Обговорення користувача:Perohanych/Архів сторінки обговорення 2021

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Архів обговорень тут.

Пожоджук Дмитро Онуфрійович

Доброго дня. Пан Дмитро у вас у друзях на фейсбуці. Можете попросити в нього вільне фото для статті, а то пан Kharkivian хоче щоб його вилучили.--Kamelot (обговорення) 15:59, 1 січня 2021 (UTC)

Добрий день! Спробую. --Perohanych (обговорення) 16:01, 1 січня 2021 (UTC)
@Kamelot: Написав Дмитру у ФБ. А Ви є у ФБ? --Perohanych (обговорення) 07:53, 4 січня 2021 (UTC)
Навіть ми у друзях. Як би я тоді взнав, що він у вас у друзях. Фейсбук видав, що спільний друг Пероганич--Kamelot (обговорення) 08:14, 4 січня 2021 (UTC)

This Month in Education: January 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 1 • January 2021


ContentsHeadlinesSubscribe
In This Issuse
About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: ZI Jony 17:26, 23 січня 2021 (UTC)

This Month in Education: January 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 1 • January 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse
About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 15:35, 24 січня 2021 (UTC)

Крим - це Україна!

За рішучість!
«Війни правок» у «Вікіпедії»: чому мовні розділи енциклопедії не сходяться в оцінці подій у Криму. І зі святом! ) -- Old Navy 08:09, 30 січня 2021 (UTC)

Театр «Особистості»

Вітаю! Стаття вилучалась у жовтні 2020 року, тому її відновлення можливе тільки через ВП:ВВС. Вилучаю, але можу перенести в особистий простір для подання заявки. --Mcoffsky (обговорення) 10:13, 1 лютого 2021 (UTC)

@Mcoffsky: Чи можна створювати статтю з нуля, після того, як вона вилучалася? Якщо так, то через скільки часу?
Будь ласка, відновіть в особистий простір обидві статті — і ту яку я створив, і ту, яка вилучалася в жовтні 2020 --Perohanych (обговорення) 10:20, 1 лютого 2021 (UTC)
Якщо було вилучено через незначущість, то не важливо, скільки часу пройшло. Тобто, кілька місяців тому значущості не було, і як її не переписуй - значущість потрібно доводити через ВП:ВВС. Інша справа, коли статті вилучаються через порушення авторських прав, машинний переклад тощо, а значущість при цьому під сумнів не ставиться, - тоді можна процедуру відновлення статей «обійти». Відновлюю. --Mcoffsky (обговорення) 10:23, 1 лютого 2021 (UTC)
Не дивився. з якої причини її видаляли. Позавчора був на їхньому спектаклі «Мина Мазайло» — великий глядацький зал, професійна трупа, десятки постановок. Подивився — джерела є, тож значущість очевидна. Вони приведені в статті. --Perohanych (обговорення) 10:27, 1 лютого 2021 (UTC)

Сторінку Ходак Ігор Миколайович номіновано на вилучення

Стаття Ходак Ігор Миколайович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 лютого 2021. Що ще можна зробити? Anntinomyобг 15:39, 2 лютого 2021 (UTC)

Статус файлу Зображення:Олекса Захаряк.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Зображення:Олекса Захаряк.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Kharkivian (обг.) 11:04, 3 лютого 2021 (UTC)

Зробіть можливим святкування 30-річчя української днржави у Вікіпедії

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Perohanych/Архів сторінки обговорення 2021!

Запрошую, Вас взяти участь у Місяці 30-річчя Української незалежності, що проходитиме з 24 липня по 24 серня 2021 року. Якщо ви можете прошу вас поставити підпис на сторінці конкурсу, щоб він з ідеї переріс в реальний проект!) Вікіпедія:Проєкт:Тематичний тиждень/Пропозиції/Місяць 30-річчя Української незалежності

Ви зможете написати на теми запропоновані в списку, а також написати на будь-яку тему яка вам до вподоби. Будемо раді вашій участі!--Користувач:Ольжич Мушинський (обг.) 14:01, 4 лютого 2021 (UTC)

@Ольжич Мушинський: Написав отут Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Тематичний тиждень/Місяць 30-річчя Української незалежності --Perohanych (обговорення) 12:15, 4 лютого 2021 (UTC)

This Month in Education: February 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 2 • February 2021


ContentsHeadlinesSubscribe
In This Issuse
About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: ZI Jony 07:33, 24 лютого 2021 (UTC)

Невільні файли, які не використовуються

⚠

Дякуємо за завантаження файлів список яких вказаний нижче. В описі файлів вказано, що вони є невільними і можуть використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз ці файли не використовуються в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше ці файли використовувалися в якихось статтях, будь ласка, перейдіть на ці статті й гляньте, чому вони були звідти вилучені. Ви можете додати йх до статтей ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлів можлива вільна заміна, їх не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо.

Список файлів:

  1. File:Idel_Ural.jpeg
  2. File:Datagroup.jpg
  3. File:Лого_Буквы.PNG
  4. File:Logo_Instaplus.png
  5. File:Меблеві_технології.jpg
  6. File:Петро_Сокур.jpg
  7. File:Vere_fund_logo.jpg

--Andriy.vBot (обговорення) 02:23, 26 лютого 2021 (UTC)

Сторінку Гнатюк Лідія Павлівна номіновано на вилучення

Стаття Гнатюк Лідія Павлівна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 лютого 2021. Що ще можна зробити? --piznajko 09:08, 27 лютого 2021 (UTC)

Щодо Збірної журналістів

Пане Юрію, будь ласка, не потрібно знову підіймати цю тему. Так, я поставив статтю на швидше вилучення, бо така ж стаття була вилучена. І так, якудза її переніс на повільне. І так, я визнаю, що це був недружній крок з моєї сторони. Конфлікт вичерпано. Сподіваюсь я прояснив ситуацію.--reNVoy (обговорення) 08:46, 4 березня 2021 (UTC)

Конфлікт, як розумію не вичерпано, наскільки розумію, автори статті заблоковані. публікація в медіа https://www.centernews.com.ua/?p=295560 ще може набути розголосу, --Perohanych (обговорення) 08:56, 4 березня 2021 (UTC)
внизу цієї публікації є повідомлення "ОНОВЛЕНО, станом 4.03 9:00 Після публікації цієї статті, сторінки: Інформаційне агентство Центр новин та Збірна журналістів України з футболу були вилучені з номінації на видалення." Я розумію, для вас це можливо смішно, але у статті є погроза поліцією. І це та межа, яку переходити не можна. Повірте, я не зацікавлений, щоб ця історія продовжувалась.--reNVoy (обговорення) 09:06, 4 березня 2021 (UTC)
Розглядаю подібні ситуації з точки зору користі чи шкоди для української Вікіпедії, української справи. Наразі не певен, чого більше — користі чи шкоди від «продовження історії». Наразі користь від цього скандалу в тому, що нарешті вчора створив категорію Журналістика в Україні :) --Perohanych (обговорення) 10:24, 4 березня 2021 (UTC)

Долучайтеся до WikiGap 2021

Вітаю! Сьогодні розпочався WikiGap 2021 — онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 21 березня.

10 березня о 18:00 ми проведемо вебінар, приурочений до марафону (реєстрація).

За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної». Також за окремі призи можна поборотися у споріднених проєктах: міжнародному марафоні WikiGap Challenge (починається через кілька днів) або у WikiGap в українських вікіцитатах.

Долучайтеся!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у WikiGap 2020.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:26, 5 березня 2021 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні WikiGap 2021 у Вікіцитатах

--Сергій Липко (обговорення) 03:08, 12 березня 2021 (UTC)

Шаблон Пишу у статті Зубарєва Олена Вячеславівна

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Зубарєва Олена Вячеславівна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:46, 12 березня 2021 (UTC)

Зауваження щодо патрулювання

Вітаю. Ви здійснили патрулювання статті Храпко Віталій Павлович, у якій немає джерел та не додавши шаблона {{без джерел}}, а це є порушенням ВП:ПАТ. Прошу бути уважнішим на наступний разю. Дякую.--Andriy.v (обговорення) 10:15, 20 березня 2021 (UTC)

Дякую. Виправився — шаблон поставив. Серед сотень патрулювань можуть інколи траплятися і помилки. Людям це властиво. Як патрульним, так і адміністраторам. --Perohanych (обговорення) 06:41, 21 березня 2021 (UTC)

WikiGap 2021: попередні результати і додаткові можливості

Вітаю! Дякую, що долучилися до марафону WikiGap 2021, який разом із партнерами провела ГО «Вікімедіа Україна». За попередніми підрахунками, за час кампанії створено й поліпшено понад 700 статей від близько 100 учасників та учасниць.

Якщо ви створили або суттєво поліпшили принаймні дві статті за правилами марафону та Вікіпедії, ми надішлемо вам подарунки від організаторів поштою. Зв'яжемося із вами пізніше, щоб обговорити логістику відправки.

Тим часом кілька нагадувань
  • Найближчим часом ми підбиватимемо підсумки, і щоб ці результати були точними, а ваш внесок врахованим, просимо перевірити, чи додали ви шаблон {{WikiGap 2021}} на сторінки обговорення усіх створених чи поліпшених статей в рамках марафону.
  • Нагадую, що окремі подарунки передбачені, якщо ваша стаття отримає статус «доброї» чи «вибраної». Допрацювати статтю й номінувати її на отримання статусу можна до 31 березня включно.
  • І загалом закликаємо не залишати без уваги започатковані за час марафону статті та за потреби допрацювати їх. Так само закликаємо й надалі, поза марафоном, розповідати про жінок та знайомити з їхніми досягненнями мільйони читачів Вікіпедії.
  • А тим часом до 8 квітня можна продовжувати брати участь в міжнародному марафоні, який організовує «Вікімедіа Швеція» — WikiGap Challenge.

