Обговорення користувача:Sergento/Архів 2016

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Білки най-най-най

Найсмішніше, що є таки штуки, як top-1000 proteins. Знайшла досить непоганський список по тим білкам, які більше всього шукали юзери в датабазі білків GPM The 1,000 most observed human & mouse proteins. Воно трохи застаріле, але гарне тим, що створено саме по популярності пошуку. І в файлі є посилання на всілякі бази даних — те що в таблиці називається "NCBI" відповідає параметру EntrezGene = з {{Білок}}.

Але тут питання, як не створити ті статті, що вже були створені? Хоча, я пішла дивитися їх і дійсно, дуже багато знайомих білків чи принаймні ті про які я десь колись чула, але є лише англ версії. українських немає. Ще з іншого боку, таблиця трохи дивна, наприклад там немає en:BRCA1, а цей білок можна так назвати, скандальний, бо його намагалися запатентувати в зв'язку з можливістю лікування раку молочної залози. Але поки інших подібних табличок я не знайшла, тому маємо те що маємо. --Helixitta (обг.) 16:48, 6 січня 2016 (UTC)

Ну, щодо вже існуючих — можна дивитися, чи вже є у нас за т.зв. кодом — ті, що зустрічалися мені наші статті, мали з цих кодів перенаправлення на статті (якщо вони мали інакші назви). Також можна так само дивитися через англовікі, бо однак залиті статті бажано буде прив'язати до відповідного елемента вікіданих, а для цього треба знайти уже наявну статтю в іншому розділі. Звісно, це не виключає повторів, але принаймні може скоротити їх кількість.--Sergento 17:44, 6 січня 2016 (UTC)
Давай тоді визначатися далі, як робимо. По-перше, чи ми перекладаємо ДО заливки назви цих білків, чи заливатимемо їх за кодами, а тоді вже залиті сторінки перейменовуватимуться. Особисто я був би за те, аби ДО заливки мати українські відповідники їх назв/кодів (зокрема через те сміття, яке може позалишатися при перенаправленнях уже існуючих статей).--Sergento 17:44, 6 січня 2016 (UTC)
По-друге, чи ми робимо спроби поперекладати українською ДО заливки якісь їх функції? Якщо так, то тоді я пройдуся цим списком і позбираю їх докупи, аби уже гуртом можна було їх перекладати і використовувати при заливках.--Sergento 17:44, 6 січня 2016 (UTC)
По-третє, може є ще якісь ідеї, як можна ще ДО заливки посприяти якості і інформативності залитих стабів. У мене поки ідей щодо цього нема, але якщо в кого є може — обов'язково діліться. --Sergento 17:44, 6 січня 2016 (UTC)

Стосовно нової мапи району

Мене цікавить чому в нову мапу Славутського району не включили половину сіл?--Oleksandr Tahayev (обговорення) 21:14, 12 січня 2016 (UTC)

Рубрика "Нові статті" у порталах

Sergento Доброго дня! Дякую вам за запуск бота на порталі для рубрики "Нові статті" Портал:Українська наука та поновлення його роботи на порталі Портал:Українська музика. Ви казали минулого разу, що працюєте над вирішенням проблем. Проте на низці порталів бот ще так і не був не запущений, тож прошу аналогічно запустити бота на порталах:

Також давно не оновлювалася рубрика "Нові статті" на порталах Портал:Український спорт--Yasnodark (обговорення) 13:49, 12 січня 2016 (UTC)

Sergento Вітаю ще раз!Дякую за блокування вандала, сподіваююся, що і з першим питанням колись крига скресне. Також прошу заблокувати Norther 0 за хитре та нахабне редагування статті "Список іноземних громадян, що публічно підтримали Україну під час Революції гідності чи російської агресії в Україні", разом із зменшенням пробілів як прикриття включив до списку Путіна, причому навіть я (як автор) за цим не зовсім зрозумілим та безболісним редагуванням пробілів упустив додачу ПТН до списку, та дякуюючи іншому користувачу Banditto73, згадку про ПНХ було прибрано та осад залишився.--Yasnodark (обговорення) 13:27, 13 січня 2016 (UTC)

W

Вітаю. Судячи з історії саме ви, згідно запиту, видалили мою сторінку. То було дещо передчасне рішення, коли буде вільний час поновіть її, вона їсти не просить, принаймні до весни най буде --Mr.Rivermen (обговорення) 15:17, 20 січня 2016 (UTC)

Кандидатура на чек'юзера

Привіт! Я висунув твою кандидатуру на посаду чек'юзера, бо гадаю, що ти маєш достатній досвід та технічні знання, щоб бути корисним спільноті в цьому статусі, тож прошу підтвердити згоду на сторінці вибору нового чек'юзера Арбітражним комітетом. Якщо ти маєш якісь питання щодо цієї номінації або щодо діяльності ЧЮ, буду радий відповісти (тут, на моїй сторінці обговорення або приватно). Дякую! — NickK (обг.) 15:53, 22 січня 2016 (UTC)

З огляду на сумніви щодо моєї подальшої участі у проекті, вважаю неправильним брати на себе додаткові обов'язки, особливо такі відповідальні. Тож, дякую, але може іншим разом. --Sergento 22:24, 27 січня 2016 (UTC)

Вітаю! Не факт, що з тих Гонятичів, на які ви вказали.--Бучач-Львів (обговорення) 09:18, 31 січня 2016 (UTC) Принаймні, у Honiatycze (w dokumentach dawnych Honaticze, Honatycze, Huniatycze), wieś w pow. rudeckim // Słownik geograficzny Królestwa Polskiego. — Warszawa : Druk «Wieku», 1882. — Т. III. — S. 119. (пол.) сказано, що великим земельник власником у селі була Львівська латинська капітула, а тепер польські Гонятичі належали Руліковським з 1749 року.--Бучач-Львів (обговорення) 09:22, 31 січня 2016 (UTC)

Просто змінив лінк зі старої назви на нову при перейменуванні статті. Якщо вважаєте, що це якісь не ті Гонятичі - виправте, будь ласка. --Sergento 10:27, 1 лютого 2016 (UTC)

Агенство → Агентство

Вітаю. Прошу пояснити ред.№ 17536767. Тут і тут слова «Агенство» нема. --91.245.76.76 20:29, 3 лютого 2016 (UTC)

Вітаю. Навіть думки не міг допустити, що в українській мові у місці збігу п'яти приголосних не відбувається жодного спрощення. А тут справді... Не знаю, чи Вас задовольнить таке пояснення, але іншого не маю. Відновив вилучене перенаправлення і вилучив неправильне. --Sergento 09:01, 4 лютого 2016 (UTC)
Повністю задовольняє. Я також був вражений… Але це й не дивно, бо пошук агенств* дає понад 500 статей. І ще прохання до вас перейменувати статті з агенств* у назві. Подам заявку ботам. Решту сам зроблю. --91.245.73.248 19:12, 4 лютого 2016 (UTC) PS. Поставте, будь ласка, на своїй сторінці користувача позначку, що ви - адміністратор. Зручніше буде іншим користувачам… --91.245.73.248 19:39, 4 лютого 2016 (UTC)

Рубрика "Нові статті" у порталах

Sergento Доброго дня! Щиро вдячний вам за велику проведену роботу із запуску бота для рубрики "Нові статті". Практично на всіх порталах вам вдалося усунути вади.

