичним правописом (в українській мові набагато більше виключень, ніж використання правопису або логіки)--З повагою --Zvr (обговорення) 20:57, 30 жовтня 2013 (UTC)
Дякую!--Стефанко1982 (обговорення) 21:51, 30 жовтня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Валентин Витальевич Лебедев.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 17:17, 31 жовтня 2013 (UTC)

Швидке вилучення?

Чим вам не догодила стаття PWI і як це стосується ВП:КШВ? --Amakuha (обговорення) 11:53, 25 листопада 2013 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Курська (станція метро, Кільцева лінія) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:31, 21 грудня 2013 (UTC)

Добродію! У радянські часи було файне мото, саме для сучасною Вікі (перепрошую за російську): Делай с нами, делай как мы, делай лучше нас!. Поміркуйте, може це буде файна відповідь.--З повагою --Zvr (обговорення) 12:40, 27 січня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Парк Перемоги (станція метро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:26, 18 січня 2014 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Москва Улица Подбельского Путевое развитие.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 03:40, 24 січня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Бабушкінська (станція метро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:07, 4 лютого 2014 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Москва Алтуфьево Путевое развитие.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 21:57, 7 лютого 2014 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Москва Отрадное Путевое развитие.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 09:07, 8 лютого 2014 (UTC)

Копіпаст

Статті копіпастом у Вікіпедії не перейменовуються. Пишіть на ВП:ПС.--Анатолій (обг.) 00:08, 13 лютого 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Автово (електродепо)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Автово (електродепо) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:31, 8 березня 2014 (UTC)

привіт! перепрошую, що турбую. будь ласка, не воюйте. і не порушуйте правило ВП:ШВ. якщо у Вас є аргументи — розпочніть обговорення із цього питання. дякую за розуміння --アンタナナ 14:37, 20 березня 2014 (UTC)

щоб почати таке обговорення, заявку треба подавать сюди: Вікіпедія:Перейменування статей --アンタナナ 14:39, 20 березня 2014 (UTC)
Пані, я вже звертався до користувача Ahonc і повторюю ще раз:П'яндж — тадж. Панҷ; Пенджикент — тадж. Панҷакент, а ще Панждшер і Пенджаб. Єдин терен, єдин jєзик — то звідки апостроф?. Не бачу сенсу обговорення, або блокуйте мене на не визначений термін або прислухайтесь до здорового глузду--Zvr (обговорення) 15:00, 20 березня 2014 (UTC)
не потрібно переконувати одного користувача. назву статті встановила спільнота. тому наводьте аргументи не тут, а почніть обговорення. ця процедура спрямована на уникнення війн редагувань і пошуки того «здорового глузду», до якого Ви апелюєте. тому ще раз прошу Вас — керуйтеся правилами. дякую --アンタナナ 15:13, 20 березня 2014 (UTC)
Я вже приводив аргументи, в чому сенс ще раз когось переконувати?--Zvr (обговорення) 15:44, 20 березня 2014 (UTC)
якщо є спірні питання (а такі є зазвичай, якщо слова/назви з інших мов походять), то прийнято таке обговорювать спільнотою. із наведенням аргументів. користувачі постійно змінюються, приходять нові. знову виникають суперечки. щоб не влаштовувать безглузді війни редагувань, наведені аргументи зберігаються у відведеному для цього місці. і шаблоном на сторінці обговорення статті на нього посилаються. рішення спільноти є вищим за рішення окремого користувача, тому агонк не може перейменувать статтю сам. якщо Ви вважаєте, що у Вас є аргументи, які не були враховані у попередньому обговоренні — почніть нове обговорення. і якщо Ваші аргументи будуть суттєвими — статтю буде перейменовано. і ніхто не зможе її перейменувать назад… без обговорення спільнотою. тому зайдіть сюди Вікіпедія:Перейменування статей, почніть нову заявку і зберіть там свої аргументи. в одному місці. якщо спільнота їх прийме — статтю перейменують --アンタナナ 15:47, 20 березня 2014 (UTC)
поставила Вам тимчасово фільтр на редагування у цих статтях. будь ласка, дійте через Вікіпедія:Перейменування статей. через рік чи два, якщо знову комусь захочеться про це посперечатися, усі наведені аргументи спільноті мають бути зібрані в одному місці, а не розкидані у Вас на СО, в агонка на СО, ще десь. дякую --アンタナナ 16:01, 20 березня 2014 (UTC)
Зараз піде з віртуала воювати. --Олег Кархірін (обговорення) 16:02, 20 березня 2014 (UTC)
Він зайшов сюди тільки повоювати надвечір. І облом. :-( --Віктор Вартишко (обговорення) 16:05, 20 березня 2014 (UTC)

Не зрозуміла номінація на видалення. Прохання пояснити. Дякую.--Vlasenko D (обговорення) 19:58, 24 березня 2014 (UTC)

все гаразд, статтю відформатували, претензій нема--Zvr (обговорення) 09:45, 25 березня 2014 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:01ph0139.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Максим Підліснюк (обговорення) 20:35, 26 березня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:Забарский.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Забарский.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 23:18, 13 квітня 2014 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Яцуба Володимир Григорович.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 23:19, 13 квітня 2014 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Толстоухов Анатолій Володимирович.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 23:19, 13 квітня 2014 (UTC)

П'яндж

Для обговорення щодо перейменування статей існує окрема сторінка. Припиніть вилучати текст статей --RLuts (talk) 22:09, 15 квітня 2014 (UTC)

Я створив статтю, я її вилучив--Zvr (обговорення) 01:06, 16 квітня 2014 (UTC)
привіт. перепрошую, але це не «Тарас Бульба». внизу кожної сторінки вікіпедії пише:
Будь ласка, зверніть увагу, що будь-які додавання й зміни у Вікіпедїї розглядаються як здійснені на умовах GNU Free Documentation License без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike. Якщо Ви не бажаєте, щоб написане Вами безжалісно редагувалось і розповсюджувалося за бажанням будь-кого, — не пишіть тут
з моменту як Ви тут щось написали, Ви уже не можете «взяти назад». саме тому не зовсім розумію Ваше небажання обговорити назву статті так, як це прийнято у Вікіпедії — у визначеному для цього місці. із аргументами. я не можу починати це обговорення, бо у мене нема аргументів на перейменування чи залишення. що саме Вас так лякає на ВП:ПС? викладіть чітко (в одному місці, наприклад, тут) чому Ви за перейменування і я подам заявку від Вас. навівши диф --アンタナナ 08:20, 16 квітня 2014 (UTC)
Транскрипція: [pændʒ][1] де там можна поставити апостроф? Далі — у тій же державі (Таджикистан) є місто Пенджикент,(п'ятиграддя), де перша частина назви за фарсі, друга — тюркська. Чи можлива різна транскрипція з однієї і тієї ж мови? Далі однокореневі топоніми тієї ж мови: Панджшер та Пенджаб. В англомовній вікі все зрозуміло Panj та й годі (en:Panjab University, Chandigarh, en:Panj River, en:Panjshir Valley, en:Panjakent) в українській хто-зна-що--Zvr (обговорення) 09:00, 16 квітня 2014 (UTC)

Примітки

Шаблон Edited в статті Монкс-Маунд

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Монкс-Маунд був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:07, 24 квітня 2014 (UTC)

Редагування новачків

Привіт. Я гадаю, що новачкам варто давати шанс довести статтю до ладу [5]. Бо після миттєвого вилучення є велика ймовірність, що вони більше ніколи не повернуться у Вікіпедію. На жаль, у нас нема поки інкубатора але принаймні такі статті можна ставити на повільне вилучення. Тоді користувач матиме змогу прочитати зауваження і матиме можливість її допрацювати. --yakudza 16:17, 27 квітня 2014 (UTC)

Приєднуюсь. Так, саме у цій статті Нав'язливий стан було порушення авторських прав і вона має бути перенаправленням (яким і є її аналог у росвікі). Але ж це треба новачку пояснити.
p.s. Той діф вже недійсний, бо статтю вже перероблено на перенаправлення і старі версії з текстом-порушенням з історії за моїм запитом вилучено. --ReAlв.о. 12:23, 28 квітня 2014 (UTC)

Тиждень статей з 34 і більше інтервікі посилань, яких не має в УкрВікі

--Kibeee (обговорення) 22:04, 1 травня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Клілук (озеро)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Клілук (озеро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:12, 3 травня 2014 (UTC)

Бакинське метро

Вітаю! Трохи вільних фото станцій Бакинсього метро є тут: http://infojd.ru/13/baku-metro.html , приклад опису — Файл:Баку Станція метро Наріман Наріманов.jpg. Будь ласка, замініть невільні на вільні там, де це можливо — NickK (обг.) 22:52, 7 травня 2014 (UTC)

Дякую--Zvr (обговорення) 22:53, 7 травня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ахметеліс театрі (станція метро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:11, 17 травня 2014 (UTC)

привіт. перепрошую, що турбую. будь ласка, перегляньте критерії швидкого вилучення і постарайтеся вказувати критерій у номінаціях на швидке вилучення --アンタナナ 12:38, 18 травня 2014 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Люлін (станція метро).jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. SteveR (обговорення) 18:47, 18 травня 2014 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Абдулла Кодірій (станція метро).jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. SteveR (обговорення) 18:48, 18 травня 2014 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Юнус Раджабі (станція метро).jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. SteveR (обговорення) 18:48, 18 травня 2014 (UTC)

