Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Архів 56

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Відновлення доступу до профілю користувача

Проблема: користувач Ігор Крочак (який, до речі, торік став переможцем в одній з номінацій «Вікі любить пам’ятки») забув свій пароль до профілю на Вікісховищі. Як я зрозумів його, він не мав глобального облікового запису під цим ніком. На Українській Вікіпедії він зареєструвався як Ігор крочак. При реєстрації помилково літеру «к» набрав з малої літери. Він ще не дуже розбирається в багатьох нюансах користування Вікіресурсами, тому звернувся до мене.

Отже, питання для вирішення проблеми: хто з вас може об’єднати ці два профілі в один вже для глобального запису під ніком Ігор Крочак (з виправленням помилки малої літери), чи таке можливе? Якщо ні, то як відновити доступ до профілю на Вікісховищі на користувача Крочак Ігор Якович. Також профіль і доступ до нього надіслати на електронну пошту krochakigor86 (равлик) gmail.com

Будь ласка, допоможіть людині відновити свій профіль зі збереженням внеску на Вікісховищі та Українській Вікіпедії. Адже він завантажив кількасот зображеннь архітектурних пам’яток, зокрема, пам’ятників Тараса Шевченка на Тернопільщині.--Микола Василечко (обговорення) 13:23, 21 квітня 2015 (UTC)

У користувача прив'язана електронна адреса до обліковки? Це для відновлення. Щодо об'єднання - це можуть зробити бюрократи. --Максим Підліснюк (обговорення) 13:31, 21 квітня 2015 (UTC)
Отже, дивіться. Тепер усі облікові записи є глобальними (через нову політику Фонду). І, на щастя, Крочак Ігор Якович таки зареєстрований в укрвікі (принаймні, СО в нього є). Я скинув пароль для цього облікового запису, інструкція, що робити далі, має надійти на вказану при реєстрації електронну пошту. А оскільки обліковка тепер глобальна, то можна змінити пароль відразу для всіх вікіпроектів. Після цього слід перейменувати Ігор крочак на Ігор Крочак (@Ahonc: прошу допомогти), а після цього об'єднати глобальні облікові записи Крочак Ігор Якович та Ігор Крочак. Тут вже треба, схоже, щоб стюарди допомогли. --Максим Підліснюк (обговорення) 13:36, 21 квітня 2015 (UTC)

Прошу мені користувачу: Крочак Ігор Якович залишити цей мій профіль. А зареєстрований сьогодні 21.04.15р: Ігор крочак, видалити. Профілю Крочак Ігор Якович прошу надати доступ до усіх ресурсів. Залишити привязаним його до старої пошти krochak_igor@ukr.net --Крочак Ігор Якович (обговорення) 13:55, 21 квітня 2015 (UTC)

Так в Ігор крочак внеску нема. Крочак Ігор Якович наразі має глобальний обліковий запис. Щодо пошти, то користувач її має міняти сам.--Анатолій (обг.) 14:06, 21 квітня 2015 (UTC)
Так, ніби все добре. Він забув пароль до першого профілю, зареєструвався нині ще раз, але тепер вже має доступ до профілю Крочак Ігор Якович, тому профіль Ігор крочак просить вже видалити (див його запис вище).--Микола Василечко (обговорення) 14:12, 21 квітня 2015 (UTC)
Видалити обліковий запис не є можливим. --Максим Підліснюк (обговорення) 14:19, 21 квітня 2015 (UTC)
Ну, ні, то ні. Добре, що йому до старого доступ відновлений.--Микола Василечко (обговорення) 14:26, 21 квітня 2015 (UTC)
Їх можна буде об'єднати трохи згодом.--Анатолій (обг.) 14:54, 21 квітня 2015 (UTC)

Будь ласка, вилучіть цю статтю і на деякий час захистіть від створення (Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/1 квітня 2015, Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок). --Friend (обг.) 14:18, 22 квітня 2015 (UTC)

YesТак Зроблено --Максим Підліснюк (обговорення) 14:41, 22 квітня 2015 (UTC)

Ян Потоцький

Ян Потоцький перейменувати на Ян Непомуцен Потоцький, а дальше її вилучити (аналогічно до Кутно, Миколай Вольський). Дякую!--Бучач-Львів (обговорення) 13:18, 23 квітня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено --Олег (обговорення) 14:02, 23 квітня 2015 (UTC)

Архів

Шановні добродії! Час заархівувати завершенні голосування. --Jphwra (обговорення) 14:06, 23 квітня 2015 (UTC)

Дякую обом. --Jphwra (обговорення) 14:40, 23 квітня 2015 (UTC)

Прошу розглянути попередній підсумок на ВП:ВИЛ

Прошу підвести підсумок ВП:ВИЛ щодо цієї статті. Попередній підсумок (стаття вилучена шляхом заміни на перенаправлення) я зробив. З повагою, — Юрій Дзядик в) 14:50, 23 квітня 2015 (UTC).

