Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Архів 122

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Збочинець

Пачлач (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Vlad398 (обговорення) 19:42, 17 травня 2021 (UTC)

Порушення ВП:НО і ВП:Е

ред. № 31680963 розглядаю як грубе порушення ВП:НО і ВП:Е. Прошу прогресивно, з урахуванням попередніх блокувань, заблокувати автора --Perohanych (обговорення) 18:59, 16 травня 2021 (UTC)

Користувач обговорює структуру статті з посиланням на правило. Що саме Ви сприйняли як порушення ВП:НО? --Brunei (обговорення) 19:04, 16 травня 2021 (UTC)
Означення зібраних фактів як «понасмикуваних». --Perohanych (обговорення) 19:13, 16 травня 2021 (UTC)

piznajko влаштовує ВР, порушує та пересмикує правила й рекомендації, звинувачує мене у порушенні правил та здійснює щодо мене порушення ВП:Е

Привіт! В міру незакінченого попереднього обговорення по даному користувачі та його дій щодо мене та сторінках sweet.tv та Picturebox films, та повторенні недоцільних дій користувачем Piznajko, повторно та коротко подам ще раз запит, спробую описати все максимально чітко й зрозуміло.

  • У запиті [[[Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Архів 120#sweet.tv|1]]] я пояснював про те що даний користувач постійно здійснює ОД. Також якщо ви зауважите історію редагувань на сторінці sweet.tv, даний користувач постійно скасовував мої редагування і кожен раз перебивав їх своїми, не даючи мені внести будь-які власні що могли просто естетично а не інформаційно не збігалися із баченням даного користувача. Очевидно забуваючи що Вікіпедія ВП:НЕБЛОГ, і що статті пишуться у тісній взаємодії користувачів. Мінімального компромісу вже не говорячи за консенсус користувач разом зі мною шукати не хоче. Як підтвердження можете заглянути в обговорення sweet.tv й переконатися що на кожне моє прохання пошуку спільного компромісу мені відповідали не задовільно, а інколи з легким відчуттям неприязні в свою сторону.
  • Даний користувач мене звинувачує у відбілюванні статті, але радше все навпаки, даний користувач постійно закидує щось про зв'язок з Росією, і навіть викривлює факти щоб могти "легально" вмістити текст про співпрацю з Росією. Наприклад ось: [2] користувач перейменував сторінку пов'язавши її назву з Росією (якщо трішки розібрати можна побачити що він, переписав сторінку з компанії на малий її підрозділ в росії і вийшло що він замінив інформацію яка бла пов'язана з компанією, на інформацію лише по підрозділу в росії) а згодом вставляє текст[3] що світ тв співпрацює саме з PictureBox Films RUSSIA хоча такої організації не існує взагалі, існує підрозділ в Росії який не має відповідної назви а працює за загальним найменуванням всієї компанії. Таким чином користувач пересмикує на лише факти а й правила самої Вікіпедії, та навіть не соромиться звинувачувати мене у діях яких я не робив.
  • Ось ще наприклад 4 Я перекопав купу інформації де виправив дати, кількості різноманітні, вставив уточнення та виправив малі помилки, перемістив текс у відповідні розділи, видалив інформацію про інший сервіс яка була реально недоцільна, і видалив з преамбули великий шмат тексту який 1 в 1 повторювався в тілі сторінки. Це перевірив користувач Goo3, очевидно йому ве підійшло адже додаткових редагувань він не здійснив. Але згодом прийшов користувач piznajko, здійснив відкіт та сказав в коментарі наступне "Scatsashes ви знову порушуєте ВП:НТЗ вилучаючи інформацію яка не подобається керівництву Sweet.tv (я вже вам говорив на СО, що те що з травня 2021 року Sweet.tv припинило співпрацю з Амедіатека не означає що те що тепер слід повністю вилучити всі згадки зі статті про співпрацю з Амедіатека у 2018-2021 рр). Окремо зазначу що ви також не поважаєте роботу інших: ви вилучили всі оновлення останніх днів (https://sweet.tv/news/214-sweettv-dublyuvav-kriminalne-ctivo-ukrayinskoyu тощо)". Мушу захиститися, і сказати що мною того що він написав не було зроблено. Тобто своїми словами він ціленаправлено засипає мене наклепами, що мене неабияк дісталє та засмучує, я свою позицію щодо його слів показав тут 5.
  • Трішки раніше 27 квітня він аналогічно закинув в коментарі відкоту на мене наклеп сказавши: "Scatsashes див. мій коментар на СО. Зокрема прошу ознайоитися з ВП:Зваженість та ВП:Стиль/Вступ які допоможуть вам зрозуміти чому вступ є певним "повтором" головних тез у основному тілі статті." тут слід зауважити що нічого на СО він не написав, та сам порушив правила у яких звинуватив мене, і про це я теж написав йому 6 на що я не отримав жодної конструктивної відповіді, лише якусь недопогрозу 7.
  • Мої редагування перевіряв користувач Goo3, з моїм баченням погоджувався В.Галушко, який теж писав piznajko на СО sweet.tv та виправляв редагування piznajko на самій сторінці sweet.tv. Але сам користувач вперто ігнорує всі слова сказані в його сторону. Я правда ні разу не помітив щоб він погодився принаймні з якимось одним рішенням прийнятим стосовно його дій.
    • Я не одноразово стикаюся з тим що даний користувач перекривлює змісти моїх редагувань, та показує мене з негарної сторони. Мене це відверто ображає, та дратує (зрозумійте мене правильно мені в очі говорять що все те що я роблю не правильно, а правильно тільки так як "я" скажу). також він постійно прикривається правилами вікіпедії, але якщо дійсно заглянути в його редагування де він це говорить, дуже часто виходить саме навпаки, таке відчуття ніби він спеціально так робить.
Я не дуже розумію мотиви користувача piznajko, але особисто я лише нарахував порушення рекомендацій ВП:НЕБЛОГ, ВП:Зваженість та ВП:Стиль/Вступ , порушення щодо мене ВП:Е, та як мені здається ВП:НТЗ на сторінках sweet.tv та Picturebox films. Цей список не є відображенням істини, я сам можу помилятися, але він не є і вичерпним, я не можу дослідити повною мірою скільки правил він порушив або ні.

