Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Архів 130

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Чергові напад і неправда від Jphwra. Куди йде ця Вікіпедія?

Маємо різне бачення оформлення статті (не пінгую, бо колись на цьому наполягав опонент). Розумієте, що порозумітися з опонентом не вийде, ба більше - він вже "помітив" ВП:ВР і погрожує... Очевидно, що розділ Життєпис має право бути у статті - за ВП:Стиль. Прошу пояснити, хто має рацію. Дякую. PS. До речі, опонент постійно вимагає блокування (див. СО адм-ра Yakudza). Також він там називає мої дії безглуздям та дозволяє собі инші «коректності». --Vujko Mytró (обговорення) 19:21, 24 серпня 2022 (UTC)

власне у вас прогресивне блокування, яке адміністратори чомусь не застосовують проти Вас. Останнє блокування було занадто малим і не відповідає прогресивному блокуванню з огляду на порушення які Ви перед тим вчинили, а це особисті випади в мій бік, ВП:Е, а також ВР одразу в трьох статтях. Вам навести докази ваших порушень, які Ви прибрали зі своєї СО досить оперативно. --Jphwra (обговорення) 19:34, 24 серпня 2022 (UTC)
загалом для спортсменів у розвинутих стаття узагалі може й не бути розділу Життєпис. Англвікі ділить у розвинутих стаття на Ранні роки / Дитинство; Ігрова кар'єра (або поділяє ще на Клубна та Міжнародна кар'єри чи Збірну). А з новим дизайном у змісту заголовки 3 рівня згортуються, тож для стабів не варто. --白猫しろ ねこОбг. 23:25, 24 серпня 2022 (UTC)
Jphwra, те, що твої "конструктивні" дії - це не що інше, як переслідування, і так ясно. Те, що іноді твої дії - неприкрите хамство, на яке - о диво! - не звертають уваги адм-ри, так само ясно. Так само твоя манера спілкуватися - це повне "дотримання" норм ВП:Е та ВП:НО. Так само, як і "грамотність" у багатьох статтях, які ти редагуєш. Як і те, що ти зросійщуєш-спольщуєш-зісловачуєш тощо цю вікі, свідомо уникаючи виправлення прізвищ, імен, назв населених пунктів, назв гаківкових та инших клубів на ті, які відповідають як традиції, так і правопису. Я взагалі не маю жодного наміру бачити такого роду "конструктивні" дописи як від тебе, так і від тих, хто роками не помічає твоє хамство, переслідування та инші «конструктиви» на своїй СО. Ти ж колишній адм-тор, який просив в одного Русліка - з рувікі - мого глобального. Ти тут чи не постійно вимагаєш мого безстрокового. Чому це якудза "наполегливо звертає мою увагу" на те, щоби я не редагував твоїх статей, але - тобі можна бігати за мною слідом? Та ж бо ясно - "рівність усіх користувачів". Те, що ти вже називав себе навіть головним редактором, теж не всі забули... Не подобаються тобі Кошиці, Пряшів, Катовиці, тощо - то може підеш на рувікі, куди ти вже перебирався? і так нахвалював ту вікі... Там якраз так і пишуть ці назви. Маю докази і твого вандалізму, навіть їх наводив деяким адм-рам, але - у них своє уявлення про правила... З останніх твоїх порушень от це твоє редагування - промовистий факт - ти затвердив очевидне порушення правопису та української традиції. Можу нагадати тобі статтю Каземіро. І це - тільки дещиця твоїх помилок... --Vujko Mytró (обговорення) 05:16, 25 серпня 2022 (UTC)
@AlexKozur: Тобто ви не навели жодного правила цієї вікі, яке дозволяє Jphwra усувати такі мої редагування. Инші адм-ри теж нічого не сказали. Тоді логічно: а де санкції до порушника, який ходить за мною слідом? І чому мої виправлення його статей - це переслідування, а от його вандалізм - може бути? Усе ж просто: Jphwra просто не подобається українське слово Життєпис, і він із ним системно бореться. А адм-ри - поки сприяють. --Vujko Mytró (обговорення) 05:23, 25 серпня 2022 (UTC)
раджу Вам утриматись від таких редагувань в іншщому випадку всі наступні Ваші редагування я буду сприймати як продовження ВІЙНИ РЕДАГУВАНЬ З ВАШОГО БОКУ і не інакше. І наступного разу я вже точно буду ставити питання щодо Вашого тривалого блокування відповідно до рішення АК та адміністраторів. --Jphwra (обговорення) 03:33, 26 серпня 2022 (UTC)
@AlexKozur: в попередньому вже закритому дописі користувач зробив купу порушень в мій бік у вигляді особистих випадів (маючи в наяності прогресивне блокування) і за підсумком не отримав навіть попередження. Це виходить норма спілкування така у нас чи як це розуміти? --Jphwra (обговорення) 03:51, 26 серпня 2022 (UTC)
@Бучач-Львів: Тут і справді з погляду логіки як назва розділу більше підходить "ігрова кар'єра". "Життєпис" охоплює більшу кількість явищ, ніж описано в статті, наприклад, народження, навчання, особисте життя. Якби в цьому розділі йшлося про всі ці речі, а не лише про нього як гравця, то можна було би перейменовувати. Або ж перед тим, як перейменовувати розділ, слід про всі ці речі в цьому розділі написати. Саме назва розділу "ігрова кар'єра" найточніше відповідає широті охоплених явищ.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 13:10, 1 вересня 2022 (UTC)
@Oleksandr Tahayev: Вітаю. Поки думаю дещо по-иншому: «ігрова кар'єра» є тільки частиною життєпису. І якщо к-ч бажає саме так оформляти статтю, то хай так і буде. Окрім того частина к-чів цієї вікі віддають перевагу запозиченням замість слів українського походження і навіть борються з ними... Життєпис - біографія, першість - чемпіонат тощо... --Vujko Mytró (обговорення) 13:16, 1 вересня 2022 (UTC)
@Бучач-Львів: А я про що кажу? Саме про те, що ігрова кар'єра є лише частиною життєпису. Опис у статті лише цією частиною й обмежується. Якби був ширший опис, що містив би інші факти про нього, і не обмежувався лише ним як гравцем, то можна було б називати й "життєпис". А суперечка у Вікіпедії лише між прихильниками слів "життєпис" і "біографія". Затим як є приблизно однакова кількість прихильників обох слів, то дійшли згоди, щоб не міняти початкове слово. Але суперечка в жодному разі не між прихильниками широти назв розділів. Назва розділу має якнайточніше відповідати широті описаних у ньому явищ і обмежуватися цією широтою.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 13:27, 1 вересня 2022 (UTC)

Приберіть, будь-ласка, моє перше редагування (створення перенаправлення) тут --ReAlв.о. 18:18, 22 вересня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено. --Andriy.v (обговорення) 19:14, 22 вересня 2022 (UTC)

Цікаво, чи лише одна тема СО є нецільовим використанням?

