There Must Be More to Life Than This

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«There Must Be More to Life Than This»
Пісня Фредді Мерк'юрі
з альбому 'Mr. Bad Guy'
Випущено 29 квітня 1985
Жанр рок
Мова англійська
Тривалість 3:00
Лейбл Columbia Records
Автор слів Фредді Мерк'юрі
Продюсер William Orbitd
Композитор Фредді Мерк'юрі

«There Must Be More to Life Than This» — це восьмий трек дебютного сольного альбому вокаліста «Queen» Фредді Мерк'юрі «Mr. Bad Guy», випущеного 29 квітня 1985 року лейблом «Columbia Records».

Пісня була спочатку записана «Queen» для альбому «Hot Space» у 1982 році, але так і не потрапила в остаточну версію альбому. Раніше вона була записана як дует між Фредді Мерк'юрі і Майклом Джексоном разом з двома іншими піснями: «State of Shock» (пізніше перероблена і виконана з Міком Джаггером для версії гурту «The Jacksons») і «Victory» (яка досі не випущена).

Версія Queen і Майкла Джексона[ред. | ред. код]

Після смерті Майкла Джексона у 2009 році гітарист «Queen» Браян Мей і барабанщик Роджер Тейлор зробили кроки щодо підготовки всіх трьох пісень з дуетами Фредді Мерк'юрі і Джексона з метою їх випуску у 2012 році. Однак Тейлор порівняв роботу з агентами Майкла Джексона як «пробиратися крізь клей».[1] Зрештою, сторони домовилися про те, що повинна бути випущена лише «There Must Be More to Life Than This». «Я був дуже радий, що у нас було три нових треки [„Queen Forever“]», — сказав Тейлор. «Крім трека Майкла Джексона „There Must Be More to Life than This“, серед них є ще одна пісня, яку створив Фредді, під назвою „State of Shock“, з масивним рок-звучанням. Але у нас був тільки один трек з Майклом, що дуже шкода».[2]

Версія пісні, яка увійшла до альбому «Queen Forever» була спродюсована і змікшована Вільямом Орбітом, вона містила оригінальну мінусівку з сесій альбому «Hot Space» з Меєм на гітарі, Тейлором на барабанах і Джоном Діконом на басу. Альтернативний мікс Мея був відхилений на користь Орбіта.

«There Must Be More to Life Than This»
Пісня Queen і Майкл Джексон
з альбому 'Queen Forever'
Випущено 10 листопада 2014
Записано 1981 (оригінал)
2014 (перероблений)
Жанр рок
Мова англійська
Тривалість 3:27
Лейбл Columbia Records
Автор слів Фредді Мерк'юрі
Продюсер Вілліам Орбіт
Композитор Фредді Мерк'юрі

Учасники запису[ред. | ред. код]

Чарти[ред. | ред. код]

Чарт (2014) Позиція
Японія (Japan Hot 100) 39

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Alistair Foster (27 серпня 2014). Freddie Mercury’s duet with Michael Jackson could be rocking you this year, says Queen’s Roger Taylor. Standard.co.uk. Архів оригіналу за 15 квітня 2019. Процитовано 7 листопада 2016.
  2. Hasted, Nick (Лютий, 2015). Queen reborn. Classic Rock. с. 36.

Посилання[ред. | ред. код]