Якщо є запитання, пишіть мені особисто або на wikigapwikimedia.org.ua. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:49, 24 березня 2021 (UTC)

This Month in Education: March 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 3 • March 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 11:46, 26 березня 2021 (UTC)

Сторінку Loio номіновано на вилучення

Стаття Loio, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 березня 2021. Що ще можна зробити? --Goo3 (обговорення) 14:07, 27 березня 2021 (UTC)

Сторінку Прилепа Богдан Олександрович номіновано на вилучення

Стаття Прилепа Богдан Олександрович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 31 березня 2021. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 16:35, 31 березня 2021 (UTC)

Дякуємо за вашу участь у Місяці культурної дипломатії!

Привіт, Perohanych!

Дякуємо дуже за вашу участь у Місяці культурної дипломатії України! Прошу пробачення, що це повідомлення не знайшло вас раніше — не сумнівайтеся, ваш внесок у Вікіпедію справді важливий.
Організатори раді, що ви взяли участь. Сподіваємося, вам було цікаво! Деякі користувачі зіткнулися з проблемою недостатньої значущості статей із запропонованого списку; ми визнаємо, що список був недосконалим.
Проєкт не завершено, поки усі достойні учасники не отримали свої сувеніри! Невдовзі буде розіслано інше повідомлення від організаторів щодо цього.
Бережіть себе; ми раді бачити вас у Вікіпедії -- ViraMotorko (WMUA) (обговорення) 09:58, 5 квітня 2021 (UTC)

--Yasnodark (обговорення) 13:25, 8 квітня 2021 (UTC)

Список статей з найбільшою кількістю інтервікі

пане Юрію Вітаю! Чи десь існує якоюсь мовою "Список статей з найбільшою кількістю інтервікі" серед біографічних та серед тематичних статей. Приміром від Леніна до Кароліни Ашіон і Від Землі до якогось місцевого журналу, хоча лідери можуть бути й інші. Отже дуже хотілося б мати уявлення про реальних лідерів загалом і по окремих темах і групах осіб.-Yasnodark (обговорення) 14:15, 7 квітня 2021 (UTC)

Вітаю. Запитайте у Кнайпі. Такі списки, наскільки розумію, легко створювати за допомогою запитів до вікіданих. The question: «is there a "List of articles with the most interwikis" among biographical and thematic articles?» Пінгую відомих мені авторитетів @Tohaomg та Ijon: --Perohanych (обговорення) 15:04, 7 квітня 2021 (UTC)
Є ось такий запит по всім особам, про яких знають Вікідані, але там треба додати якусь додаткову умову. Без неї, запит не виконається, оскільки буде надто ресурсомістким. --Tohaomg (обговорення) 18:57, 7 квітня 2021 (UTC)
Дякую, а можете на його основі для прикладу створити запит, обмежившись, наприклад, поетесами України, народженими після 1950 року? Так буде зрозуміліше, і запит має виконатися --Perohanych (обговорення) 19:02, 7 квітня 2021 (UTC)
Ось наприклад той самий запит лише про українців. Те, щоб включати лише українців вказано в четвертому рядку (?item wdt:P27 wd:Q212 .). Далі можете самі гратися з умовами, вставляючи потрібні вам умови в четвертий рядок. --Tohaomg (обговорення) 14:41, 8 квітня 2021 (UTC)
Дякую Tohaomg та Юрію мені здається для початку варто спробувати зробити обмеження для осіб, народжених в Україні (цих я і так майже всіх знаю, окрім євреїв, бо там точно сотня пропущених) та осіб, народжених в Африці (оце дійсно цікаво) та США. Один параметр буде простішим, хоча ваш більш глибокий.--Yasnodark (обговорення) 13:19, 8 квітня 2021 (UTC)
От щоз цим робити і де побачити результат не знаю: [1] ?--Yasnodark (обговорення) 13:25, 8 квітня 2021 (UTC)
Bunyk на дасте відповіді та приклади напопередні запитання у вище?--Yasnodark (обговорення) 13:25, 8 квітня 2021 (UTC)
"де побачити результат" - натисніть на синій квадратик в лівій частині сторінки і почекайте. --Tohaomg (обговорення) 14:44, 8 квітня 2021 (UTC)
Бачу за останній час хтось встиг наплодии напівстабів про співаків: Слов'яненка, Таяну, Бєлкіну, тепер на гарні статті у тих розділах годі чекати...--Yasnodark (обговорення) 13:18, 9 квітня 2021 (UTC)
Tohaomg Дякую результат врешті-решт зміг побачити по вашому прикладу українцях, та де таблиця з шифрами чи легенда, щоб знати, що підставляти. Також там вказані не лише показники вікіпедій, а й з вікіновинами тощо. А як без них отримати результат виключно вікіпедійний, бо плутає?--Yasnodark (обговорення) 13:18, 9 квітня 2021 (UTC)

Костельна вулиця

Вітаю! Ви перейменували Костельні/Костьольні вулиці на вулиці Костельні. Колись, дуже давно, що і не згадаю коли, було бурхливе обговорення між киянами і львів'янами про назви вулиць. І тоді, як я пам'ятаю, досягли консенсусу щодо варіанту: 1) Назва вулиця (або інші родові позначення), як наприклад, Велика Житомирська вулиця, Володимирська вулиця, Андріївський узвіз, Європейська площа. Або 2) вулиця Назва (на честь когось/чогось), як наприклад, вулиця Івана Мазепи, бульвар Тараса Шевченка, Майдан Незалежності. Тож, можливо, ліпше Костельна вулиця (Київ)? З повагою--Rasal Hague (обговорення) 11:31, 9 квітня 2021 (UTC)

Я за уніфікацію. Можна припустити, що вулиця названа на честь Костелу. Див. також у сусідів pl:Ulica Kościelna--Perohanych (обговорення) 12:06, 9 квітня 2021 (UTC)
Не так на честь, як радше через певну ознаку/орієнтир/ вулиці. Стоїть тут костел, отже Костельна вулиця. Якби була на честь Костелу, тоді мала б бути вулиця Костелу. Щодо поляків, то у них усі вулиці пишуться таким чином pl:Kategoria:Ulice w Warszawie, а у англо/американців інакше en:Category:Streets in Warsaw. Але то їхні справи. Що нам робити з рештою вулиць? Володимирську вулицю міняти на вулицю святого Володимира? А Велику Васильківську? Перейменовувати всі київські вулиці? Уніфікація вже порушена, отже, перейменуванням однієї вулиці не обмежимося. Доведеться знову шукати консенсус щодо назв вулиць--Rasal Hague (обговорення) 13:53, 9 квітня 2021 (UTC)
І в поляків і в англомовній Вікіпедії принаймні з цим є порядок і уніфікація. На відміну від безпорядку який і в нас і тим більший у росіян. Поляки нам ближчі ніж американці чи англійці. --Perohanych (обговорення) 14:45, 9 квітня 2021 (UTC)

Долучайтеся до «Європейської весни»: створюйте і поліпшуйте популярні статті про Центральну і Східну Європу

Вітаю! Ви є серед учасників проєкту «Популярність». Можливо, вам було б цікаво взяти участь у конкурсі статей «Європейська весна», що присвячений Центральній та Східній Європі? Серед іншого, у межах конкурсу ми запрошуємо створювати і поліпшувати статті, які є популярними в інших мовних розділах, але які відсутні або надто короткі у нас.

Традиційно за активну участь у конкурсі можна отримати призи і сувеніри (номінації та правила визначення переможців). Цьогоріч конкурс триватиме до 30 квітня.

Обирайте цікаві вам країни на сторінці Вікіпедія:Європейська весна 2021/Список статей до створення; списки популярних статей — на початку сторінки кожної країни).

Дякую! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:21, 14 квітня 2021 (UTC)

Шаблон Пишу у статті Loio

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Loio був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:21, 15 квітня 2021 (UTC)

Речник

Вітаю! Дякую за створення статті Речник, але маю повідомити, що вона має кілька недоліків, а саме відсутні джерела на український термін, а увесь зміст засновується на єдиному англомовному джерелі. Я глянув у ВТССУМ, там одне зі значень тлумачиться як «Той, хто в своїй особі представляє кого-, що-небудь; представник». Але певності, що це відповідник англ. spokesperson, нема. Я часто бачив це слово в сучасній пресі, звідки взялося, не знаю (від пол. rzecznik?), бо в Грінченка це слово означає «оратор» або «адвокат». Прохання додати авторитетні джерела. З повагою --В.Галушко (обговорення) 20:56, 17 квітня 2021 (UTC)

Останнім часом органи влади України, особливо МЗС та Міноборони почали називати осіб, які поширюють їх офіційну інформацію - речниками. Як на мене - дуже вдалий термін. --Perohanych (обговорення) 06:04, 19 квітня 2021 (UTC)
Так, але відповідно до ВП: АД (розділ «Матеріал без джерел») такі твердження, «незважаючи на широке поширення, не є апріорними фактами». Потрібний принаймні англо-український словник з перекладом «spokesperson — речник». --В.Галушко (обговорення) 16:50, 21 квітня 2021 (UTC)
Див. https://translate.google.com.ua/?sl=en&tl=uk&text=spokesperson&op=translate --Perohanych (обговорення) 17:25, 21 квітня 2021 (UTC)

This Month in Education: April 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 4 • April 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 22:48, 25 квітня 2021 (UTC)

Запитання від Час Змін на сторінці Обговорення користувача:Час Змін (17:33, 3 травня 2021)

Добрий день! як створити статтю про організацію? --Час Змін (обговорення) 17:33, 3 травня 2021 (UTC)

@Час Змін: Вітаю! Про яку конкретно?
Для початку варто визначити, чи про неї варто писати, тобто чи вона відповідає ВП:КЗ та ВП:КЗО. --Perohanych (обговорення) 19:25, 3 травня 2021 (UTC)