Обговорення:Віталій прохання звернути увагу. --Vlad Обговорення 19:05, 21 вересня 2022 (UTC)

Шановні адміністратори Вікіпедії, дуже прошу підвести підсумок щодо Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/26 серпня 2022. Щодо XXIII з'їзд Комуністичної партії Латвії​ та VIII з'їзд Комуністичної партії Молдавії​. Мотивація прохання: 1) термін підведення підсумку вже давно минув, 2). активізувався користувач-вилучальник із "новими аргументами" (вже давно після завершення терміну обговорення). Я не хочу, щоб цей абсурд тривав і надалі. -- MikeZah (обговорення) 17:34, 20 вересня 2022 (UTC)

Користувач:Степан Вуй

В адмінів буде зрештою реакція на цей вислів → ред. № 37152253? Це як розуміти? Ми куди йдеио??? --Jphwra (обговорення) 20:01, 19 вересня 2022 (UTC)

Заблокуйте цього персонажа зовсім. Два дні минуло і він знову за старе. Його висловлювання — це зразковий тур по Список теорій змови. --Віщун (обговорення) 10:23, 22 вересня 2022 (UTC)

Прошу заблокувати користувача IgorTurzh та скасувати його запити на видалення

Дивна сторінка користувача

Користувач:Optimima ось тут порушення НО. --Vlad Обговорення 17:42, 18 вересня 2022 (UTC)

користувач заблокований глобально --reNVoy (обговорення) 10:49, 22 вересня 2022 (UTC)

Внесок користувача 178.150.20.204

прошу заблокувати аноніма його додавання інформації спаплюжує картину і немає жодного сенсу. --Jphwra (обговорення) 15:57, 18 вересня 2022 (UTC)

Загальне оголошення 2

Прошу додати ще одну номінацію ВП:ЗПА. --Good Will Hunting (обговорення) 17:23, 17 вересня 2022 (UTC)

Загальне оголошення

Вітаю, прохання додати мою номінацію на ВП:ЗПА до загального оголошення. Дякую. --塩基Base 21:03, 16 вересня 2022 (UTC)

Прохання відреагувати на підбурювання користувача Jphwra

У моїй заявці на позбавлення прав адміністратора користувач Jphwra не знаючи суті справи постійної звинувачую мене у якихось порушеннях, підбурює інших користувачів подати на мене заявку до Фонду. Прошку заборонити користувачеві у своїх дописах згадувати мене явно і неявно. --Submajstro (обговорення) 19:22, 16 вересня 2022 (UTC)

Стривайте я нікого не підбурюю. Якщо у Вас були проблеми, а вони схожі були, то ця справа цілком може бути розглянута Фондом. От тільки обізнані користувачі чого не хочуть вочевидь робити. Тому я просто порадив, а не підбурював. Зрештою Ви самі затіяли якийсь цирк із своєї деномінацією. І не треба перекладати на мене власні помилки. На тому все красно дякую. Справа закрита. --Jphwra (обговорення) 19:28, 16 вересня 2022 (UTC)
Перепишіть заголовок, ще раз я не підбурював, а порадив. Не перекручуйте мої слова. --Jphwra (обговорення) 19:33, 16 вересня 2022 (UTC)
Логіка підказує, що одноосібно ніхто не може "заборонити користувачеві у своїх дописах згадувати мене явно і неявно", хоча Вікіпедія:Персональне обмеження не описує такі деталі. --AS 19:34, 16 вересня 2022 (UTC)

Стрілеча

Прошу перейменувати Стрілеча (Харківський район) на Стрілеча (повернути на початковий варіант), оскільки дописувач, який це зробив без будь-якого обговорення відповідно до процедури з перейменування, почитав лише один сайт рада.інфо, де є купа помилок. Натомість і сайт громади база ІСУО та сайт децентралізація знають лише Стрілеча. Варіант Стрілече, припускаю, з'явився через автопереклад з московитської "Стрілєчья". Дякую. --Kharkivian (обг.) 20:59, 15 вересня 2022 (UTC)

Так, КАТОТТГ подає як Стрілеча. --Юрко (обговорення) 21:34, 15 вересня 2022 (UTC)

Андрій Анатолійович Радченко

Пршу перейменувати на Радченко Андрій Анатолійович, там це можливо лише адміністраторам. --Jphwra (обговорення) 20:16, 13 вересня 2022 (UTC)

Політика і джерела

Вандал

Користувач 78.26.242.119 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) недавно зробив відверто вандальні правки на сторінках Кревська унія і фільварок. Прошу вжити щодо нього відповідних заходів. --Tevtonets Vlad (обг.) 11:11, 13 вересня 2022 (UTC)

Макшов.А

Об'єднання історій

Прошу об'єднати історії:
Симоне Андзані та Сімоне Андзані.
Мороз Микола та Мороз Микола Олександрович Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 09:17, 12 вересня 2022 (UTC)

Війна правок у статті Сексизм

Настирливе просування оригінального дослідження (особистої думки) не підтвердженого джералами від користувача Stoljaroff -- Mik1980 (обговорення) 20:22, 11 вересня 2022 (UTC)

Дивне редагування

2003:EA:C72A:5701:1CB9:2172:80C9:5F22 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) створив статтю Обговорення:Орфографія і про якийсь диктант написав. Прохання відреагувати. --Vlad Обговорення 19:59, 11 вересня 2022 (UTC)