Проте на порталі Портал:Український спорт зміст рубрики "Нові статті" так і не оновився. А на порталі Портал:Біологія океану маю підозри, що були проблеми через відсутність відповідної категорії - тепер вона створена і мабуть наступного разу бот повинен запрацювати. Та ці 2 питання не є терміновими, проте коли наприкінці місяцю буде автооновлення - попрошу звернути на них увагу.--Yasnodark (обговорення) 13:47, 2 лютого 2016 (UTC)

В Українському спорті не було включення сторінки, на яку бот орієнтується. Додав її (якщо додаватиме її десь до сторінки нового порталу - слідкуйте, аби включення було між тегами noinclude, інакше оновлення інформації відбудеться тільки раз, поки бот не перезапише сторінку), тепер має спрацювати тут. Щодо біології океану - можливо маєте рацію. При наступному оновленні постараюся згадати прослідкувати. --Sergento 14:01, 2 лютого 2016 (UTC)
Дякую.--Yasnodark (обговорення) 14:17, 2 лютого 2016 (UTC)
Вітаю Sergento! Пробачте, що знову турбую. На порталі Портал:Біологія океану нарешті бот запрацював, як ми і передбачали. Проте сталася дивна річ при автооновленні ботом рубрики "Нові статті" на багатьох порталах:
Дуже дякую Sergento, ніби все оновлюється правильно. А взагалі, як часто повинно відбуватися оновлення, бо раніше воно було раз на місяць, а зараз набагато частіше?.--Yasnodark (обговорення) 15:17, 12 лютого 2016 (UTC)

Брошура «Редагуємо Вікіпедію»

Привіт, я відповів там у Кнайпі... Я завантажив файли сюди. Вони планують у Києві друкувати їх вже на цьому тижні. Зі світлинами ідея гарна, але це складно зробити так швидко. Нам найважливіше на цьому етапі добре вичитати текст. Найкраще, якщо це буде в одному централізованому місці — тут. Якщо маєш якісь инші побажання, які туди не вписуються, будь ласка, пиши wmua:User:ViraMotorko (WMUA). Я вже тоді остаточно просто внесу ці зміни у файл Scribus. --Юрій Булка (обговорення) 19:48, 21 лютого 2016 (UTC)

привіт. дуже дякую, що запустив ботика у Вікіцитатах. зробиш такого ж у Вікіпедії? але я б дуже була  За окремого ботика для зв'язності --アンタナナ 10:03, 23 лютого 2016 (UTC) Закоханий+

Добрий день Sergento, чи не могли б ви заблокувати 178.20.178.17 та відпатрулювати статті Рєпін Ілля Юхимовичта Не чекали (картина), де він постійно (чи купка спільників) вандалить під різними анонімними ай-пі. Цей українофоб, певно що з-за кремлівського бугра, з тих, що хочуть поставити під сумнів українськість художника, що жив, творив в Україні та був чи не найбільшим патріотом України серед художників: "Попытки охохлачить Репина не пройдут, робяткы. Даже и не думайте.", під надуманим приводом що держави України не було (Ахаха, "украинский". Ахаха, такой страны-то не было, безграмотные укропы...), щось я не бачив у статті Іван Грозний правок цього правдоруба про монгольського вассала-губернатора, адже Росія як держава з'явилася лише на початку 18ст. з подачі українця Мазепи. Цікаво з якого міста ця та інші ай-пі адреси 85.140.3.79 , 37.212.44.175--Yasnodark (обговорення) 13:53, 16 лютого 2016 (UTC)

Тепер українофоби реєструюються Mykolamarkovych . Також хочу звернути увагу на завізування Максимом Підліснюком ще більш небезпечних антиукр. правок статті Артек (табір), виконаних цим суб'єктом 16:56, 24 червня 2015‎ . Я так розумію, що він згоден з тим, що Крим не є окупованим та не належить Україні.--Yasnodark (обговорення) 13:18, 20 лютого 2016 (UTC)
Прошу утриматися від використання суб'єктивних суджень при оцінці дій і мотивів інших користувачів. Якщо хочете процитувати коментарі до правок - будь ласка. Але вживати зі свого боку подібні суб'єктивні оцінки, на мою думку, не робить честі. Принаймні тому, що уподібнює до тих, хто вживає (на нашу думку безсумнівно образливі) слова типу «охохлачивать». --Sergento 09:35, 24 лютого 2016 (UTC)

Доброго вечора. Вище, користувач, безпідставно назвавши мене українофобом висловив свою власну думку. Ви, як патрульний вікіпедії, маєте повне право на блокування користувачів, проте коли на це є вагомі підстави, а не чиясь власна позиція. Перед тим як робити будь яку правку у енциклопедії я ретельно перевіряю інформацію та користуюся авторитетними джежелами. Перевіривши англомовну вікіпедію, вікіпедію на німецькій, іспанській, французькій, польській та інших мовах, а також перевіривши джерела (енциклопедія Британіка) , я виявив що в українській вікіпедії допущена помилка і виправив її. Ілля Рєпін був народжений на території сучасної України. І як би не хотілося нам вважати його українським художником, свою освіту він отримав у Росії та більшу частину життя жив там, ідентифікуючи себе сам як російський художник українського походження.