привіт. вибачте, що турбую. наголошу: цей файл невільним вантажити у Вікіпедію не можна. він порушує критерії добропорядного використання — можливо зробити його вільну заміну (об'єкт існує зараз) --アンタナナ 08:33, 16 червня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті 300 Арагвелі (станція метро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:19, 20 травня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Варкетілі (станція метро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:35, 21 травня 2014 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Самгорі (станція метро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:36, 21 травня 2014 (UTC)

Дорого дня! Запрошую Вас долучитися до проведення тематичного тижня Нігерії, що проходитиме у період з 2 по 15 червня 2014 року. Прошу Вас ознайомитися з запропонованим списком статей до створення та покращення і, якщо знайдете щось для себе, — долучайтесь! З повагою, — Шиманський હાય! 12:59, 30 травня 2014 (UTC)

Мер'єлензее

Доброго дня! Припиніть виправляти Мер'єлензее на Мер'єлензеє - це суперечить вимові слова на мові оригіналу! нім. see вимовляється як "зе-е" (довге "е"), а аж ніяк не "зе-йе", як Ви вперто правите. Sthelen.aqua (обговорення) 07:44, 10 червня 2014 (UTC)

Мабуть тоді ліпше Мер'єлензе [6] --Zvr (обговорення) 10:01, 10 червня 2014 (UTC)
До речі файно дякую за створення Ісландія (гаряча точка)--Zvr (обговорення) 10:18, 10 червня 2014 (UTC)

Швидкі вилучення

Доброго дня! Ви вчора номінували величезну кількість сторінок на швидке вилучення. Прошу переставити їх на повільне вилучення, оскільки всі ці статті створені новачками, які брали участь у конкурсі, і їм принаймні потрібно надати час та вказати на недоліки, які вони мають усунути. Звісно, багато статей не мають права на існування, але ось ця стаття взагалі не мала б стояти на вилученні, а ви її поставили на швидке. Відтак, прошу переставити шаблони, щоб дати новачкам можливість усунути недоліки, а ще краще пояснити їм їх. Дякую. --Ліонкінг (обговорення) 06:05, 14 червня 2014 (UTC)

Доброго часу доби! Дійсно близько 50 статей, і певен це ще не все що має бути вилучено. Проте повільне вилучення потребує обгрунтування, це праці на повний робочий день. Нажаль я не маю на це часу.--З повагою --Zvr (обговорення) 07:58, 14 червня 2014 (UTC)
Швидке вилучення теж потребує обґрунтування. Більшість з поставлених вами на швидке вилучення статей не відповідає ВП:КШВ (хоча я й не кажу, що всіх їх потрібно лишати). Це звичайно добре, що Ви переглядаєте та фільтруєте статті, але, думаю, що варто не відлякувати новачків, а хоча б ставити шаблон {{subst:ds}} (шаблон перетвориться на {{db}} через 3 дні) і попереджувати користувачів, це дасть стимул новачкам читати правила і покращувати свої статті. До речі, декілька місяців тому я написав додаток, який пришвидшує процедуру номінації статей на повільне вилучення, можете також ним скористатись, це зекономить Вам час. Докладніше тут: ВП:Додатки/NominateForDel --RLuts (talk) 11:39, 14 червня 2014 (UTC)
Zvr, якщо у вас немає часу, то не робіть взагалі. Бо у цьому випадку ви заставляєте инших виправляти за вами недороблену роботу, яка в такому вигляді має суттєві негативні наслідки для тих, чиї статті все-таки підпадали під повільне вилучення, а не швидке. Будь ласка, перш ніж ставити будь-які нові статті на вилучення, пройдіться по ваших номінаціях і додайте до всіх обґрунтування, а до тих, які підпадають під повільне — належним чином оформіть. З повагою, Юрій Булка (обговорення) 11:49, 14 червня 2014 (UTC)
Zvr, я ж узявся за вас обґрунтовування додавати й виправляти на повільні вилучення згідно з правилами (у тих випадках, де це диктують правила). Ну хоч не пхайте палки в колеса, як у вас часу немає зробити як книжка пише. --Юрій Булка (обговорення) 18:23, 14 червня 2014 (UTC)
Доброго часу доби! Перепрошую за моє редагування, що Ви показали, проте я його і відкотив за 30 сек. По-друге хотілось би побачити відсоток статей який залишиться у Вікі, після перевірки мого швидкого вилучення і голосування. 50 статей за добу, я мав обгрунтувати і поставити на голосування? Або лишити у Вікі у такому вигляді (а де гарантія, що взагалі хоч хтось припинить цю навалу флуду?) --Zvr (обговорення) 19:04, 14 червня 2014 (UTC)
А, ну слава Богу, а то я вже подумав...:) Перепрошую за непорозуміння. Щодо обґрунтування, якщо скористатися додатком, який вище запропонував RLuts, то номінація на повільне вилучення забирає не так багато часу. Оскільки причина в багатьох подібна (ВП:ЧНВ, ВП:АП, ВП:КЗ), то можна мати просто в буфері обміну готове обґрунтування. Тут просто проблема в тому, що це конкурс, який організовує Бібліоміст, і їм важливо розуміти причину вилучення, щоб учасники хоч трохи щось навчились (одне з завдань конкурсу — навчити людей редагувати Вікіпедію). --Юрій Булка (обговорення) 19:36, 14 червня 2014 (UTC)

Швидкі вилучення

Доброго дня! Ви вчора номінували величезну кількість сторінок на швидке вилучення. Всі ці статті створені новачками, які брали участь у конкурсі, і їм принаймні потрібно надати час та вказати на недоліки, які вони мають усунути. Прошу вказати на недоліки статі "Кам’янець – столиця фестивалів", стаття взагалі не мала б стояти на вилученні, а ви її поставили на швидке. Відтак, прошу переставити шаблони, щоб дати новачкам можливість усунути недоліки, а ще краще пояснити їм їх. Дякую.--З повагою --Дачковська (обговорення) 11:30, 14 червня 2014 (UTC)

По-перше перейменувати статтю щось на кшталт Фестивалі Кам'янець-Подільського, погодьтесь Ваша назва звучить занадто зухвало. По-друге, надати стилю написання певної енциклопедичності (Вікі претендує бути енциклопедією, а не туристичним буклетом). Саме велика схожість стилю статті зі стилем туристичного буклету спонукало мене поставити її на вилучення—З повагою --Zvr (обговорення) 08:37, 14 червня 2014 (UTC)
На жаль, перейменувати не можу, бо лише вчора зареєструвалась. Спробую змінити текст. Дуже хотілося б щоб моя робота прийняла участь в конкурсі, адже на неї пішло багато часу. Дякую за вказані недоліки!З повагою --Дачковська (обговорення) 11:55, 14 червня 2014 (UTC)
Якщо Ви не проти, я перейменую власноруч статтю на Фестивалі Кам'янець-Подільського —З повагою--Zvr (обговорення) 08:58, 14 червня 2014 (UTC)
Звичайно не проти. Я на все згідна лиш би стаття потрапила на конкурс. Дуже вдячна!--Дачковська (обговорення) 12:38, 14 червня 2014 (UTC)

Кхм! Шо ж ви наробили? ;-0 То може б список кудись подали, що витерли? А бо ж в Кнайпо, а бо запитали, а не гарячкувати... 50 статей то ХТО тепер відновлювати? Я вже не кажу, що нам тепер кожному новачку ото розповідати за що їх статтю витерли. Добре, хоч не звонять і не пишуть поки що. Мої ж там всі координати. Я так розумію - головний недолік конкурсу - страшна НЕОРГАНІЗАЦІЯ! Треба було банер приліпити на вгорі вікіпедії - бо не всі ходять у ту ж кнайпу... А так би хоч більшість, хто дивиться вгору - знали б що відбувається. а ще й правила конкурсу ТРЕБА було оголошувати за тиждень МІНІМУМ, а не вночі останньої доби, та й ще й по ходу і ті ж правила уточнювати. Знаю, що говорю, бо я ще сьогодні, на другий день, щось уточнював. хоча б про той шаблон вікідня - його мало хто й ставив, або як хеш-тег твітера, як бібліоміст їм казав. ;-0 Ок. Будемо робити як краще - а там хай Біг помага! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 20:34, 14 червня 2014 (UTC)

Шось я обіцяного відновленого, чи тто перейменованого фестивалю не бачу. Ви б перед тим, як ставити на вилучення, хоч би шаблони проставляли на СО - {{WikiDay|бібліотека|14 червня 2014 р.}} --Nickispeaki (обговорення) 20:52, 14 червня 2014 (UTC)

Фестивалі Кам'янця-Подільського--Zvr (обговорення) 20:55, 14 червня 2014 (UTC)

Доброго дня! Ви можете написати приклад, як потрібно правильно змінити статтю Фестивалі Кам'янця-Подільського. А то я щось думаю думаю і нічього не лізе в голову, або я чьогось не розумію. Вибачайте за те, що турбую. Я ще новачок)Заздалегідь дякую!--Користувач:Анна Дачковська (обговорення) 22:02, 15 червня 2014 (UTC)