Вандалізм 88.155.14.137

88.155.14.137 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) лише вандалізм та незнання правил. Треба обмежити його в редагуванні --Князь Полтавський (обговорення) 18:14, 11 вересня 2022 (UTC)

Щодо випадків, коли джерела не потрібні

Вікіпедія:Кнайпа (політики)#Щодо випадків, коли джерела не потрібні - необхідний підсумок--白猫しろ ねこОбг. 23:47, 10 вересня 2022 (UTC)

Вандалізм на сторінці Фемінізм

Вже декілька разів користувач Stoljaroff намагається додати на сторінку Фемінізм розділ «Цитати великих людей» з цитатою Міхаїла Круга, а також розділ «Анекдоти». Прошу захистити сторінку. --Anna Korcheva (обговорення) 20:25, 10 вересня 2022 (UTC)

Прошу звернути увагу також на редагування на сторінці Сексизм цього ж користувача. Чи можливо обмежити його дії? --Anna Korcheva (обговорення) 20:32, 10 вересня 2022 (UTC)
Нормальне доповнення, що підвищує інформативність статті "Сексизм" та знижує її однобокість :-) Це було б краще обговорювати на сторінці обговорення статті, але якщо вже почали, то можу і тут)--Stoljaroff (обговорення) 12:11, 11 вересня 2022 (UTC)
@Stoljaroff, а цитата Міхаїла Круга у статі Фемінізм і розділ з анекдотами теж підвищують інформативність на Вашу думку? --Anna Korcheva (обговорення) 16:04, 11 вересня 2022 (UTC)
@Anna Korcheva Стаття Сексизм має значні проблеми, зокрема, верифікації. Пропонував би обговорювати статтю на її СО без звинувачень иньших редакторів у вандалізмі. --Юрко (обговорення) 12:36, 11 вересня 2022 (UTC)

Стаття не патрулювалася з 31 серпня, перевірте, будь ласка. --Ерідан (обговорення) 19:57, 10 вересня 2022 (UTC)

Зареагувати

якимось чином на дії в статті Вілкул Олександр Юрійович.--Юрко (обговорення) 14:10, 10 вересня 2022 (UTC)

ВП:АП

Миколаївська обласна організація Товариства Червоного Хреста України тут порушення ВП:АП, прошу приховайте. --Vlad Обговорення 18:07, 9 вересня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено--Олег (обговорення) 18:24, 9 вересня 2022 (UTC)

Pavlo4

Протягом останніх років користувач Pavlo4 намагається замінити назву міста Пльзень на Плзень попри офіційний консенсус, які доводиться відкочувати. Користувач не реагує адекватно на пояснення та зауваження. Торік адміністратор Yukh68 вже забирав у користувача можливість редагувати сторінку терміном на місяць (див. Обговорення користувача:Pavlo4#Плзень). Прохання заборонити сторінку Пльзень для редагування цим користувачем БЕЗСТРОКОВО. --  Gzhegozh обг. 14:42, 9 вересня 2022 (UTC)

Green tickТак --白猫しろ ねこОбг. 15:03, 9 вересня 2022 (UTC)
Дякую! --  Gzhegozh обг. 15:07, 9 вересня 2022 (UTC)

стаття Петро Порошенко

BlackStar1991 - війна редагувань

BlackStar1991 (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)

[4] [5] --Good Will Hunting (обговорення) 10:29, 8 жовтня 2022 (UTC)

Користувач заблокований на 1 день. --Andriy.v (обговорення) 10:41, 8 жовтня 2022 (UTC)

Вандалізм

Прошу заблокувати користувача @Paxan1551: за вандалізм ред. № 37285696 сторінки Гілюк Микита Сергійович, дякую --ZERTINHO (обговорення) 14:30, 7 жовтня 2022 (UTC)

Це ж новачок. Достатньо попередити ([6]) --Good Will Hunting (обговорення) 15:40, 7 жовтня 2022 (UTC)

Неприйнятне ІК

Кушугумська селищна рада--Юрко (обговорення) 07:48, 7 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено --Good Will Hunting (обговорення) 08:10, 7 жовтня 2022 (UTC)

Порушення вимог ВП:БЖЛ

у статті Сунцова Олеся Олександрівна, а, по простому, звичайне цькування науковиці на основі фейсбуку. Див. Обговорення:Сунцова Олеся Олександрівна#Цькування. Flavius1 вперто повертає сумнівні твердження, а, за правилом ВП:БЖЛ, за це має бути негайне блокування. Прошу виконати правила вікіпедії. Там же користувач розкидається голослівними звинуваченнями мене в неправильному ставленні до євреїв, замість обговорення вмісту статті, що є порушенням вимог ВП:НО.--Юрко (обговорення) 07:42, 7 жовтня 2022 (UTC)

До будь-якої інформації, що може бути оскаржена, має бути вказано надійне, вже опубліковане джерело за допомогою тегів. Будь-яка дискусійна інформація про живих осіб, для якої не вказано джерел або ці джерела не викликають довіри, має бути негайно вилучена без попереднього обговорення. У вас ВП:ПРОТЕСТ щодо звіту єврейської організації, бо ви з особистих міркувань не довіряєте цьому джерелу, інакше це не пояснити. Ну а щодо іншого, то всі ж пам'ятають, як ви минулоріч провокували мене і всюди бігали за мною? Чи мені дифи надать? Це особисте в квадраті, і точно не пошук консенсусу чи хоча би його намагання і дотримання правил. --Flavius (обговорення) 07:51, 7 жовтня 2022 (UTC)
Я не збираюсь підбивати тут підсумок зі зрозумілих причин, але зауважу, що консенсусна версія статті не містить цього розділу, тому згідно з ВП:КОНС вам варто домовитись на сторінці обговорення статті й вже потім вносити погоджену версію. --Good Will Hunting (обговорення) 08:26, 7 жовтня 2022 (UTC)
Я також захистив статтю на день через активну війну редагувань. --Good Will Hunting (обговорення) 08:27, 7 жовтня 2022 (UTC)
А блокування відповідно до ВП:БЖЛ? --Юрко (обговорення) 08:31, 7 жовтня 2022 (UTC)
Я написав на СО статті власну думку щодо БЖЛ та інших правил. Але, і я це вказав трохи вищу, повноцінно розглядати цей запит щодо БЖЛ я не хотів би. Будь-хто інший з адмінів може підбити підсумок. Я лише призупинив війну редагувань. --Good Will Hunting (обговорення) 08:43, 7 жовтня 2022 (UTC)

