Обговорення користувача:TnoXX/Архів 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статус адміністратора

За результатами голосування вам надано статус адміністратора. Вітаю з долученням до вищої, більш привілейованої касти, бажаю плідної і приємної роботи. Якщо виникнуть запитання, сміливо звертайтеся до мене або на форум адміністраторів. --Acedtalk 20:31, 27 грудня 2014 (UTC)

Дякую--TnoXX (обговорення) 21:34, 27 грудня 2014 (UTC)

Вітаю із обранням адміністратором! І зразу ж хочу дати завдання. Справа у тому, що у нашій Вікіпедії існує дві статті — Рак легень і Рак легенів. Перша створена ще у грудні 2009 року, неоднократно редагувалась і перевірялась нашими редакторами, та й назва її більш правильна, і зміст більше відповідає нашим реаліям. 7 лютого цього року користувач Doc James створив статтю Рак Легенів, по суті переклад з англійської вікі, і у той же день статтю Гастроентеріт. Рак легенів я зразу ж виставив на вилучення, як дублікат, а іншу статтю перейменував на Гастроентерит (такої статті у нашій вікі не було). Зразу ж мені прийшов гнівний коментар на англійській мові. Увесь його я не перечитував, але зрозумів, що автору статті не сподобалися мої дії. Якщо є бажання, цей коментар можна прочитати на моїй сторінці обговорення. Хтось із наших адміністраторів зняв шаблон про вилучення та поставив дві статті про рак легень на об'єднання, що тягнеться із лютого місяця. Прошу подивитися по-можливості на ці дві статті та щось зробити, або об'єднати історії, або вилучити новішу статтю, а потрібний матеріал перенести у першу статтю. Рішення я не нав'язую, залишаю за Вами. --Yukh68 (обговорення) 09:40, 28 грудня 2014 (UTC)

Рябчик шаховий

Адміністратор видаляє назву перенаправлення, в даному випадку "Рябчик шаховий" для того, щоб можна було перейменувати статтю на "Рябчик шаховий". Саме для цього виставляється шаблон "Db-move". Ви видаляєте, я або Nina Shenturk перейменовуємо. Там нема що обговорювати, адже вже фактично й обговорили на сторінці перейменувань, не треба й зупиняти видалення. З повагою, Mykola Swarnyk (обговорення) 19:46, 28 грудня 2014 (UTC)

Списки

Вітаю! Пане Олексів, я розумію, що Ви, як автор, який вирішив підняти з дна статті про кінематограф, хочете, щоб ваша стаття якнайшвидше опинилася на головній, але у вас рівна кількість голосів зі списком про Ліверпуль, тому він мав би першим (хронологічно; а то з такими темпами стаття провисить рік у кандидатах). Вашу зміну відкочувати не буду, нехай буде, але наступного разу на головній (якщо не появляться голоси проти) має бути "Ліверпуль". Ну й побажання від мене, до якого хочете прислухайтесь, а хочете – ні: старайтеся не перекладати. Усі джерела, які були використані у іншомовних версіях доступні і Вам. Напишіть щось своє, не треба робити філію Ру- чи АнгВікі.--TnoXX (обговорення) 19:40, 28 грудня 2014 (UTC)

Я не проти, щоб список про Ліверпуль був на головній сторінці. Але для цього потрібно, щоб хтось провів підсумок голосування по даному списку (можливо це зробите Ви?). А щодо перекладу: я за основу списку беру інформацію з іншомовної Вікіпедії, проте далі шукаю інформацію по всій Мережі, і тому не говоріть, що мій список просто перекладений з рувікі (якщо не враховувати Камео Альфреда Гічкока, його я дійсно просто переклав). --Олексів (обговорення) 20:22, 28 грудня 2014 (UTC)

Парез

Вітаю! Щодо пропозиції по приєднанню статті Геміпарездо статті Параліч. Це, звичайно, та сама тема, нема сумніву. Парез просто легша форма ніж параліч. І логічно, що в статті про параліч мусить бути й про парез. Я не проти включення в статтю про параліч цього тексту або його частки. Але. В іншомовних варіантах статті існують окремо й у нашій вікіпедії запити на слово "Геміпарез" ітимуть. Тому й створювалася саме окрема стаття Kinedw (обговорення) 09:13, 31 грудня 2014 (UTC)

Вітаю! Посилання можна зберегти, тобто якщо хтось введе геміпарез чи геміпараліч, то його відішле на це посилання, а на самій сторінці буде перенаправлення на статтю «Параліч». Також є обговорення про це на сторінці обговорення проекту «Медицина» → Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Медицина#Квадриплегія. Ви можете висловитися і там. Об'єднаю статті я сам.--TnoXX (обговорення) 09:17, 31 грудня 2014 (UTC)

привіт. трапилося у списку спостереження. а чому не додати двокрапку? --アンタナナ 09:25, 2 січня 2015 (UTC)