Шаблон пишу у статті Вікіпедія:Дошка оголошень/заголовок

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Вікіпедія:Дошка оголошень/заголовок був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 2459 днів. — KrBot (обговорення) 15:07, 5 травня 2021 (UTC)

Стаття Рада з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький арсенал», значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 травня 2021. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 15:28, 12 травня 2021 (UTC)

Сторінку Бучанські новини номіновано на вилучення

Стаття Бучанські новини, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 травня 2021. Що ще можна зробити? --Gouseru Обг. 16:32, 12 травня 2021 (UTC)

Сторінку Шен-сервіс номіновано на вилучення

Стаття Шен-сервіс, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 травня 2021. Що ще можна зробити? --ЛютийПан (обговорення) 11:10, 13 травня 2021 (UTC)

Шаблон Пишу у статті Шумило Сергій Вікторович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Шумило Сергій Вікторович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 9 днів. — KrBot (обговорення) 17:16, 13 травня 2021 (UTC)

Сторінку Марія Склодовська-Кюрі у Львівській політехніці номіновано на вилучення

Стаття Марія Склодовська-Кюрі у Львівській політехніці, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 травня 2021. Що ще можна зробити? --reNVoy (обговорення) 17:39, 13 травня 2021 (UTC)

Статтю Бурнос Василь Іванович висунуто на поліпшення

Стаття Бурнос Василь Іванович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 16 травня 2021, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Kharkivian (обг.) 10:19, 16 травня 2021 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні популярних в Україні статей

Доброго дня! Запрошуємо вас до участі у тематичному Тижні популярних в Україні статей. Його метою є створити та покращити статті української Вікіпедії, російські аналоги яких найбільш читані в Україні — задля розвитку української Вікіпедії та української мови. Це стане потужним кроком в бік становлення української Вікіпедії дійсно найпопулярнішим енциклопедичним інтернет-ресурсом в Україні.

Тиждень триватиме із 29 травня до 12 червня. Для активних учасників та учасниць плануються сувеніри. Підписуйтеся на цій сторінці та долучайтеся до проєкту!

Ви отримали це повідомлення, бо є серед учасників проєкту «Популярність» або іншим чином долучалися до проєктів, спрямованих на поліпшення популярних статей. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:25, 25 травня 2021 (UTC)

Сторінку Хорошилов Кирило Володимирович номіновано на вилучення

Стаття Хорошилов Кирило Володимирович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 25 травня 2021. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 23:14, 25 травня 2021 (UTC)

This Month in Education: May 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 5 • May 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 17:38, 27 травня 2021 (UTC)

Будь ласка, допоможіть нам оновити файли, опубліковані під ліцензією GFDL

Ліцензія {{GFDL}} початково створювалася для посібників з користування програмним забезпеченням, і вона є не дуже придатною для медіафайлів, оскільки створює труднощі для повторного використання матеріалів. Мотивована прагненням спростити повторне використання файлів у відповідності з нашим баченням майбутнього вікіруху, 2009 року Рада повірених Фонду Вікімедіа вирішила припинити використання GFDL як єдиної ліцензії та використовувати на додачу до неї також ліцензію Creative Commons. Ви можете допомогти здійснити це оновлення шляхом переліцензування ваших власних файлів, перелічених нижче.

Для цього додайте шаблон {{cc-by-sa-4.0}} до сторінки опису файлу та замініть шаблон {{GFDL}} на {{GFDL|migration=redundant}}, або просто замініть {{GFDL}} на {{self|GFDL|Cc-by-sa-4.0}}.

Дізнатися більше можна тут.

Список файлів:

  1. File:Fedasiuk.jpg
  2. File:Pasko.jpg
  3. File:WikiMeeting20090531a.jpg

Дякуємо за співпрацю. --Andriy.vBot (обговорення) 05:16, 31 травня 2021 (UTC)

Форум Українських Вікіпедистів

Вітаємо! Ви зареєстровані як учасник Форуму Українських Вікіпедистів.

Інформуємо, що в суботу, 5 червня 2021 р. о 10:30 – збір учасників біля виходу зі ст.М.Святошин (вихід до колишнього заводу АТЕК), прохання не запізнюватися

10:45 організовано виходимо на територію хабу, де буде відбуватися Форум

Орієнтовне завершення Форуму – 17:00

З програмою Форуму можна ознайомитись тут.

Чекаємо на Вас! --Микола Кравченко (обговорення) 10:54, 1 червня 2021 (UTC)

Сторінку MOSST Payments номіновано на вилучення

Стаття MOSST Payments, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 червня 2021. Що ще можна зробити? --ЛютийПан (обговорення) 12:45, 2 червня 2021 (UTC)

Сторінку Фонд Глушкова номіновано на вилучення

Стаття Фонд Глушкова, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 8 червня 2021. Що ще можна зробити? --reNVoy (обговорення) 17:35, 8 червня 2021 (UTC)

Сторінку «Вікімеч» імені Олега «Raider» Ковалишина номіновано на вилучення

Стаття «Вікімеч» імені Олега «Raider» Ковалишина, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 8 червня 2021. Що ще можна зробити? --Gouseru Обг. 21:19, 8 червня 2021 (UTC)

Шаблон Пишу у статті БТУ-Центр

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті БТУ-Центр був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:32, 12 червня 2021 (UTC)

Стаття Всесвітня література в сучасній школі, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 червня 2021. Що ще можна зробити?

Відновлення в обхід ВВС

Доброго дня.

Те що адміністратори не відреагували на ВИЛ не дає права відновлювати статтю в основний простір без підсумку. По-перше, правила яке б зобов'язувало це зробити в певний термін в нас немає. По-друге, це напряму є причиною вилучення статті, як раніше вилученої. Дочекайтесь підсумку або зверніться напряму до когось з адмінів. Сподіваюсь на розуміння. --Mykola обг 14:49, 16 червня 2021 (UTC)

Добрий день,
Чому ж "у обхід"? Краще буде "в перескок" :)
Поверніть її, будь ласка, в мій простір.
Сподіваюся, що Ви бачите, що предмет статті регулюється лише ВП:ЗНЗ (специфічних критеріїв для бізнесменів у нас, на жаль, немає). І що Прилепа відповідає загальним настановам значущості.
У мене немало знайомих адмінів, але просити про підведення підсумку когось із них вважаю неетичним.

--Perohanych (обговорення) 15:20, 16 червня 2021 (UTC)

Щодо Вікімеч

Вітаю. Створену Вами сторінку у просторі Вікіпедія вилучаю, бо у цьому просторі розглядається суто вікіпедійна тематика. А ця сторінка такою не є. Вона може бути тільки вікіновиною, яка вже є. --Submajstro (обговорення) 19:33, 16 червня 2021 (UTC)

Хто визначив? Обговорення свідчить про цілком протилежне. --Perohanych (обговорення) 05:19, 18 червня 2021 (UTC)

Final Call for Candidates for AffCom - June 2021

Affiliations Committee (AffCom) logo

This is an update from the Wikimedia Affiliations Committee. Translations are available.

This is a final Call for Candidates for the June 2021 Affiliations Committee election.

If you are interested in running, please post your application and follow all four steps on the nomination page by 30 June 2021 23:59 hours UTC.

If you know somebody you think may be interested, please share this with them and encourage them to consider it. If you have any questions about this process or the requirements, please email affcom@wikimedia.org before the application deadline or reach out to any of the current members.

On behalf of the AffCom elections committee,

--- FULBERT (talk) 14:37, 22 June 2021 (UTC)


This Month in Education: June 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 6 • June 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 19:57, 23 червня 2021 (UTC)

Долучайтеся до Місяця історії української незалежності

Вітаю! Цього літа ми святкуємо 30-річчя проголошення незалежності України. З цієї нагоди «Вікімедіа Україна» та Український інститут національної пам'яті проводять Місяць історії української незалежності у Вікіпедії. Він почався сьогодні і триватиме до 24 липня.

Запрошуємо вас долучатися і створювати та поліпшувати статті про історію України впродовж останніх 30 років. Також запрошуємо допомагати із наповненням списків статей до створення і покращення. Усі активні учасники й учасниці отримають подарунки від організаторів, а найактивніші — особливі призи.

Сподіваємося на вашу участь!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у схожому проєкті — Місяці Української революції та державності. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:29, 24 червня 2021 (UTC)

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 293 325 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Perohanych}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 16:50, 9 липня 2021 (UTC)

Сторінку Макс Вегнер номіновано на вилучення

Стаття Макс Вегнер, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 16 липня 2021. Що ще можна зробити? --AnDimidov (обговорення) 16:38, 16 липня 2021 (UTC)

Можливо компанія Автодок і значима як міжнародна компанія, але це не означає що значущий безпосередньо і Вегнер. Джерела в яких щось зазначено про цю особистість - рекламні або неавторитетні. (Форбс реклама, а МС аффіліровна як партнер Автодок. AnDimidov (обговорення) 08:13, 20 липня 2021 (UTC)

Крім Форбса і МС у статті приведені інші джерела, які є авторитетними й незалежними. Засновник і співвласник компанії з оборотом у мільярд євро — достатній критерій для енциклопедичної значущості бізнесмена. Він також благодійник і великий інвестор, який в одній Одесі створив і розвиває бізнес на 1000 робочих місць. Вегнер дуже помітна особа в інформаційному просторі. Бажаю зосередити зусилля на розвитку української вікіпедії, а не вичищенні з неї значущих особистостей. --Perohanych (обговорення) 09:34, 20 липня 2021 (UTC)

Сторінку Корпорація «АТБ» номіновано на вилучення

Стаття Корпорація «АТБ», значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 липня 2021. Що ще можна зробити? --Япіб-12 (обговорення) 12:33, 23 липня 2021 (UTC)

@Япіб-12: Пропоную Вам зняти з номінації цю статтю. Статті про очевидно значущий предмет слід доробляти, а не ставити на вилучення. Постановка статті на вилучення з метою її дороблення — також не є допустимою. --Perohanych (обговорення) 22:21, 23 липня 2021 (UTC)

Сторінку Закон України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» номіновано на вилучення

Стаття Закон України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 25 липня 2021. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 14:55, 25 липня 2021 (UTC)

Вікіманія 2021: Стипендії на онлайн-участь від «Вікімедіа Україна»

Привіт!