Пані Анно, я не бачу у статті жодних серйозних проблем, ви молодець! Статтю можна ще трохи поліпшити таким чином:
  • Місцями стаття трішечки неенциклопедична за стилем. Текст мусить бути нейтральним, і не містити таких означень, як «унікальне місто» (адже кожне місто в чомусь унікальне), чи «йому рівних немає» (краще замінити на посилання на конкретну статистику з кількістю фестивалів у різних містах, якщо така існує, і показати все на цифрах). Тобто місцями враження, що стаття трохи тяжіє за стилем до туристичної брошури. Тут же все-ж таки трохи инше призначення. Можливо, таке речення не зовсім пасує до Вікіпедії: «Саме тут гості міста зможуть відчути подих Середньовіччя, пройтись вузькими вуличками міста-острова, завітати до величних храмів, вдихнути свіже повітря Подільських Товтр, задуматись про плин віків на скелях Смотрича, уявити себе лицарем…»
  • Додати посилання на джерела у вигляді приміток в тексті, щоб можна було легко орієнтуватись, на якому джерелі засноване те чи инше твердження. Наприклад, речення: «Місто претендує на звання фестивальної столиці України» потребує посилання на джерело. У примітці ви можете скорочено зазначити джерело, якщо його повний опис є у розділі «Література».
Якщо ви писали текст самостійно, і не копіювали з книжок чи онлайнових джерел, тоді мушу визнати — як на початківця ви дуже вдало справились:) Якщо маєте якісь питання, можете звертатись до мене на моїй сторінці обговорення: Обговорення Користувача:Юрій Булка.
P.S. Якщо у вас якісь труднощі із входом у свій обліковий запис — не соромтесь запитати. Постараюсь допомогти чим зможу. З повагою, Юрій Булка (обговорення) 07:28, 16 червня 2014 (UTC)

Доброго дня! Прошу звернути Вашу увагу на статтю Кам’янець-Подільська Тріумфальна арка. Цей художній твір взагалі не відповідає нормам Вікіпедії. Дякую. --Катерина Ден (обговорення) 14:34, 15 червня 2014 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Тихонов Віктор Миколайович.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 12:28, 15 червня 2014 (UTC)

Вітаю. Я знаю, що так з точки зору граматики правильно, але жодне авторитетне українське джерело не містить такої назви родини. Принаймні я не знайшов (див. статтю Аізоонові). Тобто Ви утворили новий науковий термін, в це оригінальне дослідження. З цього приводу в обговоренні Вікіпедії:Біологічні статті колись була дискусія, і судячи з рекомендацій до назв — був консенсус. --Олег (обговорення) 17:15, 24 липня 2014 (UTC)

Ліпше дотриматись граматики, а новітні віяння ліпше залишити оригінальне дослідження. Української літератури напривеликий жаль мало. А що маєме то є кепським перекладом.--Zvr (обговорення) 17:20, 24 липня 2014 (UTC)
Ви зробили неправильно. Немає в українській науковій літературі терміну Аїзоонові — це Ваше ОД. Тоді вже краще перейменувати на Aizoaceae. --Олег (обговорення) 18:07, 24 липня 2014 (UTC)
Згоден--Zvr (обговорення) 18:08, 24 липня 2014 (UTC)

Тролейбусні маршрути міста Чернівці.

Чому мої статті не підходять? Я тільки вчора почав робити. Буду вдосконалювати. Наприклад в Нідерландській вікіпедії міста Арнем, є таке, що кожен маршрут має свою сторінку і це гарно. Тролейбусний маршрут №1, міста Чернівці Тролейбусний маршрут №2, міста Чернівці Тролейбусний маршрут №3, міста Чернівці Тролейбусний маршрут №3а, міста Чернівці Тролейбусний маршрут №4, міста Чернівці Тролейбусний маршрут №5, міста Чернівці Тролейбусний маршрут №6, міста Чернівці Тролейбусний маршрут №6а, міста Чернівці

Доброго часу доби! Сподіваюсь Ви помітили я змінив номінацію швидке вилучення на пропозицію що до обговорення на вилучення. Ознайомтесь з Вікіпедія:Критерії значимості і долучитесь до обговорення. Міркую вікіспільнота винесе своє не упереджене рішення. З моєї точки зору не є сенсу, виокремлювати маршрути в окремі статті, якщо для цього нема історичного прецеденту, на кшталт в одному місті існували мережі трамваїв з різною шириною колії, проте з часом колію уніфікували і мережі об'єднали — в цьому разі сенс є, виокремити кожну мережу в окрему статтю. Проте це моя особиста думка —З повагою--Zvr (обговорення) 10:14, 25 липня 2014 (UTC)

Я пишу історію про кожен маршрут, в майбутньому буде так https://nl.wikipedia.org/wiki/Trolleylijn_1_(Arnhem) , навіть краще. Хотів спитати, а як можно в українській зробити Traject як в нідерландській?

Візьми за кшталт: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BD:%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE-%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%BC%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BB%D1%96%D0%BD%D1%96%D1%8F Якщо розберешся, це найпростіший варіант.--Zvr (обговорення) 12:05, 25 липня 2014 (UTC)

{{db}}

I'm sorry, but I think you seem to be missing that this page is filed under the talk pages and is not an article. It may be merged with the main article, but I am using this page as a draft, just as is permissible per policy. Why are you tagging it with {{db}}?CFCF (обговорення)

well, I'll wait a few days, I hope you finish your experiments.--Zvr (обговорення) 10:48, 29 липня 2014 (UTC)

Щодо назв українською

Доброго дня! У статті Орел філіппінський Ви навели три посилання на різні назви цього виду. Проте всі вони стосуються назв російською, тому не мають ніякого сенсу. Прошу взяти до уваги, що переклад назв організмів з інших мов не допускається, це АД. Прохання ознайомитися із: Вікіпедія:Біологічні статті. --Maxim Gavrilyuk (обговорення) 08:41, 2 серпня 2014 (UTC)

Дякую, дійсно є певні проблеми з академічними українськими назвами у біології--Zvr (обговорення) 10:57, 2 серпня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Мекозухії

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Мекозухії був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 10 днів. — KrBot (обговорення) 10:19, 4 серпня 2014 (UTC)

Доброго дня! Так краще?--Бучач-Львів (обговорення) 11:12, 4 серпня 2014 (UTC)
Набагато краще, файно дякую--Zvr (обговорення) 11:22, 21 серпня 2014 (UTC)

Масові вилучення категорій із статей

Доброго дня! Будь ласка, утримайтеся від такого типу масових редагувань. Допоки категорія не вилучена за рішенням спільноти, для її видалення із статей немає жодних підстав. --Thestraycat57 (обговорення) 05:05, 30 серпня 2014 (UTC)

Статті на вилучення

Ставте коректно статті на вилучення. У деяких відсутній шаблон, немає попередження авторам. Не відлякуйте нових користувачів, для яких це перші статті. Спробуйте порозумітися з ними. --Basio (обговорення) 16:37, 20 вересня 2014 (UTC)

Ще раз прошу, повідомляйте авторів. І поставте шаблони на вчорашніх. --Basio (обговорення) 11:12, 21 вересня 2014 (UTC)
Ще раз нагадую про необхідність дотримання процедури видалення статей. Уточніть, що Ви хотіли зробити з статтями Народний комісаріат фінансів ДКР та Народний комісаріат військових справ ДКР. У мене є також претензії до внеску Kab93, але є певні правила. --Basio (обговорення) 04:50, 26 вересня 2014 (UTC)

Дякуємо, що ви звернули увагу на статтю і показали її недоліки. Більша частина інформації в статті Народний комісар Військових справ ДКР посилається на дисертацію Ревгук В. Я. Донецько-Криворізька республіка. Харків ХДУ 1974; на цю десіртацію посилається Корнілов В. В. своїй книзі «Донецко-Криворожская республика: Расстрелянная мечта» — Харків, «Фоліо», 2011.. Твердження про те що стаття скопійована з сайту Корнілов В. В. виглядає неправдоподібно оскільки текст статті та текст на сайті не збігається, співпадіння пов'язано з тим що текст я переписав своїми словами.

Ще раз щодо видалення статей.

Статті про значимі речі не варто зразу ж ставити на видалення, тим більше на швидке. Поставте шаблон Поліпшити, особливо для коротких статей. Почитайте Вікіпедія:Критерії вилучення статей#«Вилучення» з метою поліпшення --Basio (обговорення) 17:35, 28 вересня 2014 (UTC)

Доброго часу доби, шановний! Наразі нарешті маю вільний час. Що конкретно цього разу Вас не влаштовує?--Zvr (обговорення) 17:46, 28 вересня 2014 (UTC)
Наприклад, за сьогодні, теми статей Чорна Калитва, Толучіївка, Соціалістичний робітничий інтернаціонал є значимими, якщо їх зразу видалити, то велика ймовірність, що вони більше не появляться. Новохоперськ я допрацював, але я не можу все врятувати. А Ви поспішними пропозиціями на видалення відволікаєте користувачів. --Basio (обговорення) 18:19, 28 вересня 2014 (UTC)
Щодо Чорна Калитва, Толучіївка дивиться тут https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%96%D0%BA%D1%96%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D1%96%D1%8F:%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%96-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/28_%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D1%8F_2014#.D0.A2.D0.BE.D0.BB.D1.83.D1.87.D1.96.D1.97.D0.B2.D0.BA.D0.B0 та тут https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%96%D0%BA%D1%96%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D1%96%D1%8F:%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%96-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/28_%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D1%8F_2014#.D0.A7.D0.BE.D1.80.D0.BD.D0.B0_.D0.9A.D0.B0.D0.BB.D0.B8.D1.82.D0.B2.D0.B0