На майбутнє такі правки повинні підлягати обговоренню, а ви просто забанили мені доступ до будь яких виправлень в укр. вікіпедії ( чого не робили з моїм профілем у англомовній чи російськомовній, при спробах виправити інформацію викривлену росіянами щодо України. В першу чергу прошу розблокувати мій основний профіль, або надати інформацію куди звернутися, у випадку такого безпідставного блокування. По друге, рекомендую до інформації на сторінках інших вікіпедій (особливо тих, які підкріплені вагомими джерелами) відноситися з більшою повагою. Дякую за розуміння та з нетерпінням чекаю відновлення доступу до мого основного профілю. Гарного вам дня. З повагою, М.М.

Щойно вирішив також перевірити інформацію про Ігора Сікорського та Миколу Гоголя. На їхніх сторінках написано американський інженер українського походження та відповідно російський прозаїк українського походження. Точно так, як у моїй правці до Рєпіна. Виглядає дуже несправедливо з вашого боку мене забанити за цю правку.

Вітаю. Ви маєте право вважати, що доступ Вам заблоковано несправедливо. Допускаю, що Ви могли потрапити під роздачу, зважаючи на те, яким тоном і в який спосіб у статтю про Рєпіна раніше вносили подібні правки (на фоні цього ваша правка виглядала як війна редагувань і саме її внесення слід (було) обговорювати на СО статті). Однак безапеляційність вашої першої правки (у статті про «Артек») схилила мене до відсутності конструктивних намірів щодо змісту і неупередженості інформації в УкрВікі. Якщо хтось інший з адміністаторів вирішить, що така моя реакція була надмірною і вирішить зняти обмеження з Вашого облікового запису - я не перешкоджатиму. За думкою інших можна звернутися, наприклад, на цю сторінку. Звертаю також Вашу увагу, що, оскільки Ви вже вище зізналися у приналежності обох облікових записів одній людині, інші дії, крім як запиту на тлумачення та оцінку моїх та Ваших дій іншими користувачами (адміністраторами) можуть бути розцінені як обхід блокування. З належними наслідками. Сподіваюся на порозуміння та швидке залагодження питання. --Sergento 09:35, 24 лютого 2016 (UTC)

Доброго дня. Сторінка, яку ви вклазали для звернення до адміністраторів, не існує. Куди саме звертатися я так і не розібрався, тільки знайшов сторінку "Запити на арбітраж". Там написано, що спочатку варто спробувати вирішити питання з тим, хто наклав блокування, а вже тоді надсилати запит на арбітраж. Очікую зняття блокування основного акаунту саме від вас, а не від інших осіб. Цей прояв розсудливості та неупередженості, як від патрульного мені був би приємним і зберіг би час на дописи іншим людям. Дякую за швидку відповідь. --Markovychmykola (обговорення) 05:31, 26 лютого 2016 (UTC)

Помилився з посиланням. Перепрошую за неуважність. Ось робоче посилання: Вікіпедія:Кнайпа (адміністрування)‎‎ --Sergento 12:21, 26 лютого 2016 (UTC)

Безпідставне вилучення файла

Файл:Аверс і реверс індійської нагороди -Падма Вібхушан-.jpg вилучено необгрунтовано. Це зовсім інше зображення ніж вказане вами. ЯГВ (обговорення) 16:18, 25 лютого 2016 (UTC)

Вітаю. Так, зображення інше. Але воно ілюструє нагороду, про яку написана стаття. Зображення, перенесене Вами з асамського розділу, у тому розділі не має опису, а тому я не маю підстав вважати, що воно опубліковане там під вільною ліцензією і хто взагалі його автор (я, звісно, не знавець тамтешнього письма, але там взагалі нічого нема. тільки категорії, що файл не має машиночитабельних ліцензійних даних). А тому наявність на Сховищі зображення з визначеним ліцензійним статусом, яке зображає предмет статті, згідно п1 умов добропорядного використання, вважаю достатньою підставою і обґрунтуванням для вилучення. --Sergento 12:32, 26 лютого 2016 (UTC)
  1. Під пунктом 1, як я розумію, ви маєте на увазі слова «Немає вільної заміни». Але вказана заміна (файл) вже до цього був і є присутній в моїй статті. Но ви не звернули увагу на слова із моєї статті (опис):

«Передбачалось, що орден можна буде носити на ленті, але пізніше таку можливість зі статуту було вилучено.» Тобто всі ілюстрації з лентою є б/у. Я хотів, щоб україномовна версія чимось відрізнялась від інших. Я запозичив фото з іншомовної вікіпедії. Це фото там не вилучили - значить вони несуть відповідальність за все. ЯГВ (обговорення) 17:31, 29 лютого 2016 (UTC)

ну, якщо наявність стрічки робить таку різницю, можна тоді взяти, наприклад, той файл що на Сховищі є і прибрати звідтам стрічку. Сама медаль (чи як воно там називається), наскільки я бачив, залишилася такою ж. Такий хід вирішив би це питання? Там Антанана спитала про цей файл, але я теж сумніваюся, що з ним там розберуться. Вони несуть відповідальність за те, що там у них лежить. А ми — за те, що у нас. --Sergento 09:13, 1 березня 2016 (UTC)
привіт. перепрошую, що втручаюся. файл було завантажено ще 2011 року, можливо користувач просто забувся навести джерела. поставила там відповіданий шаблон і написала на сторінці обговорення (на жаль, шаблони там не перекладені, тому довелося писати англійською). якщо підтвердиться, що це вільний файл, буде дуже чудово. але щось мені так це не виглядає… --アンタナナ 23:37, 29 лютого 2016 (UTC)
Не вважаю, що тутешні адміни мають робити роботу тамтешніх. Але дякую. --Sergento 09:13, 1 березня 2016 (UTC)

Пропозиція

У зв'язку з Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000) прохання оновлювати списки 1 000 і 10 000 щодня на протязі березня. З повагою, --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 07:53, 3 березня 2016 (UTC)

Так, пропозиція цілком слушна. Зараз спробую налаштувати щоденне оновлення. --Sergento 09:44, 3 березня 2016 (UTC)
Непогана думка, але не настільки принципова, приблизно оцінити стан статті можна за вагою: більше 13 кб - уже середня, більше 38 кб - велика. До речі, там не зовсім коректно відображається загальний рейтинг, у рувікі пишуть, що за стаб 1 кб дають 0,005, як за півстатті великої, а за переходи від малої до середньої і від середньої до великої - 0,0025, треба розібратися на Меті. Крім того, начебто у Топ-1000 віхи - 10 тис. і 30 тис. символів, а в Топ-10000 - 8 тис. і 16 тис. символів...-Сергій Липко (обговорення) 11:33, 3 березня 2016 (UTC)
Це дуже необхідно. Можна дивитись приріст під час акції. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 13:10, 3 березня 2016 (UTC)
Про те, що там інші віхи не знав. А де там про це написано? Мені здавалося там одна сторінка на обидва списки. --Sergento 11:36, 3 березня 2016 (UTC)
Там перед рейтингом на Меті пише.-Сергій Липко (обговорення) 12:41, 3 березня 2016 (UTC)