Я не знаю які міри можна використати стосовно даного користувача, але мені правду дуже не приємно як цей користувач поводить себе стосовно мене, і як він намагається мене показати іншим користувачам, а те що він постійно під себе тлумачить мої редагування і правила Вікіпедії то мене це відверто вибішує.--Scatsashes (обговорення) 11:20, 16 травня 2021 (UTC)

  • Користувач piznajko знову усердно та вперто взявся за своє на сторінках sweet.tv та Picturebox films. Знову маніпулює правилами та тлумачить мої редагування так як зручно йому, і знову виставляє мене негідником, який видаляє інформацію з АД (це не так, я йому в же не вперше пояснюю що я оптимізую текст згідно ВП:Зваженість та ВП:Стиль/Вступ, але він мене звинувачує у відбілюванні сторінки). Даний користувач називає відбілюванням сторінки те що я видаляю абсолютно ідентичну інформацію з преамбули яка вже є в тілі. Він подає величезні блоки з тіла в преамбулу, і добавляє інформацію про договори інших компаній саме в цю.
Також вперто називає один російський відділ компанії Picturebox films усією компанією. І почав тотальне зросійщення сторінки. Спочатку перейменував її у назву яку вона ніколи не мала Picturebox Russia, а потім почав вкидувати редагування лише про якісь не зрозумілі зв'язки з росією і пише наче доступ до контенту канали дають лише ІР з росії (це також не вірно, я перевіряв з пк і з телефону, весь контент є). Чому він викривлює дані мені невідомо, але після роботи на Picturebox films і почав теж саме робити й на sweet.tv. --Scatsashes (обговорення) 10:17, 17 травня 2021 (UTC)
Щодо наших дій із Piznajko, потрібно дійти вже якоїсь згоди, мені не хочеться і не приємно були учасником ВР, та читати наклепи в свою сторону. Треба прийняти рішення можливо я десь помилився, але за словами самого Piznajko я все роблю невірно. Моє бачення сторінки є таким, яке бачення сторінки від Piznajko мені не відомо бо він це не бажає обговорити.
Запрошую до обговорення вас @AlexKozur, Piramidion, Юрко Градовський, Goo3 та Andriy.v:

+1

Хоклач (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Vlad398 (обговорення) 19:35, 15 травня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Submajstro (обговорення) 19:38, 15 травня 2021 (UTC)
Ще Зоклач (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Vlad398 (обговорення) 19:40, 15 травня 2021 (UTC)
YesТак Зроблено --Mykola Обг 19:47, 15 травня 2021 (UTC)
@Submajstro: і @Mykola7: Дякую Дякую --Vlad398 (обговорення) 15:37, 16 травня 2021 (UTC)

Черговий так собі

Гомлач (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування). --АВШ (обговорення) 18:41, 15 травня 2021 (UTC)

Заблокований, редагування приховані. --Yukh68 (обговорення) 18:48, 15 травня 2021 (UTC)
Дякую. --АВШ (обговорення) 18:53, 15 травня 2021 (UTC)

Блокування користувачів

Прохання здійснити блокування користувачів, імена яких порушують ВП:ІК.
Icsmarket (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Estet IChU (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
VimalPPCE (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
FC Kolos Kovalivka (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
AgeOmgncy (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Культура Херсона (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Ukrarm2020 (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)--reNVoy (обговорення) 15:24, 15 травня 2021 (UTC)

@Mykola7:, прохання ще з цими розібратись:

Екодім (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Science and metrics (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Ансамбь "Соколята" (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Царство Шута (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
ім'я приховано (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Yavir2000 (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Ukrruh (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Daria COLLAR (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
Violapharm (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)
САП філії СЮТ (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати)--reNVoy (обговорення) 20:45, 15 травня 2021 (UTC)

@Andriy.v:, дякую. Ще один є Saeezmi (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати).--reNVoy (обговорення) 21:57, 15 травня 2021 (UTC)
Renvoy А з САП філії СЮТ що не так?--Анатолій (обг.) 22:17, 15 травня 2021 (UTC)
Ahonc назва організації: Станція юних техніків.--reNVoy (обговорення) 22:23, 15 травня 2021 (UTC)
Renvoy Це не організація, а установа. Таких станцій багато. Він же не якусь конкретну рекламує, а загалом абстрактну станцію.--Анатолій (обг.) 22:25, 15 травня 2021 (UTC)

Оцінити вилучення вмісту на СО

Прошу оцінити дії із вилучення вмісту СО статті паном Вакуленко-К. Володимир, враховуючи той факт, що особа, про яку йдеться у статті і дописувач Вікіпедії, який таке вилучення зробив, - одна й та сама особа, а отже є питання щодо відповідності цих дій правилами ВП:Автобіографії та ВП:КОІ. Крім того, його експресивна реакція вже призвела, на жаль, до блокування. Дякую. --Kharkivian (обг.) 21:36, 14 травня 2021 (UTC)

  1. Чесно? Мені смішно! (образа вилучена). Нагадаю, що до сварок у мене було бл. 5000 редагувань, наповнені повністю бл. 100 самостійних статей, 11 з яких мають статус добрих. До (персональний випад приховано) я був патрульним і вікіпедистом. А тепер я редагую тільки свою сторінку. Я ж не винен, що роблю успіхи і далі, без вас. Можеш блокувати щонайменше на півроку. Я раніше нічого і не доповнюватиму. Тому то на жаль, для вас, а для мене джерела повносив на свої книги, тепер їх не маєте права згідно правил вікіпедії видаляти. Інше... Ну що ж, ви її ріжете безкінечно навіть після того, як її правила адміністрація? Історію передивіться. В мене шаблони не вибувають ось вже 3 роки як, минулий був на знищення. Тому я рекламу роблю не з Вікіпедії, а з інших ресурсів. Тому удачі! Я звик, що в нашій країні (персональний випад приховано). ПС. Ось тому у вас і вандалів забагато стало, молодці! Яка робота, такі й "читачі" --Вакуленко-К. Володимир (обговорення) 07:45, 15 травня 2021 (UTC)

Вандалізм Yokkki

У статті Барбул Павло Олексійович вже другий день йдуть неконструктивні правки від Yokkki (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) з метою вилучення деякої інформації, яка, схоже, не дуже приємна пану Барбулу. Зважаючи на це прошу прийняти адміністративний захід: як мінімум попередити, як максимум - обмежити право редагування статті для цього користувача, оскільки в цьому випадку, зважаючи на внесок. що пов'язаний зі спробою "виправити " цю статтю, ВП:ПДН не працює. Дякую. --Kharkivian (обг.) 20:54, 14 травня 2021 (UTC)

Оцінити

Прохання адміністраторів оцінити коментар ред. № 31666970 на дотримання етикету--Gouseru Обг. 16:13, 14 травня 2021 (UTC)

Тут і оцінки адміністраторів не потрібно. Можна хіба порадити Yasnodark заспокоїтися і попити чайку. Ми ж тут всі люди. Всяке буває.--Кучер Олексій (обговорення) 16:19, 14 травня 2021 (UTC)

Нецензурна лексика

Пахлач (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) матюкаєється на моїй СО --Vlad398 (обговорення) 10:05, 14 травня 2021 (UTC)