Вандал

Спеціальна:Внесок/83.134.93.176. Почистіть, будь ласка. Fessor (обговорення) 21:52, 23 квітня 2015 (UTC)

Кутно

Прохання перейменувати Кутно на Кутно (місто), статтю Кутно вилучити. Є інші насел. пункти. дякую.--Бучач-Львів (обговорення) 10:14, 23 квітня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено. --ДмитрОст 10:28, 23 квітня 2015 (UTC)
Ем… а які ще є населені пункти з такою назвою? ПолВікі пише тільки про залізничну станцію і сільську ґміну. В будь-якому випадку те Кутно, яке місто, має бути основним значенням і називатись просто Кутно, а вже до інших в назві треба приписати «Кутно (селище десь там)». Прохання перейменувати назад. --Volodymyr D-k (обговорення) 10:35, 23 квітня 2015 (UTC)

До Volodymyr D-k Що ви зробили, подумали?--Бучач-Львів (обговорення) 12:23, 23 квітня 2015 (UTC)

1) Що зробив — написав запит на перейменування статті назад (очевидно ж). 2) Чи подумав — так, звісно. Статтю зі Słownika geograficznego Królestwa Polskiego, яку Ви мені прислали на сторінку, прочитав. Те, що колись один із населених пунктів сучасного Шумського району теж називався Кутно (який, до речі?), не дає нам підстави забирати коротку назву Кутно в статті про 50-тисячне місто. Маєте натхнення — можете створити дизамбіг Кутно (значення), де перелічите все, що знайдете. --Volodymyr D-k (обговорення) 12:58, 23 квітня 2015 (UTC)
до Volodymyr D-k Дисамбіг зі словом «значення» виглядає «криво». Так, як, наприклад, Стефан Потоцький (референдар), чи Головінський (прізвище). Порівняйте: «У Вікіпедії є статті про інших людей з прізвищем Головінський (прізвище)» і «У Вікіпедії є статті про інших людей з прізвищем Головінський». останній варіант кращий. таке варто зробити з усіма прізвищами - це ж технічно не складно. Тому наполягаю, і вам буде складно мене переконати.--Бучач-Львів (обговорення) 13:41, 23 квітня 2015 (UTC)
Через те, що Бучач-Львів ліниться прочитати документацію до шаблону {{Othernames}} (де наведено приклади як користуватися шаблоном, щоб не було «криво») і зарозуміло ставиться до інших дописувачів (зокрема, до тих адміністраторів, які йому не потурають):
--Olvin (обговорення) 14:13, 23 квітня 2015 (UTC)
До Olvin Лишається подякувати вам за добре слово. От тільки про мою зарозумілість ви загнули.--Бучач-Львів (обговорення) 06:10, 24 квітня 2015 (UTC)
Дисамбіг зі словом «значення» використовується там, де потрібно, а основні значення термінів подаються без уточнень. Приклад: я б перейменував статтю Бучач на Бучач (місто), бо є ще коньяк однойменний. Як Ви на це б відреагували? А Київ на Київ (місто)? Виглядатиме значно «кривіше», за Вашою ж термінологією. А Ви попросили зробити це з містом Кутно. Тому прохання до @ДмитрОст: повернути назву статті назад. Рівнозначного за вживаністю населеного пункту з назвою Кутно не існує. Єдине джерело п. Бучач-Львів пише про село поблизу Шумбару. Того села вже або немає, або воно перейменоване. --Volodymyr D-k (обговорення) 14:08, 23 квітня 2015 (UTC)
Можете перейменувати Бучач на Бучач (місто), якщо знайдете село з такою назвою. Я - за. Але населений пункт та коньяк - то трохи різні «вагові категорії».--Бучач-Львів (обговорення) 06:10, 24 квітня 2015 (UTC)
Оскільки виникла дискусія — повернув, як було. Пропоную подати запит на перейменування. Стосовно «кривого» вигляду — можна зробити так . Буде красиво. --Олег (обговорення) 14:22, 23 квітня 2015 (UTC)
Дякую за підказку, пане Олеже!--Бучач-Львів (обговорення) 06:10, 24 квітня 2015 (UTC)