Щодо інтернаціоналу тут: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%96%D0%BA%D1%96%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D1%96%D1%8F:%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%96-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/28_%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D1%8F_2014#.D0.A1.D0.BE.D1.86.D1.96.D0.B0.D0.BB.D1.96.D1.81.D1.82.D0.B8.D1.87.D0.BD.D0.B8.D0.B9_.D1.80.D0.BE.D0.B1.D1.96.D1.82.D0.BD.D0.B8.D1.87.D0.B8.D0.B9_.D1.96.D0.BD.D1.82.D0.B5.D1.80.D0.BD.D0.B0.D1.86.D1.96.D0.BE.D0.BD.D0.B0.D0.BB. Якщо маю вільний час, я переробляю статті, файний приклад — станції Петербурзького метрополітену, де мною перероблено близько 50 статей. Наразі ні часу, ні наснаги до цього не маю.--Zvr (обговорення) 18:34, 28 вересня 2014 (UTC)

Попередження

Остання Ваша активність зводиться майже виключно на вилучення інших статтей. Будь ласка, коли робите чергову номінацію - обов'язково попереджайте про це автора статті на його сторінці обговорення. Ви обрали цей вид роботи, тож робіть її як слід. Вам уже робили неодноразово зауваження про це, тому якщо Ви продовжите, я буду розцінювати це як деструктивну активність і прийму міри. Авторів уже номінованих Вами на вилучення статтей, Ви маєте попередити все рівно. Зробіть це. ✍ Green Zero Обг 09:20, 2 жовтня 2014 (UTC)

Більшість статей що я номінував, написані користувачем Ehla, Ви вже особисто заходили на сторінку користувача і звертались до нього — ефект нульовий, навіщо мені витрачати час, якщо взагалі не є реакції? --Zvr (обговорення) 15:49, 2 жовтня 2014 (UTC)--Zvr (обговорення) 15:49, 2 жовтня 2014 (UTC)
Те що той користувач не реагує - Ви праві.))) Але все ж давайте будемо додержуватися цих формальностей. Ви й деяких інших користувачів не попереджали. Воно входить в звичку, а звичка ця погана.)) Будь ласка. ✍ Green Zero Обг 16:49, 2 жовтня 2014 (UTC)
По іншим вже пройшовся, передивлюсь ще.--Zvr (обговорення) 17:15, 2 жовтня 2014 (UTC)

Приєднуюся до колеги. Якщо будете й надалі ставити на вилучення (І ТО МАСОВІ!) досить значимих статей, то просто буду наполягати на Вашому блокуванні. Сотні виставлених статей за пару днів - це ЗАНАДТО! Причому БІЛЬШІСТЬ із номінантів, що я переглянув - ЗНАЧИМІ. Якщо Ви не є спеціалістом в якійсь темі, то хоч не видаляйте те, у чому Ви повний профан. Так, принаймні не наламаєте дрів і не будете показувати себе з гіршої сторони. Сподіваюся на розуміння. ПС. ПРОСТО на пару днів обійдіться БЕЗ вилучень. Ще раз перечитайте правила.

Пс2. Вже писав НЕОДНОРАЗОВО на сторінки винесення на видалення про Вашу поведінку. Ви ж, як я розумію, ніколи не дивитеся на результати своєї роботи. На жаль! ;-( А треба! Якби можна було б ПРОСТО ТУПО ВИДАЛИТИ СТАТТІ, то це могли б зробити і боти. А люди мають обговорювати і прислухатися до колег. Заходьте і ПЕРЕЧИТУЙТЕ! Сподіваюся, що Ви таки прислухаєтеся І САМІ знімете частину номінантів. Принаймні, там де ЯВНО вказана значимість. крім того, Архімандрит - значима особа. Особливо, коли він з України. Просто в правилах описані ДУЖЕ загальні випадки, що не включають в себе ВСЕ. Так, про релігійних діячів ТАМ НЕМАЄ згадки. Але ж вони ЗНАЧИМІ!--Nickispeaki (обговорення) 18:01, 2 жовтня 2014 (UTC)

Ще таке. Якщо в статті ЩОСЬ негаразд, це ж ще не привід її вилучати! Якби у нас такий підхід був би, то в нас би за пару днів лишилось би, максимум тисяч 50 статей із наявних 500. МАКСИМУМ! Тому, будь ласка, не гарячкуйте. Крім шаблона "на видалення", є ще ДЕСЯТКИ доречних шаблонів.

ШАБЛОНИ

Треба ще?! Звертайтеся! :-) --Nickispeaki (обговорення) 18:04, 2 жовтня 2014 (UTC)

Щодо мого блокування, не є проблема. Щодо вилучення моїх статей — також. За якихось сім років у Вікі, я зрозумів що статті майже ніхто не переробляє. То якщо стаття не має сенсу на існування, то навіщо забивати флудом Вікіпростір? Якщо не згодні зі мною — блокуйте--Zvr (обговорення) 18:21, 2 жовтня 2014 (UTC)

Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/2 жовтня 2014 - перечитайте оце. Якщо ще й допоможете - буду вельми вдячний. :-)--Nickispeaki (обговорення) 18:56, 2 жовтня 2014 (UTC)

Пс. Мої статті, як не дивно, досить часто редагують. А деякі, досить часто відвідують. Що для цього треба - написати добре, додати ілюстрацій. Попрохати перекласти на інші мови. Мою статтю про Крушинку. Читають ЩОДНЯ! ;-0 Станьте популярним і додайте статтю собі на сторінку користувача. (ну і так, до слова, - я зареєстрований в укр-вікі з 2006. І зареєстрований у більшості, майже у всіх вікі фонду Вікімедія. Скрізь, в основному теж саме. ;-) Крім того, ще маю 3 власні вікі на вікії.) Щодо блокування - то крайній захід. Ви ж, я бачу, наче налаштовані конструктивно, то питання блокування знімається. :-) --Nickispeaki (обговорення) 18:56, 2 жовтня 2014 (UTC)

Ще таке - СТАВТЕ нормальні ліцензії і ОПИСИ своїх фото! Ось, наприклад, одна з моїх останніх фоток у статті Гольцов Віталій Володимирович. Все чітко і ясно! Зрозумійте, що шаблони ліцензій провіряють РОБОТИ, а не люди! РОБИТЕ ВСЕ за правилами і 99 процентів, що все буде ОК! У мене теж були проблеми із фото, поки я не почав все робити, як слід. Успіхів! --Nickispeaki (обговорення) 18:56, 2 жовтня 2014 (UTC)

Я не претендую на популярність, свого часу зробив серію статей з геоморфології та транспорту, проте це спеціалізовані теми і міркую не для широкого загалу. Статті з цих тем зроблені мною не є гіршими за російсько- або англомовні аналоги. Роблю, що роблю. Не завжди маю вільний час, щоб довести бюрократію до останньої крапки. Крім того вельми не хочу щоб укрвікі перетворилась на смітник або збірник бото статей.--Zvr (обговорення) 19:26, 2 жовтня 2014 (UTC)
Щодо бюрократії. Як Ви, може, зрозуміли, правила придумуються ДЛЯ РОЗВИТКУ проекту, а не для перетворення його на смітник. САМЕ ТОМУ, ЩО БАГАТО КОРИСТУВАЧІВ НАЧХАТИ НА ПРАВИЛА, укрвікі і перетворюється на оте, що Ви сказали. ;-( Робите - це добре! :-) Робіть краще! --Nickispeaki (обговорення) 20:40, 2 жовтня 2014 (UTC)

Все ж таки, гляньте на шаблон - Шаблон:Єпископат УПЦ-МП. Ви поставили на видалення ВИЩЕ церковне керівництво. Знаєте, можна не любити Януковича або Азірова, але НАВІЩО ж, образно кажучи, ставити на видалення статті про них у Вікіпедії?! ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 20:43, 2 жовтня 2014 (UTC)

Прохання.

Все ж таки, якщо ВАША ласка, то зняти номінації на сторінці - Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/2 жовтня 2014. А я тим часом піду їх перероблювати. --Nickispeaki (обговорення) 20:46, 2 жовтня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Французький Алжир

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Французький Алжир був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:22, 13 жовтня 2014 (UTC)

Видалянство

Якщо ви сповідуєте видалянство (Вікіпедія:Видалянство), то я пропоную переглянути статті із списку [7] з номерами від 1 до 1662, а може і дальше. Абсолютну більшість з них поставте на видалення з формулюванням Звідки видерто?. Не хотілося, щоб було на практиці ВП:НДА. --Basio (обговорення) 20:46, 14 жовтня 2014 (UTC)

Видаляйте [8], я не проти, можна навіть через швидке--Zvr (обговорення) 02:59, 15 жовтня 2014 (UTC)
А смисл їх видаляти. якщо теми значимі. Просто їх доопрацювати. Це буде набагато корисніше. --Basio (обговорення) 04:52, 15 жовтня 2014 (UTC)

Додаток

Все-таки Ви забуваєте сповіщати користувачів коли номінуєте їх статті на вилучення. Пропоную увімкнути Вам спеціальний додаток, який автоматично буде сповіщати авторів. Заходите в налаштування => додатки => редагування => «дозволяє швидко номінувати статтю на повільне вилучення» => ставите галочку. Уверху, біля перейменування, з'явиться «номінувати на вилучення». — Green Zero обг 16:28, 19 жовтня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Французький Алжир

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Французький Алжир був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:04, 22 жовтня 2014 (UTC)

Номінації на видалення

Допоможіть побороти когнітивний дисонанс між правилами вікіпедії та Вашою поведінкою, коли Ви номінуєте статті на видалення у процесі редагування новачками, при цьому не пояснюючи причин такої номінації. Заздалегідь дякую.--Vlasenko D (обговорення) 19:22, 30 жовтня 2014 (UTC)

Маю сподівання Ви знаєте що написано в аеропорту Бен Гуріон, великими літерами і по-слов'янські--Zvr (обговорення) 19:29, 30 жовтня 2014 (UTC)

Оформлення при постановці на видалення

28 і 29 жовтня Ви поставили невірний шаблон у статтях-кандидатах на вилучення. --Basio (обговорення) 13:32, 3 листопада 2014 (UTC)

Доброго дня. Ви ставили на вилучення цю статтю. Зараз вона суттєво дописана, в тому числі мною. Продивіться її, будь ласка. Як гадаєте, вона достатньо дописана, щоб зняти її з вилучення? Дякую.