Вандал

94.244.16.131 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) - вже блокувався, знову вандалізм у статті Ющенко Катерина Логвинівна. --Reader85 (обговорення) 20:55, 6 жовтня 2022 (UTC)

 IP-адреса заблокована by Yakudza. --Good Will Hunting (обговорення) 08:28, 7 жовтня 2022 (UTC)

Прохання повернути мою версію статті від 12 грудня 2019 року, яку користувач Piznajko вандально видкинув. Тобто поверніть версію статті до Пізнайка, з редагуваннями Галушка. Я тільки зараз це помітив. Кілька років тому я довго працював над покращенням всіх статей пов'язаних з Пушкіним, але Пізнайко навіть і тут мене дістав своїми деструктивними редагуваннями. Раніше це було зі статтями про кіно.--Парус (обговорення) 18:27, 6 жовтня 2022 (UTC)

Адміністратори зазвичай не мають привілеїв при роботі над статтями, а лише перевіряють, щоб інші дописувачі не порушували правила. Жодного вандалізму (ВП:ВАНД) з боку користувача я не бачу, тому відкидати це адміністратори не мають права. Повертати версію трирічної давнини лише тому, що над нею працювали ви, ми не можемо - це не ваша стаття, її мають право редагувати інші дописувачі. З 2019 року її редагувало шість різних користувачів. Але, звичайно, ви можете перевірити, що саме змінилось з 2019 року та аргументовано повернути частини тексту, які, як ви вважаєте більш доречними. У разі виникнення запитань від інших дописувачів, будь ласка, дотримуйтесь ВП:КОНС. --Good Will Hunting (обговорення) 18:42, 6 жовтня 2022 (UTC)
На жаль, Ваша відповідь — мені взагалі нічим не допомогла. Якби я знав простий спосіб повернути те що Пізнайко викинув зі статті — то не писав би сюди, я наперед знав що тут напишуть, хоча сподівався, що хтось підкаже, як повернути втрачене. Якщо немає такого способу — то так би коротко і написали. Так, стаття не моя, але хтось дописує та покращує статті, а інші змарновують їхню працю. Я з цим постійно стикаюся, постійно переживаєш: щось створиш, а з часом з'являться «покращувачі» які це зіпсують — і таке постійно. Пізнайко міг би просто додати того, чого на його думку не вистачало, але він взяв взагалі все видалив. Я часто перебуваю в напрузі від його можливих редагуваннь, як це ще було з категоріями в статтях про радянські фільми. Його патріотизм часто переливається в якесь шкідництво із видаленням чогось у статтях — його часті блокування — тому свідчення.--Парус (обговорення) 06:28, 7 жовтня 2022 (UTC)
@Парус натискаєте Редагувати код в постійна версія № 28684485 копіюєте Історію, Видання, Критику, Сюжет та замінюєте ці розділи у поточній версії. Все. У Вікіпедії втрачається повноцінно лише 1% інформації. Все інше зберігається в історії. --白猫しろ ねこОбг. 10:16, 7 жовтня 2022 (UTC)
Є ще простіше - просто зберегти обрану версію. Але чи варто. --Юрко (обговорення) 10:19, 7 жовтня 2022 (UTC)
Всім дякую! Розібрався.--Парус (обговорення) 11:30, 7 жовтня 2022 (UTC)

Вандал

Hovnetso neset (обговорення • внесок • neset WHOIS • neset RDNS • neset RBLs • заблокувати • блокування)--PsichoPuzo (обговорення) 17:26, 6 жовтня 2022 (UTC)

Користувач заблокований. --Andriy.v (обговорення) 17:32, 6 жовтня 2022 (UTC)

Jafaz:Бан за патріотизм чи нерозібранська бюрократія по-українськи?

IP 78.63.244.206

78.63.244.206 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) Систематичний вандалізм. -- Q-bit array (обговорення) 10:44, 6 жовтня 2022 (UTC)

 IP-адреса заблокована --Good Will Hunting (обговорення) 10:55, 6 жовтня 2022 (UTC)

Ботова активність

Якась ботова активність розгортається:

Вжийте заходів, будь ласка. --Olexa Riznyk (обговорення) 15:30, 5 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено Написав користувачеві про ВП:НЕТРИБУНА. --Good Will Hunting (обговорення) 15:45, 5 жовтня 2022 (UTC)

Приховати

Ну це ред. № next&oldid ні в які ворота. Хіба ми вже тут займаємося поширенням пліток? Як і коментар, на котрий буля ця відповідь.--Юрко (обговорення) 19:23, 4 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено --Yukh68 (обговорення) 19:34, 4 жовтня 2022 (UTC)
@Yukh68, дякую. Варто б іще було приховати частину коментаря вище, з голослівними звинуваченнями в антисемітизмі. --Юрко (обговорення) 19:43, 4 жовтня 2022 (UTC)
Тоді ще й нижче в коментарях на цій сторінці. Подивіться й Ви, там ще й адміністратори коментували. --Yukh68 (обговорення) 19:45, 4 жовтня 2022 (UTC)
Ну вже після Вас я нічого не побачу) Дякую. Адміністратори коментували і не діяли... --Юрко (обговорення) 19:58, 4 жовтня 2022 (UTC)
Коментар вилучено через порушення правила БЖЛ --Flavius (обговорення) 21:24, 4 жовтня 2022 (UTC)
БЖЛ стосується всіх сторінок Вікіпедії, не тільки статей, але й обговорень. --Good Will Hunting (обговорення) 21:29, 4 жовтня 2022 (UTC)

Щодо блокування користувача

Прошу заблокувати користувача @Opapaleha: за погрозу фізичною розправою ред. № 37264421 користувачеві @Vlad398: згідно з правилом ВП:НО. Цитую: "Користувач, що допускає такі погрози, може бути заблокований негайно, на тривалий строк або безстроково, без попередження й попереднього обговорення." --ZERTINHO (обговорення) 13:55, 4 жовтня 2022 (UTC)