«Добрі наміри» Aeou

Такі, наприклад [1]. Можна подивитися також на його останній внесок [2] Користувач вперто не помічає помилок своїх, інших користувачів, надалі знаходить час на зайве «клацання» клавіатурою. Надалі - за якимось дивним збігом обставин, якщо поверхово подивитись на його внесок - бачить серед всіх статей вікі часто мої (це можна трактувати як переслідування), ніби інших в просторі Уквікі немає. В його статтях, як на мене, замало внутрішніх посилань - а цього він не робить, воліє шукати помилки к-ча Бучач-Львів. Я не кажу про ситуацію з його обзиваннями…--Бучач-Львів (обговорення) 06:16, 23 квітня 2015 (UTC)

  • Я б запропонував обом користувачам, Бучач-Львів та Aeou, утриматися від будь-яких прямих чи непрямих контактів у Вікіпедії, включаючи відкоти і можливо навіть редагування тих самих статей. Просто взяти і утриматися без зайвих розборок, хто правий і хто винний, бо ці розборки забирають зусилля і самих дописувачів, і адмінів, а в результаті Вікіпедія тільки втрачає корисний внесок з обох сторін. Тільки от є одна проблема - якщо чітко не окреслити, що можна, а що ні, то з такою емоційністю новий конфлікт вилізе при першій же суперечці. Сам я таких рішень приймати не буду, але раджу іншим адмінам подумати над цією ідеєю. Як варіант (ескіз): заборонити такі і такі втручання в життя іншого користувача, а при підозрах на порушення приватно повідомляти вказаного адміна. Як на мене, це справді той класичний випадок із життя, коли обом дописувачам краще бути щасливими, а не мати рацію. --Thestraycat57 (обговорення) 06:43, 23 квітня 2015 (UTC)
    Даруйте, Thestraycat57, ви вже один «розбиралися». Може, на цей раз ви або утримаєтесь від висновків, бо історія конфлікту дуже давня, сумніваюсь, що ви її добре знаєте, і наведені мною факти ви вже «трактували» як вам заманулося, або, якщо ви надалі будете «трактувати по-своєму» - то я вас прошу не втручатись. І ваше рішення було упередженим щодо мене. Я ж не коментую помилок Аеоу таким тоном та способом, як він, не обзиваю його. Ви цього не бачите? Цікаво, чому? Ще скажіть, що зі сторони Аеоу це не особистий випад…--Бучач-Львів (обговорення) 06:55, 23 квітня 2015 (UTC) А ваш вислів про «щастя, рацію» розцінюю як особистий випад. і якщо прислухатись до вашої «пропозиції» - частина моїх статей буде «законсервована» через вас…
  • Так я й не заперечую, що всієї історії конфлікту не знаю, і тому сам навіть не думаю лізти. Нехай більш компетентні у ваших стосунках адміністратори розберуться. Моя пропозиція адресована скоріш до них. Можу лише з упевненістю сказати, що як цей, так і цей взаємні коментарі є безсумнівними порушеннями ВП:Е, що підтвердить будь-який адміністратор. --Thestraycat57 (обговорення) 07:49, 23 квітня 2015 (UTC)
    Бучач-Львів, яке відношення ці два посилання мають до Вас?--Aeou 08:13, 23 квітня 2015 (UTC)
до Thestraycat57. А що крамольного, такого, що порушує ВП:Е, у вислові «тяжко не клацати зайвого» - запитався, коли припиняться «атаки»? Є у фразі обзивання, ненормат. лексика тощо? Що і слід було довести - упереджені дії Thestraycat57. і ніяких докорів сумління у адміністратора за безпідставні претензії… Вчергове… Я вам же ж українською сказав, дублював на вашій СО - «відвід судді». Може, почуєте?--Бучач-Львів (обговорення) 10:02, 23 квітня 2015 (UTC)
До Aeou Мова мала би бути про СТОСУНОК до кого чи чого. --Бучач-Львів (обговорення) 10:02, 23 квітня 2015 (UTC)
Слово «відношення» легко виправдати [3]. Але дайте спочатку відповідь по суті. Ви навели диф. ОК. Як він стосується Вас? --Aeou 12:27, 23 квітня 2015 (UTC)
До Aeou Формально то не моє редагування, а фактично моє на початках редагувань, коли правив анонімно через брак вмінь, досвіду. Як же ж Аеоу не побачив по тематиці редагувань, що то Бучач-Львів? там же ж більше 100 правок з того ІР. А навіть якби то був не я - Аеоу, нічого робити? Але що ж казати такому…--Бучач-Львів (обговорення) 12:54, 23 квітня 2015 (UTC)
Ви наполягаєте, що я мав читати історію статті за всі роки, відбирати авторів-анонімів, аналізувати внесок цих анонімів в інших статтях для з'ясування їхніх справжніх нікнеймів, щоб з'ясувати «…що то Бучач-Львів»? І це для того, щоб потім виправити дві літери? Ви так редагуєте?--Aeou 13:35, 23 квітня 2015 (UTC)
1) Яка ріжниця, з кого насміхатись. То ж просто нефайно. 2) Звісно, Аеоу ні про що «здогадався» - бо це йому не вигідно. А як же з попередніми «розкусуваннями», коли мене без доказів блокували за обхід тому, що Аеоу так сказав тільки за попередніми переглядами тем редагувань з конкр. ІР? Але що ж казати такому… До завтра, чи ще пізніше…--Бучач-Львів (обговорення) 13:47, 23 квітня 2015 (UTC)
1. Яка ріжниця, з кого насміхатись. Ніхто з Вас не насміхається. Але є речі на кшталт Девбно замість Дембно і Щевсний замість Щенсний, які роблять посміховисько з вікі-статті. 2. А як же з попередніми «розкусуваннями»… Коли у списку спостереження я бачу такі ж редагування, які вчора робив Бучач-Львів, у тих же статтях, у мене якось автоматично відбувається «розкусування».--Aeou 14:29, 23 квітня 2015 (UTC)
Ще би автоматично перепрошував Аеоу після обзивань - то й ставлення було б до нього інакше. --Бучач-Львів (обговорення) 06:21, 24 квітня 2015 (UTC)