13-17 серпня пройде Вікіманія — щорічна глобальна конференція для міжнародного вікіруху. ГО «Вікімедіа Україна» відкрила зголошення на стипендії на віртуальну участь у Вікіманії.

Підтримку надаємо активним членам та членкиням української вікіспільноти. Стипендія може покривати витрати, необхідні для онлайн-участі у конференції: наприклад, вартість технічних аксесуарів чи догляду за дітьми на час Вікіманії. Якщо вас це цікавить, запрошуємо подавати заявку до 8 серпня включно.

Детальні умови читайте за посиланням.

Ви отримали це повідомлення, бо входите до лав членів ГО «Вікімедіа Україна». --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 12:42, 31 липня 2021 (UTC)

Потрібна допомога по Віталію Шишову

Пане Юрію! Я щойно створив заготовку статті по повішеному білорусу Шишову Віталію. Подивіться при нагоді і доповніть, при можливості. Бажано зробити фото з загальних джерел, як для померлого. Наперед вдячний, анонімний користувач. 3.08.2021

Зроблено --Perohanych (обговорення) 10:12, 4 серпня 2021 (UTC)

Велика вдячність Вам!

This Month in Education: July 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 7 • July 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 19:32, 3 серпня 2021 (UTC)

Шаблон Пишу у статті Коронація слова 2020

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Коронація слова 2020 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 15:08, 7 серпня 2021 (UTC)

Сторінку GoGPS номіновано на вилучення

Стаття GoGPS, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 10 серпня 2021. Що ще можна зробити? --Moscitos (обговорення) 22:19, 10 серпня 2021 (UTC)

Сторінку Координаційна рада з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей номіновано на вилучення

Стаття Координаційна рада з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 серпня 2021. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 10:46, 14 серпня 2021 (UTC)

Сторінку Національна координаційна рада боротьби з наркоманією при Кабінеті Міністрів України номіновано на вилучення

Стаття Національна координаційна рада боротьби з наркоманією при Кабінеті Міністрів України, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 серпня 2021. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 10:51, 14 серпня 2021 (UTC)

Статтю Барикади театру висунуто на поліпшення

Стаття Барикади театру, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 16 серпня 2021, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Kharkivian (обг.) 18:39, 16 серпня 2021 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Яновський Іван Іванович (директор театру)

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Яновський Іван Іванович (директор театру), але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://ua.bykivnya.org/article/21_04_17_storinkami_bikivnyanskogomartirologa_van_yanovskiy. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Яновський Іван Іванович (директор театру).

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Яновський Іван Іванович (директор театру), і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 17:52, 17 серпня 2021 (UTC).

Статтю Гетьман Кирило Андрійович висунуто на поліпшення

Стаття Гетьман Кирило Андрійович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 17 серпня 2021, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Kharkivian (обг.) 18:00, 17 серпня 2021 (UTC)

Статтю Тарло Генрі Самойлович висунуто на поліпшення

Стаття Тарло Генрі Самойлович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 17 серпня 2021, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Kharkivian (обг.) 18:14, 17 серпня 2021 (UTC)

Статтю Кулініч В'ячеслав Якович висунуто на поліпшення

Стаття Кулініч В'ячеслав Якович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 20 серпня 2021, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Gouseru Обг. 07:33, 20 серпня 2021 (UTC)

This Month in Education: August 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 8 • August 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 13:37, 25 серпня 2021 (UTC)

Дуже важливо: проголосуйте на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа (якщо ще не встигли)!

До 23:59 31 серпня 2021 (UTC) відбуваються вибори чотирьох представників спільноти Вікімедіа до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 19 кандидатів.

Саме через ці вибори спільнота Вікімедіа може впливати на якість прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Таким чином члени спільноти можуть вплинути на те, в якому керунку розвиватиметься сама спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа і як вона буде втілюватися. Можна ознайомитися із блогпостом, де про це все (і трохи більше) написано простою мовою: «Світова вікімедійна спільнота йде на вибори Фонду Вікімедіа».

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроєктах та у русі Вікімедіа. Також можна прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут.

Зверніть увагу, що змінилися правила голосування, тепер потрібно «ранжувати» кандидатів, розміщуючи їх за пріоритетом від 1 (найвищий, найбільше хотілося б бачити у Раді) до 19 (найнижчий, найменше хотілося б бачити у Раді).