Вилучити

Прошу вилучити сторінку .css з особистого простору, яку було створено давно з метою поексперементувати. --  Gzhegozh обг. 21:16, 12 травня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Mykola Обг 21:25, 12 травня 2021 (UTC)
Дякую. --  Gzhegozh обг. 21:26, 12 травня 2021 (UTC)
@Mykola7: Знайшов ще сторінки, прошу їх також вилучити. Дякую! --  Gzhegozh обг. 08:23, 13 травня 2021 (UTC)
YesТак Зроблено. Прошу! --Mykola Обг 08:27, 13 травня 2021 (UTC)

Порушення ВП:Е та ВП:НО

Схоже Ваш колега забув де знаходиться і переплутав Вікіпедію з Дискордом. Прошу оцінити його коментар до редагування ред. № 31645763 на порушення ВП:Е та ВП:НО. Зокрема, репліка «тут немає з ким говорити» розуміється як звинувачення в якійсь неповноцінності чи обмеженості. Чи хоча б приховайте ту безграмотність. Чи так адмінам спілкуватися з іншими користувачами вже припустимо?--Кучер Олексій (обговорення) 18:47, 12 травня 2021 (UTC)

як дописувач і як колега скажу, @Mykola7: будь-ласка не порушуйте етикет, ми всі тут люди. Випийте чайку, відьпочиньте трошки =(^_^)= --Gouseru Обг. 22:11, 12 травня 2021 (UTC)

Дивний внесок

Прошу звернути увагу на внесок користувача Ярифей (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування), який активно редагує історичну тематику. У нього половина правок ніби корисна - доповнення і виправлення а друга половина якась сумнівна - або внесення інформації на грані ОД, або власне ОД, або переставляння акцентів на якусь незрозумілу версію.

Також вкотре прошу зробити щось з NOSFERATU (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування), і зокрема прибрати його ОД із статті Король Русі яка вже стала черговим "шедевром" укрвікі. --August (обговорення) 18:34, 12 травня 2021 (UTC)

А що саме вам не подобається?--NOSFERATU (обговорення) 20:06, 12 травня 2021 (UTC)

Я вже тобі це писав неодноразово, писати ще раз сенсу не бачу. --August (обговорення) 20:57, 12 травня 2021 (UTC)
  • На користувача NOSFERATU накладено обмеження редагування сторінки Король Русі. Якщо є ще якісь сторінки, щодо яких було обговорення, є консенсус спільноти щодо некоректності дій користувача, і незважаючи на це відбувається повернення неконсенсусної версії, то наводьте їх сюди для аналогічних мір. Щодо користувача Ярифей, я теж звернув увагу на його редагування і хотів звернутись до вас чи до когось ще з істориків, щоб їх переглянули. Вони виглядають з одного боку надто сміливими, а з іншого не до кінця зрозумілими. --yakudza 23:19, 12 травня 2021 (UTC)
    @Yakudza:
    Філіп, герцог Единбурзький - додавання непідтвердженого факту, війна редагувань.
    Ядвіга Анжуйська - війна редагувань, додавання ОД без джерел, зміна імені (за що отримував ПО, але щодо перейменувань)
    Станіслав Ревера Потоцький - війна редагувань, вилучення уточнення підтвердженого в джерелах, у коментарі загальні фрази, що схоже на ОД
    Кароль I - додавання родоводів, десь про це говорилося може знає про це @Augustus-ua:. п.с.: родоводи, що додані користувачем без джерел, тобто ОД (не одна стаття)
    Андрій II - війна редагувань, зміна імені (Даниїли)
    Це лише поверхневий аналіз діяльності за 15 днів.--Gouseru Обг. 23:31, 12 травня 2021 (UTC)
  • Додав, але якщо список такий великий, то треба обговорення у адмінкнайпі розпочинати. --yakudza 23:51, 12 травня 2021 (UTC)
    Якщо я не помиляюся, то вже було. І не одне. --Gouseru Обг. 00:52, 13 травня 2021 (UTC)
  • @NOSFERATU:, вам лише обмежено доступ до редагування кількох статей, натомість редагування сторінок обговорення не заборонене. Ви можете відстоювати свою точку зору на них. Я скільки пам'ятаю, нарікання на ваші редагування були завжди, після певних обговорень та накладення певних обмежень, вони припинялись, але зараз все повторилось. Якщо є певні теми, в яких спільнота прийшла до консенсусу, то не варто самостійно пробувати його змінити. Саме тому були використані ці обмеження. --yakudza 12:48, 13 травня 2021 (UTC)

Я попередив Яртфея на його СО, бо усі його правки ну вельми сумнівні, там і ненейтральна інформація, і ОД, і просування своїх ідей. Тому попрошу щоб хтось з адмінів теж слідкував за ним, а може його й варто вже заблокувати, бо корисного внеску в нього мінімум. --August (обговорення) 07:47, 19 травня 2021 (UTC)

Загальне оголошення

Запит щодо старого облікового запису

Я хотів би перейменувати старий обліковий запис та приховати правку із вандалізмом. Знаю, що для перейменування є спеціальна сторінка, але, наскільки я бачу, там запити подаються від поточного аккаунту, а у мене вже немає доступу до старого. У російській Вікіпедії є сторінка перевірки учасників, що це саме мій обліковий запис, можу надати посилання. Обліковий запис за посиланням на мою давню вандальну правку. Нове ім'я не важливе, аккаунт використовуватись більше не буде.--Гетман (обговорення) 15:27, 12 травня 2021 (UTC)

Правку приховано, другий запит адміністратори виконати не мають можливості, вам треба звернутись на ВП:ПК. --yakudza 23:46, 12 травня 2021 (UTC)

Open proxy

45.228.209.122 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --Досвітній морок (обговорення) 22:04, 11 травня 2021 (UTC)

Дякую! --Досвітній морок (обговорення) 01:11, 12 травня 2021 (UTC)

Копівіо від Охтирський Гусар

Я спочатку не вчитувався у внесок користувача Охтирський Гусар, але помітив, що майже весь зміст статей про українські катери він дослівно перекладає з цього сайту. Помічав, що статті створені в різні дні - це копівіо. Що робити в такому разі? Перевіряти і вилучати весь його внесок? Це зрозуміло. Але чи не варто ставити обмеження користувачу? Крім того, щоби це не вважалося переслідуванням новачка я про проблему відразу сигналізую спільноті. Прошу дати оцінку дій користувача. --Kharkivian (обг.) 20:00, 11 травня 2021 (UTC)