Привіт! Та, треба, соррі. Завтики стаються, що робити) І з Новим Роком тебе, хоч трохи запізно). До речі, я починаю трохи з файлами розгрібати, ось на цей надибав Файл:Виверження Везувію 1979.jpg (поставив двокрапку ). Ну й не хочу тебе грузити, але не можу інакше: зараз в кандидатах на вибрані списки є список камео Хічкока. Я читав про ліцензування фільмів і про 15 поправку і про похідні роботи. Але наскільки ролик на YouTube – це похідне?--TnoXX (обговорення) 09:31, 2 січня 2015 (UTC)
і Тебе з новим роком ;) не дуже є відчуття свята. тож вітаю тільки у відповідь м-мм, ситуація: дивишся фільм, який захищається авторськими правами. бачиш класний кадр. зупиняєш. береш олівець та папір і кадр змальовуєш. похідна робота. захищений авторськими правами первинний твір — отже, й Твій твір не є вільним. чому ролик на YouTube має бути вільним? можна на коммонз поцікавитися. там більше народу вештається. вантажив тільки один користувач наче: commons:Special:Contributions/Sorovas. який не видається дуже надійним commons:User talk:Sorovas --アンタナナ 09:46, 2 січня 2015 (UTC)
Дякую!) Я цікавився в одного користувача, він мене проігнорив (я раз не дуже гарно йому відповів). Може запитаюся в когось іншого, з іншого боку то питання ВікіКоммонз. Ну а з настроєм щось роби, якщо вже Antanana без настрою, то і вся Вікі така)--TnoXX (обговорення) 09:49, 2 січня 2015 (UTC)
м-мм, та наче українці уже виростають із «моя хата скраю (проблем сусіда не знаю)» commons:User talk:Sorovas#File:Hitchcock's cameo appearances. To Catch a Thief.jpg. як я зрозуміла, його файл вилучили. а потім уже завантажив інший користувач. @Ahonc: чи ні? і я більше про старт повноцінної номінації на вилучення говорила --アンタナナ 10:27, 2 січня 2015 (UTC)
Та я виріс. Попросив Stefan2 допомогти, а він промовчав. То що я бути людей навантажувати --TnoXX (обговорення) 10:41, 2 січня 2015 (UTC)
やれやれ… значить тра було якусь іншу «жертву» знайти ніззя так легко здаватися --アンタナナ 10:49, 2 січня 2015 (UTC)
Ок. Побачимо, що ще Ahonc скаже. Тоді побачу, що орбити--TnoXX (обговорення) 10:58, 2 січня 2015 (UTC)
Не зрозумів, що від мене вимагається.--Анатолій (обг.) 12:43, 2 січня 2015 (UTC)
@Ahonc: цей файл уже вилучався? commons:User talk:Sorovas#File:Hitchcock's cameo appearances. To Catch a Thief.jpg --アンタナナ 13:12, 2 січня 2015 (UTC)
А ви не знаєте як журнал подивитись? [1].--Анатолій (обг.) 13:17, 2 січня 2015 (UTC)
@Ahonc: так мене цікавить чи то точно той самий файл. журнал цього не дасть --アンタナナ 13:21, 2 січня 2015 (UTC)
Ну майже той самий. У першій версії були темніші кольори і трохи більша роздільність. Вилучив і цей.--Анатолій (обг.) 13:24, 2 січня 2015 (UTC)
@Ahonc: Тут не тільки ці файли. Я так розумію, що усі файли, які містяться тут Камео Альфреда Хічкока завантажені з порушеннями і їх слід вилучити чи ні?--TnoXX (обговорення) 13:45, 2 січня 2015 (UTC)
ahonc уже номінував їх Commons:Commons:Deletion requests/Files uploaded by Sorovas --アンタナナ 14:02, 2 січня 2015 (UTC)
Дякую йому і тобі дякую. І давай повертай веселий настрій собі)--TnoXX (обговорення) 14:16, 2 січня 2015 (UTC)

Про конфлікт

Вже власне попередження було від Geohemа тут, так що конфлікт вичерпано. А «ображений користувач» дійсно займається тут на Укр-Вікі провокаціями. Бо до чого він приліпив свою українофобію до статті про Манежну площу, ось фрагмент:"Дякую за увагу! P.S. Не треба мене звинувачувати в українофобстві, як це роблять в інших подібних обговореннях, я лише хочу, щоб укрВікі стала трохи кращою." Чистої води провокація, стаття про події в Москві до чого там Україна?? От я і відписав так видівши доречі слово українофоб, а він сприйняв че чомусь за образу. Відносно «москалика» та «ФСБешника», то вже в курсі, що сарказм сприймається як образа, тому більше так писати не буду. Jphwra (обговорення) 11:22, 4 січня 2015 (UTC)

Ну раз вичерпано – то добре.--TnoXX (обговорення) 11:25, 4 січня 2015 (UTC)

Привіт! Помітив, що ти підбив підсумок обговорення, поки я якраз шукав джерела і писав свою аргументацію... На мою думку, підсумок передчасний, бо в усіх друкованих виданнях винятково Вікторіо Унамуно, варіант Віктор Унамуно ж трапляється лише на кількох сайтах, які навряд чи варто вважати найавторитетнішими щодо імен футболістів. Чи будеш ти заперечувати, якщо я поверну назад на обговорення, щоб дати номінатору змогу надати посилання на авторитетні джерела на варіант Віктор Унамуно? Дякую — NickK (обг.) 20:50, 4 січня 2015 (UTC)

Ні, я підбив, бо мені не розходилося в назві, а часу шукати джерела не мав, та й користувач ніби не проти був доробити посилання--TnoXX (обговорення) 21:01, 4 січня 2015 (UTC)

3000 статей з футбольного інкубатора

Цей користувач долучився до заливки третьої тисячі статей з футбольного інкубатора

Шановний TnoXX, щиро вітаю Вас з новорічними святами. Новий рік вже втиг принести невеличкий ювілей — 3000-у статтю, створену з футбольного інкубатора. Будь ласка, приміть цей юзербокс на знак подяки за Ваш внесок у досягнення цієї віхи. Зі щирою надією на подальшу співпрацю, Thevolodymyr (обговорення) 23:19, 3 січня 2015 (UTC)

Дякую!--TnoXX (обговорення) 18:02, 5 січня 2015 (UTC)

Стосовно статті про гурт П@П@ Карло

Я прочитав, що Ви вже хочете витерти статтю П@П@ Карло, і знайшов певні посилання в інтернеті (в тому числі на сайт Радіо Свобода). Цього я думаю буде достатньо, щоб не вилучати статтю.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 08:38, 6 січня 2015 (UTC)