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова У вікі з К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Ravidreams Равішанкар Айякканну (Ravishankar Ayyakkannu) Індія / Катар тамільська 2005 35.667, найактивніша — таміл. ВП (26.987) адміністратор проєктів тамільською; програмний директор «Вікімедіа Індія» (2014—16), де допоміг вивести тамільські Вікіджерела до топ-10; Керівник стратегічних партнерств Азії та Східної Європи у Фонді Вікімедіа (2016—18), там розробив «Проєкт Тигр» з розвитку контенту мовами Індії з нижчої індійської касти; засновник фонду, що створює інструменти та репозиторії для розвитку вільних знань тамільською; був членом генеральної ради з розвитку тамільських IT-стандартів; активіст опозиції до індійського уряду переконатися, що Рада відображає дух спільноти та руху в усій її діяльності; наглядати за успішним впровадженням стратегії руху; забезпечити, що Рада знає про прагнення та потреби Глобального Півдня
AshLin полковник у відставці Ашвін Байндур (Ashwin Baindur) Індія конкані 2006 33.842, найактивніша — англ. ВП (30.492) автор 655 нових статей в англ. ВП, засновник там вікіпроєкту Лускокрилі; організатор першої індійської Вікіконференції в 2011; був радником «Вікімедіа Індія» та Освітньої програми в Індії 32 роки цивільного та військового виконавчого досвіду у сфері оборони як офіцер-інженер; керував бібліотекою військового коледжу; член правління Армійського філателістичного товариства Індії дати голос спільнотам Глобального Півдня, що підіймаються; розвиток спроможностей у всьому русі; підтримка успішного втілення стратегії; за рівні права для всіх та лідерство маргіналізованих спільнот вести і будувати рух
Adamw Адам Вайт (Adam Wight) Німеччина англійська 2012 3.298, найактивніша — MediaWiki (1.378) 7 років працював розробником програмного забезпечення у Фонді Вікімедіа, нині 2 роки як працює на такій самій посаді у «Вікімедіа Німеччина», поважає спільноту працював розробником ПЗ та різноробочим, заснував продовольчий колектив та безкоштовну школу, намагався створити профспілку Фонду Вікімедіа пряма демократія (повністю виборна Рада, дописувачі — юридичний власник Фонду); різноманіття (зняти деякі ролі з Фонду, віддавати більшість коштів місцевим відділенням); діаспора (підтримка неприбуткової вікіферми без реклами)
Victoria Вікторія Дороніна (Victoria Doronina) Велика Британія російська 2007 80.218, найактивніша — рос. ВП (79.452) адміністраторка російської Вікіпедії, була арбітром, одна з ініціаторів системи посередництва; допомагала заснувати «Вікімедіа РУ» (Росія); авторка історії руВікі; була в Комітеті грантів Фонду родом з Білорусі, захистила дисертацію з біології у Великій Британії, нині працює технічним фахівцем на педагогічному факультеті університету; активістка білоруської опозиції в діаспорі забезпечити незалежний нагляд за діяльністю Фонду; розробити довгострокову стратегію еволюції та відтворення руху; просувати рух Вікімедіа на Глобальному Півдні і серед меншин
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща / США польська 2007 15.998, найактивніша — пол. ВП (10.516) чинний член Ради; адміністратор пол. ВП, колишній стюард, бюрократ, чек'юзер та омбудсмен, був головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії професор теорії управління; викладач Центру інтернету й суспільства Гарварду; засновник найбільшого онлайн-словника Польщі; член правління в розробнику мобільних додатків та в науковому центрі завершення реформи урядування та влиття нових повірених та нового/у CEO (директора) Фонду в команду; відповідь на переслідування, дезінформацію та нові технічні виклики; усталення урядування й фінансування руху
Waltercolor Паскаль Камю-Вальтер [вона] (Pascale Camus-Walter) Франція французька 2011 1.247, найактивніша — фр. ВП (891) членкиня правління «Вікімедіа Франція»; входить до комітету складання Універсального кодексу поведінки асистент сектору соціальних мереж у Відділі цифрової публікації Європейського телебачення ARTE; митець (фотографія, живопис); волонтерила на організації ООН, такі як ВООЗ та ЮНІСЕФ; феміністка зі стажем новий/а CEO (директор) Фонду; слідкувати, щоб інтереси Фонду продовжували співпадати з філософією руху; успішно впроваджувати стратегії (чіткіші методології та правила); якщо нема потрібних інструментів, то маємо створити їх
Reda Kerbouche Реда Кербуш (Reda Kerbouche) Алжир / Росія арабська та шавія 2010 45.349, найактивніша — Вікісховище (19.688) співзасновник і менеджер «Берберських вікімедійців»; відповідальний за комунікації «Вікімедіа Алжир»; співавтор підручника з редагування російської Вікіпедії; колишній член Комітету приєднання; організатор конференцій і конкурсів родом з Казахстану, ріс в Алжирі, захистив дисертацію з менеджменту та живе в Росії; співзасновник та фінансовий директор алжирської культурної організації; був керівником департаменту шведської компанії в Росії гарантія рівного ставлення до усіх в русі Вікімедіа без винятку; знайти рішення проблеми, що деякі афілійовані організації не можуть отримати фінансування Фонду; створити нові партнерства, де їх ще немає
Laurentius Лоренцо Лоса (Lorenzo Losa) Італія італійська 2004 268.449, найактивніша — Вікідані (246.108) адміністратор італійської Вікіпедії, волонтер OTRS, ботовласник; колишній голова правління «Вікімедіа Італія»; був членом Комітету з розподілу коштів (FDC); організатор Конференції Вікімедіа 2013, БоГеМА та «Вікі любить пам'ятки» магістр з математики, писав дисертацію; заснував власну компанію з використанням бібліографічних даних; нині керує розробкою електронної брокерської платформи; у правлінні кількох італійських організацій прозорість у процесах Ради (зокрема враховувати зауваження спільноти), перехід до менш центральної ролі (передати права новій Глобальній раді, яка представлятиме рух); найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду
ProtoplasmaKid Іван Мартінес (Iván Martínez) Мексика іспанська 2006 67.696, найактивніша — ісп. ВП (22.728) адміністратор і автор понад 1000 статей іспанської Вікіпедії; засновник і колишній голова «Вікімедіа Мексика»; координатор «Вікіманії-2015»; омбудсмен; волонтер регіональної вікіспівпраці Iberocoop; член Комітету грантів Фонду 3 роки в галузі маркетингу та організації великих заходів; нині працює над захистом прав людини (і зокрема над адвокацією цифрової безпеки) в одній з найбільших організацій Латинської Америки; засновник і менеджер Creative Commons Мексика введення нового/ї CEO (директора) Фонду; підтримка впровадження стратегії руху (зокрема, децентралізація); різноманітність у русі та розвиток лідерства у спільноті, особливо на Глобальному Півдні; покращення безпеки та інклюзії
GerardM Герард Мейссен (Gerard Meijssen) Нідерланди нідерландська 2003 2.882.980, найактивніша — Вікідані (2.731.183) активний у Вікісловнику, Вікіданих, Вікіпедії та Вікісховищі; засновник Мовного комітету Фонду Вікімедіа; автор першого проєкту GLAM (БоГеМА) з Тропічним музеєм засновник Omegawiki звертати більше уваги на громадськість, яка використовує наші проєкти (наприклад, пошук зображень з Вікісховища, книг з Вікіданих)
Raavimohantydelhi Рааві Моханті (Raavi Mohanty) Індія гінді 2016 1.140, найактивніша — англ. ВП (550) зробив більше тисячі редагувань у 13 різних проєктах, брав участь в організації індійської Вікіконференції, тренував новачків у рамках «Проєкту Тигр», розвивав нові партнерства 25 років золотого досвіду керівником та членом правління малого підприємства в галузі IT в Індії; був волонтером в проєкті уряду Індії з Intel; розвивав проєкти машинного навчання та штучного інтелекту по всьому світу більше фокусу на розвитку навичок; зважати на відео й ілюстрації, щоб люди зі слабшою освітою краще розуміли; зосереджуватися на темах, пов'язаних з локальними потребами (наприклад, в статті Кокос подати харчову цінність)
Fjmustak Фарах Джек Мустаклем (Farah Jack Mustaklem) Палестина арабська й англійська 2005 10.537, найактивніша — араб. ВП (3.595) член-засновник і колишній «Вікімедійців Леванту»; член групи «Арабських вікімедійців»; був членом Комітету приєднання; започаткував Освітню програму в Палестинів; провів віківишкіл для сирійських біженців у Нідерландах родом з США, жив і в США, і в Палестині; програміст за фахом; борець за права людини та цифрові права в арабському світі та за його межами збільшити різноманіття в Раді і представляти маргіналізовані спільноти; більша прозорість урядування і прийняття рішень Фондом; співставити Фонд з рухами за права людини та цифрові права, бо вільне знання є правом для всіх
Mike Peel Майк Піл (Mike Peel) Іспанія англійська 2005 370.305, найактивніша — Вікідані (176.041) адміністратор, автор статей, шаблонів, ботовласник; співзасновник та член першого правління «Вікімедіа Велика Британія»; член «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) радіоастроном, працював у Сполученому Королівстві й Бразилії, а нині в Іспанії, працює в міжнародних проєктах співпраці над телескопами та керує багатомільйонними проєктами; багато програмує найняти нового/у CEO (директора) Фонду та забезпечити перехідний процес; збільшення прозорості і залучення Ради ФВМ до справ спільноти; децентралізація (перерозподіл завдань між Фондом, афілійованими організаціями й спільнотою)
Vini 175 Вінісіус Сікейра (Vinicius Siqueira) Бразилія португальська 2007 39.752, найактивніша — порт. ВП (35.890) заступник голови «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член правління «Вікімедіа Медицина»; активний у напрямках комунікацій, різноманітності та деколонізації лікар у бідних районах Ріо-де-Жанейро, викладає медицину в університеті; гей, активіст за соціальну справедливість, зокрема за доступ до базової медицини та права ЛГБТ+ забезпечити справедливість у прийнятті рішень; інвестувати у навички та розвиток лідерства; підвищити сталість нашого руху; надання сили голосам із Глобального Півдня і маргіналізованих спільнот Глобальної Півночі
Discott Даглас Іан Скотт (Douglas Ian Scott) Південна Африка англійська 2006 15.553, найактивніша — англ. ВП (9.917) активний в англ. ВП та Вікісховищі; колишній голова «Вікімедіа Південна Африка»; голова оргкомітету «Вікіманії-2018»; співорганізатор першої африканської конференції ВікіІндаба; працює над реформою авторського права в ПАР кримінолог за фахом, працював над вирішенням конфліктів; кар'єра дослідника і технолога більше залучення Фонду та Ради зі спільнотою зі збереженням прозорості; найняти та ввести нового/у CEO (директора) Фонду; відновлення балансу між Фондом і спільнотою через розширення ролі спільноти; децентралізація ресурсів
Rosiestep Розі Стівенсон-Ґуднайт (Rosie Stephenson-Goodknight) США сербська (підзабула), англійська 2007 319.723, найактивніша — англ. ВП (223.214) адміністраторка англійської Вікіпедії, співзасновниця груп «Пані в червоному», «ВікіЖінки», «Вікіконференція Пн. Америки»; член правління «Вікімедіа DC» (Вашингтон); голова Комітету приєднання; Вікіпедист року-2016 магістр бізнес-управління; працювала ад'юнкт-професором управління організаціями й викладала залучення талантів; нині на пенсії та є неоплачуваним вікімедійцем-дослідником в університеті найняти й підготувати нового/у CEO (директора) Фонду; покращити урядування Ради і відносини зі спільнотою; продовжувати підтримувати Стратегію руху; надалі розвивати різноманіття спільноти, партнерів тощо
Pavan santhosh.s Паван Сантош Сурампуді (Pavan Santhosh Surampudi) Індія телугу 2013 49.249, найактивніша — телугу ВП (39.056) адміністратор Вікіпедії телугу, автор там 750+ статей; працював в індійській організації CIS-A2K над розвитком проєктів Вікімедіа мовою телугу; організував проєкт з поліпшення 25 тисяч стабів; співорганізатор конференцій виріс у сільській і приміській Індії, перший у родині подорожував літаком; нині менеджер телугу-мовної спільноти у Quora, де працює над партнерствами й маркетингом найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду; уповноваження організацій та спільнот руху через зменшення надмірної централізації; покращення відносин Ради зі спільнотою (розбудова довіри і приналежності)
Lionel Scheepmans Ліонель Шепманс (Lionel Scheepmans) Бельгія французька 2011 29.158, найактивніша — фр. Віківерситет (18.811) 10 років працює над дисертацією з етнографічного дослідження Вікіпедії; співзасновник та колишній член правління «Вікімедіа Бельгія»; адміністратор французького Віківерситету досвід у галузі соціальних та політичних справ (кандидат від Партії піратів на місцевих виборах), антропології, картографії, волонтерських молодіжних рухів, у спільноті неповносправних (дислексія) забезпечити вільне поширення знань та боротися з комерціалізацією; поліпшити співпрацю з волонтерами; слідкувати за дотриманням місії; дотримуватися прозорості; забезпечити гарне управління рухом і Фондом
Yasield Еліана Домініка Яо (Éliane Dominique Yao) Кот-д'Івуар французька 2013 1.960, найактивніша — фр. ВП (877) віцепрезидентка групи «Вікімедійці Кот-д'Івуару»; організаторка проєктів боротьби з гендерною прогалиною контенту; регіональна амбасадорка руху «Мистецтво+Фемінізм» у франкомовній Африці 8 років досвіду в галузі комунікацій, спочатку в уряді (заступниця директора зі зв'язків з громадськістю Міністерства комунікацій Кот-д'Івуару), нині в американській ГО поновлення керівних органів; покращити комунікацію Фонду для децентралізації інформації; підсилити систему гарного врядування руху через диверсифікацію; враховувати думки всіх спільнот при прийнятті рішень


Спільнота української Вікіпедії мала високу явку у попередні роки — найвищу серед великих вікі у 2015 році (25%), а у 2017 році стала другою найактивнішою (27%).

Якщо ж уже проголосували, то перепрошую за зайве нагадування і дякую за активність. Зауважу, що голоси можна змінювати й переголосовувати (враховується останній голос) до завершення виборів, тобто до 23:59 31 серпня 2021 (UTC) --アンタナナ 07:13, 26 серпня 2021 (UTC)

Куди ми рухаємось

Вітаю Perohanych! Я звісно розумію, що вікіпедія - не трибуна, проте мені здається, що вона перетворюється на осередок популяризації колаборантства та лютої українофобії, це доводять масові безнаказові тези тут з антиправилічним підтиранням своєї антиукраїнської частини в обговоренні (що його знецінює та спотворює) та номінацією фундаментальних праць основоположника українського націоналізму з надуманих причин тут, отже чи відновиться контроль за підривною антидержавною діяльністю в укрвікі, як це було у 2014-15 році, коли за подібні дії слідували найсуворіші санкції чи тепер адмінспільнота буде бездіяльною і лише вказуватиме на порушення тих, хто емоційно реагує на проблему засилля москофільсства в нашій рідній вікі без жодної протидії?