Об'єднання історій

Здається, тут треба об'єднати історії:

--Krupolsky (обговорення) 14:06, 24 квітня 2015 (UTC)

Історії об'єднав, але там була плутанина з перейменуваннями. @Ветер: перейменовувати не можна простим вилученням та вставлянням тексту. В таких випадках звертайтесь на цю сторінку, або на ВП:ПС, якщо питання неоднозначне, щоб не виникало проблем з історією редагувань, як у цьому випадку.--Piramidion 04:02, 25 квітня 2015 (UTC)

Користувач:Maximilian Bobko

Користувач чи дуже погано вміє редагути вікіпедію, чи займається вандалізмом. Третій день його дії віхиляються іншими користувачами. --AndriiK (обговорення) 20:04, 24 квітня 2015 (UTC)

Залишив попередження на СО. Наступним буде блокування.--Piramidion 04:12, 25 квітня 2015 (UTC)

Грозний

Прошу поставити захист на статтю Грозний від незареєстрованих користувачів. Витирають інформацію про республіку Ічкерія, бо це було "давно". Mykola Swarnyk (обговорення) 13:32, 18 квітня 2015 (UTC)

Мені здається, що якщо ми вважаємо Грозний столицею Ічкерії (ніким не визнаної держави), то ми маємо вважати Донецьк столицею ДНР (теж ніким не визнаної держави), інакше це буде непослідовно — NickK (обг.) 15:33, 24 квітня 2015 (UTC)
ДНР це подія, що триває. --Sehrg (обговорення) 17:16, 24 квітня 2015 (UTC)
згоден з Mykola Swarnyk та Sehrg, тим більше, маємо «Тира́споль (рос. Тирасполь, рум. Tiraspol) — місто у республіці Молдова, друге за розміром місто країни після її столиці, Кишинева. з 1990 — де-факто столиця самопроголошеної невизнаної незалежної держави, Придністровської Молдавської Республіки.» --ROMANTYS (обговорення) 05:35, 25 квітня 2015 (UTC)

Завантаження зображень

Можете, будь ласка, надати мені право завантажувати зображення в статтю (з комп'ютера)? Я просто хотів дописати статтю про письмо шарада, але не можу, оскільки не маю права завантажувати зображення. --Користувач:00 وديع ‎‎ 11:23, 25 квітня 2015 (UTC)

Ви зареєструвалися лише вчора, а це означає, що статус автопідтвердженого користувача Ви отримаєте 28 квітня (чотири дні після реєстрації). Тоді ж у Вас з'явиться можливість завантажувати файли. Просто почекайте ще два-три дні. Цей час можете витратити, зокрема, на ознайомлення з вимогами до зображень та добропорядного їх використання (це якщо Ваш файл є невільним). Якщо ж файл поширюється під вільною ліцензією, його варто вантажити прямо на Вікісховище.--Piramidion 08:32, 25 квітня 2015 (UTC)

Категоризація

Чи не захопився часом Яснодарк такою категоризацією?--Микола Василечко (обговорення) 19:53, 23 квітня 2015 (UTC)