Заблокувати

Технічна реалізація підсумку обговорення

Щоб до мене не було претензій, прошу повернути статті попередню назву Літні Олімпійські ігри 2020, на яку є АД, на відміну від цієї. І хто любить вилучати всі коментарі вічно заблокованих, то в цьому обговоренні можете вилучити коментар київстарівського аноніма.--Кучер Олексій (обговорення) 13:24, 11 травня 2021 (UTC)

Звернути увагу

користувача Pigmaliones на необхідність дотримання вимог правил та настанов вікіпедії. Див. редагування та обговорення Чесно та Думанська Віта Петрівна. За можливости - привести статті до прийнятного вигляду.--Юрко (обговорення) 10:13, 11 травня 2021 (UTC)

Заблокувати

Порушення ВП:Е та ВП:НО

Порушення ВП:Е та ВП:НО від 85.185.161.150 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування). Внесок вилучити та заблокувати скоріше за все за обхід блокування. --GPV (обговорення) 17:57, 8 червня 2021 (UTC)

Дивні дії користувача Acagastya

дії Максима Огородника

Дописувач Максим Огородник повідновлював як редиректи раніше вилучені паном Submajstro статті про вулиці Чорткова (напр., постійна версія № 32556711. Раніше подібне він зробив з місцевостями Шманьківців, статті про які також були вилучені (напр., постійна версія № 32541355). Вважаю, що питання доцільності створення з вилучених сторінок перенаправлень варто обговорити окремо, а поки прошу вилучити ці сторінки як зайві і недоцільні перенаправлення, а також користувач має бути попереджений про неприпустимість подібних дій в обхід обговорень у Вікіпедії. --Kharkivian (обг.) 17:13, 7 червня 2021 (UTC)

Дії користувача Максим Огородник повністю відповідають правилам ВП:П. Правила допускають і навіть рекомендують створення таких перенаправлень і не суперечать діям Submajstro, він вилучав ці статті, як такі, що не мають самостійної значимості. --yakudza 17:35, 7 червня 2021 (UTC)
Ніякі правила не забороняють створювати статті без відновлення, якщо стаття пишеться заново. --GPV (обговорення) 17:43, 7 червня 2021 (UTC)
Yakudza, тобто якщо я почну створювати перенаправлення на статтю Верхняцька селищна рада такого плану — Верхняцька селищна рада#Куркін Віктор Олександрович, Верхняцька селищна рада#Наконечний Микола Миколайович, Верхняцька селищна рада#Дорошенко Богдан Вікторович, Верхняцька селищна рада#Кальніцький Вадим Володимирович — то це припустимо?--Кучер Олексій (обговорення) 17:54, 7 червня 2021 (UTC)
По-перше ВП:П не правило і не настанова, навіть не консенсус. Потрібно виходити з здорового глузду. Перенаправлення у подібних випадках можливо для того, щоб не створювали статтю на тему, значущість якої недостатня. Щодо вулиці районного центру можна створити, але не обов'язково. Щодо голови місцевої ради чи іншої посадової особи, то не логічно. --Submajstro (обговорення) 18:05, 7 червня 2021 (UTC)

Старий "друг"

45.188.157.38 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) а також мабуть 46.133.192.39 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування) --August (обговорення) 10:55, 7 червня 2021 (UTC)

Вандал

92.38.23.36 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування), прохання заблокувати. --Досвітній морок (обговорення) 06:21, 7 червня 2021 (UTC)

Дякую. --Досвітній морок (обговорення) 06:25, 7 червня 2021 (UTC)

Герб ПАР

Дякую --Andrei (обговорення) 15:40, 6 червня 2021 (UTC)

Потрібно замінити локальну назву файлу Coat of arms of South Africa.svg на Insigne Africae australis.svg, а Файл:Герб Південно-Африканської Республіки.svg на Coat of arms of South Africa.svg. Аналогічно назвам інших державних гербів. І не плодити локально помилкових назв.--Dim Grits 18:12, 6 червня 2021 (UTC)

Перейменування

Будь ласка:

@Бучач-Львів: Чи є українське АД на варіант «костел»? Бо за відсутності усталеної вимови, ми називаємо іноземні християнські храми просто церквами.--Nina Shenturk (обговорення) 10:52, 6 червня 2021 (UTC)
Nina Shenturk. Якщо називати храми РКЦ церквами, то це створює плутатину, оскільки в Чехії є ще й церкви (храми) східного обряду. --Vujko Mytró (обговорення) 10:55, 6 червня 2021 (UTC)
Nina Shenturk. Маю сумнів, що про всі костели в Польщі є АД українською мовою. --Vujko Mytró (обговорення) 10:56, 6 червня 2021 (UTC)
Назви культових споруд відбивають конфесійну приналежність, але не деномінацію. За винятком усталених запозичень для нас усі християнські храми — церкви. --Nina Shenturk (обговорення) 10:59, 6 червня 2021 (UTC)
Ні, це цілковите ОД. Дивіться визначення слова в 11-томному словнику http://sum.in.ua/p/4/309/1 --Dim Grits 18:14, 6 червня 2021 (UTC)

Ім'я користувача і блокування

Ванд

94.153.60.192 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування), заблокуйте, будь ласка. --Досвітній морок (обговорення) 13:43, 5 червня 2021 (UTC)

Дякую. --Досвітній морок (обговорення) 19:11, 5 червня 2021 (UTC)

Масові машинні переклади

Vitaliyf261 штампує невичитані машинні переклади з Англійської Вікіпедії. Зауваження ігнорує. Прохання встановити обмеження на створення нових сторінок: аж до завершення вичитування ним наявних. Додання перекладів до старих сторінок теж проблематичне, але їх можна абияк виправити. Нові автоперекладені статті складніше. З повагою --В.Галушко (обговорення) 08:34, 5 червня 2021 (UTC)

Тут ПО не допоможе, оскільки користувач вставляє великі шматки автоперекладеного тексту до вже наявних статей. Тут — лише безстрокове блокування. Але написав ще одне попередження — подивимось, як користувач відреагує.--Piramidion 11:48, 5 червня 2021 (UTC)

Перейменуйте

Прошу перейменувати Далекобійник (поїзд) на Харків — Владивосток (поїзд), оскільки ця назва є банальним ОД від перейменовувача, у чому він сам і зізнався. Також добре було одразу вилучити перенаправлення «Далекобійник (поїзд)» як оманливе.--Кучер Олексій (обговорення) 07:28, 5 червня 2021 (UTC)

Перейменування

Розблокуйте

Перейменування

Прошу:
1) Хофгартен (Мюнхен)Гофгартен (Мюнхен),
2) Церква святого Яна НепомуцькогоКостел святого Яна Непомуцького (Ждяр-над-Сазавою),
3) Архієпархія Мюнхена та ФрайзінгаАрхідієцезія Мюнхена та Фрайзінга,
4) Категорія:Церкви Святого ГеоргіяКатегорія:Церкви святого Георгія,
5) Парковий комплекс Ледніце-ВальтіцеПарковий комплекс Ледниці-Вальтиці. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 09:56, 4 червня 2021 (UTC)

Щодо перейменування Категорія:Церкви Святого ГеоргіяКатегорія:Церкви святого Георгія треба зачекати: триває обговорення щодо іменування усіх церков на честь святих.--Nina Shenturk (обговорення) 23:05, 4 червня 2021 (UTC)

Це ж дієцезія...