Блін, там справді все інше. І межі, і навіть вагові коефіцієнти (дивно, що для списку 1000 вони старими залишилися). Тому можна сказати, що статистика 10000, м'яко кажучи, нерелевантна зараз. Поміняю всі ці налаштування для цього списку, а тоді запущу хай перерахується. --Sergento 13:14, 3 березня 2016 (UTC)

Ніби вдалося вийти на числа, подібні до тих, що на Меті. --Sergento 16:50, 3 березня 2016 (UTC)

Ґпитання

Доброго дня Sergento, чи не могли б ви відпатрулювати Категорія:Лауреати премії «Г'юґо», бо дехто перейменувавши категорію залишив у ній лише одну Роулінг. І саме перейменування є не дуже логічним та й спосіб у який воно було зроблене, адже тоді у старій категорії залишається 100 імен, а під новою назвою - одне.--Yasnodark (обговорення) 13:17, 5 березня 2016 (UTC)

--Сергій Липко (обговорення) 03:46, 7 березня 2016 (UTC)

Ймовірний вандал

Доброго дня Sergento Редагування корстувача 194.48.209.232 у статті Едґар Аллан По та коментарі: (Порешал) На другом сайте ищи здесь были крутые пацаны, так-что давай иди отсюда! .--Yasnodark (обговорення) 16:03, 9 березня 2016 (UTC)

Вітаю. Рецидивів наразі не було, тому нічого вже не робив. На жаль, іноді я не маю змоги реагувати миттєво на те, що мені пишуть на СО. У подібних випадках можна писати на ВП:ЗА, там є більша ймовірність, що на запит зреагують у належні терміни. --Sergento 09:43, 11 березня 2016 (UTC)
Вітаю Sergento!Дякую за увагу. Вище згаданий та знайомий артеківець-репінець Mykolamarkovych видалив низку абзаців зі статті Чак Поланік. Я відновив та чомусь Боґан з незрозумілих причин, напевно не розібравшись, скасував моє редагування, прошу відпатрулювати . Та визначити місце у статті розділу щодо вимови прізвища.--Yasnodark (обговорення) 16:29, 11 березня 2016 (UTC)

Шановний Користувач:Yasnodark,

Я здивований вашими діями, офіційний сайт письменника чітко вказує:

The story goes that Chuck's grandparents decided to pronounce their name as a combination on their two first names, Paula and Nick.

Навіщо ви вносите у стаття інформацію без джерел, що суперечить офіційному сайту?

Боґан (обговорення) 22:50, 11 березня 2016 (UTC)

Боґан Я нічого нового не додавав, а просто відновив інформацію у статті, що була видалена Mykolamarkovych, що відомий своїми неконструктивними редагуваннями.--Yasnodark (обговорення) 16:29, 11 березня 2016 (UTC)

Та частина, що я повернув до статті, існувала у ній 9 років, можете перевірити версії розділу за 00:44, 27 січня 2007, за 20:20, 9 лютого 2016 і за 16:23, 11 березня 2016, і з цим розділом отримала свого часу статус: "Існують різні варіанти вимови прізвища «Поланік». Сам Чак в інтерв'ю The Guardian повідомив правильний: Пола-Нік (PAUL-AH-NIK, МФА[pɔːlʌnɪk]).[1] Історія цієї версії вимови походить ще з дитинства Чака. Ще дітьми він і його сестра поїхали разом з батьками до могил своїх дідуся і бабусі, з якими ніколи не зустрічалися. Потрапивши туди, діти побачили, що імена їхнього дідуся і бабусі були «Пола» і «Нік». Дітей це розсмішило, оскільки в поєднанні ці імена становили сучасну вимову їх прізвища, що до переїзду дідуся до США вимовлялося «Паланюк» (PAH-la-NYOOK).[2] Варіант написання прізвища «Паланік», поширений на теренах СНД, зумовлений помилковим перекладом у першому виданні книги Бійцівський клуб, де прізвище автора було транслітероване в такому вигляді".

Тож мені не зовсім зрозуміло, чим саме не задоволені в моїх діях. Краще подивіться на історію редагувань видаляча - прихильника російського "Артеку" та росіянина Рєпіна тощо, щоб краще зрозуміти мої дії ь по поверненню вилучених строк. Особисто до вас я нічого не маю та не бачив до цього випадку жодної неконструктивної дії.--Yasnodark (обговорення) 14:15, 12 березня 2016 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, поясніть, чому тепер Ви є її автором. Адже раніше вона авторства НіскКа (2009). Ще хотів би бачити історію статті авторства НіскКА. Дякую за увагу. --Бучач-Львів (обговорення) 20:03, 12 березня 2016 (UTC)

Тому що так влаштований рушій МедіаВікі - коли статтю перейменовують, вся історія переноситься у нову назву, а за старою назвою (якщо не перейменовувати без перенаправлення) створюється перенаправлення авторства того користувача, яке це перейменування здійснює. Вся історія редагувань обох статей зараз доступна в історії сторінки Восьма Самбірська бригада УГА. Правка (перейменування), якою Нікк був автором статті там є під датою 14:26, 12 червня 2009‎. Оскільки потім статті писалися паралельно, а історії було об'єднано, то ця правка наразі перебуває всередині. Якби замість перенаправлення не почали поверх писати статтю, то все було б ок, а так автором зараз є користувач, який започаткував сторінку раніше. @NickK:, якщо ти можеш там знайти щось, що я загубив, було б добре, якби ти про це сказав. --Sergento 10:00, 14 березня 2016 (UTC)
Ні, мені нічого додати, я пояснив рівно те саме на своїй сторінці — NickK (обг.) 10:07, 14 березня 2016 (UTC)
Ладно, додумався, що зробити, аби автором перенаправлення залишався Нікк. Дотепер це ніколи не було принципово. Чи може випадки були інакші... --Sergento 12:41, 14 березня 2016 (UTC)
Вітаю! я бачив, що Piramidion вміє об'єднувати історії. Там автор зберігався. А чому тут це неможливо.--Yasnodark (обговорення) 16:36, 2 квітня 2016 (UTC)