Щодо статті про Сунцова

патрульний дає навідомо наклепницькі дані по біографії живої людини на сторінці Сунцова Олеся Олександрівна. Надаю виписку поточн.попер. 09:43, 4 жовтня 2022‎ Flavius1 обговорення внесок‎ 6343 байти +264‎ Скасування редагування № 37262753 користувача Mavka12 (обговорення) оновлено після Вашого останнього перегляду скасуватиподякувати Мітка: Скасування [автоматично перевірена] поточн.попер. 09:38, 4 жовтня 2022‎ Mavka12 обговорення внесок‎ м 6079 байтів −264‎ незначні зміни скасувати Мітки: Ручний відкіт Скасовано Візуальний редактор поточн.попер. 09:35, 4 жовтня 2022‎ Flavius1 обговорення внесок‎ 6343 байти +264‎ Я не бачу підтвердження за цим посиланням. А за цим - бачу. скасуватиподякувати [перевірена користувачем Flavius1] поточн.попер. 09:19, 4 жовтня 2022‎ Mavka12 обговорення внесок‎ м 6079 байтів −217‎ уточнено посилання на список академіків АЕНУ з їх офіційного сайту, поереднє посилання не мало стосунку до АЕНУ і не відображало їх офіційної інформації, було спамом, не відповідало тексту скасувати Мітки: Візуальний редактор перше редагування поточн.попер. 09:08, 4 жовтня 2022‎ Flavius1 обговорення внесок‎ 6296 байтів +214‎ За цим посиланням підтвердження академіка немає. А навіть, якби і було, то видаляти це посилання немає причин. Вікіпедію не цікавить збільшення ким там судові позови. Для неї це джерело авторитетне і сумніватися у тому, що вони збрехали, що влна академік - немає причин Скасування редагування № 37262354 користувача 95.158.43.180 (обговорення) скасуватиподякувати Мітка: Скасування [автоматично перевірена] Патрульний Flavius1 завідомо надає наклеп у біографію живої людини, так як по обом посиланням, які він/вона затверджує для сторінки Сунцова Олеся Олександрівна не міститься ніяких відомостей у посиланні до єврейства у ссилці на Академію економічних наук України чи до особи Сунцової Олесі Олександрівни. Це є наклепом у біографії живої людини, так як надається посилання на верифікований закритий аакаунт у Facebook Просимо вилучити з патрульних аккаунт Flavius1 який дозволяє наклеп у біографії живої людини

патрульний Flavius1 вносить завідомо наклепницькі посилання у біографії живих людей, посилання, які не містять відповідності поданим матеріалам та не мають відношення до змісту посилань. Так, наприклад, надаючи посилання до Академік академії економічних наук, патрульний Flavius1 надає посилання на сторінку блогу без авторства з сумнівним змістом, і відкидає редагування цього посилання на саме офіційну сторінку Академії економічних наук України. Це стосується явного наклепу, ніким і нічим не підтвердженого, у біоргафії по сторінці Сунцова Олеся Олександрівна, посилання 1, де замість посилання на Академію економічних наук http://www.aenu.org/ вставляється якесь невідоме без авторства джерело, яке не має ніякого стосунку до Академії економічних наук та явно є наклепом у біографії живої людини, так як нічим не підтверджується https://ukranews.com/ua/news/562462-zaviduyuchyy-kafedroyu-nau-nazvala-yevreiv-vynnymy-v-poyavi-babynogo-yaru що є свідоцтвом прямого наклепу у біографії живої людини. Прошу виключити можливість бути патрульним за цим акаутном— Це написав, але не підписав користувач Mavka12 (обговореннявнесок). --Submajstro (обговорення) 11:13, 4 жовтня 2022 (UTC)

@Mavka12 та Flavius1: Вашу суперечку можна було вирішити поданням офіційного джерела, де є вказане членство в організації. Я це зробив. Використовувати джерела, де є сумнівна інформація не варто. --Submajstro (обговорення) 11:13, 4 жовтня 2022 (UTC)

Правки з ip 46.173.144.214

Користувач з ip 46.173.144.214 вносить неенциклопедичні правки у статті Київська духовна академія (1819—1918) та Київ — Другий Єрусалим. Мій відкіт редагування у першій з них з поясненням в коментарі був проігнорований. Користувач незареєстрований, сторінки обговорення немає. Прошу обмежити його права на редагуванняЮровский Александр (обговорення).

Внесок користувача

Прошу заблокувати та приховати. --Jphwra (обговорення) 17:38, 30 вересня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено --Good Will Hunting (обговорення) 17:56, 30 вересня 2022 (UTC)

Об'єднання історій

Прошу об'єднати історії Рябуха Костянтин і Рябуха Костянтин Дмитрович. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 17:49, 29 вересня 2022 (UTC)

Не розумію, навіщо творити дублікати, адже дублікат підпадаю під ШВ. Новішу статтю видалити, старішу - перейменувати і ніякого об'єднання не потрібно. --Юрко (обговорення) 17:59, 29 вересня 2022 (UTC)
Юрко. Ну що - все бачили? Отож бо... --Vujko Mytró (обговорення) 18:38, 29 вересня 2022 (UTC)
Що бачити? Дублікати не треба творити. --Юрко (обговорення) 18:55, 29 вересня 2022 (UTC)
@Юрко Градовський просто користувач не хоче подати запит на перейменування, як він робив це раніше на ВП:ЗА. Тому й створює дублікати, на що витрачається більше часу для адміністраторів --白猫しろ ねこОбг. 13:47, 30 вересня 2022 (UTC)
Я це вже зрозумів після накладеного вчора обмеження на створення. --Юрко (обговорення) 16:00, 30 вересня 2022 (UTC)

Заблокувати IP 194.44.241.86

Вітаю! Прошу заблокувати даний IP через відвертий вандалізм, який вже відбувається протягом останніх кількох місяців: Користувач:194.44.241.86 — Це написав, але не підписав користувач Yestaxiy (обговореннявнесок).