Перейменування

З метою уніфікації назв:

Що відбувається?

Перейменування

Підчищальний вандалізм у статті про Черкаського

Дописувач Юрий Дубнов (обговорення • внесок • Дубнов WHOIS • Дубнов RDNS • Дубнов RBLs • заблокувати • блокування) має єдиний інтерес у вікі - статтю про Черкаський Ігор Борисович і намагається її різними шляхами поліпшити, які не відповідають правилам Вікіпедії. Лише за сьогодні користувач чотири рази прибирав зі статті факт належності до Батьківщини ред. № 32474667, ред. № 32474741, ред. № 32474852 та ред. № 32475017 (два останні - після мого попередження так не робити через порушення правил Вікіпедії на СО дописувача. При цьому в джерелі чітко вказано, що сабж був членом "Батьківщини". В останньому редагуванні ред. № 32475017 дописувач вилучив не лише факт належності до партії, а й саме джерело. Зважаючи на цілком деструктивну поведінку та дії з підчищення незручних фактів з минулого для певної особи, прошу накласти блокування та попередити про можливе обмеження права редагування статті. Дякую. --Kharkivian (обг.) 21:27, 2 червня 2021 (UTC)

@Mykola7: Ваше блокування користувача Юрий Дубнов. Він вів з Kharkivian війну редагувань, вилучення вмісту не було. У картці подається поточна інформація, а де підтвердження, що він є членом партії БЮТ. Був її членом на час депутатства, що є у картці. Щодо поточного стану то має бути підтвердження, якщо є членом БЮТ, або зазначена дата до якої був. Крім того він очолює орган, який не допускає членства у партіях. Тому потрібно розблокувати користувача, як зроблене за невірною підставою. --Submajstro (обговорення) 06:01, 3 червня 2021 (UTC)

Знову вилучення службового шаблону

Devlet Geray (обговорення • внесок • Geray WHOIS • Geray RDNS • Geray RBLs • заблокувати • блокування) порушив правило ВП:НДА і сам підбив підсумок на цій статті щодо перейменування. На тій статті вилучив службовий шаблон, але довелося його повернути. Попередьте або заблокуйте. --Vlad398 (обговорення) 16:46, 2 червня 2021 (UTC)

@Aced, AlexKozur, Amakuha та Andriy.v: @Antanana, Atoly, Brunei та Fessor: @Geohem, Goo3, Green Zero та Kholodovsky: @Krupolskiy Anonim, Krystofer, LeonNef та Leonst: @Lystopad, MaryankoD, Mcoffsky та Mykola7: @Mr.Rosewater, NickK, Nina Shenturk та Olmi: @Piramidion, RLuts, Romanbibwiss та SteveR: @Submajstro, Tespaer, VictorAnyakin та Visem: @VoidWanderer, Yakudza, YarikUkraine та Ykvach: @Yukh68, Анатолій Мітюшин, Вальдимар та ДмитрОст: @Нестеренко Оля, Рассилон та Стефанко1982:, пані та панове, відреагуйте будьте ласкаві --Vlad398 (обговорення) 05:34, 3 червня 2021 (UTC)
По-перше, у більшості випадків, номінатори на ВП:ВИЛ мають змогу відкликати свій запит — або роблять це самі (якщо немає обґрунтованих заперечень), або просять про це адміністраторів. По-друге, користувач підбив «попередній підсумок», чим залишив для адміністраторів можливість прийняти інше рішення (хоча, на мою думку, не мусив цього робити). (перепрошую — помилився, користувач таки підбив підсумок, але, на мою думку, мав на це право). По-друге, не всі перейменування потребують додаткового обговорення, а тут воно, хай і коротке, але було. По-третє, будь ласка, ознайомтеся з правилами ВП:ПДН та ВП:БЮРО. Безумовне дотримання процедур не є самоціллю вікіпедії. Виникла суперечка, суперечку швидко вирішили. Для чого її розпалювати, звинувачуючи користувача в порушенні ВП:НДА?--Piramidion 17:37, 3 червня 2021 (UTC)

Перейменування

Будь ласка, Церква Успіння Богоматері та Іоанна ХрестителяКостел Небовзяття Пресвятої Діви Марії та Івана Хрестителя (Кутна Гора). Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 14:27, 2 червня 2021 (UTC)

Все-таки краще Церква Внебовзяття Богоматері та Іоанна Хрестителя, так і перейменував. --Yukh68 (обговорення) 14:33, 2 червня 2021 (UTC)
Yukh68. Це - храм західного обряду ) PS. Ще одне прохання. АйхлАйхел. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 14:35, 2 червня 2021 (UTC)

Ще прохання. Ян Блажей Сантіні АйхлЯн Блажей Сантіні-Айхел, чи Ян Сантіні-Айхел. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 14:38, 2 червня 2021 (UTC)

@Бучач-Львів, увімкніть гаджет QuickRename --Vlad398 (обговорення) 05:41, 3 червня 2021 (UTC)

Безпідставне вилучення інформації із ЗО

Уточнений запит по Александр Васильев

Вандалізм СК Kharkivian

Користувач Алім Павленко (обговорення • внесок • Павленко WHOIS • Павленко RDNS • Павленко RBLs • заблокувати • блокування) за сьогодні двічі вандалив ред. № 32456665 та ред. № 32456842 мою сторінку користувача. Оскільки цей користувач робить такі дії стосовно моєї сторінки вже не вперше (і отримував, в т.ч. за це блокування), то прошу, крім накладення блокування / попередження(??) на користувача, обмежити йому технічну можливість редагування моєї СК та СО. Дякую. --Kharkivian (обг.) 22:25, 1 червня 2021 (UTC)

Прошу підбити підсумок. Дякую. --Salween (обговорення) 12:48, 1 червня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Mykola обг 23:01, 1 червня 2021 (UTC)
Дякую! --  Gzhegozh обг. 07:21, 2 червня 2021 (UTC)

Прошу підбити підсумок.--Maks (обговорення) 12:41, 1 червня 2021 (UTC)