АП

Вітаю! Чи можете ви будь ласка пояснити чи цей файл Файл:345 вино Тамянка 2008.jpg порушує АП чи ні?--Andriy.v (обговорення) 14:08, 1 квітня 2016 (UTC)

Схиляюсь до того, що так. @Antanana:, можеш шось сказати з цього приводу?--Sergento 09:00, 4 квітня 2016 (UTC)
Дякую за відповідь. Ще одне питання: Що робити із файлами що були зроблені на початку XX століття та які мають невідомого автора?--Andriy.v (обговорення) 09:10, 4 квітня 2016 (UTC)
Якщо є адекватне джерело — швидш за все переносити на Сховище ({{PD-Ukraine}} або його аналог для іншої країни, якщо фото походить з іншої країни). Якщо джерела нема — на вилучення. --Sergento 09:38, 4 квітня 2016 (UTC)
Це стосується і таких файлів Файл:44733703Мордалевич Юліан.jpg?--Andriy.v (обговорення) 09:59, 4 квітня 2016 (UTC)
Конкретно з цим файлом можуть бути сумніви, оскільки джерело більше не функціонує. І нема інформації про те, коли людина померла (якщо померла до 51-го, то ясна річ, що фото було зроблене до того і підпадає тоді під умови PD-Ukraine). В принципі можна спробувати. А загалом так, такого роду файли я переношу на Сховище. --Sergento 10:30, 4 квітня 2016 (UTC)
Велике вам спасибі за пояснення.--Andriy.v (обговорення) 11:09, 4 квітня 2016 (UTC)

Ще одне питання і більше вас турбувати не буду: такі файли як Файл:18 Wheels of Steel - Extreme Trucker.jpg її потрібно перекладати чи можна відпатрульовувати і так?--Andriy.v (обговорення) 11:24, 4 квітня 2016 (UTC)

Та питайте, якщо є питання. Якщо "перекладати" мається на увазі назва файла - то не треба. Перейменовувати файли вважається небажаним. Якщо нема очевидних помилок в назвах, або назва не є якось беззмістовною абракадаброю, то не варто. На Сховищі є правила за яких файли перейменовуються. Я не знайшов його у нас тут, але в цілому його можна і варто дотримуватися. Конкретно щодо цього файлу (невільний), то викликає сумнів доцільність його використання у статті про графічний рушій. + до кожної статті ніби має бути ОДВ (очікується, що це заповнений параметр "Стаття" в шаблоні ОДВ). Якщо все це правильно оформлено, то тоді я б ризикнув відпатрулювати файл. (Зараз закінчую модернізацію бота, який перевіряє заповнення ОДВ, тож хотілося б, аби усі параметри були належним чином заповнені і аби в такі файли більше одного разу не лізти).--Sergento 11:51, 4 квітня 2016 (UTC)
Ні ні, я не про перейменування а про опис і КДВ які написані по російське (через бота) їх потрібно переписувати по українськи чи все таки можна залишити? Щодо оформлення КДВ то я використовую скрипт Користувач:Andriy.v/ImgsCleanUp.js що є фактично той самий скрипт що зробив користувач RLuts до якого я додав ще параметр Стаття (що не присутній в оригінальному скрипті).--Andriy.v (обговорення) 12:13, 4 квітня 2016 (UTC)
Щодо параметрів, то так. Краще використовувати українські назви параметрів. Окрім іншого, вказані російські назви нашими шаблонами не підтримуються. Особисто я за те, аби виправляти використання шаблонів, а не додавати в шаблони підтримку російської. І чудово, що дописали скрипт, мені підтримки параметру "Стаття" не вистачало :) --Sergento 14:27, 4 квітня 2016 (UTC)

перейменування файлу

Вітаю! Можете будь ласка забрати svg. з назви файла Файл:250px-14th Fina.svg.png. Дякую.--Andriy.v (обговорення) 05:47, 7 квітня 2016 (UTC)

Перейменував. --Sergento 08:28, 7 квітня 2016 (UTC)

Нові статті

Вітання! Тут сьогодні Ваш бот чомусь не зміг знайти нові статті по порталу Хімія... Спочатку подумав, що то я щось вже накоїв (бо напередодні зносив зайві підсторінки на порталі), але у темах Філософія і Геоморфологія така сама ситуація. --Олег.Н (обговорення) 18:31, 4 квітня 2016 (UTC)

Так, таке іноді чомусь трапляється. Для деяких порталів бот іноді не може виконати необхідні дії. Чому — поки не з'ясував, на жаль. --Sergento 08:30, 7 квітня 2016 (UTC)

Зараз там перенаправлення, а це вже зовсім не вірно для категорій. Дякую! --A.sav (обговорення) 16:06, 14 квітня 2016 (UTC)

Додати до списку Вікіпедій

Привіт, будь ласка, додайте до Вікіпедія:Список Вікіпедій/Власне список наступні відсутні там мови:

|- | 171 | Класична китайська | class="plainlinksneverexpand" | 古文 / 文言文 | zh-classical | class="plainlinksneverexpand" | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0

|- | 179 | Нормандська | class="plainlinksneverexpand" | Normaund | nrm | class="plainlinksneverexpand" | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0

|- | 236 | Ложбан | class="plainlinksneverexpand" | Lojban | jbo | class="plainlinksneverexpand" | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0

|- | 270 | Адигейська | class="plainlinksneverexpand" | Адыгэбзэ | ady | class="plainlinksneverexpand" | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0

Додав би сам, але не знаю особливості Вашого робота. Дякую. -- Green Zero обг 15:21, 2 квітня 2016 (UTC)

Пробачте, що втручаююся. Рік тому я переписував розділи, і в'єтнамських було два Tiếng Việt та здається Bai Việt, а зараз один. Їх об'єднали? --Yasnodark (обговорення) 16:32, 2 квітня 2016 (UTC)
Префікс мови не пам'ятаєте? -- Green Zero обг 08:07, 3 квітня 2016 (UTC)
Додав, ніби підхопило. Наразі досить просто додати ці рядки кудись у список. --Sergento 09:36, 4 квітня 2016 (UTC)
Привіт. 6 квітня робот чомусь вилучив 6 Вікіпедій.. -- Green Zero обг 15:40, 15 квітня 2016 (UTC)
Справді. Зараз подивлюся, в чому річ. --Sergento 15:48, 15 квітня 2016 (UTC)

Щодо статті ГНЛ

Де там реклама чи спам? Саб-Зиро (обг.) SubZero (обговорення) 15:03, 15 квітня 2016 (UTC)

Наполегливі спроби зробити статтю про групу в соцмережі (перший раз вилучену з описом "не відповідає критеріям значимості") я розцінюю як спробу реклами цієї групи. Якщо ви не згодні з вилученням, можете подати запит на відновлення сюди: ВП:ВВС --Sergento 15:48, 15 квітня 2016 (UTC)

Глюк статистики

Привіт!