Я вже витер статтю (обговорення тривало ще з листопада, от я його й закрив). Якщо ви вважаєте, що ті посилання в неті гарантуватимуть підтвердження значимості статті, я можу її відновити в основний простір або у ваш особистий. То як?--TnoXX (обговорення) 09:02, 6 січня 2015 (UTC)
В основний. У статті я навів тільки найбільш рейтингові посилання. А взагалі в інеті дійсно дуже багато згадок про цей гурт. Є і декілька внутрішніх посилань зі сторінок фестивалів (а ті фестивалі дійсно значні і не так вже й там багато було команд). І якщо вже казати по чесному, то я взагалі не розумію навіщо було чіпати той гурт.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 09:12, 6 січня 2015 (UTC)
Схоже, що я забув витерти сторінку. Що ж, так навіть краще.--TnoXX (обговорення) 09:57, 6 січня 2015 (UTC)
Це недолік української вікіпедії, що мало хто наводить посилання. Наявність україномовних посилань є особливо корисною для україномовного інтернету. Тепер буду знати, що крім мене цього ніхто не зробить--Oleksandr Tahayev (обговорення) 10:29, 6 січня 2015 (UTC)
Я наводжу, але для тих статей, які я пишу, україномовних якісних посилань майже нема--TnoXX (обговорення) 10:51, 6 січня 2015 (UTC)
Я так само. Для цього якраз і потрібно писати вікіпедію, щоб вона стала такими посиланнями.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 11:26, 6 січня 2015 (UTC)

Підсумок

Вітаю! Ви колись звертались до мене з проханням підтвердити чи відхилити ваш підсумок по одному з обговорення вилучення статей. Тоді через проблеми з часом, викликані новорічними святами, я не встиг допомогти, за що щиро прошу вибачення. Чи не могли б ви зараз допомогти мені? Обговорення користувача:Максим Підліснюк#Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/28 грудня 2014 --Максим Підліснюк (обговорення) 15:39, 10 січня 2015 (UTC)

Прошу переглянути підсумок по цій статті. Стаття не може бути залишена тільки через відсутність джерел стосовно особи. Подібне не відповідає духу Вікіпедії. Посилання на інших солдат не коректне, там є джерела, нагороди. В іншому випадку залишаю за собою право ставити питання про позбавлення Вас прав адміністратора. --Basio (обговорення) 07:17, 10 січня 2015 (UTC)

Добрий день теж. Ви завжди можете ставити питання про позбавлення прав мене як адміна. Якщо ви не згідні з підсумком одного адміна (таке вже раз було і то знову був я), ви завжди маєте право попросити іншого адміна переглянути підсумок, я воювати ні з ким не буду. Я обгрунтував вже чому я підбив підсумок таким чином; вазагалі там що голоси за видалення, що голоси проти видалення – одні емоції. Краще б розпочали розмову про перегляд СО про БІО. Одним словом, можете деномінувати мене, я вважаю, що обгрунтував своє рішення.--TnoXX (обговорення) 07:58, 10 січня 2015 (UTC)
Я оскаржував, підведення підсумків іншим адміном ([[2]], [[3]]). Справа не в особі адміна, а у відношенні до правил Вікіпедії. Рішення приймається на основі чинних норм. Можна ініцюювати зміну правил і тільки тоді діяти у відповідності з ними. Іншого шляху немає, інакше знову будуть виникати ультимативні вимоги на основі гри на емоціях. Це шлях у втрату ідеї Вікіпедії. --Basio (обговорення) 10:42, 10 січня 2015 (UTC)
Ну от тепер і зрозуміло, хто виродок! Муляло? Самому слабо бути таким як "інші солдати"? А хоробрості шугати адмінів багато не треба. Хоча б мене це не стурбувало б і від свого рішення я б не відмовилась, навіть ради корони адміна.. Але це справа особиста...--Учитель Обг 22:10, 10 січня 2015 (UTC)
Гаразд. Я попрошу когось іншого переглянути моє рішення--TnoXX (обговорення) 10:46, 10 січня 2015 (UTC)

Будь ласка, проведіть сьогодні підсумок по вибраних списках. І стосовно Камео Альфреда Гічкока - я знімаю його з голосування (якщо Ви не проголосуєте за). --Олексів (обговорення) 10:26, 11 січня 2015 (UTC)

Дякую, але вже не потрібно. Олексів (обговорення) 20:27, 11 січня 2015 (UTC)
@Олексів: Перепрошую, але я не був у Вікі вчора.--TnoXX (обговорення) 17:03, 12 січня 2015 (UTC)

Доброго дня. Ви там слідкуєте за підведенням підсумків Вибраних списків? Вдруге підсумки підводяться «як на душу ляже»... З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 07:04, 12 січня 2015 (UTC) @Pavlo1: Слідкую, але я був оффлайн. Сесія прийшла.--TnoXX (обговорення) 17:03, 12 січня 2015 (UTC)

Зображення

Доброго вечора! Я хочу запитати, зображення на сайті IMDb є вільними чи ні? --Олексів (обговорення) 20:46, 12 січня 2015 (UTC)

Добрий вечір! Святі з нетрів) Ні. Внизу вікна ви можете побачити Copyright © 1990-2015 IMDb.com, Inc. Не факт, що власне ці фотографії належать IMDB, але тоді вони точно належать компанії, яка має права на фільм. Практично не існує вільних медіа для сучасних фільмів. Прочитайте це і ось це, може вам допоможе трохи.--TnoXX (обговорення) 21:04, 12 січня 2015 (UTC)
Дякую. --Олексів (обговорення) 09:07, 13 січня 2015 (UTC)
І ще в кого можна попросити вичитати статтю, перед номінацією на добру. --Олексів (обговорення) 09:12, 13 січня 2015 (UTC)
Та точно вам не скажу. Я б міг, але я зайнятий і критикувати зможу тільки тоді, коли вона номінуватиметься. Попробуйте запитатися декількох користувачів, особливо тих, у яких є відмітка "готовий допомогти новачку" (а отже всім)--TnoXX (обговорення) 10:56, 13 січня 2015 (UTC)

ПАТ "Хорольський молококонсервий комбінат дитячих продуктів"

Вельмишановний пане, вітаю Вас!