Перейменування

Будь ласка, Інцидент з посадкою Boeing 737 в КиївіІнцидент з посадкою Boeing 737 у Києві. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 12:18, 1 червня 2021 (UTC)

Об'єднати історії

Прошу об'єднати історії статей Білуха Наталія і Білуха Наталія Валентинівна, також перейменувати, лишивши повне ПІБ. --Kyslinka27 (обговорення) 07:27, 1 червня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено. @Kyslinka27: через Вашу некоректну спробу ручного перенесення вмісту мені довелося діяти… гм… радикальніше, внаслідок чого подальше розділення історій (на випадок «якщо раптом…» )) є неможливим. Будь ласка, не робіть так більше. --Рассилон 08:59, 1 червня 2021 (UTC)

Перейменування

Будь ласка, Собор святого Карла у ВідніСобор святого Карла (Відень). Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 13:33, 31 травня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено--Romanbibwiss (обговорення) 13:37, 31 травня 2021 (UTC)

Ще одне ) Категорія:Випускники Академії святої ЛукиКатегорія:Випускники Академії святого Луки. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 13:53, 31 травня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --  Gzhegozh обг. 14:21, 31 травня 2021 (UTC)

Черговий прояв гомофобії та прямих образ від Александр Васильев

Заспокойте сантехніка

Головой в унитаз (обговорення • внесок • в унитаз WHOIS • в унитаз RDNS • в унитаз RBLs • заблокувати • блокування). --АВШ (обговорення) 20:15, 30 травня 2021 (UTC)

Усі сплять? --АВШ (обговорення) 20:23, 30 травня 2021 (UTC)
Дякую Yukh68. І його "дописи" зітріть, будь ласка. --АВШ (обговорення) 20:33, 30 травня 2021 (UTC)
Вже стер. --Yukh68 (обговорення) 20:37, 30 травня 2021 (UTC)

Перейменування

Перейменування?

Прямі образи

Прохання оцінити репліку ред. № 32385885 і виконати відповідну адміндію. Ну хіба вже для укрвікі це вважається нормою, то дозвольте всім користувачам так спілкуватися.--Кучер Олексій (обговорення) 08:00, 30 травня 2021 (UTC)

Рішення з Кнайпи

Користувач влаштував ВІЙНУ РЕДАГУВАНЬ. Зважаючи на це рішення в адмінкнайпі прошу застосувати відповідні санкції. Дякую. --Jphwra (обговорення) 07:57, 30 травня 2021 (UTC)

@Jphwra: поясніть Вашу дію. Це наче Ви почали ВР.--Andriy.v (обговорення) 08:10, 30 травня 2021 (UTC)
@Andriy.v: У - це енциклопедичний стиль, а не -ові це побутове. І плюс його такі провокаційні редагування тривають з грудня минулого року..... --Jphwra (обговорення) 08:13, 30 травня 2021 (UTC)
@Andriy.v: я зрозумів,провокації від цього користувача це нормально, тож (лайка вилучена) з цим запитом як і тим рішенням. Поглянте на мою СО і шаблон це якраз приклад того, як прпацює той користувач.... --Jphwra (обговорення) 08:15, 30 травня 2021 (UTC)
АД щодо «У - це енциклопедичний стиль, а не -ові це побутове»? Глянувши в УЛІФ там є як -у так і -ові. Також прошу Вас висловлюватися у стриманішій формі.--Andriy.v (обговорення) 08:19, 30 травня 2021 (UTC)

Прохання перейменувати сторінку

Фукущіма

Хтось переїв щів. Префектура Фукусіма — правильна назва. Поприбирайте недоречні викрутаси. --  Gzhegozh обг. 14:41, 29 травня 2021 (UTC)

Понад 20 неконсенсусних перейменувань за пів місяця. --  Gzhegozh обг. 14:44, 29 травня 2021 (UTC)

Надіслав попередження. Буде ще перейменовувати — пінгніть мене.--Andriy.v (обговорення) 15:04, 29 травня 2021 (UTC)
Дякую. Я поперейменовував інше назад. --  Gzhegozh обг. 15:05, 29 травня 2021 (UTC)

Перейменування від Zubryckiy

Користувач продовжує перейменування із зміною літери Г на Ґ. Причому чимало випадків коли це треба робити з посиланням на джерела але їх немає. Прореагуйте врешті на такі перейменування користувача. Абсолютно без сподівання на адекватну реакцію.... --Jphwra (обговорення) 04:40, 28 травня 2021 (UTC)

@Mykola7:, заблокуйте ще, будь ласка, цього користувача. Хоча б до роз'яснення, бо до нього просто не доходить і він далі продовжує свої деструктивні дії. Тут блокування просто необхідне, бо після нього потім те все іншим користувачам доведеться переробляти і повертати назад.--Кучер Олексій (обговорення) 19:16, 29 травня 2021 (UTC)

  • На користувача Zubryckiy встановлено персональне обмеження на можливість перейменування сторінок. --Mykola обг 19:53, 29 травня 2021 (UTC)
    Дякую за рішучість. Думав, що накладення персонального обмеження потребуватиме ще додаткового традиційного обговорення і переливання з пустого в порожнє. А так ще краще.--Кучер Олексій (обговорення) 20:39, 29 травня 2021 (UTC)
    Масові неконсенсусні перейменування. Перейменування з г/ґ досить спірні і їх краще вирішувати обговоренням, а не масово одноосібно, тим більше ви не реагували на звернення до вас. --Mykola обг 20:04, 29 травня 2021 (UTC)

@Mykola7: там було б непогано, повернути назви деяким статтям, які користувач встиг на власний смак перейменувати. --Jphwra (обговорення) 20:02, 29 травня 2021 (UTC)

Повернув назви назад на доконфліктну версію. Навіть з особистим обмеженням на перейменування статті можна номінувати на обговорення щодо перейменування і якщо ваші аргументі будуть підтримані, то хтось інший перейменує. --YarikUkraine (обговорення) 18:43, 30 травня 2021 (UTC)

Перейменування

Будь ласка:
Собор Святого Якова (Рига)Собор святого Якова (Рига),
Едгар РінкевичсЕдгарс Рінкевичс. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 13:58, 27 травня 2021 (UTC)

ВВС

Тут підбийте підсумок щодо відновлення статті будьте ласкаві, бо ще в розгляді понад три місяці і заархівовано. З повагою --Vlad398 (обговорення) 12:32, 27 травня 2021 (UTC)

Загальне оголошення

Будь ласка, додайте інформацію про новий проект правила про Підбивачів підсумків до Шаблон:Загальне оголошення. --Kisnaak Обг.Внесок 10:29, 27 травня 2021 (UTC)