Користувач:SergoBot/WikiStats там бот деякі рядки пропускає. Що воно таке?

  • 98 Ідо
  • 132 Гірськомарійська mrj

І ще кілька. Глянь, будь ласка! :-)--Nickispeaki (обговорення) 09:37, 21 квітня 2016 (UTC)

Це мови, даних за якими не було на попередній версії статистики, тому бот не зміг порахувати зміни. Наступного разу якщо все ок, за ними уже мають бути дані. Там виявилось було, що у нашому списку мовних розділів бракувало кілька штук, то їх додали, причому не з першого разу вдало. Зараз за цими новими розділами починає набиратися статистика. --Sergento 09:40, 21 квітня 2016 (UTC)

Вітаю, прохання й надалі оновлювати раз на тиждень.--Сергій Липко (обговорення) 15:15, 9 квітня 2016 (UTC)

Сумно, але обновилася лише половина тих сторінок. --Сергій Липко (обговорення) 08:49, 17 квітня 2016 (UTC)
Так, я бачив. топ-10000 чомусь часто збоїть. Поки не розібрався, в чому проблема. --Sergento 15:46, 17 квітня 2016 (UTC)
А можете мені якось виділити окремий список про персоналій з Топ-10000 аналогічно до q:Користувач:Friend/Вікі 1000/Люди, зберігши структуру, якщо це не складно, бо я пробував, але купу часу витратив, щоб видаляти зайвий код, тому не зберіг?..--Сергій Липко (обговорення) 21:09, 18 квітня 2016 (UTC)
Тобто? Просто список? З посиланнями на статті у Вікіцитатах? --Sergento 07:21, 19 квітня 2016 (UTC)
Ну, так, але з підрозділами, як у Вашому вікісписку Топ-10000/Персони, за можливості з нумерацією, щоб я бачив "червоні" і "сині" посилання на ці статті у Вікіцитатах.-Сергій Липко (обговорення) 13:40, 19 квітня 2016 (UTC)
Добре, зрозумів. Постараюся зробити найближчим часом. --Sergento 15:09, 19 квітня 2016 (UTC)
Побавився у Ворді і створив.--Сергій Липко (обговорення) 18:59, 27 квітня 2016 (UTC)
Ой як добре. У мене руки все чимсь не тим зайняті...--Sergento 07:18, 28 квітня 2016 (UTC)
  • До речі, загальна сторінка Топ-10000 взагалі ще цього місяця не обновлялася, а я саме її найчастіше дивився, оцінював загальну динаміку приросту рейтингу, створені/покращені статті по розділам за час від останнього оновлення, тому прохання глянути на цю проблему.-Сергій Липко (обговорення) 08:41, 28 квітня 2016 (UTC)

Вилучення сторінки соціал-демократичної платформи

Пухнастик
Добрий день!

Був би дуже вдячний, якби Ви пояснили, чому сторінка СД Платформи була вилучена.

Зі мною можна зв"язатися через фб: https://www.facebook.com/btpwr чи дайте власну сторінку у соц мережах.

Давайте зробимо вікі кращою для всіх! Btpwr (обговорення) 07:48, 5 травня 2016 (UTC)

Вітаю. Вказану сторінку було вилучено у зв'язку з тим, що у ній не було розкрито значимість організації згідно з діючими критеріями і вона справляла враження рекламної. Якщо Ви не згодні з вилученням, будь ласка подайте запит на відновлення на цій сторінці: ВП:ВВС --Sergento 07:58, 5 травня 2016 (UTC)
Кіт
Дякую за відповідь. Головна проблема в тому, що більшість джерел знаходиться у фб. Є згадування про діяльність сд (та статті учасників) у сторонніх джерелах, які не були додані у статтю.

Чи можливий варіант додатково додати джерела та редагувати статью? Цього буде достатньо для відновлення сторінки?

Поки я не маю у налаштуваннях такої можливості. Btpwr (обговорення) 08:06, 5 травня 2016 (UTC)

Відновив сторінку Вам у особистий простір: Користувач:Btpwr/Соціал-демократична Платформа. Там Ви можете доопрацювати статтю, додати необхідну інформацію, яка би показала відповідність критеріям значимості. Після того Ви можете звернутися, наприклад, до патрульних (ВП:ЗДП) для перевірки. Якщо з Вами погодяться, що вимоги дотримано, сторінку можна буде перенести назад у простір статей. Дякую за розуміння. --Sergento 08:14, 5 травня 2016 (UTC)

SOMBot, позначення ізольованими сторінок багатозначностей

Доброго здоров'я, Sergento!

SOMBot позначає ізольованими сторінки неоднозначностей (наприклад, ред.№ 18081473, ред.№ 18082492). Але ж у такому позначенні немає жодного сенсу, бо всі посилання на сторінки неоднозначностей якраз і повинні замінюватися конкретними посиланнями. Тобто, правильна сторінка неоднозначностей не матиме посилань на себе за визначенням.

Будь ласка, навчіть SOMBot'а, щоби він не ставив шаблон:ізольована стаття на сторінки неоднозначностей, і відкотіть ті зміни, в яких він це встиг зробити.