Хочу внести ясність у ситуацію з видаленням сторінки єдиного (я наголошую, єдиного) вітчизняного підприємства-виробника дитячого та спеціального харчування для малюків від перших днів життя. "Безсумнівно незначимий предмет, неоведена значимість"? Ви вважаєте, що більше 42-х років існування, продукція без використання шкідливих домішок, використання свіжого молока зі спеціальних сировинних зон та безліч інших факторів це незначимо? Перш ніж видаляти, потрібно розуміти про що йде мова. Рекомендую Вам піти до найближчого магазину чи аптеки та ознайомитись зі складом сумішей Хорольського виробника з демократичною ціновою політикою та аналогом продукту імпорту. Запитайте у старшого покоління чим вигодовували малюків при нестачі чи відсутності материнського молока 10, 20, 30 років тому. Проаналізуйте ринок ЗГМ. Ознайомтесь з діяльністю комбінату і з критеріями оцінки продукції. А потім розбірливо поясніть яка ж справжня причина відведення єдиного українського підприємства в ніші вигодовування малечі від народження.

З нетерпінням чекаю Вашої відповіді!— Це написав, але не підписав користувач WIKI PNH (обговореннявнесок).

Добрий день! Те, що на статті, як причина видалення поставлено «Безперечно незначима», лише через те, що при видаленні є певна кількість пунктів готових, таких як «Вандалізм», «За бажанням автора» і тд. Недоведена значимість – через те, що при обговоренні на ВИЛ вона не була доведена. А те, що я мушу йти в магазин чи аптеку і питатися когось – то перепрошую, але це ви мали б довести під час номінації іншим користувачам. Я лише підбив підсумки, не більше--TnoXX (обговорення) 12:39, 16 січня 2015 (UTC)

стаття не отримала статус доброї. Думаю, що наступного разу все буде ОК. Коли можна наступного разу подавати заявку? Олексів (обговорення) 22:06, 16 січня 2015 (UTC)

Коли ось це оформите. --Pavlo1 (обговорення) 22:09, 16 січня 2015 (UTC)

@Pavlo1: Пане Павле, ну не можу я кожен файл переглянути. Ну не звернув я на нього увагу, здалося, що він і у інших вікі є, зараз оброблю його правильно. Це ж Вікі кінець-кінцем, справа усіх і кожного--TnoXX (обговорення) 22:16, 16 січня 2015 (UTC)

То я не до Вас. До автора — дуже нетерплячий. Не розуміє, що номінація для того аби статтю зробити кращою, а не для того щоб «значок» отримати. --Pavlo1 (обговорення) 22:21, 16 січня 2015 (UTC) P.S. Я там в шаблоні на головній трохи переставив, бо картинка надто убого стояла, вибачайте вже.
Та я вже звик, що ви виправляєте. Моє завдання – вчасно підбити (сьогодні ледве встиг, архів вже дороблю після сну), а шаблон можете виправляти як хочете, то мене не зачіпає--TnoXX (обговорення) 22:24, 16 січня 2015 (UTC)
Ось як варіант. --Pavlo1 (обговорення) 08:34, 17 січня 2015 (UTC)
@Олексів: Часових обмежень немає, але я рекомендую хоча б тиждень почекати, переглянути по кожному пункту статтю, особливо щодо АП і копівіо. Переробити перекладені абзаци на свої (тоді ніхто не буде доколупуватися до перекладу). Тоді сожга сміливо додавати--TnoXX (обговорення) 22:16, 16 січня 2015 (UTC)

Від Давіда-Ангела Лопеса

(персональний випад приховано). — Це написав, але не підписав користувач Давід-Ангел Лопез (обговореннявнесок).
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 00:35, 21 січня 2015 (UTC)

"існує відповідний розділ"

Ваша думка неоднозначна. Що маєте на увазі ?.. --Микола Івкі (обговорення) 10:51, 16 лютого 2015 (UTC)

Маю на увазі сторінку з запитами на перейменування--TnoXX parle! 11:25, 16 лютого 2015 (UTC)
Там зайнято. Річ у тому, що ще 2009 року було подібне обговорення. Тоді я ще не брав участі у Вікіпедії...
...ВП:Перейменування статей/П'яндж → Пяндж.
...ВП:Перейменування статей/П'яндж (річка) → Пяндж (річка). --Микола Івкі (обговорення) 11:52, 16 лютого 2015 (UTC)
Як це зайнято? Якщо ви вважаєте, що маєте слушні аргументи, то можете почати обговорення. Можете почати і на СО сторінки з зацікавленими користувачами. Але не просити амінів перейменувати сторінку, яку вже двічі перейменовували з різного роду проблемами--TnoXX parle! 16:43, 16 лютого 2015 (UTC)
Там працює захист: можу тільки читати. Мав на увазі: зняти захист для продовження обговорення. Продовжив "на СО сторінки". --Микола Івкі (обговорення) 11:22, 17 лютого 2015 (UTC)

Стаття про UA Modna

Мене звати Анна, я менеджер проекту UA Modna.

Я б хотіла поновити статтю про проект або створити нову. Скажіть, будь ласка, що для цього потрібно. Ви зазначали, що значущість проекту під сумнівом. Але я так і не зрозумла, чим це обгрунтовується. У тексті були посилання та примітки на статті про нас. Статистика, яка для України та україномовних проектів є досить на значному рівні. Це проект великих масштабів, який поширюється, як на Україну, так і на українську діаспору Сполучених Штатів. Кількість унікальних відвідувачів на сайті більше 3 000 осіб - що вкотре доводить значущість проекту.