Як на мене, там всі категорії зайві. Спробуйте якось пояснити ВП:КАТ на його сторінці обговорення. Користувач йде на контакт, тому запроваджувати якісь обмеження, напр. заборону на створення категорій, на мою думку, поки що недоцільно. --yakudza 21:23, 23 квітня 2015 (UTC)
Так розумію, Mr.Rosewater вже звернув на нього увагу і збирається йому все детально пояснити. З наведеної вами сторінки я вилучив дві надлишкові категорії, з іншими треба розбиратися. --Thestraycat57 (обговорення) 21:25, 23 квітня 2015 (UTC)
Чесно кажучи, я вже в тій категоризації заплутався зовсім...--Микола Василечко (обговорення) 16:23, 25 квітня 2015 (UTC)

Адмінчики

поясніть аноніму як треба діяти, бо вандалізм відсутній але, от з тим але і працюйте самі. --Jphwra (обговорення) 08:40, 26 квітня 2015 (UTC)

YesТак Зроблено підрив нормального функціонування Вікіпедії, 6 годин блокування. --Максим Підліснюк (обговорення) 08:47, 26 квітня 2015 (UTC)
Судячи з перетину історій редагувань, анонімом може бути BodaBog, що забув увійти. А цьому користувачеві якраз з приводу прибирання шаблону я вже написав. --ReAlв.о. 08:58, 26 квітня 2015 (UTC)
Дякую. --Jphwra (обговорення) 09:00, 26 квітня 2015 (UTC)

Приїхав до блокування

Спеціальна:Внесок/Таксі_3040--Basio (обговорення) 20:55, 26 квітня 2015 (UTC)

Можливо це Користувач:Таксі 3040 на ШВ? --Pavlo1 (обговорення) 21:13, 26 квітня 2015 (UTC)
Заблокував і вилучив — NickK (обг.) 21:16, 26 квітня 2015 (UTC)

Стаття уже видалялась, гляньте ще раз.--Сергій Липко (обговорення) 23:27, 26 квітня 2015 (UTC)

Підсумок

Прохання підвести підсумок в Обговорення Вікіпедії:Критерії значущості/Вулиці. Там уже 9 місяців ніхто не пише, а тим часом статті про вулиці створюються все нові й нові. Тож чим довше тягнути з підведенням підсумків, тим більше потім вилучати вулиць, які не підпадають під критерії.--Анатолій (обг.) 17:13, 17 квітня 2015 (UTC)

Я не візьмуся, вибачаюсь. --ASƨɐ 22:02, 18 квітня 2015 (UTC)
Я брав участь у тому обговоренні, тому теж ні. Взагалі якщо обговорення само померло, мабуть, так ті критерії потрібні... — NickK (обг.) 22:07, 18 квітня 2015 (UTC)
Адміністратори. Агов! Ви живі? @Piramidion, Максим Підліснюк, TnoXX, Brunei та Helixitta:, @Mr.Rosewater, Aced, Ykvach, Sergento та Atoly: --Анатолій (обг.) 12:41, 27 квітня 2015 (UTC)
Запропоновано 2 варіанти правил, обидва не підримані. Обговорення закрите, чекаємо на нові пропозиції. --Brunei (обговорення) 13:08, 27 квітня 2015 (UTC)

Підсумок на ВП:ЗЗСП

Може, хтось із тих, хто не брав участі у обговоренні таки підведе підсумок? --ReAlв.о. 21:28, 26 квітня 2015 (UTC)

Так то не горить. Ви краще тут підведіть ;)--Анатолій (обг.) 21:35, 26 квітня 2015 (UTC)
ТакТак Зроблено--Brunei (обговорення) 13:15, 27 квітня 2015 (UTC)

Вилучена стаття

Доброго дня! Було вилучено статтю - Єфімов Олександр Миколайович (підприємець), 25,04,15. ЧИ є можливість відновити статтю на доопрацювання? Я добавлю всі необхідні посилання. Буду вдячна! — Це написав, але не підписав користувач Инна1122 (обговореннявнесок).

Доброго дня! Я статтю відновив і переніс її у Ваш особистий простір (Користувач:Инна1122/Єфімов Олександр Миколайович (підприємець)). Доопрацюйте її, проставте відповідні посилання/примітки, і найкраще буде, якщо після цього Ви звернетесь ще раз сюди — щоб оцінити статтю та перенести її в основний простір, якщо вона відповідатиме вимогам (якщо буде показана значимість).--Piramidion 14:35, 27 квітня 2015 (UTC)

Реклама?