Доброго часу доби добродію (ійка), я вельми скептично ставлюсь до сімейних династій, не є різниця чи то встали вони при Ахметові, чи при Порошенко, проте якщо пан Вітренко хоча б на матиме той самий вплив на хоча б окремий терен який мав Вілкул-малий на 2008, то я особисто пліч-о-пліч з Вами спробую довести Вашу статтю до тями.--Zvr (обговорення) 09:52, 27 листопада 2014 (UTC)

Шаблон «Порушення авторських прав»

Привіт. Хотів звернути Вашу увагу, що в статтях де є копівіо ставиться шаблон {{Порушення авторських прав}}, а не шаблон швидкого вилучення. Трохи про це згадується у ВП:АП. Дякую. --Atoly(обг) 10:14, 4 грудня 2014 (UTC)

Попередження

Шановний користувачу! Ви ставете на вилучення велику кількість статей значимих людей - зокрема заслужених акторів України, професорів, докторів наук і т.д. Пропоную Вам ретельно ознайомитися з критеріями значимості статей у Вікіпедії і дотримуватися їх. Розбирання Ваших подач забирає багато часу, який міг би бути використаний на раціональну роботу. Така діяльність в УкрВікі може бути визначена як диструктивна з відповідними висновками. Прошу припинити активне виставляння на вилучення значимих статей. --Білецький В.С. (обговорення) 20:57, 11 грудня 2014 (UTC)

Веду ретельну статистику статей-номінантів на вилучення поданих мною. Близько 60%-70% дійсно вилучають після обговорення. Тобто претензії виставлені Вами не обгрунтовані--Zvr (обговорення) 21:04, 11 грудня 2014 (UTC)
Вас попереджають не вперше. Надалі - при невідповідному Вашому реагуванні - дії відносно Ваших дій будуть інші. Прошу дослухатися - не висувати на вилучення заслужених діячів, заслужених акторів, науковців з вагомим внеском (зокрема професорів і докторів наук). Ці ціячі - вагомі особи. Статті про них часто потребують доробки - але не вилучення. Ще раз пропоную дослухатися.--Білецький В.С. (обговорення) 21:13, 11 грудня 2014 (UTC)
З мого боку вандалізму не є. Якщо йде навала неякісних статей, викладачів одного ВУЗу, то я виставляю на вилучення, тому що за 7 років у вікі, я напевно знаю, що майже нічого не переробляють. Вікі -- не смітник. Ліпше вже ніяк, ніж так як остання серія статей по викладачам Інституту корекційної психології та педагогіки.--Zvr (обговорення) 21:19, 11 грудня 2014 (UTC)
Ваші особисті бачення - це Ваші бачення. А правила Вікіпедії - це правила Вікіпедії. Я закликаю їх дотримуватися. Ви прекрасно розумієте, що стаття з недоліками може і повинна бути допрацьована. Недоліки статті не є причиною для вилучення. Але Ви чогось не чуєте - не висувати на вилучення заслужених діячів, заслужених акторів, науковців з вагомим внеском (зокрема професорів і докторів наук). Ці ціячі - вагомі особи. Для Вас це "сміття"? Добирайте слова!--Білецький В.С. (обговорення) 21:37, 11 грудня 2014 (UTC)
Проаналізуйте серію статей по викладачам Інституту корекційної психології та педагогіки. Було дві можливості або виставити на обговорення на видалення або поставити без обговорення шаблон Deleteslow. Я обрав перший варіант. Якщо Ви вважаєте мої дії деструктивними ставте на обговорення моє блокування--Zvr (обговорення) 22:11, 11 грудня 2014 (UTC)

ТУДИ ж - Бронвін Бенкрофт. Вже написав отут. Таки сподіваюся, що ні гуглем, ні пе туошуком Вікі Ви не розучилися користуватися за 7 років, що Ви у Вікіпедії. :-) І ще таке - МОЖЛИВО, не варто отак скопом ставити статті, в яких Ви ЯВНО не спеціаліст? І хоч для повноти картини ставити до відома автора? Ви ж бо вже через кілька годин ставите на видалення статтю новачка. Це не то що ЗМЕНШУЄ бажання писати - ПРОСТО тупо його вбиває намертво! ;-( Може б Ви зайнялися ПОЛІПШЕННЯМ статтей? Допомогою новачкам, коли вже, наче за 7 років трохи досвіду набралися? Нє, ну про явно непотрібні статті мова не йде. Саме от про такі, типу з Бронвін.... --Nickispeaki (обговорення) 22:58, 11 грудня 2014 (UTC)

Потрохи доповнюю хоча б за 11 грудня: Південний газотранспортний коридор, Транскаспійський газогін. Перевірте не одне речення додав, а від 50% до 90% відсотків--Zvr (обговорення) 23:06, 11 грудня 2014 (UTC)
Змішались к купу коні, люди... Південний газотранспортний коридор - це далеко не стільки і не тілки газогін. Взагалі є поняття Транспортний коридор і Газогін - це РІЗНІ поняття.--Білецький В.С. (обговорення) 04:52, 12 грудня 2014 (UTC)

[9]. Саме тут у своїй промові єврокомісар в Празі від 08.05.2009 визнає що Південний газовий коридор це тільки нафто- та газогони. І ЗАКЛИКАЄ НАДАТИ ГЛИБШУ ЗМІСТОВНІСТЬ, цьому поекту. Тобто цієї змістовності нема. І зверніть увагу на назву Південний газотранспортний коридор, тобто з самого початку він планувався як мережа газогонів. --Zvr (обговорення) 08:05, 12 грудня 2014 (UTC)

У будь-якій галузі бажано бути фахівцем коли пишеш (редагуєш) статтю. У нашому випадку, по-перше, "Транспортні коридори — це транспортні артерії і сукупність різних видів транспорту, що забезпечують значні перевезення вантажів і пасажирів на напрямах їх найбільшої концентрації. Транспортні коридори виконують роль кровоносних судин у світових інтеграційних процесах. У 1994 році II Загальноєвропейська транспортна конференція(Критська), (що відбулася на острові Крит, Греція) визначила 9 основних маршрутів МТК, III Загальноєвропейська транспортна конференція (1997 рік) до 9 коридорів додала 4 загальноєвропейські транспортні зони." По-друге, ви чомусь вважаєте, що транспортування газу - це тільки газогони. Але природний газ сьогодні транспортують у двох агрегатних станах: газоподібному і рідкому (див. Зріджений газ). Наразі активно провадяться дослідження з кристалогідратної форми газу (видобування і транспортування). Це - тверда речовина. Тобто транспортні коридори - це ТРАНСПОРТНІ КОРИДОРИ, через які транспортують товари, гроші, трудові ресурси тощо. Природний газ можуть транспортувати і газогонами, і цистернами, і .. в твердому газогідратному стані. І кожен з цих видів транспорту можна (і треба) описувати окремо. Але коли ми описуємо ТРАНСПОРТНИЙ КОРИДОР, то описуємо не газогони чи залізниці, а МАРШРУТ КОРИДОРУ, ЙОГО ПРОТЯЖНІСТЬ, ПОДАЄМО МАПУ КОРИДОРУ, КРАЇНИ, ОСОБЛИВОСТІ КОРИДОРУ (географічні, політичні тощо). Практику пересування товару по коридору. Перспективи використання КОРИДОРУ. Самі ж газогони, залізниці, автодороги тощо - описуємо окремо (щоб не змішувати в одній тарілці борщ, друге і компот). --Білецький В.С. (обговорення) 17:58, 12 грудня 2014 (UTC)
Пане Білецький, я не беруся тягатися з Вами у регаліях, але щодо статті Південний газотранспортний коридор, то Ви її створили , я тільки-но її підправив. Якщо маєти більше інформації щодо до цієї теми, доведіть Вашу статтю до певного рівня і поставте блокування на її редагування--Zvr (обговорення) 18:51, 12 грудня 2014 (UTC)
Я намагаюся діяти більш цивілізовано ніж... блокування. Якщо Ви вважаєте, що підправили статтю, то я вже Вам навів порівняння: Ви її підправили в той самий спосіб, що скажімо, "підправити" борщ всипавши в нього і салат, і другу страву, і компот. Ось так "підправили". Змішали все в одне. Зрозуміло я пояснюю? --Білецький В.С. (обговорення) 18:58, 12 грудня 2014 (UTC)
Зрозумів, я маю до Вас особисте питання, Ви власноруч візьметесь видаляти ВСІ мої правки Ваших статей, чи мені цим зайнятися?--Zvr (обговорення) 19:05, 12 грудня 2014 (UTC)
Як Ви "виправляєте" я вже пояснив. Без спеціальних знань неможливо ПРАВИЛЬНО ПРАВИТИ СТАТТІ. В будь-якій галузі. Тому кращий варіант - відмінити всі свої правки у всіх фахових статтях, де Ви не спеціаліст. Техніка Вікі це дозволяє. Так буде ліпше для Проекту.--Білецький В.С. (обговорення) 21:15, 12 грудня 2014 (UTC)
По першій Вашій статті (Абісальна рівнина), що Ви створили, вже змінив. На найближчу добу — перша сотня Ваших статей--Zvr (обговорення) 21:34, 12 грудня 2014 (UTC)
Подивився - і повернув. Десь ваші додавання слушні, десь - ні. Може попрацюємо разом в інший спосіб - виставте тут перелік статей, які ви правили. А я їх передивлюся ще раз і експертно визначу що залишити, а що ще раз коригувати. Так підходить?--Білецький В.С. (обговорення) 21:37, 12 грудня 2014 (UTC)
Проте і мова, працювати пліч-о-пліч, без гучних слів (я не потребую регалій) — де не влучно відкочуйте правки. В цьому і суть проекту— З повагою--Zvr (обговорення) 21:41, 12 грудня 2014 (UTC)
Там іще одне - виставлено на вилучення ряд ваших статей по світах. Я б їх залишив, якби були АД.--Білецький В.С. (обговорення) 21:43, 12 грудня 2014 (UTC)
Дякую, вже поставив АД--Zvr (обговорення) 21:46, 12 грудня 2014 (UTC)