Пробачте, я розумію, що ви вже не наділені повноваженнями (хоча маєте медійний голос, тож можливо я і за адресою), просто, якщо не ми, — то хто? Хоча напевно це нікому не цікаво, на що перетворюється наш розділ: попереду ставляться "шашечки", нащо "їхати"? Можливо варто сказати стоп такому розвитку укрвікі і принаймні керівництву укрвікі звернутися з консультативною метою за рекомендаціями до Інституту Нацпам'яті на чолі з Антоном Дробовичем та колишнього очільника установи В'ятровича, лідерів думок на кшталт Івана Дзюби, Ігоря Юхновського, Оксани Забужко, Івана Малковича чи Андрія Куликова і дочекатися відповідями, перш не безнаказово дозволяти поширення на наших сторінках псевдовчення про неіснування України до 1991 року, вилучати класичні праці державників чи статті про провідних вчених тут з купою наукових праць і докторським ступенем? Не менш дивною є номінації відомого українського гурту з інтернаціональним складом і одного з найпопулярніших гуртів СНД...Тож я і питаю: куди ми рухаємось - туди куди і треба чи кудись нас повело і не туди завело? --Yasnodark (обговорення) 14:03, 30 серпня 2021 (UTC)

@Yasnodark: Якщо маєте на увазі мої колишні повноваження як директора ВМУА, то ця організація взагалі не повинна мати впливу на контент.
Знайшов вилучені статті Книш Оксана Василівна і Калініченко Світлана Вікторівна у кеші Гугла. Моя думка — статті написані дуже неграмотно, оскільки перевантажені незначущими фактами і переліками праць. Вікіпедія ж не є біобібліографічним довідником. Якби статті були коротші, містили лише основні дані про цих науковців і лише основні праці (монографії, підручники), ймовірність їх залишення була б значно вищою. А так за лісом реально не видно найтовщих дерев. І головне — ці статті є повністю оригінальними дослідженнями, адже не містять посилань на жодне джерело, яке б писало при цих науковців, до яких відношуся з глибокою повагою. У нас справді не вистачає видань — періодичних, науково-популярних, які б описували основні дані біографій сучасних науковців. У цьому проблема.
Щодо гуртів — там теж у статтях лише посилання на їхні ЮТюб канали і списки кліпів і альбомів. Жодної виноски (примітки) до тексту. Хоча б посилання на фан-групи.
Я за те, щоб існували і короткі і довгі статті. Але незалежно від розміру статті, в ній має бути посилання хоча б на одне, а краще на два різні незалежні авторитетні джерела.
Ненавиджу так званих "патріотів", які уміють лише по черзі махати прапором і плакати. Щоб статті залишалися — над ними треба попрацювати вони мають відповідати приведеним у абзаці вище мінімальним вимогам. Згадайте як Amakuha писав про обсерваторію, яка відкрила астероїд Вікіпедія — спочатку він організував публікацію розлогого інтерв'ю з власником обсерваторії, а потім з посиланням на цю публікацію зробив статтю.
Стосовно того чи була Україна до 1991 року — звичайно була. І тисячі років тому була, і завдяки нашій праці і надалі буде. --Perohanych (обговорення) 15:45, 30 серпня 2021 (UTC)

Сторінку Комунікація (журнал) номіновано на вилучення

Стаття Комунікація (журнал), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 31 серпня 2021. Що ще можна зробити? --Asketbouncer (обговорення) 05:51, 31 серпня 2021 (UTC)

Щодо Файл:Схема Кузні Уніж.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Схема Кузні Уніж.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Gouseru Обг. 12:02, 2 вересня 2021 (UTC)

Сторінку Київська обласна федерація шахів номіновано на вилучення

Стаття Київська обласна федерація шахів, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 вересня 2021. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 19:51, 2 вересня 2021 (UTC)

Сторінку Kyiv Chess Open номіновано на вилучення

Стаття Kyiv Chess Open, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 вересня 2021. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 19:57, 2 вересня 2021 (UTC)

Сторінку Тихомирова Ірина Олегівна номіновано на вилучення

Стаття Тихомирова Ірина Олегівна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 3 вересня 2021. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 14:21, 3 вересня 2021 (UTC)

Сторінку ALTUS (торгова марка) номіновано на вилучення

Стаття ALTUS (торгова марка), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 8 вересня 2021. Що ще можна зробити? --reNVoy (обговорення) 19:02, 8 вересня 2021 (UTC)

Вікіконференція 2021 пройде 2—3 жовтня онлайн та в кількох містах — долучайтеся!

Вітаю!

Цього року ГО «Вікімедіа Україна» проведе щорічну Вікіконференцію 2—3 жовтня. Вона пройде у гібридному форматі: зустрічі у кількох містах України та онлайн-програма. Реєстрація та збір пропозицій до програми триває до 20 вересня включно.

Перший конференційний день — субота 2 жовтня — буде онлайновим. У неділю 3 жовтня конференція буде поділена на вікізустрічі у Києві, Харкові, Львові і Турбові Вінницької області. (Можливі зміни у разі погіршення епідеміологічної ситуації).

Участь у конференції безкоштовна за попередньою реєстрацією. Якщо хочете долучитися до вікізустрічі, при реєстрації можна буде подати заявку для отримання стипендії на проїзд та проживання.

Ви отримали це повідомлення, бо входите до лав членів ГО «Вікімедіа Україна» і/або брали участь у схожих заходах в минулому. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 09:21, 9 вересня 2021 (UTC)

Сторінку Добре врядування номіновано на вилучення

Стаття Добре врядування, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 вересня 2021. Що ще можна зробити? --Kat Alpatova (обговорення) 13:03, 12 вересня 2021 (UTC)

Шаблон Пишу у статті ALTUS (торгова марка)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті ALTUS (торгова марка) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 05:30, 17 вересня 2021 (UTC)

Сторінку Бананова ферма номіновано на вилучення

Стаття Бананова ферма, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 вересня 2021. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 08:41, 19 вересня 2021 (UTC)

Сторінку Рейтинг новинних сайтів від ІнАУ номіновано на вилучення

Стаття Рейтинг новинних сайтів від ІнАУ, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 вересня 2021. Що ще можна зробити? ~~~~ --Anntinomyобг 20:09, 20 вересня 2021 (UTC)

Сторінку Горлиця (літературна студія) номіновано на вилучення

Стаття Горлиця (літературна студія), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 22 вересня 2021. Що ще можна зробити? --Mcoffsky (обговорення) 05:58, 22 вересня 2021 (UTC)

Шаблон Пишу у статті ALTUS (торгова марка)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті ALTUS (торгова марка) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 07:22, 25 вересня 2021 (UTC)

This Month in Education: September 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 9 • September 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 19:43, 26 вересня 2021 (UTC)

Вітаю

Вітаю пане Юрію. Звертаю вашу увагу що адмін та чек'юзер Mykola7 сьогодні зробив дивні дії (а можливо й не дивні а просто такі що суперечать правилам чек'юзерів) у якості чек'юзера які наражають мене на небезпеку оскільки можуть призвести до розкриття особистих даних (власний IP тощо). Пишу вам тут на ваші СО оскільки я бачу як ви у мене на СО запитували про мою безстрокову віківідпуску [2] - так от беручи до уваги дії адміна/чек'юзера, я ще більше переконвася що немає сенсу вертатися в укрвікі. Навіть ті рідкі оновлення окремих цікавих статей які я робив з-під IP - більше не буду робити й цього, бо очевидно що адмін Mykola7 (та інші адміни укрвікі які мене на дух не переносять) не бажаються мене бачити у проєкті й радше розкриють мої особисті дані й з задоволенням наразять мене на непезпеку з боку російських спесцлужб.

Також зазначу що якщо адмін/чек'юзер може зловживати своїм станом по відношенню до мене, то не факт що він цього не зробить по відношенню до інших редакторів урквікі (включно й з вами, якщо ви не дай бог "потрапити йому у немилість"). Тому я покинув укрвікі й вам радшу задуматися над цим - краще витратити час на родину та друзів.

Щиро. --piznajko 04:41, 14 жовтня 2021 (UTC)

Вовка боятися — в ліс не ходити :) --Perohanych (обговорення) 11:23, 17 жовтня 2021 (UTC)

Сторінку Екошкола номіновано на вилучення

Стаття Екошкола, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 18 жовтня 2021. Що ще можна зробити? --Universe666 (обговорення) 08:40, 18 жовтня 2021 (UTC)

Сторінку Берлін Віктор Михайлович номіновано на вилучення

Стаття Берлін Віктор Михайлович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 жовтня 2021. Що ще можна зробити? --Taras Slovotvir (обговорення) 20:08, 20 жовтня 2021 (UTC)

Сторінку Хай-тек офіс Україна номіновано на вилучення

Стаття Хай-тек офіс Україна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 жовтня 2021. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 20:21, 20 жовтня 2021 (UTC)

Під чистий старт, перевірку поведінки спільноти щодо новачків, небажання асоціюватися з певними редагуваннями через коі або й, взагалі, це дійсно новий користувач, і, поки не доведено зворотнього, Ваші дії є порушенням правил. Успіху.--Юрко (обговорення) 09:22, 24 жовтня 2021 (UTC)

Сторінку Українська рада бізнесу номіновано на вилучення

Стаття Українська рада бізнесу, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 жовтня 2021. Що ще можна зробити? --Frau Justice (обговорення) 07:00, 23 жовтня 2021 (UTC)

Сторінку Енциклопедія Носівщини номіновано на вилучення

Стаття Енциклопедія Носівщини, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 23 жовтня 2021. Що ще можна зробити? --Frau Justice (обговорення) 07:06, 23 жовтня 2021 (UTC)

Сторінку Світ-інфо номіновано на вилучення

Стаття Світ-інфо, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 жовтня 2021. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 20:39, 24 жовтня 2021 (UTC)

Сторінку Сокальський професійний ліцей номіновано на вилучення

Стаття Сокальський професійний ліцей, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 25 жовтня 2021. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 11:31, 25 жовтня 2021 (UTC)

This Month in Education: October 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 10 • October 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: ZI Jony 15:40, 26 жовтня 2021 (UTC)

Шаблон Пишу у статті Россошанська Ольга Валентинівна

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Россошанська Ольга Валентинівна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:26, 28 жовтня 2021 (UTC)

Онлайн-конференція CEE Meeting 2021 пройде 5—7 листопада; доступні стипендії на участь від «Вікімедіа Україна»

Привіт!