З повагою, --Olexa Riznyk (обговорення) 18:24, 12 травня 2016 (UTC)

Але на сторінку неоднозначностей можуть бути посилання зі статей-елементів неоднозначностей. Наприклад, завдяки «шаблону:ізольована стаття» я зрозумів, що зі статей-елементів неоднозначностей було посилання не на сторінку неоднозначностей і перейменував її як мало бути. --Олег (обговорення) 18:35, 12 травня 2016 (UTC)
Маєте рацію. Хоча, наче, вони не зобов'язані мати ці посилання. Втім, на своєму проханні не наполягаю. З повагою, --Olexa Riznyk (обговорення) 19:00, 12 травня 2016 (UTC)

Про ізольовані статті

Вітаю. Хотів Вас спитати як володаря відповідного боту, а якщо посилання на ізольовану статтю, яку визнав Ваш бот, є на сторінці багатозначності - це теж вважається ізольованою статтею? Зокрема, Лопе де Вега: Розпусник і спокусник і Лопе де Вега (значення). Просто хотілось би знати для власного розуміння. І як зробив посилання на іншій сторінці не треба знімати відповідний шаблон на сторінці вже неізольованої статті? З повагою, --АВШ (обговорення) 20:04, 12 травня 2016 (UTC)

Згідно з усталеною традицією, за якою починає ось працювати третє покоління ботів :) (Вікіпедія:Статті-сироти) посилання зі сторінок-неоднозначностей, хронологічних списків та службових списків не враховуються як посилання. В той же час самі ці неоднозначності та ін. можуть бути ізольованими, якщо на них нема посилань. Шаблон ви можете зняти, якщо вважаєте, що стаття вже має посилання на себе. Якщо бот при повторному проходженні з цим погодиться, то так і залишиться, якщо ні - поверне. Якщо ви залишите шаблон у статті, на яку зробили посилання і бот наступного разу розпізнає її як неізольовану - він прибере шаблон сам. Поки бот проходить статтями перший раз і оскільки їх там назбиралося чимало, це займе кілька днів. Після того перевірку планується запустити на регулярній основі. --Sergento 20:30, 12 травня 2016 (UTC)
Вдячний за пояснення. --АВШ (обговорення) 21:25, 12 травня 2016 (UTC)
То тут я зробив все правильно? Бо вже є посилання на одну сторінку. --Jphwra (обговорення) 20:38, 12 травня 2016 (UTC)
Ніби все правильно. --Sergento 21:26, 12 травня 2016 (UTC)

Згущені вершки

Згущені вершки
За написання бота, завдяки якому проект Зв'язність нарешті ожив — NickK (обг.) 18:05, 13 травня 2016 (UTC)
ой, дякую :) сподіваюся, що питання з дизамбігами скоро вирішиться і настане всезагальне щастя :) --Sergento 19:49, 13 травня 2016 (UTC)

API change will break your bot

Hello, Sergento.

I apologize for writing in English. I noticed that SergoBot has been using http:// to access the API, rather than https:// This is going to break soon, because of changes to the API. You can find more information in this e-mail message. If you need help updating your code to use https:// , then you might be able to find some help at w:en:Wikipedia:Bot owners' noticeboard or on the mailing list. Good luck, Whatamidoing (WMF) (обговорення) 23:45, 19 травня 2016 (UTC)

Thanks you for the notification. --Sergento 11:19, 20 травня 2016 (UTC)
Вав, мої через це ламались двічі, але ще едак півтора і рік тому. Ну тобто я думав що так вже не можливо працювати. Цікаво. --ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 13:02, 20 травня 2016 (UTC)
Я не зміг на Лабс працювати через https, бо там у моно якісь галімі приколи із цим. Але оскільки забив на Лабс, тре повернути по-людськи шоб було :) --Sergento 13:49, 20 травня 2016 (UTC)

Вітаю. Поясніть будь ласка, чому Ви вилучили цей вільний файл з формулюванням замінено вільним із Вікісховища.--Leonst (обговорення) 20:34, 20 травня 2016 (UTC)

Виправив. --Sergento 10:24, 21 травня 2016 (UTC)

дякую!

за ботика для (не)ізольованості :) アンタナナ 23:16, 17 червня 2016 (UTC)

Тут теж проблеми. Прапор Камеруну з 1961 до 1975 був отакий. Він має відображатися і в статті, що є в заголовку даної секції. Ви тут з Іраном та Монголією розібралися, не розберетесь ще з Камеруном?--Unikalinho (обговорення) 16:07, 1 липня 2016 (UTC)

Подивився, там дещо складніше, з тими двома прапорами простіше було. Тут же мова йде про те, що катка, яка використовується у статтях про країни на Олімпійських іграх, не підтримує окемий параметр «рік», відтак ні за чим обиратии правильний прапор. Більше того, наскільки я зрозумів, у тих картках використовуються шаблони типу Шаблон:КраїнаОІ_прапор_КОДКРАЇНИ які просто підставляють перший-ліпший прапор (принаймні, для Камеруну це справді так {{КраїнаОІ прапор CMR}}). Може знаєте, чи є сенс у окремих шаблонах для прапорів країн на Олімпійських іграх? Бо я не надто в темі. Якщо треба, то там тоді треба буде пододавати всюди підтримку перемикання прапора за роком, якщо ні – ... переписати все на використання звичаних шаблонів «Прапор». Та сама історія буде потім і з Монголією і Іраном, зараз просто немає статей про них за ті роки, де прапор вони мали не такий як зараз. --Sergento 17:01, 1 липня 2016 (UTC)

Даремно Ви вилучили шаблон про прапор, який поки що не використовується. Потенційно статті для цього шаблона вже є. Наприклад, Чемпіонат Франції з футболу 1963—1964, де камерунець є в списку бомбардирів. Окрім того, збірна Камеруну брала участь у відборі до Чемпіонату світу з футболу 1974 і раніших. Колись може з'являться статті про гравців, які виступали за збірну Камеруну, і там треба буде використовувати шаблон {{Матчі за збірну}}, де якраз отакі шаблони (такого вигляду) надзвичайно цінні. Тому прошу відновити шаблон -- інакше рано чи пізно будуть проблеми з коректним прапором--Unikalinho (обговорення) 15:48, 2 липня 2016 (UTC)