Доброго дня. Поясніть будь ласка чому статтю номіновано на видалення. Я над нею ще працюю - хочу доробити її до правильного вигляду. Я вже її доробила трохи, але ще буду додавати посилання та цитати. Можна поки прибрати її з кандидата на видалення і поставити щось на кшталт "в процесі виправлення"? Буду вдячна. Я лише початківець, багато чого не знаю - вчусь на ходу.

Доброго часу доби! Я вже Вам вчора відповів на Ваше сьогоденне питання на Вашій сторінці обговорення — стаття вже добре пероблена, поставте авторитетні джерела і всі питання будуть зняти.--Zvr (обговорення) 18:55, 12 грудня 2014 (UTC)

Перепрошую, я ще трохи блукаю тут. Дякую.--Tetty

Перепрошую, обґрунтуйте, чому Вам захотілося правильну назву статті Майтланд Вард перейменувати на Маїтланд Вард?--Pavlo4 (обговорення) 14:06, 28 грудня 2014 (UTC)

В початковій Вашій версії було Маітланд, з однією крапкою, згідно українського правопису, якщо є дифтонг і другим звуком є і, пишеться Ї (З двома крапками). Надати посилання на правила правопису? --Zvr (обговорення) 14:31, 28 грудня 2014 (UTC)

Global account

Hi Zvr! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (обговорення) 15:28, 11 січня 2015 (UTC)

Зараз іде такий процес, щоб глобальний обліковий запис — тобто один акаунт на всі проекти Вікімедіа — був у кожного користувача. Вам справді треба просто перейти на сторінку Special:MergeAccount і зробити, що там просять. Дрібниця, і може для Вас нічого й не зміниться, але технічно це корисно. -- Ата (обг.) 07:44, 14 березня 2015 (UTC)

Московське метро. Станція Таганська

Вітання, Zvr! Будь-ласка, вкажіть спосіб створення української статті Таганська, Краснопресненська лінія (джерела, спосіб перекладу).

З повагою

--В.Галушко (обговорення) 16:05, 7 лютого 2015 (UTC)

Доброго часу доби! Для мене джерела, те саме що і ресурси інтернету, якщо не влаштовує переклад топонімів —виправте. Що саме не влаштовує у статті?--Zvr (обговорення) 16:34, 7 лютого 2015 (UTC)
Доброго вечора (у Підмосков'ї зараз на восьму годину)! Не зовсім зрозуміло Ви висловилися: «Для мене джерела, те саме що і ресурси інтернету...» Як то так? Збентежив мене переклад окремих місць, приміром такі: «Станція споруджена за типовим проектом пілонної трисклепінної станції глибокого закладення зі збірного чавунного оздоблення». В іншій статті Таганська (станція метро, Кільцева лінія) мене дещо здивували такі перли: «на Червоній площі», «Центральний зал освітлений поруч люстр», «Названа по однойменній площі»... Більш нічого цікавого мені виявити не вдалося — я не зовсім уважний! Я все ж думаю, що ці переклади з російської зроблені не Вами — Ви знайшли тимчасово помічника, який помилився... Це так?
Пишіть! Перекладаймо разом!
--В.Галушко (обговорення) 16:52, 7 лютого 2015 (UTC)
Дійсно є елементи автоперекладу, проте може Ви ліпше підкажете переклад: рос. чугунная обделка? Далі Червона площа — стала історична назва. Джерела і Ресурси Інтернету я зазвичай не роз'єдную і розташовую в одному розділі. Якщо щось ще з помилкою будь ласка виправте власноруч у тексті.--Zvr (обговорення) 19:44, 7 лютого 2015 (UTC)
Охоче пораджу. Добрим відповідником буде слово «обсадка». Слово «обделка», схоже, тут ужито саме у цьому значенні. «Красная площадь» значить «Красна площа» (тобто «Гарна»). Люстр має бути не «поруч», а ряд. Я би поставив Вам посилання на один корисний сайт, але не знаю, чи сподобається Вам така пропозиція. Скажіть, яку мову Ви вважаєте рідною? Було б простіше у подальшому порозумітися.
З повагою
--В.Галушко (обговорення) 20:09, 7 лютого 2015 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Kingdom Tower, Jeddah, render.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 07:42, 16 лютого 2015 (UTC)

Поважайте інших користувачів

При постановці статей на вилучення не варто повністю цитувати всі критерії, яким не відповідає стаття. Досить наприклад написати Не відповідає жодному змістовному критерію ВП:БІО. Якщо є дискусійний пункт, то його можна пояснити. Ваше цитування робить сторінку малочитабельною, особливо для тих у кого слабкі пристрої. Крім того наводить на думку, що вважаєте інших користувачів нездатними прочитати правила, а це підпадає під ВП:НО з відповідними наслідками. --Basio (обговорення) 08:22, 4 березня 2015 (UTC)

Добрий день, прошу не видаляти статтю Полемікс ресурс безумовно молодий, і має вкрай мало ссілок на себе в інших виданнях, але формат даного видання заслуговує на пильну увагу, тому що виключає заангажованість і підтримку будь якої з політичних сил, плюс формат новий для нашої країни. Має сенс залишити. Мені так здається. Буду дуже вдячний, якщо ви нас нас підтримаєте.

Можна більш детально, що саме не відповідає ВП:БІО? Наперед дякую! Bzick (обговорення) 10:09, 11 березня 2015 (UTC)

Пане Олександр, ще не взяв жодної кінематографічної перемоги, тобто все що сказано у статті ( працює над реалізацією свого повнометражного дебюту[3][4] — художнього фільму "Солодка Даруся"), то є ще не завершена дія. А в укрвікі бажано досягнення освітлювати, як те що відбулося, і найголовніше, перемоги, премії тощо--Zvr (обговорення) 10:17, 11 березня 2015 (UTC)
Вітаю, дякую вам за зауваження. На мою думку в даному контексті ініціація та праця над кінопроектом “Солодка Даруся” є важливим кроком для розвитку та оновлення кіно індустрії в України. Оскільки Олександр є першим хто взяв на себе відповідальність екранізації українського бестселлеру “Солодка Даруся”, та завдяки свому унікальному баченню кінопроекту вперше в історії українського кіно зміг надихнути та залучити до створення цього проекту таких вдомих осіб як Анджей Вайда, Славомір Ідзяк, Анджей Струмілло, що в свою чергу сприяє як розвитку українського кіно так і популяризації української культури в світі.
Президент України Петро Порошенко надав свій патронат та підтримку Олександру, що свідчить про його віру в важливість роботи Олександра, та його майбутній внесок у відродження Української культури.
Відповідно особа Пана Олександра є цікавою як для читачів та й для представників медіа, його робота відіграє важливу роль для популяризації української культури к в Україні та за кордоном.
З повагою
Bzick (обговорення) 11:57, 11 березня 2015 (UTC)
Вилучення якщо і відбудеться, до буде не відразу, а десь через тиждень-декаду, за цей час всі зацікавлені особи на сторінці обговорення Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/11 березня 2015 висловлять свою думку, і адміни врешті-решт, приймуть рішення чи важлива стаття чи ні--Zvr (обговорення) 13:04, 11 березня 2015 (UTC)

Не доводьте до абсурду

Наполегливо прошу вас, номінуючи статтю на вилучення, подивитись на її сторінку обговорення. Якщо її вилучення вже обговорювалось, вона була залишена, і нові аргументи відсутні, немає ніякого сенсу номінувати її повторно. --Максим Підліснюк (обговорення) 11:33, 12 березня 2015 (UTC)

Це конкретно, до якої статті?--Zvr (обговорення) 11:38, 12 березня 2015 (UTC)
Бачу вже, буду уважніше--Zvr (обговорення) 11:54, 12 березня 2015 (UTC)