IP 146.120.160.106

146.120.160.106 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) Вандалізм. -- Q-bit array (обговорення) 11:58, 29 вересня 2022 (UTC)

 IP-адреса заблокована --Good Will Hunting (обговорення) 12:53, 29 вересня 2022 (UTC)

IP 91.214.137.253

91.214.137.253 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) Систематичний вандалізм та обхід блокування - див. Форсаж 10. -- Q-bit array (обговорення) 08:06, 29 вересня 2022 (UTC)

 IP-адреса заблокована. --Andriy.v (обговорення) 08:17, 29 вересня 2022 (UTC)

IP 195.3.157.201

195.3.157.201 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) Вандалізм. -- Q-bit array (обговорення) 10:19, 28 вересня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено. Mykola7 заблокував. --Good Will Hunting (обговорення) 12:29, 28 вересня 2022 (UTC)

IP 46.118.228.125

46.118.228.125 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) Вандалізм - вже пару днів. -- Q-bit array (обговорення) 10:08, 28 вересня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено. 1 тиждень. --Good Will Hunting (обговорення) 10:17, 28 вересня 2022 (UTC)

Максим5644г

Максим5644г (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) Вандалізм - вже пару днів. -- Q-bit array (обговорення) 08:06, 28 вересня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено --Good Will Hunting (обговорення) 08:16, 28 вересня 2022 (UTC)

Конституційний громадянин

Заблокуйте вже цього громадянина Конституційний громадянин--Юрко (обговорення) 18:53, 26 вересня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено by Yukh68 --Good Will Hunting (обговорення) 20:10, 26 вересня 2022 (UTC)

Дивне ВП:ІК

Створення статті (обговорення • внесок • статті WHOIS • статті RDNS • статті RBLs • заблокувати • блокування) --Vlad Обговорення 13:49, 24 вересня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено --Good Will Hunting (обговорення) 08:44, 25 вересня 2022 (UTC)

Внесок користувача VitalRyabchuk

щось як на мене він робить дивну перекатегоризацію. --Jphwra (обговорення) 15:54, 23 вересня 2022 (UTC)

Submajstro попередив. --Good Will Hunting (обговорення) 12:33, 25 вересня 2022 (UTC)

188.163.45.241

Заблокуйте і відкотіть усі зміни. Спамить рекламою якоїсь гри.--Віщун (обговорення) 17:14, 24 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено --Good Will Hunting (обговорення) 17:22, 24 жовтня 2022 (UTC)

Динозавров

Користувач Динозавров (обговорення · внесок) чинив явний вандалізм на сторінках: Рівне, Великі Лучки та Іваннє. Прошу вжити щодо нього відповідних заходів. --Tevtonets Vlad (обг.) 09:58, 24 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено --Good Will Hunting (обговорення) 10:16, 24 жовтня 2022 (UTC)

Якийсьогоднідень

Якийсьогоднідень (обговорення · внесок) Систематичний вандалізм. -- Q-bit array (обговорення) 07:07, 24 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено Попередив. --Good Will Hunting (обговорення) 07:39, 24 жовтня 2022 (UTC)

Черговий персональний випад

від Jphwra ред. № 37419536 і знову мовчанка від адмінів. --Юрко (обговорення) 20:34, 23 жовтня 2022 (UTC)

в сенсі черговий випад? От є обговорення, де адміністратор Вам прямо вказує на ваше переслідування внеску користувача Миколи Синицького, причому принаймні аж два рази, після чого отримав від Вас погрозу на деномінацію. Щодо іншого адміністратора yakudza. То Ви також не вперше вже демонструєте свою ворожість до його дій як редактора та адміністратора. Між іншим щодо мене та моїх правок, Ви також занадто часто виникаєте одразу після мене або наступного дня в тій чи іншій статті. І якщо Ви вже підняли це питання, то є і сьогодні приклад: ваш коментар є 5-м і з Вашого боку там якраз випад в мій бік. --Jphwra (обговорення) 20:52, 23 жовтня 2022 (UTC)
  • Адміністратори й надалі «не бачитимуть»? Ці пошуки нових жертв стають щораз аґресивнішими. Ну-ну, потім не кажіть, що не бачили.--Юрко (обговорення) 21:11, 23 жовтня 2022 (UTC)
    а що власне вони мають побачити? Я раджу їм прочитати СО адміністратора visemа, я дав посилання вгорі, там досить чимало для адмінів буде цікавої інформації для роздумів.... --Jphwra (обговорення) 21:18, 23 жовтня 2022 (UTC)

Об'єднати історії

Єрик (річка) і Єрик (річка)--Людмилка (обговорення) 13:39, 23 жовтня 2022 (UTC)

Думаю, це неможливо, бо обидві статті редагувались паралельно. І в цьому нема потреби, достатньо зробити перенаправлення з однієї назви на іншу, правильну. --Good Will Hunting (обговорення) 16:40, 23 жовтня 2022 (UTC)
Можна і так, це не принципово --Людмилка (обговорення) 17:14, 23 жовтня 2022 (UTC)
@Luda.slominska: яка правильна назва річки? Єрік? --Good Will Hunting (обговорення) 17:18, 23 жовтня 2022 (UTC)
Єрик, 2542 в каталозі. --Юрко (обговорення) 17:37, 23 жовтня 2022 (UTC)
У джерелах Єрик --Людмилка (обговорення) 17:45, 23 жовтня 2022 (UTC)
YesТак Зроблено [7] --Good Will Hunting (обговорення) 17:48, 23 жовтня 2022 (UTC)

Користувач:Фарисей

схоже на ляльку Степана ВУй. Прошу заблокувати. --Jphwra (обговорення) 09:47, 23 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено адміністратором Andriy.v. --Good Will Hunting (обговорення) 10:25, 23 жовтня 2022 (UTC)

Внесок користувача 91.231.45.104

Подальше обговорення -> Обговорення:Вайсблат Нухим Янкелевич --Good Will Hunting (обговорення) 20:28, 23 жовтня 2022 (UTC)

Порушення ВП:НО користувачем zvr

Прохання попередити користувача [8]. --yakudza 23:30, 22 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено [9] --Good Will Hunting (обговорення) 12:35, 23 жовтня 2022 (UTC)