From Ukraine With Love--Manefon (обговорення) 14:38, 27 квітня 2015 (UTC)

Так, значимість сумнівна, а стаття рекламна майже повністю. Вилучив. --Thestraycat57 (обговорення) 14:42, 27 квітня 2015 (UTC)

Вилучити Патрік Стемп

Дублікат старішої, повнішої статті з інтервікі Патрік Стамп.--Сергій Липко (обговорення) 20:38, 27 квітня 2015 (UTC)

У таких випадках варто ставити Шаблон:Db-duplicate. --Brunei (обговорення) 21:50, 27 квітня 2015 (UTC)

Прохання почистити

На сторінці Обговорення користувача:Volodymyr.Bondarchuk точиться війна з різними IP: [4], [5], [6] Fessor (обговорення) 22:29, 27 квітня 2015 (UTC)

Почищено. встановила захист на сторінку на день, можливо варто на довше. --Helixitta (обг.) 23:02, 27 квітня 2015 (UTC)

Треба захист

на статтю Автомагістраль A4 (Польща) від анонімів. --Jphwra (обговорення) 11:01, 28 квітня 2015 (UTC)

Вже набрид

193.106.25.202 вандалить статтю про Причорноморський економічний район. Заблокуйте, будь ласка. Fessor (обговорення) 17:41, 28 квітня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено--Helixitta (обг.) 17:46, 28 квітня 2015 (UTC)
Дякую! Fessor (обговорення) 17:48, 28 квітня 2015 (UTC)

Знову цей таксист

Спеціальна:Внесок/192.241.147.225. Зараз рулити буде. А я спати пішов. --Pavlo1 (обговорення) 21:57, 28 квітня 2015 (UTC)

Приєднуюся. І не треба церемонитися. Fessor (обговорення) 22:08, 28 квітня 2015 (UTC)
Заблокував. Лише доба, тому що поки вагаюсь між двома крайностями - чи це публічний комп'ютер, чи відкрите проксі. --Максим Підліснюк (обговорення) 22:18, 28 квітня 2015 (UTC)
Знов ті самі статті: Спеціальна:Внесок/52.11.171.126. Але з нової адреси. Fessor (обговорення) 22:57, 28 квітня 2015 (UTC)
Проксі, заблокований — NickK (обг.) 23:39, 28 квітня 2015 (UTC)

Прохання вилучити задля створення дисамбігу. Дякую.--Бучач-Львів (обговорення) 09:17, 28 квітня 2015 (UTC)

Так а нащо вилучати? Редагуйте прямо там [7].--Анатолій (обг.) 09:46, 28 квітня 2015 (UTC)

Тому що при посиланні на Чортківський повіт йшло перенаправлення на Чортківський повіт (II Річ Посполита).--Бучач-Львів (обговорення) 12:06, 29 квітня 2015 (UTC)

Інна1122 - стаття - Єфімов О.М.

Доброго дня! Доопрацювала статтю - Єфімов Олександр Миколайович. На дежржавні реєстри поставила посилання для Вас, щоб Ви перевірли чи дійсно Єфімов О.М. Є директором ТОВ "Модуль-Стиль". Та ж сама історія з фондом "Відданість". Нажаль пряме посилання неможна витягнути-потрібно в пошукову стрічку вбивати код ЄДРПОУ - я його написала. Стосовні Зірки Якості з Женеви - відправила запрос до організації, ЩОБ ДАЛИ ПОСИЛАННЯ НА ОНЛАЙН РЕЄСТР ЗА 2011 РІК.

Ніби все, до чого були запитання. Дякую
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 05:35, 30 квітня 2015 (UTC)

Тут якийсь дописувач вперто редагує цю статтю. Оскільки він одночасно дописує більш-менш нормально до інших статей, прошу захистити статтю лівиця від редагувань незареєстрованими користувачами. Особливо з огляду на те, що завтра, враховуючи свято, можуть з'явитися й інші такі.--Ahatanhel (обговорення) 19:48, 30 квітня 2015 (UTC)

YesТак День захисту. --Максим Підліснюк (обговорення) 19:56, 30 квітня 2015 (UTC)

Що то

за Мейстес та якась Ілліпія?? Чому там весь час прибирають службові шаблони?? --Jphwra (обговорення) 17:10, 30 квітня 2015 (UTC)

YesТак Зроблено перше вилучив, в другому повернув шаблон. --Максим Підліснюк (обговорення) 19:58, 30 квітня 2015 (UTC)