5—7 листопада пройде Wikimedia CEE Online Meeting 2021 — щорічна конференція вікіспільноти Центральної та Східної Європи.

Громадська організація «Вікімедіа Україна» надає стипендії на онлайн-участь у заході. Cтипендія може покривати, наприклад, вартість навушників чи мікрофона; догляд за дітьми на час конференції; інші витрати, корисні для участі в онлайн-конференції.

Дедлайн для подання на стипендію — 2 листопада, завтра (якщо вам потрібно більше часу, напишіть мені).

Ви отримали це повідомлення, бо входите до лав членів ГО «Вікімедіа Україна» і/або брали участь у схожих заходах в минулому.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 12:57, 1 листопада 2021 (UTC)

Питання від Sophia.Savka (15:29, 3 листопада 2021)

Як додавати внутрішні посилання? --Sophia.Savka (обговорення) 15:29, 3 листопада 2021 (UTC)

Наприклад отак [[Софія]] або отак [[Софія|Софії]]
Більше див. на ВП:Шпаргалка --Perohanych (обговорення) 15:39, 3 листопада 2021 (UTC)

Franzekafka

Доброго дня, шановний пане Юрію!

Побачив тему ВП:К-А#Користувачка:Franzekafka. Оскільки для мене простір ВП закрито, прошу використати user talk:Franzekafka#Системне порушення правил.

Franzekafka у цьому році зробила у статтях понад 4200 правок, причому з 10 останніх правок 9 порушують правила, впроваджують сленгові неологізми. А коли вона, не читаючи, "ботаніку" замінює на "ботанікиняу", це вже не смішно.

Yuri V. в) 09:40, 8 листопада 2021 (UTC).

Добрий день! Я також проти створення зайвих фемінітивів, однак не зрозумів, яких конкретних дій ви від мене очікуєте. Мені одна доктор наук скаржилася, що їй, науковцю, неприємно, коли її кличуть докторкою і науковицею. У процесі розвитку мови число фемінітивів має зменшуватися, а не навпаки. Збільшення числа фемінітивів приводить до ускладнення, деградації мови. --Perohanych (обговорення) 11:39, 8 листопада 2021 (UTC)

Перевірка статті

Пане Юрію! В свій час Ви створили невеличку статтю *Парк природи «Беремицьке»*. Я туди додав необхідні джерела, шаблони та категорії. Подивіться при нагоді. З повагою, --Користувач 95.158.41.37 (обговорення) 11:17, 9 листопада 2021 (UTC)

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону із покращення статей про видатних жінок

Привіт! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2021 у Вікіпедії, який розпочався учора і триватиме до 24 листопада. Він присвячений розвитку якості українського розділу Вікіпедії шляхом поліпшення статей про видатних жінок.

В українській Вікіпедії понад 1,1 мільйона статей загалом і понад 37 тисяч статей про жінок — але багато з них потребують оновлення, покращення, вичитки та вдосконалення стилю. Над цим ми і працюватимемо у межах марафону.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї акції. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:24, 11 листопада 2021 (UTC)

This Month in Education: November 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 11 • November 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: ZI Jony 16:18, 21 листопада 2021 (UTC)

Статтю Волинське братство висунуто на поліпшення

Стаття Волинське братство, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 24 листопада 2021, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Gouseru Обг. 15:54, 24 листопада 2021 (UTC)

«Це зробила вона» 2021: Попередні підсумки, церемонія нагородження 8 грудня, наступні кроки

Доброго дня! Дякуємо, що долучилися до марафону із покращення української Вікіпедії «Це зробила вона». Завдяки вам та ще тридцяти учасникам і учасницям протягом марафону було поліпшено близько 250 статей про видатних жінок. Дякуємо за цей внесок!

Ми плануємо оголосити та відзначити переможців марафону та активних учасників і учасниць на церемонії нагородження, що пройде онлайново у середу 8 грудня; початок о 17:00. Окрім відзначення, плануються виступи цікавих спікерок — зокрема спортсменки, багаторазової чемпіонки паралімпійських ігор Олени Акопян та представниці кампанії «Повага» Анастасії Багаліки. Запрошую запланувати долучитися та зареєструватися за посиланням.

Підсумки марафону ми підбиватимемо протягом кінця цього тижня і початку наступного тижня. Тож якщо ви ще не оновили інформацію про свій внесок на сторінці марафону, прохання це зробити до середи 1 грудня включно. Після цієї дати ми можемо не врахувати ваш внесок, якщо він не вказаний на сторінці марафону.

Якщо маєте питання, пишіть мені або за адресою infowikimedia.org.ua. До зустрічі на сторінках вікіпростору і на нагородженні наступної середи ) --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:57, 29 листопада 2021 (UTC)

Сторінку Комісія державних нагород та геральдики номіновано на вилучення

Стаття Комісія державних нагород та геральдики, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 грудня 2021. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 06:55, 2 грудня 2021 (UTC)

Сторінку Гонор (значення) номіновано на вилучення

Стаття Гонор (значення), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 грудня 2021. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 11:59, 5 грудня 2021 (UTC)

Сторінку Гонор (рух) номіновано на вилучення

Стаття Гонор (рух), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 грудня 2021. Що ще можна зробити? --Юрко (обговорення) 13:00, 5 грудня 2021 (UTC)

Сторінку ДСТУ 4840 номіновано на вилучення

Стаття ДСТУ 4840, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 6 грудня 2021. Що ще можна зробити? --Mitte27 (обговорення) 17:47, 6 грудня 2021 (UTC)

Статус файлу Файл:Kubaichuk-Chronology.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Kubaichuk-Chronology.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Gouseru Обг. 14:24, 7 грудня 2021 (UTC)
Переніс до іншої статті, де вона є єдиною ілюстрацією її основного предмета. --Perohanych (обговорення) 16:12, 7 грудня 2021 (UTC)

Хакатон для вікіспільноти: Попередня реєстрація

Вітаю!

ГО «Вікімедіа Україна» розглядає можливість провести вікіхакатон для української спільноти у грудні 2021 року або у січні 2022 року.

У заходу буде дві цілі: 1) підвищити технічні навички редакторів та редакторок вікіпроєктів, навчитися новому; 2) спільно попрацювати над розробкою технічних інструментів.

Якщо вам було б цікаво долучитися до такої події — дізнатися щось нове, навчити чомусь інших людей, або ж просто попрацювати над технічними питаннями разом з іншими вікімедійцями — запрошуємо заповнити анкету попередньої реєстрації. Для участі не обов'язково мати технічні навички, у вас також буде можливість набути їх під час хакатону

Планований формат заходу — онлайн; але можливий також офлайн-компонент, якщо дозволять карантинні обмеження. Деталі визначимо за результатами попередньої реєстрації.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 18:30, 13 грудня 2021 (UTC)

Affiliations Committee (AffCom) Call for candidates - January 2022

Translations are available.

The Affiliations Committee – the committee responsible for guiding volunteers in establishing Wikimedia chapters, thematic organizations, and user groups – is looking for new members!

The main role of the AffCom is to guide groups of volunteers that are interested in forming Wikimedia affiliates. We review applications from new groups, answer questions and provide advice about the different Wikimedia affiliation models and processes, review affiliate bylaws for compliance with requirements and best practices, and update the Wikimedia Foundation Board of Trustees as well as advise them on issues connected to chapters, thematic organizations and Wikimedia user groups.

The committee consists of five to fifteen members, selected at least once every year, to serve two-year terms.

Being a part of the AffCom requires communication with volunteers all over the world, negotiating skills, cultural sensitivity, and the ability to understand legal texts. We look for a mix of different skill sets in our members.

Responsibilities
  • Availability of up to 5-8 hours per month
  • Participate in monthly one and two-hour voice/video meetings
  • Commitment to carry out assigned tasks in a given time.
  • Facilitate and support communications
  • Affiliate Support and growth
Required and Recommended Abilities, Skills, Knowledge for Affiliations Committee Members

Strong interpersonal relationship among members of the committee and also with the Wikimedia community members. Across all committee members, there are additional relevant skills as well as requirements which help to support the committee and its sustainability which include both required and relevant general skills

Required
  • Fluency in English
  • Availability of up to 5 hours per week, and the time to participate in a monthly one and two-hour voice/video meetings.
  • Willingness to use one's real name in committee activities (including contacts with current and potential affiliates) when appropriate.
  • Strong track record of effective collaboration
  • International orientation
Relevant for all members
  • Public Communications (English writing and speaking skills)
  • Skills in other languages are a major plus.
  • Understanding of the structure and work of affiliates and the Wikimedia Foundation.
  • Documentation practices
  • Interviewing experience
  • Experience with, or in, an active affiliate is a major plus.
  • Teamwork: Project and people management skills to coordinate and collaborate with different parties on a shared plan and see it through to completion.
  • Problem-Solving: Ability to evaluate various solutions, consider multiple interests and points of view, revisit unresolved issues, seek compromise and work and communicate across languages and cultures.

Given the expectations for maintaining the course in 2022 and preparing for potential 2022 transitions as part of the Movement Strategy implementation process, it is important that we are also clear about two different skill sets critical to committee support at this time. The first skillset is oriented to understanding affiliate dynamics and organizational development patterns to successfully process affiliate applications for recognition; the other is oriented to conflict prevention and intervention support for affiliates in conflict.