Підкажіть, як ще я можу підтвердити його значимість, щоб стаття була поновлена? - Користувач:UA Modna 16:55, 17 лютого 2015 (UTC)

UA Modna/Анна, вітаю! Для того аби пітвердити значимість сайту, а також підтвердити інформацію, яка характеризує сайт, слід навести дані з незалежних авторитетних джерел. Наскільки я пам'ятаю у статті були посилання на певні джерела, але при цьому це були або інтерв'ю засновниці (підходить аби підтвердити певні факти про сайт), або проста згадка про проект (що не підтверджує значимості проекту). Певні вимоги надані тут → Вікіпедія:Критерії значимості/Сайти. Якщо є газети/сайти/журнали, які описують проект (наприклад його створення, мету роботи, контент) – тоді варто відновити статтю. Ось тут подаються заявки → Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок. Можете, якщо хочете, пошукати джерела, а тоді кинути мені, щоб я подивився, але не гарантую, що статтю тоді відновлять. Тепер в мене є питання: скільки людей використовує цей профіль «Ua Modna»? Хочу повідомити, що спільні профілі заборонені і блокуються без попередження. Також вартує змінити назву профілю, аби ніхто не звинуватив вас у рекламі проекту (погодьтеся, коли профіль Ua Modna редагує статтю про Ua Modna — це трохи цікаво). В будь-якому випадку готовий допомогти.--TnoXX parle! 15:38, 17 лютого 2015 (UTC)

Привіт! Якщо триває переробка статті — чому б не залишити її ще на тиждень? Стаття поставлена пізно ввечері в суботу 21 лютого, тому зараз тільки перший її повний тиждень (бо станом на вечір 27 лютого минуло лише 6 днів), в неї ще тиждень у запасі. Чи ти вважаєш, що за тиждень її переробити неможливо (тоді це фактично буде зняття номінатором)? — NickK (обг.) 00:13, 7 березня 2015 (UTC)

Я домовився з номінатором про зняття статті. І не думаю, що статтю можна доробити за тиждень. Там тільки SasUkr1975 надав стільки серйозних пропозицій + автор хоче домовитися про структуру статті з іншими користувачами (а таке обговорення може зайняти і декілька днів) + не відкидаємо фактора Pohoronsky – він може в будь-яку мить зробити нові редагування і стаття буде кардинально змінена, що може не сподобатися автору, а це в свою чергу відкоти, війни редагувань та відсутність стабільної версії--TnoXX parle! 09:12, 7 березня 2015 (UTC)

А там точно Перосидне окислення чи Пероксидне? --Yukh68 (обговорення) 16:40, 7 березня 2015 (UTC)

Дякую! Пероксидне, хоча треба хіміків питатися чи то не є застарілий термін.--TnoXX parle! 16:42, 7 березня 2015 (UTC)

Здрастуйте, можете подивитися цей список. Andre S. (обговорення) 16:36, 10 березня 2015 (UTC)

@Andre S.: Тільки в кінці тижня, в мене накрилася розетка для нету, я тепер бігаю між кімнатами(--TnoXX parle! 20:34, 10 березня 2015 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Бічний аміотрофічний склероз був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:41, 15 березня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у місяці українського футболу

--Glorin (обговорення) 18:42, 16 березня 2015 (UTC)

Дякую за запрошення. Я б охоче прийняв участь, але зараз збираюся сконцентруватися на написанні нейроанатомічних статей. Хоча про футбол український писати буду--TnoXX parle! 18:48, 16 березня 2015 (UTC)

Invitation

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, TnoXX,

The Editing team is asking very experienced editors like you for your help with VisualEditor. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Unsubscribe from this listSign up for VisualEditor's multilingual newsletter Translate the user guide

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 23:31, 16 березня 2015 (UTC)

Що таке юридична бездоганність

Уявіть собі ситуацію. Один дядько має в Севастополі приватне житло. І має на руках договір куплі-продажу. А в його квартирі живе інший. Каже в нього на руках ордер від губернатора. Це есе на це твердження. «Шаблонування» не створює юридичну бездоганність. Що ж до погроз — краще скористайтесь механізмом Вікіпедія:Кандидати у вибрані статті/Позбавлення статусу/Вікіпедія:Кандидати у добрі статті/Позбавлення статусу. Це буде юридично бездоганніше. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 18:36, 18 березня 2015 (UTC)

Pavlo1 Так моя погроза саме й стосувалася ВИЛу. А щодо файлів у цій статті – то їх тепер двоє. Це не більше ніж у будь-якій вибраній/добрій статті про фільм чи гру в УкрВікі, АнгВікі чи РуВікі (останні навів, бо там більше патрульних та й всіх цих нюансів дотримуються більше). Повторюся знову, що якщо в нас дозволили fair-use, то для чогось він потрібен. Можна піти шляхом німецької Вікі.--TnoXX parle! 19:19, 18 березня 2015 (UTC)

Просто-так, наче мені треба a reason

Гітарна-штукенція-let's-rock-it
Просто так, і за все добре та веселе. І почав працювати додаток, треба ж його використати =) Helixitta (обг.) 16:18, 20 березня 2015 (UTC)
О) Дякую! Ще б розібрати чи то Gibson чи Fender)--TnoXX parle! 18:47, 20 березня 2015 (UTC)

Заувага про целаканта

Добридень. Я цілком випадково виявив, що стаття про коморського целаканта фігурує у списку вибраних статей, а насправді вона не вибрана. Прошу взяти до уваги. Олег-літредобг. 14:46, 24 березня 2015 (UTC)

ОК) Я видалю--TnoXX parle! 14:47, 24 березня 2015 (UTC)

Але ж там номінатор написав, що номінація знімається.--Анатолій (обг.) 21:48, 31 березня 2015 (UTC)

Ах, я того не бачив (чому люди не ставлять ті дві крапки?). З іншого боку Olvin виправляв щось. Гаразд, я розберуся ввечері--TnoXX parle! 10:05, 1 квітня 2015 (UTC)
Що ж. Мою неуважність тут звичайно не виправдати, але стаття була доопрацьована Olvin'ом (в тому числі і ваші зауваженя) і Mykola Swarnyk. Думаю, що цього разу все можна залишит. Автор в курсі--TnoXX parle! 16:15, 1 квітня 2015 (UTC)