Таке прохання: вилучити Адам Єронім Сенявський, перед тим її → Адам Єронім Сенявський (староста), також перейменувати Адам Єронім Сенявський (молодший)Адам Єронім Сенявський (коронний писар). Дякую.--Бучач-Львів (обговорення) 11:41, 30 квітня 2015 (UTC)

YesТак Зроблено першу перейменував без створення перенаправлення, другу перейменував з перенаправленням. --Максим Підліснюк (обговорення) 20:05, 30 квітня 2015 (UTC)

Доопрацювання статті

Доброго дня! Доопрацювала статтю - Єфімов Олександр Миколайович. На дежржавні реєстри поставила посилання для Вас, щоб Ви перевірли чи дійсно Єфімов О.М. Є директором ТОВ "Модуль-Стиль". Та ж сама історія з фондом "Відданість". Нажаль пряме посилання неможна витягнути-потрібно в пошукову стрічку вбивати код ЄДРПОУ - я його написала. Стосовні Зірки Якості з Женеви - відправила запрос до організації, ЩОБ ДАЛИ ПОСИЛАННЯ НА ОНЛАЙН РЕЄСТР ЗА 2011 РІК.

Ніби все, до чого були запитання.

Перевірте, бдл. чи все нормально!

Дякую!— Це написав, але не підписав користувач Инна1122 (обговореннявнесок).

За посилання дякую. Тепер ключове питання - по яким критеріям значимості особи підходить об'єкт статті? --Максим Підліснюк (обговорення) 20:08, 30 квітня 2015 (UTC)

Редагувати теги обраних ревізій.

Пишу тут, бо тут адміни швидше побачать. Там купа тексту російською.... Ну, знову... Ввели, мало хто знає ЩО воно таке, і, як часто буває, тому і переклад лише російський. Хтось вже ним користувався? Можна на Кнайпі обговорювати.--Nickispeaki (обговорення) 09:34, 1 травня 2015 (UTC)

В перегляді історії з’явилася нова кнопка (хто не в курсі) і відповідний квадратик біля кожної правки.--Nickispeaki (обговорення) 09:35, 1 травня 2015 (UTC)

Об’єднати історії

Категорія:Королі Великої Британії і Категорія:Королі Великобританії.--Микола Василечко (обговорення) 05:44, 1 травня 2015 (UTC)

ТакТак Зроблено--Piramidion 10:57, 1 травня 2015 (UTC)

Дуже

просить блокування і почиститиза ним треба. --Jphwra (обговорення) 09:08, 2 травня 2015 (UTC)

Адміни Ви де? --Jphwra (обговорення) 09:11, 2 травня 2015 (UTC)

"Патріотична" війна редагувань

Звертаюсь до адміністраторів з приводу "війни редагувань" користувача Truxlo. Суть запиту: користувач Truxlo протягом тривалого часу (з перервами) веде війну редагувань стосовно передачі англійських G, H, W (Ґ/Г/Х та В/У відповідно) в українській мові. Це питання неоднозначне, нечітко виписане в Правописі, та й у Вікіпедії з цього приводу точились і точаться запеклі дискусії, зокрема, тут [8].

Проблема в тому, що, незважаючи на неоднозначність та нечіткість даного питання, користувач Truxlo практично ніяк не аргументує свої дії, на наведені мною аргументи (той же правопис, приклади усталеної транслітерації і т.д.) не відповідає. Спроби вирішити питання шляхом дискусії успіху не мали (наприклад, тут [9] та тут [10]).

Більше того, користувач Truxlo "аргументує" свої дії (якщо це можна так назвати) некоректними висловлюваннями, на кшталт, "Кацапопітек рабіч ти хоч намагався лікуватися?", "розкладку видали москальську рабічь" [11] чи "На москальську тягня?" [12] (і подібними на вищевказаних сторінках обговорень, наприклад ".меншовартісність...нічого не вдієш" і т.д.).

Прошу розглянути дії користувача Truxlo.--V Ryabish (обговорення) 19:13, 24 квітня 2015 (UTC)