Користувач:Nikride

Я чеснов шоці від його дій. Користувач розділ Галерея ставить на початок статей. Це з якого часу в нас таке оформлення статей стало? Наскільки я пригадую завжди розділ Галерея був внизу статті після Географії, Історії, Економіки тощо. А чого раптом саме так. До того ж він порушує право ШВ відкидаючи мої правки не реагуючи на звернення та не пояснюючи свої дії. Тож прошу в такому разі адміністраторів вплинути або поясніть мені, може я щось пропустив... Дякую. --Jphwra (обговорення) 20:07, 22 жовтня 2022 (UTC)

Написав на СО. --Good Will Hunting (обговорення) 20:25, 22 жовтня 2022 (UTC)
Як на мене цей запит - нечесна спроба досягти переваги у суперечці щодо оформлення статей. Треба було спочатку розпочати обговорення у кнайпі, бо питання неоднозначне і у правилах прямо не прописане. А фрази "дикунське оформлення" і "вибрики" взагалі порушують ВП:НО. Пам'ятайте про добрі наміри --Людмилка (обговорення) 13:00, 23 жовтня 2022 (UTC)
я там вибачався за фрази. Щодо оформлення, то це прописано в правилах. Уважно читайте. Енциклопедія це перш за все текст, а не фотогалерея. І там якраз так і прописано, що текст, а фото це додаток, який немає бути ще і одразу після преамбули. Загалом почитайте ДСТУ щодо оформлення статей енциклопедій. Та й загалом в усіх Вікіпедіях галереї в самомму низу статей, а не одразу після преамбул. --Jphwra (обговорення) 13:06, 23 жовтня 2022 (UTC)
Я правильно зрозумів, що можна писати образливі фрази, а біля них просто слово "вибачте" і все буде норм? --Nikride (обговорення) 18:45, 23 жовтня 2022 (UTC)
ви перекрутили моє висловлювання геть на якийсь жах. Перечитайте ще раз мою фразу, це те саме, що я написав, що "не виношу на суд адміністраторів ваші вчорашні редагування", а ви мені вже приписали погрози судом. Людина яка не дуже уважно прочитає той діалог, реально може подумати про погрози судом, хоча там про суд в тому сенсі, як ми його знаємо ні слова. Тому в мене до Вас прохання не маніпулювати словами та висловлюваннями опонентів, а тим більше приписувати вирази, що можуть трактуватись неоднозначно і яких насправді не було, тим більше, що стосується суду. Бо по правилах погроза судом це однозначно тривалий бан, тож ще раз прохання не приписувати мені висловлювань яких я не писав і прошу мені також не приписувати якихось погроз. Як Ви це зробили тут і в себе на сторінці обговорення. --Jphwra (обговорення) 20:41, 23 жовтня 2022 (UTC)
По-перше: я написав тут з приводу Ваших фраз "дикунське оформлення" і "вибрики"
По-друге: коректно формулюйте свої висловлювання перед тим, як звинувачувати мене у маніпуляції --Nikride (обговорення) 20:55, 23 жовтня 2022 (UTC)
Я поки це питання не виношу на суд адміністраторів. Скажіть мені будь ласка, де в цій фразі погроза судом? Ви розумієте, що той хто не буде уважно читати і справді подумає про погрозу судом чи ні? Чи Ви це спеціально зманіпулювали в себе на СО? --Jphwra (обговорення) 20:59, 23 жовтня 2022 (UTC)
Ви можете розпочати таке обговорення. Його результат відомий мені заздалегідь. --Good Will Hunting (обговорення) 13:25, 23 жовтня 2022 (UTC)
А коли ви кажете про "нечесну спробу досягти переваги у суперечці щодо оформлення статей", мабуть, вам також варто згадати про процитовані "добрі наміри". --Good Will Hunting (обговорення) 13:26, 23 жовтня 2022 (UTC)
Подібна манера спілкування - не конструктивна і провокує на ескалацію конфлікту користувача, у якого раніше ні з ким не було конфліктів. Думка більшої кількості користувачів була б переконливішим аргументом. Саме такий алгоритм вирішення питань у вікіпедії, коли користувачі не можуть дійти згоди. Це також дозволило б внести уточнюючі правки у настанову про оформлення, щоб в майбутньому уникнути конфліктних різночитань. --Людмилка (обговорення) 20:48, 23 жовтня 2022 (UTC)
Між іншим користувач дуже вміло маніпулює моїми висловами, приписуючи мені слова яких я не писав. Тож тепер я буду наполягати на тому, щоб адміністратори дали оцінку його вчорашнім діям, а це 4 бдезпідставні відкоти моїх правок, а потім ігнорування мого звернення на його СО. Також користувач мені приписав образливу фразу, а в себе на СО чомусь приписив мені погрозу судом. Як на мене це вже занадто. --Jphwra (обговорення) 20:56, 23 жовтня 2022 (UTC)
Якщо ви засуджуєте таку манеру спілкування іншого користувача (з чим я скоріше погоджуюся), вам варто також звернути увагу на власну, зокрема, на фрази про "нечесні спроби досягти переваги":) Сподіваюсь, це звучить досить конструктивно попри ваші регулярні претензії до моїх дій:) --Good Will Hunting (обговорення) 20:58, 23 жовтня 2022 (UTC)

 Коментар дивіться панове адміни. Даний користувач не тільки вчора відзначився з відкотами моїх правок та перенесенням нижчого розділу до вищого. Торік в нього був і отакий відкіт → ред. № 33258423, яким він зніс джерело, що додав користувач Федір Чуб. Тож гадаю варто такі попередити користувача щодо зловживання ШВ причому в усіх випадках він відкидав не вандалізм для чого власне признаний швидкій відкіт. ИМожлдиво в нього за цей період були і інші такі зловживання судячи з відповідей на СО. Дякую. --Jphwra (обговорення) 06:26, 23 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено [10] --Good Will Hunting (обговорення) 06:43, 23 жовтня 2022 (UTC)

Заблокуйте вандала

Srana noha (обговорення • внесок • noha WHOIS • noha RDNS • noha RBLs • заблокувати • блокування). --АВШ (обговорення) 20:48, 21 жовтня 2022 (UTC)