Вилучення сторінок

При підведенні підсумків ВП:ВИЛ враховуються аргументи, а не голоси. Тому ред.№ 15999162 не коректно, хоча не впливає на результат. --Basio (обговорення) 06:24, 10 квітня 2015 (UTC)

Я чекав від Бучача вимоги пояснити чому я видалив статтю. Повірте, перед тим, як видалити статтю, я ще раз перечитав пункти, по яким її видаляють. Але так, як то було вже вночі, мені хотілося спати, а не розписувати в підсумку кожен пункт. Крім того я ніколи не враховую голоси (саме їх кількість). Якщо голоси за та проти неаргументовані, я сам читаю кожен пункт критеріїв видалення, а тоді думаю, чи підпадає стаття під них, чи ні.--TnoXX parle! 06:27, 10 квітня 2015 (UTC)
Я мав на увазі тільки формулювання згідно з правилами, а до суті вилучення це не стосувалося. Голосування було у попередній редакції правил про вилучення. --Basio (обговорення) 06:50, 10 квітня 2015 (UTC)

Обговорення об'єднання проекту Біологія і порталу Біологія

Доброго дня. Оскільки Ви є (чи колись були) учасником проекту Біологія, інформую Вас що розпочалося обговорення пропозиції об'єднати проект:Біологія і портал:Біологія (оскільки портал:Біологія зовсім втратив свою активність). Будь ласка, візьміть участь в обговоренні цього питання тут. Дякую.

П.С. А ще це я тестую масову розсилку (спамер, блін, я) і тому якщо що не так – вибачайте. =) --Helixitta (обг.)

Helixitta, я думав, що ми вже на ти перейшли. Якщо можна, то звертайся до мене саме на ти)--TnoXX parle! 14:25, 11 квітня 2015 (UTC)
Звичайно. Але, як я вже казала, це була масова розсилка, тому всім було відправлено однакове повідомлення, а там не можна обирати, кому тикать, а кому викать. Зате я тепер знаю як спамити багато народу за один клік, ги =) --Helixitta (обг.) 14:31, 11 квітня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні географії

--MediaWiki message delivery (обговорення) 10:31, 14 квітня 2015 (UTC)

Шаблон:Добра Ілюстрація

Доброго дня! Може тут замість цього краще оце?--Dghooo (обговорення) 10:25, 19 квітня 2015 (UTC)

Або це? Навіть краще.--Dghooo (обговорення) 10:28, 19 квітня 2015 (UTC)

Dghooo, якщо ви хочете поставити інше зображення в шаблон – вможете то зробити. То може зробити будь-який підтверджений (вже мінімум 4 дні у Вікі) користувач; більше того, оскільки це ваша тематика, то краще вам це зробити. Однак, зображення JUzkov.jpg не можна ставити в шаблон. Воно невільне, а отже може використовуватися тільки в просторі статей.--TnoXX parle! 12:57, 19 квітня 2015 (UTC)

треба перевірка

статті: Хірургічна операція. З повагою --Jphwra (обговорення) 17:50, 25 квітня 2015 (UTC)

Загалом написано непогано. Знайшов лише дві помилки незначні, скоро їх виправлю (треба в книжці чуть-чуть поритися)--TnoXX parle! 17:53, 25 квітня 2015 (UTC)
Тому і звернувся. --Jphwra (обговорення) 17:53, 25 квітня 2015 (UTC)

І знову про підбиття підсумків

Будь ласка, перечитуйте уважно правила. Знову помилка. Тепер при обранні «вибраної» --Pavlo1 (обговорення) 05:30, 3 травня 2015 (UTC)

Студент-медик зі Львова?

Ви вчитесь у Мед. Універі? На якому курсі?--Clamor (обговорення) 20:49, 3 травня 2015 (UTC)

Вітаю! Я вчусь на V курсі--TnoXX parle! 21:01, 3 травня 2015 (UTC)
Вітання з ІІІ курсу)--Clamor (обговорення) 08:27, 4 травня 2015 (UTC)
Дякую! Удачі на фармі--TnoXX parle! 11:08, 4 травня 2015 (UTC)
Шикарний предмет)--Clamor (обговорення) 11:14, 4 травня 2015 (UTC)

Доброго часу доби, хтів би Вашої думки з цього приводу--Zvr (обговорення) 08:17, 12 травня 2015 (UTC)

шаблон

А потрібно? Хіба є відмінності: 1, 2, 3. --Roman333 (обг.) 10:52, 14 травня 2015 (UTC)

А де ви там виноски бачите?--TnoXX parle! 09:55, 14 травня 2015 (UTC)
А ось вам кандидати, які я виставив: 1, 2 та 3. Ну й хет-трики Ліги чемпіонів ви теж бачили--TnoXX parle! 09:56, 14 травня 2015 (UTC)
Може я написав не правильно, але очевидно, що шаблоном cite web оформлюють тільки примітки (чи виноски, хз як правильно). Про те я й писав, того хотів від автора. І не тому, що той шаблончик милий, а тому, що він і на архів посилає, і дає відомомості про мертвий url, кінець-кінцем естетичніший, ніж довжелезне інтернет-посилання. Совість маю і нікого просто так не діймаю. І всі свої виставленні статті оформлюю аналогічно.--TnoXX parle! 10:46, 14 травня 2015 (UTC)
Існують шаблони для спортивних сайтів (джерела, посилання). Туди потрібно забити лише номер, під яким зазначений гравець. В УкрВікі таких шаблонів небагато, але вони є. В інших мовних розділах вони є на всі провідні сайти. І по інших дисциплінах вони використовуються. --Roman333 (обг.) 11:20, 14 травня 2015 (UTC)
Roman333: все, що просилось зробити, ред.№ 16195509 --Максим Підліснюк (обговорення) 11:20, 14 травня 2015 (UTC)
  • Давайте закінчувати. Всі ж розуміють, що написано одне, а мова про інше. Якщо писати зауваження, то по темі. Я не проти іншого виду приміток, тим паче, якщо вони архівуються. І показувати мені зайве, не витрачайте час. Знаю я це все, і досить давно. --Roman333 (обг.) 11:25, 14 травня 2015 (UTC)
Та, давайте закінчувати. Мені байдуже, що ви знаєте і що думаєте. Бувайте--TnoXX parle! 11:45, 14 травня 2015 (UTC)