Я переніс той прапор до шаблону {{Прапор CMR}}. Аби отримати інший прапор – туди просто треба передати параметром потрібний рік. Наприклад, {{Прапор CMR|1964}} дасть потрібний прапор: Flag of Cameroon (1961-1975).svg. Я схиляюся до того, що було би краще використовувати один шаблон всюди, а не робити окремі шаблони під різні прапори. Може ви пристанете на таке використання, чи наполягаєте на відновленні? --Sergento 17:04, 2 липня 2016 (UTC)
Наполягаю. Ще раз повторюю: є такі ситуації, коли Ваша схема не спрацює. Шаблон:Матчі за збірну -- тут для історичних прапорів можна використати тільки отакі шаблони, як той, що Ви вилучили. Ось приклад (там відкрийте код підрозділу "Статистика" -- зрозумієте, як воно працює і що Вашим {{Прапор HUN|1924}} правильного прапора не зробиш)--Unikalinho (обговорення) 19:37, 2 липня 2016 (UTC)
Я не зрозумів, чому не спрацює і чому не можна зробити так, аби не робити багато різних шаблонів. Але можливо вам видніше. Відновив. --Sergento 20:00, 2 липня 2016 (UTC)
Тому що в тому шаблоні Шаблон:Матчі за збірну є чітко визначена к-сть параметрів (14, здається). Один з них відведений під прапор, але там уже автоматично прописано слово "прапорець", і залишається лише вписати код країни. Якщо там поставити CMR|1964, то оте "1964" буде розцінено як додатковий (або зайвий) параметр! І розвалиться весь шаблон, і, відповідно, весь рядок. Саме для цього я й створив отакі шаблони, які дозволяють писати роки без отієї вертикальної риски. І саме ті шаблони будуть використовуватись під статті, які, можливо, писатиме хтось інший. Тому не переймайтесь тим, що вони поки що не використовуються. Дякую за відновлення Камеруну--Unikalinho (обговорення) 19:06, 3 липня 2016 (UTC)

Прохання про перевірку

Шановний! Коли буде нагода: перевірте будь-ласка статтю "Сандулесу Лілія", куди я вніс ряд доповнень. З повагою, --Користувач:194.44.11.134 12:45, 17 серпня 2016 (UTC)

Арбітражний комітет

Привіт. Вашу кандидатуру висунуто на статус арбітра української Вікіпедії. Будь ласка, якщо Ви не проти й маєте можливість виконувати обов'язки арбітра, підтвердьте згоду на сторінці Вікіпедія:Вибори арбітрів/2016/Кандидати для подальшої участі в обговоренні та голосуванні. Дякую!--Piramidion 14:20, 23 серпня 2016 (UTC)

Саме від Вас залежить, яким буде Арбітражний комітет. З повагою, --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 06:17, 7 вересня 2016 (UTC)

Ймовірний вандал

Sergento прошу припинити неадкватні дії, заблокувавши Користувача Pr0y, що масово і неаргументовано номінує на вилучення статті значного розміру, що мають низку інтервікі, що доводить їх значимість (напевно виключно через нецікавість цієї теми йому особисто), як, наприклад, ця. А також переносить матеріал з інших статей у свої новостворені без узгодження з авторами зменшених статей, як у випадку з ‎Під куполом (телесеріал) та Список епізодів телесеріалу «Під куполом», добропорядність подібних дій викликає великі сумніви.--Yasnodark (обговорення) 12:48, 10 вересня 2016 (UTC)

Карта

Добрий день! Не плануєте, часом, ще створювати отакі карти? Бо для Жмеринського району не знайшов ніякої ні у Вікіпедії, ні у Вікісховищі. — Шиманський હાય! 10:41, 22 жовтня 2016 (UTC)

Вітаю, створював карти навесні, до масового перейменування НП. Коли зрозумів, що скоро вони стануть неактуальними, вирішив поставити на паузу роботу. Поки не продовжував. Забирає багато часу замінювати старі карти на нові, тому поки не думав про те, щоб їх робити далі. З повагою, --Sergento 10:37, 14 листопада 2016 (UTC)

Бот

Глянте, щось він не відпрацьовує. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 08:33, 14 листопада 2016 (UTC)

Котрого саме з них маєте на увазі? У мене є штук 6 різних скриптів, які іноді мають щось робити. З повагою, --Sergento 10:38, 14 листопада 2016 (UTC)
Список 10 000. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 10:39, 14 листопада 2016 (UTC)
Справді. Іноді в деяких місцях (на Вікіданих, на Меті, у якійсь із вікі) вносять «покращення» в сторінки, які виводять з ладу скрипти :) Подивлюся обов'язково, що там цього разу і виправлю. --Sergento 14:27, 14 листопада 2016 (UTC)

Оцінка тренінгу з вирішення конфліктів

Шановні колеги!

Зараз я оцінюю вплив першого року програми Розвитку спроможностей спільноти, і в тому числі — тренінгу з вирішення конфліктів, який я робив разом з українською спільнотою. Один з компонентів оцінки — широка думка спільноти щодо тренінгу, включно з думкою тих, хто не відвідував основний (дводенний, у травні 2016) чи скорочений (3-годинний, на Вікіконференції у вересні 2016) тренінг.

Щоб допомогти з оцінкою, будь ласка, пройдіть це опитування і повідомте ФВМ свої міркування. Заздалегідь дякую за ваш час! Asaf (WMF) (обговорення) 21:53, 16 листопада 2016 (UTC)

(Я нагадую усім, хто висловлював бажання і брав участь) -- Ата (обг.) 13:44, 22 листопада 2016 (UTC)

Ґ-диверсія

Доброго дня, вікікориснику Sergento/Архів 2016!

Вибачаюсь за те, що відриваю від ваших справ. Прошу звернути вашу увагу на діяльність цього користувача. Може Ви стикались з нею й раніше, можливо навіть спотикались об таке. Я не прибічник тотальної бездумної заміни г на ґ, особливо в усталених термінах і назвах, але таку підривну діяльність, що не додає статтям жодної нової корисної інформації, яка тільки шкодить розвиткові проекту, не можна попускати. Така конфліктна й беззмістовна діяльність не повинна залишатись непоміченою. Залишите свій голос, можливо репліку — він не залишиться непоміченим. Наперед дякую!

З повагою до вашого внеску.--Dim Grits 12:17, 23 листопада 2016 (UTC)

Запитання

Вітаю! Скажіть, чи коректно вчинив ваш бот, «влізши» на незавершену сторінку Глобальна школа THINK, попри те, що там стоїть шаблон «в роботі»? Дякую, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 19:03, 16 грудня 2016 (UTC)

Астероїди

Доброго дня. Чи можна залити ботом кілька десятків астероїдів, які я додав у таблиці на сторінці Користувач:SergoBot/Астероїди? --Jarozwj (обговорення) 11:49, 17 грудня 2016 (UTC)

Подяка

Доброго дня. Дякую вам за те що ваш бот робить мою улюблену вікі статистику SergoBot/WikiStats. Надзвичайно цікава і корисна статистика.--Сергій1992 (обговорення) 17:09, 19 грудня 2016 (UTC)

  1. ""It's Paula-nick"". Guardian Unlimited. 2004-03-24.
  2. "Frequently Asked Questions About Chuck Palahniuk". Chuckpalahniuk.net. Retrieved 2006-06-01.