Додавання нової теми на СО

Коли додаєте нову тему на сторінку обговорення, не дуже добре редагувати останній розділ, як тут. В історії редагувань створюється враження, що це до нього Ви додаєте нову інформацію, а насправді так не є. Раджу принаймні змінювати опис редагування або — найкраще — користуватися кнопкою «Додати тему» угорі сторінки. Дуже дякую -- Ата (обг.) 07:39, 14 березня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Cubuk1-baraji.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Cubuk1-baraji.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). SteveR (обговорення) 16:02, 19 березня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Рудоуправління ім. Рози Люксембург був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:47, 21 березня 2015 (UTC)

Агломерація міст Верхньої Сілезії

Агломерація міст Верхньої Сілезії доопрацайте будь ласка. Усе що мав зробити я зробив. Тепер Ви як автор доведіть остаточно. --Jphwra (обговорення) 10:37, 21 березня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Чортів міст (Готтард)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Чортів міст (Готтард) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:53, 24 березня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Готтардбан

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Готтардбан був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:08, 25 березня 2015 (UTC)

Вітаю! В названій статті я бачу переклад https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D1%89%D0%B0%D0%B4%D1%8C_%D1%84%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D1%8B А Ви бачите Copyvio|url=http://znanija.com/task/1253902 Я правий чи Ви помиляєтесь? ;)--Vlasenko D (обговорення) 12:15, 27 березня 2015 (UTC)

Зайдіть на сторінку посилання що я надав і знайдіть, після перекладу, дві великі різниці, тобто і в рувікі є копівіо--Zvr (обговорення) 12:20, 27 березня 2015 (UTC)
Порівняння дат показує, що, навпаки, наведене Вами посилання є копівіо з рувікі. Подивіться на ранішу версію - https://ru.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D1%89%D0%B0%D0%B4%D1%8C_%D1%84%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D1%8B&diff=68854675&oldid=52876757

Отже треба знімати копівіо?--Vlasenko D (обговорення) 14:10, 27 березня 2015 (UTC)

Вже повернув попередню версію, тільки прохання -- поставте АД--Zvr (обговорення) 14:18, 27 березня 2015 (UTC)
Підкажіть, будь ласка, що таке АД. )--Vlasenko D (обговорення) 14:32, 27 березня 2015 (UTC) Авторитетне джерело? Додав шаблон Перекладена стаття.--Vlasenko D (обговорення) 14:39, 27 березня 2015 (UTC)

Цікава штука, може Вас зацікавить

Доброго вечора. Я от знайшла досить цікавий інструмент для пошуку плагіату. Протестувати довелося лише трохи, тому і Вам його даю для тестування, якщо Вас таке зацікавить. От: plagiarism-checker, --Helixitta (обг.) 19:12, 2 квітня 2015 (UTC)

Файно дякую! Вельми цікаво!--Zvr (обговорення) 20:25, 2 квітня 2015 (UTC)

Припиніть ставити тег на швидке видалення заготовок

Я дуже наполягаю PsichoPuzo (обговорення) 18:44, 3 квітня 2015 (UTC)

Звертайтесь до адміністраторів--Zvr (обговорення) 18:46, 3 квітня 2015 (UTC)

Щиро дякую за переклад. Не думав, що когоось, окрім мене, тема зацікавить. --Dmitri Lytov (обговорення) 02:59, 6 квітня 2015 (UTC)

У Вас багато цікавих статей у рувікі, якщо матиму час - спробую хоч щось перекласти на українську--Zvr (обговорення) 12:53, 6 квітня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Золотий Ріг (Стамбул)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Золотий Ріг (Стамбул) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:16, 11 квітня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Мс дружба.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Мс дружба.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Максим Підліснюк (обговорення) 09:02, 13 квітня 2015 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Мс искърско шосе 1.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Максим Підліснюк (обговорення) 09:04, 13 квітня 2015 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Мс света гора.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Максим Підліснюк (обговорення) 09:05, 13 квітня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Мс летище.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Мс летище.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Максим Підліснюк (обговорення) 09:05, 13 квітня 2015 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Чубук.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Максим Підліснюк (обговорення) 09:09, 13 квітня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Артем-1.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Артем-1.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Максим Підліснюк (обговорення) 09:09, 13 квітня 2015 (UTC)

Дякую за поради з приводу написання статті "Олег Святославич (князь стародубський)". Будь ласка, відпатрулюйте її.--Iryna Ch (обговорення) 09:24, 13 квітня 2015 (UTC)

Вдячна за примітки і патрулювання :).--Iryna Ch (обговорення) 12:00, 13 квітня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Палеоєвропейські мови був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:14, 14 квітня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Салпаусселькя

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Салпаусселькя був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:32, 17 квітня 2015 (UTC)

Щодо Хвороби раків

Добридень, Шановний!
Я не знаю, як бути. Я власноруч написав цей матеріал до книжки О.М. Давидова (покійного) "Присадибне раківництво" (Київ. Велес, 2012. — 184 с.), а той сайт, що Ви вказуєте, просто ЧАСТКОВО передрав наш текст з малюнками і списком літератури. Тому саме їм можна виставити претензії, а не нам.
З повагою— Orestsero (обговорення) 13:10, 19 квітня 2015 (UTC)

Привіт. Вибачайте, що втручаюсь, але один раз довелось зіткнутись з подібним. Скажіть, чи є у книжці чи іншому джерелі підтвердження ваших слів? Тобто чи є згадування про вас як про автора матеріалу? --Максим Підліснюк (обговорення) 13:22, 19 квітня 2015 (UTC)

Так, у паперовому варіанті згаданої книжки є подяка висловлена мені. — Orestsero (обговорення) 13:47, 19 квітня 2015 (UTC)
Тоді вам слід надати дозвіл. Детально про це написано тут. Якщо будуть питання - звертайтесь. Також гарні поради можуть надати Antanana (вона знавець авторського права) та Ahonc (він волонтер системи ОТРС). --Максим Підліснюк (обговорення) 13:53, 19 квітня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Невільнича (річка)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Невільнича (річка) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:18, 3 травня 2015 (UTC)

Про Крим

Вітаю! Не розумію ваших відкотів у Шаблон:Росія. Там в примітках вказано, що окупація Криму не визнана Україною і міжнародною спільнотою. Вікіпедія має висвітлити цей факт, незалежно від наших переконань. Також попереджаю про неприпустимість ведення війн редагувань, а також використання у них права відкота (тобто швидкого скасування без опису). --Максим Підліснюк (обговорення) 19:12, 11 травня 2015 (UTC)

Моя позиція чітко висвітлена в Обговорення шаблону:Росія--Zvr (обговорення) 19:23, 11 травня 2015 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з війною редагувань та грубим порушенням ВП:НО для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 12 годин.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Мені шкода, що так вийшло. Я пробував закликати вас діалогу. Будь ласка, не сприймайте це як блокування за позицію. Просто недопустимо відкидати чужі корисні редагування, не пояснюючи причину. --Максим Підліснюк (обговорення) 19:40, 11 травня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Адлерхорст

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Адлерхорст був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:29, 14 травня 2015 (UTC)

Кайгородови

Виберіть якийсь один шаблон у цих статтях. Логічно було б спочатку на доопрацювання, а потім вже на вилучення. --Basio (обговорення) 09:30, 14 травня 2015 (UTC)

Так і зробимо, на допрацювання--Zvr (обговорення) 10:45, 14 травня 2015 (UTC)


Порушення авторських прав у статті Тернопільський навчально-курсовий комбінат

якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS. Як мені оформити дозвіл за умоввами даної ліцензії? куди необхідно відсилати електронний лист?

Дозвіл в опрацюванні, на обидва листа вже відповіли. Тепер чекаємо лист з адреси, вказаної на веб-сайті. --Максим Підліснюк (обговорення) 07:33, 18 травня 2015 (UTC)

Корисний додаток

Добрий день. Ви досить часто виставляєте статті на вилучення, тому я подумала, а раптом не знаєте про такий досить корисний додаток, що дозволяє швидко виставити статтю на вилучення з усіма необхідними повідомленнями: NominateForDel. --Helixitta (обг.) 16:32, 18 травня 2015 (UTC)

Дякую--Zvr (обговорення) 17:46, 18 травня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Охотсько-Евенський національний округ був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:55, 21 травня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Казакська Автономна Соціалістична Радянська Республіка був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:16, 25 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 23:34, 27 травня 2015 (UTC)

Швидке вилучення

Вітаю. Ви досить часто ставите статті на швидке вилучення. До речі, робите це без використання спеціального шаблону, а за допомогою загального. Сьогодні запрацював новий додаток. Подивіться у випадаючому меню пункт На ШВ. Робить номінацію зручнішою. --Максим Підліснюк (обговорення) 19:05, 28 травня 2015 (UTC)

Дякую--Zvr (обговорення) 19:13, 28 травня 2015 (UTC)
Привіт. Додаток знову працює нормально. Будь ласка, користуйтесь ним і в жодному разі не ставте пустий шаблон {{db}} --Максим Підліснюк (обговорення) 16:34, 4 червня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Північно-Осетинська Автономна Радянська Соціалістична Республіка був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:29, 30 травня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Адигейська автономна область був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:01, 1 червня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Агінський Бурятський округ був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:24, 2 червня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Комі-Перм'яцький автономний округ був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:25, 2 червня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Усть-Середньоканська ГЕС був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:29, 5 червня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Каскад ГЕС на Янцзи

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Каскад ГЕС на Янцзи був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:33, 8 червня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат

--Сергій Липко (обговорення) 07:10, 9 червня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Hydro-Québec

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Hydro-Québec був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:15, 17 червня 2015 (UTC)

Тиждень народів Росії

Доброго дня! Я бачив, що Ви багато писали на цю тему. Погляньте, будь ласка, на список статей на сторінці проекту - можливо, щось Вас зацікавить. Наприклад, Ви створювали статті про державні утворення народів РФ - а я спробував зібрати список ще ненаписаних статей про це. Буду радий, якщо долучитеся до тижня!