Список млекопитающих, занесённых в Красную книгу Украины

А Ви тільки по плазунам спеціалізуєтеся чи взагалі по фауні? Бо потрібний ось такий аналог списку: "ru:Список млекопитающих, занесённых в Красную книгу Украины". Він досить популярний в рос. вікіпедії. Певно через мисливців. --Alex Blokha (обговорення) 22:42, 16 травня 2015 (UTC)

Власне я взяв на озброєння тільки плазунів, і тільки Європи. Я сам не біолог, а медик. Щодо наведеного вами списку його не важко написати, адже є онлайнова червона книга України, однак я не зможу цього зробити. Сподіваюся, що ніхто не перекладатиме з РуВікі.--TnoXX parle! 04:50, 17 травня 2015 (UTC)

Gill nerves

Вітаю! Я не знайшов посилань на термін Facial nerve у риб. Те, що описано в статті про лицевий нерв, у риб називається зябровим (Gill nerves). В принципі, у статті цю інформацію використати слід, але вказуючи, що аналогом лицевого нерв у риб можна вважати зяброві нерви. І ще - я не можу знайти посилання De Iuliis G., Pulera D., The Dissection of Vertebrates: A Laboratory Manual. — London: Academic Press , 2007. — 304 p. ISBN 966-95745-3-6 (Там був дублікат прізвища автора - я видалив). Не бачу цього ISBN, а книгу із такою назвою знайшов за 2006 рік, але із іншими ISBN. Дайте будь ласка посилання на інфо про це видання (мені на сторінку обговорення). Дякую! --Yuriy Kvach (обговорення) 09:16, 19 травня 2015 (UTC)

Добрі статті

Пане TnoXX, чи не буде Ваша ласка підбити підсумки у кандидатах на ДС? Усе ніяк не дочекаюся --Олег.Н (обговорення) 16:31, 27 травня 2015 (UTC)

Підсумки по добрих підбиваються у п'ятницю, по вибраних — у суботу щодватижні, а по списках — у неділю, теж щодватижні. Відповідно післязавтра я підіб'ю підсумки--TnoXX parle! 16:35, 27 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 23:24, 27 травня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат

--Сергій Липко (обговорення) 09:17, 9 червня 2015 (UTC)

Вітаю. Як на вашу думку, можна переробити статтю, щось доповнити або видалити, щоб вона мала зразковий вигляд? --Trent98 (обговорення) 16:01, 16 червня 2015 (UTC)

Так, можна на ваш розсуд її опрацювати (як і будь-яку статтю). Станом на зараз фактаж достатній, але її треба вичитати на помилки при перекладі, а також перечитати джерела і створити єдину композицію--TnoXX parle! 17:41, 16 червня 2015 (UTC)
Може скоротити такий розділ як Реліз і Просування, чарти можна додати до спеціального розділу Чарти і Сертифікації? --Trent98 (обговорення) 17
49, 16 червня 2015 (UTC)
Якщо інформація верифікована і вона є – то для чого скорочувати щось. Але це моя думка. Стосовно окремого розділу «Чарти» – то так, варто створити окремий розділ--TnoXX parle! 17:51, 16 червня 2015 (UTC)
Як зараз вона виглядає, додати ще zrscm факти? --Trent98 (обговорення) 16:05, 18 червня 2015 (UTC)
Думаю вистачить, якщо ви говорите про номінацію на добрі. Головне вичитайте та примітки доведіть до ладу (там частково вони без рефу стоять). А на номінації вже як вийде – або підтримають, або ні, але ви й так все знаєте--TnoXX parle! 17:41, 18 червня 2015 (UTC)

дуже дєкую

Пане Тноксс, що вам буквосполучення Хітлар і Лєнін є матюками. По суті, пане Ттнох, чому ви мене намагаєтеся блокувати? Л. П.
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 21:22, 19 червня 2015 (UTC)

Тиждень екології

--アンタナナ через MediaWiki message delivery


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 21:22, 19 червня 2015 (UTC)
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 21:22, 19 червня 2015 (UTC)

Запрошення взяти участь у другому тижні біології

--Helixitta (обг.) 17:45, 10 липня 2015 (UTC)

Конституційний суд & Конституційне судочинство

Ви як арбітр з конституційного права і адміністратор бачите тут якийсь консенсус? Чи це мені тільки вдається? --Pavlo1 (обговорення) 08:37, 9 липня 2015 (UTC)

Урок тонкого тролінгу? Проголосував за ту статтю з огляду на пророблену роботу, я в судочинстві не «арбітр» ©. Не думаю, що за лицевий нерв одні медики голосували. А щодо «консенсусу»: пробуйте. Адже не тільки привелійована каста брахманів адмінів може зі статтями працювати.--TnoXX parle! 09:11, 9 липня 2015 (UTC)
Просто помилково не ті цифірки вставив: мав на увазі, що, певною мірою, ваші «боки» розрулювати доводиться. По суті ви не відповіли чи не зрозуміли. Ви як третя особа бачите що ми дійшли консенсусу щодо перенаправлення? Чи я помиляюсь? І практичне там питання (ви ж адміністратор, що опікується проектом): при об'єднанні логічно прапорець доброї залишити автоматично, залишити «у спадок» консенсусом у кнапі як виключення, чи переголосувати наново? Прецедентів я не знайшов, а в правилах нема (єдине що знайшов — випадки, коли стаття після обрання була сильно змінена, але це стосується позбавлення статусу). Дякую за відповідь. --Pavlo1 (обговорення) 09:36, 9 липня 2015 (UTC)
Тепер ясніше. Ні, ви не дійшли консенсусу з Dghooo. Своєрідний прецендент є (тільки ситуація дещо інша): Olmi розділив список про монети на ті, що зробленні не з цінних металів та тих, що з цінних. Одному списку він залишив статус, інший поставив на голосування. Вважаю, якщо статті будуть об'єднані, статус можна залишити--TnoXX parle! 15:50, 9 липня 2015 (UTC)
По першому пункту зрозуміло. Другий пункт відпадає. Поїхали далі — в кнайпу. --Pavlo1 (обговорення) 08:34, 11 липня 2015 (UTC)