Чергове порушення ВП:НО від Александр Васильев

Не минуло й доби, як сталося продовження аналогічної вже поведінки... @VoidWanderer:, ви щойно йому на СО писали, тому в темі, подивіться будь ласка на наступний його комент у статті. --Iskatelb (обговорення) 23:00, 26 травня 2021 (UTC)

Це вже просто виходить за межі пристойності. Ви подаєте черговий запит на мене, не вказуючи, щó саме я цього разу порушив, і даючи посилання не на фрагменти тексту з порушенням(и), а на все редагування: мовляв, нехай адміністратор сам шукає, за що там цього Васильєва можна прищучити. Я що, знову когось образив? Уживав неприйнятні слова? Закликав бити чи кривдити якусь категорію людей за расовими, національними, релігійними чи будь-якими іншими ознаками? Вів релігійну чи ще якусь пропаганду? Згадував Біблію? Щó? Я тільки закликав вас (власне, всіх моїх опонентів) почати думати, а не тільки без кінця повторювати раз і назавжди завчене. Я вкотре виклав причини, через які пропонована категорія неприйнятна для конкретної статті. Я запропонував конкретний вихід - Ви цього навіть не обговорювали, а почали знову з доносительства... Чого Ви особисто домагаєтеся? Щоб я замовчав? То я ж Вам написав там: я виходжу з розмови, доки вона не стане конструктивною. "Вам шашечки или ехать?" Ви волієте досягти згоди - чи за будь-яку ціну усунути опонента? -- Александр Васильев (обговорення) 02:48, 27 травня 2021 (UTC)
Александр Васильев, здається, ви й самі прекрасно розумієте чому був поданий запит.
Вочевидь, користувачу видалася образливою ваша репліка, де ви робите прозоре припущення про нездатність мислити і папугу. І це не дивно. ВП:Етикет рекомендує:

Будьте ввічливі.
Будьте цивілізовані.
Добирайте слова обережно — інші користувачі можуть думати не те, що Ви маєте на увазі.
Обговорюйте факти, не переходячи на особистості.

У вас значний стаж редагування, і мені дивно, що я маю пояснювати вам ці основи.
Не маю жодного бажання застосовувати адміндії зараз, але якщо це продовжиться в такому ж дусі, в подальшому ви можете дістати блокування. Образу витер. --VoidWanderer (обговорення) 19:54, 27 травня 2021 (UTC)

Приховати порушення АП в 2-х статтях

Оскільки основні автори переписали статті і виправили порушення АП, прошу приховати всі версії (до шаблону про порушення АП) у статтях Бондар Віталій Іванович та Бевз Григорій Петрович. Дякую. --Kharkivian (обг.) 19:05, 25 травня 2021 (UTC)

Прошу безстроково захистити сторінку від редагувань незареєстрованими користувачами. Дякую!--Maks (обговорення) 18:48, 25 травня 2021 (UTC)

@Максим Огородник:, для подібних запитів використовуйте ВП:ЗС. Щодо статті, то навіщо там захист ще й безстроковий? --Mykola обг 19:18, 25 травня 2021 (UTC)

Щодо шаблону ПРБР - ...ознаки платного редагування без розкриття

Ярифей

Ярифей (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування), я писав користувачу на СО, від нього ніякої реакції, він далі продовжує вносити сумнівну інформацію, а я відкидаю практично усі його правки. Який сенс в такому користувачу за яким лише потрібно прибирати. Забаньте його на кілька днів, може трохи втихомириться. --August (обговорення) 09:40, 25 травня 2021 (UTC)

Перевірка правок відповідно до рішення арбітражу за позовом №151

Прошу відповідно до п.3 рішення за позовом №151 перевірити вказані статті. Я зробив правки, які вважав потрібними. --Юровский Александр (обговорення) 19:02, 24 травня 2021 (UTC)

Думаю, що це питання має бути обговорено окремо у адмінкнайпі, там є кілька питань, які на мою думку, з врахуванням рішення АК мають вирішуватись консенсусом адміністраторів. --yakudza 09:15, 25 травня 2021 (UTC)

Порушення правил від Александр Васильев

Прохання нарешті пояснити Александр Васильев (обговорення · внесок), що такі його висловлювання _1_ чи _2_ порушують правила ВП:НО та ВП:НЕТРИБУНА, при тому що подібна заборонена повідінка від нього нещодавно вже була _3_. --Iskatelb (обговорення) 16:45, 24 травня 2021 (UTC)

Адміністратор уже висловив свою думку щодо _3_, не вбачивши порушення. Повторна спроба - це просто неввічливо. Щодо _1_ і _2_, то адміністратор відіслав нас з Вами на СО для пошуку консенсусу. Там я відповідав на конкретні запитання або висловлені некомпетентні твердження. Ваша ж діяльність ажніяк не спрямована на пошук консенсусу6 Ви намагаєтеся за будь-яку ціну наполягти на власній точці зору й не бажаєте ути співрозмовника, намагаючтсь спіймати його на слові. Це скидається на звичайнісіньку провокацію. Особливо в контексті гасла "не трибуна". Ви дозволяєте собі одверто займатися саме трибунством, пафосно захищаючи права кого завгодно, крім звичайних людей, для котрих усіляки "нетрадиційні" речі є неприйнятними. Позбудьтеся манери вживати подвійні стандарти до себе й до інших! Інші мають не менше прав, ніж Ваші "підопічні"! -- Александр Васильев (обговорення) 17:15, 24 травня 2021 (UTC)
З часу висловлення думки ви наговорили велику кількість нових, вкрай ненейтральних речей. Я б, насправді, хотів почути якусь думку адміністраторів, чи є спроби виставити усю ЛГБТ-спільноту "ненормальними" та "неповноцінними", термін "трансгендер" - "мерзотним", "блюзнірським" і "образливим словом" - порушуючими правила(diff)? Правила ВП:НО сформульовані так, щоб захищати редакторів, а я, на жаль, не гей і не трансгендер, і не можу сказати, що ці слова напрямлені особисто на мене, проте вочевидь, серед користувачів Вікіпедії є ЛГБТ-люди, і така поведінка є прямим нападом на них. Ну і взагалі, атмосфера ненависті - здається не дуже підходящою для нейтральної енциклопедії. --BogdanShevchenko (обговорення) 22:03, 24 травня 2021 (UTC)
Ви маєте рацію в тому, що скільки б я Вам не пояснював, Ви бачитмете тільки те, що бачите. Отож, перше: я нікого не ненавиджу, - я ненавиджу ЩО - збочення. А не тих, хто це практикує. Я ніколи не закликав до якихось дій проти таких людей. Я просив: не лізьте зі своїми уподобаннями в монастир! Друге: усе що міг на СО я вже сказав. Годі з мене. Коли захочете справді шукати консенсусу, повідомте на МОЇЙ СО. А на СО статті про бідну Досифею мені поки що робити більш не ма чого. -- Александр Васильев (обговорення) 22:12, 24 травня 2021 (UTC)
Все ж, хотів би почути думку адміністраторів щодо таких дій. Наскільки розпалювання ненависті щодо людей за їх сексуальною орієнтацією (або, як написав вище користувач, ненависті до самого явища інших сексуальних орієнтацій, окрім тієї, яка є у користувача) є припустимим для Вікіпедії. --BogdanShevchenko (обговорення) 22:38, 24 травня 2021 (UTC)
Так ніхто в ніякий не лізе зі своїми уподобаннями в монастир. Стаття про Досифея/Досифею це не монастир і навіть не якійсь священний вівтар. Ми у Вікіпедії — вільній енциклопедії, де при наявності інформації з джерелами вона вноситься до статті незалежно від чиїхось особистих переконань та світогляду. --Iskatelb (обговорення) 23:01, 24 травня 2021 (UTC)