Користувач заблокований --Andriy.v (обговорення) 21:15, 21 жовтня 2022 (UTC)
Дякую. --АВШ (обговорення) 21:22, 21 жовтня 2022 (UTC)

Прошу додати до загального оголошення

Обговорення політики щодо перенаправлень --Буник (обговорення) 15:40, 20 жовтня 2022 (UTC)

Хм. Дивно, що ніхто не реагує на запит. --Salween (обговорення) 10:46, 22 жовтня 2022 (UTC)
@Goo3:, можливо ви. --Salween (обговорення) 10:49, 22 жовтня 2022 (UTC)
Та чому дивно, зараз десь 10 адмінів активні за останній місяць. YesТак Зроблено. --塩基Base 01:11, 23 жовтня 2022 (UTC)

Порушення ВП:ВВС

Прошу заблокувати IP 93.170.189.132, з якого останнім часом ведуться війни редагувань ред. № 37384509 , а також 15 жовтня в обхід ВП:ВВС створена стаття ред. № 37355036, яку було вилучено 13 жовтня ред. № 37343656 згідно з результатами обговорення. --ZERTINHO (обговорення) 11:14, 19 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено Я попередив користувача про неприпустимість ведення війн редагувань. Подивимось на наступні дії.
Щодо створення статті, попередню (вилучену) версію було створено з іншого айпі, це міг бути і інший користувач, тому блокувати цього дописувача за те, чого він міг і не знати, я не бачу сенсу. Ви можете написати йому про наявність ВВС та необхідність дотримуватись цього правила надалі. --Good Will Hunting (обговорення) 12:55, 19 жовтня 2022 (UTC)

Вандальний внесок

Прошу заблокувати користувача @Тылвичок: за вандальний внесок. У користувача три редагування і всі три вандальні --ZERTINHO (обговорення) 10:22, 19 жовтня 2022 (UTC)

Не зроблено По-перше, користувач неактивний з 8 жовтня. По-друге, друге і третє редагування зі внеску не вандальні. --Good Will Hunting (обговорення) 12:46, 19 жовтня 2022 (UTC)

Вандалізм

Обговорення користувача:Gaviskon4ik - деструктивний внесок увесь.

Запит на блокування і відкіт усього внеску.

-Всевидяче Око (обговорення) 09:03, 18 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено --Good Will Hunting (обговорення) 11:48, 18 жовтня 2022 (UTC)

91.214.137.253

Прошу обмежити редагування з цієї адреси. Регулярні переписування назв фільмів про трансфомерів. Таких номерів у назвах офіційно не було.--Віщун (обговорення) 07:00, 18 жовтня 2022 (UTC)

 IP-адреса заблокована --Good Will Hunting (обговорення) 11:50, 18 жовтня 2022 (UTC)

Користувач:Денис Коритько

прохання попередити користувача, щоб він припинив додавати цілими списками-мартирологами до статей про села. У нас енциклопедія тут наче, а не цвинтар. --Jphwra (обговорення) 17:41, 17 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено Щось це дуже схоже на внесок користувача Ярема Петрів (див. запит нижче). --Good Will Hunting (обговорення) 19:05, 17 жовтня 2022 (UTC)
щось є. мабуть варто чекюзерам перевірити ці дві обліковкі --Jphwra (обговорення) 19:28, 17 жовтня 2022 (UTC)

Оцінити

Ejensyd (обговорення · внесок)

оцінити коментар користувача до редагування ред. № 37367838 на ВП:Етикет--白猫しろ ねこОбг. 18:48, 16 жовтня 2022 (UTC)

Оцінюю: з точки зору правової пропозиція безграмотна - "воєнні" і "військовіц" злочини, - до вашого відома, - то різні поняття. Може спробуєш оцінити свою пропозицію оцінювати когось-то? --Ejensyd (обговорення) 19:00, 16 жовтня 2022 (UTC)
Коментар не дуже етичний, але з іншого боку, в ньому говориться про пропозицію, а не про її автора (тобто я читаю його скоріше як "запропонована назва не відповідає правопису"). Тобто тут є порушення етики, якщо дивитись прискіпливо, але я не бачу наміру когось образити особисто. --Good Will Hunting (обговорення) 19:11, 17 жовтня 2022 (UTC)
тому я і зазначив ВП:Е, а не ВП:НО. --白猫しろ ねこОбг. 00:27, 20 жовтня 2022 (UTC)

 Коментар я б порадив ознайомитись та почитати Тут власне доступна інформація для людей які далекі від юриспруденції і там тексту на три абзаци. З повагою до обох користувачів --Jphwra (обговорення) 19:06, 16 жовтня 2022 (UTC)

@Jphwra я це знаю, але через це обзивати іншу людину - перебір. Можна було написати некоректно, бо воєнні та військові це різні поняття --白猫しろ ねこОбг. 19:26, 16 жовтня 2022 (UTC)
Поняття - не причина. Особиста неприязнь. --Ejensyd (обговорення) 19:31, 16 жовтня 2022 (UTC)
ґрунтована на чому? --白猫しろ ねこОбг. 19:33, 16 жовтня 2022 (UTC)

Чергова образа

котрої знову не бачать адміністратори ред. № 37351028--Юрко (обговорення) 20:37, 14 жовтня 2022 (UTC)

Попередив користувача. --Andriy.v (обговорення) 20:44, 14 жовтня 2022 (UTC)
Всього-на-всього??? Через кілька принижень і пряму образу? --Юрко (обговорення) 20:46, 14 жовтня 2022 (UTC)
Так, оскільки блокувати за одиночний випадок у нас не прийнято. --Andriy.v (обговорення) 20:49, 14 жовтня 2022 (UTC)
Там не одиночний в тій темі. --Юрко (обговорення) 21:01, 14 жовтня 2022 (UTC)

Btc546478

Btc546478 (обговорення · внесок) Систематичний спам -- Q-bit array (обговорення) 06:10, 14 жовтня 2022 (UTC)

YesТак Зроблено Поки що попередив. --Good Will Hunting (обговорення) 06:48, 14 жовтня 2022 (UTC)