Попередив, хоча дуже сумніваюся, що подіє. Наступного разу буде блокування. --Thestraycat57 (обговорення) 01:14, 25 квітня 2015 (UTC)
V Ryabish просто хоче як було при совку, а так не повинно бути і не буде. Це ким потрібно бути (і яким), щоб вперто Холландія писати?). Коли таке чинять у вікі, тоді мені тут не місце, хай совки та малороси мазюкають та трохи продовжать свою ностальгію, у РЖ їм хвости притиснули, вони тут засіли.--Truxlo (обговорення) 17:45, 2 травня 2015 (UTC)
Я давно закликав Вас до діалогу, але Ви на цю пропозицію не відгукнулись, і продовжуєте безглузду війну редагувань. Практично не підкріплюючи свою думку аргументами. Авторитетних джерел та прикладів усталеного слововживання не приводите. На правопис Ви не зважаєте, бо там багато "винятків" стосовно передачі АНГЛІЙСЬКОЇ h як х, що це скоріше нагадує правило. Літеру g Ви вперто намагаєтесь передавати як ґ. А проте Вам варто почитати, ЩО писав, наприклад, Огієнко про обмежене вживання ґ в українській мові. А він був мовознавець кваліфікованіший, ніж я, та й напевно, ніж Ви. Яскравий приклад - у 250-тисячному Великому тлумачному словнику української мови - півтори сотні слів, які починаються на ґ (і це разом з похідними словами, наприклад, ґрунт, ґрунтовний, ґрунтовно, а також з діалектними словами).
Та сама історія з передачею w черев в чи у. (До речі, літера w в англійській мові часом буває німою, тобто НІЯК не передається, якщо Ви не знали).
Я, звичайно, розумію мотиви таких Ваших дій - свого часу було придумане "правило", що у запозичених словах, де було х, має бути г, а г має стати ґ. Не зважаючи на мову, з якої (чи за посередництва якої) запозичене слово, КОЛИ запозичене слово (адже мови міняються), на вимову та на усталені традиції слововживання. Часом доходить до абсурду - свого часу мені доводилось перейменовувати статтю Хоакін Креспо - її були створили як "Гоакін Креспо", незважаючи на те, що вихідна мова - іспанська, літера j аж ніяк не може передаватись через г. Але "патріотично" і "правильно". Проте лінгвістика - це все-таки наука, яка має свої правила та традиції. Застосовувати замість цих правил такі категорії, як "патріотизм" чи "совковість" - не продуктивно. Тому, підсумовуючи, пропоную ВСІ ваші зміни підкріплювати аргументами (авторитетними джерелами та прикладами словопередачі), а НЕ просто тому, що Ви вважаєте, що саме так правильно.--V Ryabish (обговорення) 20:45, 2 травня 2015 (UTC)
Шановні адміністратори, прохання ще раз розглянути дії користувача Truxlo. Ну має людина свої уявлення, як "правильно" писати українською мовою, не підкріплені ні правописом, ні авторитетними джерелами чи усталеними прикладами. Основні його "аргументи" - "патріотизм" VS "совок"; безперестанно відкочує редагування, створює невмотивовані перенаправлення сторінок. На пропозиції обговорити свої (та й мої, й інших користувачів) редагування не реагує. --V Ryabish (обговорення) 09:30, 3 травня 2015 (UTC)

Цікаво як довго там те буде, чи окрім мене більшість в УкрВікі не полюбляє «нову стару владу»? --Jphwra (обговорення) 08:24, 3 травня 2015 (UTC)

Одиничний вандалізм. — Green Zero обг 10:02, 3 травня 2015 (UTC)

Треба захист від анонімів або самі відкидайте ту дурню, що вони туди ліплять. --Jphwra (обговорення) 08:11, 4 травня 2015 (UTC)

Прошу

також заблокувати (вже довічно бо один деструктив) цього діяча. --Jphwra (обговорення) 13:27, 4 травня 2015 (UTC)

Хм. Заблокований безстроково у enwiki, так там і я безстроково (хоча не за ВП:ЛТ). У польській одне блокування на добу. Тут всього два редагування (вилучених нема) і більше схоже на невдалі (мовний бар’єр?) спроби донести якусь думку, ніж на вандалізм. --ReAlв.о. 14:52, 4 травня 2015 (UTC)
А Ви у автора статті запитайте, цей "товариш" весь час вандалить як анонім так і під отим ніком. --Jphwra (обговорення) 16:41, 4 травня 2015 (UTC)

Ще раз про те ж

Шановні адміністратори! Ну, врешті-решт, поясніть користувачеві, що такий нонсенс ?— Категорія:Жінки-письменниці — абсолютна нісенітниця! Чи він не чув про таке явище, як тавтологія? Взагалі, забороніть йому створювати категорії до моменту вирішення питання про подібну категоризацію. Чим далі в ліс, тим більше дров — потім купу часу треба буде, щоб навести лад. У вас є такий час? Якщо є, то хай процес триває, якщо ні, то ставте питання руба!..--Микола Василечко (обговорення) 18:04, 30 квітня 2015 (UTC)

А як вам таке: Категорія:Іберо-романські критики-фантастикознавці?--Микола Василечко (обговорення) 06:29, 5 травня 2015 (UTC)