--Тутовий (обговорення) 22:15, 22 червня 2015 (UTC)

Вітаю! Ви зараз створили кілька статей зі списку тижня. Дякую за чудову роботу! Чи можна вважати, що це було у рамках тижня, чи ні? Було би зручніше, якби Ви на сторінці тижня написали, які ще статті збираєтеся створити, щоби інші не планували писати те саме. Та, можливо, це чомусь Вам не зручно - тоді перепрошую. --Тутовий (обговорення) 13:43, 29 червня 2015 (UTC)
Салам! Якщо потребуєте щоб це було у рамках тижня - я не проти. Наразі майже не маю вільного часу, щоб планувати створення нових статей. Проте по закінченню тижня, якщо матиму вільний час, передивлюся створене та червоні посилання. Файно дякую за добре підбирання тем--Zvr (обговорення) 18:30, 29 червня 2015 (UTC)
Звісно, мені хочеться, щоби в рамках тижня було створено більше статей, та є і практична користь - наприклад, якщо додавати шаблон тижня на сторінку обговорення, то більше людей перейде на сторінку тижня та побачить список статей (і, можливо, пізніше напише одну з них). Список створених статей в рамках тижня також корисний - учасники тижня будуть ходити по цих посиланнях, можливо вони їх поліпшать або надихнуться створити іншу на цю тему і т.п. Щодо створеного Вами - я додам шаблони та посилання у список створених статей. --Тутовий (обговорення) 18:51, 29 червня 2015 (UTC)
До Zvr (обговорення) 10:27, 29 вересня 2013 (UTC)Вітаю! Авторитетний патрульний Максим Підліснюк перейменування статті Спорт в окремих районах Луганської області під владою ЛНР на Спорт у ЛНР, повернувши ворожу назву, бо ця стаття незважаючи на те, що написана з іншого боку фронту є досить цікавою, проте потребує відповідного до українського законодавства підходу, а не розповсюдження рос. пропаганди.Дивіться обговорення статті.
Також, якщо вам цікава фантастика чи важлива кількість цікавих та нешаблонних статей у вікіпедії, прошу вас допомогти з рятуванням 5 статей з фантастики, над якими я працюю. обговорення номінацій за 11 липня 2015. Користувач Pavlo1 поставив мої статті всупереч правилам, незважаючи на шаблон в роботі. Статті присвячені темам з розряду "Цікавої статистики" - довгожителям серед романістів фантастики та найстаршим авторам фантастики. Він аргументував, не є значимою. Проте ось інші статті на подібні теми: Список найстаріших університетів, Список найстаріших банків, Список найстаріших дерев, en:List of the oldest madrasahs in continuous operation in the Muslim world, en:List of the oldest madrasahs in continuous operation in the Muslim world, en:List of oldest ships, fr: Liste des plus vieux édifices du Québec,en:https://en.wikipedia.org/wiki/Oldest_living_United_States_governor, en: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_Russian_icons, ru:Список старейших женщин,en:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_Catholic_bishops, en:List of oldest church buildings,en:List_of_oldest_and_youngest_National_Basketball_Association_players, en:List of the oldest buildings in Rhode Island, en:List of longest-living organisms, en:List of oldest living Academy Award winners,en:List of last surviving World War I veterans by country, en:List of oldest ships, en:List of last surviving Canadian war veterans тощо. Усі статті написані на основі даних найавторитетних джерел у світі фантастики [[10]], [[11]], [[12]], [[13]], [[14]] , [[15]] , [[16]], [«Аргонавти Всесвіту» - популяризація україномовної фантастики], [[17]], [Fantast] та [[18]]. Інформація про романістів, почерпнута з 15 англійських, американських, французьких, російських, аргентинських, шотландських, фінських та українських авторитетних джерел фантастики, узагальнена мною. Проте подібною статистикою займається також один з найавторитетніших та найбільший за обсягом інформації англомовний ресурс фантастики: http://www.isfdb.org/cgi-bin/stats-and-tops.cgi у рубриці Authors by Age. Це одне з джерел. На нього посилається ще одне джерело https://www.sfsite.com/. В інших джерелах теж є важливі факти, широко використані мною, проте подібна статистика не ведеться. У вікіпедії є подібна статистика щодо різних категорій, зокрема щодо реслерів - в англомовній. Наявність таких статей підвищить інтерес до україномовного розділу шанувальників фантастики, яких в Україні та СНД - тисячі. А зараз навіть в нашій державі популярність уквікі становить лише 33%, бо там майже все - повтори та переклади, незавжди доповнені, окрім історичних статей і географічних об'єктів, а також статей щодо вітчизняних персоналій та деяких інших окремих статей. Я вважаю подібні дії геноцидом української вікіпедії, роботою на РФ, щоб користувачі з України - дивилися більш розвинуту вікіпедію за рахунок винищення нашої, адже до його поля зору потрапило море інших статей, зокрема про футбольну команду зірок "Маестро". ---Yasnodark (обговорення) 14:30, 19 липня 2015 (UTC)

Учаснику Тижня народів Росії

Вогонь з небес
За вашої участі ми усі збагатилися 115 новими статтями в рамках Тижня народів Росії. Як учасник тижня Ви нагороджуєтеся вогнем з небес. Несіть його гідно, запалюйте інших :) Тутовий (обговорення) 18:27, 22 липня 2015 (UTC)
Трохи з'явиться вільний час - продовжу прибирати червоні послання з Вашого переліку Тижня народів Росії та й вичитати створене--Zvr (обговорення) 19:22, 22 липня 2015 (UTC)
Чудово! А я от взявся привести до більш-менш прийнятного вигляду статті про народи та республіки. За тиждень, мабуть, впораюся --Тутовий (обговорення) 12:43, 25 липня 2015 (UTC)

Вилучення

Привіт! Помітив, що ви часто номінуєте статті на вилучення, особливо за ВП-БІО. Є питання. Дейнекін Георгій Стефанович, ви б його вилучали, чи ні? Бо фактичної значимості нема. Хоч стаття і гарно оформлена. І у автора подібного багатенько, особливо останнім часом. Дякую за клопот --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 09:21, 23 липня 2015 (UTC)

Салам! Спробуємо-подивимось що вийде.--Zvr (обговорення) 12:52, 23 липня 2015 (UTC)
Дякую--Andrew J.Kurbiko (обговорення) 04:36, 24 липня 2015 (UTC)

Вилучення

Стаття Чернілевський Віктор Йосипович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 26 липня 2015. Що ще можна зробити? Limegroup (обговорення) 09:55, 27 липня 2015 (UTC)

Добрий день.Є питання. Чернілевський Віктор Йосипович, що саме не так у статті що особа не е значимою?

Салам! Якщо не важко ознайомтесь: ВП:БІО - особа про яку створюють статтю має відповідати цим вимогам, якщо потребуєте я можу розкласти по полицях--Zvr (обговорення) 10:02, 27 липня 2015 (UTC)
я так розумію що треба додати ще винаходи ? Limegroup
Як політичний діяч - додати значимості не можливо, як науковий - також, як винахідник - якщо його винаходи призвели до проривів у будь-якій галузі, то будь ласка зазначте це і питання буде знято--Zvr (обговорення) 11:48, 28 липня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті ГЕС Маккормік

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті ГЕС Маккормік був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:05, 1 серпня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті ГЕС Манік-3

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті ГЕС Манік-3 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:05, 1 серпня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Elysia chlorotica

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Elysia chlorotica був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:29, 19 серпня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Шталаг 338

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Шталаг 338 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:30, 19 серпня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Старомнестська (станція метро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:22, 11 вересня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Смолвуд (водосховище)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Смолвуд (водосховище) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:12, 13 вересня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Мелвілл (озеро)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Мелвілл (озеро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:12, 18 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Мілі-Маунтинс (національний парк) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:12, 18 вересня 2015 (UTC)

Запрошення

--Mcoffsky (обговорення) 19:40, 23 вересня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Канадська котловина

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Канадська котловина був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:39, 25 вересня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Phalmicholtzii.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Phalmicholtzii.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Sergento 13:32, 28 вересня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Котельники (станція метро) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:08, 1 жовтня 2015 (UTC)

Архів з 29.03.2011 по 25.04.2012


Архів з 23.10.2010 по 19.03.2011


Архів з 20.02.2010 по 03.10.2010


Архів з 05.01.2010 по 17.02.2010


Архів з 03.11.2009 по 22.12.2009


Архів з 23.05.2009 по 27.08.2009


Архів з 24.04.2009 по 15.05.2009


Архів з 25.03.2009 по 08.04.2009


Архів з 18.03.2009 по 19.03.2009


Архів з 16.01.2009 по 05.03.2009


Архів з 23.12.2008 по 14.01.2009


Архів з 15.09.2008 по 11.10.2008


Архів з 11.10.2008 по 11.10.2008


Архів з 19.08.2008 по 30.08.2008

Архів з 05.08.2008 по 07.08.2008

Архів з 07.06.2008 по 09.07.2008

Архів з 28.10.2007 по 09.03.2008