Relevant to Affiliate Recognitions
  • Administration & Attention to detail
  • Readiness to participate in political discussions on the role and future of affiliates, models of affiliation, and similar topics.
  • Awareness of the affiliates ecosystem and models and understanding of community building, organizational development, and group dynamics
Relevant to Conflict Prevention & Intervention
  • Communication skills for active listening, clear instruction and turn-taking.
  • Stress Management skills for maintaining patience and positivity
  • Emotional intelligence to maintain awareness of emotions of oneself and others to practice empathy, impartiality, and mutual respect.
  • Facilitation, negotiation, and mediation skills to guide diverse individuals and groups toward cooperation.
  • Ability to work within a team

Do you have relevant skills and interest to support movement affiliates?

We are looking for people who are excited by the challenge of empowering volunteers to get organized and form communities that further our mission around the world. In exchange, committee members will gain the experience of supporting their world-wide colleagues to develop their communities as well as personal development in guiding organizational development, facilitating affiliate partnerships, and professional communications.

Selection process

As a reflection of our commitment to openness, transparency, and bilateral engagement with the Wikimedia community, the 2022 member selection process will include a public review and comment period and a self-assessment survey for candidates to share their skills and their experience. This self-assessment information will help the committee to identify the skill sets relevant and supportive to our affiliate support processes. We invite you to apply for membership to the committee and join us in supporting the affiliates. The data shared in the self-assessment will only be made available to the committee and the relevant staff support. The nomination, candidate Q&A, and endorsements will still take place posted on Meta for public review at January 2022 page. Here the global community is welcome to provide comments and feedback about each candidate.

Once the nomination window closes 31 January 2022, the sitting members who are not candidates for re-election in this cycle will deliberate and then vote, taking into account all inputs from the meta page, self-assessment, advisors, Wikimedia Foundation staff and board liaisons, and committee member discussion.

A final decision will be made in late-February 2022, with new members to be notified for onboarding in February.

How to apply

If you are interested in joining the committee, please:

Step 1. Post your application on the nomination page by 31 January 2022. Your application must include the following information:

  1. Your full name and Wikimedia username
  2. A statement describing your relevant education, experience, abilities, skills, knowledge, availability, and motivation for joining the committee.

Step 2. Complete the self-assessment survey between January 1, 2021 and January 31, 2021.

  • The privacy statement that applies to the survey can be found here.
  • NOTE: The survey will take 15 mins. Please do not close your browser. If you need a break, you are advised to keep the browser open. In case of losing the link, please reach out to mkaur-ctrwikimedia.org
  • This survey must be completed before Steps 3 & 4, as it will provide more background as to the type of work and expectations of members of AffCom.

Step 3. Answers the following questions:

  • NOTE: Questions 1-3 are required for all candidates.
  • Question 4 & 5 should be answered by those interested in joining the Recognitions subcommittee.
  • Question 6 & 7 should be answered by those interested in joining the Conflicts Intervention subcommittee.
  • If you are willing to nominate yourself for both subcommittees, answer all questions.
  1. What roles have you served across any Wikimedia projects and affiliates that you think have prepared you for this role?
  2. AffCom members need to manage time, confidentiality, conflicts of interest, and diverse situations across the global movement. How do you envision managing these?
  3. Members of AffCom serve on one of two subcommittees: Recognitions OR Conflicts Intervention. Which one of these are you most interested in serving on?
  4. If you are interested in serving on the Recognitions subcommittee, what do you think makes a group of Wikimedians ready to function together as an affiliate?
  5. If you are interested in serving on the Recognitions subcommittee, what do you think are the benefits and responsibilities of functioning as formal affiliates?
  6. If you are interested in serving on the Conflicts Intervention subcommittee, please describe your experience working with conflicts resolution.
  7. If you are interested in serving on the Conflicts Intervention subcommittee, please describe how you have helped build consensus and support diversity.

Step 4. Once you have completed the above, send an email announcing your application to affcomwikimedia.org before the application deadline.

If you have any questions, please don't hesitate to contact me and/or the committee as a whole. We are happy to chat or have a webinar call with anyone about our work if this helps them decide to apply. Please distribute this call among your networks, and do apply if you are interested!

On behalf of the committee,

--FULBERT (talk) 13:18, 19 December 2021 (UTC)

Affiliations Committee (AffCom) Call for advisors - January 2022

Translations are available.

The Affiliations Committee – the committee responsible for guiding volunteers in establishing Wikimedia chapters, thematic organizations, and user groups – is looking for advisors!

The main role of the Affiliations Committee is to guide groups of volunteers that are interested in forming Wikimedia affiliates. We review applications from new groups, answer questions and provide advice about the different Wikimedia affiliation models and processes, review affiliate bylaws for compliance with requirements and best practices, and advise the Wikimedia Foundation Board of Trustees on issues connected to chapters, thematic organizations and Wikimedia user groups.

We are looking for advisors who are excited by the challenge of empowering volunteers to get organized and form communities that further our mission around the world. In exchange, committee advisors selected will gain the experience of supporting their world-wide colleagues to develop their communities as well as personal development in guiding organizational development, facilitating affiliate partnerships, and professional communications.

AffCom advisors can engage with the committee in a variety of capacities:

Consultant

Individuals with extensive movement experience can be engaged as Consultants for specific cases or initiatives by AffCom.

Trainer

Individuals with specific expertise may be engaged for short-term projects for training AffCom or Affiliates. They might also lead the Capacity Building initiatives for AffCom or affiliates.

Observer

AffCom can request specific or all advisors to act as an observer in different cases to ensure neutrality & compliance with guidelines.

AffCom Support

Development of Policies: While advisors cannot create legally binding policies for the committee, they can help create policies that provide direction and support for the committee.

Planning and Implementing Community Relations: The advisors are long-term wikimedians & also include influential community leaders who can be effective at spreading the word about initiatives and services.

Supporting Subcommittees: The advisors can support subcommittees that have assigned tasks in specific areas.

Other Tasks: Advisors can be engaged to address a specific need. Such engagements are usually short-lived and are disbanded as soon as their specific goals are met.


Key skills

We look for a healthy mix of different skill sets in our advisors, including the following key skills and experience:

  1. Strong understanding of the structure and work of Wikimedia affiliates and the Wikimedia Foundation.
  2. Readiness to participate in political discussions on the role and future of affiliates, models of affiliation, and similar topics.
  3. Availability of up to 2 hours per week, and the time to participate in a monthly two-hour voice/video meeting
  4. International orientation and ability to work and communicate with other languages and cultures.
  5. Knowledge of different legal systems and experience in community building and organizing are a plus.
  6. Fluency in English is required; skills in other languages are a major plus.
  7. Experience with or in an active Wikimedia affiliate is a major plus.
  8. Strong track record of effective collaboration (such as evidenced skills at facilitation, mediation, negotiation, and so forth) is a major plus.
  9. Willingness to use one's real name in committee activities (including contacts with current and potential affiliates) when appropriate.
Selection process

As a reflection of our commitment to openness, transparency, and bilateral engagement with the Wikimedia community, the 2022 advisors selection process will include a public review and comment period. All applications must be posted on Meta between January 01 and January 31, 2022 at the nomination page, and the community will be invited to provide comments and feedback about each candidate. At the end of the nomination period, the applications will be voted on by the members of the committee, taking into account comments put forward by the committee's members, advisors, Wikimedia Foundation staff and board liaisons, and the community. A final decision will be made in February 2022, with new advisors expected to begin later that month.

How to apply

If you are interested in advising the committee, please submit your candidacy on the nomination page between January 01 to January 31, 2022. Your application must include the following information:

  1. Your full name and Wikimedia username
  2. A statement describing your relevant experience, skills, and motivation for joining the committee as an advisor.
  3. The advisor role you would like to serve
  4. Answers to the following three questions:
    1. How do you think affiliates work best together to partner on effective projects and initiatives?
    2. What do you see as the role of affiliates in the Wikimedia movement in the next three years?
    3. What do you feel you will bring as an advisor to the committee that makes you a uniquely qualified candidate?

If you have any questions, please don't hesitate to contact the committee. We are happy to chat or have a phone call with anyone about our work if this helps them decide to apply. Please distribute this call among your networks, and do apply if you are interested!

On behalf of the committee,

--FULBERT (talk) 13:17, 19 December 2021 (UTC)

Сторінку Будівельна група «Синергія» номіновано на вилучення

Стаття Будівельна група «Синергія», значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 грудня 2021. Що ще можна зробити? --Чашка кави (обговорення) 15:02, 20 грудня 2021 (UTC)

Сторінку Музей радянської окупації (Київ) номіновано на вилучення

Стаття Музей радянської окупації (Київ), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 22 грудня 2021. Що ще можна зробити? --reNVoy (обговорення) 14:31, 22 грудня 2021 (UTC)

Питання від Irina Hrushevska (13:00, 26 грудня 2021)

Доброго дня! Я вперше на Вікіпедії в ролі автора - зголосилася взяти участь у конкурсі статей на шкільну тематику. Чому в моїй статті постійно видаляють, який позначає її як конкурсну? Що я роблю не так і як робити правильно? Дякую --Irina Hrushevska (обговорення) 13:01, 26 грудня 2021 (UTC)

@Irina Hrushevska: Вітаю і дякую за цікаву статтю, яка досі була відсутня в українській Вікіпедії. Зараз ця стаття оформлена правильно — шаблон про створення статті в рамках конкурсу ставиться не в саму статтю, а на її сторінку обговорення. --Perohanych (обговорення) 06:27, 27 грудня 2021 (UTC)

Статтю Київський коледж зв'язку висунуто на поліпшення

Стаття Київський коледж зв'язку, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 30 грудня 2021, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --Kanzat (обговорення) 08:02, 30 грудня 2021 (UTC)