Біла Церква

Додав авторитетне джерело щодо Палієвої гори. Дякую за підтримку. З повагою--Treak (обговорення) 05:09, 29 липня 2015 (UTC)

Вибачте

Миша ковзнула... --Fessor (обговорення) 13:47, 2 серпня 2015 (UTC)

Нічого страшного--TnoXX parle! 14:03, 2 серпня 2015 (UTC)

треба адміна

Див. ВП:ЗА. Дякую. --Fessor (обговорення) 15:09, 4 серпня 2015 (UTC)

Подяка
Пане, TnoXX!
За вашої участі український розділ збагатився 213 новими статтями в рамках Другого біологічного тижня. Ще 31 стаття стала суттєво краще.
Велика подяка!
--Олег (обговорення) 18:10, 19 серпня 2015 (UTC)

Не вигадуйте

Вітаю! Не може бути в науковому стилі слова стрічається, можна трапляється та (не бажано) зустрічається. Крім того, є варіант поширені там-то. --Bulakhovskyi (обговорення) 14:12, 22 серпня 2015 (UTC)

Мені так сказали писати і виправляли (я спочатку писав саме «зустрічається»). Щодо «зустрічається», то було сказано, що це стосується людей і запланованих зустрічей. Тому я нічого не вигадував. Ще й в решті списках повиправляв. Ех, безмежно таємнича українська мова--TnoXX parle! 14:28, 22 серпня 2015 (UTC)
Яка різниця в такому разі між зустрічається і стрічається? У тому, що стрічається — розмовне слово. Я не знаю, хто таку дурню́ міг порадити. У нас науковий стиль, а не щоденник школярки. Краще вже трапляється чи поширений. --Bulakhovskyi (обговорення) 15:39, 22 серпня 2015 (UTC)

Емоції

Коли виконуєте стандартну процедуру (ред.№ 16638219), прохання не висловлювати при цьому своє емоційні думки. Атмосфера у Вікіпедії і так напружена. У номінації можна. --Basio (обговорення) 18:04, 22 серпня 2015 (UTC)

Як що вже там емоції, то треба якусь холоднокровну програму для написання придумати--TnoXX parle! 18:50, 22 серпня 2015 (UTC)

Вибори до Арбітражного комітету

Вітаю. Вас номінована як кандидата до нового скликання Арбітражного комітету. Будь ласка, знайдіть себе у списку кандидатів та підтвердіть, чи готові ви брати участь у виборах. -- Максим Підліснюк (обговорення) 09:42, 23 серпня 2015 (UTC)

переклад

привіт. десь найближчий день-три не буде часу на таке? там не надто багато: треба перекласти тільки адреси (рос. Привязка памятника к местности) для археології кіровського району та феодосії. запитую: «а раптом мені поталанить?» --アンタナナ 14:09, 23 серпня 2015 (UTC)

Я б пообіцяв, але не хочу, щоб вийшло як минулого разу. Це останній тиждень літа і я не знаю точно, коли поїду у Львів (в середині чи в кінці тижня), які завдання по роботі біля дому дістану від мами і теде, і тепе. Та й бажання зараз вистачає на дописи в статті. Абсолютно набридла атмосфера, яка зараз панує в УкрВікі з ідіотськими поглядами на адмінів, ніби вони депутати ВР, а не ті самі волонтери.--TnoXX parle! 14:19, 23 серпня 2015 (UTC)

Підбиття підсумку

Вітаю, TnoXX! Чи не міг би ти підбити підсумок щодо статті Убіквітин-залежний протеоліз за цим посиланням? Дивна номінація на вилучення для цілком норм статті. Зауваження номінатора на вилучення були враховані. --Andrux (обговорення) 18:12, 25 серпня 2015 (UTC)

Вітаю! Зробив. Проте є два розділи, де посилань нема, а вони там мають бути (там всякі нюанси протеолізу, які потребують верифікації). Я поставив refimprovesect-шаблон.--TnoXX parle! 18:22, 25 серпня 2015 (UTC)
Дякую! --Andrux (обговорення) 18:42, 25 серпня 2015 (UTC)

Сім (фільм)

Привіт! Не знаю, чи читали Ви мою відповідь на своє звернення, тож дублюю її сюди. Я, на жаль, не бачив фільму та не знайомий з літературою про нього. Що ж до жанру, то таке буває, коли його визначають по-різному, бо насправді рідко бувають твори чистого жанру. У нашому випадку я би подав жанр стрічки так, як він визначений на сайті IMDb, щоб не «вигадувати ко́леса» — драма та трилер. А нуар — не жанр, а художній напрямок, елементи якого можуть бути присутніми у різних жанрах. То ж, про це (та про інше) можна так і описати десь у статті, що «кінокритики визначають і т.п.». А стаття у Вас виходть добра, вітаю. Успіхів! З пов. --Leon Nef обг 12:54, 29 серпня 2015 (UTC)

Дякую! Я читав, просто не мав чого додати і працював згідно з написаним вами.--TnoXX parle! 14:01, 29 серпня 2015 (UTC)

Вибір АК

Коментарі при голосуванні заборонені!. --Basio (обговорення) 10:57, 4 вересня 2015 (UTC)

Ну перепрошую!--TnoXX parle! 11:14, 4 вересня 2015 (UTC)