Все ще очікую якогось коментаря з цього приводу від адміністраторів. Я побачив, що тиждень тому користувачеві вже робили зауваження ("прохання"), але не схоже, що це якимось чином змінило його поведінку - і навіть навпаки, з того часу напади стали значно більш агресивними — наведені мною вище коментарі з'явилися вже після.--BogdanShevchenko (обговорення) 16:41, 26 травня 2021 (UTC)

Данилюк і реклама

Відстежуючи статтю про Олександра Данилюка, помічаю, що одна із користувачок Khrystyna Kashchuk (обговорення • внесок • Kashchuk WHOIS • Kashchuk RDNS • Kashchuk RBLs • заблокувати • блокування) постійно намагається подати його у вигідному та рекламному світлі, додаючи інформацію без джерел + ту, що порушує ВП:НЕНОВИНИ. При цьому користувачка редагує лише цю єдину статтю, що наштовхує на те, що вона це робить за завданням. Оскільки це все відбувається через певний час, але системно, прошу попередити про неприпустимість таких дій, а також можливе обмеження в подальшому редагування цієї статті. --Kharkivian (обг.) 21:19, 21 травня 2021 (UTC)

Вітаю! Чи могли б залучити до редагування та обговорення внесених змін додатково ще одну особу, аби встановити, якого змісту уся додана інформацію. Я також надіслала офіційний лист з підписом Олександра Данилюка з проханням висвітлювати достовірну про нього інформацію та коректну. Крім того, чи існує певний алгоритм відгуків від рекдакторів або ж адміністраторів на додану інформацію? Готові вислухати усі зауваження та додати інформацію відповідно до правил та норм Вікіпедії. --Khrystyna Kashchuk (обговорення) 13:55, 25 травня 2021 (UTC)

Барабаш

Прошу звернути увагу ред. № 32795401 Наперед вдячний --Perohanych (обговорення) 18:17, 23 червня 2021 (UTC)

Ход в кревет

і довго це чмо буде вандалити і бажати мені смерті? --Jphwra (обговорення) 17:49, 23 червня 2021 (UTC)

Реалізація рішення АК

Відповідно до регламенту Арбітражного комітет прошу адміністраторів реалізувати рішення за позовом № 154 про накладення на користувача Romkabaz двомісячного персонального обмеження на редагування сторінки ВП:АРБ. --Kisnaak Обг.Внесок 14:55, 23 червня 2021 (UTC)

Зроблено--Submajstro (обговорення) 15:40, 23 червня 2021 (UTC)
@Submajstro: До списку ще додайте, будь ласка. --Kisnaak Обг.Внесок 15:48, 23 червня 2021 (UTC)
YesТак Зроблено, хоча особливої потреби немає, бо користувачам видно обмеження у внеску користувача. --Submajstro (обговорення) 16:02, 23 червня 2021 (UTC)
Дякую. --Kisnaak Обг.Внесок 16:12, 23 червня 2021 (UTC)

Фізик чи фізикиня

Потрібно додати рядок

{ id = 'P2924', title = 'Велика російська енциклопедія', linkF = function ( id ) return 'https://bigenc.ru/text/' .. id end },

За можливості оновити всі ідентифікатори з російського та англійського розділів. Дякую! — Це написав, але не підписав користувач Dim Grits (обговореннявнесок) 12:12, 23 червня 2021‎ (UTC).

Деструктивні дії користувача

Олександр Віттман (обговорення · внесок) схожий трішки на вандала, прохання до адміністраторів відреагувати (див. ред. № 32682747) --«Teo» обг 11:53, 23 червня 2021 (UTC)

У користувача присутній деякий позитивний внесок, тому поки попередження. --Mykola обг 12:16, 23 червня 2021 (UTC)

Видалення службового шаблону

Вандалізм

Прошу відреагувати. Дякую. --Vujko Mytró (обговорення) 13:30, 22 червня 2021 (UTC)

Заблокував і приховав образи. --Yukh68 (обговорення) 13:34, 22 червня 2021 (UTC)

Vandalism

46.211.79.226 (обговорення • внесок • WHOIS • RDNS • RBLs • заблокувати • блокування)
Iluvatar (обговорення) 13:59, 21 червня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Mykola обг 14:11, 21 червня 2021 (UTC)

Толерантність

Панове я розумію Вашу Толерантність до анонімів але ті «побажання» які він останнім часом лишає мені в коментарях це вже занадто. І ви або підкорегуйте фільтр на коментарі анонімів (щоб фільтр одразу блокував таких анонімів), бо новачок анонім взагалі не Копенгаген, що там є строка для коментаря. І прошу повилучати всі ті дописи. --Jphwra (обговорення) 12:37, 21 червня 2021 (UTC)
ЦИРК ТРИВАЄ. АДМІНИ ПОСТАВТЕ В ФІЛЬТР ЩОБ ВІН ОДРАЗУ БЛОКУВАВ АНОНІМІВ, ЩО КОМЕНТУЮТЬ СВОЇ ДІЇ --Jphwra (обговорення) 12:57, 21 червня 2021 (UTC)

АНОНІМ

Панове вже майже рік, як анонім ВАНДАЛИТЬ СТАТТІ, САМЕ ВАНДАЛИТЬ, А НЕ ПОКРАЩУЄ як це він собі гадає. Давайте вже зробіть нормавльно фільтр, щоб це припинилось!!! Бо цей вандалізи вже дістав. --Jphwra (обговорення) 05:14, 21 червня 2021 (UTC)
Це просто ЖАХ. З понад 4!!! ІР сьогодні йде вандалізм!!! Там треба таки налагодити фільтр бо це вже занадто. --Jphwra (обговорення) 05:34, 21 червня 2021 (UTC)

ВАНДАЛ